Keresés

Részletes keresés

bando53 Creative Commons License 4 napja -2 0 90484

Petykó, heteken át történő napi többszöri hergelése és a vele járó válogatott hazudozások csak közönséges politikai hisztéria keltés volt, ami nagyrészt a szokásásosan nagy mellénnyel beígért széles társadalmi meghallgatás nélküli k.elnök választás körülményeiről a plebsz figyelmét kellőképpen elvonta, amiről a Tisza párt képződmény alelnöke Radnai Márk nyilvánosan is elismert!

Orbánéknak  nem volt mit megoldaniuk  azon túl, hogy az ilyen esetekre a terveket már régebben elkészítették, (amit most a nyilvánosság teljes kizárásával előszedtek)  és folyamatosan fenntartották az ilyen esetekhez  szükséges műszaki-honvédelmi infrastruktúrát, ami képes megoldani ilyen helyzeteket. Erről úgy három héttel ezelőtt már hsz-t is írtam!

Egyébként pedig 2-3 hét alatt 6 milliárd forintból bármikor megoldható, mint kiderült.

Előzmény: Váltok 2024 (90483)
Váltok 2024 Creative Commons License 4 napja -1 1 90483

Hurrá ! Lesz fenékküszöbünk a Dunán Paks alatt ! Ráadásul nem mobil hanem véglegesnek tűnő , mert Pötyi vezér így döntött .

Ideiglenesnek jónak tűnik bár a románoknál nem jött be Csernavodánál a minap . 

Hűtőtoronyról nem regélt Pötyi pedig az a végleges megoldás mert az sokba kerül , legalább 500-1000 milliárd forintba .

Ha már villany és hálózat korszerűsítés Pötyi abba is belekotort rendesen . 

Mészáros Lölö egyik cége nyerte meg a keleti orszárész hálózatának korszerűsítésére kiírt pályázatot amit bankhitel felvételével oldott volna meg . Pötyi kiadta az ukázt az illető banknak , hogy ne adjon pénzt . Na akkor egy darabig nem lesz korszerűsítés had szopjanak az arra élő polgárok . 

Erre írta az egyik hírportál , hogy nem faxa dolog mikor egy politikus bosszúhadjáratának  az állampolgárok isszák meg a levét !

Ideje lenne ha az emberek ( a tiszások is  ) figyelmeztetnék az illetőt az ilyen dolgok abbahagyására mert a magyar nemzet érdeke előrébb való mint az ő személyes bosszúja ! 

szimizso1 Creative Commons License 5 napja -1 0 90482

Nehezen, de megjött a hang. Ha az előző videót lehalkítom, akkor a következőt már nem engedi felhangosítani. Ez a Lynux bája :-(

Előzmény: -remény- (90480)
Kapitányom1 Creative Commons License 5 napja 0 0 90481
Bámulatos hol tart már a tudomány!
Előzmény: -remény- (90480)
-remény- Creative Commons License 5 napja 0 0 90480

Nekem a bal felső sarokban(az AI jelben) van egy x,azzal kell gépészkedni!

Előzmény: szimizso1 (90479)
szimizso1 Creative Commons License 5 napja -1 0 90479

Kár, hogy nincs hangja :-)

Előzmény: -remény- (90478)
-remény- Creative Commons License 5 napja 0 0 90478

https://www.facebook.com/reel/2110269433248721   ;-DDDD   Nahát ez az AI !!!       "kicsit"  túlspilázott,de amúgy teljesen jó!!!   ;-)

bosijani Creative Commons License 5 napja -1 0 90477

korpásodik a haj,na....

Előzmény: -remény- (90476)
-remény- Creative Commons License 5 napja 0 1 90476

Nem kérlekszépen! Ezeknek sajnos,vagy szerencsére már csak ez a dolguk! Én azokon csodálkozom,akik még nagy vergődésükben képesek ezek mögé beállni szerepelni!  ;-(

Előzmény: bosijani (90474)
szimizso1 Creative Commons License 5 napja -1 1 90475

Engem pont nem érdekel! Neked vannak problémáid velük. Egyébként nem városokra kellene gondolni, hanem államokra.

