Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2002.10.17 0 0 73
SetnaD :
Bár egy kissé offtopic a kérdésed, de azért válaszolok rá, lásd kivel van dolgod :o) : a kérdéses segédeszköz teljes (angol) neve "Pony tail butt plug" azaz Pónifarok-popsidugasz, ami az úgynevezett "Pony play" játékokhoz elengedhetetlen. Bár a magyarosításnak úgysincs semmi értelme, mert gondolom külföldi lapokon kívánsz majd utánanézni a játékszernek. Kezdeti szemléltetésnek gondolom ez is megteszi, hogy biztosan egyre gondoljunk : Pony Plug (Pónidugó) pirosban :o))) és feketében.

PapLan :
Sajnos jól veszed ki ! Ez a nagy büdös helyzet nálunk ! :o( Ezért is indítottam a topic-ot, hogy "hintsem az igét" és talán majd akad egy bátor vállalkozó, aki belevág egy ilyen üzletbe Magyarországon. Szélesíteni kívánom a keresleti piacot, hogy legyen értelme megteremteni a kínálatot. Több külföldi céggel is lehetne szerződni és viszonteladóként teríteni a termékeiket, csak meg kéne látni benne a business-t !!! :o)

Et :
Természetesen készült rólam és természetesen senkinek sem küldök csak úgy bele a vakvilágba, pláne ha nem tudom, mire kell ??? Szóval, naná hogy érdekel, hogy miért kérded ! :o) Ilyen témájú honlapom ugyan még nincs, de már tervbe van véve egy sajátkészítésű, úgyhogy valószínűleg lesz majd olyan privát fotóm, amelyet publikussá lehet átminősíteni a lap kedvéért. Ha iszonyat nagy igény van rá, akkor majd keresek egy tárhelyet 1-2 fotónak és belinkelem ide, ha ráérek.
Nem írtad, hogy kell-e a müncheni üzletek listája vagy sem ?

setnaD Creative Commons License 2002.10.17 0 0 72
meg tudna valaki mondani mi a hivatalos neve annak a cuccnak, amit csajok hasznalnak, anal eszkoz, es lofarkat mintaz. (mintha osszefogott haj lenne) THX
PapLan Creative Commons License 2002.10.17 0 0 71
sziasztok.

tehát ha jól veszem ki a szavaitokból akkor jelenleg nincs sehol semmilyen normális választék Magyarországon??



Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.17 0 0 70
Latex Bond

Köszi a linket, meglestem. Nagyon jó cuccok vannak csak sajna nem tudok nagybevásárlást csinálni pénz hiányában. Pedig szívem szerint a fél kollekciót megvenném :)) Jut eszembe, már régen akartam kérdezni, hogy véletlenül rólad nem készült publikálható fotó, természetesen latexes "állapotban" :) Ha van de ide nem is tudod (vagy nem akarod) kirakni, azért e-mailben örülnék ha küldenél. Ha érdekel, akkor majd elmondom miért kérem. Kösz. :)

Előzmény: Latex Bond (69)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.16 0 0 69
Et !

Németországbeli tapasztalataimon a münchenieket érted ??? Mert mint írtam, személyes tapasztalattal más német városbeli üzletekkel kapcsolatban nemigen szolgálhatok !
Azonban addig is itt van egy link a kölni székhelyű COSMIC-WARE legszexisebb és legdivatosabb női latex-kollekciójához. Ha Kölnben jársz, akkor ez kötelező látnivaló !!! :o)) (Tévedés ne essék : itt még én sem jártam, csak ismerem a céget !)

