Keresés

Részletes keresés

josila Creative Commons License 2003.03.03 0 0 531
Ezt most olvastam egy internetes cikkben:

"Az egyik oldalon ott virít a tűzpiros lakkcucc, ami semmiféle alkalomra nem alkalmas, még egy buliba sem veszi fel egészséges esztétikai érzékkel megáldott nő, mert mindenki kiröhögné."

No comment... :((

lack-plastic Creative Commons License 2003.02.27 0 0 530
Csatakozom az előttem szólókhoz!
Előzmény: josila (529)
josila Creative Commons License 2003.02.27 0 0 529
Nos, kőzuhatag hullhat rám is, mert nekem a folyékpny latex amugy sem jön be különösebben. Valahogy semmi hasonlót nem érzek, mint a latexszel kapcsolatban.
Ahogy meg ezek egymásra mázolták...mintha a budit meszelnék
Előzmény: Ateus (528)


Ateus Creative Commons License 2003.02.26 0 0 528
Nos, nyugodtan kövezzetek meg érte, de nekem valahogy a VV1-ben látott fétis party jobban bejött mint ez a mostani folyékony latex dolog. Az valahogy izgalmasabb volt :-)
josila Creative Commons License 2003.02.26 0 0 527
Csak átfutottuk a cuccokat (a boltban körben fel vannak akaszgatva), mert siettünk, de így hirtelen csak ezeket láttam, és nem is nagyon tudtam szemügyre venni. A barátnőm gondolkodott a gatyón egy keveset, de aztán ugy döntött, hogy nagy rá, úgyhogy hagytuk.

Figyeltek?
FHLS meg nyílt színi merényletre készül!! :))
(B): Azért el ne felejts nekünk szólni előre, hátha éppen arra sétálgatunk ;)
Hát sok sikert hozzá!

josi

Előzmény: Ateus (523)
FHLS Creative Commons License 2003.02.26 0 0 526

Kedves mrlat!

Köszi az infókat. A VV2 előzetesét ma én is láttam, így én is csak ajánlani tudom az érdeklődőknek.

lack-plastic!

A fotózás az fotózás! Mit szólnál hozzá, ha a Váci utcában vagy a Duna-parton sétálna egy hölgy latexben, s a róla készült fotókat/videot az FHLS-en (viszont)láthatnád? Nos ezen vagyok, s egyenlőre jól állunk a megvalósítgásbna, azaz megvan hozzá a bátor hölgy!

B

lack-plastic Creative Commons License 2003.02.25 0 0 525
Ezt a "nejlonzacskó" szöveget egyszer már az én fejemhez is hozzávágta a sógorom. Nem tudják ezek, hogy mi a jó!
Előzmény: djt-122 (521)
mrlat Creative Commons License 2003.02.25 0 0 524
Kedves FHLS,

Sziszi a Marquis 27. számában található. Most egy pár hete vettem Amsterdamban a reptéren, mikor átszálltam.

Viszont, ha Sziszi-t mag a többieket szertenétek Latex-ben (liquid) látni, akkor nézzétek az RTL klubot holnap, vagy a valovilag.origo.hu-t.

Üdvözlettel MrLat

Előzmény: FHLS (513)
Ateus Creative Commons License 2003.02.25 0 0 523
na erre rá kell repülni, hátha a páromat rá tudnám venni valamelyikre :-) van még valami hasonló esetleg ott josi? Ja és köszi az infot :-)
Előzmény: josila (522)
josila Creative Commons License 2003.02.25 0 0 522
Sziasztok!
Elsősorban lakkrajongók figyelmébe:
Tegnap benéztem a Ret-rock nevezetű boltba. Találtam 1db női fekete lakknadrágot (lábra feszülő), lábközött cipzáros, 5800 HUF. + 1db fekete lakk bodyt, szintén láb között cipzárral, mellet szabadon hagyja, 2800 HUF. Szerintem nagyon érdemes őket megnézni!!
Ret-rock, ha valaki nem ismeri: alternatív ruházati bolt , uj+használt cuccok is vannak. Az Astóriával szembeni Mekdonaldsztól pár méterre, egy kapualjban kell bemenni.

