A kulcsmondatod: "még párt sincs". Gyakorlatilag a párttörvény nem vonatkozik rájuk, hiszen 29 fős párt nem igazán életképes. Eu hasonló trükk, mit anno MZP mozgalma, amit törvénye kívül lehetett finanszírozni.
Soha nem gondoltam volna, hogy valaha egyet fogok érteni veled! :-)
Azt azért tegyük hozzá, hogy nekem olyan érzésem van, mint 1990 után nem sokkal, ahol a szadesz fiókpártjaként működött a Fidesz, amíg rá nem jöttek, hogy szakítani hasznosabb. (Nem neked szól csak jelzem, hogy Orbán víziója volt az is!) Most is ott vannak a szadeszosok, ki előtérben, ki háttérben.
Nézd, egy összegányolt katyvaszt nem fogok letölteni.
A Fidesz, évekig építette a saját bázisát (úgyis mint párt) Köznem volt kormányon,.... bukott és ismét kormányra került.
Ez építkezéssel és tudatos a helyzethez illő tervezéssel lehet elérni. (ez vagy tetszik , vagy nem de viszonylag jól működött, a hibákat is beleszámítva, pl kiváló kezdeményezések félbehagyása.... ezekről tudnék mesélni, de itt nem fogok.
Nekem senki ne mondja, hogy 2 év alatt fel lehet építeni egy működő rendszert, mikor még párt sincs... Lehet hatni a tömegre, az online világban különösen lehet bulikákkal befolyásolni főleg a fiatalokat, de felépíteni egy koherns rendszert nem lehet.
Shell shopok polcfeltöltő felelőse, sportáruház ruhafelelőse, oktatási szakember, aki életében nem látott még diákot, de véleménye van a pedagógusokról, külügyér, aki ugyan hunglisht beszél, de még papírról olvasni sem tud, állatkert igazgató, aki nem képes semmire, azzal a hpcs-vel együtt, akivel közösen hónapok óta azbesztmentesítenie kéne, s folytathatnám a sort, de már NAT is ezt mondja, így nekem nem szükséges.
Van a honlapjukon állítólag valami több száz oldalas program, aminek ha jól érzékelem csak a címe igaz. Gyorsan töltsd le, mert nemsokára letörlik, hiszen számonkérhető. Az eltörlés kultúrát nagyon ismerik!
Nézd én ezen nem vitatkozom, nyilván kellett, hogy legyen elképzelése (ami szerinted vízió, teljesen pontatlanul használva a kifejezést) viszont volt stratégiája, előre gondolkodott, és azt hiszem elég szépen elérte amit tervezett. (az, hogy egy szerinted jó vagy nem nyilván a te döntésed)
Ezzel szemben én jelenleg semmilyen elképzelést, célt, megvalósítási tervet nem látok, csak ötletelést, megjegyzem kevés sikerrel, de sok indulati töltéssel.
Viszont bulikából nem lesz GDP és aligha valósulnak meg a választási ígéretek.
Ha beszántják az ATV egészét az sem gond. Sanya helyezkedik, ahogy tette ezt mindig. SZDSZ irányába, aztán Fidesz mellett, most pedig az RTL klub mellé, ahonnan a Tisza emberei kerülnek 0l a médiába vagy épp a parlamentbe. Tárkányi Zsolt személyében.
Tegnap Egon vendége Kármán Irén volt, aki önként jelentkezett a Tiszànál, mondván sokat tud a társadalom üldözöttjeiről, legyen az abuzált, szellemi fogyatékos. Aki figyeli ennek a nőnek az életútját, észrevehetően jönnek a tehetségtelen személyek, akiket el kelvakene tartani a hatalomnak. Kármán Irén jót beszélgetett Rónaival, tegezték egymást. De azért a hölgy életútja érdekes. Gyengéd viszony Portikkal, olajszőkítés feltárása ebből eredő állítólagos megtérítése és rakparton találták. Mondjuk ne lógna ki a Tisza káderei közül m ahol már lebukott titkosszolgálati és hivatalt kaphat.