Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 215
Na, azért nem tartott ilyen sokáig az ebéd, csak néha dolgozni is kell vmit :-).
Gyerekek!
Le vagytok... maradva :-). Mivel - ahogy Crisnek már megírtam - súlyos Shape-reklámhadjáratot folytattam az Ákos levlistán is, onnan már komoly véleményeket kaptam - eddig csak pozitívakat. Pedig nem hiszem, hogy az Ákos fanokat jobban érdekelné a téma.
Írjatok!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 214
Hol államvizsgázik? Miből? Erről nem tudtam, igaz nem is ismerem őt annyira, mint a Shape, v. a Trend tagjait.
Hallottad már azt a Gyengéden verziót, amit feltettem?
(Na, most egy kis ebédszünet :-))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 213
Valóban, a 101 honlapján is van némi Shape anyag (a Shape hp csak 1 hete létezik). Morpet: Neked mennyire tetszik a zenekar? A Trendet ismered? (A 98. dec. 30.-i 101-es előszilveszteri bulin léptek fel első alkalommal.) Albumlista?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 212
Bocsi, ha olyat írtam, amiről már volt szó, kb másfél órán át tanulmányoztam az eddigi bejegyzéseket, ezek szerint nem elég alaposan.
A címet már meg is találtam időközben.
A 101-es Klub valóban az 50. bulit tervezi, és szóbajött pl a Palatinus és a Dagály is. A Klub legnagyobb problémája, hogy a VMH megszűntével nem tud megfelelő helyet találni. Ha ez a probléma megoldódna, akkor lenne továbbra is Klub, és reméljük, hogy így lesz. Zsolti mindent megtesz ezért. Az 50. buli időpontja még nincs meg, és a fellépő együttes sem dőlt el. Én úgy tudtam, hogy a Shape is szóba került, mint májusi fellépő, de hát a májusi buli elmaradt. (Sok sikert Zsoltinak az államvizsgájához!!!)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 211
Megint én.
Megnéztem a Shape honlapot, jól néz ki. Eredeti megoldás a balról-jobbra menő görgetősáv a sztenderd fel-le helyett. Szigi haverom is heppi lesz, mert állandóan a Shape-ről érdeklődött nálam. Egyébként én megyek a júniusi HDMFC-be, ahol ha minden jól megy egy zongora-zeneszerzés szakos haverom fel fog lépni egy jól táncolható DM-megamixxel, amit ott helyben ad elő digitális zongorán. Amúgy a Shaperől a van némi anyag a 101-es klub honlapján is, amikor csináltuk, még nem volt (vagy nem tudtuk, hogy már van) hivatalos honlap.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 210
Hi Morpet!
Örülök, hogy ide találtál, remélem, hogy itt is maradsz :-). A kérdésed azért némi hiányosságot vet fel. Kérlek, olvasd el a topicot, v. min. fusd át - O.K., gondolom Te sem vagy időmilliomos - de nemcsak a cím miatt (már néhányszor leírtam :-)), hanem az eddig felmerült témák miatt is érdemes. Azért itt a cím megint: http://www.extra.hu/szmark
Úgy emléxem, én már találkoztam egyszer a Popular honlapoddal - valóban O.K., mindenkinek ajánlom :-). A 101-es hp-t és a Zsoltot is ismerem. A Siklósi Shape bulin együtt voltunk és néha lejárok a klubjába is, erről már volt szó itt. Én úgy hallottam, hogy a legközelebbi 101-es klub jubileumot ünnepel, az 50. és egyben utolsó klub lesz. Mintha szó lett volna vmi strand dologról a helyszínnel kapcsolatban, fellépő együttesekről, stb. Mit tudsz?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 209
