Ezek olyan dolgok, amikre csak az idő tud választ adni, mivel nem személyesen hallottaM. Állítólag az is komolyan felmerült a győri meccs után, hogy ApelgRenéket menesztik és ismért Kárpáti Krisztiánra bízzák a csapatot, de a játékosok föllázadtak az ötlet ellen. A végén az ügyben a tulajdonos a csapat mellé állt, továbbá Apelgrennek is kinyílt az az ajtó, ami korábban csak Pastor előtt volt nyitva.
Tényleg igaz lehet az, hogy vagy nagyon megverhettek téged kiskorodban, vagy egyéb lelki bajaid lehetnek.
Ugyanaz lesz, mint amit már mondtam egyszer a sunyi orcádnak:
Mindig kommentelve leszel, mint fórumokon is.
Aki kötekszik az ne vegye zokon.
Más:Ezt általánosságban mondom, hogy nem kell csodálkozni játékosokon, csapaton, hogy esetleg valami rosszul esik nekik, mert itt is jellemző, hogy ha nem fut a szekér, vagy elakad, akkor bizony előjön a frusztráció, az egymásra mutogatás.
Világ legjobb szurkolói?
Ha, ha, ha.
Már az építők rigmus is csak akkor hangos, ha vezet a csapat!!
Ne foglalkozz vele, Norman egyszerűen nem normális, kizárólag kötözködni jár ide, beleállni a másikba vagy esetleg a saját gondolatait írja lesz sok sok alkalommal, hogy megmutassa ő aztán ért mindenhez is 😆
És az téged miért zavar, ha Thulin vagy akármelyik szegedi ilyet mond? Teljesen érthető, ha egy ilyen sorozat után optimisták odaát. Nálunk milyen szokott lenni a hangulat, ha nyerünk mondjuk Barcelonában vagy Magdeburgban? Majd az idő úgyis eldönti ki hol végez.
Az a baj, hogy próbálsz itt megmondóemberkedni, de egyébként meg bűzlesz a keserűségtől és ezt valamiért a nagyvilág tudatára akarod adni. Na ez az, amivel nem tudok megbarátkozni.
És ha átmész mániásba, akkor inkább te vegyél be nyugtatót, már ha javasolhatom ;)
Igazad van, nem írtad, hogy melyik fórumról van szó, de nem gondoltam volna, hogy az nso fórum bármiben is reprezentatív lenne. De hát jónak mondom. Vannak mélységek na :)
Én is olvasom a Szeged fórumot és egyáltalán nem úgy jött le, hogy náluk most "határ a csillagos ég" lenne. Attól, hogy neked bajod van velük, és állandóan oda jársz trollkodni, nem kellene itt ellenük uszítanod.
A rossz tèrd nálunk alapkövetelmèny,főleg belső poszton úghogy tuti jön…
Igen ha jól tudom jön 26ban. Nedim helyett gondolom aki Megy vissza Parisba, a vasàrnapi törtèntek gondolom nem segítettek a döntèse megvàltoztatàsàban..
Azért a 35 kapott gól nem igazán van számon kérve amikor 50-et dobtunk valamint a pályáról le illetve bekiabálás is inkább Ilic tavalyi évének a végén volt jelen és ott sem a játékos hanem az edző ellen.
egyszer kérdeztem erről egy nálam okosabb embert, hogy miért van ez az évtizedek óta tartó jelenség, hogy az ide igazolók nagy többsége nem tudja azt hozni, amiért idehozták.
azt mondta, hogy sehol máshol nincs ilyen nyomás, mint Veszprémben. sehol.
máshol nem maradnak kinn a szurkolók egy rossz meccssorozat után a meccs első 10 percében a pultnál.
nem követelnek be a pályára és le a pályáról játékosokat.
nem teszik szóvá, hogy kap a csapat 35 gólt egy kiesőjelölttől, amikor dob 50et.
nem tudom...van benne igazság, lehet hogy mi követelünk meg többet, mi szurkolunk máshogy, a mi elvárásaink nagyobbak/mások, mint mindenhol máshol.
ugyanakkor:
- nincs egy csapatnak sem több szurkolója se Kölnben
- mostanában kicsit más a szurkolás, de sehol sincs/volt ilyen szurkolás sehol Európában
- nem várja több száz/ezer ember egy FF bejutás után a csapatot reggel 5kor a csarnok előtt
tehát mint mindennek, ennek is két oldala van.
egyébként szerintem most nem kérünk túl sokat. a szezon kulcsrészéhez érve, egy viszonylag egyszerű BL csoport után, azt a játékot, amivel elérhetőek a klub által megfogalmazott célok.
Én egy kicsit másképpen látom! Nem ismerem az illetőt, sajnos nem tudok meccsekre járni, de tőle függetlenül, azért némileg jogos a kérdés, hogy ez meg mi volt?
Remili felé úgy is mint vezérbika, úgy is mint társ csk, úgy is mint vlszeg legjobban megfizetett játékos, lehessen már kérdezni?
Volt vmiféle nyilatkozat? Facebookt sem olvasok, de a 'sima médiákban' nem láttam ilyesmit.
Az az igazság és ez talán független is a csak egy sima kis mk döntőtől, hogy kábé faxra van itt véve mindenki mindenk által!
A menedzsment Barta érkeztével is szarik bele a normáis teljeskörű és kielégítő tájékoztatásba, minden interjú és nyialtkozat közhelypuffogtatáson kívül semmire nem jó.
Aztán miért van az, hogy aki idejön pár tiszteletes kivételtől eltekintve vmiért úgy érzi, hogy itt elég a szükséges minimum a lehetséges maximum helyett?
Sajnos nagyon kevesekről mondható el, hogy tartották volna a színvonalukat, sőt netán még akár fejlődtek is volna!
Pedig biztos minden hónapban rendben pittyen a számlájukon a világbajnok alacasony adózású bérük, de a teljesítmény...
Habár eddig még tényleg nem veszett sok oda ebben az évben, a bl-t jól hozták eddig, de most kezdődik a money time, cáfoljanak rám!