Keresés

Részletes keresés

A nagy ha-ha-ha-halász Creative Commons License 2009.05.22 0 0 60
Talán kissé ingerültté váltál beírásom hatására?
Előzmény: aPutyu (57)
robin. Creative Commons License 2009.05.22 0 0 59
zongoristát keresek hajós munkára. lehetőleg fiatal, rugalmas jazz zongoristát, aki több műfajban is otthon van, de legalábbis nyitott. nem árt, ha tudsz beszélni angolul vagy németül, ha van türelmed összepróbálni egy nagy repertoárt, és ráérsz több hónapra is külföldre utazni.
nyaukavauka@gmail.com

elsősorban budapestiek.
witchkiller Creative Commons License 2009.05.22 0 0 58
A budapesti INCEPTION zenekar keresi 20 év feletti, tapasztalt, lehetőleg koncertképes felszereléssel rendelkező basszusgitárosát.

Crossover Metal zenét játszunk, pár nóta meghallgatható a //www.mkmb.hu/inception/ linken, illetve kérésre bővebb anyagot is tudunk küldeni.

Koncertképes program, nyáron lemez illetve klipfelvétel várható.

Csak komoly szándékú jelentkezéseket várunk!

Ha érdekel, jelentkezz a

kocziham@gmail.com címen vagy a 303954125-ös telefonszámon.

aPutyu Creative Commons License 2009.05.03 0 0 57
te, Rajság …te!
Nagyon jó a stílusod!
Remélem, ezt leendő horgásztársaid és észreveszik.
Apropó!mit keresel itt, a zenészfórumon?
Előzmény: A nagy ha-ha-ha-halász (49)
BarnaBp Creative Commons License 2009.04.27 0 0 56
Basszusgitárost keresünk budapesti (koncertezgető) zenekarunkba. Első körben feldolgozások:
ACDC, Alanis Morisette, Bikini, BonBon, Bon Jovi, Boom-boom, Chuck Berry, Creedence C.R, Deák Bill, Doobie Brothers, EDDA, Elvis Presley, Europe, Ford Fairlane:I Aint got you, Gary Moore, George Michel, Huey Lewis, Joe Satriani,
Moho Sapiens, Mr.Big, P.box, Pmobil, Queen, Radics Béla (Tűzkerék),RHCP, Spin Doctors, Sting, Takács Tamás, The Black Crowes, The Clash, Toto, Tracy Chapman, Twisted Sisters.
06 70 9672 962 (Barna).

matyasleitner Creative Commons License 2009.04.27 0 0 55

BUDAPESTI GITÁROS ZENEKART KERES!!!!

Múfaj: Blues, Rock, Funk, Jazz

4 éves zenei tapasztalat
komoly hozzáállás

Email-cím:matyiacdc@hotmail.com
first_timer Creative Commons License 2009.04.26 0 0 54
! ! ! LOST & FOUND NEVŰ BUDAPESTI ZENEKAR KERESI ÉNEKESÉT ÉS BILLENTYŰSÉT ! ! !

Jelenlegi felállás: dob, basszus, (szóló)gitár

Huszonéves egyetemisták vagyunk, hamarosan elkészül saját, próbatermünk, amibe már megvettük a hangosításhoz való cuccot is. Hobbizenészek vagyunk, de komolyan vesszük amit csinálunk, lassan összeáll az 50-50%-ban saját illetve feldolgozott számokból (pl. Stevie Wonder, Eric Clapton, Robben Ford, LGT) álló műsorunk, amivel rendszeresen szeretnénk fellépni, koncertezni.

Főleg a blues / funk / rock / jazz vannak ránk hatással ilyen sorrendben haladva csökkenő mértékben.

Meg van írva 8 saját szám, amihez ugyanennyit szeretnénk feldolgozni a fenti előadóktól és aztán minél több helyen megmutatni magunkat.

Előző énekesnőnkkel készült próbatermi demónk elérhető a www.myspace.com/lfbb oldalon.

Jelentkezz a kalszabta@gmail.com címen!
BluesD Creative Commons License 2009.04.22 0 0 53
Magabiztos, megbízható énekest keresünk blues-hoz (AC/DC), rock-hoz (AC/DC, Steppenwolf) és metál-hoz (Metallica) egy pár hónapja játszó budapesti zenekarba, ahol van két gitáros, basszeros és dobos.
E-mail cím a nevem alatti weboldalon!
balko1 Creative Commons License 2009.04.22 0 0 52
Sziasztok!