Cris!
Emil megy, ha végeztem a hozzászólással :-).
Szóval, teljesen egyetértek, amint már írtam, nagyon hiányzott számomra egy ilyen Shape szintű MAGYAR együttes. Pláne, amióta a Popular megszűnt Popular néven tevékenykedni. Kénytelen lettem volna Neo-t hallgatni, ami persze nem rossz :-), de azért mégsem az igazi. Ha már itt tartunk, az Exotront nem ismerem, talán csak egy dalról vannak emlékeim (eléggé jungle-os benyomást tett rám). A Shape zenéje (számomra) tényleg nagyon állat, de nem szeretném önmagamat ismételgetni, újra és újra bizonygatni ezt a témát, tessék meghallgatni és döntse el mindenki saját maga (mégeccer mondom, SZVSZ nem ez a best száma a zenekarnak, de egyenlőre most csak ez van meg mp3-ban; fogalmazzunk úgy, hogy ez egy 99%-os szám, de vannak 100%-ok is :-)). Inkább most olyan oldalról közelíteném meg a dolgot, amiről Cris is írt, tudniilik teljesen felfrissítette ezt az egész DM-os fílinget (társaság és zene szempontjából is). A Shape tagjait 1 éve ismerem, tavaly tavasszal még nem gondoltam volna, hogy hamarosan min. 15-20 új arccal ismerkedem meg, ráadásul az én addigi barátaim és az újak, egymással is "összejöttek".
Most ragadom meg az alkalmat, hogy egy másik együttesre is felhívjam a figyelmet, akikkel legalább annyira jóban vagyok (ennek ellenére nem szeretnék elfogult lenni), ez pedig a Trend. Ígérem ők az utolsók, akiket favorizálok itt a Klubban (bár, ha csak 1 embernek is bejön valamelyik, akkor már nemcsak nekem érte meg új bandákat ajánlani :-). A Trend kb. másfél éve létezik, tavaly még elég kezdetleges technikával nyomultak, de mostanra már Shape-szintre emelkedtek (főleg a néhány hónapja felvett új - ex-Arculat - tagnak köszönhetően). Tehát hamarosan újabb mp3-akkal fárasztanám DM érzésű sorstársaimat :-). Disp! Ha Javaban és egyéb homepage készítési formulákban otthon vagy, esetleg lenne egy munka (Trend homepage), a többit majd mailban.
Na rátérnék végre az albumokra (borzalmas, hogy mennyit tudok írni). Cris, ha ennyire O.K. Neked a Popular, akkor ajánlanék egy számot: Lobog a léptem - a zenekar utolsó száma, amit a 98 januári DM Klub koncerten leadtak ugyan, de az ismert okok miatt soha nem jelent meg. Disp, ugye, hogy O.K. a szám? Sőt, lehet, hogy lenne más érdekességem is számodra a Popular-től (Disp tudja, hogy miről van szó - bővebben asszem majd inkább mélen :-)).
Na, albumok. Hát egyetlen egyet nem tudok mondani, ez mindig korszak-függő volt. Mindenestre elmondhatom, hogy tavaly - nem vicc - legtöbbet a Shape 7 számát (1 Intro, 3 "rendes", 3 instrumentális) hallgattam a legtöbbet, volt, amikor egyfolytában, non-stop ez ment. Hogy mégis válaszoljak, én talán a legjobban évekre tudnám lebontani ezt a kérdést:
1993. Ekkor ismertem meg a DM-ot. A koncertig csak az I Feel You-t ismertem, ezt nyomattam orrba-sszájba. A koncerten teljes megdöbbenés/lemerevedés, hogy ilyen zene is létezik. -> Utána Songs of Faith and Devotion + Black Celebration ment állandóan.
1994. Még mindig SOFAD + Music For The Masses + Violator (persze 93-ban már megismertem az összes addigi albumot).
