Keresés

Részletes keresés

Grecsó Éva Creative Commons License 2013.05.27 0 0 6

A képekkel már Én is küztöttem :( 

Nemes Aranka Creative Commons License 2013.05.27 0 0 5

Hogy lehet ide képet feltölteni? Valahogy nem sikerül :(

 

Nemes Aranka Creative Commons License 2013.05.27 0 0 4

Igazad van, elsődleges hogy biztonságos legyen a gyerekszoba!!! Én is így voltam vele. Annyit nem ér a "gagyizás" hogy aztán valami rossz történjen, az üveg és az áram sem játék! Megpróbalom le fotózni a mi lámpánkat és felteszem ide :)

Előzmény: Grecsó Éva (3)
Grecsó Éva Creative Commons License 2013.05.27 0 0 3

Nálunk is együtt vannak még a gyerekek nekem mondjuk könnyebb a dolgom mert két fiúról beszélünk :) Közben már egyeztettem a villanyszerelővel is aki emlékeztetett a mennyezeti lámpák mellé falit is nézzek :D Teljesen ki ment a fejemből, hogy a falon is van egy kiállás, ráadásul olyan magasságban ami könnyen elérhető oda pedig nem szerelnék olyan világítótestet szerelni ami balesetet okozhat! 

Köszi az ötletet Aranka! Elég nagy a család majdcsak hasznát veszi valaki :) ha másnem felteszem a veterára!

Előzmény: Nemes Aranka (1)
Rokakoma Creative Commons License 2013.05.27 0 0 2

A lámpacserét borítékolhatod, de inkább funkció miatt. A "méhecskés" lámpánk három karos kicsi izzós volt, most  egy dupla izzós  ufó van a plafonra téve, sokkal több fényerővel.

A méhecskés pedig a  konyhapult fölé került egy ketkarost vátva.

 

 

Előzmény: Grecsó Éva (-)
Nemes Aranka Creative Commons License 2013.05.27 0 0 1

Szia

Szerintem ez a kérdés olyan mint pl a biciklizés, megveszed használja – kinövi! Én azt gondolom, mint a fal színe, a tapéta illetve  a bútorok fontos és szép kiegészítő lehet egy szép gyereklámpa is. Nálunk a gyerekek közt 2 év különbség van, 4-6 fiú és lány. Mivel sajnos a lehetőségek miatt nálunk a gyerekek még egy szobában vannak próbáltunk olyat választani ami mindkettőjüknek megfelel! :) ez persze nem volt egyszerű. Ha majd cserélni kell, le szereljük és oda adjuk valamelyik rokonnak, vagy barátnak :)

Előzmény: PETYUS (0)
PETYUS Creative Commons License 2013.05.26 0 1 0

Deh0gy kell!

Előzmény: Grecsó Éva (-)
Grecsó Éva Creative Commons License 2013.05.26 0 1 topiknyitó

Kíváncsi vagyok a véleményetekre a gyerekszobai világítással kapcsolatban! Vajon kell-e olyan sokat költeni a "katicás" vagy "pókemberes" lámpákra ha 2-3 év múlva úgy is cserélhetjük?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!