Sok szerencsét!
josi

djt-122 Creative Commons License 2003.02.25 0 0 521
No haliho.
Ezzel az utcai viselettel kapcsolatban akarok egy sztorit mondani.Anno vettem a New Zorkerben egy polót,olyan volt hogyha a nap rásütött valami eszméletlen jól csillogott,valami poliészter anyagú.Egyszer elmentünk esztergomba,ebben a polóban.Megyünk az utcán egyszer csak a hátam mögött két HVCS asszongya-
Mi van ezen Nejlonzacskó?Szóval ennyit az emberek véleményéröl,Bunkók .
Előzmény: josila (517)
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.24 0 0 520
Sziasztok!
Ma reggel a tv2 valóságshow-jában összevágott pillanatfelvételeket mutattak az eddig történt eseményekről. Az egyik képen éppen Lillát, a fekete hajú bombázót fényképezték lakk melltartóban. Remélem, lesz folytatás!
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.21 0 0 518
Josila, Grancy!
Köszönöm a bitzatást, lehet, hogy erőt veszek magamon, és megteszem egyszer azt, ami maga a beteljesült álom, de valószínű, hogy majd Pesten, vagy valahol távol innen, ahol lakom! A feleségem bíztatott már, igaz, nem mindíg lehet komolyan venni, amit mond.
lack-plastic(DÓ)
(A DÓ a mindennapokban is használt becenevem)
josila Creative Commons License 2003.02.21 0 0 517
Szia Lack-plastic!

Már régebben is meg szerettem volna kérdezni ezt a lakk-jeans dolgot. Amit írtál az természetesen igaz (az önkifejezés szabadágának dícséretes fejlődése), és pár év múlva (remélem) már egész tűrhető szintre jut. De én ugy látom, hogy pl egy lakk-jeans viselése már manapság sem annyira elképzelhetetlen. Ha én most rendelkeznék eggyel, azt biztos nagy örömmel, azonnal mindennapi használatba venném. Egy kicsit extrémebb öltözködési stílusba tökéletesen beleillik, és azért nem sugárzik annyira fétis jellege, mintha pl egy latex-overálban sétálgatnánk az utcán. Nem tudom, hogy amugy milyen öltözetben jársz,de pl amikor én lakk-nadrágba öltözve jelentem meg ismerős körökben (sajnos már nem jó rám), azt teljesen természetesnek vették, és semmi utóhangja nem volt, mivel olyan "josis" volt. Idegenek véleménye (gondolom ez nálad is így van) pedig azért nem érdekel, mert akinek nem tetszik, esetleg "megbotránkozik", azt saját korlátoltságának köszönheti, és _tényleg_ nem tud érdekelni ha önmagának ezzel kellemetlenséget okoz.
"...már baromira unom, hogy csak a lakásban lehetek kedvenc LAKK-JEANSomban. Sajnos itt vidéken ugyanis még elég gáz a helyzet" Ez tényleg csak elhatározás kérdése. Nálam is csak az volt, és igaz elég nehéz volt (főleg, hogy legalább 20x szényellősebb voltam az átlagnál :), de nagyon megérte a próbálkozás. ;) De hisz neked még a kedvesed is melletted van, támogat és még tetszik is neki!! Akkor a többi népek már csak nem jelenthetnek akadályt!!
Ha most nem is passzol hozzád, de fokozatosan elkezdesz merészebben öltözködni, akkor nemsokára senkinek sem tűnik fel, hogy aznap egy lakk-jeanset húztál!!! Hisz ez még korán sem egy gázmaszkos-heavy cucc, csak egy gatya ;)

Remélem nem tűnt számodra ez olyan kioktatósnak, csak bíztatni szerettelek volna. Hát hajrá!

üdv: josi

Előzmény: lack-plastic (515)
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.20 0 0 515
Kedves FHLS (B)!
A stewes-hez írt hozzászólásodban mit értesz az alatt, hogy fotózással egybekötött próba?