1995. Popular: Új arcok a feszületen + ekkor kezdtem felfedezni a kevésbé popularisabb műfajt: Front242, Nitzer Ebb, FLA.
1996. Popular: Új arcok...
1997. Ultra ezerrel.
1998. Ultra + Shape + Ákos: Ikon + Only maxi egyfolytában, megállás nélkül.
1999. Shape, ?
Azért itt van egy Top 10(végül 15 lett - a Szerk.) is:
1. DM: Ultra
2. DM: SOFAD
3. DM: Violator
4. U2: Joshua Tree
5. U2: War
6. Inxs: Kick
7. Popular: Új arcok a feszületen
8. Faith no More: Angel Dust
9. DM: Some Great Reward
10. DM: Black Celebration
11. DM: Music for the Masses
12. Metallica: Load
13. BB: A jel
14. Ákos: Ikon
15. Front242: 1988-89
Nem bírtam 10-nél abbahagyni. A Shape-et szándékosan hagytam ki (egyrészt 1-el kevesebb helyem maradt volna, másrészt az a néhány szám még nem tekinthető albumnak - bárcsak már ott tartanánk :-))
Na most már elég volt.
Üdv.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 208
Hali mindenkinek!
Most találtam rá erre a remek helyre.
Mark: a Strange Too-t végül az MTV2 adta le nem sokkal később.
Mi az a cím, amire a zenéket teszitek fel, hogy érhetem én el azt?
Amúgy van egy DM honlapom, de a figyelmetekbe leginkább az Első Populär Honlapot ajánlom, ez az én nem hivatalos Populär honlapom. A Populär csúcsszuper zenét játszott, nagy kár, hogy feloszlottak. Néhány zene van a http://members.xoom.com/populaire/audio oldalamon. (2 db 95-ös koncertvideó, a Víz alá... tabula rasa mixe zip-elt mp3-ban stb.)
Később talán felteszem a Lobog a léptem is, az olyan isteni.
Ha valaki tud gyorsabb címet, oda is feltehetem a cuccost.
Sajnos a Neo egész más irányba halad, szerintem totál gáz.
A Klubokról szólva: a 101-es Klubnak is van honlapja, ennek Kolláth Zsolti a tulajdonosa, és én vagyok a készítője/fenntartója. Maga a Klub egyébként épp helyet keres, mert a Santha Fe túl kicsi volt (a Pecsa túl nagy). Segítsetek ebben Zsoltinak (nekem is írhattok)!
Remélem MOST MÁR TÉNYLEG sikerült jól megcsinálni a linkeket, üdv mindenkinek! (pont a Populär link lett rossz)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 207
Hali mindenkinek!
Most találtam rá erre a remek helyre.
Mark: a Strange Too-t végül az MTV2 adta le nem sokkal később.
Mi az a cím, amire a zenéket teszitek fel, hogy érhetem én el azt?
Amúgy van egy DM honlapom, de a figyelmetekbe leginkább az Első Populär Honlapot ajánlom, ez az én nem hivatalos Populär honlapom. A Populär csúcsszuper zenét játszott, nagy kár, hogy feloszlottak. Néhány zene van a http://members.xoom.com/populaire/audio oldalamon. (2 db 95-ös koncertvideó, a Víz alá... tabula rasa mixe zip-elt mp3-ban stb.)
Később talán felteszem a Lobog a léptem is, az olyan isteni.
Ha valaki tud gyorsabb címet, oda is feltehetem a cuccost.
Sajnos a Neo egész más irányba halad, szerintem totál gáz.
A Klubokról szólva: a 101-es Klubnak is van honlapja, ennek Kolláth Zsolti a tulajdonosa, és én vagyok a készítője/fenntartója. Maga a Klub egyébként épp helyet keres, mert a Santha Fe túl kicsi volt (a Pecsa túl nagy). Segítsetek ebben Zsoltinak (nekem is írhattok)!
Remélem sikerült jól megcsinálni a linkeket, üdv mindenkinek!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 206
Nembaj..éncsak egy szimpla 1-10 listára gondoltam..vagy nem tudsz válogatni?:-)

