Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az AH-é volt, de már eladták. A tornyokat leszerelték, a használhatókat szétszerelték, szemcseszórták, átfestették, más állomásokon fölhasználják, a többit irányított robbantással bontották.
A rádióállomás leállítása után az adóberendezés egy része Soltra került, majd lángvágóval takarították ki az épületet, egy üres betoncsontváz lett, mint a legtöbb elhagyott laktanya. Otthon van róla kép.
Lelkes amatőrként átolvastam már mindent az Orgovány, Bócsa, Kaskantyú környéki nemzeti parkos területekről, Bács megyében. Rendszeresen kijáróként sok mindent találtunk már, az interneten fellelhető dolgokon felül is. Nyílván vannak legendák, amiket hallani de azokat fenntartással kezeljük. Érdeklődnek, hogy van-e valaki aki szintén a fentebb említett területeken bóklászik/bóklászott? Láttam már itt a fórumon megemlítve több felhasználó által is, hátha aktívak vagytok még!
ui.: nagy csodák gondolom nem lehetnek ennyi év elteltével, már a földön fekvő lövegek, aknák is tűnnek el szépen lassan... Üdv.
Jobbágyi aktiv,és kormányóvóhely lehet valószinűleg, be van kamerázva, fel van ujitva kivűlről.Régen földalatti löszergyárként ment, ha igaz a siroki földfelszini löszergyárt vitték be a föld alá, vészhelyzet esetére.A helyyóiek szerint, teherautóval is be lehet menni ott a hegybe.
"A Rádióállomásról 1974-től sugároztak műsort gyakorlatilag a világ összes pontjára (Észak- Dél- Amerika, Ausztrália, Közel. Távol-Kelet, Afrika, Európa). 2005-től már csak egyedüliként Magyarországon ez az állomás töltötte be ezt a szerepet. A megszűnés okait lehetne keresni, de nem érdemes, hisz a technikai fejlődés mindent fölülírt, és az érzelmi oldala a dolgoknak nem számít a gazdaságban."
HA9SA rádióhívójelű volt barátod Papp István fia kövesden él.
Faggattam az apjáról.Az apja bemehetett a reptérre és a fiút 6-8 éves korában bevitte magával.40 körüli a srác most.Egy orosz éjszakai repülés alkalmával az állóhelyen voltak a felszálló és visszaguruló gépeket nézték.A srác a repülőkre és a nagy zúgásra emlékezett elsőre.
Próbáltam a többi emlékéről kérdezni azt mondta ennyi ami eszébe jut.
Nem tudtam meg,hogy mit hallhatott a rádióján és pontosan melyik frekvencián az apja.Ő azt mondja nem rádióztak együtt.Viszont más azt,hogy István két fia közül ő nagyon érdeklődött apja hobbija iránt.
A magas csajszi német. A másik magyar, de valahonnan a csávónak voltak még a címek.A heggesztetett az nem véletlenül dujvaros? Úgy hallottam azt is heggesztettek tavaly, és mutatj a friss gaz vágásokat...
Illet a második része az EU raktár. Itt van aki rendet rakott bent azóta? Hatalmas respekt neki, szép munka :)
Nekem a két nő magyarnak tűnt, de lehet felületesen néztem, de nem is ez a lényeg. én úgy láttam a videó elején a sziklakórhaz környékén ténferegnek, de ott le vannak hegesztve a lejárátok, így nem jutottak be. A második felében lévő “eü bunker” biztos nem a sziklakórház, más hasonlóról meg nem tudok Budán. melyiket feltételezés, ami ilyen szinten tele van még?