Keresés

Részletes keresés

lgb Creative Commons License 2003.06.22 0 0 910
Re ;-) Tobb projectem is fut most EP ugyben, de mindegyik ott vegzodik, hogy kene vmi olyan hw, amivel EP-t egy normal modemmel ossze tudnam kotni. Ha ismeritek a contiki project-et (contiki.sourceforge.net) annak van Z80-as portja, tehat elvileg EP-re is at lehetne vinni, es van benne webbrowser, mail kliens meg ilyenek :) tud tcp/ip-t ofkoz, eredetileg amugy C64-re irtak C-ben (!). Meg sajat OS (EIX a neve) miatt is erdekelne. Esetleg az a soros port dolog amit vhol olvastam eger miatt mukodne ilyen celra? Az a baj hogy arrol semmit nem tudok ...
Povi_ Creative Commons License 2003.06.19 0 0 909
Köszi a Krakout-ot!
Viszont van vele egy kis problémám. Tegnap megpróbáltam átalakítani EPTE-vel, hogy kimásoljam kazettára. A KRAK_OUT.PRG átalakítás után (a .tap file) rövidebb lett, mint az eredeti file. Na erre visszaalakítaottam a .tap-ot, és az így kapott prg file-ból hiányzott az utolsó 4kbyte. Ennek mi az oka?
Kedves eSZeS! El tudnád küldeni a krak_out.prg-t .tap file-á alakítva is? Előre is köszi!
Alsóbbrendű foslény Creative Commons License 2003.06.16 0 0 908
egzo!
Koszi a linkeket!
Előzmény: egzo (902)
Ep128 Creative Commons License 2003.06.16 0 0 907
Részben épp most tákolom össze a következő frissülést az oldalhoz, (tehát nem ENNYI, és nincs több, hanem MÉG nem értem rá egyelőre többet kitenni! :-)) részben meg van egy "nemzetközi" oldal is itt:
http://www.mumm.ac.be/~cammejpm/enterprise.html
Hála Istennek (meg a sok-sok évi gyűjtögető életmódnak) pár ezer progi van itthon, tehát lesz mivel frissítenem még egy ideig... Csak (szabad) idő (!) kérdése! Igyexem!;-)
Előzmény: Seifer (906)
Seifer Creative Commons License 2003.06.15 0 0 906
Köszike! Máris marha jót nosztalgiázgattam :-)) Egy problémám van az emuval, mépedig, hogy a hangja rosszalkodik. Vagyis össze-vissza ugrál a zene, csak úgy nem szól, ahogy kéne. Amúgy vannak még jó oldalak, ahonnan lehet leszedni progikat? Mert vannak jók Garfield oldalán és Kiss László honlapján is, de nagyon sok mindent nem találtam meg, amikre még emlékszem régről.
egzo Creative Commons License 2003.06.15 0 0 905
Hát ez meg mi lett !? Szóval: az Enter helyett már van más
Előzmény: egzo (904)
egzo Creative Commons License 2003.06.15 0 0 904
Az entert felejtsd el :)
Előzmény: Seifer (903)
Seifer Creative Commons License 2003.06.15 0 0 903
Halihó!

Amióta netezgetek, azóta probálok lehetőséget találni arra, hogy újraélesszem régi gépemet, de általában nem sikerült (vagy nem volt jó az emulátor, vagy ha magát a gépet akartam összerakni, akkor kellett rádöbbennem, hogy nem műkszik...). Szóval most van ez az Enter nevű emum, ami dsk file-okat fogadna. Ilyesmit merre találok? És ha találtam, hogy indítom be? Csak Insert Disk image, és már megy is? Mert a parancssorral már nem nagyon tudok bűvészkedni. Ugyan 6 éves koromtól volt EP-m, de csak magnó volt hozzá és jó 8 éve nem is űltem már ilyen gép előtt, úgyhogy sajna már sokmindenre nem emlékszem :-((.
És mégegy kérdés: Ep128, a te oldaladon található progik hogyan indulnak? Mert ezeket a com-okat a windózom nem nagyon akarja futtatni...

Bocsi, ha nagyon amatőr vagyok, de csak szeretnék játszogatni egy kicsit a régi kedvenceimmel, és már nagyon szeretnék valami lehetőséget találni :-)
Köszi előre is a segítséget!

egzo Creative Commons License 2003.06.15 0 0 902
Többen is lettek hosszabb-rövidebb ideig játékfejlesztők. pl. Bali a (vele dolgoztam együtt, ha máshonnan nem a psychical destruction-ból ismerősnek kell lennie!) vagy Agsys kolléga...
Előzmény: Alsóbbrendű foslény (900)
vicroot.hu Creative Commons License 2003.06.12 0 0 901
És ha meg van a forras, nem tudnank osszehozni belole egy virtualis magnot tobb gephez?

Mert a legeneralast a tvc-hez, es primohoz szerintem meg tudnam csinalni bele (tvc-hez meg nincs kesz, de most gyartom, primohoz meg van mar algoritmus)

udv: Viktor

Előzmény: lgb (896)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!