1.Popular:Új arcok a feszületen
2.Depeche Mode :Songs of faith and devotion
3.Bonanza Banzai:1984
4.Depeche Mode: Ultra
5.U2:Achtung baby
6.U2:Zooropa( majdnem holtverseny lett)
7.Ákos:Test
8.Metallica:Metallica
9:Faith No More:Angel Dust
10.Mike Oldfield:Tubular Bells
hát valahogy így..
Olvasgattam a Topicot és rábukkantam erre:
1999.03.19 MarK: "Annak idején a Popular tagjaival nagyon jóban volt (az egyikükkel lemezt is készített Exotron néven (hajóltom))" Hallotttad ezt az albumot?(én igen..ahogy a két vagyhát nemis tudom..három zenei világ keveredik-Popular kissé elszállt de nagyon igényes zenéje,Előd ..hmm nyála(bocccss) és valahogy bejön a képbe egy rettenetesen kemény..dübörgő ,kissé EmanuelTopos progresszív house stílus...Hát komolyan valami nagyonjó...:-))élménynek és zenének is ... )

Így hajnalban ennyi...Szép napot mindenkinek

sirC

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 205
cris írta :
>Nagyon durva lenne ha írnánk egy album-listát?

Nagyon!

Az én listám .txt -ben 30KB
.doc -ban 140KB

De ha kell megy mailban

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 204
Hi!
Mivel csak nekem van ilyen irányu problémám-ahogy elnézem-tehát emilben örülnék a kódnak..feltéve ha elnidul otthon az internyet..

Ma Depechemodet hallgattam egésznap..
Nektek melyik az az album,amelyiket elejétől végéig meghallgattok?Lehet Depeche Mode,vagy bármi más..mert nekem egyetlenegy van,ami nonstop többször is mehet:
Popular:Új arcok a feszületen
Nagyon durva lenne ha írnánk egy album-listát?

Visszatérve az amatőr zenekar témára:Nagyon várok valami újat-még a Shape-t nem hallgattam meg!-ami valahogy feldobja,újjáéleszti ezt a zenei világot..amikor a Popular kiadta az albumot,előszedtem a régi Mode és Bonanza és Front albumokat...és a régi haverokat és bulikat is

Csao

sirC

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 203
Valahogy így volt... :-)
Egyébkent az extra/szmark-on a The Landscape is... helyett feltettem a Stripped-et. Ha holnap sem lehet letölteni a Gyengéden-t, akkor elmailozom (v. leírom ide) a kódot.
:-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 202
Elkéstem..majd holnapután..csütörtökön meet us here es letöltöm..ftp jöhet

Hogyisvolt?
Let's met in Berlin,
Where the fire burnin
The invisible wall
That will never fall..

hejesenírtam???Jóéjt:Cris

sirC

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 201
Amenniben ez a szitu, akkor, ha tudsz ftp-ézni (pl. Win Commander segítségével), megadnám a kódot, amivel bejelentkezhetsz az oldalra és akkor talán le lehet copy-zni. Írj, de csak kb. még 10-15 percig vagyok gépközelben.
Jelezzétek, ha másnál is ez a helyzet.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 200
MarK..én nem tudom letölteni,mert a zseni(ösikém) szerint le van tiltva az extaráról a letöltés....
HEEEELP..

sirC
PS:a klubot nemhagyom ki,:-)))és mindenkire gondolok aki nem lesz ott:-))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 199
Hi emberek!

Cris listája olyan, mintha én írtam volna (sokban egyezik az enyémmel - szeretem, ha más is szereti azt, amit én szeretek :-)). Disp: kösz a kritikát, remélem ShapeGábor is olvassa és továbbítja Tamásnak (a hp készítője). Szerintem nyugodtan belemélyedhetsz, had legyen mégjobb a lap. W, Te ismered a THDMFC vezetőjét, Borbély Lajost? Mert szerintem csak úgy akármit (bocs, értsd: ismeretlen anyagot) nem játszanak le.
Mivel sajna sem ShapeGábor sem én nem tudunk elmenni a köv. jún. 18.-ai klubba, ezért csak júliusban, v. augusztusban tudunk összeülni. Nekem akkor is jó, de ha van egyéb ötlet, akkor ki vele.

