Keresés

Részletes keresés

mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1001
:-DDD na meg azért szomorú is egyben.

Megyek, felveszem a kisvakondos pizsimet, oszt megyek mindjárt aludni:)))
Előzmény: geszthi (996)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1000
szép ironikus írás :))
Előzmény: Törölt nick (997)
vamzer00 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 999
Nem is tudtam, hogy a munkáslevelezők Ron Werber emlőin nevelkednek. Ha nem létezne az emberi érzelmek között a gyűlölet mi volna veletek?
Előzmény: Törölt nick (997)
BaSand Creative Commons License 2005.06.24 0 0 998
Előzmény: Törölt nick (993)
geszthi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 996
Es a tobbtucatszor beirt poenjat " vedd be a gyógyszered" (mit ad isten a masik hatlmas 500-s, es hasonlo modon "kovetkezetes" nickkel Tfa-val egyetemben), meg az allando "szopas/szopjatok" dolgait ossze sem gyujtottem :-))))

Ez a bekepzelt te hulye vagy stilus mar mar AndyCapp fele szinvonal :-))))

Mondjuk egy a tokaji topikra gyartott masodnicktol (hozzaszolasai harmada csak abban a temaban van!) mit is varjunk?

Egy szo mint szaz, mi prolik hulyek vagyunk hozza, fel nem erhetjuk az o csodas szinvonalat.
Előzmény: mammamija (982)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 995

emléxel-e pl. Cserni bíróra ????

A szavaid alapján nem.

Cavintont ajánlok

Előzmény: comeback (989)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 994
mer' eza szocialistákra jellemző. Másra nem? :-)
Előzmény: comeback (989)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.24 0 0 993
A bor filozófiája

Tóta W. Árpád (worluk@mail.index.hu)
2005. június 24., péntek 11:40

A győztesnek gratulálni illik, megtette még Szili Katalin is, úgyhogy megragadom az alkalmat, és egyben Orbán Viktor jobb kezét, hosszan rázogatom, mint a rovarirtót használat előtt, mivel Orbán Viktor győzött, kimondta a bíróság, hogy az nem is taggyűlés volt, hanem valami más, zsúr talán, ahol összegyűltek ugyan a tagok, de nem tették ki a taggyűlés taget az elejére, úgyhogy nem ér a nevük.

 

Na mostan ebből ugyan nem következik, hogy az übernagybetűs Miniszterelnök érintetlen és ártatlan, de az igenis következik, hogy az ÉS nem a színtiszta igazat írta meg, márpedig ha a taggyűlést illetően hazudtak, akkor éppenséggel hazudhattak a többiben is. Még ha a fővádlott be is ismerte, hogy mondott valami hasonlót; a beismerő vallomás ugyanis nem bizonyíték, elképzelhető, hogy Friderikusz Sándor kíméletlenül összeverte őt adás előtt bikacsökkel, és csak azért vallotta be, hogy ilyesmi elhangzott.

 

De nem taggyűlésen. Taggyűlésen kívül márpedig Orbán Viktor azt mond, amit akar. Azt is mondhatja, hogy ne nyerjünk annyit, meg hogy ne most csináljuk, hanem a választások után - és még mindig a jobb kezét rázogatom, én se tennék másképp, az ilyen megoldásokat díjazza a szoftver, így beszél a kompetens politikus. Választások utánra ütemezi a gyarapodást.

 