Visszatérő témánk a LAKK-LATEX-PVC utcai viselete. Én nagyon reménykedem benne, hogy előbb-utóbb változni fog a helyzet. Miért reménykedem? Nem azért, mert a remény hal meg utoljára, hanem ha visszaemlékezünk a rendszerváltozás érájára, és összevetjük, hogy az emberi önkifejezés, szabadság, meddig eljutott napjainkra, szerintem eljön még a mi időnk. 15 éve például elképzelhetetlen lett volna, hogy pl. egy 16 éves fiú festett hajjal menjen el iskolába. Vagy, hogy egy nézett TV-műsor szereplői pearcinget (remélem, jól írtam le) tegyenek egymás bőrére. A 80 éves nénikék meg csak dumáljanak, amit akarnak; ők egy olyan korban voltak fiatalok, amikor kötelező erotikus viselet volt az atombugyi, meg a nájlonkombiné.
Egyébként én már baromira unom, hogy csak a lakásban lehetek kedvenc LAKK-JEANSomban. Sajnos itt vidéken ugyanis még elég gáz a helyzet. Ezért is bízom benne, hogy a nemrég emlegetett buli összejön valahogy!
Üdv: lack-plastic (DÓ)

Előzmény: FHLS (513)
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.20 0 0 514
www.google.ch
ird be latex online és lesz csoda
:)))))
Előzmény: FHLS (513)
FHLS Creative Commons License 2003.02.20 0 0 513
Kedves fórum Olvasók, Tagok!

Örömmel látom, olvasom, hogy vagyunk páran, akiket valamilyen formában érint e divat, e téma. Böngészvén bejegyzéseiteket, engedjétek meg, hogy 1-2höz én is hozzászóljak. Előtte egy gyors hír: az FHLS-t ma is frissítettem (www.fhls.hu).

mrlat!
Hétfőn alkalmam volt végig lapozni jó néhány Marquist, melyikben akadtál rá a mi drága jó Sziszinkre? Nekem nem volt ilyen szerencsém... :-( 1et értek lack-plastic-kal, hogy miért nem vitt a villába is ilyet magával. Vajon most is lesz SM buli odabent? Nem szervezünk nekik valami hasonlót? ;-)

Stewes!
Az utcai viselésre már láttam egy-két példát. Sőt BP-n egy idős néni fejcsóváláés közben csak annyit mondott: "biztos kurva" ;-) Volt ő vagy 80 éves. Talán jobb, hogy nem ő öltözött be... ;-)
Amúgy a bámuláson kívül sok minden nem lenne, a rendőrségig nem fajulna el véleményem szerint a dolog. De tartunk nemsokára próbát - igaz fotózással egybekötve. Jöhettek Security meneknek!

Josila!

Nos Hollandia az külön világ, ott túl sok(k) minden szabad, s elfogadott. Én is hallottam már, hogy ott nem ritka a latex mint utcai viselet.

Ábrázoló!

Mint az osztrák határtól 10 km-re élő magyar állampolgár biztosíthatlak, hogy a sógoréknál "nyugatibb" helyzet van. Bécsben is van vagy egy tucat shop, sőt ha csak az SCS-ig (azaz Shopping City Süd Vösendorfban) mész el, ott is van két tuti hely. Az egyikben nyáron egy órát egyedül nézelődtem a finom klímában és a levegőben terjedő latex illatban ;-) Ha érdekel benneteket a cím, írjatok, s mondom.
Amúgy ha valaki gazdag, s latexes csajra vágyik, akkor www.sado.at -> Monique... Tuti csaj ;-)

Kicsiarabella !

Nem kell Németországba elmenni a Quelléig, a sógoréknál a Neckermannal is (www.neckermann.at) jó dolgokat lehet kapni. 1 baj van, nem szállítanak MO-ra... :-(

erőszakos mimóza!
Zürich szép hely, de ezek szerint én voltam vak, hogy nem találtam latexet (is) áruló helyet, bulit. Tudtok segíteni?

S végül mindenkinek:
Remélem sokan döntetek úgy, hogy az FHLS-re küldtök bemutatkozást. Ha egyéb ötleted, elképzeléseitek vannak, kérlek benneteket, írjátok meg! Ha tudom, teljesítem.

Latexbaráti üdvözlet mindenkinek:

B.

stewes Creative Commons License 2003.02.20 0 0 512
Én értem és érzem, hogy mi lehet a jó a vákumágyban. Ha elég ügyes és huncut a partner, akár az egekig is röpíthet, miközben én "teljesen ki vagyok szolgáltatva" kénye-kedvének. Szívesen kipróbálnám én is. Ha jól gondolom, ebbôl még ki is lehet szabadulni, ha úgy adódik. (Filmekben úgy láttam, hogy azért egy kicsit lehet benne mocorogni.)
Előzmény: Ateus (511)
Ateus Creative Commons License 2003.02.19 0 0 511
stewes!

