ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... Uram ürüm örömöm alkotóm.mndenem tüleled -tüleltek van, mid van, dülled, dus kegyben részeSül (malaca ccc...) valóm, modst és mnd untalan...mi kell, a husom vagy husángom? 1.: 4/6. A KÉP? Teljesen magamra (magom?) vágtam a budiajtót! Most az, hogy ezt magamnak gondolom, vagy mi késztet (kényszer szar- rat???) gondokodásra? Engem hogy nem vagyok egyedül, és előbb utóbb lett egy viszhang -vicchang, ami te is viccelsz, sliccel? Naz rögtön, ládd itt volt egy kis ölyan örömöm, hogy van még egy kis szikra, és szikra veti? -amni csak velem (MTK UFOk?-PUFÓK) kezdheti,(csak örök egyni kezdemennyezés, és most fita, a mennyek menyÉbe menj be a verembe, voltam) Mi az hogy életet csiholunk? -lopunk, azaz naplopók parókások, ciróka siróka piróka baróka hányat tojtál az ólba? Na az első eset, hogy olyan három éves valék,és jönnek a hosszu (ÁVH) sor ponyvás ford -zill kocsik, és mindenünket kirámolnak, és apummal a falnál, nézek rá...vi...azt nem, azaz ezek az almod akarják -nák azt nem! (fita, ez az hogy most is álmodunk, és csak az van!!!) Fita, itt mniden csak gondolát és lát? -ok de tok? Pl. akik álmondók, álmodozoozook hogy tudsz látni almodba, ál módba? -azaz nem valóság, ami pont orditva forditba, csak az álom a sarat a valóság!!! (fita liertem a Miufff...? Kérdelellek, most ez te tudod gondolni, és hellre napra tenni? Na most a napom, monmduk egy kis szikRÁja most is velem van, és most az, hogy mi tudjuk miben tér el a gondolkodásunk a melegvérü házi szeliditett na meg a vad állatoktul tul, fita az a rideg hideg szám, számitó szám csak őők $$$... kigyó ember? -Dfite, engem most teljesen meg demEsztettek -fagyasztottak, és ha fel melegitenek, *ftia én nélkülem te vagy?* - ládd hit =hő? -megesznek, de engem nem tudnak!!!-ahoz neked oda kell adjad, most itt van az, amiért ...fita, valami olyan, hogy most egy kül-kul -dötség, volt... hol volt, hol nem! Na én MAGYAR MADÁR TULRULL TURULL MADARATOK TOK VAGYOK, és most itt te nem a husod vagy, az a husuk, de ha te nem adod oda magad,(MA GOD???) akkor végük? -mi kell, a husángom vagy a durungom Du Ruzsa DÓZSA DANGA DANGGG...vagy mit gondoltok, Dózsánkat meg ölték? 2.: Mellesleg te is miden minden kid ma szüeletet volna magyar madár ivadékunk, de hol a fészek, apád részeg? Fita a hussal van valami, ládd te meg ennéd a saját magzatod? -ESZEM? Na most, a KIGYÓ -ÓGYIK KÓGYIK, MINDEN ED EDD (RÉMEMBER?) ÁLLATNÁL OKOSABBAK BAK VALA, NA MOST A FÉLELEM? FÉLELMÜK,(MIRE KELL AZ EGED FÜLDEDD ROBBAXATÓ DOOMSDAY GÉPEZETÜK???) AZ UR CSODÁSAN MÜKÖDIK, DIK, KID, DE UTJA REJVE VAN? NINCS OLYAN!!! Fita, na aPUénk, most itt az van, hogy te érted elrérted magad (MA GOD) ad? Nincsak a Mi is ufok vagyunk! -vagyunk?- hogy legyen meg a te akaratod, azaz azonnal magamnak az Atyám viszhanga, legyen meg a te te te...akaratod, és most ha neked halvány FIN GOD $$$... Naz csak az mára álmom, hogy minden semmi -szar semmi szar sss...Zett torrr..BÁ THOR? NYIRBÁTOR, CSAHOLY? Előbb lenned kell, és enned kell, és esz (fényed ed edd) kell. eszednek kell legyen, eszünk? Fita, itt én megosztom, az enyéimmel, és az nem a te husod, hanem fény kéne kéne? -ezt itt...na egymagam KÉP? Most az hogy ténleg, nincs senkim, akit meg tudnék...érinteni, enni? Naz most az, hogy A SZENTEK -SZENTÉJÉBEN, BILI TELI STAR SZARRASZT, ÉS MOST ITT VAN A CZIONUK -CZIONUKINUK! Elég egy MTK-UFO? -SÓVAL, AZ HOGY ITT RÖGTÖN, SZEMI SEMMI ZSÁK VS. ANTI SZEM? -SEMMIZSÁK LÓLÁB DE PATKÓS TE ODA GONDOLOD? SZEM ETET SZEMÉRT? Most az van. hogy rögtön, ha puccosra levetkőztettek, nekik csak a ruhád -husod kéne? Itt van szivem, neked adom Uram ki teremtéd, Uram ki termtéd? -azonnal itt csak ezt a HAN GOD A FIN GOD SSS... Fita, az amiben eltér az ŐŐK gondolkodásuk, hogy megdermsztenek megettek a megecek ládd tegnap kezdve, és ma éjjel, és msot... Nekik a gyerekéink kellenÉnek!!! ALFA K_IN? -NA MEG ALFA A BEL MY BELLÁMI? Fita az első akik JUHOTT ÁLDOZ, most nézzétek meg jobban, ha ki tudod nyitni a szemed, szem ed? 3.: Zitt te, me gén, telejesen egyedül vagyunk, előttünk hat (666...?) éhes farkas össze láncolva, és most könyörgünk neki, ne egyetek meg? Fita, itt minden KÉP és GÉP ÉS KÉPZELTETNEK, AZAZ A HUSOD A BÉTEJ ÉTEJ VÉTEK? Most az, hogy te is, ládd a kiskölyök tegnap, hogy olyat csiált hogy most a popsid és tapsioltam, a földre,betonra vágta magát, könnyesen sirt, hogy pitipopi ne ne ne..te ne...és az anukája, pitopopi sose bánt téged,én is csak hülyéskedtem tapsoltam... na már kérdezte, hogy apám meg te bántano fogsz...nem? Az én nagy szüleim, (sulim) még egy olyat, hogy felemelte a hangját sss...Fita itt amiről szó lenne, na most TELJESEN ÁT ODA ADTAM, AZAZ AZT AMIT ŐK A KIGYÓ A MÉRGES KIGYÓ FAJ-FAKZATOK, HOGY MI LETT, A GYEREKÉINKKEL, NEM HANEM JOBBÁGY KÖCSGÉIIK ÉS HA BE ENGEDITEK ŐKET, VILÁG RÜHELY KÖCSÖGGÁGÉJAIK??? AZ AZ HOGY ho ho hooo...EZT EL AKARTAM VOLNA ÉRNI, de ami megrémisztett, hogy ezeket a közeledéseket, ládd tegnap lekapcsoltak, azaz 1 perc, meg annyi se, hanem hallani akarom a hangját a két öcsémnek, és lekapták...azaz valakik, irtóra rettegnnek (fita azok a minenk, akik álédozatAIk? -tüllem, tülled, a melled dülled ide lüjetek? Na fita, ez egy olyan, mint a szabin nők elrabblása bagzás baxás buzás kása? Rózsák is nyilnak, Gül baba sirján? Na most. az abzooluba husánga szentek szentje, ezt már érintettem, hogy van egy olyan, amit csak a husod féleleme? Fita, itt mindennél olyan gyönyöröseggemben vagyak pu, apu, ré-szem, mert itt az hogy neked, zitt talán János Vitéz, és most fita. Fen vagyok, egy olyan hegyen, amit csak a fényemmel, meg most az a KÉP, amit nekik nincs semmi anti FON GOD-TOK? Juhfita itt ezt nem értem, semmi x semmi, és most én nem ellenzem se az eggiket se a másik, ami semmi se, és anti semmi sss... na az a kigyók büvÖlete? DIVID DA LÁDD MIPÉRT NEM MI NYELJÖL EL, A KIGYÓK, NA MOST MARCSA TARCSA TÁRCSA KARAJÁT? NEM HANEM KIGYÓ KARAJ, NINCSAK ŐK NEM OSZTÓDNAK? Te nem, a husuk -most ha nem adod oda, na akkor ha oda adtad, most puszta ám a PUZta, azaz te vagy a FIN -GOD $$$...? -az én gagyámba nyuiszi puszi nyusz nyusz a füled le konyitod? Innnen, na most itt vanak akik már HIT? -HIDD HITT? -az az hogy kihültek, és hidegek ridegek, akik hogy ÁRULÓAIK, AZOK A LAW -LÓ DURUNGAIK SONUKINUKIK PUSZIK, NAGY LU DÖRGÓAIK, SZAMÁR PÜFŐLIAIK, BIKA CSÖKÖK CSÖKEVÉNEK CSÖKE KÖLCSÖNE? Na most, azt ami a KÉPZZEL KÉZZEL ELLETT ET TETT VALÓ VELŐ? HOL A VELŐ? -VEVŐ? Fita, itt most Mi is ufok vagyunk!- vagy fókák? -rókák, róka koma spórul járt? ...fita, nem kell semmi ahoz, hogy te a vérségi génségi vonaloddal, dalolunk az arcunk sép? -az a szép...fita, ha te nem érted a HAN GOD? -A HASAD KIN- KONG? -HASAD?....https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Drásztutye Nyicsevó Strasnaja -nyava továris ketten vállaltuk a bungát is... Áprillis 4-ről, szóljon az ének, felbaxótóAIKk nem le vele, hüsi nevét, az nevet aki a végin nevet bruhahahahaaa... 4.: Kávézzuummm... vizzezzuummm...liszteljünk, na meg kovászolt uborka? Olyan vagyok, mintha az agyam megszippantotta volna, pedig nagyon nagy olyan álmom vala, ami szerintem mindent -mindenkit befolyásol Szól vala, akkor is ha itt teljesen, ál om ohm ohm ohm... Ami van, az nem fizikai hanem pontosan hogy mit jelent hogy lehullani? -Na apuénk már becsngőztek, hogy olyan hogy ellenség nincs! (Ziutt ami történne, már meg történt? -semi x semmi, ajti semmi, de mellik anti -ti?) Ez vissza, hogy 1999 December és a lunqat fak alatt, gugolok, egy olyan hogy benne vagyok, és összefolyiik, alattam a föld, na most itt előbb, csak fény van, meg árnyék, és az árnyék előbb utóbb elmuiik, ládd a tiudatlanság, és nehogy valamait tudni, apunk, hanem midnent meg kell tudni, mi az a minden! -ami a nap alatt, meg a napba? Na most most is ugy érzem magam, hogy egy hellbe (topogok toprzékulló) pörgök, azaz itt minden előbb hang? -rezgés és rezonancia?-elenállás? Itt az hogy anyag és anti anyag, az szerintem a hit, azaz nem látok tudok semmit na most az sss...Ma hogy nem védenek többet, ami Isten áld meg a magyart, jó kedvvel bőséggel, Nyujt felénk védó kart, ha küzd ellenséggel, am nekünk nincs olyan, és itt csak az van, hogy elleséged nélkül, te nem vagy! Fita, otthon csak küzdelem az igazságért, de az az hogy mi a mi örök jelenünkben vagyunk! -vagyunk? Jaja Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made in Hu? -Whooo...fita most tisztán, érthetően hallottam jaj de süket! 5.: Ma erősen támadtak valakik, na most itt ugy, hogy akik a tudatlanság és sötétség megett vannak, azok most ugy, hogy azok is ufosok, és hogy fényufósok, azt nem tudom eldönteni, ugy hogy olyan hogy halál nincs, hanem ez egy roncstelep, és ezzel, ládd Jó Atyám, ezzel a roncshuscaffattal (testtel) nem tudok kezdeni semmit, és azonnal, megnyilt az csukrám, a fejem, tetején, és pont ma hogy mind zsenik vagytok, csak mégis egy lépés, meg lépes méz kellen még, és a mi MAGYOROK JELENÜNKBEN (IDŐ?) VAGYUNK? -ami hogy én uigy jöttem, hogy kimodnottam a magyar -ok testvérek közöségünk égünk? Fita most az ami itt a tüz, az a pokol -gyomor tüze, és most hogy van a FÉNY, na fita, most hogy nem védenek többet, ládd ez is óriás volt, ami most elérkeztünk oda, ládd...Én a MTK-hoz hez höz, jöttem, és amiket én ide is, befrencskendeztem, ez minennapi bszéd téma, vala, amit NEKÜKN A SZEMÜNK AZ ÉGEN S NYITVA VALA! Most meg vagyok dermedve, mert amit nem rég, hogy ami 1000 -ben kezdőött, az egy olyan, hogy vér áldozat nélkül nincs bün bocsánat, na most, ezt nekünk látni kéne, de fita, ha vak vezeti a világtalanok? Fita, ez ami anyagi turások, és most mi ki turta kurta farku kis malacca, na ha azok, ládd itt van, most felteszem toszom a krdst, hogy akik nem fentre vannak megnyiltva, nyilva,(csuikra -csakra) azok lentre, ami ez egy kigyó-kaja -kajaKos kotyvalék, és itt a vérben az élet, power ver in the blood? 6.: Pont ma, hogy akik kutatjátok a régészetet, na meg hogy mi van? -olyan hogy nem szólok hozzátok, csak kérdéseket tehetnék fel? Fita, anyira meg vagyok szippantva szeppenve, hogy monduk, mi a sapka? -csákó csakra, és a korona, meg a többi...fejdiszitések, ami esetleg, nem a csukrára (csakra) utalna, na most akik fényesek, azok tudják, mig a többeik, akik sötétek, azokat dogod dög -duk, naz itt ha meghalt, akkor itt vannak az angyalok analok? - a halál hall áll, fel és kitalálők-LawUK? Lovuk lóvé vá vé? Most csak azzal, hogy csak szikra ember van! A BbLilába lába közt, hogy fel akarlak emelni magamhoz, ami ahoz neked nekem lennem kell, és az a magom azaz szikrám, és itt ami van? Az ufósok, zitt az hogy előbb el akartam tünteni a a aaa..nagy Óriás szémnitó -conputer gépezeteket, (fita itt van fögtön az ami itt csak két emelet van, és addig?) ami csak nyereségre, és azok az örök győztes seregek ser -legek, és akik a vesztesk az örök...vesztők, azaz áldozatok, és azokat állandóan veri az Isten? -Az bünteti kit szerert, s máképp, nem is lehet? Fita, szintén a BbLila lába ő, hogy amillik ház meg hasonlik, az meg nem marad? Vegyük hogy ha lett ellenség? -az most mind akét ellenfél, azaz vegyük, hogy végül is, lett egy király, a királyok királya, de most ha most is vak vezeti a vilőgtalant, azaz mnden az illetőbe benne enne, az anyagban is, és itt vicca, ÉNJÉZUSOMÉN? Fita a mi magyarok FényÍstenAtyánkMamánknek csak egy FIA, VAN? -ÖRÖK PÁRBA, (MFÉNYJESZUSZSZÜZMÁRIA) ÉS MOST amket be tudtam villogni, ládd pitim, mndent jóra, és az is benned -bennem -bennünk van! Nincsak mikor apunénkat, ami ez ha nincs fény, azaz legalább egyőnknek a csukra nyitva, Na akik ha nem bánt senkit, hadd beszzÉljen, azoknak van zoknijuk, niytva kellett lenni, és HOLVAGY FÉNYURFÉNYE? -VAN UFO? Innenn, zitt az hogy most ami nekem, hogy semmiért jöttem? _NEM NEM NEM..az nem lehet, hogy annyi sziv hiába onta vért, kesérvben anyi hü kebel, szakadt most is?- meg a honért, ért? ...ÉLjen Március 15, vagy Április 4? -nincsak, te most mit gondolsz? Fita, az irataimat sakk matt patt, akik most ténleg, én nem ufó-t láttam, hanem az vagyok...jaja hallom,...Hogyha hallom én, minden az eném...fita most óh de süket? -vahon faffan kkk... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Drásztutye Nyicsevó Strasnaja -nyava továris ketten vállaltuk a bungát is... Áprillis 4-ről, szóljon az ének, felbaxótóAIKk nem le vele, hüsi nevét, az nevet aki a végin nevet bruhahahahaaa... 1.: 4/5. A KÉP?-Két keringő jutt nekünk, vagy egy zse, de zserbő a fagyi? -majd ha fagy? Onnan, anyum mmm...(anyu Kám, káma xutra?) hogy csak kibujtál pottyantál és meg kelett paksoljam a popsid, mert ugy nyikorogtál a bábák féltek,(na egy pár perc és átmentem Vallan Tina?) osztán nem beszélhetett velem egy gyerek se, aztán azokat is kinozták nyuzták (na kis kuytáyk, de lányokat nem láttam, azok meg cicák nyiájuh) nyuzzák, akik most az én szikra veti fénymadár -testvéreim mmm...K-im? Káma Sutt... lőttek? Osztán, menekülnöm kellett, mert mikor az első tiz áldozatba valák,(fita mindehionnan kitiltanak, az magyar összes iskola meg a KGST, és büntető század, azaz csak roham brigádog dög?) az unoka testvérem a belügybe (boztos hogy szikr veti!) dolgozik, és nagyon sürget, icckiri, már is késő, mondtam apumnak, és szerzett egy utlevelt, és mikor bucsuztam, vérbucsu és a egyik lábom a vonat lépcsőn, anyum (Édesanyám mmm...) vagy ember lett belőled (nem az vagyok?) vagy meg döglesz lesz? -mi lesz? -apum (Édesapám mmm...) attól félek el veszel a magyaságunk (MTK) szamara, és amiket leirtam, ha te ti tá...fény szikra veti fénytesvérkéim jó madarak, szemeztek,(van bőven kaja?) mi csak örök csácsogó -csicsergó (1 fecske frecskendezne apád részeg) csámcsogó kis madárka nem nyálas, de taknyos fénymadarak vagyunk, (Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -mad de mad de in? -Hu? Whohhh...szikrázik a kipufogónk de füst-öl? ) Na nemrég, hogy osztanám a dróTOT tüzes, de nem éget, és sehol nem fogadják el, mert félnek, az árnyéKUKtól? Na most akik mernek meg közeLITeni enni fényem mmm... azokba szikra veti (ember) és az lángra lobban, na meg LobbonyAIék és lobognak elobbantak robbantak rabbankcAikkal, , a labbancAIk és ribbancAIk, kis himringyóKáAIk Káma Xutra suttt... NUKINIK PENCAAIK, lidérc fények? 2.: Most az. hogy kell egy olyan drót, na itt először Ijónk, aki azonnal levett a lábamról, allig allig állok, mégis szeretnek a lányok, , angyalom galambom szeretem a mustot? Fita ez kora gyerek koroim, nem szerettem ami kábit, és ide, hozzám csak tiszta sziv meg most a kis vázát, szép várágszál nyekem nyilltál, na most látod a fény gömbünk? -megbocsájthatalan bün? NUK? -a válasz, ha elekezdünk szikrázni szikre veti? Piti, ne babra, mert szikra veti? Fita, ez álmomba, valóság és itt mindent -mindeNedet nedü, csak te és mi csiálhatunk 666...ha? GONDOL -OD ODUD? Igyekszek nem csintadratta ciffrázni, hanem hogy A céljaink, a nyilunk nyálunk, ne fröcsgöjön? -TAT -NUNK, TATNUK? Naz valakinek nemrég, adtam egy olyan mnt a amit drótnak,(pl a telfon is az) forro drót, és vissza adta, és most fita, az hogy Í? -az egy ANTENNA ANTYAN TÉNUSZ RÉMÖLSZ FÉLE SZERÜNYI, na a kiskölyük, szereti a galAmakját kavarni,meg tetni őket, nagy nagy krtÉsz, és most tett bele egy (PÁLca) antennát? Ez az hogy a épitó játékábul, a házra, nagy hosszi magas pálca, s énkérdem mi az, antanna?- és fölel? Fita, amit érezhet, ládd én a felesÉgem, csak át érezni akarnálak de rühühühüüü.. te tudnál nélkülem lenni? Na mindehogy megéritem,a kezét, ami azt se akarja, de én vagyok neked, jó?-tudni akarom, Naccóval, fita most jönne a KISÉRLET ÉS A KISÉRTÉS KIS ÉRTES? KISSERÉTS? Most én, fita itt miden elég, (nem ebbül nem elég ennei, ennei? Ja ... nem jön a neve ...Csopra...az egész alszol, felébredz $$$... és métingelsz?/nem az? -na Dipák Chopra, fita az indiaik nagy része is hujnok, magyar ok a csuikrások feltétélen, na az jelenti a kucsmások, jambósok) és csak gőz -gáz lett? Na most itt EZZEL AZ AGYÁDDAL, Fita, ez végeredmenyekbe a nagy bőgőbe zzz...zziimmeee...zzuummmm... NINCS!-nagybőgŐ bőgatya? Ezt ugy, hogy ennek a valaminak, ami mi? -nincs hanga, HANGÁR? -ÁROK ÁRAK? - és nincs ért alma? -nesze semmi $$$...fogd meg jól, de ládd most ez egy FIN GOD $$$... 3.: Liertam sirtam hogy 1984 July 4-re, elekezdtük fingatni a SZIN ÉSZESEKET, és rögtön lejött akkor azt Isten a NAGY ÓRIÁS EZÜST EMBER, és adjál nekik fényt, és adott, és abba a pinutumba ÓRIÁSOK lettek és nekük támadtak, és azonnal összeestek mint egy colostok stock?- és nem veszik fel be többet a fény -töltést? Na most, zitt a fiaim, na a felesÉgem, ezért, most mondom a ififiamnak, ő jobb nállam is!!! Hogy amit ge gondolsz magadtul -BULL, az van, de amit gondoltatnak veled, az nincs, és CSAK ÖRÖK ÉLET VAN HA MAGYAR -OK VAGYUNK? NINCSAK AZ FÉNY!!!- MTK, ÉS MOST anyud, anyád, ugy hivják, 9 hónap, és jött mutánnam, és leirtem, és talkoztam a te ÖRÖK ÉLET PÁRODDAL, és talán jobb hogy nem jött le, merf mi inGONGNITÓBA vagyunk itt, jöttünk én megyünk, el megyeünk mi Égi Honba, nem leszünk itt fájdalomba, Látni fogjuk kit kit kit...kidi kid kidi kid? -szivünk Í Í Í...mád ott, nem itt? Fita itt csak mindenki egymást seggit eheti, Máriha seggit? Zna most ott, ládd a fiaimmal össze dolgozok, meg itt is, és MI MAGYAR OK, fita be kell szoritsam, MOST AKIK ITT AZ ÉGEDELMAIK, azoknak nnics nevük, meg nyelvük, csak HRRR...HORIZONÁAIK? Most kiirtuk, mután találkozok a Tejut felfele ellágazásánál, magyar -tesvéreinkkel, kiirtam, és kitesszünk egy táblát a TEJUTRA, itt magyarok is vannak, na ki még? -Fita, azok, akik most ITT OLYANOK MINT ÉN, mndent törÖlnek, fita nem közeLIThetjUK NUK -NUKINUK egymást, ami nekem valam csoda, ma conmbat nap van? -mába, hivtam a idöcsém vasánnap az iföcsém, és olyan, ládd irtóra men a spórolás, és felvitték ládd 3 cnt, most kb 3 dollcsi (1perc) és a magyarokat khibaxxatják, hogy ők? Fita engem csak a HAN GOD HAN GOD OTT, ITT, ÉLTET! EGY HANG BANGGG... 333... Enegedjétek meg még egy kis traccsot?-tarc? Na most ...itt van, ami megint bhosszas lenne, hogy van az itti drótok, na meg drótos TOT-TÓTOK, hogy mért, ez ugy hogy a fiaim közre müködésével,(fita ez a rötye, van?) és ha emlékeztek itt a mély furás, hogy nem tudtál lezárni az olaj vezetéket, a fiaam meg jappánnál (jaja közeli testvér nelpeink) is közre müködtek, és most velük, Na az itti... ITI lácd mindem itt ami anyagi, vagy most annak a MOdositásAIK alja, az elég, rögtön, mikor ha valaki KAPCSOLNA? Fita, Lulu, lekapcsoltak a villanyt ha besézlgettünk, na most ...azt ami VALÓSÁG NEM HIT, FITA A XEXOL? -SZÓL? -ÓL, na most ah ezzel, tehá amit itt MEG KÖTSZ, az elég? -Most az hogy ládd JÉZUS SZEM, SZEMET (MAG OD MAG ÁT) ÁD,. AZAZ VILÁGGOSÁGOD AMI BENNED KELL LEGYEN -EGYEN A TE SZIKRÁD? (MBŐRZEKE) Fita, csak ugy hogy a varju vetésre ne menjen, na most... Ezt egy párszor megtörtént velem, most nem rég is, hogy a kontektor drótotot, most bedugom a konektrorba és a vasa (nikkel) elől megolvadt? Nem beszélve itt, ha 220 -ba! -vagy kivágja a biztositákot, sokzzor a póznán? A Bbliába zerintem minden ami tudnÍ való,(fita itt azonnal bó nyállal előtted, méeg az orod $$$.. luka) meg nyisd ki a szemed, megtudható, csak ahoz most, az az a konektor kell, amit CSAK NEKÜNK VAN NEVÜNK, MAGYAR OK MTK -KÁSA? -LAKÁSA LAKLJA LAK TANYA (Ijó?) RAKÁSA kukorácsa? DOMB OK, VAGY DOM-BOOK BUK, BUKTA? Most sütött a kis felesÉgem, na a kis kölyökkel, kavarta a tésztás, lisztetet, és most jött hozzám, és a nagymamával sütöttek és akarta a nevét, nem tudtam, csak mikor kész, és a nagymama BUKTA? Fita, ezt keresem, és hogy EZZEL AZ AGYUNK? -NEM, EZT VALAKIK ELEVE MEGBAXTÁK, ÉS A BIZTOSÉKOD, NINCS!!! DOG -GOD DOGOD GIVER KIVER VERED-VEREM A NYÁLAD, OF DETH? -DE AD? Innen, azok, akik itt velem kapcsolát, na azok Látók, Ballatók, bólingatók, tora? Tátók Táltosok de hol?- a lótok? UFOooo...tok? ...fita, én ugy láttam, leirtem, hogy ez egy olyan mint egy hagyma, szovjet -szövetseggel -anglóUNioNUK, na meg ládd káposzte, a fejem? -meee...nem ér a nevem? -fita itt az jogy van e érint -kezés? -ládd a felesÉgem keze, Ísten keze? -lába? BbLila lába honnan NŐtt ki? A Báke hirNŐk lába Ó, U olyan rövid?-na közte? Áprillis 4? -fita ezek egy KÉZ, ÜRURA RUHA RÜHE ---NEM VICCKET A FENEKED KID?- DIK? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Ahogy ÉN, magyarok (MTK) SZÜLEINK (SULINK-MTK -TESTVÉREINK) szeretnek bennünket, mi is. ugy szeressük egymást, örök hüséges szeret tettel...ha nincs bennem, semmi vagyok? -aha az $$$.. 4.: Kávézzuummm... viz? -van olyan, ami vizelet, és nem vizzel? FÉNY? Nagyon be voltam zsongva, ma reggel, mert hogy van olyan, hogy győgyitó erő? -Meg meg ujjiul ujit, minden reggel, az ő nagy irgAlma, szerelme? A hal a vizbe, de most a kigyó? -elcsáibitá Évát? -át -veri, becsapta, ami ha most ténleg a hust -zubbonunkat, evet a tiltott fárul, és rögtön puccos, és egy nagy miáu szőrös macska, elkezd dorömbÖlni a lába közt, és azonnal, a kis vagy nagy egér, patkány? -a macska büvÖLi? Vicca, hogy itt van egy teljesen más világok? -mondhatnuk párhuzamba, azaz ennek van egy az, amt Kósa János, két keringó jut nekünk, de a másikról csak álmodunk? Fita, tegnap a c2c-on Ed Dam, hogy van az amit ő, rimout viiow -világok, na valmi közel annak hivják, és most hogy van mikor a tested el hagytad? -szerinte az egy más tészta? Ami van, most nem orgonázoo és ez elő játék, jah trialLia? Amit mára, hogy teljesen azzal a tudásommal -tudátommal jöttem be, ami FÉNYEM Jézus, de nem juhus? Az első itti olyan, hogy azonnal tudni akarom tudni akarom, és én nem tudok ebbe bele benni, nem tudom ezt gondolni, mert mikor találkozok a mi Égi FÉNY Tulruull Turull Madarainkkal, akkor piti, te is katona vagy, és előtte, hogy ne hagyd itt a fiaidat! Most te is UFO? -fita most az, hogy mikor a TŐZSDÉDEDIK, -STOCK MARKETOT, egy nagy nagy KONPUTER ÉS PUCÉR? Na olyanok mint én, krugtak messzire, ami lehetetlen, ha te ne fényes vagy, hogy meg tudnál közelitenni, ezt leirtam, hogy mikor kijöttem, nemsokára egy nagy nagy kábitószaros (kráter)banda rám szált, fita a TATA aki ő az apám, foltosbőrü és kigyó fazon, na most itt az van, engem miden ami a más világokkal, csak az érdekel? 5.: Nem tudom most se, pl, ma is a felersÉgem le állit, na a fiainm azt hiszik, hogy én olyan vagyok, mint a valássosok, és fita, az hogy HIT? - =HŐ? -hitt az aki kihült? Na ezt apuénk sokat énekelték, ha szeretet nincsen bennem, semmi vagyok! -semmi $$$... az $$$... Fita, itt az hogy tagad meg magad, na most én, aki ezt mondta látni akarom, és beszélgetni vele, hogy ne harag, rag, de hogy gondolod, és neked dogozik? Vicca, a BbLiai iratokba, hogy ha letérdepelsz, és imádol engem, (fita azt kell csiáálnom gondolkodom? -nélkül amit ő mond,. az apám? ) akkor a fél királyságom-világom, neked adom? -mellik fele, mert két hegy közzül mi mász ki, neked adom találd ki? Most az, hogy ez agy velőt, ne meg aki ábramnak adta a földet...vicca, tegnap este.éjel, a c2c-onba, hogy megtalálták noé bárkáját, most ha az igaz lenni, akkor Nóé nélkül? Most az amt Ed Dam mondd, az Georgiában van? Fita, most hogy akik hisznek, azoknak ténleg hit -hó szeMÜk van, mikor kihült, nincs semmi? Fita, egy barátot, kerestem, és megtaláltam, de olyan, ládd mi nem vagyunk e-világban, amit hit -hát -hótt (Jeshus meghalt?) szemünk látna teljesen vagy tejesen, ládd Böczsike begye, egy tejcsarnok? Na most én azonnal, menekültem ha ábram, vedd a pacalod, vágd a hátizsákba, batyuba, és hzod fel a hegyre? Hogy ténleg, azt ami a golgota és kereszt, leirtam hogy ez, most először látom, kinyitjuk a katóliKus nagy tempLAWmuk, ajtaját, és egy nagy torz véres roncs alak, rám borul? Most azt, hogy talán Aprilis bolndja, felmászott a toronba...na az szerintem hogy vagy mászol, és fel, vagy hulla hulla hopp, én is inni akarok? 6.: Amit most hogy hogy lehetne meg közlitem az aklot? Na most csak az, hogy a kigyókat, ami most ha sivatagi, és nincs viz, tehát gépek,(robotok) és nincs benne fény, élet? -jaja hüllők, és az itt annak a viziója? -missi -jó? Értem Misi? -is si, tud sielni? -jaja hus de itt a Király, juhus? Fita, amiiket leirok, azt ugy hogy én nem látom, most azonnal adjátok a szent BbLilát lát, ami ha lába közzé nyomok? -fita ez egész xex -orgia, és most a hus, hogy lett?