Zongorán illetve billentyűs hangszereken játszom és zenei gyakorlópartnert keresek.

Szerintem úgy lehet a legjobban megtanulni zenélni ha másokkal játszol. Természetesen
lehet egyedül is gyakorolni, illetve számítógépes zenei alapra; de sokkal izgalmasabb - és szerintem hatékonyabb is - ha élő emberek között történik zenei interakció.
Jazz, blues, rock, klasszikus, népzenét is szívesen játszanék. Elsősorban olyan 'standard' számok közös gyakorlására gondolnék, amik könnyen a terítékre kerülhetnek, bármilyen közös zenélés alkalmával. Itt arra gondolok például, hogy minden rockzenész ismeri a Chuck Berry-től a Johnny B. Goode-t; vagy a leghíresebb Beatles számokat. Mindenki zenész ismeri a 12 ütemes blues periódust, jazz iránt érdeklődők pedig mind ismerik a Summertime-ot, és még sorolhatnám...
Szívesen gyakorolnék együtt gitárossal, basszerossal, másik billentyűssel, esetleg fúvóssal.
III. kerületi, azon belül csillaghegyi vagyok. Itt a mi házunkban tudunk gyakorolni ha áthozod a hangszered, illetve én is át tudok vinni a digitális zongorámat, ha közel laksz.

Én zeneiskolába készülök (Kőbányaiba) és elég komolyan veszem a zenélését; célom elsősorban zenei tapasztalatok, illetve rutin szerzése. Szívesen játszanék kezdő és haladóbb zenészekkel egyaránt - annyi a kritérium, hogy olyan embereket keresek, akik elkötelezetten fejlődni szeretnének zeneileg.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésedet írj: bbmoll@freemail.hu címre.
(Egyébként bandát is keresek III. kerületen belül illetve, ahhoz közel)
Részer Creative Commons License 2009.04.21 0 0 51

Gitáros, megélhetési gondoktól vezérelve, nyereségorientált zenekart keres, Heves megye körzetében.

Blues-rock, illetve bármit eljátszok, kivéve amit nem.

Már nem tudom, mit találjak ki....

josska@postafiok.hu

A nagy ha-ha-ha-halász Creative Commons License 2009.04.21 0 0 50
De ha már itt vagyok, akkor beírom.

Profi dobost keresünk jazztrióba, az Esbjörn Svensson Trióhoz hasonlatos zenéhez, ami persze saját, de lehet, hogy elő fognak fordulni EST-feldolgozások is.

zongorista, szerző: Sárközy Fanni
basszusgitáros, szerző: Szendőfi Balázs
Jelentkezni lehet a szendofi (at) gmail (pont) com e-mailcímen.

A nagy ha-ha-ha-halász Creative Commons License 2009.04.21 0 0 49
Értékes és egyedi produkció lesz, már látom.
Előzmény: aPutyu (48)
aPutyu Creative Commons License 2009.04.20 0 0 48
Zenekari társ , énekes, elsősorban hölgy (nem profi) jelentkezését várom, (party)duó, esetleg trió alapításához.
Mivel midi alapú zene , hangszer ismeret nem kötelező de jó ha van!
Változatos repertoár, tapasztalat, jó angol kiejtés, ellenben előny!
Cucc , zenealapok, próbalehetőség, biztosított.
Mindenkinek válaszolok! Csak bátran! Mobil vagy mail, bármikor!
Elsődleges szempont, csak ha komolyan gondolod, akkor jelentkezz!
Tudod…az idő drága . Ne raboljuk egymástól!
(Csepel szigeti vagyok) 06205800999
balko1 Creative Commons License 2009.04.18 0 0 47
Sziasztok! 22 éves kezdő billentyűsként zenekart keresek.
Zenészként nem vagyok teljesen kezdő 4-5 évet gitároztam ezelőtt, van már némi zenekari tapasztalatom. Billentyűs hangszerekkel másfél éve foglalkozom.
Elsősorban pop- klasszikus rock zenekar érdekel, de bármire nyitott vagyok.
Egyszerűbb témákat fülre le tudom szedni, ill. lekottázni.
Én óbudai vagyok, belvárosig tudok elmenni próbákra, de távolabbi kerületekbe már nem igazán.
Igen komolyan veszem a zenélést, zenei pályára készülök. Elsődleges célom élő-zenei tapasztalat, illetve. zenekari rutin szerzése.
bbmoll@freemail.hu
matyasleitner Creative Commons License 2009.04.09 0 0 46
Szia!