Hogy ez a felmentő sereg jórészt holografikus filmtrükk, azt világosan jelzi a Magyar Nemzeti Pártharsona tudósítása, ahol makacsul hivatkoznak a "gyanúkampány" című dokumentumra, amelyről ugyan már kiderült, hogy ócska hamisítvány, de legalább plusz egy hang a kórusban. Aki annyira hülye, mint amennyire egyesek hülyék, az hiheti, hogy nincs is Tokajban semmi se, csak kitalálták a kommunisták. Az egymilliós törzsgárda megnyugodhat, kiosztották a felfújható mankót, lehet újra kiabálni, hogy viktorviktor. Csak hát ugye velük még népszavazást sem lehet nyerni, a többiek meg alighanem a maga teljességében ismerik meg az ítéletet, ami ugye csak arról szól, hogy nem taggyűlés volt. A többi állítás, a miniszterelnöki ügyeskedés vádja marad, és kétszeresen csattan Orbán Viktor hátán, hiszen ő adott elő nemrég egy szenvedélyes áriát az ügyeskedők ellen, a munkaalapú társadalom nevében. Kéremszépen, a munkaalapú társadalom nem azon spekulál, hogy privatizáljon-e a választások előtt.

 

Médiaellenszélben kell élnie a gyöngyömnek, szegénykének majd leviszi a haját a médiaellenszél. Ebből is csak az sül ki majd, hogy félrelépett, de nem hivatalosan. Tanulság: ideális esetben minden politikus médiaellenszélben hajózik, az ideális helyzet nem a médiaegyensúly, hanem a totális, mindenkire vonatkozó ellenszél. Ellenvihar. Már amennyiben a sajtónak továbbra is a valós világról kellene tudósítania, és nem valami mátrixról.

 

Szóval nem taggyűlés volt, ahol elhangzott, hogy "ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk". Még mindig Orbán pracliját fogom, gratulálólag, de azért is, hogy el ne szaladjon. Merthogy ez a ne nyerjünk, ez bizony aggályos. Ha például bemennék a lottózóba, és ott magyaráznék a kisasszonynak, hogy mennyit is nyerjek, akkor bizony elég hülyén néznének rám. Hogy mennyit nyerek tudniillik, az a befolyásomon kívül eső okokon múlik, ellenkező esetben nem nyertem ugyanis, hanem megkerestem, megszereztem, elvettem, elloptam. Az meg sehogysincs jól, hogyha a miniszterelnöknek befolyása van arra, mennyire sikeres a barátai pályázata.

 

Már csak az van hátra, mit lép erre az ítéletre a Fidesz. Vagy felszínen tartja, és naponta elismételteti az újságírónak álcázott vakondjaival - vagy legyenek inkább csimaszok - , hogy nem is taggyűlésen szerezte az Orbán Viktor a javait, hanem olyan okosan gazdálkodott a miniszterelnöki fizetésével, hogy vehetett a feleségének egy ültetvényt részletre. Hihető, elegáns, üvegzsebesen csengő nóta. Vagy pedig ugyanezen csimaszok megfelelő instruálásával előrángatja Gyurcsány igen hasonló ügyeit. Utóbbi megoldás nyilván sok boldog percet szerez majd a bátor tényfeltáróknak, hiszen azt is tudja mindenki, hogy megvoltak a Ferinek is a hasonló machinációi, legfeljebb nem volt éppen miniszterelnök - ami nem mentség, csak plusz pont a játékban. Majdnem mindegy, mit lép a Fidesz, egyébként, ha lép bármit is. Mindkét stratégia ugyanoda vezet: az ország fele kiköp, átlát a szitán, sőt egyenesen átköp a szitán, és nem megy el szavazni. Legalábbis nem a kétpártrendszerre, az fix

geszthi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 992
Jellemző a szocialistákra, ahogy a bírósági ítéletre reagálnak. Ha a bíróság nekik nem tetsző ítéletet hoz, akkor ők akarnak ítélkezni....

Uhum, uhum, uhum

"A HÍR TV 2004. július 1 1-ei, Pörzse Sándor által vezetett "Terítéken" c. műsorában Bencsik András, Bayer Zsolt, M. Szabó Imre és a műsorvezető azon - Bencsik András és társa, valamint dr. Reisz Terézia és társai ellen - rágalmazás vétsége miatt folyamatban volt büntetőeljárások kapcsán beszélgettek egymással, n az első fokon eljáró bíró én voltam. A beszélgetés során több esetben elhangzott a nevem, és a résztvevők a személyemet sértő kijelentéseket tettek. A műsor első fele egyértelműen arról szólt, hogy ítéleteimet nem függetlenül, hanem külső (párt) befolyástól vezérelve hozom. Egyértelműen személyemre vonatkozóan M. Szabó Imre a következő valótlan tartalmú tényállítást tette: "Csak ezekkel a kirívó emberekkel van baj, akik pártutasításokat hajtanak végre. Ez a néhány ember lejáratja a bírói társadalmat."

