Keresés

Részletes keresés

MGperY Creative Commons License 1999.11.29 0 0 150
Shorooom, te drogos állat, még ma is röhögök rajta h rá gondolok:
nem voltál ott, kicsi.
Előzmény: Shroooom (149)
Shroooom Creative Commons License 1999.11.29 0 0 149
"Papir+sex: szigeten velem volt egy lány mikor papiroztam, és mikor megsimogatta a fejem néha hátranéztem, hogy ki volt az..."
na kész, ettöl kifeküdtem... még legalább 1ox elolvastam... még most is röhögök rajta.

hát igen, zöldség plussssz sex... elég leirhatatlan élmény. de amit itt az elöbb a kollegina (Ariana)irt a zöldsexröl, az nagyon érdekes volt. vajon ez igy van a többi lánnyal is? mert hát az igen szomorú lenne... szóval ha esetleg más csajszi is olvassa ezt, please comment...

Ariana: ez igen, nem hiszem hogy találkoztam valaha ilyen multi-vagány csajjal (playstation, spuri-4sex, meg még ki tudja mi... :-)) Gratula!!!! nem mész mostanában partyra? :-)))

Vacskamati: miééééért, milyen fejet vágnééééék (teljesen ártatlan fejjel)????? :-)))))))

MGpery: parafa, húúúúúúúú de fárasztó, meddig röhögtetek rajta, egy napot?

Organic: látom multitask-olsz, remélem birod még a vitát a "vesszen a diák" topicban... :-))ja, levél ma megy...

Palpatine: szomorú... hogy kaptak el? véletlenül kiszúrtak vagy spiclis dolog? azért elég merész 4o g zölddel mászkálni...

utóiratként szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a sok vidám óráért, amit ez a topic adott nekem, gigaviccesek vagytok. jó, hogy ez a topic feléledt, kár lett volna érte (a legalizáljuk-ne legalizáljuk topicokat nem sajnálom, ugyis kilátástalanok voltak).

továbbra is sok vicces szituációt...

Mu-Shroooom

u.i.: egy vicc, valószinü hogy már sokan hallottátok, mert hozzám 2 nap alatt 15-en küldték el...

Drogos srac mar nagyon ki van ehezve egy kis fure. Elrohan a dilerhez, es mondja neki:
*Vazze oreg! Kene vmi qrva jo, qrva eros, qrva uj cucc!
-Haat, van itt egy vadonatuj anyag, ugy hivjak, hogy Vilagos-Sotet. Ez most a legkemenyebb!
*Na jo, de miert Vilagos-Sotet?
-Vedd meg, problad ki, es megtudod!
Megveszi, hazamegy. Aszongya otthon:
*Vazze fater, kimegyek egy kicsit levegozni az erkelyre!
Kimegy, elfustoli a dzsanga't. Az anyag tenyleg qrva jo, orakig a topon van, majd egyszer csak latja: vilagos-sotet, vilagos-sotet, vilagos-sotet. Masnap fogja magat, elrohan a gandzsamenhez, s rogton mondja:
*Oreg, ez a cuccos tenyleg siraly!!! Aggya' me'g!
Megveszi az ujabb adagot, hazamegy. Talalkozik a faterjaval. Mondja neki:
*Vazze fater, kimegyek egy kicsit levegozni az erkelyre!
-Jovan, fiam; DE MEGINT HAROM NAPRA?!?

Előzmény: Köpcös (142)
organic Creative Commons License 1999.11.29 0 0 148
Ariana, te vagány csaj vagy.
Teccik, ha valaki tud így írni viselt dolgairól : )

Állítólag lesz valami goa esemény a hétvégén, az ügeton.
Kimittud?

Előzmény: Ariana (147)
Ariana Creative Commons License 1999.11.27 0 0 147
Egy idegent tudtán kívül beszivatni... Igen, szemét dolog. De én a pasimat szivattam be és a másik lány a sajátját. Volt már tapasztalatunk mindkettőnknek, hogy hogyan reagálnak... Pont ezért csináltuk.
Egyébként én meg pont zölddel nem szeretek szexelni, mert soha nem tudok igazán elmenni. Mindig csak egyre jobb és jobb de sosincs vége és ez egy idő után nagyon fárasztó...
Előzmény: spájbl (139)
rettegen Creative Commons License 1999.11.27 0 0 146
Érdemes lenne átnéznetek, a "Vesszen a diák"(ujjabb drogtopic) c. topicba a politika rovatban, mert beindult a piás alakulat.:-)

