:-) Vezetünk félidőben! 1-0 a jóval esélyesebb Oldham otthonában. Mickey Evans a gólszerző. Talán emlékszik rá egy-két elszántabb angol foci fanatikus. A 90-es évek vége felé a Southampton-ban játszott és góljaival megmentette csapatát a kieséstől az utolsó hónapokban. Kapott is valami díjat. Aztán az új edzőnél kegyvesztett lett és mehetett le alsóbb ligákba. Ősplymouth játékos, zöldben kezdte, legutóbb a Bristol Rovers-ből vettük vissza 2001-ben, abban a szezonban mélyen kivette a részét a feljutásból. Idén a div2-ben jóval kevesebbet játszott, most, hogy sűrűbb lett a naptár, a manager fresh legs "programjával" bekerült és egyenlőre jó húzásnak bizonyult. Csak el ne kiabáljam!
COME ON YOU GREENS!
Többi 45 perces eredmény:
HT Brighton & Hove A. 2 - 0 Wolverhampton W.
HT Sheffield W. 0 - 2 Norwich C.
HT Wimbledon 0 - 1 Bradford C.
HT Northampton T. 1 - 0 Queens Park R.
HT Hull C. 0 - 0 Lincoln C.
Milyen boldog a barátom most! Liverpool 0 - Crystal Palace 2. Felvette neki valaki a Sport1-ről. Holnap nézzük meg. Ja, végre hozzánk is bekötötték a kábel tv-t és most már én is nézhetem a meccseket! :)
Oh, hogy az a... Meg kellett volna nyerni a bepótolt meccseket, hogy legyen esélyünk versenyben maradni a 6. helyért. Így már nem kell izgulni ezen a szezonon. :-( Egy szerencsétlen 11-es a meccs végén a kieső jelölt Huddersfield otthonában. Elszomorító! Hétvégén meg az Oldham-hez látogatunk, nem sok jót ígér. Odavették nyáron Clint Hill-t a Tranmere-ből, azóta nagyon szaladnak.
Muntanitz!
Az én irányítószámom 7-essel kezdődik! De! Pesten dolgozom és vasárnaponként 8-ra érek a népligetbe! Tehát! Ha minden OK, akkor benne vagyok!
Persze az FA kupa döntőjében is megnézhetjük a Farkasokat!
Ennél azért sokkalta nagyobb győzelemre számítottam, arra pedig végképp nem, hogy már a 2. percben gól kapunk. Szerencsére fordult a kocka (Bocs, Jay-X). Connoly már második legtöbb gólt lőtte a szezonban (16-ot a mostani 2-vel együtt), plusz még a 4. helyen is Szuperdon áll, :-))
Hogy mehetett Coppell a Palace után a Brightonhoz?
Próbálkozhatsz a honlapjukon, de amióta a premiumtv átvette az alsóbb osztályú csapatok honlapjait, azóta regisztrálni kell. Ha ezt nem akarod, akkor katt IDE!
Természetesen benne vagyok!
Nagyon rendben voltunk a Baglyok ellen,remélem tart a lendületünk Brighton-ban is hétvégén.Megint osztályzós helyen vagyunk,de sajna nagyon tömör a mezőny.A Portsmouth és a Leicester nagyon elmentek,nem hiszem,hogy utol lehet érni őket.Bár tavaly mi adtunk le hatalmas előnyt,és a szerencse forgandó!
Most látom,hogy a QPR is nyert Chesterfield-ben!
Én nagyon szívesen tenném, csak hát az irányítószámom 9-essel kezdődik ;-) Minden jó buliból így kimaradok :( Jó szórakozást nektek, remélem azt a meccset adják.