Itt az indexen meg az alabbi ket topik rola.

BaluIst válasz | megnéz | könyvjelző 2004.10.03 14:50:03 (topiknyitó)
Sumér válasz | megnéz | könyvjelző 2004.07.05 19:12:20 (topiknyitó)

Előzmény: comeback (989)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 991
Hehe, van normális, meg nem normális jobboldali újságíró is?

Előzmény: Törölt nick (988)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 990

Már csak az van hátra, mit lép erre az ítéletre a Fidesz.

 

Vagy felszínen tartja, és naponta elismételteti az újságírónak álcázott vakondjaival - vagy legyenek inkább csimaszok - , hogy nem is taggyűlésen szerezte az Orbán Viktor a javait, hanem olyan okosan gazdálkodott a miniszterelnöki fizetésével, hogy vehetett a feleségének egy ültetvényt részletre.
Hihető, elegáns, üvegzsebesen csengő nóta.

 
Vagy pedig ugyanezen csimaszok megfelelő instruálásával előrángatja Gyurcsány igen hasonló ügyeit. Utóbbi megoldás nyilván sok boldog percet szerez majd a bátor tényfeltáróknak, hiszen azt is tudja mindenki, hogy megvoltak a Ferinek is a hasonló machinációi, legfeljebb nem volt éppen miniszterelnök - ami nem mentség, csak plusz pont a játékban. Majdnem mindegy, mit lép a Fidesz, egyébként, ha lép bármit is. Mindkét stratégia ugyanoda vezet: az ország fele kiköp, átlát a szitán, sőt egyenesen átköp a szitán, és nem megy el szavazni. Legalábbis nem a kétpártrendszerre, az fix.

 

Tóta W-től idéztem, és ez a lényeg.

A többi csak szócséplés.

Előzmény: Törölt nick (983)
comeback Creative Commons License 2005.06.24 0 0 989

 Jellemző a szocialistákra, ahogy a bírósági ítéletre reagálnak. Ha a bíróság nekik nem tetsző ítéletet hoz, akkor ők akarnak ítélkezni. Ők képviselik a vádat, ők látják el a védelmet, és végül ők akarnak ítélkezni Orbán Viktor felett. Nincsenek kétségek, hogy az ítélet már előre meg van írva.

 

"Haza csak ott van, hol jog is van"
Petõfi Sándor: A nép

Előzmény: Törölt nick (977)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 985
És melyik fórumlakóra gondolsz amúgy?

Szerintem neked is nagy erőfeszítésedbe kerülne mondjuk egy TGM cikket végigolvasni, de mondhatnék jobboldali újságírót is.... mert tudod, a nevezett újságban valahogy mindenki megjelenhet, akinek mondanivalója van. Tudtad?
Előzmény: Törölt nick (983)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 982
Király vagy!

Nekem is feltűntek v. csataló hsz-i után ezek "finom" szóösszetételek:))
Előzmény: geszthi (978)
mammamija Creative Commons License 2005.06.24 0 0 981
Hányszor teszed már be, mit kell "betennie" az ÉS-nek?

Beteszik majd, tudod kedden van náluk lapzárta, és a jövő pénteki számban olvashatod. (ha egyáltalán olvastál az életedben ÉS-t.)
Aztán be is kereztetheted, és mindennap elolvashatod.
Előzmény: Törölt nick (977)
igric Creative Commons License 2005.06.24 0 0 979
Ő maga és a felesége nem pályázott.

A felesége résztulajdonában lévő cég pályázott, aminek a fene tudja hanyad részben volt akkor tulajdonosa Lévai Anikó.