Előzmény: Ethaniel Hrystos (64)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.16 0 0 68
Az az !!! A játékbolttal szembeni üzletre gondoltam én is ! Azt hittem erre már senki sem emlékszik rajtam kívül ! Hiba volt, hogy nem vetted meg azt a nadrágot ! :o))
Tovább szomorítja a tényt az is, hogy a boltban nem csak lakk- és latex ruhák, szoknyák, nadrágok és overallok voltak (rengeteg színben és választékban), hanem cipők és csizmák is !
Nos, én pedig egy fekete latex fűzős csizmát rendeltem magamnak, ami persze azóta is jön.... :o(
Előzmény: djt-122 (67)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.16 0 0 67
duna plazával igazad van latexbond,asszem azzal a nagy játékbolttal volt szembe nem?Emlékszem kinéztem ott egy lakknadrágot magamnak 22ért,de aztán nem vettem meg:(
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.11 0 0 66
Így van, így van !!!! Befektetők, vállalkozók figyelem ! A kereslet igenis megvolna ezekre a holmikra, igaz nem túl fizetőképes, de annál erőteljesebb és állandóbb... :o) ! Legalább olyan biztos vevőkörrel lehetne számolni, mint akár az élelmiszerek esetén, mert aki ennek rákap az ízére, az úgysem tudja majd abbahagyni... :o)) Tehát lehetséges, hogy nem egy gyors megtérülésű, viszont egy rendkívül biztos alapokon nyugvó vállakozás alakulhatna belőle. Szvsz. bolt nélkül is megvan ezekre a holmikra a kereslet (bár eléggé szűk körű), de a bolt megléte esetén már azok is rákapnának, akik eddig a külföldi beszerzés viszontagságai miatt húzódoztak a vásárlástól.
Mondok egy bizonyító erejű példát :
A Duna Plázában kb. 2 vagy 3 évvel ezelőtt még létezett egy boltocska (a multiplex mozi felőli ág legvégén, egy szinttel lejjebb), ahol a londoni Skin Two latex és lakk csodáit lehetett megvásárolni, illetve megrendelni. Talán vannak olyanok, akik még erre emlékeznek is. Az üzletben az eladók egy füzetkét vezettek a megrendelésekről, amely füzet szinte ZSÚFOLÁSIG TELE VOLT írva ! A bolt tulajdonosa azonban mindenhez értett, csak az üzletvezetéshez nem, így a megrendelések teljesítése sorozatosan elmaradt, az üzlet pedig szép lassan tönkre ment. Én voltam a legszomorúbb, amikor ezt megtudtam, mert ha akkor megfelelő mennyiségű tőkével rendelkeztem volna és lett volna némi ismeretségem a brit fővárosban, akkor állítom, hogy tovább vittem volna a boltot !!!
Ha csak a füzetben lévő megrendeléseket teljesítették volna (ugye mondanom sem kell, hogy én is a megrendelők között voltam), akkor azóta már egy jól menő vállalkozássá nőhette volna ki magát. Ennyit arról, hogy mekkora a kereslet ezekre a cuccokra kis hazánkban... És erről az üzletről nagyon sokan nem is hallottak, pedig kb. fél évig üzemelt......
Előzmény: Azakiazaki (65)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.10.10 0 0 65
Ha ennyire nincsenek Magyarországon ilyen boltok, akkor valaki elég jó üzletet tudna belőle csinálni nálunk.
Feltéve hogy van elég fizetőképes kereslet kis hazánkban ezekre a lakk cuccokra.
Persze ha bolt lenne, lenne kereslet is.
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.10 0 0 64
LB!

Köszi az infokat! Németo. beli tapasztalataid nekem pont elég lesz. :) A némethon beli kirándulás még csak vágyálom, mint egy magassarkú lakkcsizma :))

Előzmény: Latex Bond (63)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.10 0 0 63
Szia Et !

