Keresés

Részletes keresés

gafz Creative Commons License 2003.09.19 0 0 1030
Ok, Garfiled.
Ep128 Creative Commons License 2003.09.19 0 0 1029
Povi!

Megjött a progi, tök jó, köszi szépen!!!! A macsek köszöni jól van!:-) De ettől függetlenül lehet vizitelni persze, ha gondoljátok.:-) Próbáljunk előre gondolkoni, meg aki esetleg nem néz be naponta ide, (micsoda felelőtlenség) :-) az is tudomást szerezhessen róla. Legyen mondjuk október 10, péntek du. (Így nem hét közben van, de nem is 7végén.) A pontos időt, és helyet még átbeszéljük!
Kéretik idevésni a szándékot, aki jönni szeretne! (Buda, első kerület, Batthyany tér -től 4-perc gyalog.)

Gafz!

Őszintén szólva amit írtam, csak halvány emlékképekből állt össze, mert nálam a turbo kártyás masinával tényleg abszolút "mezei" PC lemezt használok csak, és az az idő, amikor még "nem így volt" meg már hűűű, de régen volt.:-) Megnéztem úgy, hogy "lebutítottam" egy gombnyomással a masinámat 4Mhz-re, és leragasztottam egy floppy-t. Valóban nem megy a formázás! ("Adathiba!") Nem tudom, már nem emléxem miért, meg hogyan, utánanézek ígérem! De had ne most, hajnali 2 óra van!:-) Amitn rá jöttem, hogy (turbo nélkül) hogy megy problémamentesen írom ki ide ok?;-)

Előzmény: Povi_ (1027)
gafz Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1028
Boccs, Garfield, lenne egy kérdésem. Az általad vázolt módon 720k-ra formázott HD-s 3,5" lemezt csak 3.-4.x-re olvassa az EP floppym, formázni meg leragasztva sem akarja (PC gond nélkül kezeli). Lehet ez ellen tenni valamit?
Povi_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1027
Ep128!
A macskádat mikor tudnánk megnézni? (meg ha már ott vagyunk, akkor a csodaszámítógépet is). Szóval anno igértél még valami bulit...
Egzo-val meg megtudnánk beszélni az AY-chip rejtelmeit.
Povi_ Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1026
Elkészült a tetris 1. végleges verziója. Hangeffektek vannak, zene nincs. Ext joy-al működik. Ep128-nak, és egzo-nak elküldtem (remélem jó a címetek), kiváncsian várom vélenényeteket.
Akinek kell, küldjön egy e-mailt.
zobor Creative Commons License 2003.09.18 0 0 1025
Dojo: köszi mégegyszer a Magicball-t! ha vannak még játékaid, örömmel fogadom őket. Én is tudok küldeni egy rakattal, ha kell! Üdv.
DoJo Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1024
Nem az Alien 8. Arra spec. emlékszem.
Nem olyan 3D-s volt, hanem olyan, hogy "bele lehetett ülni" a robotokba és irányítani öket; szimulátor-szerü. Meg, lehetett parancsnok is az ember és csak utasításokat adott nekik, meg ilyesmi. De az is lehet, hogy keverek 2 különbözö játékot.
Az rémlik, hogy az a 3féle robot volt benne, amit írtam (skorpiós, "brutál küzdös" meg egy kis felderítö).

Előzmény: gafz (1023)
gafz Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1023
Garfield!
Kössz az info-t az 1.44 floppy formázásról, "életmentő" volt.

DoJo-nak: volt egy 3D robotos mészkálós Alien 8 néven.

DoJo Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1022
Nemtoom, mert már nem emlékszem pontosan a címére, de így hogy mondod, lehet.
Megvan esetleg valakinek?

> robotos: transformers ?

Előzmény: GÁBOR (1020)
Csordaszellem emulátor Creative Commons License 2003.09.17 0 0 1021
Megjegyzem, en a programjaimban nem a D/A-t hasznaltam a digi hangokhoz, hanem egy csatorna freq-jat olyan magasra allitottam, hogy mar nem lehetett hallani, aztan ennek a csatinak a hangerejere kuldtem ki a digi hangot.
Igy tobb digi csatorna is van egyebkent, mert D/A-bol csak 2 van.
(endi)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!