Képzeld el azt a közgyülést, ahol egy töredék tulajdonos feláll és arra kéri a többieket, hogy álljanak el a jogos állami támogatás igénybevételétől, mert a férje miniszterelnök.

Előzmény: geszthi (978)
geszthi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 978
Most komolyan, az elozmenyek linket miert nem nezi senki?

Ez nem Orban Gyozorol szolt, hanem a Viktor kepmutatasarol, hogy mig akkor eloadta a patetikus jaj de tisztesseges vagyok szolok a csaladomnak is hogy NE PALYAZZON az allamhoz semmire, mert a ME meg ezt sem engedheti meg, kozben lam o magaa es felesege megis palyazott ugyanakkor.

Ma meg mar (erre irtam, ezt masoltak be), ujraa jon a patetikus dumma, hogy jaj nem tudtam, hogy a ME meg ezt se engedheti meg.

Tehat hazudott...

Előzmény: igric (975)
geszthi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 976
off

Szinvonal a' la Ven csatalo (675) CSAK egyetlen (mai) napon !

MOTTO: (2005.06.23 20:40:27 (434))
Sokat kell még küzdenem, mire lemászok egy aljadék komcsi rágalmazó szintjére.

MOTTO 2: Az ilyen visszamásolósdi elveszi az ember jókedvét, mert kiderül mennyire korlátolt alakok orrát veri bele a saját szarukba.

Ismetles a tudas anyja. De ennyire? Junius 23 termese....

Mondtam már, hogy vedd be a gyógyszered te agyi és érzelmi nyomorék
Hogy szántszándékkal próbálkoznál rombolni, fel sem teszem rólad, ahhoz túl hülye vagy...

Hapsikám, le kellett mennünk a proli szintetekre, különben nem értenétek meg a mondókánkat.

Úgyhogy nyugodtan ordibálj föklfelé, vagy szólj valamelyik komcsi moderának, hogy tiltson ki, mert nincs agyad a vitához.

Semmire sem vagytok képesek. A világ nem látott még egy ilyen impotens bandát. csak szopni tudtok, de az nagyon.

Ez ám nem több mint a tökhülye kocsmai proletár agyi színvonala. Hogy a képviselőnek az a munkája, hogy benn üljön és nyomkodjon.

Ennyi ésszel csoda, hogy képes vagy írni. Ennyire kőostoba vagy?

Funkcionális analfabétának kelll gondoljalak, hogy csak a neked tetsző részt vetted ki az általam leírtból.

Te teljesen hülye vagy.

Te olyan buta vagy, hogy az elképesztő.

Bocsesz, de minden hülyével nem érek rá foglalkozni.

Sajnos kettőt is léptem gondolailag, mindig elfelejtem, milyen csökkent-képességűekkel szövegelek itt.

HOgy te milyen buta vagy. Nem gyúőzök csodálkozni. Nagyon nehéz felfognod, vagy nem kapod meg a fizetésed, ha felfogod?

Nyuszi Viki! Ennyire óvodás vagy?

Azt meg leszarom, hogy A nyalizás szabadsága honlapján hogyan mesélik tovább Orbán szavait azoknak a retardáltaknak, akik nem képesek maguk végignézni és felfogni a műsort.

Az a jó! Vannak ezek olyan hgülyék, hogy most minden médiájukban lehozzák, hogy jogerősen szoptak. A többi már csak blabla.A hozzaszolasaid allando ket kifejezeset (te sem veszed be a gyógyszered) illetve a (szopas) beirasaidat mar ne is nezzuk mert tul sokszor kellene ugyanazt beirni...

on

Előzmény: Vén Csataló (373)
igric Creative Commons License 2005.06.24 0 0 975
Valamit nem értek nálad, Orbán Győző vállalkozásának miért kellene szüneteltetnie a munkát, miért kellene elutasítania az állami megrendeléseket amiatt, hogy a fia miniszterelnök? A dolomitbánya ráadásul olyan, hogy a termékét szinte kizárólag állami megrendelőknek lehet eladni. Mert a temetői sírokat szegélyező fehérmurva igényt három vakond ki tudja termelni.