-amit el tudtok választani a husos fazéktul, meg a csirke pörkölt vagy főt a csirke megfőzik, -sült kié a püspük falatod, na nekem mndig a háta, meg püspök falat, te vagy góré? Na egyedül eddig, csak a gurunkat, aki fel tudja vinni a KunduLinán, q gecit a feje tettejére, és addig tudja ott tartani, mondom mig elélvezel? -nem nem hanem pont az a kik, hogy ott ratod, és nem élvezel el? Amiket leirtam, ami végül is, nem hittem, hogy vannak még MTK-kakás magyarok, de vicca a hit -hő? Most nem tudok bele menni, hogy ezt a kigyó fajoknak, keverék mennük, korpa? Most az agyam foss, ez a ifiam, hogy nem tudom leirni, ládd mentem utánna, fita az a vlóság, és felmentükn egy csoda zöld édenkertbe, na most EGY SARKÁNY FÉLE, meg látta a fiamat sss...midaneakttőnket megölt, ami nem, hanem kivágott a kertbőll Lajcsi, szart a macska hajitsd ki, na nem a macskát? Fita, most az, hogy oda kerültem, ládd 1000? Fita, mindennek van Alfája, azaz kezdeti ami itt megjelnt a sárba, ára, Sára ára? Most az, hogy fita, mi történik 1000-óta, szól a nóta, örökös vesztes, hullunk mint oldott kéve, Krisztus a kereszfán, omlott piros vére, ártatlan halállal, miattad lett vége? Fita, aki öl, az ölt, tehát mikor valakit megölnek, akkor azok a halotak, hallottak, sose napján vasárnap, jött meg a folyásom... és most fita, HITT TAN TANK? Zna itt apuénk, ez nem olyan az, amit te akarsz, és ez nem nekled lett csinálva, micsinyáls, nyals? -Fita egyik Thor filmben, talkálkoznak, és kezet nyujt a találkozójával, és hitbébull van? - disznótor, na fita, annak HIT _HŐ teste vala, és itt minden HUHÓ, HIT HITT HÓ HÓK? Innenn...na a gurunk, lopott, és most engem is kitiltottak, akkor leirtem, mert az amt te ezzel HIT -HITT, nincsa, mikor kihültél, akkor lettél halot? -de addig? -is dik dig? -hazudik a szemem?-be könnyel, golgotán, láttalak egy záp napon, jött meg a folyásom, itt az van, hogy te azt, hogy most a kruczifix, fix? ... Egy WALLT falat találtak a fény tengerek (SolárSystem) végén, már emlitettem, csak szellem és szellentés FIN GOD villogások vannak, jaja a szemetek szikrázik? -köd -kódok? -gondolkodók? -gon-dol -ol-kódom? -gén, legén? Te vagy a legén, tyukodi pajtás... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Ahogy ÉN, magyarok (MTK) SZÜLEINK (SULINK-MTK -TESVÉREINK) szeretnek bennünket, mi is. ugy szerrssük egymást, örök hüséges szeret tettel...ha nincs bennem, semmi vagyok? -aha az $$$... 1..: A KÉP? -ahogy mára reggelre jöttem vissza, A FÉNYMBE BEN? -A FÉNYEMMEL MMM... Most a Házi -áldás, Hol MTK MAGYAROK NAPFÉNY-ÜNK SZERETETÜNK... HA NINCS, AKKOR TETÜMENNÜK (HUSVÉR-VER -VEREM VERMÜK) VAGYUNK, ZÜLDSÉGÜK (HUS IS AZ) BOGARAIK, ÉS DOGOD DÖGJEIK... Na szeretném meg láttatni azt, ami NINCS, ÉS AZ $$$... MONYI /MONEY DOGOD ESZED TOK JAH? Bekaptad nyemec? -jahhh... Hol örök Napfényem ugy látszék, azaz most is lehet látni, és a FÉNY-EM MMM...? -EMLÉKEM EM-BRRR... RÉM EMBER VAGYOK!!! A HALÁL HAL HALL ÁLLA? MAGYARAGYAM ROGYGÁSA KÁSA LAKÁSA, ÉS MAGYARAGYAROM CSATTOGÁSA GATYA? -ATYA? AGYÁM A GATYÁM, A GOLD-GOTÁN TÁN GÓ GÓ GÓ...? hOL ÖRÖK MAGYAROK MTK.-TESTVÉREINK KÖZÖSSÉGE SEGGE,MÁRIA SEGGIT?- OTT ÖRÖK SZERETET, AMI MOST ITT IS ABBAN VAGYOK -VAGYUNK? Aha Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -ma de in Hu? Whohhh... lángot szikrát vág-a kipufogónk, füst? -fényt? - KÉN KIN kéne -kéne Krati de Jhuhlika ha bemenek a szobárdba...? Igen hol napfény, ott szeretet! Hol szeretet ott béke? Vágyódom Mennyei Békére? Békés Csaba?- utamat sakk matt patt... járom, sok ezernyi (adóság) szenvedéssel) Hol ÉNMFÉNYÉN -MJÉZUSMARINKAL-KALL, (CASS...DE VAS -A VAS AVAS?) HOl ÖRÖK BÉKE? -BÉKA SEGGE,SZÁRAZ TÓNAK NEDVES PARTJÁN... OTT ÁLDÁS? ÖRÖK, SOHA NEM MEN LE A NAP, NAP-OD, VAGY A TE NAP OD, MI KI ADTA, MI KI MO? MOZI VÁSZNON, VAGY A FALLAHKON KÉPE? -KÉPEK GÉPEK? -DRÁGA TRÁGYA TRÁGYÁGYAIK AZ SZARTAN, ÉS GANÉ DOMBJAIK .BOOK -KOSOK CASS...VIGYÁZZ KOCSIS JUKAS A CASS ---KAS A MARKAD? ÜRES A KAS CASS $$$...KIREPÜLT HÜLT, AZ ÜRBE, JÓ NEKED? SEGGED GYÖMLCSE EDD NE TÜRD BE? 2.: TUDOM HOGY NEM BESZÉLHETEK, na azért csak kinomba, és azért ennek ki kell jönni...Hol Örök Napfény, ott csak áldás és öröm és bolDOGság vég nélküli, Fita, ez GON DOL KOD -OHM OHM OHM HOM OTTHONOM OHM ITT A GATYÁM, MOST VAGY? -SOHA...OHM OHM...Ami ma reggelira, hogy most ABBA ATYÁM, fita ez ami most is, ez a VELŐ, hogy ezt tudná adni ez az agyvelő-csontvelő? Fita, ha valami vala ki kihült, az hüllő küllő, nem lett, hanem az!!! Ez most ugy, ahogy apuénk, csak BENSŐ CSŐ EMBER VALA!!! SZIKRA SZIKRÁT CZIPOKA PORK KORPA FÉNY EMBER, és mikor ki kellett jöjjek, fita figyelem mindent, és most is talán RIDEGGEBB HIDEGEBB GÁGEBUAIK? -nincs, mint amibe a magyart -ok gyerekek, NEM TUDNAK BE UGRANI, kivéve ezt a kis porbe ingó fingó bingó, HUNcurozzo pu? -jó gyerekek vagyunk, nem bánt senkit, s fita, annak itt HÜLT HELLE $$$... NEM KAP ENNI, ha nem eszi a fene a husát? -fite itt csak segg sár Sára ára ember $$$...vala, fémember talán a szerelmed, szereled? Fita, 1999 Decemberben mentem haza három 1/2 hétre, és mikor ÁTSZÁLTAM A MALÉV, NEW YORK BUDAPEST, egy irtózatos roham jött rám, egyszerüen ráestem a előttem lévő szék támlájára, és utánna még háROM amit leirtem, és otthon, a második naotul kezdve, állandóan részeg voltam, és az arcom állandüóan vonaglott, és sirtam ugy,(mnt gyerekKoromba) hogy csak az arcom, meg a testem rángatódzott hikk hikk hkkk...A fiaim, 20 éves korában adonIsten fapapuc, menek haza, és ti ius jöttök, és sohe nem jövök vissza...na azonnal leszált a Ferihegyi reptér, és börtönbe csukták, telefonál, hogy NINCS SZERETET, NINCS OLYAN TÖBB MINT TE, ÉS HJAZUDTÁL!!! -később az iföcséd? 3.: HOL ÁLDÁS? -zna most, nekem onnan hogy első nap az iskoLábam, conláda és bilincse? -egy komoly rohamom lett, hogy én ezt sehogy nem csinálom, A fiaim 20 éves korukba, karóba,hogy ezt? -miEeee...sehogy nem csinálják, és öngyilKosok akartak lenni, de valakik, ti is, fita itt van egy VALUBANK MTK- KÖZÖS ÉG ÉGÜNK? JAJA ÉN NEM UFO-T LÁTTAM, HANEM AZ VAGYOK, ÉS TE IS, AMIT MA REGGELRE, AZZAL JÖTTEM BE, ÉS AZ AZ A TISZTA TISZA -DUNA ISTERGAM FOLYÓNK, AMI A MENNEÜNKBE BE KI, AZAZ ITT VAN AZ A MI VILÁGUNK, AMI TISZTA NAPFÉNY, ÉS ÖRÖK SZERETET, ÉS ITT IS AZ VAN, MINDENEK FELETT, DE ALATT? -az, egy egy fingod $$$...fingotá? Fita, NEKEM -NEKED NEKÜNK NINCS OLYAN HOGY HALÁL? ÉS NEM IS TUDJUK GON DOL OL -KÓD, HÁNYKÓDUNK? GOND OL ÖL KÓD-ÖL? FIELTEIK A KÓS DUK UK, A KOL-KOLDUSOK? Fita, nekem az álmom, rögtön valóság és ha ott tudnék maradni? -ami most titeket is, mert MINDEN CSAK ÁLOM, A SARAT?- SÁRA, ÁRA? Fita, ezeket nemcsak MTK: -apuénktul, hanem mindenütt lehetett hallani, és leirtam, hogy engem, ládd végül is, most az orszoiknak (kitiltottak minden magyar és KGST oskola? -na meg a munkehellekrül?) a külszini fejtés, bauxit bányába... fita akik meglátták a dombról, (mnden nap sokan akarták a 30 ezer Frnt havonata?-az oroszok fizettek!!) na olyan 20-30 ezret fizettek, mégis azonnal iszkoltak, na most azonnal most kádárék fizettekl (fita ma is mindenütt hulla rabló bankdáik, és szipolyoznak!!!) és max 3ezer? -éjjel nappal dömpereztél? -krazoztál? (több halott havonta) Na fita, mindenki a saját élét- tét, (vérét) csinálja, ládd ma is a fiiamnak, hogy csak örök élet van, és csak az a GOND VISELÉS, és nincs pénz? -és én ugy akratam volna élni, mint az apai nagypapámmamám mmm... akik elvesztették a kis nádfedeles (szalma) házikónkat, mert nem tudták az 1000 Frntt évi házadót fizetni, és zitt, talán ami a legegyszerübb lét-élet -forma, a földhöz közel, és fejjel az Égedbe egedbe? Yojó? -Ijó? -bijó ha vége jó Ijó? Kitartva őket, mind halálig? Innenn... fita, itt van az a gyógitó (örök ujjitó tó) erő fény, talán az UFO-aink is az, és azért villognak, GYÓGYITANAK, GYIA GYA KICSIKÓNKÓ HUZZÁTOK A CSIKOT, és azért most...ezek tökön fogják szürni magukat, át váltanak, Jna fita leirtem hogy az ürben, jöttem vissza és egy ÓRIÁS ARANKIGYÓ KIGYÓZOTT MELLETTEM? Nnicsak azok talán tlejesen GÉPEK? G G G...MEG IGÉZNEK? -AZ IGE IGA TESTTÉ LETT? TEST TESZT? ...Ed Dam, talán utoljára...hallottuk, halot? - jó gyerek őszinte! ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Magyarul rull, gondolkodom vagyok! -porl por homok, hamubull hamuk, viz? -fénybull fénybull, kamubull kakukk, semmibull semmi $$$... hamis -e ha mise mese ti $$$... tized -század -ezredek...eltünnek nyomtalan? 4.: Kávézzuummm... viz visz, de csak tiszta élő viz, hova visz? Tengeribe elmegyünk mi Csengeribe? A fiaim, az ifi fiam, most én mikor 45 éves voltam, én is még mindig pénzt akartam, és P-Csabával együtt vagy 100 ezer dollcsit, beettünk, jó menő éa stabil kémikása? -és elveszettük, és a felesége, a magyaroknál butábbak, bárgyubbak, szerncsétlenbbek nincs! Na fiam, korom sötét van, és senki se tud semmit, na most kéne kéne? Fita ahoz ugy kellene gondolkodni? Na Rezsővel nem tudtam találkozni, ill már talkoztam, és egy nagy fehér -medve vala? Itt magát fehérló fiának hivta, csődörrr...Na felvette a Kin Didi nevet, meg bugu... van elég bubu, akkor léirtam, és na meg 13 pont, hogy egy király, hogyan gondolkodik -viselkedik dik? Fita a fiam, nem lát semmiit csak a $$$... Viccsa, hogy dolgoztam egy kivaszott felesége, hogy azt csináld, amit mond,. mert máskép nem fizet. Na azt csináltam, na most bele tidtam menni a férjébe, és foltos bőrü, leprás vala, akkort leirtam, na fita, itt van a leprikanok? Most rá akarnék tekeredni az álomra, hogyha valaki pénzben gondolkodk, az leprás? Zna amit mára, hogy olyan hogy én tudnám ezt gondolni, nem tudom? Most apumat nagyon nagyon, hogy te azt hiszed, hogy te mindenkinél, ezeknél a nagy tanitók, meg hires embereknél te oksoabb vagy? Fitam, ha annyit tudz mnt ezek analbaxók és kotrók, te ott se vagy, ahol a part szakad, oláh fapapucsos meg oláh eset, eszed?:Na most mondtam a fiamnak, hogy gondolkodni kell, és igaz, ezt most ugy, ahogy leirtam, hogy itt teljes sötéség és vakság van,(vak vezeti a világtalant) és ezzel a a fossagyval, semmit se tudunk, és itt van hogy...ezt most nem mondtam neki, hogy csukrádnak, ezt apuénk, majdha a tojáshéj leeseik a seggedrül, na meg a fejed lágya fosss...benő, akkor megérted, mert érteni akartam, hogy hogy lehetne most azonnal, az Isten országába beugrani, azaz most hoznék magammal egy tucat szajrét, ládd terülj asztalkám, na fita nem az hajt itt mindent? Ács ócs majsztro veri hozzájuk az asztalokat... 5.: Szintén amit a fiaim, hogy az álmát nem lehet leirni, de fita, talkoztam vele egy hajnalba, és akkor leritem, és ugyanaz mint most, korom sötét van, (az a tudatlanság oka, ő mndta) és senki se tud semmit, na ez az hogy csak pénz kéne, de az $$$... na mondogAtom, de most az, hogy ennek nincs seemi értelme, akkor minek kelle a pénz? Már nemtudom ugy, hogy én korom -feketeseggbe, óh anyum mmm...ha van Isten, és az látható, akkor az anyák, és nem bántatám se az anyáinkat, se a gyerekéinket?-szüleinket tesvérkéinket? -ládd a Kosatya a kis báránykaja, te tudod ezt gondolni? Na mikor születtem, akkor egy puhány sötétseggbe, na hunsegg, és tél volt, és elkezdtem nyikorogni, amit leirtam egy jó párszor, de most fita, amit most Aprillis dilis, na az ami a KRUCZIFIX, fita az mi vagyunk, magyar -ok? -ahogy leritam, hogy most valami olyan feketerozsda lötty...féle... savval,(na fita, itt az ami amig van ellenseg, addik ez fortyog? -na mellik segg mert két hegy közzül mi mász ki, na minden itt ugy, hogy sinen? Men a gózös meg a gózös vagy gázmozdiny, Kanizásra? -Kanizsa Kani zsAI álomásra, elől öll a mashiniszta, ki a gózöst vagy gázost -villaMOst irányitja? ) luggal, és most NEKIK???- VÉGLEG MEG HALTAM, AKI KÉRDELEK, KI AZ AKI EZEKKEL BESZÉLNE? Fita, ezek robotok, és mig van áldozat, van áldozó? Na hogy hogy...fita én itt kint csodálzoztam, hogy nem lettem öngyilKos, (a fene megette, az én aggancsom nem tud beakadni az aggancsukba? de most fita nekem??? Zitt apum, Munkácsrul haza kelett szökjön, mert az MTK-nak, meg kell maradjon, ami most fita, AZOK MINDIG AZ ÉGIENKKEL EGÉSZ TELJES ÖSSZEKÖTETÉSBE, csak nem volt meg ez a lehtősÉG? Naz hogy egy szivrohamba, de most mindenhogy megöltem volna magam,(fita az a porhövelyed te hülye!) mert ezt csak ugy, hogy én örök életü betü -betüzök ? -vala? _Ezt most csak a felesÉgem s fiaim is, na nagyon ugy, hogy mindennap, értitek, mnden nap, és te meg én abba vagyunk!!! CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, VAGY, GONDOLKOZZ! 6.: Most van a KÉPernyőn, hogy. az igazi ok, hogy bloondi tönkre akarja zuzzni na mi?-a semit? Fita, hogy bloondi is ufo? -na itt van egy ennek az a tetteje, ami ténleg sötét van, de csak neked, és bloondival most másodszor találkoztam, ugy hogy amit mi magyarok hogy világ? -na most az az is, hogy akik pénzben gondolkodnak, azok azon allapon léteznek, de bloondi, amit mi jó gyerek, ezt a katona pajtim, és mi a faluba azokat, akik nem bántottak senkit, figyelitek, ti is, azaz ha nem bánt senkit, hadd beszÉljen, na most ti is, ami haramdik mennyezet, az már mi a fényünkben napunkban vagyunk! Fita, erről ugy is nehéz beszélni, hogy ez kint van, azaz nincs benne az egÉszben de az az hogy ezek csak ÉHEN A KIRLÁYUK allapu?- és csak barlangok, ami nem is anyagbull, hanem szüz hártya? -szent lélek, élek, nem, hanem a bárnka husa? -LÁdd a Kárpit ketté hasada vala? Mit látol? -jaja napot, de fekete, és csak szaga van? Vicca, ez az hogy most, itt amcsiba 28 éves vagyok, de van akasik recordög háza, azonnal sLeuth tesőmnak,(c.istván) ha van én meg tudom mondani, na leirtam hogy a második vagy harmadik alkalommal, zitt van valami, hogy most a gondol lát, EZ AZ HOGY ENGEM, NEM ENGEDNEK MEG SEHOL SEOL SE ÓL? Ez az, hogy apunkat nagyon gyaláaztam, mert ők lehetnének a legnagyobbak, mert mindenkinél jobban tudtok hazudni, mig én, fita, én közel sem tudtam ugy beszélni, itt is meg prózáltam, hogy a legjobb me nem születni? -osztán megdögleni, most sokan válaSzóltak? Zerintem, ládd akiknek van szikrájuk? Na mos, itt a föld alatt barlangokba vagyunk és neküknk is csak fekete -bevonattal rawatal, leirtam! Nincsak tiszta őrölet, hogy hatalmas nagy földturásaik, rötyiek pcgödreik, god dörrr... zerintem ugyanazok vannak itt is, akik nagy óriás baromságaik, ami sose volt le$$$... Innen... ami van, hogy én mindenek előtt, ezt akarnám hogy legyen, de nem tudom gondolni? Fita, mikor meghaltam, 1975 -most ugyanaz, hogy csak örök életembe tudok tudom gonmdolni magam, és mikor most vissza jöttem, mert nekem nincs halál, és azokat akik magyar rull tudunk gondolkodni, azokat nem hagyhatom el, azaz most ténleg katonák vagyunk, és mindeNŐnknek meg kell tudnunk, mi ki vagyunk MagyarOk Istenünk gaccából, gatya korc, és miEEE... ha tuidod gondolni? Van pénz a böröd alatt? -bőrönd? -hátizsák, pesti, pósta...Fita, az a film They LIve, egy az egyben igaz!!! -nemigaz? ...oááá... ma este Ed Dame? -fita, ő is én is, mndenki képes hogy amit akar látni, meglátja? Juhlika, van rajta bugyingó? Krati...
UFOzzuummm... miEeee... Magyarul rull, gondolkodom vagyok! -porl por homok, hamubull hamuk, viz? -fénybull fénybull, kamubull kakukk, semmibull semmi $$$... hamis -e ha mise mese ti $$$... tized -század -ezredek...eltünnek nyomtalan? 1.: 4/3. A KÉP? GONDOLKODOM MAGYAR RULL!!! -MAGYAR OK VAGYOK! HUNGÁR (MTK -FÉNY -UFO-k?) HANGÁROK -HONOSOK -MAGYAROK FÉNY KERECSENY - MADARAK, KERESEM A PÁROMAT, MEG A KERÉKPÁROM, NAP-NAPPAL-FÉNY-ÉHES (HUNGRY -HUNGÁR -HANGÁR- MADARAK?) Zitt azonnal, amket leirtam egy jó párszor, na meg az összes vakkanásaim karmoilásaim, karma karmol? Naz azonnal, hogy nemcsak a hangja, hanem 13? -s onnan, hogy miért nem engedik hozzám a kis gyermekéink, vagy KK-ik? -kis kurvakjaik vak vak vak... savAIk lughugyuk? Mott az, hogy ahopgy én vagyok? -meg gondolkódok? Fita itt van a PÉNZ -NEM, ÉS NEMESEK, KODOKBA KODÖLNAK-KÓDULNAK ÉS AZOKAT CSAK ŐK ÉRTIK? -ÉRTHETIK ATIK -ETIK? Vegyük minden NUK kezdődik dik a saMUR rája bika a pen? -pénnel? -penny? -pengő, két fillérrel, ami egy vas (nikkel -fém ötvözet NABUGONODÓZER DANIEL LÁTTA AVAS FÉM -ÖTVÖZET SZOBRA) MÉRTÉK ÉRTÉK EGYSÉG, GONDO RE MI...LAT -LÁT? JAJA A LATOR LÉTRA, ÉS ALATTA A HIMRINGYÓAIK, ÁBRA, NEKED ADOM DAMDOM (FITA AZOK MÁR APE ÉPIT ÉSZEK, ÉS MERÉSZEK NE FÉLNEK MEG FÉTRNEK MEG A BÜRÜKBE) MEG ADÓM, DOMDSDAY A FÖLDET, GONDOL -OD? Fita, most az jogy csak a GONDOL LÁT, VAGY NEM LÁT, (FÉL ROBOT VAGY MÁR KIVÁLASZTATA TOK??? -DOGOD TEREMT MENE MEÜE? -FITA ABRAM, VEDD A PACALOD, ÉS VÁGD A HÁTIZSÁKÓDBA ÉS HOZD FEL A MÓRA EHGYRE, FTA MA IS NEM PONTOSAN AZ?) ÉS MOST ... már hogy ezzel az aggVal -velő agyj velőt, na az geci ami az ogy ÉN AZA GÉN ÉS GENEK, AZ EGY GONDOL LÁT,(GOD DE A HANGOD, ÉS TE EGY REPTILLA, REPLIKAN PREDITOR, PRÉDIKÁTOR KONDÁS PASZTOR -OK VAGY FITA JUHUS ÉS VÉRE NA MEG BUNDA) VAGY NEM, ÉS HA NEM AKKOR A VOLT? -AM/PER NÉLKÜL? VAN ERŐ, VAN VELŐ, DE VAN VÉR A PUC-ÁTOKBA? PU? JÖTTEK LÁTTAK LŐTTEK? Azt amit most a magyar ok valóságunkba-GUNYA a mi GONMDOL LÁT VILÁG-EREIKBE hogy csak a GONDOLÁT TISZTASÁGA...AZ ITT?- NINCS! AZAZ A GONDOL ÁT, ITT OLYAN NINCS, CSAK VAKSOLÁS VAKITÁS LÁSS ÉS AZ $$$... A MEGVÁLTÁSRÓL OH ZZZ...$$$...MIT LÁTNA-LÁTHATNA 666... NA SZEMEIM, SZEMEINK INK EGY SZEMÜNK, MÜ -VÜK, MUPUCA -PINA -SÁRA ÁRA, MINDENT LÁT? -VAGY LUK-ÁT SZAGOL -OD? GOLD DIGÓ -IGÓ - DÖG -ÖD GODOG -OD -ODUD? -IGA? -TEST-É LETT? -GONDOLOD? -GOLDGOD, HANGOD? Fita, a film, LeprikaNUK, jaja ezek csak replikátorok? 2.: Zitt a kérdés, kérd és $$$...adatik néktek? - Dfita, itt vannak a PARANCCSAL PARANCS CSALÓAIK AJJA, AZ A KOZMA ÉS KOZMOS -OK? IMÁDD KOZZ? (arany born new?-ujra a nagylábujÁra ubol ubol Uba, ontik? -óbili -ubili?) IMÁDJAD ÉS FÉLJED AZ URAD? Olyan 10 perc, most menek a rötyére, meg borotválkozook, és meg mosdok, és már olyan, hogy gondolkozz, nem itt vagyok? -azt amit én gondolok az én nekem, énekem, az az én gÉnem? -éNem? -én nem? -vagyok, hanem csak a pulya szedók, minden első szülött lőtt, az Uré -juh-é -jahva? Zitt első nájsz nighte, angyala mama anala nyögte, azaz ha meghalok, nevetnek rám az angyalok? ANGYAL FÖLD? -az angyalAIké? Zitt most is, én ezt nem tudom elfogadni, mert én NEKEM, SAJÁT MAGAMNAK SAJÁT NAPOM VAN,(most is abba Atyámmal vagyok) ÉS ÖRÖK MINDEN KÉSZEN, KÖZ KÉZEN, A ZSEBÜNKBE? - A KEZEMBE VAN? -NEM LÉSZEN? ESZEM AZT A CSEPP KIS SZÁD, NÉLKÜLED LED LE DÖRRR...A BŐRÖD ÉS BŐRÖNDÖD-DED -DEAT DETH?- A MENNYORSZÁG IS VÁD, NEM MENEK EGYEDÜL ODA BUDA? NDE MOST IS HA BENNE BEN NEM, BELEM VAGYOK? MERT MAGYAR RULL, GONDOLKODOK? Vissza A KÓ-DUK-RA,(DIVID DUK UK OK?) A KOLD-USA-IKRA ANGLÓUNIONUK? KOL? KOL -HOSZ $$$...? Fita ezek HÜLLŐK ÉS KÜLLŐK ÉS KÜKÜLLŐK LŐTTEK ÉS HIDEGEK IDEGEK ÉS RIDEGEK GEGÉK GENGEK IDE GÉNEK ÉNEK IDEGENEK? (ALIÉNEK?) EZEK KIVÁLTAK. KIVÁLASZTOTTAK? DE MAGUK MAGUK? MAG OK? MA GOD? -A HANGOD? HUNGOD HUN -VAN? ÉRTIK EGYMÁST? -JAJA MIG VAN KAJA -KOS? ÉN NEM VAGYOK, HANEM ÉL BENNEM A KAJA KOSZT OSZT? VAGY KOSSUTH? KOS-SUTT? 3:: Nekem, az egyik leg érdes kés? -hogy Jitler meg Sataiinka, két jó barát, szöveseggesek valának, és hogy lettek halálos mindent meg semmisitó ellenseggek ma is? Zitt csak egy gondol át lát? -hogy gondol lát, vagy nem lát át, villogáSQWAIK (ARANY) ásók vannak! A lidérc fények, azok most amit felezési (idő,) pontok, az el villanak, mnitha sose lettek volna? -smirna! -volna! -fosss... és fos $$$...iilat ár? -szagolod GOLD-GÓL-OD GODOG GAZDOG OD? -JAJA SZAGOLD -SÁRGOD ARANY ERED? Ime mime meme? Most az hogy találkozok bloondival, ebbe, de most az ennek a PÁRLATA PÁRA FÁRA LÁTTA? MIT LÁTTAK 666... HA? MO MO MO... HOÉK? -AZ IGÉRET RET RETTEGJEK FÖLDED? Zitt most át ellenben, FÉLJÉTEK AZ ISTENETEK ANALÁT ANGYALÁT LÁT? ÉS CSAK NEKI ADJATOK DICSÓS -SEGGET GETHES ÉGET? AHA DÓZSÁNKAT MEG ÉGETÉTEK,SÜLT HUSA USA, FITA A GYEREKÉIT, TESTVÉREIT MEG HÜ BAJTÁRSAIT?- NAP-PANNON-OK EGY HURON PATTOGUNK EGY HANG BANGGG...TESIVÉREINKET ETETIK A SÜLT HUSÁBULL BULLYYK FÉRGEIKET? BYLYK JUH BYLY, JUHBYLY? -FITA A Y AZ KERESZT (GY?) DE KASUL KOS -UT? -ÁT UT, AZAZ JÖN MÁR A ARANY BIKA FFF...SZÁLLÓAIK? aMI VAN, AZT ITT EBBE A HUSUKBA, FITA A VÉR AZ VÉRONTÁS RONTÁS RÁNTÁS, ÉS MÉRGEZÉS, AZAZ AZ CSAK CONBAXÓ TUDOMÁNUK ÉS TRESHNICA NYAKATOK NYISZÁLVA, ÉS AZOK AZ ÁLLÁTAIK, AMI NEM NEKIK BUUU... Fita, tegnapra, de ezeket nap sose látta, és ami van az a vér, az ver? -és verem, és olyan hogy tiszta vér? Hogyj bünöm? VAN OLYAN, ÉS KIK MIK A BÜN TETŐK? TE HALLOD, LÁTOD VAGY GONDOL ÖL? GOND ÖL, GÖNDÖRRR... Innen, most ne látom hogy az mi lenne, ha lenne? -enne eszünk, de egymást hUSAt, véred szippantyuzva? -sziporka? -szipótyon korty... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... mit ránk kentek a századok, lemossuk a gyalázatot, a magyarok Istenére esküszünk esküszünk hogy rabuk (book-kosok) robotuk többet nem leszeünk, eszünk? 4.: Kávézzuummm... viz? -fita nekik, akik Eb ura fakó, az a halál? -de 10 tiszta viz, ha nem tiszta vidd vissza, ott a szamár megissza? Ddu. -te minek vagy, ez az hogy régen, én az övé vagyok, aha neked vagyok, na most a konyhába, süt -főz,, és hogy süssek főzzek, nem hanem te nekem vagy! Ő, téged nem én csináltalak, s amira mndenki magát csinálja, le vagy fel? Nincsak, ő tudja, hogy én hogy gondolkoDom, és most ládd, mikor először beszélgetünk, és most van valami, ami ő érti,(ijó) amit beszélek, de most fita, az az hogy értjük egymást, azaz valami van, ami felettünk van, na az az ember!-latin -latinóul, szikra? -tinó? -tanulj tinó, ökör lehet belőled? Most ez az, hogy az amit Kósa, hogy két keringó jut nekünk, az egyikbe van részünk? -nincs! -ez nincs!!! -azaz ami anyagbull, az anyag, esetleg ha valaki valamAIk lett, anya god? Most öromöm megosztom veletek, akik tudunk beszÉlni a fény hullámhosszain, azaz az értem, fény nélkül? A legjobb egyik olyan könyv, ami a legközelebb a valósághoz, az Domrádi Gábor: És meg rendülnek a föld osztopai, meg Swédenbuirg, meg a falusi nénéink-bácsikáink! Fita, a felesÉgem tudja a gondoláttaimat, és mindótök, akik magyar RULL, gondolkod -tok? Ismét, olvastam jogy mindenki aki magyaroknak születik, az magyarul ért és beszél, és itt azonnal, meg kezdődik a szelleme, szellem-e?-fita itt az hogy Lilit? -az FÉNY? Na az iratokba, sokkal több van, amit itt??? -ha monduk azt ami gondol -át -ok, most az jött be hogy sabloan -ok? Fita, az az hogy valakihez, valamihez mi, tartozol? 5.: Most ezeket, ládd ha valakinek lehet parancsolni, az csalni, (ölt) és az nem lehet veled egyelő, na most ha van életpárok, most a felesÉg, az mindig egyenlőbb, tehát a első- szülő? -sully, schully, és most előbb, mindenki magyarul (Bábel) beszÉL, és ami van, hogy vannak teremtmennüAIk, a teremtőkéseknek? Neharag, mert amit látok, most azt is csak fél szemmel, és minden amit eddig, hogy miEeee...(Emese e mese)az első, hogy ki tudjunk NUK indulatoszkodni, mert ez egy olyan robot tollo toszó valami, amit most ha a CSUKRÁJA valakinek nem nyilt ki, annak AdonIsten fapapuc? Na most itt van egy olyan, hogy momduk az én csukrám, miután elhagytam volna végleg ezt a a aaa....fita ez nincs! Ninsak várjuk varjuk folyon warrizzuk NUK, ugy várjuk a vallaGOD DOGOD DÖG ÖD végét, ami a kezdet ott a vég? -jaja porból lettünk, és porba puzunk, homokozunk, és pu? -ki fingott? -kérdem, ki tud többet? Na itt hogy van az MTK? Na most kénytelen vagyok, hogy MA NAGY NAGY OLYAN, HOGY OSZTOZZATOK VELEM AZ ÖRÖMÖM, HOGY TALÁLKOZTAM MIKIVEL, és most az, hogy azt is meg figyeltem, hogy az álom? Fita tegnap ...na nem ma a filmet, beteszem hogy O H M? Jaja minden HANG -GAL VAN CSAK, ÉS ITT NEKED NEKEM MAGYAR -OK, fita itt ahogy mondom, ládd itt kint, ezek olyanok mint a falusi bácsiink-nénéink, és fita, azok emberek és szikra benne van, egy oktávval fentebb vagyunk, azaz nemrég, hogy van az árnyék -világ, amt megint nem tudok ugy meg láttatni, ahogy van? Tehát, az hogy magyar RULL, az az a szeretet, amit most is csak az, hogy szerette a szüleit testvéreit, és most ahogy találkoztam Mikivel, a szeretet marad meg csak, amit 1975? -28 éves valék, és ugy elhagytam végleg ezt a porhüvelyemet hülye hült hellye, hogy vége, én ezt nem csinálom, na most fita, a szivem egy rohamban kipurcant, megállt, és most akik vissza akartak tartani, azok szerintem apunénk voltak, akik nem tudtak! 