Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Petykó, heteken át történő napi többszöri hergelése és a vele járó válogatott hazudozások csak közönséges politikai hisztéria keltés volt, ami nagyrészt a szokásásosan nagy mellénnyel beígért széles társadalmi meghallgatás nélküli k.elnök választás körülményeiről a plebsz figyelmét kellőképpen elvonta, amiről a Tisza párt képződmény alelnöke Radnai Márk nyilvánosan is elismert!
Orbánéknak nem volt mit megoldaniuk azon túl, hogy az ilyen esetekre a terveket már régebben elkészítették, (amit most a nyilvánosság teljes kizárásával előszedtek) és folyamatosan fenntartották az ilyen esetekhez szükséges műszaki-honvédelmi infrastruktúrát, ami képes megoldani ilyen helyzeteket. Erről úgy három héttel ezelőtt már hsz-t is írtam!
Egyébként pedig 2-3 hét alatt 6 milliárd forintból bármikor megoldható, mint kiderült.
Hurrá ! Lesz fenékküszöbünk a Dunán Paks alatt ! Ráadásul nem mobil hanem véglegesnek tűnő , mert Pötyi vezér így döntött .
Ideiglenesnek jónak tűnik bár a románoknál nem jött be Csernavodánál a minap .
Hűtőtoronyról nem regélt Pötyi pedig az a végleges megoldás mert az sokba kerül , legalább 500-1000 milliárd forintba .
Ha már villany és hálózat korszerűsítés Pötyi abba is belekotort rendesen .
Mészáros Lölö egyik cége nyerte meg a keleti orszárész hálózatának korszerűsítésére kiírt pályázatot amit bankhitel felvételével oldott volna meg . Pötyi kiadta az ukázt az illető banknak , hogy ne adjon pénzt . Na akkor egy darabig nem lesz korszerűsítés had szopjanak az arra élő polgárok .
Erre írta az egyik hírportál , hogy nem faxa dolog mikor egy politikus bosszúhadjáratának az állampolgárok isszák meg a levét !
Ideje lenne ha az emberek ( a tiszások is ) figyelmeztetnék az illetőt az ilyen dolgok abbahagyására mert a magyar nemzet érdeke előrébb való mint az ő személyes bosszúja !
Nem kérlekszépen! Ezeknek sajnos,vagy szerencsére már csak ez a dolguk! Én azokon csodálkozom,akik még nagy vergődésükben képesek ezek mögé beállni szerepelni! ;-(
László Kiszner felteszi a képet a Facéra , hogy szerinte a magyar kulturális irodalmi és politikai élet kiemelkedő alakjai a képen látható egyének !
Csak néztem mint Rozi a moziban !
Ezek szerint Arany János , Petőfi Sándor , Kölcsei Ferenc , Ady Endre , József Attila , Babits Mihály , stb. , stb . már a fasorban sincsenek ezekhez képest !
Lacusom ! Ez a 470-490 000 fő csak a belvárosra vonatkozik , hogy tudd ! Az elővárosk és agglomeráció össz létszáma az a valós létszám Tel-Aviv-nál ! !
Nem látom a felháborodott kommenteket itt a tiszás olvtársaktól , hogy Pötyi vezérük helikopterezni akar ! Mi ez a nagy csönd ezzel kapcsolatban tiszarosok ?
Feltette Hadházy a képet mikor Orbán katonai helikopterrel ment valahova , szerintem valami árvízi dolog miatt anno , most meg írja , hogy Pöttyön -Petyi tiszás vezér szintén helikopterezni akar mert még nem ült ilyenen !
Anno gyerek korában ült körhintán meg egyebeken de most helikopterezni akar mert azon még nem ült !
Na egye fene hadd üljön rá majd kifizetik neki az adófizető polgárok ! Ennyit csak megérdemel nem ? JA NEM !
Tel-Aviv (hivatalos nevén Tel-Aviv-Jaffa) lakossága elővárosok és a vonzáskörzet nélkül körülbelül 460 000 – 495 000 fő között mozog a hivatalos önkormányzati és statisztikai adatok szerint. Ez az adat csak magának a városnak a közigazgatási határán belül élők számát mutatja. [1, 2]
Nem tudom, hogy volt-e ár ez a kis szösszenet. Magyar Péter 24 perces felszólalása a parlamentben. A fideszesekről lehúzza a vizes lepedőt, a kdnpésekről meg a keresztvizet :-) Ha volt, akkor is nézzétek meg, mert annyira jó nézni a buta arcukat. Főleg a kocsis máté ábrázata a sokat mondó.
Kezdem díjazni ezt a szekszárdi lódoktort ( Hadházy ).
Beszólt Xaros Petyinek , hogy nem kellene katonai helikopterezni Paks fölé mert az alaphangon kb. 2 milla lesz .
Pötyike visszaszólt , hogy ő a levegőből akarja látni Paksot , hogy feleős döntést tudjon hozni az erőművel kapcsolatban !
Aztakúva ! Mikor ezt olvastam hangosan felnevettem !
Erre a doki felajánlotta Pöttyömnek , hogy bérel neki a Szekszárd melletti Őcsényi reptéren egy Cessna többszemélyes repülőgépet amivel tizedáron megpisloghatja Paksot felülről !
Mondjuk a doki nem vette figyelembe , hogy Toka tábornok is megy Pötyivel szagérteni , aki megint elhízott mint egy zsírsertés és a Cessna lehet nem tudna felszállni velük ! ( Hiába szítták le Toka zsírját állami pénzen megint felszedett sok kilót ) .
A doki azt is megemlítette Pöttyömnek , hogy még ennél is tud sokkal olcsóbb megoldást a mai világban , mert kúva jó kamerás drónok léteznek ha már légből szeretné látni a paksi erőművet és a Dunát fillérekért !
Na de Pöttyöm már döntött , mivel még nem ült helikópáteren azért is azzal megy , mert neki az ingyen van , az adófizetők meg le vannak xarva !
Két apró kérdés a "témával kapcsolatban": Hol működik,hol székel az ENSz?(nem a székletre gondolok itt;-D) A Föld melyik városában él a legtöbb "zsidó" ember?