Tisztelt sorstársak!
Ha valakit érdekel (ha nem akkor is megkapja :-)), http://www.extra.hu/szmark címen letölthető a SHAPE GYENGÉDEN c. száma. Midenkinek ajánlom! Legalább egy meghallgatást megér, annak is, aki nem áll hozzá olyan pozitívan a témához. Ez egy 99-es verzió, bevallom nekem első hallásra jobban bejött az eredeti 98-as Gyengéden, úgyhogy többször meg kell hallgatni. Az élő dobhatás miatt ez egy kicsit nyersebbnek tűnik, ugyanakkor a régebbi verzióban több volt a szintetizátor (viszont néhol üresnek tünt). Akárhogyis, a Gábor úgy döntött, hogy új verziót készít, íme hallgassátok meg. Nekem egyre jobban tetszik, remélem hamarosan nektek is :-). Kiváncsian várjuk a véleményeket!
Egyenlőre csak ez van meg mp3-ban, hamarosan lesz a többi dalból is, de azok valószínűleg már a homepage-re kerülnek fel, ezt majd ShapeGábor eldönti.
Üdv.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 198
MarK:nem csaltam, ezek a rideg tények! :-))) nem tudok kiemelni tőlük semmit.és még egy csomót ki is hagytam. pl. nitzer ebb...
Altatódal-t hallottam/láttam én is! áááállat!
Perfect name teccik.már amennyit hallottam.
hát igen... az aranykort visszasírom, rendesen... :-(((((
a remixekből csinálunk egy maxit magunknak. lehet, hogy a köv. DM klubban be is tudjuk mutatni...3 vagy 4 lesz belőle.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 197
Megnéztem a Shape lapot.
Webmesteri hozzáfűznivalóim:
1, Nem túl szerncsés frame-t rakni középre, pláne úgy, hogy lerögzíted.
2, a Shape frame alsó szélén az utosó sorra rá lett húzva a szegély .Ha yol olvastam a forrást a javascriptben kell modositani.
3, A mainfame-ben a kijelölt linkek aláhúzását minden alkalommal letölti, igy pedig suxx ha offline akarod olvasgatni.

Ennyit igy elsőre de ha nagyon akarod mélywebben :) is belemegyek.

Részemről ok az összejövetel.

na yo8
disp

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 196
HI!

IGEN én megnéztem!!
nekem nagyon tetszett:-))
egy szó juttt eszembe :igényes:-))
Igen igen...nosztalgiázni jólenne szerintem összeszervezhető egy Klubon kivüli Klub:-)
Igen és szeretnék leadni egy teljes listát:
1.Depeche Mode: Rush
2.Bonanza Banzai: Ne titkold
3.Depeche Mode: I want you now
4.Front 242 : Headhunter
5.Depeche Mode: Sea of sin
6.Bonanza Banzai: Szakadék
7.Faith no more : Land of sunshine
8.Faith No more : Epic
9.Popular :Törött Pohár
10.Ákos: Szabadíts fel
aaaa nemmegy ez..annyi zenét tudnék írni még...de ami most viszi a prímet:az a Hello zenekari version:-)))

nahh csao..kicsit lanyos lett a lista..dehat ezvan:-))

sirC

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 195
Shape jó estét mindenkinek!

Csaltál W! :-)
Ilyen listát én is tudok írni (Ákos-mind, U2-mind, stb.). O.K. igazad van, nekem is ezt kellett volna tennem. Irigyellek azért, hogy Te az aranykorban is (90-91) lejártál. Szerencsére mostanában is jó a hangulat. Az egyik legjobb buli (igaz az is már vagy másfél éve történt) tavaly januárban volt, a Popular utolsó fellépésén. Qrva sokan voltunk, úgy álltunk a teremben, mint a heringek.
Egyébként nem vagyok én ellensége a housenak - ha jól "meg van csinálva". Pl.: az említett Popularnek volt egy olyan száma, ami csak koncerten volt hallható: az Altatódal live/house verziója, ami nekem nagyon bejött. Ismeri valaki? Nemsokára meg lesz mp3-ban, majd felteszem a standard címre. Kiváncsi vagyok az Only mixeitekre is. Jó a listád, benne vannak az eddig nem említett kedvenceim is (PUF, Queen). Most jut eszembe, a Perfect Name-et szereti valaki?
Disp!
Holnap tali (ha ShapeGábor is úgy akarja).
Úgy látom szép lassan összejön itt néhány potenciális jelölt (Cris, Disp, SIRály, W, ?), mi lenne ha ShapeGaborral együtt a PeCsában leülnénk beszélgetni egy pia mellett? Igaz, ez már 1-2 alkalommal elhangzott, de csak egyénekre szabva.