Egyébként itt egy jelentés darabka, Orbán Győző másik főbűne, a Dunaújvárosi Acélműveknél történt vizsgálatok után:

„…a jelentés emlékeztet arra, hogy 1999-ig az Acélművek Kft. szinte kizárólag a Mészkő és Dolomit Kft-től vásárolt.

Az idősebb Orbán Győző által birtokolt Dolomit Kőbányászati Kft. 1999-ben már szállított dolomitot, 2000-ben a Mészkő és Dolomitnál 10 százalékkal olcsóbban. Az alacsonyabb ár ellenére az Acélművek két helyettes vezetője 2000 januárjában 10 éves, kizárólagos szerződést kötött a Zarándok János tulajdonában álló Mészkő és Dolomit Kft-vel, évi 1,2 milliárd forint értékben.

A Dunaferr új vezetése később e szerződést korrigálni tudta. Az új szállítási megállapodás szerint a jövőben a mészkő 100 százalékát, a dolomit 33 százalékát a Mészkő és Dolomit Kft., a dolomit 67 százalékát pedig a Dolomit Kft. szállítja.

- Az új feltételek mellett az acélművek mindkét alapanyagot a korábbinál kedvezőbb áron vásárolja, ami éves szinten 150 millió forintos megtakarítást eredményez - derül ki a MeH jelentéséből….”


Bár csak a magyarországi „Kádkőművek” átvizsgálási jegyzőkönyvei is ennyi síbolást tudnának megállapítani.


FORRÁS
Előzmény: geszthi (974)
geszthi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 974
"Ezen kívül Friderikusznál azt mondta, hogy a támogatás igénybevétele jogos és törvényes volt. Legfeljebb arra nem számított és az a tanulság a számára, hogy egy miniszterelnök még jogos és törvényes támogatást sem vehet igénybe."

Mind ossze ott bukik be a nagy vedobeszeded, hogy anno az autopalyaepites-Apuci banya kapcsan MAGA Orban Viktor kerte oket, a botrany es hazugsag (nem szallitanak oda, kozben vegig kovttek a teherautokat, hogy meg arra sem adtak, hogy atpakoljak valahol) kirobbanasakor, hogy ne kerjnek es ne uzleteljenek az allammal, mert egy Miniszterelnoknek meg a csaladjanak is adni kell a latszatra.

Hamar felejtett ugy latszik, hisz kozben o meg szepen vette a tamogatast fel az allamtol, mikozben az apjat kerte nagy patetikusan PR szempontbol, hogy az allamnal ne is palyazzon

Vegul is nem meglepo attol akinek Legfelsobb Birosagi itelete is van arrol hogy hazudik.... :-))))))
Előzmény: Vén Csataló (714)
igric Creative Commons License 2005.06.24 0 0 973
A József utcában a kerületi rendőrök tettenérték K.Erzsikét(53),aki fehér masnival a hajában éppen a bájait(?)árulta egy jól öltözött úrnak.
Egy nem stimmel:piros volt a masni.

akkor az egész nem igaz?Nyista qrva,nyista strichelés???


Ez nagyon rossz példa. Ugyanis nem a szalag viselése az elítélendő, hanem a stichelés. Senki nem tilthatja meg ellenben, hogy valaki a feleségének tanácsokat osztogasson, akár baráti társaságban is. Ráadásul olyan tanácsért kárhoztatjuk Orbánt amivel, pénzt spórolt a kincstárnak. Mert a minden magyar szőlőtelepítőnek alanyi jogon járó támogatás maximum összegének igénybevételétől óvott. – Ez a legkomolyabb bizonyíték, hogy megint egy lejárató kampánnyal hülyítenek bennünket.

