Dehogy akart, inkabb csak vmi frusztrációt éreztem ki felénk a mondandójából, ki tudja mi oka lehetett rá. Ellentmondás is volt benne, hogy lehet otthon hagyja a legjobb játékosait, a végén meg azt kívánta, hogy mindenki teljes csapattal tudjon kiállni, meg többször is fényezte magukat, szóval igazán szimpatikus nyilatkozatot adott. Ja, meg hogy játékosként ő is nyert hazai pályán Hepp-kupát, de ez így most nem tetszik neki, gondolom akkor nagy verseny volt a rendezés elnyeréséért. :)
Nekem legjobban Mehmedovic nyilatkozata tetszett, ha az életben is tényleg ilyen edzőként, mint ami lejön az interjúból, akkor nem ivkovicsi értelemben vett jóember lehet, hanem tényleg.
Lekli is értelmeseket mondott, jó lesz újra látni. Bánét magyarul hallgatni viszont továbbra is büntetés. :)
Jók voltak a felvezető podok, Báne mellett Mehmedovicé tetszett. Többet foglalkoztak Kupával, mint az eheti M4 Kosármagazinban..
Kissé meglepett, hogy Báne szerint Hepp Kupában nem volt célkitűzés szezon előtt.
Surmann-nak abban viszont igaza volt, hogy Mkáosz legalább értesítsen, jelezze, hogy lehet pályázni Hepp Kupára, ha valaki rendezni akar, abban viszont nem, fülemet megütötte, hogy a kulcsjátékosait otthon hagyja, mert valami nem létező előzetes, ködös összeesküvés elméletet gyártott, kissé elhamarkodottan.
Falcos példája se stimmel Magyar Kupánál, mert 2022-ben Debrecen rendezett, házigazdaként, de rendezés döntésének hátterét, kritériumait nem ismerjük, azon kívül, hogy semleges helyszínen legyen.
Legutóbbi B opciós srácoknál szóba került Toma, hogy milyen jó lenne az idei Kaposvárban, azt elfelejtették, hogy játszott nálunk 2017-18-ban, ha olvassátok, szívesen :), nem is rosszul, pl. VAL-t vezette, ha nem légiós lenne, akkor tényleg, de úgy nehéz építeni egy játékosra teljes szezonban, ha inkább 3X3-zik.
Meglepő számomra, hogy az átigazolási ablak zárultával nem igazoltunk, nem erősítettünk center poszton, olyan B csoportostól, akik deklaráltan nem akarnak feljutni, vagy Zöldből, esetleg kölcsönvenni A csoportból fiatalt, erre a pár hónapra, ezek szerint Báne és a szakmai stáb bizalmát élvezi a jelenlegi keret.
Továbbra is mi vagyunk a team to beat, márciusi őrületben Deac elleni után, a sárga kék trikót is vissza(fel)vehetjük, veszteni valónk csak nekünk van, ezért hibázási lehetőség, rájátszásban nincs.
Hazai pályán még nem nyertünk Kupát, ehhez szükség lesz DT, Luka (mélyről szépen visszaépítette magát) tandem mellett Márkóra, remélem visszatér ill. Mészáros Ágoston, Pucz Zalán feladatát, szerepét is növelhetjük, kell a bő rotáció, mert rövid a pihenő, regenerálódásra szánt idő hétvégi 2 meccs között.
MVP tippem Trammell, All-Star ötösben, DT mellett lesz Márkó (ha játszik mindkét meccsen), ha nem Luka, Dancsecs, Locure, Murphy
Lekli Józsi is visszatér Kaposvárra, remélem meglepetést okoznak elődöntőben.
"A kaposvári rendőrkapitány a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a, valamint a rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. (XI. 22.) BM rendelet 26. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2025. március 7-én 0 órától 2025. március 10-én 24 óráig Kaposvár illetékességi területére.
