Szexmániás nyelvőr Tökmindegy neki, hogy kit kupakol
míg idegen szóból egy Q-t kipakol.
Szex helyett vetélkedő Ez itt nem a tökély, show vár, nevel
Hiába jössz te kéjsóvár nővel.
Inkább a kaja... Nem kell nekem a fasz alá démon,
ha van mustár a szafaládémon.
Megjött a barátnő Mivel kettőt kopogott
többet itt nem topogok.
Van más téma is azért:
A táborozók kicikiznek Ez most nem a tunyaság orrontása
de a maró gúny a sátor rontása.
Ez volt már?:
Rossz márka Addig jó a dízel-Volga,
amíg nem volt vízzel dolga.
És végül:
A számozás csak futó ötlet volt, a hozzászólások tényleg számozva vannak gépileg. Ha a többiek belemennek, akkor lehet hetenként szavazás, én is fogok szavazni egyet és összesítem a többiekét. Tán szerdánként délután lenne még rá a legtöbb időm.
Meglepő helyet találtak maguknak a hírös város kurvái, miután az utcán már nem űzhetik az ipart Nem üresek már a város szemétkukái
Mert azokban dolgoznak Kecskemét szukái.
Furcsa beavatási szertartás Állítsatok fejtetőre,
Majd öntsetek tejt e főre!
Hahó topiclakók!
Szerintem csotri javaslata jó, de erre GZ megoldása az igazi. Vagyunk tán olyan jók, hogy a magánhangzókat kecskében és kívban is tartsuk... Esetleg a 8 sort sokallom, bízzuk ezt mindenki fantáziájára. A rímek esetleges szépségversenyén - ha ebben támogattok - senkinek nem szabadna magára szavazni, és a ha a hét egy napján lehetne szavazni, az lenne az igazi. De sajnos, e célból pl. sorszámozni kellene a verseket, úgy, hogy még azt is megtudjuk, melyik kié... Mit szóltok? Ez már bonyolult lenne?
Namármost, elkezdtem lementeni a cuccokat innen, későbbi rendszerezésre. Én a Csotri-típúsúakat nem, csak a kecske, a kín és az egyéb önmagában szabályos rímeket fogom csak belevenni, úgyhogy kedves csotri, a tieidet kérlek, mentsd le magadnak, esetleg egy másik topicot is lehetne nyitni nekik, -ez korántsem elüldözés, én lelkes látogatója lennék annak is! - és pl a topic neve lehetne iáoaiee vagy hasonló.
És gyorsan csak ennyit, írjatok véleményt, szégyen, hogy most egy rímre sincs időm, de van:
GZ!
Gyönyörű!
~~~~~~~~~( a nézőközönség hullámzik )
A " kettő egyben" pedig különösen!
Íme az én verzióm:
Faluvégi kocsmabudi!
Virágod a vizelet.
Ajtód helyén csak egy nagy lyuk:
kirágott a kikelet.
Szégyen rajtad, vén kocsmáros!
Kilátszott a visszered!
Borodból most minden kuncsaft
siránkozva kiszeret.
Fijjúk, SZVSZ csúcs jön: egyrészt kecske, másrészt megfelel csotri bajtárs követelményének is, és még a mai naphoz (nőnap, ugyebár...) is kapcsolódik! Íme:
Nyilván kapsz a rokontól is virágot, hisz ráér venni neked! Virágot Dani veje
Nyilván hoz, van ideje!
Munkanélküli, hajléktalan roma legendája születőben
A koszos pelenka helyett
Fiát mosta ki neje,
A férj - mi mást tehetett? -
Kiátkozta: Ki vele!
Veszélyeztetve lett
Immár postai helye,
Így lesz végül e tett
Cigány monda (ideje!).
Napimádó Egész nap napozik, sőt reggel is,
Csak fekszik és sül, még rőt seggel is!
Konyhai kisegítőmunkás akcióban Lendületben a szeletelő,
Minden edényt teleszel ő!
Budafok melletti település a tanácsházára épült A városháza
Háros váza.
Kosztolányi mindent, még a paranormális képességeit is beveti ellenzéki ellenfele ellen (picit szóismétlés???) Az új fegyver:telekinézis
Eredményes, a Keleti néz is.
Nőies viselete miatt bukott le randiján a buzi "Elárult a hajcsatom, ó..."
Így nem kapott csajt a homó...
Ilyen hidegben nem lehet ezt a konyhai munkát végezni!!! Ha ilyen szar a szigetelés,
Eltart egy hétig e szelés!
"Nem villa az, tata. Kalán!"
-mondta nejem.. Kata talán?
off+
gimiben anno volt egy rímjátékunk, feladvány-megoldás formában ment. A feladványt adó megadott egy magánhangzósorozatot, és arra kellet nyolcsoros verset írni, úgy, hogy minden második sorban a megadott képlet szerint legyen a magánhangzósorrend. Könnyítés, hogy elég, ha ezek a sorok csengenek össze, a páratlanoknak elég, ha a szótagszáma tartja a ritmust, rímelniük nem kell.
Ha vurugya nem haragszik meg, és ahogy néztem, ezen a topicon nem csak kecskék vannak, megpróbálhatnánk egyet.
PöLö legyen a magánhangzósorrend:iáoaiee
Ez a szavazás ügy gázos, én egy másik verses topicon már megpengettem, úgy leszóltak, hogy azóta is szégyellem magam. Végülis beláttam, hogy igazuk van. De, ha a többiek pártolják, én benne vagyok... tudod, a királynőt megölni nem kell...
Hát nehéz kérdés. Én politikusokat, hírességeket szidok, ismeretlen embereket nem -asszem valami efféle igaz rám.
(pl. egyes népcsoportokban mindenkit nem ismerek.)
Ti mit mondtok?
vurugya
Ismert sportriporter esténként a világ elől elzárva hódol szenvedélyének Éjjel hangos a Vitár-garázs
Kihallatszik a gitárvarázs.
Ha az MLSZ-főtitkár nézné a tévés meccseket, akkor tudhatná, hogy a magyar foci még csak kísérleti stádiumban van Kár, hogy nem néz tévét a Berzi, ó,
Látná, hogy ez csak béta-verzió.
Köszi, köszi, még a végén elhisszük a sok jót... :)
Na, nézzük az újabb termést:
Gangsta Zolee feltétlenül kopasz zenészt keres Dobost keres a Kartell
Mindenképpen tar kell!
A félkörívben elhelyezett méhkaptárak közelébe merészkedő kakas megszívja Méhcsípte a kakastaréj,
Mert közel volt a kas-karéj.
Századeleji orosz hivatalnok ugratja a hóhért egy korábbi, sikertelen munkája miatt Cikizi a csinovnyik a bakót a
Vághatatlan, inas bikanyak óta.
Természetfilm operatőre fájromtot hirdet egy nászjelenet felvételénél a fényerő csökkenése miatt Nem vesszük már föl ma mer' a kan
Nem látszik szól a kameraman.
Őstehetség a deszkatelepen Nem dobol, csak alapfokon,
De jól játszik a falapkon!
Hanyatló nemesek nem tudnak jól főzni Elkél biz' a fritőz
Ott ahol dzsentri főz!
Argentin lovas a közröhej tárgya Köhög, nyüszít, s rángat a pónija
Hasát fogja s röhög már Patagónija.
S végül mai kedvencem:
Lenyírták a zsidó ember haját, azért ég Kopaszon
Szop a Kohn.