A sok egyforma külsejű gépek közt egy kis eligazodást szeretnék létrehozni ,miszerint nem a külső és a márka számít hanem a belső szerkezet ! Várok ide mindenkit aki már látott ilyen gépet szétszedve és készített képet róla ,vagy van robbantott ábrája hogy mások is tudjanak jól választani a sok egy kaptafára készült gép közül !
Kavicsos milyen árban vannak a szar traktorok? u28 dutra elől kiskerekü. Hütörendszer szar, hidraulika szar váltóba tört valami, állitolag egy bronz fogaskerék.
Lehet megint hengerfejes, 5 éve lehet nincs beinditva.
Szét lehet azt szedni, nem nagy ördöngősség. Én már tekertem újra párat. Az az igazság hogy ezek a motorok alul vannak tervezve teljesítményileg, még egy akkus csavarhúzóban elmennek, de flex-ben már gyengék. Nem szabad velük foglalkozni, kidobni, cserélni.
Csak itt a kommutátorból alig van valami ,feketére van égve és az egyik ki van repülve ami még ráadásúl körbe is karistolta a házat is ahogy a sérülten ment a motor ,az meg közben ott repkedett ,azt sem tudnám hogyan tegyem vissza és hogyan maradna ott az majd . Nekem ilyen tudásom nincsen ,csak egyszerű hibákat tudok elhárítani . De még műhelyem sincsen jelenleg .
Azt láttam én is de nekem nincs olyanom amivel szét lehetne húzatni vagy ilyesmi ,de ha szét is tudnám szedni se lenne értelme a megégett kommutátor miatt, amiből ki is van repülve egy szegmens . ,azt vissza tenni nem tudom úgy sem .
Csakhogy azonos méretből többféle is létezik se az erejük se a sebessgégük nem azonos de külsőre tök azonosak . És még a külselyén ott a ventillátorja is ,ami elég fixen rajta van .
A széle van beütve ,préselve, se be se ki csak ha azt a kis nyitolásszerűséget leflexelem de ugyanolyat már másikat nem tudnék csinálni ,max 5 kilós kalapáccsal . Ez több ponton van egyszerre megcsinálva és mindkét oldalon .