Előzmény: Váltok 2024 (90466)
bosijani Creative Commons License 5 napja -1 1 90474

hát,propahantisták,csodálkozol,hogy hazudnak?

Előzmény: -remény- (90473)
-remény- Creative Commons License 5 napja -1 1 90473

https://www.facebook.com/reel/993543593686103       Én is rátok,meg az arcbőrötökre bízom!!Mindenki erkölcsi érzéke szerint!!!  

-remény- Creative Commons License 5 napja -1 1 90472

Mindennapi pócsotokat adja  meg nektek ma!  https://www.facebook.com/reel/1976539909668252

-remény- Creative Commons License 5 napja -1 0 90471

https://www.facebook.com/reel/390360139886027     Ki hinné,hogy ilyenek voltak,vannak kishazánkban?

Váltok 2024 Creative Commons License 5 napja -2 1 90470

Őszintén megmondva , megáll az ész és ácsorog !

László Kiszner felteszi a képet a Facéra , hogy szerinte a magyar kulturális irodalmi és politikai élet kiemelkedő alakjai a képen látható egyének ! 

Csak néztem mint Rozi a moziban ! 

Ezek szerint Arany  János  , Petőfi  Sándor , Kölcsei Ferenc , Ady Endre , József Attila , Babits  Mihály , stb. , stb . már a fasorban sincsenek ezekhez képest ! 

Ez már közröhej ! Szó szerint kabaré ! 

Váltok 2024 Creative Commons License 5 napja -2 0 90469

Lacusom ! Ez a 470-490 000 fő csak a belvárosra vonatkozik , hogy tudd ! Az elővárosk és agglomeráció össz létszáma az a valós létszám Tel-Aviv-nál !  ! 

Előzmény: -remény- (90467)
Váltok 2024 Creative Commons License 5 napja -2 2 90468

Nem látom a felháborodott kommenteket itt  a tiszás olvtársaktól , hogy Pötyi vezérük helikopterezni akar ! Mi ez a nagy csönd ezzel kapcsolatban tiszarosok ? 

Feltette Hadházy a képet mikor Orbán katonai helikopterrel ment valahova , szerintem valami árvízi dolog miatt anno , most meg írja  , hogy Pöttyön -Petyi tiszás vezér szintén helikopterezni akar mert még nem ült ilyenen ! 

Anno gyerek korában ült körhintán meg egyebeken de most helikopterezni akar mert azon még nem ült ! 

Na egye fene hadd üljön rá majd kifizetik neki az adófizető polgárok ! Ennyit csak megérdemel nem ? JA NEM ! 

-remény- Creative Commons License 5 napja 0 1 90467

Tel-Aviv (hivatalos nevén Tel-Aviv-Jaffa) lakossága elővárosok és a vonzáskörzet nélkül körülbelül 460 000 – 495 000 fő között mozog a hivatalos önkormányzati és statisztikai adatok szerint. Ez az adat csak magának a városnak a közigazgatási határán belül élők számát mutatja. [1, 2]

Váltok 2024 Creative Commons License 5 napja -3 0 90466

Miki ! Jó kérdés , hogy melyik városban él a legtöbb zsidó ember ! Nem tudom , hogy ezt rajtad kívül kit érdekel de egye fene  ! 

Hüle kérdés volt és egyszerű a válasz : Tel-Aviv majdnem 4 millió ! New Yorkban csak 2 milla ! 

Ha érdekel Budapest ott meg 100 000 ! Na de miért is fontos ez neked ? 

Előzmény: szimizso1 (90464)
-remény- Creative Commons License 5 napja 0 1 90465

Biztos,hogy ez a legesebb propahanta irány?       A könyv címe még szoszó.De pont ezekkel a "harcedzettekkel"?   ;-DDDDDDD

szimizso1 Creative Commons License 5 napja -1 0 90464

A Föld melyik városában él a legtöbb "zsidó" ember?

