A sok egyforma külsejű gépek közt egy kis eligazodást szeretnék létrehozni ,miszerint nem a külső és a márka számít hanem a belső szerkezet ! Várok ide mindenkit aki már látott ilyen gépet szétszedve és készített képet róla ,vagy van robbantott ábrája hogy mások is tudjanak jól választani a sok egy kaptafára készült gép közül !
Ugyan ez a gép van, cseh, hecht, román, rurid, olasz, media line ... güde sőt honda változatban is szerintem ez az eredeti kinai rato cég néven futó változat is jó lehet. A lehajtás egy darabból van öntve, felül a váltó és lánccal hajt le, a motorról 2db 17- es bordás szíj hajt át a váltóra.
Köszönöm! Az a terv, a kazán mellett van 4-5 légköbméternyi hely lerekesztve félig a föld alatt. Oda hordom a fal mellé és az ablakon ledobálom mikor kifogy újra hordom.
Köszönöm! A szállítás hosszadalmasra sikeredett ezért telefonáltam. A hölgy elsorolta, három dobozba van a pót és hogy a GLS három csomagként hozta volna el sok pénzért. Nekem még 11000 volt a szállítás (most 13500) amit előre fizettem a csomaggal együtt. Végül a Kova trans hozta. Még magasítót akarok csinálni rá, darabolt tüzifát fog szállítani a kis kézi kocsi helyett.
Tudom, van ott egy jó kis üzlet, a legtöbb gépet kibontás nélkül küldik tovább, külön van egy depójuk. Az üzlet rész jó hlyön van abuszmögálló mellett. Jó kis csaladi vállalkozás.