6: Előbb, miután a Tejut felfele elágazásánál, magyar -tesvéreinkre találtam, vissza jöttönk, és beöltöztünk fekete? -szerintem egyneruhába, ami akkor, hogy ami a Watikán ügynőkéik, fekete egyenruha, ami legközelebb a Man in Black, filmben a Man in Black fazonok? De mindenen kersztül tudunk hatolni, na nemcsak ugy, ahogy a filmben, hanem mi itt a mi fényünkbe -szikra ember gyerekek vagyunk! Most az, hogy az éjjel, van az ami a legközelebb, hogy FAKÓ? Most hosszu lenne, de az nem az hogy fekete, tehát az a szin nincs,(a felesÉgem?) hanem árnyék, és hogy a föld anyaga lenne? Na ami érdeskés, hogy a felesÉgem, most ő mondja meg, hova megyünk, és ide, de az megint, nemcsak a hangok, hanem azzal a szinek SZIN ÉSZ? -BESZÉL!!! -ÉL? -fita az az éle, hogy mi az élet-e? -CCC...célja? (ACÉL) Elfogyott a kávém, mostaNába egy kis mézt teszek bele, ami jól fel dobb? Felcsinál, de én magam? -na ha nem lennék, él bennem a ChrispiHUS? ChrisTinó megcsaltál, meghaltál? -ja de a hus OHM OHM OHM... mmm... a cobákom? -husángom? Fita, a Miki, a gyerekéi is hogy NEM HISZ ISTENBEN, DE NEM VOLT ISTEN TAGADÓ? -SENKI SE LEHET? MOST AZ HOGY ISTEN FÉLŐ, AZ ZERINETM INTIM RINTIM UGGANAZ A GÉNÉ-DOM-BOOK? Ehez, hogy most le tudnám irni, senki aki azt igényli, itt?-nincs! Most az, hogy ENGEMET MINDENHONNAN KITILTANAK, ÉS MAGA AZ HOGY TE NEM BESZÉLHECC...NA AZ RÖGTÖN most megint idó? -tüdő mindentudó turósok LUFA-FALU?(TRJA) Először, most az hogy csak egy Alfa? -fak fakó van? Most megint hogy egy fekete nőstény nőtöl van az egész Humajomidom, ami zerintgem is 99%ban igaz! Zitt vissza, HOGY A MAGYAROK AZOK CSAK ISTENMAMAANYÁSOK ÉS ATYÁSAPÁSOK GATYÁSOK? 666... SEGGEM A ÁTOK 666... PATTOGHAT? Zna most vegyük a MAGYAROK ALFA...NA A FELESÉGEM, TE TUDOD AZ Ó -GÖRÖG, AZOK MAGYAROK!!! KARÁK, Á-B-C ÉS MÁR EL FELEDTE DE ALFA BUTA ÉTA ZÉTA...Előbb hogy van a alfa, de te mellik vagy, amira ALFA TE BUTA? -NEM ÉN CSINÁLTALAK? Fita, itt gondokozzazatok el, mert ha egy FEKETE HIM- NŐ? Zitt megint, Llliit? -hogy most jajaj volt férje, lement anal kuróba? Ezt azért, mert nekem AZ ALFAM NINRÓD APUM, ÉS SZEME FÉNYE ANYA MA MA MMM... Na most, FITA MERT ÉN EGY VAGYOK, JAJA EGY MNDEN AMI MAGYAR RULL? ISTENATYAPA? -FITA SÁRBULL CSAK SZAR BULL BULLIIK, ARANY BULLI? -BILIIK? BILEK? -BILLEGNEK MEG BŐRZEKE BŐRZE BERZENKEDNEK? Na most, az hogy te nem vagy! -az az hogy vagy? Most azt, amit ládd a EXORZISOKK? Na agészen a JOBB OLDAL, NA AZOK, MOST FIDA, vissza, az a fekete az ami FAKÓ? NINCS OLYAN SZIN, SE ANYAG NEKÜNK, TEHÁT MÉG CSAK NEM IS NEMIS NEMES? -A FÖLD ANYAG, MEG MONDOM, most az amit megint hogy VAN EGY FAL? -és addig ütötek vertek,(ZITT AZ HOGY MFJPÉZUS NEVETTE ŐKET? - mig a falhoz érkeztükn? Most NICS VIZ CSAK MÉREG? Fita itt mindEN AMI CON-BAXÓDA XEXAXONUK ÓLLAIK, (SZOKNYÁSAIK?) ÉS MOST MINDEN AMI VAS-SAV -FÉM IPAROSOK, MOS HA NEM LETT VÉGE ÉS ITT...NEM LÁTOK, NEM TUDOM GONDOLNI SE, HOGY NE LENNE TALÁLKA, MAGUNKKKAL!!! Na beteszem azt filmet is, hogy végül is talákozunk az ALIEN ŐSE JAJA HA MISE TISE? Naz azt a KIGYÓGYIKAMO MÉRGE LÖTTYÖT, MOST A SZAKADÁKNÁL VAGYUNK, DE NINCS FAL, AZAZ NINCS AZ AMIT LÁDD FENEKETLEN SZAKADÁK, SEOL SE ÓL SEHOL SEMMI $$$... hanem az amit én fakó, és az időn is meg minden nek , de főleg fény? -kivül, és most valóban,az amit a MESÉJUKBAN JÁTSZATNAK, és itt az van, hogy mindenki MAGÁT CSINÁLJA FEL VEGY LE? Na ténleg, most amit én látok, azaz ezek MÉG KÉP-ZELŐDÉS $$$... HALUCZINÁCIK? -FITELED??? -AZ ÉLET VIZE, AZ A VÉR, AMI KIOMLOTT A GOLDGOTÁN? 666... na 666... fenekünk pattoghat...meddig? Most az van, hogy nekik, tehát toha OLYAN, HOGY TAHÓ HÓK? -ÉS ÖRÖK HŐK HŐK HŐK...HŐ CÖG ŐK. Fita, most csak azoknak vagyok, ládd Miki, ami egy olyan, hogy előbb, nincs senkim, csak ti vagytok, és elvették a vezető engedélyét, meg a fájdalom ópium csillapitóját, és tudtam, hogy rövidesem menni fog? Na most , itt az hogy mi a valóság, és már mondtam a gyerekéinek,(a felesÉgem, az övé és Ő csiálta!) meg neki hogy találkoztam Mikivel, és monduk, most niincs olyan, hogy be gorombullnak, hanem csak emlék? -KÉRDELEK MI NEM AZ, NEMIGAZ? Na itt az, hogy ahogy monton -tun mondom, És meg rendülnek a föld osztlopok, Dombrádi Gábor, és most fita, ládd én állandóan, hogy ha meghalsz, emlékezni fogsz, hogy mit mondtam, és akkor te a fényoldalra kerszülsz. Na most mikor kijött, és neki jöl ment otthon is, jó pénzes állasuk vala, de több pénzt akar, és mondjam neki hogy? -na most nekem aki egy foltosbőrü KIGYÓ EMBER ALAK, HUMANOIDOM, MEG JELENT, ÉS HA AZT CSINÁLOM AMIT MOND (fdita a szó szaros érteméhbe térdre!) DE ITT AZ HOGY Ő AZ APÁM? Leirtam, na most...mondtam neki ha lefekszel este, KÉRJED a a aaa..akkor leirtem A KIGYÓ APÁD, és megjelent neki az ágya előtt, és irtóra meg rémült, és ezt nem hitte, hanem valóság! Fita, itt nem tudunk nem is tudhatunk meg semmit, és nem is látunk, sem nem hallunk, most a krds, hogy ténleg a vázunk az egy robot masináJuhukk? Most az hogy olyan, hogy valóság, tehát ez az hogy akikbe maradt, ládd az utolsó pinalátig, nekik se volt senki, kivéve mi? -és most fita, a gyerekéi, na most az az, hogy azokat, most nem bészélnek hozzánk, de valhallogy a Mikiért ért, az hogy találkztam apáddal, fita az forro ólaj a tüzre? Innenn...fita nincs kin, nics fájdalom döbbet, csak örok örömök, és ez nem volt , meg lesss...ha leesik a pap az ágyról, hanem cass -kutas keress és kutat áss $$$...Fita, most is igy sekerált és a felesÉgem, ird le! Fita, irgatlmatlanuk, mindenünket le tagadtatnak,(de a Matriszk igaz, és ténleg zipzár azaz a slicced?) és most az a méreg, (drága) fita itt mnden az!!! ...Robot eltönik az Antartis allatt, filmezés közbe, és még ilyet nem láttak? ...Ancient Alien Declassified The Exratereustal Signal, DVR-HISTHD ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... mit ránk kentek a századok, lemossuk a gyalázatot, a magyarok Istenmére esküszzünk esküszün hogy rabuk (book-kosok) robotuk többet nem leszeünk, eszünk? 1.: 4/2. A KÉP? -Hosszas álmom vala, s két részes, az egyik hogy Átkoztak ÁT HOZNAK, ÁT VERNEK, MINT SÁRT A SZULÁPON KONOKUL? - mindenhonnan hol paranccsal robotok robotolnak egymást meg veszik eszik mag? -magukat? Fita, most itt azok a magyarok, akik naposok? Sóval, fita szolga? -szolgáld szol -gád? -áld? Most a vázát, hogy a föld? -alatt, vagy hol vagyok, de állatAIik, robotAIk? Ziott okvetlen, hogy mi a mi VILÁGUNKBA AMI EGY NAP ÉS MINDEN NAP GURUSUNYUNK? -KARÁCSONY KISÜLT E MÁR A KALÁCSOM, ha kisült már ide vele, had egyem meg melegébe, (fita mindenütt a juhusuk, a Kirlály lána, vagy bornyuk? -born new?) Zfitya fityma itt hogy...Ma most a citromot, össze göngyöltem, ládd a juhust, előbb ha ki engeDik a vérét a földfe, hogy itták -isszák meg? -na meg a husát ugy meg coffolva -és gyötörve mint én ma a citromot, hogy édes nedves legyen a léje?-amit ki préselek? (vér -veritéked? -vered? -verem?) Na előbb hogy most ezek akik teremették az eged -fÖLded,(dead) és most...fita az agyam, azaz nincsak itt állandóan roncsolnak csalnak az üralkodók ADÓAIK? , akik robotok? Zez az ha te parancsalni akarsz valakidnek? Ládd Moé bujdosik a háza népével?-MIÉRT? Ábram meg parancsalta a háza népének,nem gondolkozhatnak 666... fenkeük? Nincsak robotok!!!-vak vezeti a világtalanjAIkat? -kat? Na most, fiteljal telivér, mert én nekem nem parancsol fóleg parancsal senki? Tehát mi a mi fényünkben él élünk, halunk, aha hallunk? Fita ahol a parancsalók parancsökkel bika csökÖK lu dörgŐK, szamár püfŐK csak zürbÖlŐK, ott nincs a viznek-sziv- visz a nyoma $$$...Ládd Jézus? -a juhus lábnyoma $$$...olyan hogy napfény, most akik a paranccsal csalnak élnek?- nem halnak? -nem hallnak!!! 2.: Akinek van szeme látja, akinek van fül a hallja látja, de itt vicca... Lilittel találkozok, és zitt ami van, a férje, robot öröm hölGYIKéket KKK...KÉKET, csinált, hozott létre -látra? Mit lát egy állat -robot, biórobot (váráGOD DOGOD?) UK? Séba, bethsepa sépe és a konjuhkaik, háremeik,eunikinukAIk, és öröm kis kurVÁÁÁ... Fita, a Bblilába leirt történeteket, ami most KIK MIK A TERMTŐ-TÖKÖSÖELEIK? ELO HIMEK, HÁMOK, BIKÁK, BIKA CSÖKÖSÖK, LU-FA LU LAWDÖRGŐSÖK SZAMÁR PÜFÜLŐK JUH MÖRDÖRRR...CIFFRA ÁLLAT KINZÓK BINZÓK, PEDŐFEKÁAIK BÜN TETŐK, MAHO MOHO MO MO MO...QWISITÁK, AMI RÖGTÖN, LILIT -AKIT NEM LEHET MEG BAXNI DE ÁT? A SZULÁPON? Zitt az, högy nekem nem parancsal parancsal csal senki, és az azonnal át látszó? Na most, azok AKIK EZT KISAJÁTITÓTOK AZ AKINEK DOG GOD, DOGOD DOGOLDOG BÁRÁNJUHUKK?-MARHÁ TE HENEK? -EB-E URA FAKÓK , na fita, most AZ A VILÁG -UK? -az itt nincs benne azaz a vizbe, és nincs bennünk NUK UK fél elme? -se olyan, ember? -azaz az ténleg szikra, veti? FITA KIÉ A FÖLD? Most van aki ténleg EGY EMBER PÁRÉ, HOPPÁRÉ, és most van a LATROK LÉTRA ÉS ALATTUK A HIM-RINGYÓAIK? Sóval, most az hogy mikor valakit, szentelt vizzel fröcsKÖLnek -locsolnak, az KIGYÓ MÉREG? (fita itt mnden mérgezett!!! -mérlegelt, legelőAIk? -nekik csak husod és véred -verjetéked kel kell) Most fita, engem, s mindenkim akik MAGYAR OK??? -LÁDD VAN A KIRÁLY KÁR NAGY KÁR FA SZUK SZUHUK-JUH HUKKT?- AKI URALKODIK DIK? Most az hogy ha valakik -vala mik, PARANCCSAL PARANCCSALNAK, azok MÉRGES KIGYÓ FAKZATOK? CSAK LÁTSZATOK RTOK, NINCS BENNE VIZ? ÉLŐ? ARRUL ÁRUL A FÁRULL (FÁRA FART FAKÓK ÓK) NE VEGYÉL EGYÉL? Na most, hogy TUL SZÁRNYALTAIK NINCSAK MA IS NYALNAK? AKIKBULL KI TUDTÁK..fita az amit az Ő VIZ ÜK VUZUM UK? HA A PARANCSALATAIMAT BE TARTOD -TARTADOD -TARTJÁTOK, NEKED ADOM A FÖLDET? 3.: Na most a hust, ami oi oi oi...ennivaló? -és a vért, ami kigyó (HEMOGLOBIN?) mérgezett? -a kigyó meg marta Évát, ami most hogy A DAM? -ÉVA HIRTELEN HUSUK LETT, ÉS EGY NAGY NAGY KANXUKA MACSKA, ELKEZD DÖRÖMBÖLNI ÖLNI, ÉS MOST HOL A kIszegér, KISZEGEZVE, ÉG ÉR? Ne feledjuk. most van egy kemény féle citromfánk, és hogy össze gyömöszÖltem, és kicsavartam a levét, ja tettem bele, turmaringot? Most fideLitek, Lilit lapát apÁd faxát, kaszát, kő? NINCS HUS, AMI TERMJTEK JÓ GYÜMÖLCSÖT, NINCSAK ÁB-RAM, HOZD A FIAD? -PACALÁT A HÁTIZSÁKBA BATYUBA VÁGVA, PESTIZSÁK, POSTA? - FITA JERU-SÁLOM ÉS BUDA? PEST? FEKTÉJRE FEST? ZUZZRÁLEREK? Fita most csak KÖZÉP KELET, SÁRA ÁRA, KÖZÉP JUHTURÓS PUNA SÁRA ÁRA, ÉS MOST KÖZÉP -A MER-ICA MERKANT KANA, HEJJ RICA RICA KUKORICA DERCE? Na fita, az ami ládd ami van, az egy olyan vasfémoxidációs $$$... méreg, az ami szentelt viz, és amivel most a jobb? -fita ahol az Ég és most a föld, nem HANEM AKIK VÁRJÁK A KIRÁLLJ NAGY KÁR DE VAN NAGYOBB... LYUK? -AZOK CSAK SEGG LUKAK ZÜR-ÜRBÖLŐK? (MINDEK KELL NEKIK A HUSOD, HUSIKÁM KAM KAM KAMATNAK, ZAMATNAK? Zitt ha te gondolát, nem lát, mert robot GÁGÉGIGÁD IGA GÉPEIK? Hogy az lenne hus -od, véred? -red nélkül? -fita itt az hogy piros -fehér -zÖld? -am meg lila, Lilit kina pina, Krati, VAG INA INAS VÉR ALLÁH HÁ FUTÁSOS? INANA? Most egy olyan, most megláttam, hogy az egy fal? -na most a FALHOZ SZIRITOTTAK,NA EZ EGY ROBOT GÉP PIPI, ÉS VAS AVAS RÁCCSAL CSAL? - ÉS AZZAL A LÖTTYEL, NA AZ TISZTA KIGYÓ MÉREG, MÉRGES KIGYÓGYIK A MO MOHO? FITA A SZÁJA, ELNYELI A KIS EGÉERED RED VÉR ED? Zitt az hogy a saját fattyudbull fütyidbull te áldozatot áldozol az ÜR ÜRÜ ÜRÜLÉKE VAGY, ÜRUR-AD -NAK? Fita tegnap a hanggal, azaz azt megelőzi a GONDOL -OD LÁTOD? -LO -LAWDINGÖLÖD? DING DAND??? Zna most, OLLYAN FAL, AZ VAN! Ládd a JerusÁlom nagy fala, vagy minden a várlak, haza falat, várjuk az Urat folyton várjuk, nem tudjuk mikor jön el, éjfélkor nappal ho ho ho..viharban, timsózunk, ugy várjuk di cső cső el jöttét tét? Na leöntöttek, egy olyan ami rozsda? -féle lötty,ami mjndent megemészt? - és most CSAK A FELEDÉKENYSÉG TENGÁRAI ÁRA, VANNAK? ÉS ÁRVÁK VAK VAK VAK... Innen, nem tudom du, -hogy tudok e ugy, ahogy van, mert fita, talákoztam Mikivel, aki ugy 1-2 hónapja, és egy nappal előtte, na meg eltürte amit beszélek, és ÉL? -sőtt a szeretet, ami ládd ÉN SOSE HALOK?- MERT HAL -LAK, A VIZBE,HAL -HALL-Ok? -Na fita, akik ezt ÖLVAS (vide ha robotuk vagy OL VAS SAV SAVUK???) SZAR -SZAGOD,SZAVAD DE SZARVAD?- Dfita itt a vér az ver az VAS- AHVAD (WARSAVAS -SZAGA -SZAGGAT SZAGOD azaz KIGYÓ MÉREG? - VASAV? Fita, nincs SEOL SE SEHOL? -na csak a FELEDÉK-ÉNSÉG SEGGED DEGGES ÉG?-TÜZEL BETÜZZ- TÜZBE VAN? -LÁDD AZ ÉGÓ CSIPPERKE BOOKOR? KRATI... ... fita a gyerek, csak egy robot icca, hej icca icca eszem a csep kis szád ád ha kloákád? -eszel, ládd kalamajka? -kolompol -a kolompolója? Zitt itt van a mi vlágunk, azaz virágunk, és Virág Örzsit most kérik most kérik most...mig virágzik? Fita, Mivel találkoztam Mikivel, kivel?- és csak azok a szép napok...csak arra gonndolok... vagy robotuk vagy-tok, és bottollak xuxu xuku jérce pac pac AIpac ruha? -rühe $$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... csak Örök Fényhonunk örök -örömök boldogság (DOGOD JÓ DOLGOD, A FARKAD CSÓVÁLOD VAGY RÁ GOD?) vég -nelküli (végbél) van, olyan hogy kin, betegség .halál kivánság vége, sose volt sose leszek eszek a magáé?- esze eszed $$$...áp háp háp gácséruk? -gunár =ganár?-áruk, -gané DOM -BOOK? 4.: Kávézzuummm... viz (vér?) fény az élet? Zitt mily nagy vagy te te ti tá Titán, Tita? megpróllom, mint egy meg szállott be villogni, ami mi magyarok, és amit mi világmindségünk, örök és veégtel, és leirhatalan! Talán itt van a prücök, mert ezzel az ésszel? -aggyaddal? -na itt az van, hogy ez a szem? -azaz ha vak vezeti a viágtalanok,nem látot, ne is láthat! -föl nem hallot, nem is hallhat, halhat? Naz sok olyan, amit esetleg, rémségesen el torzitanak az ürből jövők jövő, meg az ürbe mennük, mennők? -mutuk és hogy van abbull jövőjuk? Na Gárdonyi Gézeguzunk, Mily nagy vagy te, ami most csak emlitettem, hogy amit dimenzió? -igen végteleni vannak csak, és most az magyar Édesanyánk fénye nyelve, na láttam a kezét, és a felesÉgemnek olyan keze van! Most rögtön, fent voltam amit a MI MENNYÜNK? -IGEN, TALLPRA MAGYAR, és Mennyünkbe mennyükbe fel egyeest, s az amit hogy lehet, hogy csak örök élet van, és mi itt halotak vagyunk? -vagy fita, Április bolondja, fel mászott a Tronyne, az az ha valai E -VILÁG? GÁGÉGI? -AKAR LENNE, és az szerintem a jelentése, hogy Árrilis bolondja, fel mászott a Tronyba, és most fita itt van az a létra, ami emlitve van megint a irásAIkba! Kérdelek, most kin bántottam meg, ha amit álmodtam, esetleg merem ecsetelni? Fita, ez megint, nyelVében nyelVévvel él egy nemzet $$$...ég? Most erősen akarom, hogy valamit be tudnék villognia, ami az!!! Na itt az, hogy... most megint, jaja Mint a szép csillagok, mnd mind ugy ragyokban, na most az szikra ember, ténleg msot fita, EGY ÓRIÁSI NAPUNKBAN VALÉL, ÉS ÖSSZEJÖVETELÜNK VALA, AMI OLYAN, HOGY MEG SZÁMLÁLHATALAN CSILAGOK,DE KSI SZIRÁK, ami az hogy mideNŐnknek, ládd Yojónak hivta, de mert tojás fehére meg sárgája, mist Ijó? Na hogy van olyan, ládd a szikrák, de azok FÉNYE? -ZITT GONDOLJUNK ARRA, HOGY CSAK EGY NAUNK VAN, ÉS EGY ÖRÖK SZÜLEINK, AKIK NEM SZÜLTEK HANEM MOST DRASZTIKUSAN SULYNK? 5.: Fita, már most látom, hogy nem tudom leirni, s az hogy villgok, az magyar Édesanynk fénye nyelve! Szóval, nincs olyan hogy megszámolom, és msot azt ha valakink látta, és megprószálta mint egy meg szállott? -Fita itt az hivnák a szent léleknek? -de ez egy ürük, és csak ürüékAIK, akik az ürbull jöttek, és mennek? Naz rengetek, szinte minden, olyan formában torzitott, hogy senki, azaz ha valaki, ládd engem a saját fiaim se engedenk meg ezekről beszélni, na most ami volt olyan 3 -17 éves korukig, a BbLia és a több olyan iratokat, aminek köze lenne? --magya családainkhoz! Fita ez hus HUSMENÜK, BUSMANOK? Fita a Kos aggancsa az aggancsosba stbbb... A VÉR, AZ A MÉREG ÉS AZ A HALÁL, ÉS AZ A SINTETIKA-ARTIFEKA -ROBOT ICCA, NA MOST ITT...VAN A LÉTRA, ÉS AZZAL EGYÁLTALÁN, NINCS VÉGE, VÉGBELE? Most a vér, azaz az nélkül, hogy ez nem lenne, de nem lehet hogy akik az ürt, akarnák meg hóditani, hogy valaki meg akadályozhatná 666...fita itt ha ven allenséged, most te onnan, csak balra lehetsz? Nincsak kik mik a jobbak, tülled? Ha az arany városuk le szálla az Égbull?-nem hanem az ürbulli? Zna vicca, hogy mindenki ott vala az összejövetelnkön, lehteséges? Zitt az hogy én rögtön, az álomommal érkeztem, azaz léptem be, és maga az álmom, nem szünt meg, de most, figyelitek itt is, hogy itt megtudtam maradni, az az hogy még mindig vannak magyarok? Fita onnan, a gyerekek olyan 17 éves körül, ezt az anjuk, többet nem buzerálsz bennünket, még egy ksi ideig volt reggeli ima, de az is, s de most ha szüli napja van valamellyikónknek, meg ünnepnap, nem beszécve gurusuntink, na akkor a menyből az angyal lejöött hoz Átkot, lássátok láss Átok, ami a karácsonfa előtt állunk, és vigig hallgatjuk az langyos angyalos, azaz látjátok? 3.: Na amiket leirtam a Mi is ufo-k?- vagyunk főleg, hogy azonnal a bábák, és rossz dátumaot irtak be, mert féltek, ládd 13? -és 13 óra, éjfél után, 1? Most az hogy apunékkal, jaja mndenki tudta hogy apum a MTK? -ők igy irták, de MTK _ÉK? Ugy látszék a TI VIÁGOSSÁGOTOK HOGY? NA NEM LENNE ITT SEMI BAJ, HA A VEZETŐK, AZ URALKODÓK BEMUTATNÁK HOGY KELL LENNI, ENNI? Na fita, amit most is leirok, annak 99%-a kaka? Zitt van a magyarok hangjába? Jaja ezt mint aounék beszélték és beszéltük állandóan, és most nemcsak szelek szrányán suhanunk, hanem gondol látunk, és HUngárainba hangoskodunn, na itt niccs olyan hogy HAN GOD? Ugye ezt ugy kell nyelni, mnt kacsa a hokedLT? -csit csatt padalatt, biró szarik szék allat, na most ki ad érte a legtöbbet, életét tét? Vicca, most mit fogunk csinálni az ÖRÖK ÉLETÜNK BEN? -ÉLÜNK? Fita, Bár térhetnék haza, holl készen vára a hell? Hol bünnek nincs nyoma, hogy lett a bün? Na nekem, ezt ugy kellene, hogy szikrázok? -szikra veti? -fita az hogy bünbe születtünk az az hogy züllöttünk? Zitt most az ami vérben az élet? -az az üzemanyaguk az ür -robotaiknak, és itt vannak a kóserek, meg a vér áldozoojAIk? Fita most apunk, igen élesen be csangetni, ami olyan ládd hu hu huuu... Most az ami Kievnél és Álmos? -apunk, csak legyintsetek, és aki nem tudja elhagyni a porhövelyét, ne gyengitse sorainkat? -na ez a faluban is állandóan beszélgettük, és mi lett??? Na fita, most jöttem vissza, és A MI FÉNYISTENANYÁNKNAK KEZET CSÓKOLTAM! -NA KÖZELRŐL LÁTTAM, ÉS MONDOM, OLYAN MINT A FELESÉGEM KACSÓJA?-JAJA ISTEN KEZE? Értitek, cslekedetiról leeht fel ismerni az ember, és göndör a barájáról iau iá horrr... a husod, meg kávánta? -nem éhes, csak az izé izé ize... Innenn... egyáltalán, közelről se közép kelet, kellet? -maga a hus? -na meg az agy agyj velőt, az csak geci? -na meg geciláda, lédy? -Madonna? Ava Maria seggit? Fita, jó pénzért minden kapható? -s mi ki MO, a mindenható? ... Fita, ez az hogy több dimezinok NUK, van, és ez most az, hogy ládd a nyelvvel van csak? -fény nyelv -nyelvvel? Csak egy ÖRÖK FÉNYATYAMAM ÉS ÜK BENNÜK, JAJA LÁDD ITT IS CSAK ÖRÖK PÁROK -PÁRTOSOK PÁTÁBA PORTÁBA?- VANNAK, VANNAK? ...Ancient Aliens S21 I E4 The Groing Orb Phenomenon... DVR - HISTHD ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... csak Örök Fényhonunk örök -örömök boldogság (DOGOD JÓ DOLGOD, A FARKAD CSÓVÁLOD VAGY RÁ GOD?) vég -nelküli (végbél) van, olyan hogy kin, betegség .halál kivánság vége, sose volt sose leszek eszek a magáé?- esze eszed $$$...áp háp háp gácséruk? -gunár =ganár?-áruk, -gané DOM -BOOK? 1.: 4/1. A KÉP? Előbb utóbb minden fényre derül, derül az ég? Minden a gondol lát lenne, a han -god, vagy a dogod dög-öd kutya faxaluka, ki csiáltam, kicsinyál? Most megjött a fiam, jó reggelt, csak örök élet van, azt neked kell megtalálni, és magad, mert benned van! -enned kell, vagy pénzt, eszel, eszünk, de előbb veszünk, megveszünk? Na az álmom, most végleg nekünk megszünt a fél-majom fél -robot állapotos állapot, azaz fény fény fény... és a MI NAPUNKBANK BARKÁCSOLUNK ÁCSOLUNK, NAPJAINKBA VAGYUNK, MINT EGY NAP, MNDEN NAP? GURUCSUNY? Ezt tegnapra, hogy most az a gondolkodás, hol a kondás? -KONDÓ, GONDOM GONDOM? -a disznőÓdisz oljaikkal, és diszNŐ ölőikkel? -örökös dinszNŐ TOROK -ORGIÁJAIK na meg a pásztorok? -juhus a bónus? -a király, azaz minden a király, de nincs rajta ruha? -vagy át látszik, szik? -kisz? -maya esz, ésszel fel lehet fogni a rühe ru hája? Mindenkinek van egy alma, na mnden alma, csak a szara, azaz a szaruk, szara Sára? Fita, ITT LÁTHATATLAN PAPLAN ÉS LÁNYAIK FULUKÁAIK (LU =ANGYAL LUK KULA?) ERŐK ÉS DIMENZIONUK VÉGTELENNE? -LENNE? Fita, ezt a gömböcöt, Gömb Bözsikék? -tegnap hogy ha mensz fel a lét rán? RÁ?- ÁR? -GIG VANNAK A LÉTRÁN TUL? Na onnan, hogy meg jelenik a szent irataik rakása? -kirakataik? Mikor kigyüttem, 1970 most egy bárház lakásban, egy lakásban többen, amit liertam a Mi is ufo-k vagyunk! Hogy olyan 10. és én akarta (nekem volt anniyipénem, ami a letét) m hogy együtt vegyük meg a 20 lakásos unitos házat, (fita ha nem több, nem kell lakbárt fizetnünk sőtt...) és kiadjuk, de ez később két 10 emeletes 440 Torony házat, (ingyen!!!) és nagy verekedések (most végig, ládd midnennünnek ki lettem tiltva, és most ugy néz ki a végbelem kint csügene, csengene?) lettek, mert akartam 5 alláhalal irást, (letünk itt s otthom is mniden irAtom???) havonta 5 ezer dollcsi, és valami olyan, amit nem tudok most se elképzelni, ha mégegyszer meg mukkanok, pofán leszek vágva? -met a verekdés addig, ming Fercsi bratyónk, hagyd őket a pichába? 2.: Hogy mi van, itt DIMENSIONUKIAIK -DIMENZION -SIONUKIINA, ÉS AZ ÜR URGEÉJUHUKK AZ ÜR URA ÜRGE ÜRGE SIONUKINA KIG GAZOK TRONÖL? TROTTY RÖTTY TITYI TOTYI RÖTYI? Közbe, hogy NÁLUNK A GŐLYA ORROTOK A DUGÓJA HUZÓJA, FUVAROS LETT, NA AZ AZ HOGY VAGYUNK EGY JÓ PÁRAN, S AZONNAL SAZLONNAL LOAN DOAN, (BABYLONA - LOAN DOAN? -ANGLÓ UNIONUKINUKI PUKI) KÖLCSÖN KÉRTÜK AZ ESZÜNKET, MIT ESZÜNK? SÁRT? -DE AZ Ő SZARUK UK RUK KUK KUKT KUKTA RUSIONOSOK RUKINUK? Tróha LEGŐZZÖK TRÖBBET A HÁBORUT RUT RUT RUT...SEBB A PÁVA MINT A PULYKA, DERBŐBE KÉNE MENNI, PULYKAKAST KÉNE VENNI, VIGYÁZZ KOCSIS LUKAS A CASSS... $$$... GON DOLL-OD? KIREPÜLT A PULYKA KAKAS REP REP PEPE $$$... Most vicca, hogy nemrég, itt az amit ma felrakok, ezek is kezdik a MO, ped zzz... getni segged -seggetek enged a szelep? TÖBB DIMENZION-OS? NOS? Na a legutóbbi 99% hogy találkozok bloondival, és most az itt vagy egy oktávval lentebb, ami zerintem az, de itt minden fejjel van lefetye? (gatya korc) Fita, most ott vagy, ha ezt mered gondoni, ahol én vagyok, azaz ahol seol sehol a part (pártok pártosok) szakad? Ezt gülünbün anyagi -világnak hivNUK, mi fény -madarak -magyarok? Nincsak GONDOL LÁT SZÁRNYÁN SUHAN? Na tegnap az amit itt GONDOLTATNAK A GONDTALANOK, FITA VANNAK A PÉZNES OSZTÁLYAIK, ÉS AZOK GONDJA GONDOLA? AZOK A ÜRBÜL A ÜRGÉIKKEL GÁGÉGÁJAIKKAL VANNAK, ÉS ÜRITENEK? 8-? -ÜRES A POLC? Zna ADJÁTOK A SZENT BbLILA ...FITA ITT AZ HOGY FÉL? -EMBER AZ FÉL -PACALUK, ÉS FÉL ROBOTUK? NINCSAK AZ AGYATOK ÁGYATOK, ADJ VELŐT, NA MOST MIT AD, AZ ISTEN? -JÓT ÁD, HOGY FELVITTE KENDTEK, DOLGÁT? 