Kicsit homályositsátok már fel az okosokat...

palpatine Creative Commons License 1999.11.26 0 0 145
A VI.-VII.ker. kapitányságon voltam.A kerületi rendörök nagyon bunkon viselkedtek,mert azt hitték dealer-ek vagyunk.A fogdaörök viszont melepöen normálisan viselkedtek,söt ök szóltak rá a minket felkisérö rendörökre,hogy vegyék már le rólunk a bilincset.Elöször a kerületi rendörök hallgattak ki minket,ök megint nagyon bunkók voltak,pl.el sem mondták a jogainkat,nem ajánlották fel hogy hivjunk ügyvédet,veréssel fenyegettek.
Utána kijöttek a BRFK.-s nyomozók ök normálisan viselkedtek.

Ami a legjobban meglepett az a fogdaörök normális viselkedése volt.

Előzmény: spájbl (125)
organic Creative Commons License 1999.11.26 0 0 144
PÉÉÉÉÉÉÉNTEK ESTE!!!!

Kell még mondanom valamit? : )

Stiletto Creative Commons License 1999.11.26 0 0 143
Ujabb story:
Helyszin: Jo oreg Duna Plaza helyett WestEnd!!! Hurra! (bocs SkydiveR - igy alakult, hogy mar voltam de ez persze nem jelenti, h nem mehetnenk egyutt akarmikor)
Producer: Zold
Na szoval, haverral megcsodaltuk mar a vizesest, kozelrol nagyon toppos a latvany - igaz kicsit beparaztam, h bele ne essek. Mindegy, kiraly volt. Jott a vizkopo szokokut - teljesen kesz voltunk, rajottunk, h ez valoszinuleg egy elo GOLEM ott a center kozepen... OK
...
Elmentunk pisilni (majdnem mint egy orgazmus), utana kezmosas. Megmostam kis kezemet, majd ugye meg is akartam szaritani.. Nezem a kis vackot a falon, tartom ala a kezem.. Haverom elkezd rohogni, h milyen hulye vagyok, mit akarok a szappantol! ...majd elkezdi szaritani a kezet, arrebb, a falon levo masinanal.
En is odamegyek, tartom a kezem - alltunk vagy egy percet de nem tortent semmi! Haver is mar kezdi kapisgalni, h valami nek koser, ala nez a doboznak...majd halalra valt pofaval ramnez es kozli, hogy URES!!!
Nezek, mi a fasz van...na hat a papirtartonal acsorogtunk, mig tolunk masfel meterre kb. 4-en szaritottak a kezuket oriasi zugas kozepette - amibol mi persze addig semmit nem hallottunk...
:-))
Köpcös Creative Commons License 1999.11.26 0 0 142
Na azér nem kellett félteni a lányt. Zöld ment nála is, a fürge meg csak jót tett, és nem punnyadt be.

Fű+sex rulez, bár szvsz mindkét félnek kell hozzá zöld, hogy igen jó legyen.
Papir+sex: szigeten velem volt egy lány mikor papiroztam, és mikor megsimogatta a fejem néha hátranéztem, hogy ki volt az...nem akarom kiprobálni, mer nem menne
Fürge+sex:háááát ez már érdekesebb, szerintem ez függ a hangulattól és a mennyiségtől erősen

Üdv...

MGperY Creative Commons License 1999.11.26 0 0 141
ja-ja 5 perc, de az sok mindenre elég.
sbájblnek meg igaza van, nem beszélve az esetleges balesetekről. akkor mire fogsz gondolni ? kicsit ojan ez mint részegen vezetni: elgázolsz vkit és nem csak h mindenki egy köcsögnek fog tartani, de még igazuk is lesz.

másrészt a saját lelkiismereteddel is számolni kell, "jaj-én-nem-tudtam-hogy-szívbetegsége-van", akkor meg már késő.

Előzmény: organic (137)
SkydiveR Creative Commons License 1999.11.26 0 0 140
Igen, igen...

Mi is gondolkoztunk azon, hogy mi lenne velunk, ha mondjuk titokban betrippeztetne vki es mi nem ismernenk a dolgot (eleg meredek gondolatmenet volt, mit ne mondjak....)
valszeg megorulne az illeto, vagy ongyilkos lenne, total beparazna.....