Emberek!
Legyetek szívesek nyilatkozzatok arról is, hogy milyen volt a Shape honlap. Építő jellegű kritikákat elfogadunk. :-)
Remélem, hamarosan letölthető zene is lesz majd.
Helloka!
Folyt köv. kedden.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 194
MarK: előszöris köszönöm, hogy válaszoltál!
igazad van, tényleg csak átfutottam, de lassacskán csak végigrágom magam a topicon! :-)
én egyébként kb 90 - 96 végéig jártam minden alkalommal a DM klubba.
azóta csak évente 1-2 alkalommal, de tavaly év végén voltam utoljára.akkor volt megint olyan a hangulat, mint régebben, mondjuk kb. 5 éve.Viszont tényleg iszonyú sok jó nő van! és megszűntek a fekete ruhás "skinhead" lányok is, többnyire...
persze én is változtam...már nem látszik annyira kívülről a dolog...
meg ugye belefogtam olyan dolgokba is, ami már nem ehhez tartozik:
van saját együttesem, ami mondjuk house-szerű dolog...egyébként csináltunk most néhány only when i lose myself remixet.lehet, hogy a klubban be is tudjuk mutatni.
egyébként meg egyre időszerűbb, hogy benézzek én is a klubba. bár már nem megy olyan szinten, mint régen, hogy végigtombolni az éjszakát, meg inni ezerrel....
listát én nem tudok írni,mert mindig mást mondok kedvenc dalnak, aztán 5 perc múlva megcáfolom...szóval az első összes helyen nekem RND függvény szerint állnak a dalok.

másik listaként (szintén nemnagyon van rangsor)

Ákos ( mind )
Bonanza ( mind )
Kraftwerk: radioactivity, the model
U2 ( mind )
The Cure: Just like heaven, Close to me, Lovecats, Caterpillar meg még rengeteg :-)
Front 242: Headhunter, Tragedy for you
FrontLineAssembly:Circuitry, Mindphaser
Queen: majdnem minden
Prodigy: Poison, Breathe
Jarre: Oxygene, Chronologie
Pál Utcai Fiúk (mind,amit ismerek)
Fluke:atombomb, absurd
Propellerheads: on her majesty`s secret service
Neo
Popular (mind)
és még sok van...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 193
Cris igazad van, én is ezt mondtam, hogy már nem nagyon értékelik a DM stílusú amatőr zenekarokat, de végülis néhányuk tényleg elég gyenge. Szerintem a magyar bandák többségét inkább a BB motíválta és nem a DM. Ez a zenei hatásban nagyon érzékelhető volt. Na most a Shape pont amiatt (is) jó, hogy elsősorban a DM-ból táplálkozik, de mégis egy olyan egyedi stílus jellemző rájuk, amit még nem hallottam. Ismerve a hasonló zenekarokat, amikor elöször meghallottam a Gyengéden c. számot, egyből azt kérdeztem, létezik, hogy ezek magyarok? (Egyébként maga a homepage sem rossz.)
A júniusi sörözés sajna nem fog összejönni, de sebaj, elhalasztjuk egy másik DM Klubra. :-)

Neo fellépésről tényleg szó volt, de most nem tudom, mi a helyzet, lehet, hogy a Klubban nem lesz konceret. Disp, ettől függettlenül el kell jönnöd. :-) A listád tetszik, mert felöleli a DM 19 évét, ha a sajátomat visszanézem, bizony kimaradtak a régebbi számok. A másik listával kapcsolatban, a Corrs tényleg rulez, a Forgiven Not Forgotten nagyon jó, én csak a hely szűke miatt nem írtam be. A Menekülről viszont inkább nem mondok semmit... A többi előadó önmagáért beszél.
Milyen volt a kakukktojás, amit feltettem? Pénteken mehetnek az újak?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 192
A listáim :
abc sorrendben mert nem tudok rangsorolni közöttük
DM:
Black celebration
Freestate
Get the balance right
Higher love
If you want
In your room
Just can't get enough
Leave in silence
Lie to me
Never let me down again
Photographic
Rush
To have and to hold
Useless
World in my eyes

