Politikáról idelátogató vendégeinknek köszönjük, hogy erre jártak. Figyelmükbe ajánljuk az állásfoglalások 12 és 21, valamint 45 pontját.
Valamint: "a politikáról rándultál át, ahol nagy a halandósága a nickeknek. Errefelé pedig nem szeretjük a lyukacsos topikokat. Egy másik (szűz) nicken nyugodtan visszamehetsz."
Fradi ügyekhez az alapvetés:
Ha a birodalom ellen vétkezel akkor Pilátus rootra tesz. Valószínű, hogy valami fradista vallási tételt káromoltál és Kajafás jus gladii híján kitiltott. Count Rumford of the Holy Roman Empire
Beírás elkövetése előtt eme video megnézése erősen javallott.
Jó, hát ennyi erővel legyen inkább tényleg G666 a főmufti.
Miután végtelen türelemmel viseltettem a 2 jómadárral szemben és ennek többször is bizonyítékát adtam, úgy tűnik, hogy nyugodtan lehet engem továbbra is mocskolni, gúnyolódni stb.
A kézilabda Olimpiai kvalifikáció topikban megy a bunyó egy ideje, le kellene hűteni a feleket, a hszek egy részét törölni lehetne, nézzetek rá majd, köszi.
Na igen, az reklamál aki atyaúristennek érzi magát és folyamatosan diszlájkolja azokat akik nem a szájize szerint kommentelnek! Tessék megnézni, hogy a hozzászólásaim mire vonatkoznak, ergo az előzményeket!
Lécci szóljatok márrá erre az alakra,mert kezd teljesen elviselhetetlenné válni,szétrombolja a kézis topicokat az állandókötözködéseivel, személyes sértegetéseivel.
Spíler Tv topikban Karigeriszon nevű illető hamis információkat terjeszt a közvetítési jogokról (12819-es hozzászólás), valamint teleszemeteli a topikokat a digisport ajnározásával. Kéretik kitiltani.
T. Moderátorok! A női kézilabda EB topik a hétvégén átváltozott "milyen rossz játékos Háfra Noémi"-topikká. Ez is fontos téma lehet, de szerintem nem feltétlenül ebben a topikban és ilyen mennyiségben. Ha így gondoljátok, akkor onnét jónéhámy kommentet lehetne törölni vagy átirányítani a társalgóba. Köszi.