De enyhebb dolgokkal is bukosag lenne ilyet csinalni

spájbl Creative Commons License 1999.11.26 0 0 139
Valakit tudtán kívül beszivatni igen nagy parasztság.
SkydiveR Creative Commons License 1999.11.26 0 0 138
:o)
Előzmény: organic (137)
organic Creative Commons License 1999.11.26 0 0 137
Halihó!

Ariana, egy barátom sztorija jut eszembe a trippes szexrol:
5 percenként kellett felkapcsolnia a villanyt, hogy megnézze, nem Kudlik Julit vitte-e ágyba : )

Amúgy nem tudom ti, hogy csináltátok, de a spuritól eddig én még csak keresni tudtam a ...-at, nem pedig használni : )

MGperY, asszem sejtem mire gondolsz...
de egy dobbantás csak öt percre elég nem?

Marihuána és szex?
Mikor is szexeltem fu nélkül utóljára?
Úgy 4 éve?
Azért az ajánlott irodalmat is át fogom böngészni.

SkydiveR Creative Commons License 1999.11.26 0 0 136
Ajanlom figyelmedbe ezt:
Szeretkezés és a marijuana. Tanulsagos olvasmany.
Előzmény: Ariana (134)
MGperY Creative Commons License 1999.11.26 0 0 135
hö-hö, jó kis topic :))

az a legkirályabb az egészben (én nem tudom csak hallottam vkitől :) hogy ha ügyes vagy, akkor meg tudod az csinálni, h ok most kilépek belőled. magyarul ha nem vagy nagyon szétcsúszva és érzed h egy kávét kell kérni (vö: normálisnak kell lenni), akkor dobbantasz egyet és azt mondod h ok most vége, és jónapot kívánok egy kávét legyen szíves.
és akkor ez sikerül, legalábbis asszem.

érted-mire-gondolok ?

Előzmény: organic (132)
Ariana Creative Commons License 1999.11.26 0 0 134
Sziasztok!
Mostanáig csak olvasgattalak titeket (nagyon király történetek!), gondoltam ideje nekem is hozzátenni vmit.
Feltűnt, hogy egyikőtök sem ír szex-ről, pedig az én legtutibb élményeim ezzel függenek össze!
Van egy baráti pár akikkel rendszeresen összejárunk kis playstation csatákra. A felállás tehát 2 fiú, 2 lány. A fiúk zöldet szoktak nyomni, mi inkább egy kis gyorsítót részesítettünk előnyben. Aztán gondoltuk a fiúk se maradjanak ki a jóból és beleraktunk a kólájukba egy rendesebb adagot.. Nem sok idő telt bele a fiúk kezték nagyon felpörgetve érezni magukat és dicsérték magukat, hogy milyen jó zöldet szereztek, hogy viszi meg ilyenek. Mi lányok persze csak néztünk ártatlan szemekkel..
Kis idő múltán a fiúk megunták a playstationt és inkább velünk kezdtek el foglalkozni.... Végül egy hosszú és nagyon élvezetes kis négyes party jött ki a dologból, azóta is emlegetjük!
Köpcös Creative Commons License 1999.11.26 0 0 133
Ez cool volt !

Hasonló élmény. Szilveszteri buli, nagy nyilvános party... Haverom barátnője először partyn. Másik haver meg én erőteljesen kész vagyunk (pezsgő+papir+zöld+fürge). Tréfáljuk meg a lányt és a többieket. Veszünk egy kis kólát és felgyorsitjuk. A lány utána egész este a hangfal előtt táncolt egyedül, és semmit sem tudott meg amig egyszer véletlenül el nem szóltuk magunkat...
Mig meg nagyon kikészültünk, haverom 3 körül már rosszul volt, én meg darabokra haraptam az ajkam....

Előzmény: organic (132)
organic Creative Commons License 1999.11.26 0 0 132
Tavasz!

