Keresés

Részletes keresés

Ep128 Creative Commons License 2003.06.05 0 0 890
"Csinalni kene egy EP videot, amolyan videoklipp szerut."
Már elkezdtem kitenni ilyesmit...:-) Ígértem is (és lesz is) folytatása, csak idő, és tehnika-függő a dolog. 2-videot már találsz a honlapomon az Enterprise-résznél... Igaz, ez "csak" a hardverről készült, de értem én mit szeretnél, ott ígérgetem mellette, hogy lesz ilyesmi!:-) Már nekem is beugrott anno...
Előzmény: Alsóbbrendű foslény (888)
Povi_ Creative Commons License 2003.06.05 0 0 889
Na jó, de én arra gondoltam, hogy a baloldali cartridge rakom az "játék-kártyát", ott meg csak a 04-07 szegmens van. És valaki tudja, hogy kell átírni? Meg kell-e, hogy rendszerbővítő legyen a játék? Nekem elég lenne, hogy bedugom a kártyát, bejön az ENTERPRISE felirat, nyomok egy space-t, és játszok. Mint a C64-nél.
Más. A krakout (az egyik kedvencem C64-en) létezett EP-ra? (Ez egy arkanoid szerű játék, csak jobb). És ha igen meg van valakinek, és el tudná küldeni? A címem igen egyszerű: exdos@freemail.hu
Előzmény: Ep128 (886)
Alsóbbrendű foslény Creative Commons License 2003.06.05 0 0 888
Sracok!
Csinalni kene egy EP videot, amolyan videoklipp szerut. Benne lennek az EP-s jatekokbol, demokbol reszletek, zenek stb.
Tok jo lenne.

(Endi)

lgb Creative Commons License 2003.06.05 0 0 887
EPTE engem is erdekel (erdekelt) megvan a forrasi is, nem tul bonyolult amugy. Amde nekem is az jart a fejemben hogy univerzalisabba kene tenni (tobb gep "ismerte") csak ido hianyaban lealltam a fejlesztesevel (mint a felig kesz enterprise emulatorommal ;-). Ofkoz - magamhoz huen - a dolog parancssoros es Linux/UNIX only megoldas lett volna/lesz majd.
Előzmény: vicroot.hu (884)
Ep128 Creative Commons License 2003.06.04 0 0 886
Már miért ne lehetne nagyobb 64K-nál?:-) Nálam is 3x128K ROM van a kártyán...;-)
Nézd meg a honlapomon az "Én Enterprise-om" -részt! (Aztán vegyél te is még ROM-ot....) :-)
Előzmény: Povi_ (885)
Povi_ Creative Commons License 2003.06.04 0 0 885
Az 1. lapra gondoltam (4000-7fff), csak elírtam.
Más.
Játékprogramokat mennyire bonyolult rom-bővítésként átírni? Gondolom az egy file-ból álló játéákokat egyszerűbb. Meg gondolom nem is lehet nagyobb 64k-nál.
Előzmény: eSzeS (878)
vicroot.hu Creative Commons License 2003.06.03 0 0 884
Sziasztok!

Az epte irojat szeretnem elerni valahogy, de program weboldalan megadott email cim nem valaszol.

Szertnem elerni nala, hogy kibovitheto legyen az epte ugy, hogy tvc es primo felhasznaloknak is jo legyen. Tok jo volna, ha tudnek vele beszelni, mert a wav fajl generalas algoritmusat egyszeru binarisbol mindket esetben ismerem, es szeretnem ha osszehoznank egy mtpe-t. :) Vagyis lenne egy magno emulator, ami hasznalhato lenne tobb geptipushoz is.

udv: Viktor

Ep128 Creative Commons License 2003.06.02 0 0 883
Nem adtuk fel, max nem "mezei club" lesz, hanem "internetes club"!:-)
Amíg én szuszogok, addig az Ep is működik itt nálam, és a honlapom is frissülgetni fog. (Még ha csak havonta 1x is...) Szóval részemről semmi nem változott! ;-) Anno jártam le sokat a klubba, és NEM azért ritkultak meg a látogatásaim, mert az EP-vel kapcsolatban valami is változott volna részemről. Meg lehet nézni az oldalam. Ok, primitív, de nehogy mán' nem látszik rajta, hogy (azóta is ugyanúgy) szeretem ezt a kütyüt!:-) A klub sajna abba "halt bele", hogy az alap tagok a klubban sokmindenről beszéltek, de az EP-ről csak keveset, és ritkán. Inkább volt az egy "baráti összejövetel", mint ENTERPRISE KLUB! Amíg színte hetente lejártam, nekem mindíg volt valami mondandóm a témában, és kérdéseim is... De amikor láttam, hogy sokmindenről folyik a szó, de az EP-ről nem nagyon, akkor elkezdtek ritkulni a látogatásaim. De nem csak nekem, hanem az "Alap-EP-seknek is, és ez végképp betett ennek az egésznek... Ez a helyzet. Én már évek óta úgy érzem, hogy az effektív "KLUB" itt (!) működik a neten igazán, még ha virtuálisan is...;-) De ettől függetlenül sajnálom, mert az EP-klub szinte eg yidős az EP magyarországi megjelenésével, és ha az utóbbi 3-4-évben csak képletesen is, de létezett, ez azért sokat jelentett nekem.
Előzmény: dano1972 (882)
dano1972 Creative Commons License 2003.06.02 0 0 882
A francba is, gyerekek, ne adjátok fel!
Én már sajnos nem fogok részt venni a következô klub alapításában, hazaköltözök vidékre egy hónapon belül :-(
Árpád
Előzmény: Alsóbbrendű foslény (881)
Alsóbbrendű foslény Creative Commons License 2003.06.02 0 0 881
:-(

(endi)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!