Nagyon komolynak néz ki. Jo egy ilyen rokon aki ilyen penge orát ad ajándékba. :)) Ahogyan látom ez automata mechanikus. Mosmár semmi gondod nincs vele csak megöregedni és amikor majdnem kimulsz a fiadnak lányodnak átadni az szintén igy tovább......:))
Valszeg ua. a szerkezet van benne mint az O+A -k egy részében. Nagyon minöségi darab, acéltok,zafirüveg,vizállo.....
Gratula.
Haho,
az Ora magazin jovo heten jon ki a nyomdabol, tehat vagy a jovo het masodik feleben, vagy az azutani heten kell keresni.
A cimlap szelen fekete csik, a cimlapon egy Audemar Piquet Royal Oak ora lesz.
Errol lehet megismerni.
Tasztaltársak !
Ha valaki meglátja az újságárusoknál az Óramagazint, légyszi jelezzen, nem minden nap jutok el jobb újságosstand közelébe.
Köszi, Lesliev
Eddig csak "irigykedve" olvastam ezt a topicot, de ma nagy örömömre megkaptam első komoly órámat. Mivel ajándék volt, nem tudtam róla részleteket kérdezni a boltban. ha valaki ismeri örülnék, ha tudna írni róla egy pár sor véleményt (jó-nem jó, pontos-nem p., van -e különlegessége, mire vigyázzak, stb.)
Az óra:
ORIS Big Crown BC3 635 7500 41 64, d=40mm
Itt megnézhetitek. Bár képen is jól néz ki, képen még sokkal szebb..:) A hátulja átlátszó.
Hello Ruppy !
Gondoltam, hogy szabi van a dologban, közben én is voltam egy kicsit, de mostmár újra itt vagyok.
Ha tudod, küldd el légyszi az általad említett kb 2 oldalas szerkezeti listát. A faxszámot lejjebb már írtam(faxhangot kérni kell, mert telefonként is használjuk), köszi előre is.
Más. Nekem is volt egy kis Victorinox bicskám (a fiam elkunyerálta, jelenleg nála van), több mint tíz évig haználtam, jópár dugót is kihúztam vele (igaz nem vagyok 140 kiló), de meg sem próbált kiegyenesedni, szerintem inkább eltörne. A pengék minősége arra amire kitalálták egészen jó. A szerszámok is használhatóak, csak nem szabad túlzásba esni, a 37 féle különböző kütyüvel ellátott verziók már a haználhatóság rovására mennek, és úgyis már csak a "mutogatás" kedvéért vannak. Egy-két penge, és max 3-4 szerszám az igazi szerintem.
Nekem japán órám van és nagyon meg vagyok vele elégedve! De svájci órát vennék azért egy csinos svájci óraadótól! Van egyáltalán csinos svájci nő????:-))))))
Ha minden jól megy, pár héten belül az újságárusoknál lesz egy órákról szóló újság. Lehet nézelődni. Én csak az eredetinek használt amerikai és német újságokat láttam, de azok, húúúú. Szal olyan azért nem lesz, de ami marad, az is több, mint a semmi!
Jólét!
Prof -- aki még mindig nagyon szeretne egy Breitling B1-et :-)
Hopp mit leltem, nagyon tetszik az egyszerűségük, áruk (kronográf és trítium $400-ért???? meg battery life???) és valami ETA van ezekben is. Látott valaki ilyet itthon?
SIGMA SP400
Az nem véletlenül egy kinai Svájci bicska volt? Egyszer én is probáltam egy ilyen minöségi kinaisvájci bicskával dugot kihuzni és kb 1-1.5cm megnyulott. Elég meglepö mert az igazi svájcinak olyan kemény a dugohuzoja, hogy az üveget is meg lehet vele karcolni.
Most leszek porig anyazva. En a jo kis csehszlovak Mikov tipusut jobban szeretem, mert:
1. Jobb a furesz rajta. (Kempingezesnel ez szempont.)
2. Egyszer egy eredeti Victorinox dugohuzojabol az egyik kollegam kihuzott masfel menetet. Nem hulyeskedek, egy teljes centit megnyult a dugohuzo, mire kijott a nyomorult dugo a bolgar vorosborbol. Szegeny gyerek, akie volt, csak pislogott, akkor kapta a szulinapjara. Azota nekem magyarazhatnak svajci minosegrol.
Idáig szabin voltam és nem tudtam irogatni. De ez tényleg egy jo ötlet. Be kéne venni a svájvi bicskákat is a topic témájába. Végül is ez is egy nagyon preciz müszaki alkotás és ezt is szokták hamisitani. Azt tudom, hogy nem tenljesen svájci mert elég sok részét Franciaországban csinálják meg vannak olyanok amik teljesen Francia termékek pl Wenger.....
Szoval jo lenne ha svájcibicska téma is pörögne. Biztos Elég sok érdekes dolog fel fog merülni.
Nekem Wenger tipusu van és az olloja szerintem sokkal precizebb kidolgozásu mint a Svájcban összueszerelté.