Sziasztok! Szakfordító és szaknyelvi oktató vagyok, hosszú évek óta foglalkozom nyelvvizsga-felkészítéssel, különösen tapasztalt vagyok a "last minute" vizsga-felkészítés kapcsán, valamint a szakmai nyelvvizsgák terén. Nagyon szívesen adok tanácsot, segítséget, sok-sok tanítvány által használt segédanyagot, adott esetben személyre szabott tételek kidolgozását is örömmel vállalom. A következő nyelvvizsgákban tudok segíteni: TELC, ECL, EuroExam, EuroPro, Kitex, TársalKODÓ, GazdálKODÓ, LCCI, Zöld Út, stb.
Sziasztok, Angol középfokú írásbeliben szeretnék segítséget kérni. (Voltam már 4x és mindig kicsit úgy pontozták, hogy ne menjek át...) Fontos lenne, mert kifutok az időből a diploma miatt...
Sziasztok! Kis csoportos és egyéni felsőfokú, külföldi, középfokú és gazdasági nyelvvizsgákra felkészítést vállal diplomás angol és informatika tanár nagy tapasztalattal. Időpontok rugalmasak. Valamint fordítást és informatika tanítást is vállalok. Elérhetőségek, információk az alábbi linken vagy privát üzenetben:
A fenti címeken jelentkező, csalás miatt rendőrségi eljárás alá vont ismeretlen személy hirdetéseire senki ne jelentkezzen, ingyenes nyelvvizsgát ígér, de csak a pénzt veszi át.
Angol tanulás skype-on közvetlen jó kedélyű, egyedi igényekre szabott órákat adó tanárral. Nyelvvizsga vagy csak szinten tartás? Újrakezdés? Vágjunk bele együtt! Ingyenes próbaórát vállalok. :) forditas.andrea@gmail.com
Én már régebben kértem segítséget, kiírom megint, hátha tud valaki, tehát: Már régóta készülök nyelvvizsgára, és hamarosan a diplomához közelítek, mellette dolgozok, mint informatikus, az angolt nap mint nap használom a munkám során! Már évek óta próbálkozom a közép írásbelivel, de hiába :( Már rengeteg pénzt öltem bele nyelvtanfolyamba, angoltanárba, és nyelvvizsga díjakba, de az írásbeli sehogy sem jön össze :'( Már körülbelül hatszor voltam, és mindig pár százalékon múlott.....Ha valaki tud bármilyen segítséget, BÁRMIT, kérem írjon erre az e-mail címre: n.jozsef900129@freemail.com
Nem tudom, hogy van-e valaki, aki tud segíteni, de hátha. Beragadt diplomám megszerzéséhez szükségem lenne németből középfokú c vizsgára, de sehogy sem sikerül.
Aki tud valami segítséget, tanácsot, anyagot, ötletet adni kérem írjon.
Üdvözlet minden kedves topiklakónak. Egy gyors kérdésem lenne: jogos az, hogy a nyevvlizsga után csak egy e-mailt kapok hogy nyugodtan befizethetem a következőt mert bukta van? És természetesen nincs jogom tudni hogy miért?
Varázsolj az otthonodba egy teljes, nyelvvizsgára felkészítő kurzust! Menj biztosra és lásd a vizsgát úgy, ahogy egy nyelvvizsgáztató látja.
Ezzel a tanfolyammal sokkal tudatosabban, célirányosabban tudsz felkészülni a vizsgára és olyan eszköztárat kapsz a kezedbe, ami hatékonyan használható a gyakorlatban.
MIÉRT HASZNOS SZÁMODRA EZ A KURZUS?
- rengeteg gyakorlatias tudásanyagot beépíthetsz, ami sikert hoz neked a vizsgán - egy olyan szakember vezet körbe a vizsgán, aki belülről látja azt, ráadásul sikerorientált, célirányos látásmóddal rendelkezik -olyan gyakorlatias jótanácsokat kapsz, amit máshol nem hallhatsz -könnyen követhető, a saját tempódban feldolgozható -ár-érték aránya verhetetlen
A KÉSZÜLÉS MELYIK SZAKASZÁBAN ÉRDEMES MEGVENNI?
Ha fél év múlva vizsgázol, akkor azért érdemes megvenni, mert ezzel elkerülheted azt a sok zsákutcát, ami feleslegesen elveszi az idődet, energiádat. Így célirányosan készülhetsz és felvértezed magad azzal, ami sikert hoz neked. A befektetett munka nagyban megtérül.
Ha már csak egy heted van a vizsgáig, akkor is érdemes végignézned az anyagot, hiszen olyan azonnal alkalmazható megközelítést kapsz, ami segít megmutatni tudásod legjavát. Ezenkívül a buktatókat is kiismered.
Alapfokú-alapszintű tudásom van angolból, a célom, hogy egy év alatt megtanuljak felsőfokon.
Németül már tudok, ennyi tapasztalatom már van.
HOgy látjátok, munka és sport mellett napi egy-két óra, hétvégén 2-3 óra tanulással mennyire lehetséges ez? Úgy, hogy persze a nyelvvizsgára az utolsó két hónapban már koncentráltabban és többet tanulnék?