Nemrég értesültem hogy először a BKV ZRT.-nél UV selejtezés történt,aztán egy példány filmezésre vittek ami utánna mindjárt roncstelepre/fémhulladéktelepre került...Filmes villamos: UV 3843-as.... :( :.(
Csak ő lefelé ás... :) Már ennél nagyobb gödröt ástak ki a Szakemberek Nálunk Móriczon,és sajna már elkerítették azon részt,pár helyen azért hagyják hogy beláss munkájukba,illetve építkezési folyamatokba....Egyenlőre ennyit helyzetjelentésnek!
Örülök neki!Szeretettel várunk!Lesz még hónap végén hacacáré....Szeptember 22.-e Európaszerte AUTÓMENTES NAP lesz egész nap! ! BOCSIKA Mindenkitől ! Mivel tudom ez nem politikai oldal: Demszky Gábor INGYENESSÉ teszi erre az időre a tömegközlekedési eszközöket.....(Busz,Metró,Villamosok...STB-STB!) :)
Megjegyzem Neked: Ahol régen a 6-os villamos hurka vót,ahol a Subway étterem van azzal szembe sréjen áll az az iskola ahol vakondok tanyázik egy másik géppel összekötve....Majd meglátod!Ma is láttam....Élménybeszámolót,és kérhetnék néhány képet is? Előre is köszike!
Bocsika az elírásért!Tátrák ideiglenes végállomása csóka utcánál van,EX Füzesi Főműhely remízbe álló villamosok sínpárján van....19-es kétkocsis lett mint 96 tájékán,18-as Kelenföldre jön,47/49-es eredeti pompájában tündököl még....villamospótlókat is érdemes fotózni,néha pedig 73-as buszt.... ;)
Képzeld! 6-os viszonylaton is közlekedik már Combika......Elkerítve a gombaépületünk,de megközelíthető,kicsit arrébb iskolával szemben érdemes nézelődni,illetve egy furcsa naonmagas vakondot érdemes még lekapni ha mifelénk jössz látogatóba....Érdekes ahogy épülget a 4-es metró állomása......Köszönhető pár érdekes szitu,amit meg is köszönök az építkezésnek..... ;) :)
Ismét gyászos híreket hallani szegedről,viszont pont bekukk tátra forever topikba,és látom,mint budai kocsijainknál mégis ráncajtósra csinálták asszem 908-as,ami tényleg jobban áll neki mint ikarus lengőajtajai.....Mizu veled amúgy?Móricz Zsigmond körtéren áll a bál,mivel megkezdték 4-es metróállomás építését,feltúrás,kavalkád villamos illetve buszközlekedésben délbudán....Érdemes meglátogatni most csomópontunkat,fényképeznivaló téma rendesen van!Villamospótlók,villamosok...
Én megvagyok nyomom rendesen a fényképipart.....Sok jó képet Neked Szegeden! :)