- …a cég pert indított a lap ellen. A keresetben a kft. azt kérte a bíróságtól, hogy állapítsák meg, a kérdéses napokon nem is volt taggyűlés, így hiteles jegyzőkönyvek sem készülhettek.
Elsőfokon a bíróság elutasította a cég keresetét, mondván, a "sajtóhelyreigazításra nem adnak okot a helyreigazítást kérő személy szempontjából közömbös részletek, pontatlanságok". A bíró emlékeztetett rá: a felperes álláspontja annyi volt, hogy az egyetlen bírálandó kérdés, hogy az említett időpontokban volt-e taggyűlés….

…A jogerős ítéletben viszont a bíróság kimondta, csak a felperes kereseti kérelmére támaszkodhattak, azaz, hogy valóban volt-e taggyűlés az említett időpontban, a tartalmi részt nem vizsgálták….A bíróság szerint nem bizonyítható, hogy voltak taggyűlések, és az erre vonatkozó tanúvallomás és dokumentumok nem elegendőek, ráadásul a tanú bevallottan nem volt jelen ezeken a megbeszéléseken. A Fővárosi Ítélőtábla szerint az ÉS-nek közölnie kell, hogy "valótlanul állították", hogy a cikkben jelzett időpontban a kft. taggyűlést tartott volna.
Előzmény: mamicska (457)
Nem tudom. Creative Commons License 2005.06.24 0 0 972
Es ezt ok ugy mondjak, hogy negyven evig ok voltak hatalmon egy egypartrendszerben, tovabba ugy, hogy semmilyen felelossegre vonas nem tortent ezugyben. N t.
Előzmény: Törölt nick (967)
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 971
Kalapkam drága, tagadhatatlan az ügyészség irányultsága, ugyi?
De teljesen iagazt adok neked és bárkinek abban, hogy minden ilyen típusú intézménynek függetlennek kellene lennie...
Előzmény: fakalap99 (964)
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 970
Egészségedre...én holnaptól Prágában teszem ugyanezt...jó szórakozást!
:)
Előzmény: fakalap99 (965)
toloba Creative Commons License 2005.06.24 0 0 969
Épp a fideszkénél...
Előzmény: Törölt nick (967)
pirosfülű Creative Commons License 2005.06.24 0 0 968

Mi vagy te? Tanár? Vagy egyenesen Napóleon?

(ha megmondod mi a kedvenced, viszek neked látogatási időben)

 

Előzmény: toloba (959)
atlantisz2004 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 966
"megintcsak nem vitatja senki, hogy a közszférában csökkent 2002óta az állások száma"

ez egész egyszerűen két szempontból nem felel meg a valóságnak:

nem igaz, hogy csökkent az állások száma
nem igaz, hogy nem vitatja senki

DE a tényekre térve:

A közszférában dolgozók jelenlegi létszámát a különböző források és a pártok 810 és 845 ezer közé teszik.

A Foglalkoztatási Hivatal munkaügyi adattára ( 2002.évi 4.szám) a következő adatokat tartalmazza:

foglalkoztatottak száma a költségvetési szférában 557.484


MIRŐL beszélsz????????

Üdv
Előzmény: Lore76 (944)
fakalap99 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 965
Legalàbb valamibol 5-st kaptam! Most sajna mennem kell!/Sorozès tudud/
Előzmény: toloba (962)
fakalap99 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 964

Szerintem az mindenkinek az èrdeke, hogy a biròsàg fuggetlen legyen!

De most az MSZP kormànyzàsa alatt szerintem Fideszirànyultsàg

teljesen kizàrt! Persz mindenki arra gondol amire akar..:-)

Előzmény: toloba (961)
árnyékgyuri Creative Commons License 2005.06.24 0 0 963

Az mondta hogy volt közgyűlés a bíróság meg azt hogy nem. Ezt a liberálisok, baloldaliak is így mondják: hazudott az És ebben vesztettünk nem volt közgyűlés. Ezt minden baloldali és liberális is tudja. Végre egy dologban egyet értünk a jobbosokkal: az ÉS hazudott.

 És azt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!