A másik lista (itt eőadónként 2 szám)
Ákos : Menekülj Szívsebész
Die Krupps : Fatherland , To the hilt
Duran Duran : A view to a kill , Rio
Faith No More : Epic , King for a day
Fluke : Absurd , Atombomb
Garbage : Push it , Stupid girl
J.M.Jarre : Chronologie 4 , Rendez Vous
Metallica : One , Turn the page
Rammstein : Du rechts so gut 98 , Engel
Republica : Drop dead georgeous, From rush hour with love
The Corrs : Forgiven not forgotten , Runaway
The Prodigy : Narayan , Poison
Therapy? : Church of noise , Stories
The Shamen : Ebeneerer Goodie , Move any mountain
U2 : Numb , Where the streets have no name

Na ennyit a listarol.

Ha lesz NEO a DM klubban akkor megyek :)))
disp

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 191
Hi!

Igen,azt hiszem ez hianyzik nekem..egy jo kocsma..és egy jo társaság-majd iszom kolát-.
Volt nekem egyszer egy Márk nevü kollégám(már kérdeztem róla)neki volt egy zenekara...(vagy van?)Hytas a neve..
szerintem annyira nem értékelik már az amatőr vagy kezdő zenekarokat ezen a téren..vagy csak én vagyok leszűkülve?

a sörözésre visszatérve..megoldható.:-)
CSaó:sirC

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 190
KEDVES MINDENKI!

NA MOST AKKOR JÖJJÖN A LÉNYEG!
Örömmel tudatom, hogy tegnap óta elérhető a SHAPE HOMEPAGE -> a http://www.nexus.hu/shape címen.
O.K. elismerem, hogy ez itt most a reklám helye, de Ők tényleg megérdemlik és nem utolsósorban Ti is megérdemlitek, hogy megismerjétek ezt a - szeintem Mo.-on jelenleg a legjobb zenét játszó - zenekart. Ha valakinek csupán egyetlen szám is tetszett valaha a DM-tól, BB-tól, Popular-től, v. hasonlóktól, akkor nagy esély van arra, hogy a Shape zenéje is bejön. A topic-ban már írtam az együttesről (04.02.17:11), eddig valószínűleg nem hallottatok róluk, mert egyenlőre még nem jelent meg lemez (mint tudjuk ez ma igen nehéz vállalkozás egy új együttes számára, ha nem divatzenét nyomat). Ha valaki már ismeri az évek során a DM Klubban fellépő hasonló amatőr bandákat, akkor lehet, hogy legyint, mert a 60-70%-uk valóban gyenge volt. A Shape-re viszont éppen amiatt figyeltem fel, mert ilyen színvonalú magyar együttessel még nem találkoztam. Persze lehet, hogy furcsának tűnik a lelkesedésem, de számomra hatalmas űrt töltenek be a magyar popzenében (pláne, mióta a Popular sem létezik).
A homepage folyamatosan fejlődni fog, előbb-utóbb, néhány mp3, ill. mpeg letölthető lesz. Addig is, ha valakit érdekel szívesen másolok 1-2 számot ízelítőnek.
:-)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 189
Hi Wiseman!
Érdekes a listád, de jó! Az említett cd-ről nem hallottam, de utánanézek.
Örülök az újaknak, csak így tovább.
:-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 188
Helloka!
W-nek külön üdvözlet!

