Szóval szerinted kizárólad az e.m. mező terjedhet tova erősen lokalizálható csomagokban? Igen/Nem ?
Mitől tartja meg az e.m. mező a koncentráltságát?
Ezek teljesen értelmetlen kérdések, sajnálom. Semmit se tudsz az EM leírásáról, és emiatt értelmesen kérdezni se tudsz a tárgykörben.
Az interferencia képet pedig kettős vagy többes anyagú résen is szemléld meg!
Tanulságos lesz! Minden anyagnál más fázistér jön létre. Nézd meg. És jusson eszedbe ha legközelebb olyanról mondsz véleményt, amit még életedben nem láttál.
Akkor valamelyikünk nem a földi fizikai környezetrben épített, mert nekem minden idevonatkoztatható gépem, (talán 6-7) a nyavalyás Newtoni fizikát ismerte csak, noha ezek is elég kezdetlegesek voltak.
Gézoo! Nem lehet, hogy amit te látsz, azt csak vízionálod? Ez esetben nem fizkai, hanem fiziológiai magyarázatok lehetnek az általad észlelt jelenségekre.
"...nem, vagy csak alig mutatta a keresett hatás jelenlété. Sőt! Még olyanokat is készítettem mint Néróka, amikor látszólag éppen ellentétes irányú erőhatás lépett fel..."
Ez olyan Iszugyisan hangzik.... Túl kicsi a hatás, néha ellenkező irányban... :-) Végeztél hibaszámítást? Lehet, h ezek a hatások mind mérési hibán belül vannak....
Azok a fércmunkák mégis közelebb állnak a valósághoz. Nekem nem kellet "speciális pályákkal" magyarázni a nem várt működést. Csak a (működő) fizikát alkalmaztam. Ez valóban köszönő viszonyban sincs a Gézoo-fizikával. Sajnos ezt sem értetted, "Mérnök úr".
Majdnem egyforma.. Szóval szerinted kizárólad az e.m. mező terjedhet tova erősen lokalizálható csomagokban? Igen/Nem ?
Mitől tartja meg az e.m. mező a koncentráltságát?
Az interferencia képet pedig kettős vagy többes anyagú résen is szemléld meg!
Tanulságos lesz! Minden anyagnál más fázistér jön létre. Nézd meg. És jusson eszedbe ha legközelebb olyanról mondsz véleményt, amit még életedben nem láttál.
"Nagyon sok féle modelt megépítettem. Volt közte számos olyan, amelyik "nem működött helyesen"." Azt állítottad működő is van. Ez a hazugság. Persze ha bemutatod...
"Helyesebben az általam várttal ellentétes." De a fizikának megfelelő. Te a Newtoni mechanika helyett ezt (egely-féle) speciális pályákkal magyarázod. :-) "Így a vizsgálata során döbbentem csak rá igazán, hogy éveken át mennyire vakon "láttam" a fizikát," Meg kellet volna tanulni. Még most sem késő.
"Ha csak egyszer vetted volna a fáradtságot és ellenőrizted volna a számításokat, nem neveznél hazugnak." Megtettük. Megtaláltuk a hibákat, megpróbáltuk elmagyarázni. Nem tudtad, vagy nem akartad megérteni.
Vaaaagy tényleg képtelen vagy felfogni az alapvető ismeretek hiányában azokat a hozzászólásokat amiket leírtam eddig.. Az alapvető ismeretek hiánya esetünkben azt jelenti, hogy valahányszor szeretnék valamire választ kapni (mondjuk az öntöltő kondezátorral kapcsolatban), te azt feleled hogy "ez az én titkom, a ti dolgotok csak annyi, hogy elhiddjétek: működik".
Ok beszéljünk őszintén: Majd szétvet az irigység téged. Vaaaagy tényleg kléptelen vagy felfogni az alapvető ismeretek hiányában azokat a hozzászólásokat amiket leírtam eddig..
Beszéljünk őszintén: amit te számításnak nevezel, az nem vehető komolyan, mivel alapvető ismereteid hiányoznak hozzá... például mikor leírod hogy "az impulzus energiává, az energia forgatónyomatékká alakul"... vagy: "a forgás centripetális erőt kelt"...
nem értem miért vagy büszke arra, hogy csináltál téves számításokat, hibás modellező programot, valamint azt hazudtad, hogy készítették már működő készüléket. ez eddig nem valami nagy teljesítmény, és nem nagyon támasztja alá sem amit mondasz, sem a szakértelmedet.