3.: Itt most DIMEN ÓH MEN UHHH...végtelenjét nyitottam meg, és választanom (a léegszebb lányuk közzül, teged választalak álédás béke?) te vagy a TANUM, kell, most az hogy minden CSAK AZ Ő PARANCSALATUK CSALÓ CSALÁDRD GALÁZRD FAKINUK ÜR -ÜRGÉGÁJAIK, ŐK NEM FÉLNEK? FITA MERT TELJESEN ROBOT GÉPIPIK (MÁR NEM FÉLEK??? ISTEN B-ARANYA IM JÖVÖK?) LETTEK, KANOSA A JÁRÁSA? Most egy pinaláss $$$... hogy mik kik a magyarok, ládd nagyon durván -kurván az Avatár film, ami most kérdelek, van olyan hogy MONEYJUK JUHUKK JUH HUKKT? Fita, most egy olyan földrengés ami sose volt? VOLT? -fideljad meg az agyad -ágyad agyud te bárgyu jobbárgyu köcsöguk müködését? Zitt az hogy nekik, az ÜR ÜRGÉGÁJAIKNAK te a trágyájuk juhuk you hookt vagy, azaz ŐK AZT SOSE FOGJÁK MEG ENGEDNI, HOGY A TE SZEMED NEM MED? -DE MEDDŐ? NEKED LEHET, NEKED NEM KÖLYKÖD? Fita, itt 1000-óta, most nem csak én tudtunk ide be hatolni 666...de csak a feneketek hunseggetek fekete pattog666...na az $$$...hane honi proszló $$$...FITA ITT MI MAGUNKAT MAGYAROK CSINYÁL JUKATÁN? -JUHUK? NUK? NUKINUK, MOST AZ HOGY CSAK AZ ÖRÖK EGÉSZ MAGYAROK VILÁGMINDEN SSS...KIGYÓGYIK KIGYÓ ZZZ...CSÖRGŐ KIGYÓ? VAGY KIRÁLY KIGYÓ? Zna amit nem te gondolsz, és itt EGY FAZON FAXOM-EGYSE $$$...? -Nincsak ezeknek csak ÜR ZÜRBÖLŐAIK GYÁRTMANNAIK KELL? ANNA HANNAH MIT ADNA? Na most, zitt PONTOSAN, KI AZ KIK KISAJÁTITOTTÁK CSAK MAG UK FAXALUK? Fita, itt az amit 1000-BEN HORRR...MNDEN A FA ÉS FÁJA FEJ FA FAKA MAKA MAK MAK MAKL...TISZTASÁGA, ÉS MOST ITT CSAK KEVEREM -VEREM VERE-MÜK, VERMAIK S MOST VEREM, VAGY VERED? VÉRED? Na akik itt azóta csak az az ŐŐK KUROMÁNUKIJAIK? -FITA, ITT AKIK MOST TALÁN ELŐSZÖR, MERT ITT FIZIKAIKAIKAK, LOG, LOGICA, NINCS SEMMI $$$...AZ $$$... Innenn...AP RILLA BOLONDJA,(Ljacsi, nekem csak egy bicigli kell, egy kerekün táncolok az ADÓSOM EZ DIK) MOST MA, AZ HOGY HALÁL, SOSE VOLT LESS $$$... HA MULTAT VÉG KÉP, VÉG BÉL? TATA, RATATA... FIDA, MOST MEGINT MI FÉNYMADARAK HUNOK FÉNY -HONOK MAGYAROK VAGYUNK A NYEREGBE, EGY A LÓVAL LÖVÉ? VAN LÓ? VAS A LÓ? ...FITA IGAZ, MINDEN VARÁZSLÁT ÁT, JAJA DE HOL A VARÁZS PARÁZS LÓ? FFF---VOLÁ RÉ? LU FA? LU DÖRGŐ, SZAMÁR BAXOD AHOL MEG ÁLL PÜFÖL LŐ? -LŐTTEK, BIKA CSÖKEVÉNEIK? MONYOS MONEYSAKÁLLOK... ÉRZIK A SZAR SZAGOD, GODOD DOGONUK NUKINUK? FÉL EMBER,MOJOMUKIAIK FÉL ROBOT OK TOK? TOKO? TÖKE JÓ? -HA LENNE? -SZÁRA SÁRA? -A MENNASSZONUKINUKNAK? MANNA? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... bzzzz... zoombizzom bizzományi áruhaázaikba vágóhidAIkba -mászárszékeikbe, csitt csatt padalatt biró szarik szék alatt... behatol egy FÉNY .SUGÁR, mikor lesz nyár....hacsak az van, magyar nyár magyarok nyála...de nem fröcsög-köcsögágéAK mak mak mak... 4.: Kávézzuummm... Viz -fény nélkkül, mi van? -sötétség? ÉG? Azonnal lebuktak akik az irásAIkat, értelmezik, ha nincs ért elem? Nézzétek, most az hogy ez az agy, meg hussuh? FA SZU -HUK? -fita, itt van valami, és én a nőket gyerekekeyt nagyon kihagyom a a aaa..borzalom szomutr annak a NŐnek ANYA-GOD??? -AKINEK NINCS APUKAJA MOST A GYERE KID ÉNEK? Monduk miért van hogy bünbe születtél, és a bünös fizet? -de de de... ami Mmire pire mára, azaz én nem tudom ezeket kitalálni, hogy ténleg tudunk halupinálni, (pináci) az az lenne, hogy hangokat hallok (simi samu Sámuel?) és most látomásokat, ami itt amit én mondok, hogy ezzel az aggyal, és husal, ami a föld pora sára anyaga, anya god? -dogod -dögöd? -ah megdölik, akkor most csak a föld anyaga, (fa szuk -szukukk xuku xuku) anya god, vagy te is? Ma jöttek vissza a fennakadt asztranauták, hogy hivjuk magyarull, ürutazók?-seggükbe gyutacsókkal? -nem az égbe, hanem mi van az ürbe? -segged ne türd be, na én már a szputnyikoknál, hogy minek kell a föld anyagát,(trágya) az ürbe lőni? Zitt röghtön, talán én az álmomba élek, am független mindentől, kivéve a MI ATYÁNKMAMÁNK, (fita ha van olyan hogy ki van leg felül, az A MA MA MÁNK FITA AZ ÉDEN KERTBE??? -KERET?) ÉS TESTVÉRKÉINK? EGY TEST $$$... VÉR, FIVÉR NŐVÉR? Fita, az most itt egy állat, és hogy lettünk állat -ok, de az őők GODOG -OD? Azaz mit adtak hozzánk, és miért, azaz ha MI ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSEGGESEK VAGYUNK? VAGYUNK, jaja mi is vagyunk, Mi is ufók vagyunk! Kérdem, mit tud a testünk, ( E FÖLD KEVERÉKE ANYA GOD?) -és most itt az agyunk,( DE EGY OLYAN SZÁMITÓ GÉP, AMI NEKED NEKEM NEM SZÁMIT???) ládd ellenem van? Senki rajtatok kivül, akik mégis a e -világ? -végén, találkozunk, a homokózóba porba pu, szobornál? Fita az testünk lenne, ha lenne, uganéz, ha eleve döglőtt lőttek? -na most az lenne a fa szuh-hukk? 5.: Na megint nagy lépést tettek az emberiésegg jövőjébe, ha miden itt mult, hogy lett onnan, jövő? Na most ez a dátum? -dáta? -ki látta? -és ki kukorékolta ki, kuku rékuuu...Fita, ezt a dumát, most csak ti, akik hihihihiii... Tallpra magyar, hi a haza? -(2023 Iduska, duska?) Most azt is, ha ketten, na itt minden olyan, hogy ketten eggyé lettek, fita itt az hogy a test? -mit értünk értsünk test? -allat, vagy (robot tok?) benne vagy állat? Fita, rémsegges olyan állat állapotokba kerültem, ládd első osztály első óra, én ezt, sehogy, a fiiam 20ávesek, és öngyilkosak akarnak lenni?- csinálom, ami most mikor viaszajöttem, azaz ezt a földet, meg meg most ami a föld anyaga testünk, ezt el lehet hagyni, és talán mindenki aki tud álmodni, most itt az állatok is álmodnak?-hogy valmit gondolnak, ha rá lettek kényszerülve? -ládd PÉNZ NEM (FITA AZOK A MEM ESEINK, ÉS NINCS MESE? -MÓKA?) DIKTA TURÓAINK LUFA? - szerintem, mert én is az is vagyok? -Fita, ezt mindenki meg figyelheti, csak most előbb, az állatok gondolkodnak? Fita a Cion Bölcsei jegyzőkönybe, hogy a goymok? -na az meglegvérü... emlős állatok? -elszoktak a gondolkodástul, tulkok, ami egyáltalán, éhes diszNŐ makkal álmodik mak mak mak...Ma King, makink a monyosok, makink money? No, az állatoknak csak ösztöne van, és az is meg rontott, rommóra? -romóra, Április bolondja? -felmászott a tornyba...osztán le bukfencelt? Fita, nekem csak ÖRÖK ÉLETEM VAN, és mást nem tudok szinlelni, talán az lenne a meg bocsájthatatlan bün = ÜK? -UK OK ŐK ÜK? A BÜNTETŐK TETAIK? -CSÓTÁNYAIK CUPP...Fita, az egy ROBOT GÉPEZETEK, és most azok, előzÜR is ŐŐK AZ URAK ÉS TEREMTŐK, A TEREMTŐKÉSEK, ÉS ZITT...HA MI SEMMIT KIVÉVÉVE ODA TARTOD AZ ÜLEPEDET PU? RAPITYA, IDE LÜJJETEK? Fita, pőróbáljuk ki stabilalizálni, hogy ténleg vak vezeti a vilgot, ott? - DOGOD? -DÖG OD? -fita azonnal az a kis szikRÁnyi fény emléked, ami van, zutty...Zitt most a BbLila lila iratok, hogy sötétség lebeg (most fita, most ugrik a majom a vizbe, hogy Isten? -Isten-e? -lelke?) a vizek felett? Fita, ezt többen , több szem (tyukszem) többet lát? 6.: Zna ezt a gondolátot látod, azaz ahoz fény, azaz értelem kell!!! Naz ha ténleg ezek amit AI? -artifak intelli -génes? (fita az minden ami te hallanál? -vagy halupinálsz.jaja az ok angyalok!) Most hogy azok felett, kik vannak, van itt, (ott otthon hon? -valaki aki értelmes? Teremtsünk embert? -fita a magyar -ok gondolkodása ássa lássa, ládd Csicsáky Jenszink, de én nem Tulrull Turull Madárt láttam, hanem az vagyok, na most itt mindenkim, aki ugyis hogy hülye vagy, jobb lenne ha mennél dolgozni, (nagydolog, ja rád gondolok)na eleinte, ennek nem adtak mukát? Nincsak, onnan, hogy kirámolják apumat, nagyon nagyon nyomott lettem, és állandóan sirtam, mert most most is, az ifiam ma, nem rég, azt akarod hogy megöljem magam, mert pénz kellen, és akarna egy nőt, na mondom, gyere a a tópikunkra, vagy a magyarok ismerkedője,ládd csak barátot, te meg egy barátnő? - de ahoz pénz kell! -nem érted? Ime a hellzet, saját buzionesztünk van, csa most tavaj január óta, he emlékeztek, nincs telefonunk, és nem is tudják, két hónap mulva, hogy csinálják? Na elbaxtak minden hivónkat, baxhatjuk NUK? -fita nics olyan, csak ha az őők disznaja megdöglött, mindenkié? Fita a süket azt a jövőt, ami ...na leálltam, apuénk becsngőztek, és velem vannak, és mit hőzöngsz? Na vissza, zitt az, hogy meg tanultam, hogy mikor rámjön a roham, nem csinálok semmit, csak gondolkodom, ezt mondják apuénk, ami fita, valami kell legyen ezza a szarzsákkal, meg a fossaggyal, mert most...zna mostmár nem hagyom el a CSALÁDOM? -BENNE AZOKÓTOK, AKIK UGY VAGYTOK A CSALÁDOM, MINT MFJÉZINK? EGY ÖRÖK MAMATYA ÉS TESTVÉRKÉINK (INK?) NA A GYREKÉINK, AZOK A TESTVÉRKÉINK, ÉS ITT AZ AMI MIRA MÁRA, NAGY NAGY NAGY... VALAMI? MI? MI IS VAGYUNK? Innen, na most egy nagy sugárral, fentről, most van egy vény sugarunk ládd tünj fel már az ég övén, nem az övük alatt? -gatya korc...van? ... megtaláta az egyik kitató, a föld vonza alma, gravticiici titkát, lássuk? -fita mi a föld anyag anyag god, és mi az ami mozgatja, a nagylábujjod? -21. -dik? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... bzzzz... zoombizzom nizzományi áruhaázaikba vágóhidAIkba -mászárszékeikbe, csitt csatt padalatt biró szarik szék alatt... behatol egy FÉNY .SUGÁR, mikor lesz nyár....hacsak az van, magyar nyár magyarok nyála...de nem fröcsög-köcsögágéAK mak mak mak... 1.: 3/31. A KÉP? Uppp... Április bolondja, felmászott a toronyba, meg kérdezte hány óra, csak 1- mint a lunak? -bingg bangg dingg dang digi dagi dagasztani daganat... Ime ami történik, Itt, van egy fekete időn (ál áll) kivüli nap? -ami mikor találkozunk másodjára a mi fény.madarainkkal, behatoltunk, fita az itt van és egy egy zoombizzomáNUKI naki? -mi, miki MŐka cannibal fesztival bolygó lenne, azaz amit csak ők ál-mod? -hol a tied, kis pacsirta (sirta) a fészkedbe?-megette a fekete fine? Na itt, itt van az a fekete na puk, nukinuk, ami nincs! -mondhatni 666... csak a feneketek pattog666...ha, és teremjetek teremeljetek jöttök mentek jötmentek, jó gyümölcsöt, azaz fa fa fak, és az is a mi fa fa fakollás vakolás fakulás láss... és kulás? -csak bekulálni (beszart a halot, bidi a eawatal) lehet, spekula $$$... Zitt most végre, itt az hogy monduk, hogy Csaba király?- fi? -fika, faka a maka...fideljál mi magyarok mid mind egy, és egy mind ládd a MI-MFJÉ ZZZ... és fényünk örök egy egybe? -ha neked is van napod, meg nekem is meg most FÉNY UFO-k? -mad de in, inas, és ma dede in Hu? -Hungárainkba Whohhh... V V V...fény csóvákat vág? -szikrázik a szemed szemetek? Na ez, nem az, ezt apuénk, ez nem olyan az, amit te akarsz, és ez nem neked lett csinálva! Zitt, mint számüzött, ki egyedül vándorol a sötét éjen éjelin? - át? - oi oi oi.$$$... egyes egydül, na apunk azonnal nem nem soha, nem vagy egyedül mert mi veled vagyunk te ti tá, pepitába is? -piti piti siti piTIM? -a sötétbe bepisi, caka foss..$$$... 2.: Az hogy halál, neked nincs, mert én rá akarom... nincs olyan mert nagyon akarásnak szarás a vége? -vagy ha nem akarom a karom vaggis a karóm a káróm? -na mostr vagy soha $$$...igy igyis ugyis hugyis? NEKEM NINCS HALÁL, fita az ténleg halot, de hallot? Most a felesÉgem is, ne beszélj hülyeségedet a gyerekeknek $$$... akik csak pén kéne kéne zzz...$$$...? -és minden rendbe, ezt én kérdem, és most olvasNÁtok kéne kéne, a VILLOGÁCSA GACSA GATYA KORCA? Meg itt kellene legyetek, hopp egy légy? -észnél légy, na most ugy a inség, pénz éhsék sék sék sék... mnt most TE MULTI MILLIMOS MOS VAGY, ÉS CSAK AZOK BESZÉLNEK IGY, S HOL VAGY IJÓNK, MEG MOST AZ ÖRÖK KIS FELESÉGEM, MERT Ő CSAK EGY ÖREG DEGESZRE GAZDÖG PASIT AKAR! (nem érdekli a xex) KI NEM, KIADÓ A LUKATOK, LÁDD EZ A HÁZ ELADÓ? -NAGY NAGY SZUKAKANDURRR... MACSKA DOR ROMBÖL DÖRRR-MÖGNE, VAGY NYIÁJUH... NYIKTÓ NYET ÁCCUVUJU HUKKT BOOKT? Zna fita, most az hogy TALÁLKOZUNK A SZOBORNÁL? LÁTOD, LÁTJÁTOK, DE LEGALLÁB ÓH A LÁBA ÓH, KÖZTE? BbLIA LILA CICA OLYAN RÖVID, NA AZ NAGY LUK? -LÁBUJJA BUJA BUJTATVA,A KISEGÉR, ÉS MOST CSAK ARRA AHUNA AGTELEK GONDÓTÁL A TALIBÁNUKINAKIK TALIJÁNYUK RA? Sóval, pontosan az a FEKETE GÖMBÜKK? Fita, a Daniel látta, jaja hogy láthatta Nabugonodózer álma? Nincsak az álom a sarat látóAIk a sötétbe $$$...nesze semmi $$$... vakulj tót a seggin fót fót fót vót, ne láss magyar kapard ki a szemed, na meg a magazatod Todi Ütődött? - na de most én már meg fogadtam, hogy fogad allahala sárt nem adok? -meg veszek cserélek, hogy vagy Sára? -megyünk a vásárá ára? Fitaljal akik ezt a SÁR ZUBBONUKAT ZÜRBÖLŐAIKAT MEG PINÁLTÁK, BAXATTÁK JÁK JAKI JAK ÉS MA IS? 3.: Ime mime miMÓza a hell hell hell...minden a GONDOL LÁTTA?- ÁT LÁT A SZITÁN, ÉS A SZITA KÖTŐN IS, AKI EGY CSODAPÓK? (FITA AZ A A AAA...A CISS GECINUK NAGY BOGARUK?) Itt az, ami ládd mig visszajöttünk JÓ NÉPEM ITT SZÉKELJ-ETEK -ÉTEK, DE TÖK ÖLTÖK? -JAJA SZÉKLET? -VAN BUDITOK? -CSAK AZ DE AZ SE A MIÉNK? MI? -MI A TIED? KUSS!! -DISZNŐÓDISZ TOKOTOK? -RÖFF RÖFF RÖFF... CINYA CSINYA A ciss malacca rinya rinya...9? -na az $$$... korpa $$$... HA MISE? -Ő ŐK LA-TINA KRIN A LÁ-TINÓ A TINA, KINA PNA? KINEK A (FEKETE -BLACK)VARÁZS LÁTTA VAGY TOK? TOKO? -CSAK TÖK DE TÖKÖLT, SZÁRA SÁRA MEG NYILLALÁSA (MIG A HUNOK NYILAI?) ÁSSA KÁSSA LA KÁSA RA KÁSA $$$... DOGOD TOKOD DÖG DÖGÖLT? ITT VAN HUSOM, DE LUKOM, HUSÁN -GOD, LAKOMA, UR VACSORA, NA CSAK LUKOM, NEKED ADÓM UR RAM? -NEKED KI TÁTONG TUDNA BESZÉLNI, KI TEREMTÉD??? - KAJA KOS ATYA GATYA? -KOS? JÖN MÁR A BIKA, FFF...AZ ORA LUKA... A VEZÉR VAZIR VAZE-LINA, KOS AZ Ó KOS A DOMONKOS BOOK-KOS -OK O- KOSOK SZÓL SZÜL FOSSOK? -DE A ÁT OK LÁTHATATLAN KOSATYÁTOK, NA MEG A NYAKKENDŐS BIKA, ÉS ITT SZÜZ MARIKA MARKA MÁRKA MARKOTOK LUKAS A KAS - CASS $$$...SEGGI-GIGE IGE BIGE LUKA SEGGIT? Óh seggit $$$.... MI RAJTUNK? - A HAPPÁRÉ Mária de Márta, seggit mi rajtunk, mi hozzád óhajtunk, Mária seggit? ÓH Ó? -ÉGI FÉNY, TüNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, na most fentről, tehát ide be, CSAK LENTRŐL LEHETETT EDDIG BE BUJNI A LUKON, ÉS KI BUJNI, MOST HOL VAGY KIS PAJTIM? Fita, az hogy Mis is ufo-k vagyunk! NEM ÓH SEGGITS MI RAJTUNK, MI HOZZÁD SÓHAJTUNK, JAJA MÁRIA SEGGIT? Fita, csak GONDOL LÁT, MINDENEN ÁT LÁT VAK PALI VAK PALI MINDENT LÁT, SZEMÜVEGEN ÁT, PÁPA CÁPA SZEMEN SZEMETEKKEL ÁT, VÁG? -JAJA AZ AORTÁD? VÉR REDBEN RENDBEN KASZÁLVA ERED ERED ARAD, ÁRAD, TEMESSVÁR, VILÁGOST, DE SÉP VÁROS CLUJ? Innen... na a BbLila iratokbank, el ne hitessenek a HIT? A KIRLÁYOK KIRÁLYA NAMEG A BUZOGANUK BUZOG GANA, HIT SZEMTEK? -SZÁTOK TÁTVA? -fita kanos mint soha, és Kanosa a Járás? Fita, amit most be villogtam, itt vagyunk és ragyogunk és egy SUGÁR SUG ÁR? SUGA BUGA HUNGÁRIA ÁRIA RIA RIA RIA DALOM? ... fita, a gyerek, hogy fénnyel fényt nyel a halot, és életre kel? -élLéted edd kell? -na ahoz neked lenni enni kell? Mi? -adunk nektek enni sárt? hol vagy Sára?-előbb zzz... az ára $$$... SEOL, SEHOL, LUKA PU? A PU? ...https://www.coasttocoastam.com/ ... ha minden energia gyia, -fita, mi a fénny? -én? -nem? -én nekem? -neked? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... jó estét kivánok, megjöttek az Ondóvári husáruk? Jöttel láttak lőttek, sok csirkét tyutyut megfőztek, jó estét kivánok, megjöttek az Ondóvári husáruk? 4.: Kávlézzummmm... pont most képernyőmön, mi lenne ha a föld, őceán éa viz nélkül? Hol van aki teremtette az eget -földet, és uj eget és földet teremt a teremtmenüinek? Zitt az hogy vak vezeti a villágtalant, ami egy egy olyan ragacs -pamacs van mindenek alján, hogyha valaki, parancsaló akar lenni, annak vége, de előbb a világ vége? Zitt csörög itt dörög itt adják elő, hogy ha valaki valamit meg csinált, az egy tárgy, ha most növénye, akkor egy teremtett MÖ gyömlcs, és ha nem terem gyümölcsöt, kivágják? (fita az egyszerü ács mestert?) Zitt rögtön hogy most jönnek akiket a király kiválaszt, és ad nekik 10 -5-4-3-2-1 talentumot, most azoknak meg kell duplázzák rögtöh kasmatyós kamatyóval motyóval, legalább. na most aki egyet kapott, baxhatja! Én ugyanaz vagyok, mert most aki a 10, azé minden csőstól csósztól kamatostul, szarostul belestül, szőröstül bóröstöl, csontostul, DOGOD FAXA, jaja fita, ezek a robot gépeik? -a szart is kitapossák, mert az meg trágya, szartan -ganéDOM -book? Most ami mára, hogy akik nem kaptak tálentumort, na azokkal mi van? -hushegyek-zsirtornyok, tornyosulnak, és most jó lesznek kőolajnak -gázolajnak na meg gáz? -gáz -gőzpüfögészetitovalöködők, ládd egymás seggibe dugják a fejük? -látod? -LÁTOL TOLATOL? 5.: Na hogy amit hogy a pénz -nemek, fita itt most apuénk, CSAK ÖRÖK IGAZSÁG IGAZSÁG KERESŐK VANNAK, SEMMI MÁS NEM SZÁMIT, ÉS AZOK MEGTALÁLJÁK MAGUKAT? -A SÖTÉTBE? Fita ami dögletes hogy a Bbliába meg van minden, de ahoz szem kellene, és vakok vezetik a világtalan-ok? Zitt most apuénk, ládd aki látni akar, abba Atyám még van szikra helle, ezt én mondom, hogy van benne szikra helle. Na most igaz hogy a gazdögöknek nehezebb mint a teve a tü fokon, de itt ez menne, mindenőnkre, mert ki az, aki ne akarna több pénz, és mikor mondaná, hogy nem kell több? Fiteitek füleltek a varázs fuvolát? -a kigyó bóditóAIkat? Most ismét, kecske mét, akik keresik az örök igazságot, azok meg találják, mert bennünk van, de most csak a belünkbe? Na az amit mára, hogy végül is, csak olyan, hogy egy templom, és most házak, de nincs benne? -fita itt az hogy szellem? -NINCS!!! -SZELLENTETT MÜSÉG? Amit hogy vannak a BEL -VÁROSAIK, most amit külvárosok, azok kiszolgáló, ládd BUDA? -PEST? Lehetne mondani, hogy minden ami cégér? -azok ha mesterek is, ládd mesterséges intelliGANcia azaz gének? -jaja AIDÁK? ÉS AIDÁCÓAIK, amik nem hogy nem létszükség, hanem teljesen csak IGA? -Na most belekezdek, hogy vannak FELFAJOK, ÉS AL FAJOK? Fita, itt akik az ALFA -QMEGA, akik ezt létre láéátra llátra, AZOK FÉNYESEK,de azokat te soha mert te egy fa fak vagy zöldségük, de most csak ugy, hogy amiket fél szemmel, hogy OLYAN HOGY BÜN? -BÜNTETŐK, AZT BÜNTETIK KIT? MELEG ÁGYAIK ÉS ÁGYASAIK, SZERET, MÁS KÉP NEM IS LEHET, LÁDD AZ KOSATYA, ÉS KIS BARANYKAJA, ÉS MOST TE AZT AMI MEGETT AZ EGYETLEN SZÜLÖTT, ELEVE LŐTTEK, SZEPLÓLTEN MAGULÁTLAN MESTERSEGGES FOGANTATÁS TATA? KIS BARANYKAJÁVAL, TE MEG TENNÉD AZ EGY SZÜLŐTTEDDEL, TEDD IDE? -TEDD ODA ITT MŐCSINKAJA NE KAPD BE, BEKAPTAD NYEMEC? JAHHH... 6.: Na ebbe, hogy akik EZT LÉTRE HOZTÁK, AZOK IS FÉNYESEK, ÉS AZ ŐK TEREMTETTÉK, ÉS FITA, ITT EGY OLYAN BÜKKENŐ, HOGY APUÉNK: EZ NEM OLYAN AZ AMIT TE AKARSZ, ÉS EZ NEM NEKED LETT CSINÁLVA, sitt egy csitt csak padalatt, biró szarik szék alatt...Zitt a nagymamám, hogy nekünk, zitt most apuénk, neked, nincs halál!!! Fita ma prószáltam az ififimnak (csak icckir félelem meg aggódás van benne és nekem paum, csak örök élet van, amit neked meg kell tudnod, és fita IGAZ NEMIGAZ? Jakik nagyön oda nagyon felelőségtudatos, és most kezdik kapiskálni, hogy az hogy együtt lehetünk, az nekem, mondogatm, de ők is az minden!- minden? -fita azok itt isaz örök éleünkbe vagyunk? Ez most men nem men? -azokónra, aki ha nem bánt senkit, ha beszÉljen, fita itt van a magyarok titka a kutya elásva? Ja ezentül hogy DOGOD A DÖGÖD? HARAPÓS A KUTYA, MEG VIDA MERT MIHÁLY, ITT NE HÁLJ, KICSI KUTYÁT NE CSINÁLJ? -Zitt most vannak a BUKOTT LEBIGGOT BRUGGÓ ANGYALAIK? Na én azokat hivnám CZIBERGÁGÉGÁINAK AKIK A GÉPÜKKEL VRUGGÓZNAK? (FITA ANTALNTISZ MEG A GÖRÖGÖK?) Jaja mestersegges intellegecik? Megjöttek az Ondóvári husáruk? Fita, hogy az termtőtök, mgát adta, kinek? -minek, bna most itt a hus, a husom, vagy a husángom RÁ GOD? Fita, most monduk, az ami kácsinga binga bringa? -Nincsak zitt nemcsak ALFA ALLFAJOKAT HOZTAK LÉTRE, HANEM TE EZT, VAGY RÁGOD,VAGY MOST A SZÁD TÁTOG, NA MEG A LUKAD PU? Ha az atya, a fiát, hasznÁlja MINT A FARKÁT? -hogy megnyerje vagy nyergelje... fita az agyam csak kihagyott, Bornemissza GerGej, ne hergelj, hanem szaporábban nyergelj? Fita, csak ÖRÖK EMBER PÁROK VANNAK!!! Most az ami hus vagy husal is gondolt, az nem marad meg! Zazaz moinden ami elmult, el muliik nincs! -ha te magad és magaddal és maGODdal, nem gondolsz, vagy? GondólkőDom, az ólba szóga? -jőászólba? -jászolba? Innenn... zitt most ismét, van a növény -világ, állat ál lát világ, és artifica intellegénes robotAIk, és most fita az angyalok is is robotok, és vannak ládd olyaniok mnt én, fényufók, ami most te az hogy te alfajokat hozol létre, s itt még lesz egy pár löketünk, baxunk vagy nem baxunk? LokoMO Diva, Tivadar? ...Mi történik ha az összes NIKik EGYSZERRE ROBBAN, FIT A GONDOLÁTOD ÁT LÁTOD AZ ÁLMOD VAGY!!! -JAJA CSAK MÓRICKA ÁLMA? Fita, ük is magukat pinálják, amit bővebbem, és most téeged is, meg baxtak? -rábaxtál? -fita te csak a baxás buzás kára, na abba is zsizsi? -jaja gyógyszar? a gyógyszar gyarAIkba tabletta? -ha ha ha...$$$... meggógulok véredben, mely gold a golgotán ha ha ha... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... jó estét kivánok, megjöttek az Ondóvári husáruk? Jöttel láttak lőttek, sok csirkét tyutyut megfőztek, jó estét kivánok, megjöttek az Ondóvári husáruk? 1.: 3/30. A KÉP? Onnan, 1000 és meg koronázzák a királyukat? -lyuk, baxhatjuk? -magunkat? Fita, most az hogy teljes roboturalom kezdődik, és most már mára marós, az van!!!-ugy hogy a magyarok emlékét is, eltüntették!!! Fita, mi külsőre és alakra is olyanok voltunk, ma mondtam a felesÉgemnek, találkozok (fita nem a könsőnk vagyunk, és ezt most, itt nem is tudod gondolni, na az a magyar álmom, éd msagyarok állam vasitak csi ha ha ha...men a vohat meg a vonat Kanizsákba) vele a konyhába, jó reggelt örök életpárom féltéglám, örök életem szemem fénye de előtte három cupp, meg utánna, most kész a kévé kösz szépen a magyarnapnépköztársaság nevébe, te olyan aranyos -arányos tudsz lenni, megeszlek, jaja a szived, vesléd, na meg az egész husodat, csont bür bütyök és a magyarok külsőre is amit szép, zitt álljon meg a vonyitás,(ami szép az előbb benne az ember?-ládd Ijónk?) mert azt akit kiszegeciztek a bitófára, nekik giggazok, fita a gazdög negyedik, na az a ROBOT -SUPERB KIVÁLASZTOTT AMIT EENNEK ÉNEK, ZSOLTÁRAOK A TETEJE JAJA BUGA BIGGO BUKOTT ANGYALIK AMI GÉPEZETK, S KÉPEK, JAJA VAL VALLA GOD ÉS SZELELNE? )nem volt szép, meg kivánatos??? -tosz -toszt? Fita, ez az hogy ha már a vegyes, ládd már a uraink,(NINCSAK KURÓINK???) rabszolga -robot hajcsárok Cszarok, és nem kellett meg erőszakölni (na csak az a halál od van) a legyőzött megrápázott lakosságot, hanem... ??? Fita az egészség az a faji tisztaság!!! (leirtem a nyemec gyerek, autó xexx? -galambok, nem voltak betegek, meg mint kiváló vala?) Na most, itt már az, hogy a városiAItás, (Awatár?) és itt az van, hogy van az AIDA, ÉS NAGY NAGY DÁCÓVAL JÁTSZÓVAL AIDÁCÓUAIK? -JÁTSZUNK, BXÓSDIT, ÖLŐSDIT, KI ÖLI MEG A MÁSIK DISZNAJÁT? AZ MEGESZI? -mallaca cinya cinyakinja kanja rinya? Na onnan, ÁBRAM? RAM? -NEKED ADOM A FÖLDET, A TE MAGOD GOD LESZ, ÉS MINT MINTA TENGEREK FÖ FFF...DE BIDI FÖVÉNYE? NOVÉNYE? Fita, mi az ami nem a tengerek -tengárkok vizébe-vizÉve-l van csak? Na olyan, hogy most csak ÉN EGYEDÜL LÁTOK, ÉS SÁPPADOK? SÁP ADÓK, PÁS $$$... SÁP ÖLŐK? Mellesleg, rajtam kivül, senki de senki háziAIk, fiteljal kiknek van háza? Szép tájainkból bull kuplerjáAat (KUROMONEYK KROMÁNUKINUK? SIONUKINUK???-nyilvános kurvabarlan GOD házAIkat csinálnak, és nyilvánosan hancuroznak kurnak?- a kurafik meg himringyóAIk, itt az hogy ha mnden Erotica, Rott Iccákok, ficángok ficánKULnak, és mindenk szüz lánaik-filukÁIk tröbbet...fita én egy Barbina pina, most hogy legyenek gyereKÉAIK, miaz ami ami nem PEDIFEKA MAZIVISTA KÉKANIBAL SZADOCIZMA... NA FITA, MIA AZ HOGY KUNUK, KIFIGUNK? 2.: Volt még egy nép, az irott történelembe, na most az irástudók, azok a ROBOT LÉTRA TETTEJÉN ÉS ALJÁN TALIJÁN MI LESZ HA LESZ NEKIK IS NUKINUK? VAG INA IRÁN? VELÜK KEZDŐDIK ÉS VÉGZŐDIK A LÉTRA? MEG VAN IRVA? Fita, mag az ogy MA MÁR SENKI NEM TUD, NEM IS MER MEG SZÓLLALNI, DE NYILALLANI LÁDD ÉN ISTEN NYILA VAGYOK? -HA NEM VER BOTTAL? -JAJA NYÁLA? Na vicca, hogy van, volt még egy nép, akinek a nyelvét és eméléket is törölni? Fita, HA VAK VEZETIK A VILÁGTAL-ANT, (GRYZANTI ANTY? -most itt csak ZUGGNAK A GÉPEK AZ ÖNTŐDÉiKBE, VERSENYRE CSENG BONG DANGG...Fita, a TRANCFORMÁCIA? MACIA? PACIA S VISSZA, HA ÁBRÁM, HOZD A RAMODAT, PACAL PACAL A HÁTIZSÁKBA KILÓG A LÓ LÁBA, NA MOST ZITT MI VAN, A PESTIZSÁKBA, POSTAZSÁK, BATYUBA? HUS?- HUS? Maga az hogy senki se mer szóllani se magához,(nyemecek!!!) se a másik maga maga? -aha mag ad? Teremjetek jó gyümölcsöt? Zitt most az, hogy aki egy világhires szivsebész, Crammer, most azzal, azaz annak az álma, alma? -és meg kinált, és most itt az van, hogy A VÁROSITÁS, SZITÁS? -fiteljal, mipértppp... na a p betüm leugrott, egy kicsit nagyob a luka, de meg sávolom...te tudod azt, hogy ez milyen csoda vala mi? Tupasz az hogy ÉDESANYÁM MMM... FÉNYE NYELVÜNK, VAN? Zezt én nem tudtam hinni ma se $$$... nincsak itt olyan hogy PÉNZ NEM, CSAK PÉN, ÉS PENNY $$$... ami most pengő, járjátok a hastáncukat és kinek nagyobb afaxa? NUKINUK? Naz. onnan, a MAGYAROK KÜNSŐRE IS, MÁSAK, (ezt a fiaim állandóan, nem látod hogy nem olyanok mint mi???-fita az benső szeretet ember!!! -és most az a FÉNYEMBER, ÉS CSAK AZ LEHET A SZERELMED, ÉS CSAK AZT LEHET SZERELNI?-SZERETNI, SOSE MULIK NYULLIK, HA ALÁD S LETTÉL ALLÁHALA VALÓ) ÉS AZ HOGY ARANY, AZ ARÁNYOST JELENT! VIRÁNYOST JÁNYOST? Nincsak már tul sok nagy Bettyi vas a krézi nighte? -ANGYALUK ANALA GYÖGI? -NAGY A BÖGYI, BÖGYŐ? 