Az osztrákoknál sajnos nem túl nagy a választék az ilyen típusú üzletekben. (De legalább létezik néhány, nem úgy, mint nálunk !)
Bécsben az általam unásig emlegetett Simon.O áll az első helyen mindenféle (ár, minőség, elérhetőség, kiszolgálás) szempontból. Arról nem beszélve, hogy nekik honlapjuk is van, tehát online módon is lehet rendelni Tőlük, valamint méret után is készítenek ruhákat.
A másik széles választékú üzlet a Tiberius, ahol már bőr cuccokkal is foglalkoznak, nem csak latex-szel, valamint cipőket és csizmákat is lehet kapni náluk korlátozott méretválasztékban.
Bécsben ez a kettő viszi a pálmát és ha jól megnézzük több nincs is, legfeljebb kisebb szexshop-ok, amelyekben előfordulhatnak lakk és latex ruhák, de eléggé változatos minőségben (csak úgy, mint egy itthoni szexshop-ban).
További neves cégek Ausztriában, a fővároson kívül :
Innsbruckban a Strict Dresscode, ami a híresebb brit és holland cégek viszonteladójaként működik. A választékát nem ismerem, mert nem jártam még ott és a honlapja sem árul el túl sokat. El kell menni megnézni ! :o)
A másik innsbrucki üzlet a , de erről sem tudok közelebbit.
Wels-ben létezett egy "X-tra Vaganca" nevű üzlet, de nem tudom, hogy létezik-e még, mert ezt sem találom már sehol a neten. Régen a Maria Theresien strasse 46/2 alatt üzemelt.
Graz-ban szintén 2 üzlet említésre méltó, de róluk sincsen több infóm, mint a nevük és a címük :
Cult Fashion & Style : A-8020 Graz, Annenstrasse 64. és a
Third Line : A-8020 Graz, Friedhofgasse 25.
Én ezekről tudok, aki tudja javítson ki, vagy bővítse a listát !

A németországi üzletekről azonban már nem tudnék ilyesmi "összeállítást" produkálni, mégpedig azért, mert RENGETEG van náluk !!! Ha esetleg pontosítanád egy kicsit, hogy melyik városra gondolsz, talán segíthetnék, de szerintem ezt már Magad is levadászhatod az Internetről. Ha azt mondom, hogy minden nagyobb városban van legalább 3 vagy 4, akkor nem járok messze az igazságtól !
Személy szerint a münchenieket ismerem, mert azokat már végigjártam többször is. Ha azokra is kíváncsi vagy, akkor szólj ! De a teljes német területen lévő fetish shop-okról képtelenség lenne listát csinálni...

Előzmény: Ethaniel Hrystos (62)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.08 0 0 62
Kedves Latex Bond, ha szépen megkérlek nekem is csinálnál egy ilyen összeállítást csak nekem az osztrák ill. német cégekkel? Lusta vagyok vissza"lapozni", de felmérném hogy hova menjek mert nagyon úgy áll a dolog, hogy decemberben kimenek 1 röpke napra Bécsbe, jövőre meg tán Deutchland is bejöhet :-) Előre is efariszto (köszönöm).
yozza Creative Commons License 2002.10.08 0 0 61
köszi... beszámolok ha találtam valami érdekeset...
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.08 0 0 60
Szia Yozza !

Csatlakoznék djt-hez és én is a Skin Two-t tudnám megemlíteni elsőként, valamint a Libidex-et, de hírességnek ott van még a House of Harlot és az Ectomorph is, amelyek hasonlóan drágák, mint az első kettő, de esetükben a márkanevet is meg kell tudni fizetni. Aztán londoni székhelyű az Honour is és a Ritual is, bár ez utóbbi nem tudom, hogy nem-e vonult ki végleg a latex piacról, mert nem találom sehol a neten.
A többi említett cég honlapját alább megtalálod :
Skin Two
Libidex
Ectomorph
House of Harlot
Honour

Előzmény: yozza (57)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.04 0 0 59
Szerintem a két legjobb angol latexcég a Libidex és a Skin Two.Mindkettönek van honlapja is meg online shopja is,de nem olcsó.Bár nekem személy szerint a Libidex cuccai jobban bejönnek,nem szeretem a nagyon extravagáns rucikat!!!!
Előzmény: yozza (57)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.04 0 0 58
"csak egy délutánodba kerül az egész !"

