háth.. A change és a we're al heroes nagyon tetszenek sőt a Let's kill the week is tetszik mert olyan jó electros, de az entertainer... az ilyesztő. Ez a 80as discos stílus nagon nem fekszik, picit a Beegees - Stay In a Live számára emlékeztet :D
A Miraclenek meg a pörgősebb verzióját jobbnak tartom..
Egy hallgatás után amúgy nem értem hova tűntek az igazi dallamok. A Maps mélysége és hihetetlen kidolgozottsága sehol sincs most. Most csak össze van hányva mindenféle egyszerű kis electro számocska, koncepciót nem érzek.
Úgyértem a webshop-ba mentem el, vagyis ahol a webshopban rendelt cuccok vehetőek át. Az Ulászló utca 8 alatt van, ahol a Bookline átvételi hely is. Pár percre van az Allee-tól.
Na megvettem az albumot. Szép darab, de maga a hangzó nem nagyszám. A We Are All Heroes kifejezetten gyenge szám, a Kill The Week nem értem mit keres rajta, és az Entertainer (ami szintén Kőváry) szám is elég jellegtelen. A Miracle és a Failure viszont igazi meglepetések voltak, mert ezek nagyon jók. A Change se rossz, csak nem elég ütős nyitány.
Asszem megvan az oka miért van egyes lemezekben booklet, míg másokban nincs. Fel van benne cserélve a serial killer és a let's kill the week, gondolom ez feltűnt, és amiből lehetett kiszedték, vagy nem rakták bele.
... ez szomorú ... Mármint, maga a tény, hogy lutri alapon valamelyik borítóban van booklet - mégha csak dalszöveg-gyűjtemény is -, másikban meg nincs ... Hová lett a profizmus???
... a koncert előtt még Enikő és Matyi sem tudták megmondani, hogy hol lehet hozzájutni a lemezhez (de abban biztosak voltak, hogy kapható lesz az este folyamán ;) ). Valószínű, hogy akkor még nem árulták... végül a koncert után tudtuk megvenni.
A kiadvány valódi digipack csomagolású (műanyag tálcával). A korábbi híreket csak megerősíteni tudom: igényes kivitelű, minimál borító.
Bár a digipack csomagolásban a booklet helye megvan, kis füzet nélkül kell elfogadnunk a lemezt. A korábban említett 4 új dal helyett azonban csak 3 (!) az, mellyel barátkoznunk kell, mert az első track ("Change") a koncertekről ismerős "Know The Road"-dal azonos. Ki tudja miért, de a Hiii Train kislemez b-oldalának szánt "Let's Kill The Week (Friday Night)" "Let's Kill The Week" címen valóban rákerült a lemezre, s annak ellenére, hogy a két track között van 2 mp különbség az utóbbi javára, más, markáns differencia nincs.
Az új dalok első hallgatás után ("We're All Heroes" - a Six Pixels EP zárásaként megismert gyermekkórus hangzásával tovább dolgozó, dallá formált hangulatképe, "Entertainer" - a '80-as éveket és kissé Jarre-t idéző elektropopja ill. a "Failure, Teach Me" - Enikő csodás hangjára fókuszáló hangvízió, mely szövegében is az énekesnő lelkiségére koncentrál) meggyőzőek, s bár nem mutatnak túl messzire, mégis egyértelműen új irányt jelölnek.