Egy kis papíros történet:

Helyszín egy házibuli, ahol csak a legszukebb kör volt jelen, barátok-barátnok. Munka után érkezem, látom már tekeredett pár lant, két barát be van lecsózva. Én nem akartam semmi komolyabbat, szépen elvegyültem, dumcsiztam a többiekkel, jókat nevettünk stb. Ahogy az este haladt elore, egyre fantasztikusabban éreztem magam, éreztem, ma csúcsformában vagyok. Gondoltam jó spanglit szereztünk ma estére, "akár messzire merészkedni" is lehet vele. Gondoltam kihasználom a spanglinak ezt a pszichedelik vonását, bekapcsolódtam hát betrippezett barátaim gondolatmeneteibe, és arra jutottam, hogy milyen frankón tudom követni oket.
Ez a felismerés elemi ereju hatással volt rám, emlékszem épp ezt mondtam egyiküknek:
"Te jó ég, ezt mind te adod nekem!" -arra gondolva, hogy milyen jól "áthozza" az élményeket a srác az én tudatomba is.

És ekkor észrevettem valamit a pillantásában.
Azonnal rájöttem mindenre, o már régóta súgott, csak nem szavakkal, hanem kicsit másképp, "odaátról".
Kiderült, hogy a pohár körtelé amit mellém tettek a buli elején, és amit gyanútlan megittam, nem egy átlagos körtelé volt, hanem egy jóval nagyobb ereju lecsóbomba.

A felismerés után egyébként azonnali halálfélelem vett erot rajtam. Szerencsére gyorsan lebuktam magam elott:
Amíg nem TUDTAM, hogy én is, addig kicsattanó jókedvem volt, ahogy MEGTUDTAM, rögtön megfordultak az események.
Rájöttem minden csak a tudatban dol el.
Az este további része hiper volt, legközelebb elmesélem.

Üdv!!!

SkydiveR Creative Commons License 1999.11.26 0 0 131
:o)
Nagyon jo.....
Előzmény: MGperY (130)
MGperY Creative Commons License 1999.11.26 0 0 130
egyébként azt fogom mondani h csak hallottam vkitől, de a sajátomként mesélem el, hogy mijen vicces vagyok:
Séta a szigeten 3man rengeteg ember és mind szembejön, csomó ismerős, hiába mongyuk h ti ezt nem értitek mijen jól érezzük magunkat itt, muszáj lepihenni.
fexünk a fa alatt elég nagy csendben nézzük a leveleket, a felhők kicsit hasonlítanak a doom I. halálfejes hátterére, de nem jönnek közelebb. Akkor vissza a levelekhez:

Edit: Milyen fa ez ?
MGperY: Parafa.

SkydiveR Creative Commons License 1999.11.26 0 0 129
nem egeszen ertem, hogy mit is akartal mondani, kerdezni......
Előzmény: mal (128)
mal Creative Commons License 1999.11.25 0 0 128
Érdekelne melyik rendelet gyömölcse a mostanában pusztító kakaós hercsi.

U.I.:
A magyar anyagtörvény:

Bármiből bármit lehet csinálni.
Lehet az olaj, pia, kábszer, stb.

SkydiveR Creative Commons License 1999.11.25 0 0 127
100. hozzaszolasom, 100. hozzaszolasom, 100. hozzaszolasom....

hehehe :o)

Előzmény: SkydiveR (124)
organic Creative Commons License 1999.11.25 0 0 126
Füstmérgezés??

Kilós csokitömböket izzítottatok a spájzban?
Vagy hogy lehet egy ilyet összehozni?

Előzmény: palpatine (122)
spájbl Creative Commons License 1999.11.25 0 0 125
Kedves Palpatine! Mesélj még! Engem érdekelnének rendőrségi és kórházi élményeid. Meg talán másoknak is hasznukra válna.
Üdv,
spájbl
Előzmény: palpatine (122)
SkydiveR Creative Commons License 1999.11.25 0 0 124
De azert megeri nem? Bar nem 1 szemelyre van tervezve.... ;o)
Előzmény: Vacskamati (118)
SkydiveR Creative Commons License 1999.11.25 0 0 123
palpatine Creative Commons License 1999.11.24 0 0 122
Ja és ez év Februárjában eltöltöttem egy éjszakát az eggyik bp.-i kórház toxikolligia osztályán."Gyorsan "vittek be zöld "füst"mérgezéssel!
palpatine Creative Commons License 1999.11.24 0 0 121
McDonaldsba kértem épp ki a big mc menüt.A kiszolgáló kirakja a bmc-t, a krumplit, üditöt ,és bele akarja rakni a szivószálat,amikor én "gyorsan"ráütök a kezére hogy mit képzel magáról ne fogdossa össze az én"szivószálamat"!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!