Egy szólógitáros szívesen csatlakozna:)

matyiacdc@hotmail.com
Előzmény: BluesD (45)
BluesD Creative Commons License 2009.03.26 0 0 45
Basszusgitárost keresek egy most alakuló blues-rock bandába, egyenlőre feldolgozás céllal. További infok e-mailben (katt a nevemre)!
aPutyu Creative Commons License 2009.03.26 0 0 44
Énekes hölgy (nem profi) jelentkezését várom, (party)duó, esetleg trió alapításához.
Mivel midi alapú zene , hangszer ismeret nem kötelező.
Változatos repertoár, tapasztalat, jó angol kiejtés, ellenben előny!
Cucc , zenealapok, próbalehetőség, biztosított.
Mindenkinek válaszolok! Csak bátran! Mobil vagy mail, bármikor!
(Csepel szigeti vagyok)
06205800999 domisol@citromail.hu
first_timer Creative Commons License 2009.03.24 0 0 43
! ! ! LOST & FOUND NEVŰ BUDAPESTI ZENEKAR KERESI BILLENTYŰSÉT ! ! !

Jelenlegi felállás: női ének, dob, basszus, (szóló)gitár

Huszonéves egyetemisták vagyunk, hamarosan elkészül saját, felújított zuglói próbatermünk, amibe már megvettük a hangosításhoz való cuccot is. Hobbizenészek vagyunk, de komolyan vesszük amit csinálunk, lassan összeáll az 50-50%-ban saját illetve feldolgozott számokból (pl. Stevie Wonder, Eric Clapton, Robben Ford, LGT) álló műsorunk, amivel rendszeresen szeretnénk fellépni, koncertezni.

Főleg a blues / funk / rock / jazz vannak ránk hatással ilyen sorrendben haladva csökkenő mértékben.

Jelentkezz a kalszabta@gmail.com címen!
düpré Creative Commons License 2009.02.17 0 0 42
Dobost és Hammond orgonást keres az Ozone Mama !!! www.myspace.com/ozonemama
Led Zep, Black Crowes, Mountain, Monster Magnet vonal!!!!
Panczua01 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 41

Gitárost és bass.gitárost keresünk!
(Szeged) <>

Alakuló, és néhány korábbról származó
saját dallal rendelkező együttes keresi
komoly szándékú, együttműködésre kész
gitárosát és bass.gitárosát.
Egyedi stílus (köze van a modern rockhoz,
metálhoz, a latin zenéhez, és még ki tudja mihez...),
energikus hangzásvilág, saját zenék...
Próbák Szegeden várhatóak.
Nem vagyunk kezdők, referencia-anyagot
tudok mutatni.
Várjuk jelentkezésed!
E-mail: diamonddust.h@lycos.com

Jazzer20 Creative Commons License 2009.01.25 0 0 40

Sziasztok!

Szentendrén saját próbateremmel rendelkező RnB-pop-funky együttes keres minden téren profi gitárost(szakmai,zeneelméleti tudás,megfelelő hangszerek,erősítők,és legfontosabb,hogy sok idővel rendelkezz!!!)

Jelenlegi felállás:dob,basszusgitár,billentyű,ének

Célunk:jelenleg készülő demolemezünkkel myspacen és saját weboldalunkon szponzorokat kereni,egy saját számokból álló profi lemez elkészítéséhez,és persze minnnél több fellépésen,tehetségkutatón való részvétel.Komoly fellépések már januártól elkezdődtek,úgyhogy minnél előbb szeretnénk beilleszteni egy jó gitárost a csapatunkba!!!