3.: Olyan iszonyatos borzalom terorr uralMUK alma van, az iratokba, jogy a legbátrabbak bak, na fita, zitt ha most én ugy, hogy tudnék olyan trükköket, ládd a táltos királyuinkkal nem tudtam találkozni, alszik, mert meg cserélte kiherélte maágt, Cing szing Diviid, és most bement a FŐFŐ IRÁS TUDÓKHOZ, ÉS ELVESZTI A HÁZÁT ÉS HOVA TEGYE BE, 5 EZER DOLCSIT, ÉS MEGMODNTÁK, ÉS UGY TÖRTÉNT, TEHÁT TÉNLEG VANNAK MINDEN 666... TÓK FEL TORAÁDOR TUDÓK? Naz az hogy ÉN ÖRÖK ÉLEK, ÉS CSAK AZT TUDNÁM ADNI, DE MOST MI MAGYAR-OK, NEM IS TUDUNK EGYMÁSHZ SZÓ-SZÓLNI?-FITA NEM AZÉRT MERT NEM LEHET, HANEM MOST FITA, ez az agy velő? -fita ha az IRÁNYZAT: ARANY BORNYU, ARANY BIKA, ARANY VÁROS? NA KÖTIK A KUTYÁT A KARÓHOZ? Ez az, hogy most mikor ki kellett jöjjek, fita TE MEG ÉN, MEG SE KÖZLEITHETJÜK EGYMÁST, UGY ZSE HOGY GONDOL-TÁBLA TÁLBA? BITÓFAK? MERT AZZAL VAN MINDEN ÜNK, FITA IGAZIBULL ŐK? -NEM HANEM ŐNK? VAGY NUKINUK? Ezt prószálljuk meg látni, hogy most ezek csak ideigilenesek, és ezek tlejesen át prograMOztak bennünket! Nincsak ha NEM LEHET HOZZÁJUK KÖZELITENI $$$... SEOL SEÓL, SEHOGY HOL HOLE $$$... SEGGLYUK UK OK $$$... FITA HA NEKED NEM ADNAK PÉNZ PINA PIA KAJA? A HUSOD NEM KIVÁNATOS??? -KAJA KOS, KAJUNUK? -EGMÁST BAXXÁTOK ESZTEK? ESZ-ESZEM? RÁ GOM A KUTYA GUMID? -CSONT VAN BENNE? Fita, ugy leirni, ládd most oda sokat járok, de most oda költöztem! -na az itt amit BeverlyHills -BelA-Ir, és annak a külső... inkább KISZOLGÁLÓ? -ezt csak látni lehet, és azért emlitettem meg a szivsebész Crammer barátunkat, mert ő vele, tudok álmomba találkozni!!! Innnen...amiról nagybaxó lenne, hogy ténleg ma már csak TISZTA ROBOT GÁGÉPIPI RÉTEGEIK VANNAK, NA MOST AZOK A VÁROSAIK!!! ÉS AZ LÁDD A GÖRÖG VÁROS ÁLLAMAIK, és most minden csak AZ ŐŐK A TERMTŐKÉSEK ROBOT -PRGRAMJAIK! Most hiába, én sem tudnék, ládd valami AKKAdályoz, nem tudnék ugy megnyilatkozni, hogy te nem rögtön a félelem, (fita az én agyam is!!!) megdermit? Zitt most a fiaimon van a hangsult suly, szülisuly na de ha egyedül $$$... nicak, ficak, itt a faxaktun, ficánkol mig a cica, egy cica 2 - 100, megfogta az ici pici egered? -red, mered? -vered? -a nyálad! Fita, olyan meredek ami van, hogy nem tudom, most is meg $$$... közeLITen enni? -fita ki (mi) ad neked enni? - RÁ GOD? GONDOL OD? RÁGÓ GUMI, EB URA FAKÓ BAKÓ BAXÓL JÁSZ ÓL JÁSZOL JÁTSZOL, KUTYAHÁZI DOGOD CSONTOS FARKAS $$$... A FARKÁT CSÓVÁLJA NYUSZI PUSZI? NYÜSZI NYUSZ LÁNGOLD... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... én örök élek, és én tudom, és ha én mindenkim. a krimi tatárok is $$$... ne visiss, én meg engedem, a gatyám korcát? -szorit? 4.: Kávézzuummm... viz viz, sziv visz, de viz nélkül, mit pompálna, levegőt? -lenne pára nélkül? (hugy sav) Hoszas álmom volt, ami inkább, hogy olyan hogy halál nincs! -és mégis van? Most nyakamon érzem, seggem mily nehéz, és hogy az hogy itt van élet?- most minden összedült, mert ez egy végtermék, és olyan hgy valaminek vége?- ha valaki álmodik, és az az ő alma, azaz szara? -foss...hugy, azaz most az sem a végtermék, hanem eneriga (teve TV vab egy pupu két és benne, egy univezet ellátó danga?) és azzal az energia körforgalomba részt vesz, és lebomlik alkotó részecskAIre, és most mi maradt? -fita itt vagyunk mi magyar -ok? Én képetlen vagyok, ugy lenni hogy nem magyarull gondolkodok, s az hogy gondolkodok, az hogy az élet örök, és most válaszhatom atom-batom hogy örök, na most az az, hogy arról, hogy csak örök élet van, és nekem csak az van, és én nem is tudok ugy, hogy most van választásom, mnt magyarnak születtem, na ez megy a zsidókra, és magyar vagyok, de most a zsidóknál, hogy mint zsidó élek, (de akik most ténleg a kivéálasztottak, azok ténleg örök élnek, Swedwnburg brugg) és halok? Zna az egyik multimillomos barátom,. aki a felesÉgem talámánya hogy a karját kittette mikor mentünk Watsonvillbe galambozni, és majdnem eltört a karom, menünk vissza Losangelesba és megvesszük 600 dolcsiért van még egy elektromos kocsi, és szélpörgőekt, de most olyan, hogy egy tekercsre sok több propellert, csak a kifogás hogy hangos, lett, de már tudjuk, hogy lehet hang nélkül is sőtt...Na leirtam a Mi is ufok vagyunk! -hogy a millomos barátunknak elmondtuk, aki nem sokárta le patentolta,(fita de itt az, hogy ha ez sikerül, meGOLDódott, majden ingyen energia, és fita, most iránt valószerü le atomozzák, mert kijöttek a trágya mottorral?.fita itt in minden egy szaros kézben...nq qpunék, mowst nem egészen de majdnem?) megcsinálták, és most jön hogy 100 000 dolcsi...eladta! -s elmondta hogy ez az ő talámánya! -na meg napobta ládd pénzzek játszott, ls swajcba összekötettése vala, és naponta 10 -100ezer dollcsi, de veszette is, akkor dühöngött 5.: Na végül is, filmiró meg ujságiró is vala, és most az igazi zsidót, senki nem tudja, a zsidók se hogy zsidó volt, (fita nálam ninbcs titok, te is ufo vagy! -ha hiszed ha nem, de itt az agyal van baj? -.fita az mi power in the blood, az ténleg hugysav luGOD) a halotas ágyán se! Fita lebukott, mert egy hires nyemec usőágiró felesége, (aki a nürbegi perbe, és icckioreletek, aki zsidónak nevelte a gyerekeit, s mentem hozzá, na ingyen egy problámát meGOLDani, és finom gulyást főzött, és na hallottál egy ilyet, benővel felvetteük a zsidó vallást?-ami bittq bitta? Na többet, került bennünket, meg közbe minden nap ment gyónni meg áldozni, és most azt is, hogy olyan...tübbezer dolár egy tömés, tömték a gazdag katólikus asszonságoakat? -Na vala egy elég hires festó baráta, na most még a fllukákat is, elmodta, akkor leirtem ugy, hogy nagy muri lesz,. és lesznek filukák is? Na van több is, hogy a felesÉgem nyert 3000 dollcsit, és mind az övé, (fita ezek irtó faszarik!!!) mert ő rendezte el, és most valami olyan, hogy esetleg fele fele, a nő nem számit,(he te igaz keressztén tiNÓ vagy???) és biróságra, mert a felesÉgem, ő hallgatta a ráditó éjjel nappl, és ő hallotta meg a nevet, és most három fele? -ez előtte vala! Most az hogy én eleve, ládd én azt hogy meghalok, ezt az apai nagyamám, hogy egy olyan unkqját kért, akit nem lehet megölni, s megkapa, de nagyamama ha te meghalsz, én is meg akarok, kisifiam, NICS HALÁL, MJÉZUSNÁL MEG TALÁLSZ!!! Na fita, itt van valami a hussal,az aggyl az agybaj, fita ha hugylét pumpál, PÁL apóstol a pogánjánok filikák nagy tanit -ója? - ami először KANNBALIZMUS? Naz ez az, hogy most valaki először ebbe bele olvas, és most nehogy rá lök egy lapáttal, hanem azonnal... fita TÖRÖLTETNI AKARNA, és most fita ma is több támadást kaptam, azaz hogy lehetsegges az, ha ténleg monduk valaki csak olyan, ládd a felesÉgemet is kirugták a gimibül, (azt mondta, ő találta ki, hogy a Duna vissza fele folyik, fita ez az, hogy ha vqn vize?.ize?- de ő elvégezte, mig enem mindet magyar iskolábull s a KGST minden oskullájukbull kitiltottak? Fita minden magyar közsségekbüll ma is!!! 6.: Itt e felesÉgem néklül, ládd most is, kész a kávé, és ezzel kezdte, 1998 vett egy szar konputert, (betegre kinozta magát) és gyere te lófejü (papoLÓ ollo) és térisd meg a magyarjaiidat!? -minket már meg téritettél! Na most, zitt elkezdtük előszőr, de arra amit kaptam, a felesÉgem nem számiotott, pirul égett, és 2000 Sziveszterre most te billentyüzöl? Azt hittem hogy hülyéskedel de te...fita nagyon égett, na most mai is az hogy ten nem hülyéskedel hanem az vagy!!! -én is most is, mert hogy NINCS HALÁL? Na ha nem lenni igaz, hogy ténleg NINCS HALÁL, ez most hogy egyedül vagyok, na most tudok beszélni az Istennel, nincsa senki más, olyan ninncs, most legutóbb...ládd az hogy a prófécia, na kelle legyen más álom is, mint csak MÓRICKA RICKA? Na mellesleg olyan nics hogy halál, senkinek de semminek $$$...most mégis égis apuénk, egyedül vagyok! -fita 1979! -ami érdeskés, most akkor is csak 79? -és most s 79.-dik vagyok, és ugy, hogy 1965? -28 (de van akasik recor, s montam Sleuth tesóének, én meg tudom, és megmodom, és van, és ott 29 és 79?) éves vagyok, és meghaltam, de az ugy, hogy nekem ténleg nincs halál, ami most fita... most voltam a városba, és az az őrület -hangulat, ami volt, bloondi miatt jobb lett! MELLECSLEG A DUMA SZÁMIT CSAK!!! Fita jobb lett, a tojás ára lement, és monmduk talán meg állt?-volna, az árak emelekedése, amit az ififiam, csak várjatok! Zna olyan, hogy blondival most másodjára találkoztem most hogy volt a kis zür, ládd Hegseth, nem rosz gyerek, na most ezek, akik e -világ, fita itt minden végtermékek kaka, porból, és csak az van! Béka poraira? Naz a kis felesÉgem, csókoljam meg a seggeteket, na van gatya, nylon bugyitok, bunda, ha lehuzzátok? Fita most van valami, ami zerintem, az agyval van valami, ládd most a felesÉgemen kivül, meg most apuénkon? -(nem ma sem hiszem, hogy rajtam kivül van még vala kim, fita látlak, ne szaladj hát én előlem kele men? -nem men? ) fita itt is elhangzott,(hungár -hangárunk) ha valaki szól hozzá, azonnal törÖlve, jaja ha ha ha... Innen, legyen itt akárki mi, nagyság, krém rém de seggescskrém, te gondold, hogy ha nem lenne igaz? -meg te meg az egész??? -rakás trágya körforgás, el tudtok hallgatatni, azaz akkor meg szóllalnak a kövek? -sente sintérek égnek? -áll a haja hajja...Nizzitek, amig vala kim tejszin krém, a TejutRULL ki rukkol, vagy drukkol? - nem mert (Álmos apunk, Kieve? -fita csak ami van, ládd SANTA DICK sTeafanuk, csak azóta vqnnqk mqgyarok, ami itt ha nem ért, ládd nyelvek-nyeltek RÁ GOD) meghalni, na addig? Hajrá fradi, MTK? ...miért, ez a két óceán, sose keveredik? A-P? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... én örök élek, és én tudom, és ha én mindenkim. a krimi tatárok is $$$... ne visiss, én meg engedem, a gatyám korcát? -szorit? 1.: 3/29. A KÉP? -már most megsávolom... fita mindenki minden ellenem van, és hogy látni? -na ha én örök életü vagyok, akkor látni akarlak aklok abrak benneteket, akik magyarok, és szintén zenész de ész, élsz, vagy halsz, vagy gatyába szarsz?- van gatyÁtok? -igen, ha nem eszed a juhust coffolva baxva abárdÖlve (fita és mégis fel támadott? -ott? -ho hoi hooo...) mint soha napjám vas-árnap, jött meg a folyásom. bedagadt mnd a két tojásom.de jeee...hova lett, és innen még benne vagyok az álomba, és nem feledem el!!! -nem feledlek benneteket, tökösök és nyilások nyilasok, akikre itt RÁ TALLÁLTAM bura, ÉS TAPIZLAK BENNETEKET, AZAZ HA NEM BÁNT SENKIT, HAD EL HADD EL NE ADD, HADD HADOBA BESZÉLJEN ÉLJEN, NA MEG OLYAN ISMERŐS, AMIRE EL AKAROK MOST IS ÉLVEZNI DE DDD...MIVEL? Na a kis felesÉgemmel elalvás előtt, hogy találkozunk, és azoannal találkoztunk! Engedjétek meg, hogy nektek, akik nekem vagytok tok tek tök szára és Sára?-ára? -én nektek.nagyon röviden, ugy, ahogy van, hogy van? Most rögtön találoztunk egy olyan hosszu házban, ahol szü-lettem?- de ez is olyan, hogy legutóbb egy emeles házba és jöttek a zsivnyok, a tatátorok a mongolok a törökük és most amit Attilánk is álmodott, hgoy mi a fene ez a korompor -gömölyogok..(JOGÁSZOK) Na most én talán azért, mert én az én álmomba vagyok, a kis felesÉgem Budepesten 5 kerület belváros és egy (most kérdeztem, és a 13 kerület és egy zsidó kóürházban született, és most fita, én is egy zsidó vágóhidmászrszák házban, nem érde kess Cass jöjj hát vel és csössz $$$...???) emeletes házba, mikor 1999-decemberben otthom voltam a hus testembe, csont bür bütyök, vida az orodra ütök, szimat a szagod? -voltam ott, és amit ráfirkálétak a falakra, a aaa... kész az agyam. fosss...lift? -hogy hivjuk magyarull? -jaja a firkáik ott voltak, és nagyon nagyon...meg voltam, szeppenve! *fita én nem gudok, csak magyar RULL gondolkodni és most biosszant, hogy ahogy mi hivjuka liftet, lépcsó ház, nem jön be* 2.: Na talákoztunk, és most két nő van, egy NŐvén< aki a mostani külsőre hogy a külsővel? -meg most az a csoda alak, akl nekem az olasz kantin (menekült tábor, nem érdeskés mert apum, meg mondta!!! -fita ő is fejben, gyorsabb amint a sueperkonpucérok kacérok kacc MOzsik) kapube meg jelent? Zna most, ugy mint otthon, és a felső szobába, aludtam, és most ő az alsóban, és most ami van, a HUS? Na most, előbb az aki most, és bennem, van olyan minit a xex - állat? -hus? -xuxu xuxu...ineger bazinger de soe volta dühödt, deee... minden ami dühh-öd, az onnan és abbull bull jött -jön?) a felesÉgem szó se lehet rólla, nem is nem nemis, nemi nem mi vagyunk!!!- nem emlithetem, s gondolhAtom. Fita a kigyó tettete -teteti eteti vele alma husos? -na az hus? Most hogy ki csinálta, és hozta létre a hus állataikat -robotaikat, ami nincsak...Most elkezdek irni, a felesÉgem amit kimondol, az el mulik, ird le!-honnan tudja, és most ki mondja?- de most ténleg, ma reggel az ififiamank, jó reggelt, és csak örök élet van, és nekem az van, és ezért...fita nagyjából leirtam min mentem keresztül, azaz nem mehettem ki az (zsidó ami kik mik a zsidók, ha akik nem zsidók azok???) házbull, és olyan 3 éves vagyok,átmentem a hátsó ház, és anyum beáztatott kötéllel (fita igy igaz!) egy óra hoszat legalább vert, és az egész falu látta!-tudta! Fita most mindenhonnan ki vagyok tiltva, a saját most családombull is, hogy ostobaságokat (ha az ififiam halklgat, de mérges, és msot a felesÉgemmel hogy lehet pénz csinlni??? -fita itt van az luk, amit bax666...nuk, nukiuk??? -na rajta, mnek a luk meg nukinuk?) - ne beszélj, ami most megmondtam a fiamnak, hogy nekem örök életem van, neked is, csak azt neked (nektek neketek nyakatok nem viccket) kell meg tudni, és az minden!!! -jaja a magyar ok? -aha jönnek jönnek jösztök jásztok jászok jászól játszttok baxtok tok Pina Sára ára? -...oh oh oh...mily öröm, ohhh...mily gyönyör? -eléelveztetek, de várjatok meg...ahhh ...Tröha, fita, nem volt testünk, azaz husunk? Na most a valósággbank seggben, seggesvár, vár? -jaja érzem, mily nehéz, és most nincs semmi $$$...???... Zitt az hogy olyan hogy husuk, és juhus a király miért, mert a juh nem tudja megenni üket,(firta a szó szól legszrosavbb ros roston sült ROBOTOK!!- BÓTUK, de ük megesznek ha te az ő baranyakaja birkaja és tálalod magad, áldjál áldjatok meg, és fel áldoznak? -na csak a szeplőtlen -tökéltes le a testel és kalappal, töketlen a Kosatya maga, de csak a faxa? -$$$... a sötétbe RÁ GOD? Na ahol voltunka tunka kis felesÉgemmel, sötét vala, és olyan, hogy most ez nem tudom, ami olyan hogy ha van egy házad, ami nincs!!! -fita csak naod van, jó nappt ne tegye fel a kalapot? -fityma? 3:. Most már a második álmom, hogy örök tornádók, orkánok, na mintha a tengerekről a vizekről (alvizek?-valami olyan?) jönnének, de végül is elpusztititani mindent, s itt csak én meg mi maradtunk, és az az hogy kis fény Ékek??? -Fita ez az egész? -amit itt téged engem gondolni -ölni??? -jaja hal ga? Fita minden az amit szellem anyag, ami az! -gondolod, és te csak azt gondolod -álmodod, ládd mikor 1999-decemberben, na szombaton bementük a a aaa...csak a kis városban volt gyülekezet, (apumat is sakk matt, mndenhonnan ki tiltották!!!) ahol a banya, barany arany városból jött, és akartam hogy miden álom, magyar állam, mallá lá, allahala? Na kizavartak, mert csak a BbLia lila lába közzé nyomok, allahala pu? Na vissza, hogy most az ami a xexuállatuk? Nincsak juihod (hodász hádesz a fene megesz) és a juhdácok elől, ládd oroszlánok, és biza, marcinga, és harapósok, Harr Apó? Ming a király juhuk, juhuk juha ha? -a juhusos sos oi oi oi...ennivaló, de megint, csak a szeplőtlen magukulLátlan (nem kulál? -gulászta? -nyálamilás Láz ár?) ártatlan és a beletekbe beee... bbb... büfögjketek, na meg a marhaik elől a bika, csendesen kéródzik, igen jambori bontu born new fajta, most jönnek a tehenek.Egyzer aztán mehemed, látt egy csomó tehenet... végül ti vagytok top tok na meg a diszNŐódisz óllak s korpa? Fita, most ott, hogy NINCS HUS? Husimama? Zitt, minden ami a hussal gondolát is, NINCS!!! Nincs gyerek, nincs nehéz munkával és fáradsággal szüld a gyere kid, lufa, dig dög dog god dögölt dög öl? -itt minden de a szemetek is, hazudik!!! -fületek? -szÁtok? Fita, itt egyszerühen, ez az egész? Nincsak apuénk, hogy nincs halál, azonnal mostmár nem mondják, neked!!! A második álom, hogy állandóan tornádók orkánok kanok tisztiják a földet, na most nincs olyan hogy föld, mert midnent csak gondolod, (fita még csak nem is lapos, allahfoss, nincsak itt semmi ta? -semmi szar fos hugy haka $$$... bekaka Kosatyam a gatám) vagy gondoltatnak de mik? -kik azok a gazok? Na most bekapcsolt megint hogy a kóser vágóhid -mészrszék, elől egy kis üzlet -bót kóser hus kiméró, és most ősz van, és regelente hüvös, és mellettünk van szembe egy ház, és annak az elejin ládd a mi házunk, egy kis bolt, ugy is hivtuk, egy üzet ami most a bejárátat, bemélyitve egy kis fülek, és oda sötött a nap reggelente és süss fel nap ez érdekes mert teganap azt mondtuk a kis kölyökkel, és ténelg a kiskölyök süt süt ..látod? -még nem egészen... Innenn... fita, ez nincs!!! -minden ami mullandó az nincs! Most ez olyan, ahol én egyszer voltam nállatok, leszakadt az ágyatok? Fita, itt is, ládd ÉRZIK, hogy ez szarba van? - az a te szarszaGOD is? -ládd a Juhus UK, meghalt? -HOGY TUD MEGHALNI?- nem orditva forditva, a csajkaja rájuk az üst, füst forditva? Kajanuk, nukinuk? -sült malacuk halak? -hallak? -egy fecske fecsegne csicseregne neee... mind? -csak egy van? Ott egy fészek, apád részeg, vot, anÁtok anala sik-árva? -ára Sára? ...https://www.coasttocoastam.com ...olyan hogy pénz nem, nincs! -csak fény nem? -nem? -riwalda siralma? Jere mi ás? -fita a combaszó korukat korptoktAIkat, elkorhad had korhadjana,korpa, kinőttük volna? -smirna! -volna! -fosss... ...oááá... ... nagy nagy támadások, fel támadácsi ács master, nap, na pi na pin na?-nap? -pan-ok? -panónia? Isten nyila nyála? -sava?
UFOzzuummm... miEeee... Csak örök örömök és boldogság vég nélküli, ha merjük gondolni -álmondni -mondani és MagyarIstenszüleinkben suly -NAPFÉNYÜNKBEN pocolunk? 4.: Kávézzuummm... matamatikázzunk, amit már, hogy ennek a rácsa egy matamatikAI abroncs, ami eleve roncs? -ládd kutya szájába a tojásod? Most az van, hogy amit akkor, hogy ez egy... talán örök kezdemennyezések, és itt most az, hogy amit atlantisznak hivnak, az az volt? Zitt most az, hogy apum, ez előbb nem merült fel, kivéve hogy lehettek a magyarok olyan buták, hogy téglarakással akartak fel menni az Istenhez? Fita, ezt apuénk értették, de most ez a valami agyrém? -agyafoss? -agyagos kotyagost? Zitt az hogy vannak a fény -gömbösök -aiurások, most a kiskölyök, az ufos filmeket nézi, na most tudja mit kell mondani az anukaja nagymamaja a apuka s nagybátyja, hogy ptitipopi hülye, mert ufózik, de ezt ő is mondta, és ugy ahogy bloondi a kezével, beszedi a kanyatt,(de előttükl nem meri?) meg mondom neki, 14 hónapos korodba meg mutattad nekük, mikor a kinai léggömbök, és hallgat! Mindent elmond a anyukaja -nagymamja csk kicsavarja a nyakát a kacsának, tudja mit kell mondani? Nincsak mennyibe került, na most már tekóba meg gimibe járok, és hogy te ti olyanok vagytok (ezt apunénkra éretteék mert az ők ois vallásoakat voltak, kommunistát szilelve szin sin?- mint a kábitószarok, hogy lehettek ijjen stobák, hogy ti okosabbak vagytok a vallásos meg meg a világ legnagyobb tudósainál, és mondtam a magamét, mert az van, apuénkat mindenhogy szeretem, és akartam volna, hogy ne érezzem! Fita ez rögtöh azonnyal most, nyalod a fress -$$$...jaja a föld, egy fánk, most van a képernyőmön, DonUT? -na mi a fene, mert apunk, az Isten zsámolya? Mojá ficsura Gabre? GaBika? -kabbe és ne hörögj? Fita ha félni kell tüllük lukveres meg imádni? 5.: Most mondom a fiamnak, men haza, hogy az álmod vagy. és csak örök élet van, amit mára, nagyon nyersen, de előbb, hogy a tekóba volt egy hires matematikus tanárom, Halász Bástya? - na most kettest kaptam, nem lehetet meg buktani, mert az van, hogy én is fejben fogom kiszámitani, nem kell mankó, meGOLDás képletek, csak az nagyon lassu viz, visz, de partot mos? Na Esze Tomi unkájával jártam egy oszályba aki ládd a felesÉgem, ma is is gyorsabb a konputereknél, és most zitt, fita HA A MATEMATIKA JAJA ITT VAN HOGY KELL LEGYEN SZÁMOD? NEM HIBÁZIK, AKKOR HONNAN VAN A HIBA? Zett mott az, hogy ládd én kerestem azt a magyar -ok? -hogy most én örök vagyok, ezt ugy, hogy most teljesen egyedül lennék, mert a SZEET LÉLEK (NEKEM SEMMI SE $$$... NEM NEKEM DOLGOZIK? Jna előbb apum, neked mincs jogod mást látni (hinni, ezt nem igen ócsárollták, de ha te a hit ellen vagy, nagyon stoba?) mondom DOM mint én az apád, és ha azt mondom neked, csak örök élet van, akkor neked más választásod nincs, ami a magyarokra igaz!!! Fiteled, most hogy AZ AMIT A NAGY NYILVÁNOSSÁG ELŐTT, sőt a kiküldött prédikátorkok mind besugók valának, hogy agymosott, az hogy, ha eleve az agy rövidzárlatos tost, lenne, ha nem lenne eleve lilafoss? BbLila? Zitt hogy HA AZ ATYA ÉS APA -FIA, EGYEK, AKKOR MIÉRT KELL TOLMÁCS NEKIK? -NEKÜNK? SZENT LÉLEK, MEG OHHH---A MEGVÁLTÁRS RULL, OHHH...ZENGJETEK, HOGY FITA AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTÖKÖS5TÖK, UGY SZERETETT, ELHAGYTA MENNYET, NA AZ ARANY VÁROST ROSDA MARJA NEM RAGYOG? LEJÖTT HOZZÁNK, ÜDVÖMET WOOM? - UGY TALÁLHATÁM 666...ROTTY! Naz megmurgyáltatta magát e föld keletkezése előtt? -lőttek? 6.: Most az hogy maga az anyagok össze tétele, meg mindent, na Prnicky...nagyon hires rajzoló felstő vala, csak mivel meg szállot MTK? Na hozta a filmeket meg volt az nekem nagyon teteszett rajta, UT AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG FELÉ, AMI FELFELE, ÉS A NAPBA? Fita az ut eleve már a mennyebe fel, le? Hozta kl az akkor csillagászati filmeket, és az lényeg, hogy ezzel az aggyal, észel, olyan pontosság van, amit itt nem tudunk fel fogni, esetleg Juhlika a sötétbe? van bugyogója? Fita, én itt az hogy kell lenni enni? -fita midnen belünk, és csak az, és mindent bel bele bele...na most mi maradt? Már nem tudok ugy ki bontakozni, hogy ha minden olyan, hogy teremtettek? Na olyan hogy VALAKI VALAMI LE-HENEM A MAGYAROK ISTENE ISTEN-E VAGY TE HEN? TYUTYUJA, (KÉT FELÜL ANGYAL, KZPŐIBE...) AZ SEM, MERT MINDEN AMIBE BELE ESETT AZ DÖG- DÖG? Naz az irataim, hogy olyan hogy halál? -Fita, leirtam hogy ...nincsak az agyam, azaz ha azt mondom, agy adj velőt, ad? -jaja az fröcsög, de most 2002 -2-22. -hogy olyan ládd itt az hogy ISTEN, ez nem lehet az, hogy PARANCCCSAL PARANCCSAL, ami itt minden előbb Erotika, aztán vak vezeti a világtalanokat, és senKi se tudhat 666...? -semmit, de most az hogy jön kapcsolátba a látással? -áss? Naz hogy AMIT, AZT AZ AMIT ITT ŐRDÖGNEK HIVNAK, fita ez ami nincs, azaz olyan hogy félelem? -na amit akarnék, hogy VÉGÜL IS, FITA MI MAGYAROK, ÉS A MI ATYÁNK A MENNYEKBEN CSAK SZERET ÉS MINDENKID AKI A GYERMEKED KID DIK? -AZONNAL MINDEN KIVÁNSÁGA TELJESEITVE AZAZ DE CSAK AZOK A GYEREKÉI, AKIK ŐT VISSZA SZERETIK!!! AKIK A KIRÁLYSÁGAIKAT, ÉTRE HOZTÁK, AZ NINDCSENNEK CSENELEZNEK A CSELEZNEK MAGYARSÁGUNK SZAMARA $$$...azok NEM LÉTEZNEK,(NINCS FÉNYE, NINCSA FÉNYBE) NA MOST HA MÉGIS VALAKIKET, LÁDD HA MOST AZ AMIT 8.BILLCSI + ...HUMANOIDO-MOMAIK MAJMAIK, AZAZ MENÜIK, MOST AZOK HA LENNE SZEMÜK, AKKOR LÁDD ITT LENNÉNEK, ÉS MOST AZ HOGY NÉPURALOM, CSAK ÖRÖK FÉNY A FÉNYBEN, KÉZ A KÉZBEN, ÉLET VAN, VAGY HALÁL? Zitt az hogy tegnap fizikai szabad szemmel , lefeküdtem a betonra, és néztem az eget, (fél felhös) és itt az ami korom por, azt is lehet látni, ami most egybe egyre sürübb...a rühesek, nem férnek többet a bőrükbe? Innnen, nincs csak ÖRÖK ÉLET ÉS CSAK ÖRÖK NAPPAL (PAL) ORSZÁGOK! Hogy mi ez? -ezt nekem neked meg kell tudni, dugni? Dugovics Tita? Csak gondolkodni, és az is magyar RULL!!! Ja az hogy HUNGÁR-OK, azok UFO BÁZISAINK oááá...? MAGYAR OK, JÓ MADARAK? ...Superconputer, számitógép. fita itt minden eleve hiba, meg csak hibásabb lehet?- ki mi a bünös fizet?- na apuiénk, most ezeket nem bntja senki hanem ezek önmagukat emésztik. (fita ezek kincs vannak!!! -SEOL?) fita itt van, jó idó és nem jó vagy rossz...na most az áll? -ezek kivették a idejukat slicc siccc...na pontosan megmondja az időtumot... fita csak az ATYAKOS TUDJA? - és most a tudósAIk játszák a bazárimajmot? ... MI történik atomrobbanás után, fita, mi nem ebbe a zónáaikba vagyunk, hanem amit te gondolsz magadnak, nekik is? -légy, hopp egy légy? ... Steve Bannon fél, hogy bloondit be börtönzik, na most ez nem olyan, hogy bárkinak meg lehetne mondani, mit pináljon, hanem neki tudnia kéne, azaz béke és biztonság, azaz felvenni egy az egy kapcsolátot velünk!!! Jaja Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Whohh ... szakmám? Zitt tardi most az, hogy nekem neked nincs halál, jaja az ami az ELLŐRSÖK S FELDERETŐK AZ A MINDEN KORI HORNI MTK-MTÉK ÉK, AZAZ ASSZONOM, HA LEDŐL, INGYEN FEL CSINÁLOM A TV- ANTENÁNÁJÁJÁJJJ...NINCS PÉNZ... VAN? FIZET A TERMÉSZETESBŐL? PITTY PANGGG... