Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.22 0 0 topiknyitó
A Fotózás, kellékek topic törzsközönsége szívesen lát mindenkit, akinek a fotózás esztétikai, technikai, kémiai és egyéb vonatkozásairól kérdezni- vagy mondanivalója van, de különösen azokat, akik saját képekkel és képelemzéssel rukkolnak elő. Az 'anyatopic' mellett műholdak jöttek létre, mint a 'Fotózás, csak technika', a 'Fotózás, semmi technika', keress csak rá a 'foto' szóra a keresőben.

Ezt a topicot azért indítottam, hogy itt az abszolút kezdők is bátran tehessék fel elemi kérdéseiket - amelyekre biztosan tizenhétszer válaszoltak már a 'Fotózás, kellékek'-ben, de már elég nehéz megtalálni a válaszokat a sokezer hozzászólás között.

Jó lenne, ha azok is idejönnének leírni a tapasztalataikat (sikereiket, csalódásaikat), akik a közelmúltban vágtak bele gépvásárlásba, fényképezésbe. Megírhatnátok pl. NewT-nek, hogy milyen - nem túl drága - gépet vettetek mostanában, ami jónak bizonyult a család, a gyerekek fotózására.

Nem igérem, hogy gondos gazdája leszek a topicnak, jobb lenne, ha önfenntartóvá válna (vagy pedig süllyedjen). Amikor tehetem, mindenesetre jövök majd és válaszolok, amire tudok. Karácsony után. Addig is boldog karácsonyt mindenkinek

slr

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!