Ez nagyjából olyan költői kérdés volt, mint az, hogy: Hol a leggöndörebb a nő?

Természetesen Afrikában! ;-)

Előzmény: -remény- (90459)
szimizso1 Creative Commons License 5 napja -1 1 90463

Nem tudom, hogy volt-e ár ez a kis szösszenet. Magyar Péter 24 perces felszólalása a parlamentben. A fideszesekről lehúzza a vizes lepedőt, a kdnpésekről meg a keresztvizet :-) Ha volt, akkor is nézzétek meg, mert annyira jó nézni a buta arcukat. Főleg a kocsis máté ábrázata a sokat mondó.

https://www.youtube.com/watch?v=ytps9gtlAuo

érteniakarom Creative Commons License 5 napja -1 0 90462
Váltok 2024 Creative Commons License 5 napja -2 2 90461

Kezdem díjazni ezt a szekszárdi  lódoktort ( Hadházy  ).

Beszólt Xaros Petyinek , hogy nem kellene katonai helikopterezni Paks fölé mert az alaphangon kb. 2 milla lesz . 

Pötyike visszaszólt , hogy ő a levegőből akarja látni Paksot , hogy feleős döntést tudjon hozni az erőművel kapcsolatban ! 

Aztakúva ! Mikor ezt olvastam hangosan felnevettem ! 

Erre a doki felajánlotta Pöttyömnek , hogy bérel neki a Szekszárd melletti Őcsényi reptéren egy Cessna többszemélyes  repülőgépet amivel tizedáron megpisloghatja Paksot felülről ! 

Mondjuk a doki nem vette figyelembe , hogy Toka tábornok is megy Pötyivel szagérteni , aki megint elhízott mint egy zsírsertés és a Cessna lehet nem tudna felszállni velük  ! ( Hiába szítták le Toka zsírját állami pénzen megint felszedett sok kilót  ) .

A doki azt is megemlítette Pöttyömnek , hogy még ennél is tud sokkal olcsóbb megoldást a mai világban , mert kúva jó kamerás drónok léteznek ha már légből szeretné látni a paksi erőművet és a Dunát fillérekért ! 

Na de Pöttyöm már döntött , mivel még nem ült helikópáteren azért is azzal megy , mert neki az ingyen van , az adófizetők meg le vannak xarva !  

-remény- Creative Commons License 5 napja 0 1 90460

Ki is bontod a témát,vagy csak hőbörögsz? 

Azt írtad,hogy nem is szólsz az iskolakezdésről!  Én válaszlottam,hogy "Ne is"!    Hm.................................     Innentől nem tudlak követni!  

Előzmény: Csak1vidéki (90453)
-remény- Creative Commons License 5 napja 0 1 90459

Két apró kérdés a "témával kapcsolatban": Hol működik,hol székel az ENSz?(nem a székletre gondolok itt;-D)   A Föld melyik városában él a legtöbb "zsidó" ember?

Előzmény: ketni (90456)
szimizso1 Creative Commons License 5 napja -1 1 90458
Csak1vidéki Creative Commons License 5 napja -11 0 90457

Újabb elqrás, a tsz.-kormánytól..😆

Vissza a 2010előtti időkbe..  

Előzmény: -remény- (90455)
ketni Creative Commons License 5 napja 0 1 90456

2030 Agenda: 18 ÉV AZ ENSZ-BEN – Călin Georgescu Most Kitálal Mindenről!

Georgescu lehet, hogy ellentmondásos személyiség de az egyértelmű, hogy látja, ki bábozik kivel.

-remény- Creative Commons License 5 napja 0 1 90455

És hogy jön ez a "hatalmas okosság"     ,az iskolakezdéshez?  ;-(  Netán kekec nyelven azt jelenti? ;-)   Fiú! Így nem tudlak eladni!!!

Előzmény: Csak1vidéki (90453)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!