Annál azért többe :-) 1. Meg kell találnom a boltot /sajna annyira nem vagyok otthon Bécsben mint ti / 2. Vhogy meg kell értetnem magam velük, mert a német tudásom kimerül abban, hogy megkérdezzem merre kell menni :-) 3. Ha már ott vagyok, akkor "élvezkedem" egy kicsit /körülnézek alaposabban/.

Azért köszi a segítséget :)

Előzmény: Latex Bond (56)
yozza Creative Commons License 2002.10.04 0 0 57
London? tudsz mondani egy-két jó angol latex ™-ot hogy ne nyúljon mellé az ember?
Előzmény: Latex Bond (56)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.04 0 0 56
djt :

Jaj, igazad van !!! :o) A másik "borzalom kategória" a Sharon Sloane névvel fémjelzett latex-holmik, ezeket is jól ismerem, csak nem jutott eszembe a neve ! Ez még a Bucconé-val is vetekszik olyannyira, hogy nem is tudom, melyik múlja jobban alul a másikat... Egyébként meg úgy hírlik, hogy a Tectus október végéig bezárt, tehát akkor sem tudnék ott vásárolni, ha akarnék, kedves Azakiazaki...

Et !

Természetesen nem csak sógoréknál lehet ilyesmiket beszerezni, hanem tőlünk nyugati irányban szinte bármely európai országban (spanyoloknál, franciáknál, olaszoknál, angoloknál mindenképp, de legfőképpen a németeknél és a hollandoknál, mert ott alakult ki leginkább ennek a kultúrája !), de gondoltam Te a legközelebbi helyre vagy kíváncsi. ;o)
Próbalehetőség mindig van - csakúgy mint bármely ruházati üzletben -, hiszen jogod van tudni, hogy jól fog-e állni rajtad, amire szemet vetettél. Általában biztosítanak latex olajat vagy hintőport is a számodra, hogy könnyebben fel tudd venni az ilyen jellegű ruhákat és amelyiket felpróbáltad és nem veszed meg, azt azonnal el is viszik tisztíttatni a higiénia megőrzése végett.
A favorit üzleteimet már úgy emlékszem többször is említettem, sőt a honlapjukat is belinkeltem ebbe a fórumba. Bécsben szvsz. kimagaslóan a Simon ruhái a legszebbek és a legelegánsabbak ! Elegancia alatt azt értem, hogy nem feltétlenül csak bizarr partikra készítenek fellépő holmikat, hanem teljesen hagyományos szabású, - a bátrabbak számára - akár utcán is viselhető "hétköznapi" darabokat is. Ha nem találod a linket, vagy a pontos címet, akkor szólj !
De ahogy Sexyshoes is írta : csak egy délutánodba kerül az egész !

sexyshoes Creative Commons License 2002.10.03 0 0 55
A cipős topicban már írtam, a burggasse 130-ban (Bécs) ahol a cipőmet vettem, van egy pár latex cucc. Nekem egy délutánomba került keletről átruccanni, na meg a cipő árába.
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.03 0 0 54
Ok, tehát idehaza ne is reménykedjek minőségi cuccban ahogy nézem. Na és a sógoroknál csak Bécsben van ilyen lehetőség, vagy csak azért mondod Bécst, mert ott már jártál? Ott gondolom vásárlás előtt próbalehetőség is van (mivel varratni nem hinném, hogy fogok mert sajna nem jutok ki minden héten Bécsbe). Na és neked ott melyik üzlet a favoritod, ahol azért valami elfogadhatóan drágák :-) a latex ruhák? Valamikor év vége felé tervezek egy kiruccanást "sógórékhoz", s meglesném azt az üzletet, mert régen fáj a fogam egy jó latex nadrágra .-)
Előzmény: Latex Bond (50)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.03 0 0 53
A Tectusban én is jártam ugyanazokat a gagyi latexeket árulják mint a Nivó shopban(Sharon sloane)no meg valami katalógust is lehet nézegetni de ez inkább lakk meg bör.
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.03 0 0 52
Úgy érzem, hasznos(abb) lenne, ha inkább konkrétan leírnád, hogy milyen minőségű, márkájú vagy esetleg árfekvésű latexruhákat lehet kapni a Tectus-ban, hogy mindannyian okuljunk és frissíthessük információs adatbázisunkat... :o)
Mint írtam volt, régen jártam a Tectus-ban, de ígérem megkövetlek, ha nem a Buccone termékek virítanak az üzlet polcain...
Azért köszi a segítséget !
Előzmény: Azakiazaki (51)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.10.03 0 0 51
"A Tectus-ban tudomásom szerint nem árulnak latex-ruhákat, de mivel ezer éve nem jártam ott, ennyi erővel akár árulhatnak is - bár ezt kétlem. "