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Csak örök örömök és boldogság vég nélküli, ha merjük gondolni -álmondni -mondani és MagyarIstenszüleinkben suly -NAPFÉNYÜNKBEN pocolunk? 1.: 3/28: A KÉP? MINDEN ÖRÖK KÉSZ, KÉZ -KÉZBEN MIG A MI FÉNYÜNKBEN SÜTKÉREZÜNK, az amit a MAGYAR -MAGYAROK NAP -NÉPEINK, MNDEN ÖRÖK KÉSZ, azaz azt csak el rontani lehet, és le-het, mi a vége és az ára? Most az hogy 666... az csukrád jelenti, ami amiket leirtam, hogy én az enyéImhez (Ijó?) jöttem, akik most csak a felesÉgem, aki ezt az egészet el kezdte ami ujból ujból örök uj és az lenne az a szeretet, szerelem, hogy nem csinálok semmit $$$...ha nem megtartom az én életem neked? -nehogy nem kerül semmibe, azaz ha minmden örök készen és lészen? (mama mi a fene az az mennyek nem mennyek országa? -jaja idesanuám meg maghalok, házasodni akarok...)Most én a MAGYAR -OK TESTVÉREK KÖZÖSS ÉG? -Fita most csak azt, hogy amit UFO_k? -made in Hu? Whooo... wou wojuh vajudik wooo...mak mak mak...Ma King, making money? Fita, leirni nem tudom, de itt minden MATAMATIKA TIKA? -DE HA VAKOK VEZETHETNEK ÉS MATAMATIKA TITKA, CSALOM A SZEMED, NEM HANEM NINCS? -KVÁJTAD, AKIK AKIK A PARANCSUKKAL PARANCSALNAK ÖLNEK, AZAZ A LU DÖRGŐAIK, SZAMÁR BAXOD AHOL MEG ÁLL, PÜFŐLŐAIK, BIKA CSÖKÖSÖK? Zna itt a arany arány? ar -anya? ara -? -NUKINUK NUK NUK NUK...te meg timsózhatod? Fita, itt a MA TE MATT FAK ICA? -$$$... FAR-FART KANCSUKA -CSIKA CSIKI CSIKI SZÉKHELLEIK, MEG CSIKÁSOK CSAJKAJA KAJUNUKINUKIAIK ÉS KAJA KOS? KAJUNUKINUK? Fita most az hogy 6? -az az ha az megnyillott, a szüzhártáyok mnt a temptlom kárpet, most meg nyilt, a MENNY? MENNYI? AZ ÁRAK AZ EGEKBE HÁ HÁ HÁJ?- ROTTY? Fita ISTEN ORSZÁGÁBAN EGYESÜLÜNK, na most van a NÖvény világ ok? -allat világ-ok, ÉS MSOT ITT JÖNNE BE A amit GNOSZTIK IRATOK? Nosztly fiuluka este Tót Marcsával? -csá picsá? -nyillalik? FITA MOST JÖNNE A KÁRÁLY LYUK AMI NAGY NAGY NUKINUZÁS LETT, ETYBESÜLÜNK? 2.: Hol a csépelő -hadaró, na nekünk csak ÖRÖK ÉLET ÜNK? Zett is tercel, nem hanem ŐK? -AKIK ELÉRHETETLLENEK, TEHTELKENEK TEDD IDDE TEDD ODA KUS KI BÁRÁNY CASS $$$... ODA ÓDA? ÉS MOST AZ, HOGY AZ ÁLOM, AZ GONDOL LÁT ÁT,(TE GONDOL OD A TE ÁLMOD -DOM? ) AZAZ FITA, HA MOST TE ELKEZDELEL AZ ÁLMODRA -ÁLOMOD-AT GONDOLNI, (FITA AZ JÉZUS, ÉS MINDEN AZ, AZAZ MFJÉÁZINKMÁRIANK SEGGIT, AKKOR MOST RÖGTÖN A FÉNYED EDDBE-ÖRÖK EGYBE EGYETEM BEGYETEM VAGY! VEDBE? BEVESZED VAGY BEA-DOM, NA AZ ADÓVAL, LÁDD ŐŐK TEREMTETTEK MIND-KET, NA NEM!!!- MI MAGUNK? MIND, AZ AZ HOGY CSAK EGÉSZ KÉSZBEN KÉZBEN TUDNUK CSAK MEG FOGNI A FARKUKAT, VAGY A NYILÁSUKAT NYALNI? Fita, ezek OLYAN HOGY NINCS CSENNEK, ÉS CSAK CSENOLOZNAK? Fitlejad azokóaikat akik egy csöven, a mennükbe csenoloznak -olajoztatnak csenolozstock az az ARANY VÁROS? CSEHEK -CÉGEK-CÉGÉRAIK? Fita, csak egy ÉL LETT? AZ ÁBRAM HAM HAM HAM...ÁLDOZD FEL A FIAD, PACALIZSÁKOD? -AKAROM TUNI,LÁTOD A TUNIKÁM, HOGY MEGTESZED VAGY TOSZOD? -NA MOST, ITT JÖN BE A KOSATYA A KOBAKOS? -FITA HA MINDENT Ő ELEVE TUD? MINDEN ELEVE MEG VAN IRVA, ÉS MOST AKI AZ EGED FÖLDET TEREMTETTE, MIELŐTT EZ A FÖLD? MI AZ AMT TE NEM GONDOLSZ, NEM GONOLHATSZ, ÉS VAN? HA ÖLSZ, AKKOR TE MÁR NEM VAGY HA A TEREMTŐ TÖK, TÖK ÉLESEDJETEK (fényesdjtek???- VEDELJETEK VEDELJETEK, NA MOST HOGY FOGTOK AZ ARANY .VÁROSBA VICÁNKÖLNI .FICÁNKÖLNI? -TÖKÖLNI? Fitala, az ami MA-TE-MATIK (Maketdeworlbetherplace pi pi pi ...fita te is ufonk vagy FÉNY!!!) TITKA, ZITT VAN, NYISD KI A MARKOD, FOGD MEG JÓL, A FOGADDAL IS, NYEMEC BEKAPTAD, JAHHH... Vicca BÁ BÁ BEL, VAGY A BELED? 3.: JÖN A NAGY VÉGSŐ EL SZÁMOLÁS LÁSS? ZÁRT SZÁMADÁS? Most akiket el tudtam érni, de meg érinteni, na most ezt ugy nézzük, hogy AZ HOGY VÉGE, MINEK? MAGUNKKAL PUSZTITUNK MINDENT, DE MI AZ? MIND LÁDD ITT MIKÖR KIJÖTTEM OPEN MINDS? Na fita, itt most csak akik gondolkoznának, na a LEGBÁTRABBAK IS, ládd én a másoduik fiam 1979 születik, és a számba az M1 és hangokat hallok bennem? -na most fita, az hogy AMIT SZERETTEM VOLNA, HOGY OTTHON MARADOK A KIS FALUMBA LOMBA BOMBA LOMUNKMBA SZÁSA, ÉS AZT AMI AKKOR MÉG, DE NAGYON NAGYON SUTTYOMBA, HOGY NEKÜNK A MAGYAROKNAK ÉS ANNAK IS VAN EGY OLYAN, AMIT LÁDD UFO BÁZINK BUZUBUZGÓAINK, HUNGÁRAINK? Fita, én az hogy ÁLMOM, az valóság amit ma is, LESZ MÉG SZŐLLŐ NAGY NAGY SZEMÜ KACSINGÓS MENNASZONY CSECSÜ KOSSUTTH SZŐLŐ, 4-6 KILÓ EGY FÜRT? NAGY KÖRPATKÓMEDNCE MAGYAR BUZA -GABONA KENYÉR, VAGY MÁLÉ, ETTEM KENYERET MEGGYEL, AMI MIÉRT ÁLMODOZUNK, ÉS AZ IS JÓ? Fita, én NEM UFOT LÁTTAM, HANEM AZ VAGYOK, és ez nekem is, apuénk is állandóan, jaja adtál a szarnak egy nagy pofont, mert itt mindenki legalább annyi pénzt akar, hogy éhen ne dögöljön, na most fita, itt midnen rajtatok, kit érdekel ládd a fiam, tegnap, hogy mi adventista...(fita azonnal a vallásosok kanibalok!!!) azaz nam ő hanem én, mert meg akarna tartani a munka (kosztumór) adóját? -meg fiota, ezekről nekik sem beszélhetek, ami az hogy AZ A HALÁL!!! A HALÁL BULL VAN BIKÁSABB KÁSA MIT MOST A BÁRÁNY, AKI A HUSÁT USÁT RUSSIÁT MEG A TÖBB ROBOTAIKAT A CZYBORGÁGÉGÁAIK (DE A KIRÁLYUK KIRÁLYA AZ DE REXX OF KUN GARY?...FITA AZOK IS UFO-FOSOK?) OF LÁDD A GELLERT KAPTAK, NA MOST A ZCYONUKUNUK HEGY TETTEJE ÉJE, AZ AZ AZ UR SIONUK SIONA TRÓNUL, AZ GELLERT HEGY!!! Innen kimászni, kuszni, mász kucs más? -csak be mászni lehet? -mázli a csőbe dicsőbe? -fita, a jambósokat? ( az az igazi ufo-k?) Nincsak, a MATEMATIKÁSAIKAT CASS BAXTASS? MA TE, HOL(A)NAP? NÉP? GYÁVA NÉPEKNEK NICS SZÁJA? -KÖCSÖGE KLOÁKAJA AHA GENY-IGE? COBÁK? SZOBÁK, SZOBA CICÁK? -egerek? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... féllélő növényvilafg felélő állattvilág, robot -világ $$$... Czybiorgágégások? -ember, sose látta $$$...időn kivül? 1.: 3/27. A KÉP? -meg Kávázzuumm... egy a reggeli meg du? Dodozoni voltam, hála a Jó Istennünknek, 6napon át, mukáltkodjál, végezd minden dolGOD? (rötye?) -de ha te nem vagy, akkor hogy, azaz nehéz munkával fáradsággal keresd a kenyered, fájadalommal szüld?- a gyere ked -kid, de az őők dikuk? Fita abram, neked adom a földet, azaz porból lettél, és porrá lesesss...na meg a hamu a fejeden, kamukiaik? Az éjjel, hogy a ARANY -VERES, NA A MI MAGYAOK PIROS SÁV, AZ AZ! -FEHÉR, AZ AZ ARANY? -A FEHÉR CSELÉDEK? -NEM HANEM HÓFEHÉR KELL HÓFEHÉRKE RUHA, na most itt Juhus a király vérében (fita az a BOSS baxdühös kangürcsöd, jaja te akarsz lenni, a BIKA, BIKÁK BIKAJA???) meg mosva, hogy bemenjünk oda... de álljon meg vonat és az arany horda szerelvény? CSAK ÖRÖK ÉLET VAN! AZAZ AZ IDŐ ÁLL! Most csak nagyon röviden, ben vagyok a ARANYVÖRÖS -SÁRGA TÖMÖR NAPARANY -FÉNYÜNKBEN, DE A NAPOMBAN!!!-ÉS EGY OLYAN, MOST MINT VAN EZ A FÖLDGÖMB, ÉS ENNEK A NAPAR-ANYA AMI EGY ...na tudunk következtetni hogy az édenkert négyszögletes, és négy folyó, -jaja tenger veszi körbe? Zna az álmom, hogy most egy azt ami nemrég, hogy van az első arany edény, vagy ez vala, amit ma a napom fényényében, csak meg jelentettem, azaz nincs olyan hogy mult, vagy abbul bull buli bili hogy lehet jövő? 2.: Naz most az, hogy minden ami porból van, zitt minden ami anyag, ha elemekbül?- akkor is minden por -porral (korom? -fita, kor-korom???) kezdődik, amit apumék, kenjük be sárral? Ami van, hogy most HA EZ IDŐN KIVÜLI, AKKOR EZ MÉG SEMMI $$$... ma együtt dolgoztunk a ififiammal, az idifiam bekrakkolt, a derka, és igy ugy amugy ezt és ezt kellett volna csinálni, hogy ne legyen féleleme, hogy puccosan egyedül marad, na én mindig attul féltem, hogy kikerülök az utcára sára? A Mi is ufók vagyunk? Zna minden az hogy beszÉLgetünk, és egymást nyelvét megértjük? -Amit tudok mondani, hogy midennek ami történt és történni fog, meg van? -lett irva? Ime én apuénknak köszönhetem, na meg FITA ITT ÉN ÖRÖK ÉLETEMBEN VAGYOK, NEM VOLTAM AZT HISZEM, MEG NEM LESZEK HA NEM ESZEK SÁRT? Amiért nem mertem mondani, hogy HISZEM HA LÁTOM, NA MOST ÉN ÁLMOMBA, AM MOST IS AZ AZ. S ITT KÉRDEM,HA CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, AKKOR HOGY LEHETEK ITT?-IS $$$... Most a fiam, hogy NEM IGY KELLETT VOLNA CSINÁLNI, HANEM ELMENT VOLNA TÜZÖLTÓNAK VAGY RENDŐRNEK? Jna most fita, kérdem tőlle, miért nem mentél el, tözültónak? Zitt az, ha valaki az mi?- nem magának dologzik, akkor az egy beprograMOzott oktondi állat, vagy robotuk? Ami van, MI AKIK MAGYAR-CSALÁD OK, MI NEM TUDUNK CSALÁDUNK NÉKLKÜL GONBDOLKODNI (UK) farkuk dikuk lenni? VAG INA NILLALÁSA? Zitt apum, nem azért mert megölnének, HANEM APA GYILKOST KOS? NINCSAK AZ ATYOKOS? -AZ EGYETLEN EGYSZÜLÖTT (SZÜLŐ = SULY -SCHULLY? ) -zitt most a Körpátukrajani magyar KÖRPATKÓMEDNCE, a kis nejem, mndent meg tesz, hogy a gyerekét, a kis unokámat, ne neveljélk ellene, azaz magán iskolába fog járni, magyar iskolába? -jár a kába? Óh természet... 3.: Tröha, hogy lehet az, hogy valakik mik. teremtették az eged a földed és most az DÖG LETT,GOD (ROBOT BOT?) DOG DÖG? Na figyeljétek meg a gazdagok, dögök, hogy hogy beszélnek a pincsi kutyáikkal, és a a aaa... nagy zoombihiéna -indonéz pit dögjeikkel? Fitlejal azok midnen az akik PARANCSAL IDOMIDOTTAK, PROGRAMOZTAK? Na most a lapos földesek, ez én most ugy láttam, hogy EBBE EBE? ZITT AZ HOGY IDŐN KIVÜLIS ÉG? Fita csak a por meg hamu kamu $$$... marad? -naz az hogy az a félelem, EZ AZ AMI BENNEM IS MA IS FEN ÁLL? -nem a farkam? -sőt. na most ha tuzültó lettél volna. most 45 éved korodba kapnád a nagy nyugdijat vagy az államnak kellett volna dolgoznik, ki akadáyozott meg? Zitt arrul van nagybaszó, hogy ha nem tud valaki az állatán keresztül jönni,na most itt az van, hogy NEM LETTÜNK VOLNA EGYÜTT, ÉS ITT MINDEN APA (SZÜLŐ) GYILKOS! Na a megváltóról ohhh..zengejetek, hogy lejött a mennybül, aranváros, mert ugy szeretet...erről a felesÉgemnek fiaimnak, meg sem kukkanhatok... de msot annyi pénzed van, na akik az első 100 000... és befektetik, 99% puccos lett? Mnden akit ismertem magyar tőzdés és stcomarketos mind mindenét el vesztette!!!-de családját is!!! Nincsak zitt ha lottyózol, akkor több esélyed van, mint a tőzsdén? -stockmarket? Most nem menek bele, de fita, minden ami vér veritéked, az az ajja ajja ajajajajjj... Hogy mi van a magyarokkal, apuénk!!! Emlitettem neki, hogy nincs olyan ördög, FITA ITT MINDEN AMI IDŐN KIVÜL, AZ NINCS!!! Zna egy rohamba (28) elhagytam a testem, és most ahova mentem,(nincs az amit itt hlálának PÉNOZ NEM NEMES... FTIA EZEK CSAK A FIN GOD $$$... azt akkor FÖNNICIA? -ott bevittek egy *de innen fönt van* laboratóriumba, és 12?-kristálykoponyával körbe vettek, és APUÉNKNAK KAPCSOLTAK, de ők csak annyit, mi lett a két öcséddel,(fita ma közvetlen a kapcsolát?) most a ami valhallogy, kikapcsolt hogy KI VAGYOK, (FITA ITT EZEK NEMHOGY KIONCS, HANEM NINCS!!!) AKI MFÉNJÉZUSÉN!!! Most az az őrület, ami 1986 Benesék ég? Na most itt senki se tudja, sehogy hogy mi az hogy halál? -meg lehet tudni? -jaja csak te tudhatod... vagy huzhatod a csikot fo fo fff... fo$$$... Innen... Vegyük, borzlamasan kinlódok szenvedek, meg gyütrődök, mert mi lesz vele ha egyedül marad? -na ez az, hogy apunék, nem vagy egyedül, és itt ezért kellen valkim, hogy a sirataim el jusson minden gyere kid?- nem beszélve a kis unkájával, na gyertek ide, ládd ÉN CSAK NEKTEK MTK:MTÉK ÉRTÉK? PORTÉKA? VAGYOK, ÉS EZEN NEKED KERESZTÜL KELL TUDNOD MAGAD? FITA ÉN OTT AKARTAM LENNI (ITT MINDEN SZEM ELŐTT!!!) ÉS MEGTALÁLTAM, LÁDD AHOZ HOGY ÉLNI, BESZÉLNI? HALLANI EGY HANGON BESZÉLN ÉLNI? Nincsak BÁ BÁ BEL, VAGY BÁ BÁ BOOK, BUK? -A REST? ...https://www.coasttocoastam.com/ ......FITA ITT?- MINDEN AGY HALOT? -HA VAN HALÁL? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Warjuk -juhuk, várjuk, várjuk az Urat folyton várjuk, ugy várjuk dicsó el jött? -tét, Nagytáte -téte? 4.: Kávézzuummm... vizum, az aranyvárosba? -csak akinek van aranya ere? -azaz a részvény társak sakk matt? Zett torr... hogy nálunk, már mi nálunk, babám, már minálunk babám, az jött a szokásba...fita, az igazibull bábu? Nizzuk a tudomáNUK és trechnica? Zitt azonnal, hogy csak ÁLOM -ÉLETT VAN! É-LETT? ÉL -ET ETET? Na most az mára álmom, amit rögtön gyerekkorom, és most az hogy ezzel, az álmom ugy függ üssze, hogy ez mi? -ki? Ime a hellzet, hogy ha amit most mára, hogy milyen CSODA VALAMI AZ ÁLOM? -ami feltételezek, hogy most vannak akik ez a titok? -megtartják maguknak, de közbe, zitt betettem egy jó párszor a filmsorozatot, hogy itt tudnak olyan humaNŐvénidom alakokat, akik csak bábuuk? Fiteljunk, onnan hogy nekem kötelező iskolába menni, az az hogy mi robotuk vagyunk, na most a prograMOZOOMbiAIk (BarbinŐ -Barbika MOzaik law, azaz a 144 000?- MOZAIK törvényük, na meg mirét hivják a rabbikat rabbinak? Fita a KK? -Közép Keletiek? -hogy zsidók, az BbLia iratokba nem azok hanem a nem zsidók azok? -zsidók, a törvény gyerekéik? (itt akiket zsidóknak hivan, azok mindenek előtt meg felett...nekik nem paraoncsa csal senki filuka?) Na most a TÖRVÉNY FELETTEIK, EZEK A KIVALASTATÁIK, AJJASÁGI SRREND LEEND, ÉS A KIVÁLTSÁGOSTOCK? MÁRKA? Naz most az hogy ENGEMET MEG HIVTAK, HOGY MI AZ AKADÁLYA HOGY A KIRÁLYUK KIRÁJA NEM JÖN? Most az hogy DOM -OD? Rögtön itt az az A DOM? Ha lehet, most azt hogy előbb, na azzal, hogy A KIRÁLYSÁG -OK? Na kell hogy ismételjek, hogy most AZ HOGY MAGYAR -KIRÁLYSÁGOK, zitt azonnal, jogy tüzzel vassal irtani őket, a magvuakt is, és emléküket, és fita, a nyelvünket? Anyanyelv?- MAGYAR? -ezt fóleg a felszabaditóink, azaz minden ami magyar, fita eltüntették, és az egész állatállománukat át paszirozták... magunk ellensegge $$$ ...vagyunk? 5.: Most az álmomról, amit ha valakinek van gó-gyia, akkor látod ...fita az látó? Ó Ó Ó...tündér kaszinó, a kölesbe a disznó, Éliás, Tóbiás... Ezt én most ha most kl kellene találnom, tudnám, ezzel, az ésszel? Fita, mért kötelező az iskola, és most mit vernek belénk, ami igaz, hogy apagyilKost csinálnak belőled, e -világi annak két ága van, s ha nem az egyik. gyikamo, de másik már kiverte az szemed? A TEISTATISTA? Fita, engem nem tudtak ÁTOK, BE PROGRAMOZNI, és fita, a tekóból mennem kellett, na most az iskola igazgatóm, most a gimibe átment, és ott tanár lett, ami meg akarta akadályozni hogy megöljenek, mert ő is... MJÉZUS?-jaja az Jézus ami te vagy? -hus? Zitt már korán, hogy JÉZUS MEGHALT, na apuénk NEM! -s ezzel el lett intézve, de most olysanok mnt a szüleim meg a falusi bácsik -nénik, kimondottan csak földmivelők valának, és mind... olyan hogy elváltak? -na nekem az a 6.-dik- cent? Ezt igy, na én tudtam, hogy ezek e-világiak, AZAZ FITA EZEK KINT VANNAK, A FÉNYBŐL? Fita, kü és vas emberek, brekkegnek krákrognak kráter okádatok, ládd Száraz tónek nedves partján, deglett béka kuruttyol... Fiteljuk, na olyan 3000 dalt, népdal és énekeket, de fita, azt nagyamám hogy hogy és hol rakták bele a a aaa...bogaraikat? - lehel betöltve? -bogÁR? Zna ami ha van hogy egymást is irtják, (fita ezek azok a programuk, JaNUK8:44! -na az ami most minden ami ember ölő? -az embert nem lehet megölni, ez az hogy NE ÖLJ GONDOLÁTBAN SE, NE XEXÖLJ GONDOLTÁBAN SE, AMI HOGY? Na én a harmdik gimibe katonai akadámiára jelentkeztem, leirtam, na most azonnal a SÖTÉT OLDALON VALÉK? -LERITAM! 6.: Még abba a évbe, előbb a volt iskola igazgatóm rugják ki, aztán engem, midnen magyariskolából, végleg, meg a KGST oskolábull, és most menekülnöm kellett, mert az unoka bátyám a beülügye azonnal is kés, mert benne vagy az első 10 áldozatba? Fita itt apuénk, mig Jézus bennem él, NA VAN EGY EGY NAFÉNYGÖMBÜN-K? (UFO?) Fita zitt az a mi amit AURA ahuna arra Agtelek? Na most az mára álmom közepin ázunk, hogy előbb...fita most az hogy IDŐ, MOST SUNY SANYINK, TELI TALÁLAT, ÁLL! Na ami időn kivül, az az hogy idejukadtak ki, kivették az ide jukat, na az a kijelült hellük? -apuénk az $$$...most! -elmuilnak málnak a renyhe népek, az $$$... NINCS? -HANGLYUKk -NEM HANEM KLOTYÓ,SEGGLUK $$$... PCZE GÖD GOD DOG DÖG -ÖD DÖRRR... Most az jogy van a KIRÁLYSÁG UK? TRÓNUK? Zitt az idő, ládd NEM BESZÉL HOZZÁNK TÖBBET, NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK KIRÁLYLÁNT? Fita, figyeljuk meg a KIRLÁLYLÁNAIKAT, begyesek? -bügyösök? Zna az, hogy AMI TEMPT LOP -OSZT -LOPOK? Nincs ugy hogy most körbe körbe görbe bögre, na ITT AZ HOGY ITT AZ IDŐ? Zezz minden ami ez, ez NINC ládd apunk, hogy lyuk? -kuly $$$... kulcs, kulacs, kullancs? Naz az összes kő -kőre, meg a vasbeton dzsugeleik, ami most az ÖRÖK ÉLET AZ EGY ÖRÖK KÖR -KÖRÖK ÉS ÖRÖK EGYBE ÉS MEGBONTANI NEM LEHET! LÁTOD? -CSAK FÉNY, ÉS HA VALAKI NAGYOBBAT TÖBBET AKAR, AZ ÖKÖR? Naz nekem, ide meg van az a a aaa...hogy ha lenne olyan, ládd valami vissza tartja A KIRÁLY VISSZA JÖVETELÉT? -na most fita, onnan, hogy felütte magát a Királyságaik, AZ AZ HOGY AMI BÁBEL, HOGY NEM ÉRTIK EGYMÁST, ami az hogy ezek, akik itt a NAGY ÉPIT PIT ÉSZEK, NAGY TENGER ÉSZEK? Állitólag a Niburások, a robotaikkal keverdtek, na azért kellett iszkolniuk? (fita, engem ünnepeltek, ma is) 666... most mi legyen, am csak nagyon röviden, hogy most az hogy van ÉGI TEMPLOMUK MUKIJAIK? -azok nagy nagy katedrák, és most hogy most midenki, oda be fel szivódott volna...Fita, most azok a magyarok testvéreim, akiket nem tudtak ÁT KOZNI PROGRAMOZNI -MOZIZINI? Hogy most az hogy meg kell halni, Halld hogy zeng az égikar, éde svicc slicc sicc... hangjaival... most minden a a aaa...fff... a nagy KUPPBA, FEL EMELKEDIK? -Nos msot ott, ládd akik merünk meg Szólaln hallni, na most a mi nyelvünket senki rajtunk kivül nem érti, és most az amt telepátia, tehát nekem meg van az az ELHÁRITÓ (FÉNY) HOGY FEGYVER, NA AMI TE HOGY MEG TUDJUK NUK, HOGY MI AZ AKADÁLY? Fita, akik ÖRÖK ÉL, az nem tudja gondolni, hogy ölni, gondoltában? NA FITA, AZ AZ A MJÉZUS ÉN VAGYOK, amit megint most csak az, hogy az ami AZ HOGY MEG KELL HALNOD, abba a pinuTUNba, ha te levetted a szemd az Égről, már süpped a hajó? Nem tudom ciffrázni, de ezt mindenki meg tudná láttni? NEM!- akiket apuénk hogy halotak, (MÁR KÉPTEENEK FEL TÖLTŐDNI MJÉZUS FÉNYE???) -HUSA HGUSÁNGOD? - de olyan nincs, nem is tudod gondolni ládd a pénz nem ÜK? Zna most lenne a FEL TÁMADÁS? -az az hogy onnan, ez az hogy lépcsőkön felmentünk a toron tetetéjbe, ahol a harang van, harangozni bá bá bell...meg a belük, Jna most onnan akik HAZA JÖTTEK, most lejöttünk és itt a föld felszine a nappal vagyunk! Ba az a FEKTE NAGY... MÁR NEM TUDOM HOGY HIVTAM REGGEL, DE NAGY NAGY NAGY...KÖR kuppos KUPOLA, ÉS MOST ELKEZDŐDÖTT, VALAM OLYAN, HOGY EZEKNEK AZ IRATOKNAK KÖZTUMÁSSÁ KELL HOGY VÁLJON? Fita, én nem merek olyat gondolni se de ha az $$$...Most ahogy vagyunk előbb A A KIRLÁLYI NAGY NAGY LÁDD MÁTYÁS TEMPLOM, ÉS MOST AZ ÖSSZES AZ EGÉSZ EGY NAGY DOM? ÉS KOROM FEKETE, BEN BENNE ÉS MOST SENKI, EGY MANUSZ MINUSZ SE TUDJA HOLVAN, SŐTT EGYÁLTALÁN Ő VAN? -JAJA ÉN? -zitt most az körül, ládd az az a fekete black HOL? -SE HÓL, SE ÓL SEMMISE HA MISE TISE ---FIta ezek csak bábuAIk? -$$$...piszka fa-fak? Innenn... ÁLOM AZ ÉLET? -fita ez az, hogy van a FÉNY -AURÁS? -ÉS ÁRU LÁSS? -NA MEG A HALÁL? ...spirál fény az ürbe? -space XY most ne sirjon? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Warjuk -juhuk, várjuk, várjuk az Urat folyton várjuk, ugy várjuk dicsó el jött? -tét, Nagytáte -téte? 1.: 3/26. A KÉP? -Az egész rohasztás, az egész földöng, 1000-ben, Szilveszter és Szilveszter pópával és Szent sTefaNUKkal kezdődött, és valószarü (szaru? -fiteled a MUMMIÁIAKAT BIKÁAIKAT?) NUKINUKIPUKINZÁSUKKAL végződnek? Fita ekik ekkora őrÖLtSegGEikkel ezt meg tudták csinálni, hacsak egy ember lenne? Most megint a cséphadaró, paszuly, olyan hogy halál nincs, csak rohadt eleve pásápölők, és zsiváNUKINUKIAIK, FITA OLYAN HOGY HALÁL NINCS!!! -(AZ LENNE A MEGBVÁLTÁSRÓL OHHH...WOHHH... ZENGJETEK??? )CSAK ÖNMEGHASONULLÁS 000... AZ ÖRÖK KÖBÖKÖN, ÉS ÉS MAG HAS-ITÁS, (DE A BÉL, AZ!!!) MIT AZ ATOM MAG HASITÁS, ÉS MINEK? Zez az, hogy te nem vagy, él benned krispi hus? -husuk vagy? -az a PÁS -SÁP OLLÓ ÖLŐ, beadós és adó fizető. és ha nem? Na az álmom, ami te is ők is mi is vagyunik, csak azok vagyunk, és neked nincs, nem lehet álmod? -jaja a szÁtokba adják a cumiUKat? Fita egy ember? -madár de most itt van az hogy NEKED NEKEM KELLENE LEGYEN SZAVAM SAVAN LUGOM HUGYOM? HA TE NEM VAGY ADDIG, MIG EL NEM FOGADOD, HOGY FOGATOK ALLÁHALA SZART ADOK, SZARADÓK?-HALL ÁLL? HÁLLA HÁLLA HALL A LUJA, FOGADALOM HOGY FOGATOK ALLÁ SZART ADUNK, AZ TE VAGY? RÁ GOD? Zna abzullu ullubullu ultibuli hogy a GONDOL LÁTUNK? -VAGY AZ ŐŐK GONDOL LATRUK -LÁTRA HIMRINGYÓAIK KÖCSÖGÉGÉGÁJUK DÁGVÁNUK NUKINUK SIONUKI MUKI MIKI MOZIS UK? -MÁZOLÁSUK, MÁSOLATUK AIDA AIDÁCÓAK VAGYUNK? Fita ONNAN, na most nagy kasztSZARnyákAIkat, fita ma is, ma már NAGY ERŐDITMENÜÜK, AZ EGEDBE, FITA AZ A MAG -OD MA -GOD, MAK MAK MAK MA KINT, MAKING MONEY BUBUK? - BUNKEREIK BUNKEREKEK, NA MOST ÜR UR? -URUK? -WARROSAIKAT, az első KURRIÁIKAT? -CIFFRA PALOTÁAIKAT CUPPLERRÁJAIKAT ÉPITÉNEK MAGUKNAK!!! -AZTÁN KEZDŐDIK MEG A HIT TÉRITÉS ÉS TEMPTLOPO OSZT LOPOK NAGY OSZTLOPAIKAT, AMI VÉGÉG VÉGE FOSSS... A NÓTA $$$... AZÓTA HOGY EZEK, IDE FELJÖTTEK, MOST FITA, A TESTÜNK AZ AGYAG ÉS AZ TÖKÉLETES SZIGETELŐ, AZAZ EZEK NEM IS GONDOLHATNAK HOGY VAN NAP? SUSS FEL NAP $$$... NÉ MÁK, VAK OK, SÜKETEK, SÜTKÉREZHETTEK, A HAJTAOK A MIÉNK? ZSIRIZSÁKOK? PESTIZSÁKOK? POSTA? 2.: MAGYAR OK, NAP MADARAK? Na ami van, mindenek megett ami csak egy turás kurás is, kell lennie vala mi, vagy vala ki kakiAIk? Zitt most az, hogy én ezért jöttem be a csőbe?- cső! -pöcs ő? -te vagy a cső -csövük, vagy egy nyilás, nyilalás? -a szüz lukad hártyája el repedt? -mint a temptlomuk KÁR -CSZAR PITA? -KETTÉ HASADA MASADA? Na dfita, nekem megvan az a KÉPESS EGEM ÉGEM? -hogy én ÖRÖK VAGYOK, és itt én a MAGYAROK FÉNYNAPMADARAK TESTVÉREIMMEL, ÖRÖK VAGYOK, AMIT CSAK ÉN TUDHATOK, TEHÁT TE IS, DE ANNAK BENNED KELL LEGYEN A MAGJA MÁGLYA FÁKLYA MAG -MAGYAR -OK MAGOM -GOMBA BOMBA VAGY?-BAMBA A BAMBA BAMBA A BANKBA? BANKA BÜD9S BANKA TYUTYUK JUHUK? -UGY LÁTSZÉK SÉK SÉK SÉK...LEESETT A PAP AZ ÁGYRÓL TWIST...A TI VILÁGOSTSEGGETEK? -FITA TE TUDSZ GONDOLNI MÁST? Fita, most a halálban bank bid bankáAIk, vagyunk!!! -bak?-kabb, kabbe? -baka és kaka! Katona bácsi haptákba, bele szart a nadrágba, gatya, Katona néne mossa ki, fü de bidi dobja ki? Fita, onnan, na vegyük hogy minden ami ÉPITMENNÜAIK KAKÁAIK, AZOK EGY NAGY ÉPÜLET ÜZZ LETEIK ÜLEPUK ÜLLETÜK? -NA FITA, AZ ÖSSZES NAGY HOMOK HOMÓK ABRA HAM HAM HAM...HALMAZOK, HEGYEK, (KIK A SIONUKAT ÉPITIK MOST IS TANISS DE ITT A KIS (*FITA MOST APUNÉK, EZÉRT HRRR... HARRR...*) HAMISKA MISUK A BIKA?) DOMBÓK DOM BOOK? Fita ezek az ÜRREL AZ ÜRURAIKKAL VANNAK MOST IS EGYBE SÜLVE -FŐVE, ÉS AZOK ADNAK NEKIK MIT? META/MATA MAYA BABA, SZÖSZI HAJA HAJJA HAJJA AZ ÉGNEK ÁLL? KUKOR KUNKOR HORR ICCA, Zitt ami van, hogy az én husom, az enyém, és itt van a lukam, fujhatjáték, és csokányom, behuzom? -hátra kötöm? Zna először 1950 körül, trillcsiszar leirtam, hogy jöttek az ÁVH-szászok? -fita angló szász -ok? -és ahol laktunk,*FITA AZ IGAZI ROM ROMBASZOK AZOK A NYEMECEK MA IS* / na apunak nem volt ellensegge, ha kérdezték milyen párti, haspárti, és ki az akinek adtak husuk tytyuaik juhus? -nem az? 3.: MOstroha nem irom le, hanem MOst, na azok, akik lentről jöttek fel, minden itt AZ AZ OK, -MÜVELET OROZZÓAIK ÜK? -Zitt fida Ü Ü Ü... TÜTÜTT? GÁZ -GŐZPÜFÖGÉSZETITOVALÖKÖDŐK? COMBA- SZÓK?- COMA? Na MOSt? -ezek csak a föld alatt, bujákállóAIk nagy kálók meg kis kállók, kakálók és kakáltatóAIk? MindenEdd kannibaltások szarba vágók, át -hágók és verők, ládd GOLDGOTA ÉS KERESZT, VAN ARANYABB BÁRÁNKAJA? MI VAN HA MINDENKI AKI VAN MAGÁVAL KEZDI MAGÁVAL -MAGÁRÓL -MAGJÁRÓL IS GONDOSKODIK, ÉS NINCS MEG MENTŐ, 12-? ÉJFÉL ÓTA ÁLL AZ ÓRA, NA MEG MÓRICKAJA CSUTORÁJA? ÉJFÉL UTÁN ÓRA 6-? MEGSZÜLETETT A KIS JAKABB? Most az hogy IDŐ? ÁLL?