Az ellenőrzés célja a városban megrendezésre kerülő kosárlabda Magyar Kupa négyes döntő során fokozottan jelentkező rendészeti, bűnügyi, közlekedésrendészeti eseményekre tekintettel a közrend, közbiztonság fenntartása, a jogsértő cselekmények, és a közlekedési balesetekhez kapcsolódó jogsértések elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása."
Az ne is legyen kérdés, hogy nagyon kemény lesz a kupahétvége. Fót és a Nyír1 is vert már minket, nagyon jól tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy nyerjenek ellenünk.
A hazai pálya viszont mellettünk szól, az is, hogy újra egészségesebb formát mutatunk és a januári hullámvölgyből is kifelé jövünk már.
Vitán felül áll, hogy hazai pályán ezt a kupát be kell húzni és remélhetőleg ezt a csapat is így gondolja...
A büntetőzésünk volt kedélyborzoló, azért maradt el 110+ dobott pont kb. Viszont az a védekezés és labdaszerzés, amit a 2. negyed második felében bemutattunk, nagyon odabaszós.
Trammel blokkja Szöszin... ennek ellenére Szabó még mindig boven topjátékos itt.
Én várom a kupahétvégét, meg hogy biztosítsuk be az 1-es pozíciót, aztán legyen már vége az alapszakasznak, és jöjjön a rájátszás.
Holnap Fót-Deac, ott jó lenne egy hazai gyozelem, es akkor két győzelemmel mennénk előttük, eggyel kevesebbet játszva.
Van még vissza 6 meccsünk, abból 4 hazai, amik ráadásul most jönnek majd sorban. A Deac hazai még nagyon fontos, a BKG-ra meg külön kíváncsi vagyok. A DKKA és a Jászberény az abszolut kötelező nagyobb gyozelmes kategória.
Szerintem magasan ez volt a legjobb meccsünk a szezonban. Luka ugy tűnik visszanyerte a formajat a sérülés után, Trammell extra volt ismét, sok pont és 10 gólpassz! Kis Pucz sokadszor lendít a csapaton. Szép volt, nekem nagyon tetszett a mai meccs minden szempontból
Nem először volt olyan érzésem a meccseinken, hogy oké, szarrá verjük az ellent 30 ponttal, 100+ dobottal, de vhogy mégis, mintha az ellenfél lenne a csapatabb, a tudatosabb, kontrollaltabb csapatjátékot mutatóbb. Igy volt Karácsony előtt a Salgótarján ellen, aztán itthon a kupában a MAFC ellen, és most is, legalábbis az első félidőben.
Aztán ma a 3. negyed első felében piszok nagyot védekeztünk és futottunk, Kocsis Zalán például szerintem nagyot játszott, és hirtelen máris lezártuk a meccs érdemi kérdéseit a 25. percre.
Pucznak szép volt a triplavetése, Rosic, Luka stabil jót nyújtott. Trammel mintha kezdene elkulonulni a csapattól a pályán, de persze lehet tévedek. Beni harcolt, testtel sokat megdolgozza az ellenfél játékosait, ez is fontos, de ennyiben ki is merül, még a B csoportban is. Kis Raul egy jó kezű, de mamlasz spíler, ott a buntetonel osszekeverte vajon, hogy melyik csapat támad, vagy mi?? :) Szőke jó, hogy visszatért, a kupadöntőre visszanyerheti a formáját. Völgyi küzd, hajt, jó gyerek, meg minden, de az is világos már, hogy miért is nem A csoportos magyar.
Paár nem játszott, tudja pontosan vki, hogy miért?
ez a két mai vereség nem volt nálam a számításban... de így legalább van most megint 2 győzelmi előnyünk... Fót ellen mindenképpen győznünk kell... Juhos-Dancsecs-Gulyás triót kell megfogni... Dancsecs átlagban 8 triplát enged el meccsenként, szóval kérlek ne lepődjünk meg rajta, hogyha átlépi a felezővonalat már rá is dobja... Juhost próbáljuk meg kiszórítani a palánk alól, és kikényszeríteni nála a középtávolikat... menni fog... hajrá Kaposvár!