Úgy érzem hasznos lenne, ha frissítenéd az információs adatbázisodat.

Előzmény: Latex Bond (50)
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.03 0 0 50
djt :

Ja-ja ! A Liberty-s csajok szerintem is kegyetlenek a latexcuccokban, láttam már én is a klippet ! Egyébként a zene világában már igen régóta hódít a lakk és a latex, ezek egyáltalán nem új keletűek - csakúgy, mint ahogy a fétish party-k sem azok Európa-szerte... Olybá tűnik, egyedül Magyarország ilyen konzervatív ebben a kérdésben. A zenei vonalon emlékezz csak a következő videóklippek valamelyikére :
Fun Factory : Pain (az énekesnő piros latex overallban)
U96 : Love religion (Daisy Dee változatos latex-ruhákban, néha még ki is kötözve !)
Honeyz : I won't lying down (Három csajszi fekete latex-estélyikben)
A Spice Girls-ben Victoria Beckham imádta a latex szerkókat és ezt több klippben is alátámasztotta.
És persze még véletlenül se felejtkezzünk el Britney Spears ominózus "Oops, I did it again" c. számáról, amelyben rikító piros latex-overallban csodálhatjuk Britney alakját ! :o))

Et :

A Tectus-ban tudomásom szerint nem árulnak latex-ruhákat, de mivel ezer éve nem jártam ott, ennyi erővel akár árulhatnak is - bár ezt kétlem. Ami a hazai kínálatot illeti, a Ferenc körúti szexshop-ban (a Petőfi hídnál) árulnak "Renate Buccone" féle latex-ruhákat, de a minősége a Nívó-shop-hoz hasonlóan még a szigetelőgumi színvonalát sem éri el, nemhogy egy exkluzív ruháét. A ruhák szabása egyenesen katasztrofális, a színük fakó és teljesen matt, amin a szilikon sem segít. Aki ez alapján próbál fogalmat alkotni ezen ruhák szépségéről, azok nagyot fognak csalódni és ami a legrosszabb : téves képet alkotnak erről a divatkategóriáról. Egyszóval siralmas a helyzet... Mint mondtam, a legközelebbi hely, ahol IGAZI latex-költeményeket láthatsz : Bécsben van. És ez nem is lesz másként, amíg nem lesz nálunk olyan sűrűséggel megrendezve olyasfajta buli, amire rendszeresen fel is lehetne ilyesmit venni.

Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.10.02 0 0 49
Köszönöm, meglestem. Vannak szép számmal olyan cuccok amiket vhogy nagyon szívesen felpróbálnék min. /és bevallom a női kollekcióból is/. Itthon mennyire van ennek a latexnek terepe? Pl. a Tectusban van vmi ilyesmi? azt hallottam vhol, hogy ott érdemes körülnézni.
Előzmény: Latex Bond (47)
djt-122 Creative Commons License 2002.10.01 0 0 48
Hu!!!Éppen most láttam a Viva+ on a LIBERTY X nevü formáció JUST A LITTLE cimü videóklippjét.A 4 csaj szuper latexruhákban domborit!!!!Ugylátszik a Zene világában is hódit a latex.
Latex Bond Creative Commons License 2002.10.01 0 0 47
Szia Et !