-na ez a legjobb meghat666... Tározás? Zitt most a szegén magyar -népem? Ezt most ugy kelett volna, hogy ONNAN, ez az mikor az ÁRULÓAINK AJJA AJJASAINK? -BAXUNK? -NA OLYAN, HOGY XAXONITÁK? -vaduk akik kik az ANYGYALUK? XAKX-XONÁAIK? BÉL FÉRGEIK? Fita BÁ BÁ BEL? A MAG -MAGYAROK ÉRTIK EGYMÁS HANGJÁT? Nincsak zitt a nagymamám, kisfiam, maGADnak tanulj? Fita, EZ A VILÁGOD? -HANGOD NÉLKÜL? -EL LEHET UGY HAGYNI, HOGY VAGY FEL A FÉNYÜNKBE, VAGY MOST LE, NA MOST AZ VAN, HOGY MINDENNEK NEK VAN ENERGIA MEZŐJE? ÉN AZ ENYMMEL TELJES EGÉSSZÉBEN RANDELKEZEM, A VÉGSZÓ FOKON, NEM KÖZÉP ISKULÁS FOKON, AZ EGÉSZ MAGAR-MAGYAROK NÉPEMET, EGYÜTT TANULUNK? TANU? NEKEM VAN NAPOM, MI KE MÉG? Tróha, most EGY NAGY NAGY NAGY... NAGY UGY AZ ORSZÁG HÁZ, MINT MINDEN AMI ÉPITMENNÜÜK, most az hogy du: -dudu? -ez most a Mártyás Templom, vagy fita az ORSZÁG HÁZ CUPOLÁJA, zna most MINDEN IGAZ HIVÓ, AZ EGY CUPPOD-LÁBA SZÉT TÁRVA NYITVA A LUKATOK? -SZELELNE, ÉS VÁRJUK, FOLYTON VÁRJUK,AZ ÜRAT ÉS NINCS SEMMI? PU $$$... A PU? -TOK? Fita, most akik... engem meg -fel ismertek, olyan is -ősmerős erős mint az oláhecet erre, arra, él a marha? -ért magyar RULL? Na azok, most KI KELL JÖNNI A NAPRA, és akik ...fita ITT NINCS SEMMI, VÁRNI?- CSAK A LUKOTOK SZAGA SZAGOD, A BELED LENNE, KINT CSÜNGÉNE? -NA AZOK FEN MARADTAK A DOM-UKBA? -FITA OLYANOK, MINT SZÁRITOTT KOLBÁSZUK? LÁDD KULDÁRÉK, KOLBÁSZBUL A SÖVÉNY, NA MEG KUTYA SZALÁMI? -ELVTÁRSAK, NEM A ZSÖMLE... HANEM A KOLBÁSZOM? LU SZALÁMI MI? Innen, most az, hogy CSAK HANG -OK vagyunk, és csak ugathatunk NUNK _NUK? Fita, az álmunk, de a miénk, azaz midnenkinek van egy luka? -szuka? -bazuga? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ŐŐK a Boss-ok, teremtenek minket is, be be Bossnak, és azok a Bossos $$$...AIk? -na meg s dugványuik -dág -dag -dogványulk. DOG . GOD OK? DÖGADÓAIK? BOSS A NOVA? -$$$... hova tova stova vaj? Kaktisznoj? -szagoj? 4.: Kávézzuummm... paszuly, hol a cséphadaró? Hogy mi ki vagyunk magyarok? - Talán az ÉdesAnyánk fénye, szemünk fénye nyelve, az első hogy minden aki magyarok, az a magyar Édsanyanyelvünkkel lép le a falvédőről? Naz az álmom. ami ezek szerint, mi örök vagyunk, mert az az álmunk, és ez itt, egy botanika kert, és most itt csak zöldésg gyümölcs s magvak, és van a konkoly mag? Nne feledjem, hogy ami ez a tudát = 000... az örök köbökön, és ezt zerintem, akik tudnak figyelni, ez a jógában, de szeretek mindent. ami jó iga gyia, de most itt Jojó Ijó Mijó ha jó a vége, minden jó? Zitt fita, aminek nincs vége, eleje, vagy ha vége, az lenne a kezdete, és ami elmulik, az NINCS, $$$...Elmulik majd a nagy homály a sötétség? -Felhőn tul? -téged ládd HIT -szemünk, zna itt az hogy jelen? De érteni kell a szavak vak vak vak... értelmén? -ért elem? -gyermek vagyok az ŐŐK keblén, mérges kigyó fajzatjaik? Zitt az öszirataim olyan hogy én azt keresem, ami az álmom! -onnan, MAGYAROK ÁLMUNK? Fita itt az a szó hogy MOON? Ha van örök élet, márpedig az nekem kell megtudni, ami rögtön, ha nem lenne? -ez lenne? Jaja ijenkor a 24 évet tanult idöcsém, legalább 4xar kitüntették a legmagasabb stahonovista érdemrendel, kádár sakjátkezüleg, az Isten ember mind vezető,(nagy ember de sara? -ns őtjöng ,mrt te mmdig ijjen voltál? -fita az van?) fita itt a szó légszarosabb értelméhben, vak vezeti a világtalant, mert én mióta az eszem eszem, nekem örök életem az enyém kell, nem a tied, na ez amit apuénk, hogy neked is lenni, ez később mikor találkozok magammal, aki Jézus!!! -de csak maga a szó, és hogy itt most te mire, kire kiri kiri gondotál? 5.: Most az irataim, ládd ez is piszkozat, és nem nagyon javitok, sőtt...amt most is irok, azt álomélem élelem! Jaja a gomdolátom Atom bomba? -de szőnyeg Atom bombázás. mert a jelenembe vagyok, vagyis a FÉNY-HONOM -OTTHONOM? Fita. sokat kelle ismételgetnem, hogy én a MAGYAROK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Zitt apuénk, csak örök élet van, és most az hogy ahogy ők tudtak szin? -lelni, ládd én sem tudok ugy most, hogy nea sárga bögre görbe körbe ne köröznék? Fita. apuénk állandóan figyelmeztetnek, és most ha nem huzom be a farkam? -Nem értem, mert ez ugyis hogy álom? -aztén Mi is ufo-k vagyunk!-na teli találat, ami most (intelligénes tele sárral? NEKÜKN VAN EGY FÉNY -AURÁNK! Zitt most Ijó Mijó azaz ugy érzem hogy Jojó de az egy tudjátok mi, és most Ijó? -Mijó, ha vége jó mnden jó? Fita, vissza, hogy JÉZUS, AZ ÉN VAGYOK, (JezzooMara) azaz most itt vagyok, és ezt kellene hogy de itt NEM AZ A TUDATUNK VAN, ami ez egy NŐvény. na most az Állat is az, csak egy zürbÖLővel. ami de biza, a nüvények is robot gépek képek, meg az állatok is!!! Ezt leirtem mikor a Pártosok országainban, mgejlennek a magyarok? Zzitt vissza Bábel? -az ami bel, az ténleg csengó, vagy harang, de fita a bele? -mi van ha elkezd korogni? -jaja az is egy csengő, csak az már egy hal, vagy egy rázkigyó? -a bele hajtja? Na nem tuidok most, mert fita, ezt most látom, azaz most az amit az éjjel, ezt legjobban, Csenneyvel. ami Wasington vagy New -York felette, egy hidin, felmennek a Mennyükbe, ami most (na most bejött, akik A TERMTŐK AZOK RÉSZVÉNY TÁRSASÁSGOK GOD PONI MONEY LÓ? -LÓK LAWUK?) az ami mégis a föld belseéjbe belibe van? 6.: Most emlitette a c2c-on, a gyerek, jogy biza ez egy ürruha, na meg rühe? -ezt én tettem hozzá! Ami van. ugy 49 éves valák, ás addog vártam, hogy vagy pézügyieg. leheTŐvé válik vállig vállig, de azután már nics más választásom, ki kell jöjjek a klozetbull: Na ez egy rémsegges nemcsak buta (DEBT DOBT DOPT) állat állomáNUKINUKAIK KAJA ...KAJUNUK? Fita, zitt az hogy az ÖRÖK ÉLŐ MAGYAROK -CSALÁDÁINKNAK, EGYÜTT KELLENE MINENNT CSINÁLNUNK? -NUK? -EGY HANG HANGOD? Naz itt az jogy ha van ellensÉged, az az jogy VÉGE, azaz NINCS? Fita, az nincs brenne az UNIVERZZOOMOKBA $$$...Ami van, hogy mikor 28 évet betöltöm, elhagytam a porhövelyemet, Fita mai is, azt ugy, hogy te voltál, és most lesss...és hogy halál ADÓK AZ EGY AZ EGBEN MSOT IS S RÉSZVÉNY TÁRSAS-ÁGAIK!!! -nekünk de itt nekem először nekünk olyan kiut nincs, ez az otthoni MAHOS (MOHOS) FŐFŐJE, kijárt, és szeretetet velem beszélgetni,(ha nem bánt senkid?) és az öccse hogy van akit az Isten örök életre itél, van akit nem! -de te nálküled???) Na fit, itt most az, hogy a magyarokon -rokon népeken kivül, csak halandók vannak! -nem hallnak? -Fita nem beszél hozzánk többet, ne válaszszunk magunknak királyt! Na már csak a farkincáját, azt $$$...Amnit akartam, hogy most ha te nem hallhacc... na itt most csak, a TEREMTŐKÉAIK? AZOK A TŐKÉSEK! Zitt most a Swordfish cimü film? -ha láttátok? Hogy a a aaa... agyam -velő?- leállt, azaz az agyam fosss... leirtam hogy mikor épitették a FEHÉR HÁZAT, az ingyen és adományok. na most azt is, hogy most ugy, hogy a bálnák, a nagyhalak és a kis halak, ne meg óráiásnál óriásabb sarkankigyók analkondáaik, kondásaik,(na fita, az itt részvény társaságok, azokba, ugy, hogy mi FÉNYGÖMBÜNR ÉNJÉZSU? -AMI ÉL???- Dfita EZEK ITT LEHETNEK, azaz a TEREMTŐK AZOK OLYANOK MINT ÉN, MEG TE, DE TE SEMMID HALVÁNY FIN GOD...na ezt is érintenem kell, hogy akik az ŐŐK KÉP MÁSUK, azoknak nincsen az gondja hogy mit fog enni ma, és hogy hogy lehetne pénzhez nyulni????... kinyulni? -be allád? Na itt van MINDEN!!! -ÜK, fita az az hogy ÜRÜK ÉS ÜRÜ-LÉKEIK? Innenn... ha megtudnuk oldani meGOLDás láss, lehetett hallani hogy egy óra, és az amcsi nép, magyar ok szabad, ismét?-de a többi is, nade most a meGOLDás? HA NINCS HALÁL? AKKOR NEKIK SINCS CSAK TITKUK MEG PISZKUK, AMIT AZÉRT PSSS..p$$$...FITA NEM ELLENSEGGESKEDEK, DE HA ÉN ÖRÖK ÉLEK, AKKOR MIDNENKIM? -A KREME A RÉME A KRIMI TATÁROK IS? Van rosszabb a halálnál? Fita, én nem FÉNY -UFO-t LÁTTAM, HANEM AZ VAGYOK? -TE MERNÉD-E AZT, EZT GONDOLNI? EGYÁLTALÁN? NINCSAK FÉLELEM VICCA? ITT A HUSÁNGOM DONGG -RÁ GOD? ...Tudüsk először (ever) látnak negativ időt, tüdőt? -Timea krin kinba a pricsi? -FÉNY? -vakit? ...Kék (blue) spirál fény, gólyatorcs... Space X? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ŐŐK a Boss-ok, teremtenek minket is, be be Bossnak, és azok a Bossos $$$...AIk? -na meg s dugványuik -dág -dag -dogványulk. DOG . GOD OK? DÜGADÓAIK? BOSS A NOVA? -$$$... hova tova stova vaj? Kaktisznoj? -szagoj? 1.: 3/25. A KÉP? -na többzör be villogtam. hogy miért jönnek le az Égiek? -Fita itt most a magyar -ok, nem lejöttünk, hanem itt vagyunk, és figyeljünk -figyelünk? Akik LEBUGTAK BUGGNAK, azok xexxelni jönnek le, és igy vannak a fél -élők, és gépipieik, (bval kezdődik) robotAIk? -artifaka mestersegges inteligéne, gecikéjeik?) Az egséz ÓRISÁSOK MEG BAXXÁK A KECSKÉT, na azért szökdécselnének csak NÉNE?) NA MEG KÖCSÖGÉGÉIKET, mellé lötty! Vegyük bloondit, nem -e ő a e -világ? -legerősebb ember -e? -na van benne, meg most akit Hegset? -magyarull irom, na akartam vele találkozni, am most egy olyan üveg fülkében van, ami nem voltam benne biztos, ha most meg jelenek neki, mi lett? -de az egyik leg közellibiével, találkoztam! A baj a vaj? -a fején, hogy ezek akik a GOD DUK UK? Na lehetsegges lenne, az amit most én ezt kora itt csak elkezdek pislogni, hogy a MAGYAR OK TESTÉVREK KÖZÖS ÉGE, MAGYAR ERKÖLCS MEG BECSÜLET, NEM FAKÖL de SEOL? A TEMTŐ A TEREMTMENÜIVEL? Zitt az hogy Isten? -nincsen!!! .csak cseneiéKéik akik egyenes csennolozások, azaz csövezés ládd A KIRÁLY HUS, ÉS A HUSUK? -VÉREIK VONALA? Fita itt büdös beltenyÉszet van, ami a magyarok, ládd végül is amcsiba hazavágjuk a KIRÁLYI POPS $$$...ÁGOD? -POPSIDÓKAT HALÁL ADÓAIKAT? NINCS ADÓ, AZAZ CSAK ADOMÁNY VAN, ÉS NINCS PÉN-Z-$$$... -ÉRTÉKE PORTÉKA NÉLKÜL, REPREZENTA? PORBÓL LETTÉL PORT ETTÉL, SÁRT SÁRA ÁRA? 2.: Igen érdeskés, mert GOD? -DOG ÉS DÖG-ÖD? Zitt most mi a halál? Naz az hogy mik -kik a magyarok? -az hogy nekünk is vannak kiválasztotáink toszóink $tatáink?- *ANAL BAXÓK FA FAK* és kiváltsÁGOD DOG DOG DÖG PONI POMILOY? -KORONÁS BITANGÓK, ÉS DIETUAIK? AIDÁAIK $$$... AIDÁCÓAIK, ITT A DÁCOM, RÁ GOD, MINDIG CSAK RÁ RÁD GONDOLOK? URAM ÉS ALKOTÓM, MINDNEM TÜLLED DÜLLED VAN, (ELŐS NICHE ÉJASZAGA SZAGAOD BETTY AZ ANALOD?) DUS KEGYBEN KEBLEM DE VALAGOM -GOD RÉSZE SÜL VALÓM, VALLAGOM-GOD CSAK A TIED, MOST ÉN MIND UNTALAN? Na most, zitt ha neked nincs KIRÁLYI POPODÓIUM? PAPOD? PA? -HOGY LETT LEHET A PA AZAZ KIRÁLYI POPSÁG SZENT NEMZETTSEGGEK? LÁDD PAPA? PAPÖL? POPÓD? NA MOST AZ AZ IS ÖVÉK, LÁDD MIDENNEM AZ URNAK A-DOM -A-DÓM, MNDEN AZ ÖVÉK, SZIVEMET IS NÉKI ADOM, AZ IS AZ ÖVÉK, HA NEM ŐK BAXTAK ÖSSZE VISSZA VÁJC KÁLMÁN, TÖBBE NEM MÁSZKÁL MÁN, HOGY LEHETETT A ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE? -KÁCC MOZSINAGÓGÁSAIK? NA FITA, MERT NEM BAXUNK? MAKULÁTLAN SZEPLŐTLEN BÁRÁNYKAJA? SZÜZ VALA, AZ ANUANALA LUKA PU LÁDD SZÜZ MÁRIÁJUHUK MÁRIHA SEGGI? -FITA JUHUS? HUMAN ÉGI MANNA ÉGI MANNA MANYANALA? MONEY MANNA? Tröha, most az hogy MIK -KIK A MAGYAR -OK? Zitt az hogy miért huzták le a Mi is ufo.k vagyunk! Na igaz hogy nem én, de fita, ZITT A MAGYAROK AKIK UGY, LÁDD HA NEM BÁNT SENKID, KID, DIK? -HADD jaja HAD EL HADD? -BESZÉLJEN, ÉLJEN? Ez az. hogy most is, talán féltem, megjelenni, fita abcuzurda el vanak egymástól is szigetÖlve,nem bece bloondi? - bent egy buráluk?- van, akit ...zitt vissza, van egy olyan, aki a KÉPÜK KÉPE GÉPEK GÉPE, CSÉPLÓ GÉP, AZAZ HA BEÉRETT A TERMÉSÜK, AZ ARA TÓJA, Ami fita, most ami ládd géjes -kéjes és gágégája rabbook? -EZT ÉN FELIMSERTEM MAGAMBA, amit leirtam hogy első osztály és anyák napja ma vagyon, és jó lesz ő ezután, tul ad minden hibán? -na nincs olyan, mi van? 3.: Na az egy olyan mnt egy BOGÁR (IMRE?) IS, MEG ROWAR IS, MEG MOST AZ AMI LÁDD, AMI LÁZ? BAXDÜH -KANGÖRCS, MERT MOST HA NEM TE CSINÁLTÁL MINDENKID, AKKOR MOST MAGADDAL... fita, amit tegnap, hogy TE EGY OLYAN CSODA ERŐMEZŐ NAP? -ez az, ha nem bánt senikit, senkit se baxogat? BOSS? -filtreljad meg DIVID ÉS DYVID DD (DÖGÖK DÖGE) IMPERRA/PATWAR ÓTWAR LESZARMÁZOLÁSAIKAT SÁRA MÁZA VÁZA? NA MEG AZ URRAL KODÓ KONDÓ -KANDÓ ÉGI LESZARMÁZAIKAT!!! KÉRDELEK, MAGYAR OK TESTVÉRKÉIM MMM...TÉGED TÉGELYED AZ ISTEN CSINÁLT, HOGY A SEGGEDBE LŐTT? -LŐTTEK? Nizzitek, te egy FÉNY -NAP-BURÁDBA VAGY, és most az olyan, hogy TISZTA OLYAN FÉNY, AMI LÁDD EGY KRISTÁLY ÜVEG EMBER ALAK ÉS ANNAK A FÉNY ÁRADATA, DE ÁRA? Pbóbáljuk, hogy csak FÉNY? Ez az mikor találkoztam a mi ÉGIENKKEL, NEM MEGBAXTAK MEG ELKEZDTEK PISZKÁLNI KOTORNI A SEGGEMBE, VALLAGOM A VALA GOD? 7 NYELVEN TUD BESZÉLNI? FiteLjad, ezek soha nem fognak látni, hanem csak SZENT ÉRZELEM TÖLTI KEBLEM, ÉS INTIM PERCEK A SEZLOWNON? EZ A LUK BAX666... NUK ELADÓ $$$... KIADÓ? Most az hogy ABBA APINALÁTBA bejöttem ebbe a HÁROM? -LÁDD VAN HÁROM AZ, NA TIM? -AZ UJSÁGIRÓ, (mostt visszaolvasom, jelenkezett) Russ TIM MMM... HOGY AMIT EZEK AKARNAK, LÁDD AZ MEGVAN, ÉS VELEM AKARTÁK AZT A DOBOZZUK? MI FÉNYUFO-k? Fita, ez minden egy FÖLD ALATTI ÁLLATI (ROBOT MESTERSEGGES) LÉTESIMENÜÜK? Naz van az UJ ARANY VÁROS UT UK, ÉS VAN AMI MOST UGYANAZ, CSAK AZ EGYIK VOLT, A MÁSIK LESS..LEESETT A POP AZ ÁGYRÓL TWIST...Na most apuénk, de az van?- azaz azt ők gondoltatják!!! ŐŐK ÖRÖK HŐK, CSINÁLTAK MINKET? -NE MI MAGUNK, FITA ITT A HANGSULL SULY SCHULLY HOGY NEM A MI MAGUNK? Innenn... nadon fida, a baxás kássáAIk, nem tudnak magukról semmit, azaz nem is tudhatnak,(CSAK TIMSÓZHATNAK) mert ISTEN BARANYAKAJA JÖVEL, ÉS A BUNDÁSAIK? Ha megázik is a bunda mégis bunda a bunda... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita a vezető és parancsal csaló DIETUKAKÁIAIK... na most olyan hogy PÉNZ NEM? -FITA NINCS, ÉS AZ A HALÁL -OD OKA TOKA, ÉS AZT TE, NEM LÁTHATOD MEG SOHA, NAPJÁN VAS-ÁR-NAP JÖTT MEG A FOLYÁSOM... ...oááá... ... nizzitek, JFK meg horrustyó, ÖSSZE AKARTA HOZNI A KÉT NÉPET, AMI MI LEENNE MOTT MOTYO MONEYJUK UK, PRÓFÁCICÁJUKKAL? -DÖRMBÖL GÁZOL -GÁZOSIT, MINT SOHA NAPJÁN VAS-SÁR-NAP...NA EZT AKARTAM, VOLNA...HOGY MAMCSI, EGY MAGYAROK 2 MA MA MAMA MMM...NAPORSZÁGUNK? FITA CSAK ÖRÖK NAP NAPPAL OK VAN!!! Nincsak én nem ufo-t láttam hane hogy? - szeretnék szerelmet vallani... a sötétbe? -vala vallagod?-tok?
UFOzzuummm... miEeee... Fénymadarak Magyarok emberek örök élünk -énekelünk fényljünk hogy A MAGYAROK ISTEN-E? -ÖRÖK SZERETET VAGY ÖKREIK VAGYUNK, HA NEM GONDOLKODUNK DE MAGYAR RULL SZÁRNYALUNK A NAPFÉNYÜNKBE REPKEDÜNK SZÁ SZÁ SZÁ...MAD ÁR? 4.: Kávézzuummm... paszuly, hol a cséphadaró? -viz de tiszta s sziv -visz egy pumpa pa pa papa pa... Ezt igy néz ki, aki keres (mit?) talál? Amit ma reggel be akartam villogni, az möst a Képernyőmön: Harmadik (WW.-3) villagháboru holnap, mi lesz velünk? Ez az, hogy állandóan engem is piszklát, hogy vagyok benne ebbe sárburába, ami most végre? Közbe engem azonnal érdekelt mindennél jobban hogy ez hogy lett, és itt én kevesebbet mint örök élek, nem tudok elfogadni, ami nem volt meg lesss... hanem csak az van, nekem! Naz azonnal, hogy hogy teremtrette az Isten a világot,(de az állatnak mondhatod? most világokat? Ez rögtön apuénk, hogy mi a Jó Istennel, azaz együt egyetértésben, csinálunk mindent és mindenünket, -amit másKÉP, lehet? -ez az, ami mi lesz ha nem lesz HALÁL? Ami mára, hogy ezt hogy hogy vagyunk benne ebbe a NŐvény burákba? Az általánosba rögtön hogy a zöld ostoros euglénánál vált el a növény és az állat világ? Na most az hogy onnan, hogy ez egy állat -valami, ha emlékeztek rá, Fercsi bátyánk, csak a gyökér kitartson, na itt most ami van, hogy most én egy állat vagyok, és ténleg nem nehéz az ösztönök ellen rugdalkóznom, hanem most egy olyan, hogy vannak a szelid állatok, és a vadállatok? Vannak kimondottan csak növény evők,és most cannibalok, s hogy hogy ho ho hooo... 5.: Ami van, hogy én szeretem a fejtörősdit, (fita, az nekünk, ládd apumat, aki megfejti a megoldhatalan emeletes egyenltetek, Liricsev, és azzal, jaja van olyan okos, mint itt van olyan, o kos BOOK KOS, és hogy ebbül, kell legyen egy kiut, és van! Fel is, le is és kiut? Most hogy az éjjel, na a fénybe vagyok, és itt azt boncoljuk, hogy hogy lehet az, hogy mindenért fizetni kell? Na hogy pénz, nem tudok ugy hogy most jó allája vágok, hanem az pén? -nincsak nincs penny (pengő) mert nem éri meg a vasat? Na olyan hogy pénz nem, sehogy nincs, és itt az van, hogy én nem tudok gondolkodni pénz -nem?-ben? -.a nem, az hogy olyan fog alma sincs azaz olyat kitalálni nem lehet, és főleg azzal a másik élŐ lény? NEM! -ezek valóban kövek meg vasak, és hasak, pont ma, hogy egy elktromos motor, 10 ezerzer az örök köbökön jobb, mint a legjobb konbaxó motrok? Most már. elég egy pár óra itt, és ez beBurÖL?- és most olyan terheket raknak ránk, a pénz nem? - éhesek, ami most kiszegez bannünket a karóhoz? -köt, vagy fita $$$...karóba, ólba szóga? Amire fel szeretném hozni a figyelmünket, hogy ez ellenség nélkül, most nem akarnám a számat jártatni tépni, de nyitottam egy topikulát, Kirsztus egyben az Antikrisztus, és most apuénk becsngőztek, mert nem értik? (FITA NEKEM RGTÖN AZ ELSŐ HALL LÁSS? -EZT HOGY NEM LEHGET LÁTNI???) Fita, ha te olyat hozol létre látra, ami nincs, pl.-halál? Az szemen szedett vakitó hazuggg... az erdő, zugg a nádas? A BbLila, ha cegy egy olyan fel tételezés, hogy NEM IGAZ, NEMIGAZ? Most azt hogy most tiszátán elérkeztünk oda, hogy az hogy nekem adatott minden hatalom? -nincs olyan, mert a MI FÉNYATYÁNK A MENNYEKBEN, NEM HATALMASKODIK DIK SENKIN KIN? -NA AZ A PÉNZ -NEM NEMESEK NYEMECEK MEG METSZELEK ŐK? Fita itt van az hogy ÜK? KUKUK NIKINUK ÉS VASAK, VASUT, ÉS AZ A SIN? 6.: Okvetlen, hogy az AKIK VAGYUNK MAGYAR -OK? VAGYUNK? -Naz amit nagyon nehéz a réz ágyu, hogy amit mára, ez az hogy ezt a testet tesped, na nem kell jer temessük el most ezt a testet, hanem ez az, egy temet-ŐŐK? Ami van, hogy itt is nagy nagy fény-auránk van, és most ez egy olyan, ládd amit Pártus birodalomnak hivnak, AZ AKI A MFJÉZUS -JÉZINK FÉNY EMBER VAGYOK, (nincs oplyan hogy most nem vagyok?) - most a csukrán át, kereszt-öl? -kereszt, ebbe a ösztun5 állatka állatkertben vagyok, és eddig, ládd most vissza, hogy amit a Mi is ufo-k vagyunk! -tópikulónkba, ládd amit nem látok, azt nem tudom csak ugy, hogy halluczináci cici, az ördög csecsi? Fita, amit megint nehéz a rázagyuk, hogy ha van ellenség, a BbLiába hogy amillik ház? -meghasonul 000... ezt most kérdem, ha van ellenség, akkor most az van, hogy ez végül is, zitt ami van, hogy azok akik ellenseggeskednek, magukra maradnak! (FITA VOLTAK ÉS HOLTAK?) Na most olyan ANTI KRISZTUS? -HA VAN OLYAN, DE MIT ÉRTSÜNK ANTI KRISZTUS HUSUK? HA NEM JUHUS, DISZNÓ? Zna még amit mára is láttam, hogy az ami a TEREMÉTÉS KORONÁJA, AZ EGY NŐ? -ÉS TÉNLEG NÖVÉNY? Fiteljuk meg a test, ládd egy OLYAN, hogy most ami emlős állat, az nincs külön hogy ez a ANYA -GOD, VAGY PAPA GOD, mert mindakettő egy NÖ- VÉN? -ÁLLAT, ÉS AZOK IS ROBOTOK? ROBOT TOK, RABOOK VOLTUNK MOSTANÁIG, RABOK LEGYÜNK VAGY SZABADOK, NA EZT MONDHATOD A SÁSKÁKNAK CSÓTÁNYAIKNAK, FALNAK, FEL FALNAK? VAGY SZÉT TÉPNEK? LÁSS AZOKAT, AKIK VALAMIT TUDHATNÁNAK, ÉS ITT VAN AZ, HOGY HA KITUDÓIK A TITOK, MOST NEM TOJNAK TÖBBET A TYUKOK? -CSAK GÖRBÉT? Innenn...hogy ahova ma vissza, be jöttem, az három de egymás mellett, egyenlő doboz, ládd az arany város? - és mi (is ufo-k vagyunk!) a középsó dobozba vagyunk, de mi most figyeljunk, az ami az iratokba van, hogy vannak akik mindenen keresztül tudnak... gázolni? -na most fita, mert az az ember, akik valóban MFJézus ember, az nem itt van, hanem A FÉNYÜNKBEN, és ezt most, jaja, fita a fiam.fent vagyok a fejem tetetéjén, és nem tudok lejönni? (kugrott a kocsból a Frvyen, olyan 60 Miles mi lesz? )Na az olyan, hogy most ezt a ösztönállat, spórázon? (nincsak iott te ha most ládd én, ezt el kell örükre hallgatatni, jaja emlékét is törÖlni?) De ezt én, mikor a Pártus birodalomba, ládd királyságuk lett? -megkerestem azaz én nem vagyok, (fita ez nem én meg te vagyunk!!! -ezt apunénk, fita irtóra tudtak szimulálni) csak magamnak? -magomnak? De a talákozás, az az hogy kinyillik a csukránk!!! -jééé... MFJÉzim ÉN? ...Fita Afrikába motor nélküli scooters, én több olyan hogy amit szagbad energia. csak ahoz engedély meg patent, na meg ezek, NEM EMBEREK!!! -mellesleg a CSUCSOK CSUCCSA ALIENEK, AIDÁK ÉS ADICÓK AIDAAJA AIDÁ ACÓJA? - kijöttek az egyik olyan, hogy ingyen energia bicygli? -na CSCSUK? BIKACSÖK? ...Euclid 'fekete dark ürhajóik, fel fedeztek 2674 dwarf galaxist, fita bitta hogy egy hármas halom, dobozba vagyunk, és azok, örökre magukra vágták csapták a budiajtót ajtóstul? ... na most amit állandóan, te meg én nem vagyunk itt??? -fita káét hegy közzül, mi mász ki, neked adom találd ki? Olyan hogy ellensegg? -esetleg? -leg? -leges legEnd? ... oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Fénymadarak Magyarok emberek örök élünk -énekelünk fényljünk hogy A MAGYAROK ISTEN-E? -ÖRÖK SZERETET VAGY ÖKREIK VAGYUNK, HA NEM GONDOLKODUK DE MAGYAR RULL SZÁRNYALUNK A NAPFÉNYÜNKBE REPKEDÜNK SZÁ SZÁ SZÁ...MAD ÁR? 1.. 3/24. A KÉP? Nagyon tisztán és tudatosan jöttem vissza és hogy hol van a magyarok mennyünk? AZ EGY I-IHHLET ÉS FEJÜNK AMI FITA, most az hogy amit apuék, hogy te neked, ezt most mostanába, am mi az idők ha te örök vagy, és az lehetne NÉLKÜLED DE NÉLKÜLÜNK? Tehtá GONDOLKODJ ÉS MAGYAR RULL!!! Na fita, ez most az, ládd tegnap Yojó Iojó? -nem tojó? -tyutyuk pac pac AIpac...hányat tojtá az ólba, dde ÓDA -ADÓ arany toYás, nem görbe? -mindennapra?- egy arany toYás? Most onnan, HOGY AZT FIGYELTEM MEG,. fita, igaz hogy mi a FEJÜNK? -na nem hanem itt egy dobozba négyszögÖLes $$$... *de az ami az arany war WWW... LADA LEDYAIK* - $$$... ládd az is hogy végül az ARANY WAROSSÁIK LESZAKADÁK AIDÁK AIDÁCAÓAIK HULLA AZ ÜRBÜL? -FIA AZ $$$... BULL BULI BULI ITT A BILI TELE STAR? SÁR DE SZÁRAZ??? Na ott ugy hogy saját ERŐ -MAG? -ÉS MOST ERŐMEZŐ -ENERGIA? Fita, kérdelek benneteket, ez is hogy benne vagy, nyakig a sárba, na meg az őők szaRUkiba, és csak azt fröcskölheted, (*fita, ami sose volt le ve$$$...JWis $$$... se pisi se kak fos $$$...* SÁR SAROK *) ládd apum, te jobban tudsz hazudni mndenkinél,(EZ IGAZ!!!) miért nem lépünk lép? -lépes méz be a poártba, mi lennük a leg gazdagabbak, ami apum. foss be foss ki? -(itt vanan az ÁRU LO LAWIKKINGEK?) fita itt minden az $$$... Most az hogy KRISTÁL DE ÜVEG RKISTÁL EMBER??? Fita, mindeNŐtök akik már tudnnának GONDOL KOZZ??? KOZZMOS KOSZMOS? Olyan csoda MADÁRNAK -MAGYROKNAK LENNI ENNi, JAJA A FÉNYEM? Nincsak ezt amit most fénybelövük, jaja na előbb, most AZ HOGY A MENNYEK -MENNYÜNKBEN BENN VALÉK, ÉS ONNAN JÖTTEM VISSZA, na most ezt te is, mindenki aki elérkezett oda, ami most AZ HOGY SZABAD A MAGYAR MADÁR ÉGI MADÁR (Mi is ufo-k vagyunk! -UFO-k? -made mad de in Hu?-Whooo... IÁ IÁ IÁ... lát? -mit lát? -mag-át? -TÖKMAG? 2.: Na most olyan NAGY A VILÁG -MINDEN S ÉG? -NA MEG MOST AZ HOGY AKIK VAGYUNK, NEM FOGLAL EL TERET -TÉRIDŐ DÁRIDÓ? -DE HANGÁR OK? -FITA, AHOZ HASONLIT AMI A MAGYARI IGAZSÁG ÉS I I I...IHHLETT, SLICC LETT? SEM OLYAN HOGY NINCS ANNAK, AKIK LEHÜLTEK,KIHÜLTEK? NA AZOK A HÜLYÉIEAIK? -KAKIKIJAIK? -AMI ELŐBB FOSS... A FOSS UT NE SZISZEGJ $$$... CSUZDÁJAJJIAIK A CSUZLISAIKNAK? AZ ÜRBE LÜLLEK? Fite, még benne vagyok abba Atyám. vagy itt a gatyám, tele sár Sára ára? Nincsak a fizikai testünk, az NŐ-vén? -ewoluzácion NUKINUK? FÉLJED AZ ISTEN -ED EDD? -JAJA A HUSOD? HU (HU-$$$...) MAN MANNA MENÜÜK? Fita, ezzel is most meg azzal, hogy elkezdek krákogni? -na fita, előbb most hogy HOL HOLE? -VAGYUNK, itt van hogy most JÖTTEM VISSZA, és amit megrpóSzáltam, hogy he én az vagyok, van e még valakim, na most fita a KABALÁSOK KABALTÁSOK, NEKIK TE EGY NŐ VÉN, JÖVE VÉNYÜK VAGY! -TERMTJETEK JÓ SZŐL LŐTTÜK ŐŐK A SZÜLŐ TÖK, JÓ GYÖMLCSÖT, ÉS ŐK KÖZBE BALTÁZNAK??? -és most jövök vissza, na NEM LEHET LÁTNI, MERT ABSZULUT UT ULTIMINIMUM OLYAN ERŐ VAGYOK, AMIT AZ IRATOK, NEM AZ ÖVÉK? -JÖNNEK HÁT TUL RULL? ÉS MOST AZ HOGY NEKEM ADATOTT MINDEN ERŐ ÉS HAT ALÁM ALMA, JAJA LOM, LOMBA FÁK S FÜK S VIRÁGOK MINTA INTENE, ÁRNYAIMBA SZÁRNYAM? -MEGPIHENNI JÖJ Ő JÖJJ-IDE? ZITT KICSI NEKEM EZ A HÁZ, NEM HANEM EGY KLOTYÓJUK SZARATÓAIK ÓL-OK, JUHUKK, ÓLBA SZÓGA, KIRUGOM AZ OLDALÁT? LÁT -OD? KIRUGTAM A HÁM (ABRA HAM HAM HAM... HOL A PACALOD) FÁBULL? Zna ha eddig, mert itt a lényeg, ha én magamra leltem LELKÉM? - fogadom hogy meg találom megkeresem az én huszár, FITA AZ HUSÁRUAIK, és az én csákóm, amit elhagytam mikor haza jöttem, a Verckey az is már nem az, nemigaz, hágón? (HÁG ÁR?) Zitt most MI MAGYAROK Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in mad de Hu? -Whooo... 3.: Amit a Mi is ufo-k vagyunk! na meg meg ez is, AMI AZ EGYELTEN AMI AMIT EDDIG MÉG NEM TÖRÖLTEK, akik örökre el ásták magukÁtOK ÁTKOK? Na hogy el hagytam végleg? -ezt a porhövelyemet, és most fita, meg tudom pontosan mondani hogy itt? -az Istent .T, nincs más Isten, csak örök egyIsten -e, közbe, azt amit nem látJáték? -hogy mit csinál velünk? -na fita, ah van ellensegged, még a hasa -dékbe $$$... VAGY??? -AZAZ MÉG EGY SEGG NYILALÁS LÁSS NYILÁS 000... $$$... mert NEM A NAPOD VÁLASZTOD, DE HA AZT A NAPOD? -AMI SOHA SENKI NEM LÁTHAT NA NA NA...AMI A SZÓ LEGSZAROSABB ÉRTEL MÉHBE? -CSAK NYISD KI A SZEMED, AZAZ MAGYAR RULL, LÁDD GURUL GURUSUNYI GURGULA? Na fita, ÉN A MAGYAROK TESTVÉREIM KÖZÖS ÉG? -KÖZSÉGIANASOK NEM VÉR ALLÁHALA FUTÁSOS $$$... JÖTTEM, ami most csak röviden, ha mi nekünk olyannak kell lenni, mint a szeplőteln maKULLátlan? - juhus UK? -(fita sár lett, és férgek éte?) -most nem cifrázom, na az most bennünk van a belünkbe hogy ha már olyannak kell lennünk, OLYAN NINCS!!! Röha, amit a Miuff... hogy a Mi MFJézink, hogy LÁTOD, OLYAN VAGY MINT ÉN, NA MOST AZ NEM VOLT MEG LESS...$$$... MOST A FIN GOD $$$...(ugorj) SZAGOD? Fita, most a PÉNszke xuka xuku xuku ...? BUKJ RÁ GONDOLSZ IS, MÁR ÖNMAGOD MEG SEMMISITETTED ETTED? EZ TEGNAP MEGTÖRTÉNT VELEM!!! Fita, most a PÉNZ ED, ESZED??? MOST TE A TE PÉNZED, MEGÉRED? -NA MOST KI AZ AKI A PÉNZ -NEMÜ -NEMÜEKET VALHALLA IS OKOLHATTA? Fita, ez egy OLYAN BONYODALOM BUNYÓDAL A HÁROM KOZKÁN, BELÜL, hogy te abbul LÁCC ARANY BULL BULLIIK BILIIK, ILLIK ILLEHTÓ TŐKÉSEIK? Naz az első, hogy TE NEM VAGY A DOHBOZOOKBA ZOOMBIZOOMÁNAIK NUKINUK PU PU PU... ÁRUJA, ÁRULÓAIK? Zitt hogy mikor MFJézimmel találkozok, most az ÉN VAGYOK!!! Ezt még jobban, hogy HOGYAN GONDOLKÓDOK HÁNYKÓDOK EGYÁLTALÁN? Na mikor elhagytam amit 28(fita itt az akasok recordok trháza hogy 29, és ezek is mindent jegyzetelnek) éves koromba, az hogy VISSZAJÖTTEM, MONDUK ITT E HELLEM A TESVÉREIMMEL ÉS SOHA NEM HAGYOM ADOM EL ŐKET!!!- ÉS MOST LEIRTAM, HOGY VISSZAJÖTTEM, ÉS NEM VOLTAM SEHOL, AZAZ SEOL? -ÖL? A HALÁLOM KERESTEM (NEM A TIED?) VOLNA, DE NEKEM NEKÜNK OLYAN NINCS!!! Naz MOST SEHOL NEM VAGYOK, ÉS EZ ROSSZABB A HALÁLNÁL, FITA JAJA VAN ROSSZABB BAK, MOST EZ AZ, HOGY ÉN? MOST FITA A DOBOZBAN VAGYUNK ÉS HÁROM DOBOZ VAN, ÉS MOST ITT AZ HOGY TELJESEN EL VAGYUK SZIGETELVE MAGYAR -OK MAGOMTÓL, MAGAMTÓL, ÉS MOST AZ AMI ITT CSAK SEMMI VÉ VÉ VÁÁÁ... VALLÁS -UK VÁLLÁS...ZNA MOST EZ, EGY HUSCAFAT SE $$$... ÁLLAT ÁL LÁT ÉS CSAK TÁRGYAK ÉS CSAK TRÁGYA HA MAGYAR OK, TUDAT UT ZITT VAN MFJZÉZINK, AKIBANK ÖRVENDEK SZÜNTELENÜL, NA FITA, JÓ ATYÁM, HA TE TUDZ VALAMIT KEZDNI EZZEL A RONCCSAL CSAL,PACCALLAL AKKOR ÉS MOST AZAZ ZZZ... MEG NYILLOTT A KIUT, AZ AZ AGYUNK ÁGYUNK? -FEHÉRE, LÁGYA, ÉS AZ A CSUKRA, AMINEK MEG KELL NYILNI, ÉS MOST EZT NEM TUDJÁK TÖBBET, EL KAPARNI KI KAPARNI? .MAGYAR OK MA MA MAMA MMM... MÉHE MÉHEM? -ZZZ... Innenn...fita amit ide betudtam hordálni, azok a hangok , ládd a nagymamám, hallva (halva) az nem gondolkódik dik, hazudig dig, dig -dögadó? -fita a meg bocsájthatlan bün, a sebünk, ha akik sebet zsebet vágnak rajtunk etetjuk? -azok a féreg lukakAIk, na itt amiket be hangoztatok, adj hangot neki, fita mi van? -na azok itt vannak amit hangazat -ok? -és HUNGÁRAINK -HANGÁRAINK ÁRA? -SÁRA KLÁRA, KRATI... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá... fita, az ürbül támadnak? -jaja most...a védóm, hogy el lettek háritva? Hári Jányost, van bugyógója?
