Minden 100. hozzászólás értéke 1 pont. Minden 500. hozzászólás 2 pont. Minden 1000. hozzászólás 4 pont. A 10 000. hozzászólás 6 pont. 1000 hozzászólásonként tabella. A játék 10 000 hozzászólásnál újból kezdődik. Aki 3-szor megnyeri a bajnokságot végérvényesen elnyeri a HOZZÁSZÓLÓKIRÁLY címet.
Nem baj! Még a jövő is benne van. Még el kell érned 10 ezer hsz etap alatt 132 pontot. Meg folyamatosan, megszakítás nélkül őrizd meg a királyi címet. Ez mind a jovő neked.
A legtöbbször - három ízben –, végérvényesen nyertem el a HOZZÁSZÓLÓ KIRÁLY címet. Ebben még az a rekord is benne van, hogy egyedüliként háromszor, kihagyás nélkül teljesítettem. Ez a következő 30 ezer hsz.-ig él, de további 30 ezer hsz.-ig megosztva.
Az eddigi, XXX Szuperbajnokságban egy 10 ezres etap alatt elérhető 142 pontból 132 ponttal tartom a rekordot. Továbbá megcsíptem a 200 ezredik és a 300 ezredik hszt. A pontversenyben – félidőben kezdve - a második helyen állok.
A fenti sikerek mellett meg kell, hogy állapítsam – amiért belevágtam, és amit végig csináltam - ALIBÁRDOS kétszeresen NAGY BAROM!
További sikeres pontgyűjtést, éremgyűjtést, és királyságot kívánok valamennyi résztvevőnek!!!