A Nemzeti Sport kaotikus nyárról ír a váci csapatot említve... Amikor John Marshall lett a váci klub tulajdonosa és nb1-ről beszélt, akkor minden bekajáltam... Sajnos az élet nem őt igazolta. Legyünk akkor klassz focistákat kinevelő focicsapat!
Friss hírek a csapatról! A brit tulajdonú részvények a múlt hét folyamán a Vác VLSE tulajdonába kerültek, így a csapat 100% -os tulajdonosa a Vác VLSE lett. A csapatnak további sikereket kívánunk! Friss hírek a csapatról! A brit tulajdonú részvények a múlt hét folyamán a Vác VLSE tulajdonába kerültek, így a csapat 100% -os tulajdonosa a Vác VLSE lett. A csapatnak további sikereket kívánunk!
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VÁCNÁL Érkezők: Bajkán Balázs (FC Hatvan), Bartos Julián (Mosonmagyaróvár), Dulló Martin (Csákvár), Filipovics Marko (Újpest FC – kooperációs kölcsön), Géringer László (DVTK II), Hajnal Balázs (Újpest FC – kooperációs kölcsön), Juhász György (PMFC), Kasza Balázs (UTE U19), Mácsik Dominik (Nyírbátor), Magos Mátyás (SBTC), Pusztai Armand (Vác VLSE U19), Sárosi Soma (Gödöllő), Szabó Levente (Kubala Akadémia), Szalánszki Gergő (ETO FC Győr), Szenes Bence (FC Dabas), Szűcs Kristóf (Újpest FC – kölcsönbe), Zámbó Dániel (Kecskemét) Távozók: Abu Attila (Soroksár), Búrány Zoltán (Taksony), Csillag Dárius (Dorog), Durso Giuliano (Tiszakécske), Földi Máté (THSE-Szabadkikötő), Görgényi Dávid (FC Ajka, szabadon igazolhatóként), Gyürki Gergely (?), Hegedűs Csaba (Taksony), Kákonyi Dániel (Taksony), Lőrincz Péter (abbahagyta), Mátyás Zsolt (Balassagyarmat), Murai Márk (BVSC-Zugló), Pintér Bence (Iváncsa), Sóron Tibor (Szeged-Csanád GA), Szabó Norman (Mezőkövesd?), Szekszárdi Tamás (Nyíregyháza), Tóth Gergely (Kaposvár), Zsolnai Richárd (DVTK, szabadon igazolhatóként), Varga Szabolcs (Szeged-Csanád GA), Varjas László (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Wieland Dominik (Mezőkövesd – kölcsönből vissza, onnan Nyíregyháza?)
Hogy erre a hírre reflektáljak, remélem sok saját nevelésű váci játékos kap helyet a kezdőben és egy lelkes csapatot láthatunk az ősszel hétről hétre.
Én megbízom John P. Marshallban, remélem tudja, hogy mit csinál. Mindenesetre lehet, hogy kellett ez a vérfrissítés! Majd kiderül, hogy alakulnak a dolgok.
A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Vác meglepetésre 5–0-ra győzött a Kazincbarcika vendégeként, Putnokon. A váciak hengerét már az 5. percben megindította a télen érkező Sóron Tibor, majd a félidő közepén Görgényi Dávid is betalált. A szünet után Zsolnai Richárd duplázott, két gólja között pedig Tóth Gergely is gólt szerzett az indiszponáltan futballozó Barcika ellen. A váciak aratták ezzel a bajnokság legfölényesebb idegenbeli sikerét.
Zoran Szpisljak távozott a Váctól! :O Szerintem ő jó edző, de mostanában túl sok volt az edzőváltás a klubnál... Valami állandóság kellene. Vagyis jó lenne. Ez a tréneri teljesítmény most egy középcsapatot eredményezett. Persze, ez sem rossz, csak túl sok volt a döntetlen! :( De azért elvárható a dunakanyari klub játékosaitól, hogy mindenben javuljanak és fejlődjenek!
Egyébként többször kell meccsre mennem, mert nagyon jót tett ez a Vác mérkőzés a lelkemnek! :D Úgyhogy megyek majd Vác és III. Kerület találkozókra is. Persze, azért mindig nem leszek ott! :)
De új ember lettem, mert olyan jól éreztem magam a Vác-Soroksáron! :)
Szerintem a Dunakanyar Ultrái is ott voltak a tegnapi meccsen! Sőt, biztos vagyok benne, csak várják már, hogy visszaköltözzenek a váci szentélybe! De a váciak is sokszor tapsoltak a futballistáinknak, de most a Soroksár rajongói hangosabbak voltak. Majd legközelebb jobb lesz minden! :)
Reggel a gödöllői Penny Marketban kezdtem a napot 7 óra után. Vettem egy Nemzeti Sportot, mert Kapás Bogi interjú volt benne. De most másra csoportosítom át a pénzem újságok helyett. Inkább Vác meccsre megyek és persze moziba. Meg úgy egyébként az Evangélikus Egyháznak is adakoznom kell. Épp a minap vettem ilyen bibliai útmutatót, mert erre nagy szükségem van most. Át kell lendülnöm az én marhaságaimon! :D Istentisztelet volt 10-től, majd haza mentem. Otthon kipihentem magam. Sokat gondoltam a Vác - Soroksár meccsre, hogy ez egy kihagyhatatlan alkalom, hogy egyszerre két kedvencemet lássam! :D Beutaztam 14 óra körül HÉV-vel, majd el kellett mennem vécére az Árkádban. Már nem ingyenes, mint régen, de azért 50 Ft nem vágott a földhöz... Jött a 2-es Metró, majd a Batthyányi tértől mentem a szentendrei Hév-vel. Mindenki ment a Szigetre, olyan tömeg volt, hogy az nem igaz! :O De megállapítottam, hogy kurva sok szép lány van a világon! Főleg a holland, a spanyol és a német csajokon állt meg a szemem. :D
A III. Kerület pályáját könnyen megtaláltam, a Filatorigát HÉV-megállótól a Bogdáni úton kellett csak egyenesen mennem. Majdnem beszartam, olyan szép lett a Kerület pályája. Hajrá Kerület, első a becsület! :D Ugyan mondták, hogy csak 16:30-tól lesz jegyárusítás, addig szambáztam a környéken. Megvettem a jegyem (1000 Forint volt) a váci szektorba, mert a szívem még mindig váci, de a Sorit is imádom. A bejáratnál átvizsgáltak, majd a 1,5 literes Mizse ásványvizemet elkobozták! Na, sebaj. A stadion vécéje szuper volt. Majd elhelyezkedtem az arénában. Majd elmentem a büfébe, ahol vettem egy poharas kólát és két kókuszgolyót. Ez 900 Forintomban fájt. :) A 17:30-as kezdésig elég sokan lettünk. Lipcsei Péter nagyon jól megszervezte a Soroksárt, míg a Vácot Zoran Spisljak látta el jó tanácsokkal. Izgalmas mérkőzés volt, mindkét csapatnak voltak helyzetei. Lipcsei Péter sajátosan kommentálta a találkozót, elragadta a lendület és a hév sokszor. Igazságos 0-0-ás döntetlen lett a végén. Ugyan a váci győzelemnek örültem volna a legjobban, de végül boldog voltam, hogy mindkét csapatom pontot szerzett. Jó túra volt, klassz élmények értek ezáltal. Hazafelé könnyen utaztam, nem volt fennakadás. A végén megállapítottam, hogy ez jobb mint egy moziélmény! Ráadásul az óbudai stadionban is sok jó nő volt! Ezért is megéri! ;)