Cris!
A listád rövid, de annál szimpatikusabb, végülis a lényeg benne van. :) Másokat szintén erre kérnék, ahogy 17.-én is írtam: Toplistát ide! Sajna pont a 18.-ai Klubba, sem Shape-es Gábor, sem én nem tudunk lemenni, pedig szívesen beszélgetnék új arcokkal egy pia mellett (ja, már nem iszol :-)).
W!
Most akkor elolvastad a topicot, v. nem? :-)
Persze lehet, hogy csak átfutottad, de érdemes végigolvasni. A kérdéseidre megkaptad volna a választ, vagyis, hogy jelen állás szerint az eddigi hozzászólók közül egyedül Shape-es Gábor és én járunk rendszeresen a DM Klubba (1-1 látogatás erejéig talán csatlakozik hozzánk Cris, Disp-et is szeretném egyszer rávenni :) és talán te is lejössz :)). Nem vagyok fanatikus rajongó, csak 6 éve szeretem az együttest, de a DM Klubba mindig lemegyek. Tavaly február óta még nem hagytam ki egyet sem és az elmúlt 3 évben is talán csak 5-6 alkalommal nem voltam. Korábban azt is megindokoltam, hogy miért (03.18.12:36 - 17:33). Valószínűleg elfogult vagyok, de tényleg érdemes lejönni (pláne, hogy olvasom, milyen zenéket szeretsz). Sok jó csaj van, már nemcsak a fekete az úr(azért 50-60%-ban még igen), alig látni a szokásos, feketére kifestett embereket, a lent lévők többségéről csupán a külső alapján már nem mondanám meg, hogy DM-osok, a Klub beruházott új fényekbe, valahogy megváltozott (előnyére) az arculat, de a hangulat a régi :-). Egyszóval, ahogy már egyszer régebben írtam, olyan az egész mint egy átlag szórakozóhely nem átlag zenével :-). A stabil létszám kb. 600-1000 fő között mozog. Ha figyelembe vesszük, hogy a régi szép időkben (89-92 táján, az őskorban :)) 1500-2500 ember is eljött, akkor ez kevésnek tűnik, de a 95-ös átmeneti pangás után szerintem ez jó arány. Egy Mo.-i koncert biztos besegített volna (hiszen nagyon sok "lappangó" DM-os van), de a másik kérdésedre válaszolva, a tavalyi hírekkel ellentétben idén nem lesz turné. Különböző semmitmondó hírek érkeznek csak, a lényeg az, hogy most újabb lemezt készítenek, de szerintem azt még ők sem tudják, hogy mikor fog kijönni...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 187
Üdv Mindenkinek,

Már olvasgatom ezt a topicot egy ideje, és úgy éreztem, hogy elérkezett
a hozzászólás ideje. Ez a TOP listás dolog tetszik. Én is megcsináltam
a magamét itt van:

1. Surrender
2. Bottom Line
3. Route 66 (Beatmasters Mix)
4. To Have And To Hold (Spanish Taster)
5. Strangelove (Single Mix)
6. The Sun And The Rainfall
7. Ice Machine
8. Dangerous
9. Here is The House
10. Condemnation

1. Soft Cell: Down In The Subway
2. Soft Cell : Mr. Self Destruct
3. Talk Talk : Calling the Night Boy
4. U2 : Party Girl
5. Wei Wu Wei : Ködfoltok
6. Joy Division : Love Will Tear Us Apart
7. Marc Almond : Bittersweet
8. Pet Shop Boys : Suburbia
9. The Cure : Like A Cocatoo
10. R.E.M : Losing My Religion

A listából is látszik, hogy a régebbi Mode számok nálam jobban bejönnek.
Ha már itt vagyok kérdeznék is valamit. Létezik egy olyan kalóz cd
amelyen Depeche Mode demo felvételek vannak. Például ilyenek:

I saw her at the sea
Violence
Told You So (Martin énekli)
Here Is the House (Martin énekli)

Nincs ez meg valakinek? Szívesen belehallgatnék

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 186
Reggelt All!:-))

Igen a 18-i Klub..szedem össze a népet és nagyon nagyon sokan jelezték hogy jönnének..Mégsem halt ki?:-))
Mostanában túl sokat járok diszkóba és partyra .úgy érzem nekem frissítés lesz ez az este:-)
Ja,hogy még van egy hónapom? Készülök:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!