Egerváry Dávid:06-20-566-99-10

e-mail:egervarydavid@hotmail.hu

- Julien Sorel - Creative Commons License 2009.01.15 0 0 39
Budapesti, vokális-rezes világzenét játszó zenekar keres elhivatott, képzett billentyűst, 35 év alatt.
Jó minőségű, modern szintetizátorral rendelkezők előnyben.
Tel.: 06-20/517-1170
András82 Creative Commons License 2009.01.03 0 0 38
DOBOS KERESTETIK!
Debreceni heavy metal zenekar keresi elszánt, megbízható, 20-30 év körüli, saját cuccal, duplázóval, komoly hozzáállással és elegendő szabadidővel rendelkező dobosát. Saját számok vannak, készülnek, de feldolgozásokat is játszunk. Irány: Omen, Kalapács, Pokolgép, Moby Dick stb. További infó, elérhetőség: KATT IDE
PeetR20 Creative Commons License 2008.12.07 0 0 37
Sziasztok!

Budapesten komoly szándékkal alapítanék zenekart. Elején feldolgozásokkal majd saját számok írását tervezem. Stílusok inkább ilyen régebbi magyar zenék de jöhet a külföldi is. Pár előadó: Republic, Edda, Bryan Adams, Bikini, Ákos...stb.

Akiket keresnék: Énekes, dobos, basszusgitáros, szólógitáros. Én magam is gitározok ritmus szekcióban, illetve vokált is vállalok.

Komoly szándékkal jelentkezők írjanak. 20-30 év között.

Ide írj: pgazso2@freemail.hu

További szép napot!
Nyugalmas Creative Commons License 2008.12.07 0 0 36
A tatabányai, fúziós-rockot játszó Ummagumma Project legalább haladó szinten lévő énekest, billentyűst (Hammond orgona előnyben), vibrafonost, marimbást, trombitást, fuvolistát, valamint szaxofonost keres! Alapvetően saját szerzeményekben gondolkodunk. Próbahely van! Elérhetőség: nyugalmas@citromail.hu vagy 06-20-385-3754
kovecses_a Creative Commons License 2008.12.03 0 0 35
Budapesti progresszív metál (nu-metálos elemekkel) együttes keres kreatív, nem kezdő gitárost. Ami inspirál minket: Mudvayne, Katatonia, Tool, Disturbed, Deftones...
kaksi12 Creative Commons License 2008.11.15 0 0 34
Sziasztok!

Számtalan koncert és basszeres után újból basszusgitárost keres az Intim Terror zenekar. Bármilyen furcsa, de eddig még nem sikerült olyan zenészt találni, aki szereti a magyar alter-rockot. Akik tőlünk lopták a stílusukat: Kispál, Quimby, PUF, URH, AE Bizottság, Európa Kiadó. Akikre hatottunk: Radiohead, Blur, Pulp, David Bowie, Joy Division.
Komolyra fordítva a szót, sokat koncertezünk, játszottunk már a Szigeten, a Gödörben, sőt még a nagyböszményi tanyanapokon is (de elmaradt).
Olyan basszusgitárost keresünk, aki tényleg szereti ezt a világot és stílust, és van ideje, energiája velünk próbálni és koncertezni (meg józanodni). Ja, és legyen hangszere meg erősítője.

U.i.: ne legyen a neve Kati, Nándi, Jani, Sanyi, mert akkor keveredés lenne. Legyen mondjuk Zoli vagy Rozália. :)

Referenciaoldalak:

http://www.youtube.com/watch?v=ham3Vhx1GFI
http://www.myspace.com/intimterror

Elérhetőségünk: kaksimaksi12@gmail.com

roszgyorgy Creative Commons License 2008.11.12 0 0 33
Szevasztok! Billentyűst keresünk vagy szaxist! vagy mind a kettőt... akár egyben is... zenekarról itt: http://www.mymusic.hu/projektf ha van valami rosz@freemail.hu! szép napot!!! (ja! a banda pesti, kor 23-38, 2 gitár dob énekes leányzó, proba csepelen... többit a linken)

http://www.mymusic.hu/projektf
András82 Creative Commons License 2008.11.03 0 0 32
Debreceni alakulóban levő heavy metal zenekarba keresünk dobost és gitárost! Környékbeli, 20-30 éves, zenélni akaró, elszánt, próbaképes cuccal rendelkező emberkék jelentkezését várjuk! További info, elérhetőség ITT!
first_timer Creative Commons License 2008.11.01 0 0 31
Billentyűst keresünk blues/funk/rock bandánkban. Eddig dob, bass, gitár, ének van. Meg pár feldolgozott szám meg pár saját és még rengeteg ötlet! 20-on éves egyetemisták vagyunk BP-en, 7-8 éve zenélünk!

homolad@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!