Itt vannak a tudnivalók a "Bodycult-os" latexruha-kölcsönzésről : Kölcsönzés
A legújabb női ruhamodellek pedig itt találhatók : BODYCULT 2002

Az üzletük egyébként Werdau-ban van.

Előzmény: Ethaniel Hrystos (46)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.30 0 0 46
Köszönöm az infokat! Ennek a Bodycultnak van honlapja? Hátha kijutok egyszer Németországba :-)
Előzmény: Latex Bond (45)
Latex Bond Creative Commons License 2002.09.30 0 0 45
Szia Et !
1.) Részemről sincs, nem is volt !
2.) Ez érthető, ha az ember valami égető kérdésére szeretne választ kapni, pontosan ezért próbáltam a paranioádat enyhíteni ! :o)
3.) Az előre elkészített gázmaszkokat SEM kenik le semmivel - ez a nemes feladat mindenképpen Rád hárul, ha fényeset akarsz -, mert hosszú távon az olajszármazékok károsítják a gumit. Első alkalommal minden latex holmit behintőporozva árulnak. (A jobb helyeken persze...)
4.) Mint mondtam, per.pill. nem akarok, de ki tudja mit hoz a jövő ? (Ráunok, megszorulok anyagilag, kigyógyulok a fétisemből - na ez csak vicc volt ! :o)) )
5.) Aha ! Akkor ezt én értettem félre, bocsánat ! Meg fogsz lepődni : létezik ilyen - de csak ruhák esetén ! Persze nem Magyarországon, hanem egy német latex-divatcégnél, a Bodycult-nál. Gyönyörű latexruha-költeményeik vannak és a ruha árának 1/3-áért hajlandók bérbeadni a vágyott ruhát egy estére, amit persze épségben vissza is kell vinni. (A teljes árat ki kell fizetni és amikor visszavitted, akkor visszaadják az összeg 2/3-át.)
Sajnos azonban bizarr maszkjaik nincsenek és ilyet nem is hiszem, hogy bárhol másutt szívesen kölcsönöznének - legalábbis én még nem hallottam róla. De ha csak fel akarsz ilyesmit próbálni, hogy vajon milyen érzés lehet - tehát "nem szexuális alkalomból" -, akkor bemégy bármelyik ilyen boltba, mondjuk Münchenben a No Respect-hez vagy a Spexter-hez (ezeknél jártam és ismerem őket) és az eladók rendkívül kedvesen és segítőkészen állnak rendelkezésedre. De a legtöbb helyen próbafülke is van, ha netán szégyenlős volnál és ott felpróbálgathatod akár az üzlet teljes maszk-kollekcióját.
Előzmény: Ethaniel Hrystos (44)
Ethaniel Hrystos Creative Commons License 2002.09.28 0 0 44
Latex Bond! Én kérek bocsánatot, rosszul foglmazatam meg a hozzászólásaimat. Most korrigálnék:
1. Nincs semmi harag részemről, remélem részetekről se.
2. Bocsánat, ha túlzásokba estem volna a napok kapcsán, csak én kissé paranoid vagyok :-)
3. Ami a gázmaszkot illeti. Nem arról van szó, hogy nem felel meg, csak én jobban szeretem az előre elkészített cuccokat. Annyira nem bízom a kézügyességemben, hogy én csináljam s.k. :-)))
4. Nem gondoltam komolyan, hogy te bármit eladnál, csak az extra.hu/fhls-en láttam hogy vannak akik megválnának 1-2 cuccuktól. Gondoltam hátha... :)
5. Kölcsönzés. Nem is arra gondoltam, hogy te adnál kölcsön bármit is. Nem vagy te videótéka :-DD Igazából arra reflektáltam, hogy ahogy neked alkalmad volt a vákuumágyat kipróbálni /jó pénzért/, úgy hátha van olyan hely vhol a világban, ahol egy-egy alkalomra lehet kölcsönözni ilyen cuccot, és nem feltétlen csak sexuális alkalomból.

Elnézést, ha félreérthető voltam.

Előzmény: Latex Bond (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!