UFOzzuummm... miEeee... Jézus? -juhus a király értem halt, értem? -halt, mindkiért meghalt e az Ur, én értem? -is tehát? -de hogy fog lejönni a Messiás a Megváltóról ohhh... zengjetek, higy juhus a király bennünket ugy szeretett??? -hogy? -oda ne rohanjak jak jaki jak... 4.: Kávézzuummm... vizeljunk (fáradt gőz) de ha nincs illemhell? Ma hogy vagy ölsz, vagy ölnek? Zitt ha a teremtők, ők termtettek minket ket-cat, na meg a kis égur? -na ürur? - a kandur macska de neki is van kisegere? - a szukanak? -kannolnak kánea? Fiteltam a vallásos adókat, és most GOLD? -TÖKÉLETES ÉS ÖRÖK VAN, ÉS AMIKET LEGYÁRTOTTAK? -Pinya árusok, és vaxgyárosok? HOGY LEHET HOGY GOD DUK, MIDENEKIT KID MEGDUG, HOLY OF HOLYY? ÖRÖK VAN, ÉS TE? Fida, amit mára, itt bevágom, ha te álmodtál valamit, hogy jön le be neked? Fita, ma megfigyeltem magam, és az hogy ÉN MOST IS GONDOLOM MAGAM, és az olyan, hogy az vagyok én? -AZ!!! AZAZ!!! AZÉRT AZÉRT IS, HA MINJÁRT AZ INGEM, GATYA MARAD, AHA TELESTAR? Hogy hol van, most az egy GONDOL LÁT, ÉS A FEJEM FELETT VAGYOK, ez uganaz mikor a fiamat extázissal 5 ször adag meg itaják, kiötütték a kezébül a sört s itt van egy másik pohár, és feje tettenén van, nem tud lejönni...fita amiket leirtam, az észbontó???), ÉS UGY HOGY A FEJEM KÖZEPIN ÁZNÉK? -egy bitta, vagyok! -és ugy, hogy apuiénk, mert ezek ...most is volt egy kis vita, és minden a pénz -miatt!!! Ezt most hogy szeretném az álmom, ami most ahol voltam, annak a vége, hogy vizelnem kell, és ott nincs viz? Zna addig, hogy akik itt voltak -laktak magyarok, azok olyan hogy egy mint a nylon bugyi de olyan, hogy ugy átlátszó, hogy az csak ha most van olyan hogy telepátika Körpátmedence, azaz ugy átlátszó nylon papir pap irat, amit most ugy mondtunk most léptél le a falvédőről, vagy a függöny mügül? Naz most itt mikor kellett jönnöm vissza ebbe a biórob gépbe, amiért menn az vallagháboru, ládd itt ezek kezében van mnden, na az GO(L)D IMÁD IMÁDD AZ PÉNZ NEM NEMES URAIK? Fita, én azért is hivom nyemecnek őket, mert NEM ÉRTENEK EGY KRÜKKÖT MAGYARRUL, ÉS AMIT ŐK VÁNCOGNAK, szerintem ezek roncs robot gépek, és képek! Fita nyemec, hogy akik mosT ÁT KOZONAK ÁTKOZOTTAK ŐS APÁINK, AKIK SZABADONM ÉLNEK, HOGY HALTAK, AZOK ŐK, ÉS NINCSENNEK A PICHÁBA SS$$$... *NNICSAK EGY ÉZBEN VAN, AKIK ELKELKNSEGGESKEDNEK, MIT BÁRD SAMI AZ ASZTALRA VÁG?* MEGJÖTT A BIKA BUUU... UTOLSOS VACSORA, HÁBORUHU HU HU...NINCS TÖBBET HUS, NA TÁROLVA? -BARÉÁDOLVA COFFOLVA?* - azok ezsetlg váncognak, msot fideljuk meg az ami hogy egy egy olyan, hogy nylon -papir? -fita az a pap iratuk?-csak ők vannak a BbLila lába közt, szagadók? 5.: Na most ha ezt ugy, hogy ha az iratok értelmezése, az az hogy ezek akik ezeket létre hozták, azok PARANCCSAL PARANCSALNAK, és közte, ládd még mindig, azok olyanok mint én? -és azok EGY KUPCOKBA KUKACOK KULLANCSÖK ÉS KUKACKODNAK, AZAZ A KÁKÁN IS TALÁLNAK CSOMÓT, AMIT MA IS, GO(L)D? -AZ A HOLY OF HOLLYY, na most ha ő ők teremtettek bennünket, hogy tudott ilyen ocsmoneyságod? -.amit eszel az leszel? Fita ha valami volt, az NINCS! Zitt most az, hogy most én onnan, hogy azokkal, akikkel itt magyarkodtunk volna, azok egy olyan, hogy nylon pap iratok alatt? -de BnLia lia bugyija vagy lila akáczok, Zitt megint, hogy van a szó? -de ha ISTEN SZAVA, ami most olyan, hogy MAGYAR OK ISTEN-E? NA itt, sokzor, pitim, gondolkozz mi a faxt csinálok most is? JAJA DE MAGYAR RULL!!! ÉLEK A SZAVAK VAK VAK VAK...ÉRTELMÉN, GYERMEK VAGYOK AZ ŐŐK KEBLÉN, GYERMEK? HOL A TÖMLŐ, RÁ -GOD, A TEJCSARNOK? Na vissza, HOGY ÖRÖK ANYAG? -Na nem mondtam, hogy nincs olyan, azaz ha feleződ-ik, de az hogyha ÖRÖK ZÖLD EDÉNY -ÉDENKERTEK? Fita itt szó volt rólla, na Sleuthék, zitt a tul éllés ellés ellt-és $$$... Fita, én ilyan vagyok, ládd a 24 évet tanult idöcsém, őrjöng, pedig csak az ami ...ő azt mondja, te ilyen voltál mindig, mnt Jitler meg Satalin össze kötve? Most amiket leirtam, addig, ming én az, hogy nem adom oda senkinek az én magom? Jaja hogy az ami a testünk? -te gondolod magad? Fita most az hogy most jó nekem hallani, azt ami olyan ütközés, ládd ha van ellenseggetek, jaja most csak egy NYILÁS MEG NYILLÁS LÁSS? KI CSÁNÁLTA? AZ ELLEN ELLEN SEGGÉT? (fita mert mellik segged? -Zitt az hogy Juhus, fita egy pacalIzsákba? Most a sivatagba, megkisérti a a aaa... ördög, azaz itt zazonnal KI TERMTETTE AZ ŐDÖG-ÖD -DOG GOD DÖGÖD? -JAJA JUHUS, NA MOST AZ ATYA? TÖKÉLETES, AKKOR MOST MI VAN A FIJUHKAJA? 3.: Na mikor most ládd...na az egy olyan, mint a A? -ami most a szomszédunkba, zitt most ugy a felesÉgem, magyar falut akar, a fiaim, na ezt még nem tudtam ami a bauxit bányába, a bátyám, M-Pita, hogy az hogy ládd szinte olyan, én is menekülnék, ma a felesÉgem ő nem nybaxóda ólba nőtt fel, most mondom, ugy utálod magad, fita az van! Na a fimnak, én is akartam menni volt hála a Magyarok IstensÉgünnek apuénknak? -de most a gépem, s momdom lufa miéárt van kunkorok rajta, na ő nem csinlta? -nem adom oda, akkor ő vesz egyet..(fita most ténleg, nem ő csinálta, de most ha pénzbe kerül?) fita az olytan mnit a volt dobó ujságok, ahol 1800 na az igazabu 4 -5 ezer körül ujjonnan, na most nekem nagyon fájt, mert most kell szereznem egy uj alkatrész, ami min.-400? Fita meg szüntették a kis ládd 1950 kis heti de mindennop volt piacokat, ami csoda friss zölségek gyümölcsök, és vaj tejszin turó meg tejféleségek, ami monduk, most hogy MINDEN A CONPUCÁRA SÁRA ÁRA? BORZALOM, na most fita, itt HA NEM FOGJUK LÁDD EZEKET AZ SIRATOKAT, AZ EGÉSZ FÖLD NAPNÉPEINNEK HALLANI KELL? Na az hogy DRÓT, nem róllam van szó, hanem a DRÓTOS TOi? .FITA, TE IS MAG KELL ELŐBB GONDOLNOD, ÉS UTÁNA A SLUCCED KI KOMBOLOD, DE HA ZIPZÁR JAJJJJ... nane te a te gondol át látod vagy, amihez a CSUKRÁDNAK meg kell nyilnia, na most én amit mindennél jobban, előbb nagymamám, na azokat a meséket kellene hallani? Fita az egÉsz falu, hol Emi néne Emese mese? Ezt amket, ládd a régi népmeséhnket, azmi az a valóság, EZ EGY HIT? Fita nem vagyok senki semmi ellen, de apuénk, ha te hitt ellen vagy, de nagyon de nagyon buta vagy? Na buta, az debt dibét, azaz az a nylon bugyi pap irataik? Zna most ott, elkeztem hugyozni, s fita, most az ami a Logan Ran filmbe, ez a föld allatt van!!! -na most ahogy ott van a kirájat, az előtt, és elkezdtem hugyozni, azaz fita, ezt mindenőtök meg tapasznyalhatjátok hogy mikor te olyan helyen vagy, ahol csak HIT -HITT VAN, ott nincs semmi!!! -beszart a halot, bid a rawatal? Innenn... fita, te a gondolátod álmod vagy, de ahoz neked előbb lenned kell, azaz azonnal most ISTEN -FIA -LÁNYA VAGY, ÉS IGEN IGEN BEN VAGYUNK A MI FÉNYÜNKBEN BEN BEN BANGG... Fita, ha én nem látom, tehát IOJÓNKKAL? -most ősszakálunkkal, na meg most nagyon soikan vannak, hogy elkezdtünk magyar RULL? -rollerozni? -de fita, azzal amit most az akit én gondolok, magam az örök van, és most azért van, hogy te is mi is de ha tise mise, nincs mese, hamise ha mise tise? Fita, ezek már abba a fekete... egyirányu zsákut? Ha a VILÁG EGYETMBE LENNÉNK, de mi magyarok, azok vagyunk? -és a mieink beszÉlnek hozzánk, most fita, ha van elelnsegged, csak az aza nyilás, na meg itt vannak nyila sok, jajaja kinyilt a szeme, -nyélasok, fidaa a csukra minden!!! -nincsak csak az ami az irásaik, és most fita proFácia Negra? ...van egy tucat jó alienes meg menyből az angyal, lezzupzz...hulla... ...The Top Ten Mysterious Montains S21 i E6 DVR ... Mysteries of Aztecs DVR ...Mysteries Above S1 I E7 Ghost Towns DVR-HISTHD oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Jézus? -juhus a király értem halt, értem? -halt, mindkiért meghalt e az Ur, én értem? -is tehát? -de hogy fog lejönni a Messiás a Megváltóról ohhh... znfjetek, higy juhus a király bennünket ugy szeretett??? -hogy? -oda ne rohanjak jak jaki jak... 1.: 3/23. A KÉP? -$$$... Süsü bolondIzsák, pastIzsák? -és kész veszed elem, egyéb meGOLDás nincs más a szivemen, na a MEGVÁLTÓRÓL ÓH ZENGEJTLEK, HOGY ŐŐK BENNÜNKET UGY SZERETTEK, HOGY? -MA IS SZERELNEK? MIÉRT KELL A SZER -SZARATÓ ELEM? Na fita, itt csak ÖRÖK ANYAG VAN, AZ AZ ANYA GOD? s HITTszemük látja azt tejesen, jámbor utakon nincs tévedés de veszed-elem a kanyart bevetted? -Minden NAP, vásár nap? Ami van, hogy itt minden CSAK ÖRÖK ANYAG ALLAHALA PU, AZ A PÉNZ ZZZ...(I)ZSÁK -KOSOK, OKOSOK BOOK -KOSOK FOSOK? Ami van, hogy csak olyan hogy A MEGVÁL-TÓRÓL,AZOK A PÉNZ URAK, ÉS AKIK ÁLTAL VANNAK A HIT HEGYEIK -KEGYEIK, KEGYELTJEIK BEGYESEIK BÜGYÖSEIK BIKA CSÖKÖSÖK? Fita meg prószÁlom, na van olyan hogy ÖRÖK ANYAG? - fita azt csak HIT SZEMÜNK? -látja AZT, -TELJESEN??? Na most nagy olyan, HOGY CHRISTYJÁNŐK FEL BUZDULÁSA -BUZDITÁSA KÁSA RAKÁSA SÁRA ÁRA LETT? Ami most KINA TELJESEN AZ AZ FÉM -FÉNY SZOBOR, AMI AZ ÓUTESTEMANNATUMOR? Fita a tetőPont az a MENNYEK MENNYEK AZ AZ ARANY UT, ÉS AZ AZ ÖRÖK ARANY-OD ANYA GOD? -GOLDOK GONDOK GONDNOKINUKINUK? Fita, amiket megfigyelek a másik oldalokról, ás át tudok hozni A HIT ANYA -GOD LUKUK LUKINUK A DUGGYATYA VALLAGÁBA? VALA -VALLA -GOD? Vegyük együk egy ügyük, amit tegnap hogy ami elmulik = nincs? Ami van, az PÉNZ-VILÁG -OD ANYA GOD A HANGOD? (ANYANYELVE?) Fita amivel visszajöttem, HOGY TALÁLTAK ÉS VAN ÖRÖK ANYA -GOD? Ez most kezdődne azzal hogy 1025 ÉVE ÉVI? NA BELEHARAP AZ ALMÁBA, ÉS RÖGTÖN PUCCOS LETT, ÉS EGY NAGY SZŐRÖS MACSKA (FITA KÉPZELL LETT, ANYA -GOD? -HITT BE ÉS MOST AZT HIT SZEMÜNK, LÁTJA? ) ELKEZD DOROMBÖLNI A LÁBA KÖZT, ÉS MOST A kisegerek,elkezdenek icckiri cincognak VINCOGNAK VINNER SLICC... és keresik a lyukat? -ami csek egy luk van? BAX666... NUK, NUKINUK TE TIM-SÓZOD GARGAZILÁLOD A LUKAD? 2.: Röha, most onnantul kezdve, tul az ópinaráncos tengereken tul, ahol a kurta farku tarka barka kis malac se tur, röha rinya rinya... Szent sTEVANUK-MOST NAGYON FIGYLJUNK, A MAGYAROK MA IS A NAP ORCÁJA, DE HA VAN NAPJA, ANUKAJA .APUKAJA... ÉS MOST A NAP LE ÁLDOZOTT??? VOLNA? -SMINRA! -VOLNA! CSUCCS... A HEGYEK HEGYEK A GOLDGOTA ÉS KERSZT NEKIK ÜDVÖT CSAK AZ EREZ? JUHUSOMNAK A KIRÁLY SOK SEBÉBEN (SEBÜNK A ZSEBÜKK) GOLDGYULADOK MEG TEJESEN, KIGYÓ GYULA? Ime a hellzet, most az itt IGAZI MAGYAR HÁZ, az ami most a ififiam háza, és most hogy van az, hogy VAN ÖRÖK HIT ANYA-GOD? GOLD DIK? DIK A MO GYIKAMÓ? Zitt tanunak hivom Swédenbruggónkat, de most ÉS A FÖLD OSZLOPAI MEGRENDÜLNEK, DOMBRÁDI GÁBOR..HOL A BOR? -FITA AZ DISZNÓT IS JELENT? BORA BORA...UR-VACSORA? Ezt most ugy, hogy én régen srégen régen hogy ahol vagyok, nics illemhell? -na hugyoznom kell, és nincs olyan hogy...kijelÖlt hely, hanem most azzal, tehát bekapcsolt ez a GÉP? -jaja szerintem amit testünk, (tesztünk s tesztikulló) egy bió-robot gép, s most a növények is, és minden ami bió allahalapu. kigyógyika MO?- az az alap anya? -god? -lenne, amit most közvetlen, tehát kezdeNUK onnan, hogy utánnam a vizözön? -azaz lement a nap, és feljött BELZEBUBUK? BLUE BOOK KOSÖK OU KOSOK FOSOK? BbLila lába közzé nyomok? Fita, Napolyon, mit olvastok ti ki mi ki MOka, a BbLila és a szent iratAItok, titok? -ti tok? Fita most nagyon nehéz a RÉZ AGYU? Na most onnan, ahol ennek a kezdete, AZ OK A HIT VILÁGAIK? GAYOK? Zitt most Yojónkat IOJÓNK? Fita, az hogy AMIVEL A SZÁMBA HOGY VAN ÖRÖK ANYAG, AZ PÉNZ -NEM? ÖRÖK FÉNY VAN, DE HOGY ÖRÖK ANYAG, AMIT MOST PRÓÁLNUNK NUK MEG KÖZELITENI ENNI? 3.: Most a fiaim, tupasz azt, amit én az olasz -táborba, hogy ha kimegyünk, megadtak vagy 100 + (otthon cimünket)., hogy együtt maradunk kint is bent is) ott is munka -birgádokat (MTÉK) csinálunk , leirtam a Mi is ufo-k, na most kell valami csoda, mert akanám hogy meg maradna ami apunk, 2023 Szilveszter, nektek meg kell mar...ha, nem azok vagyunk? -de nem az övéAIk ajja?- marha ne harapj a szarba? Naz az hogy MOST AMI VAN, MINDEN A HIT ZÓNÁAIKBA, ÁLLOM-ÁSUK, VASUT ÉS AZ ARANY WARROSUKBA VAN A VÉG ÁLOM -MÁSUK? Zitt most az, tehát a cséphadaróval az ÖRÖK ANYA -GOD AZ PÉNZ NEM ÜK? Ezt ugy értsük, hogy az A MINDENEK ELŐTT ALATT MELLETT FELLET FELELETT DE MELLIK FELE FELE, tahát most mndent amit TUDHATUNK 666... MAGUNKRÓL, vissza a fiaim, ha magyarok közzé mensz, na most össze akarták szervezni az itt magyarokat ládd A HONI POSZLÓ KOR KÖRÖK? Na mindehogy támadtak volna a BOCSI BOCI ARANYBOCI MEG KOCA KAMASZ UTRA KINCSES KAMARÁSOK? HIT SZEMÜNK, LÁTHJA AZ TEJESEN? TAPSI TAPSI MAMÁNAK, MA MA MAMA MMM...CICIT ÁD A FILUKAJA KOS, LEÁNYKAJA? -SZUTYAKOS? SZÜLI VAGY ELLETT) Most ugy ébredtem fel hogy A SZÁMON, HOGY CSAK ÖRÖK ANYAG ANYA-.GOD VAN (NINCS ISTEN???) -AZ AZ PÉNZ NEM ÜK? Zitt most az, hogy nem tudok senkit meg közLITenni? -fita az fényünk (ESZÜNK) nélkül nincs!!? Most bele akarom sürit enni? -hogy csak PÉNZ OLYAN, LÁDD MINDEM OLYAN, ITT VAN EGY KUIPAC MAGYAR? -ÉS AZ EGY...LÁDD EGY PÁSZTOROK? -Na a gyerek, ő nem a Marica meg nem párti, csak haspárti, és ő egy CHRISTYLÁN? NA MOST ITT 1025 ÉVE, LÁDD MOST ÉN AZ HOGY ITT, NA MOST AZOKKAL A MAGYAR -TESTVÉREIMMEL, AMI MOST ÉN OLYAN HOGY ANYAG ISTEN? -ANYA GOD? Na most jöttem vissza, mert az ami a HIT VILÁG -OD? AZ AMI VILÁG OD ANYA GOD, ÉS AZ CSAK AZ LENNE AZ ÖRÖK ANYAG? -ANYA GOD, AZ A PÉNZ NEM, ÉS NEM MI VAGYUNK? Innenn...most azt gondolom, hogy estére jobban be tudom lőni, de fita, most ugy hogy itt vizelnem kellett, és most a föld alatt a belseéjbe vagyok, vagyunk, és nincs éjjeli? ... csukra, az csak igy nyilk meg, ha van valaki, aki meg fogná a kezem, de fita az is HIT? NA AZ AMIT EZEK MOST ELKEZDTEK AIDÁZNI...AIDÁCOK, NA FITA AZ MESTESEGGES ANYAG -ANYA GOD?-DOG VAGY?- DÖG VAGY!!! ÉS ITT MÉGIS MINDENT JÓRA? ÉJFÉL ÓTA ÁLL A CSU-TORA? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... a Magyarok Égihonunkba voltam, vagyok? Fény napcsillagok fényembe (Meber?)vagyok? SEHOL -ba $$$... sehol semmi $$$... Önenyészet ész?- eszünk?- emészet? 4.: Kávézzuummm... viz visz, sziv -visz-lát? A nagyapám hazajött Csengerből, a piacion mellényt, amit apum talált fel, szőrme darabok, amit a... kész az agyam, foss... szücs, ez most valakim meg sugta, darab hulladékot kidobtak, és azokat vászonra ragasztottuk és a varógéppen letüztük, a vászonra, és müanyag olyan mint a bőr beboritás, és nagyon olcsó, olyan mint akkor az 1000-3000 Frntos báránybundák-köcék, mellnyek olyan 250 Frnt, (FITA A BUNDAIOPART APUM AZONNAL HAZVÁGTA, DE MONDUK, MOST AZ SZEGÉNY ... NINCSAK EZ MOST HOZZÁ JUTHATOT MIDNENKI, AMI AZ MA IS ÉLETMENTŐ???-apum nagyon de nagyon gazdög lett volna, ami most a a aaa... JJa? -na akik a piaci legyek, ne legyek? -csótányok csótáNUKINAIK? - ma is azok ragacsos szaros kezében van, minden? -miaz zzz...$$$... rögtön a kis városba a piaci legyek zzz...törvény hoztak, hogy ahoz hogy ezt a bekecset árulhassuk, szücs engedély kell, és apumat meg büntettéték csunyán, na az iparengedélyét akarták többet bevonni, most a büntetésbe bele ment, az egész ugy, hogy még maradt tartozásunk, és az ipar engedélyt függőbe tették, Zén ugy 10 -trinéger?- körül, éjjel nappal ragasztottunk, és mi öröm mi öröm, lett az uj földöng azaz üröm, ami itt csak az van, a keserüség, azaz fita már ez előtt, nagyon jól álltunk anyagilag, az ami ládd ott ...apum, vi...na azt nem, ezek az álmod akarják! -puccora ki pultak mindenünket!!! Na vicca, nagyapámtól el vették a kis nádfedeles kis házikónkat, (api eladta rögtön, nem lehetet vissza csinálni, 15 ezer, és az is ment a tartozásba, te buta bóta debt? -mert nem tudte kifizetni az évi 1000-Frtntot, és már az államé vala? -mellecsleg, ezek akkor mint önnállók, ládd a tanács (ház) vette el, és ezek mais azoka a HULARABLÓK, AKIK PARANCCSAL CSALÓK, FITA NEM TARTOZNAK SENKINEK EL SZÁMADÓ? - ÉS MOST FITA AZ ÁLDOZATAIKAT? -A HULLÁAIKAT? Nagyapóm,, itt most az apai, hogy hazajött, csak három bekecst vitt, és olyan 1200 Frint, és ment aludni, és VISZONT LÁTÁSRA kisfiam, és azon éjjel szépen elhagyta porhüvelyét? Na most a ifiöcsém, hogy én nem voltam ott, ami most én erre emlékSzem! Fita itt NEMCSAK A A FÖLDI VÁZA, HANEM NYÁL AMI LÁZ? 5.: Naz az van, hogy elég egy nap, EZT UGY HOGY CSAK AZ EGYNAP AMI AZ ÉGEN BÉGEN? Ehez, ma a kis menyemmel, hogy ha iskolába adja a gyerekét, ellene nevelik, (fita ezek hullabló gyilkos robot gépezetek!!!) na apum, fita most hogy az irataimat, meg tartsa, arra kértem, de minden hiába, mert a CSUKRÁNKNAK NAK NAK NAK... mondtam neki is, meg kell nyilni, na most az az ami az a duma, amit akinek a csukra zárva, msot menekülnének, de je hova? Zitt minden az!!! -kinyilt ea szeme, szem- e??? Most az hogy mi a gülünmbü a ÖRÖK ÉLET LÉTEK RÉTEK KÖZÖTT, hogy most minden AMI VAN, CSAK A NAP FÉNYÉBEN -FÉNYÉVEL VAN, NA AZ A VÁZA-HÁZA NAPHÁZA? Zitt az hogy ARANY BORNEW BORNEW, (BORNYUUK)ARANY BIKA SZÁLLÓAIK, ARANUK WARROS -OK? AMIT ITT ISMERNEK ARANY FÉM? NINCS BENNE AZ A FÉNY, AMI MOST AZ ESETLEG, NA A SZIN-E? - (SZINED ELÉ JÖVÖK? -NA MEG FÖRDÖK A VÉREDBE, MELL FOLLY A GOLDGOTÁN??? ) DE HA ARANY FÉM IS NINCS BENNE ÉLET, (HIDEK RIDEG, ANNAK ELLENERE HOGY MELEG,HA ÜTIK A VASAT AZAZ ADDIG?) AZAZ CSAK VAS AVAS SIN? HOGY A SZIN, AMI BÜN, AZ AZ HOGY NEKEM -NEKED FÉNYED VAN? FÉNYGÖMBÜN-K? Fita, mikor 1999. -decemberben mentem haza, most találkoztam MJézinkkel, s akkor leirtam, hogy olyan, hogy az a ruha, amiben találkzoztam MAGAMMAL???- annak egy atomja, mindennél sulyosabb és nincs sulya? -az én igám igém? -könnyü? -érdeskés suja? Nincsak az Archilleus sarok? -a lába, és a FÉMEMBER LÁBA IS CSIRIP -CSERÉP? Többek közt, most az van, hogy amit most hogy NEM NINCS, SENKI NEM VETTE MEG VESZI FEL A DRÓTOT VELÜNK, FITA, ITT CSAK A MAGYAROK- NAK NAK NAK...EZ OLYAN, HOGY FÉNYÜNK VAN, ÉS AMI MEGINT, MINT A DÉLI BÁB BÁ BÁ BEL? -FITA EZ E DRÓT, NA MOST AZ AZ LENNE, HOGY HA LENNE OLYAN, HOGY ÉRTELEM, ÉRT ALMA, A FA ALATT? 6.: Most az amit tegnap a c2c-on nem tudom hogy lehetne megszezni azökat a könyveket, amit amcsi magyarok spiritászták, azaz ami a gnosztik iratok, AMI MOST fita, amit GONDOLUNK VAGY GONMDOLTATNAK VELÜNK, AZ A VALÓSÁG ÉG SÖÉT KÉK!!! -NA MOST A KÖNVEKET AMIT OLVASTAM, HOGY AZOK MEG MARADNAK, S HA TE GONDOLÁTBAN IS ÖLSZ = HALSZ? - VAGY XEÖLTÉL, NA AZOK A BOZZOOMMBIZOM BIZOOMÁM GAZÁR ÁROK ÁRUK RÜH, ÁRUHÁZAIK, BARBINŐAIK, ÉS BARBIKÁKAIK? Ez az, ha te gondolátban is xexöltél, az most ugy, hogy az van, és itt most az a test, na FITA, ezt ma s kis menyem, hogy ez olyan mint egy robot valami...nem tudja kimondeni. Nagyon, fita, az hogy a magyarok egy kupacba, AZ ELŐBB A MI GONDOL LÁT MIDNENEN ÁT LÁT, VILÁGUNK, ÉS AZ MOST AZ HOGY EGY EGYENKÉN IS EGYEDEKKÉNT, AMIT LEIRTAM MOST YOYÓVAL KAPCSOLÁTBAN, na az az a...amit most hogy 2000 X 2000X 2000 KMÉTER? -KOCKA, NA ITT VAN AZ ARANYFÖLD,(bloondi lássuk az ARANY KOR? -GATYA KORCOD?) ÉS MOST NINCS CSAK AZA RÉSZEK AMI A FORMA, AZ SÜRÜBB ARANY, AZAZ NINCS BENNE, az most ami itt nekünk van, annak van olyan mint a GRAFIT POR RAJZA, ami be kellett ÖLtöznünk fekete festékbe? Na ez Yojónknak csak az amit akkor is, de ez már ládd... Most ha nincs meg azok a FALUSI -USA? Fita, mert ez a másolátta, az NAPNAK?- LÁDD MAGYAROK ORSZÁGAINK GOLYÓAINK KÓGYIKAINK, MENNYORSZÁGAINK? Mosr van a MENNYEK -MENNYE AMI ÜVEKGRISTÁLY hogy mikor Jeshus, krazjler? Zitt az, hogy a BbLila iratok, ládd nekik is van kijelÖlt hellUK? Na az lenne az, ami a FEKETE NAP -UK PUK? -SIONUK NUKINUK? Most ott azok vannak, akiknek van ellenseggük, két hegy közzül mi mász ki, neked ADÓM? -találd ki? Na az, amit most hogy honnan vettek hogy a FÉNY VÉGÉN, NINCS VÉGE, HANEM VAN EGY FEKETE NAP, AMI MOST TÉNLEG, ONNAN, AKIK ODA MENETELNEK, MENNTYEK KELL KUFARK SIONUKISOK, ONNAN NINCS SOHA TÖBBET KI UT? -én mi, mehetünk oda, ládd azokat akik itt a mindenkit, kit kid meg fogtak, azokat a második alkalommal, fita EZEK GYILKÖS HULLARABLÓ ROBOTOK BÓTOK? BÓTUSAIK TE BUTA? -DEBUTA, DEBT BED -DEBB? -FITA ENNÉL STOBÁBB ÁLLAT? -.FITA EZEK BOBOT HULLARABLAWUK, NA MOST BELLÜNK AKARNAK ALANTOS ROBOT -OK TOK, TOKÓ? -TÖKIJÓ SZÁRA SÁRA ÁRA, TOKJÓK? Innen, most az hogy van az Í felje ajja, az amit most AZ A FFEKETE NA PUK, AZ NIUNCS, ez az.mikor taálkzook 1986 Szikveszter BENNE BENESÉKKEL SÉK SÉK SÉK...SEGGRE NE ESSÉK? Fita, sokan vannak akik olyanok mint és Yojónk, csak ha ne ugy, ládd vele meg ősszakálunkkal, na először menrótingunkkal, de most ezt csak, itt a szó legszorosabb értelmében, csak a te tudatoddal dal, dalolunk az arcunk sép, naparc? -vagy hátra, arc, ne ülj fel a vaslapátra? Fita valóság hogy te tudsz repülni? -ha feneken billentenek? ...Elektromoság móság, a föld keringese magnes teréből (ART Bell, azonnal baja lett???-s Open Minds?) -pici vasak, árramit csihol a föld mozgása magnek mezjéból? Nincsa most rögtön, fel kellen venni, a egy az egy kapcsolátot a mi Világegyetem (Univesek) tesvéeinkkel, és a addig...ming egy szólig meg nem meg döglünk? -ha mise, tise $$$...mi a pösz pöcse van a mennaszonnak? ...oááá...