Ok, te így látod, de ha kicsit elvonatkoztatnál ettől a klausztorfóbiás megközelítéstől akkor megértenéd, hogy mi lehet a vákuumágyban izgalmas számomra. Egyébként tiszteletben tartom a meglátásod!

Előzmény: stewes (509)
stewes Creative Commons License 2003.02.19 0 0 510
Egy piros hajat viselô néni piros latexban van itt :
http://gallery4.urabonjapan.com/xxxspacegirls/TaimieHannum/indexmulti_2.html
stewes Creative Commons License 2003.02.19 0 0 509
OFF(?)
Olvastam egy könyvben a boszorkánybölcsôrôl. Ez is egyfajta mummifikáció (én a vákumágyat oda sorolom). Egy olyan "szerkezetrôl" van szó ami egy kicsit hasonlít a kényszerzubbonyra, csak ez az egész testett beborítja. Teljesen mozgásképtelenné tesz. Annyira zárt, hogy a benne levô emberhez nem jutnak el a hangok , az illatok(szagok) sem. Teljes a sötétség. Levegôt persze kap az aki benne van. Arra nem tér ki a leírás, hogy ezt hogyan lehet megoldani. Nos, az ilyen jól becsomagolt embert egy álványra felakasztják, hogy szabadon tudjon lengedezni.
Ennek az egésznek semmi erotikus vonzata nincs. A leírás szerint arra jó, hogy a környezet zavaró tényezôtit teljesen kizárva, egy idô után teljesen feloldódva szabadon lehessen a magasabb rendű világ dolgairól elmélkedni.
A könyv külön felhívja rá a figyelmet, hogy a gyakorlat egyedül nem hajtható végre.
Hét én legfeljebb csak arról tudnék "elmélkedni", hogy aki bele segített ebbe a cuccba, vajon nem gyűlöl-e, nem lett e rosszúl, nem rabolták el, nem gyullad-e ki a ház. Ezek a gondolatok pedig nem nevezhetô emelkedetnek. Merô kicsinyes önzés.
ON
Előzmény: Ateus (508)
Ateus Creative Commons License 2003.02.18 0 0 508
Neked lehet, hogy nem nagy szám mert már próbáltad többször :-) Engem viszont érdekel nagyon :-)
Előzmény: röfögö vadkutya (507)
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.18 0 0 507
igen de a vakumagy nem valami nagy szam csak nagyon szorit :-)
Előzmény: Ateus (506)
Ateus Creative Commons License 2003.02.18 0 0 506
vadkutya!

Domina? hmm... de szerncsés valaki :-) Vákuumágya is van pl.? Azt nagyon kipróbálnám. Esetleg egybe latexruhája gázmaszkkal?

Előzmény: röfögö vadkutya (505)
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.18 0 0 505
igen jol ,mar 6 éve ,és a baratnöm fetish domina :-))))
Előzmény: Törölt nick (503)
josila Creative Commons License 2003.02.18 0 0 504
Nem tom milyen volt a Mónikás domina, de majd pénteken Viasat3 20 óra, azt hiszem Rémvadászok. Valami csajt megszáll egy démon és, ami engem érdekel, olyankor csupa fekete latexben rohangál, ha jól láttam.
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.17 0 0 502
sorry latexbol akart lenni
röfögö vadkutya Creative Commons License 2003.02.17 0 0 501
szia
amit tudsz az falls,mi is itt elunk,lateszböl is vannak overallok ,amit csak akarsz csak nem jo helyen kerested,latex ruha,overall,amit akarsz
udv egy zuerichi par
Előzmény: Törölt nick (495)
lack-plastic Creative Commons License 2003.02.17 0 0 500
Ma délután aki teheti nézze az rtl-klubon a Mónika-show-t, lehet, hogy lesznek benne érdekes dolgok! (Én sajnos dolgozni fogok)
Üdv.:L-P
erőszakos mimóza Creative Commons License 2003.02.16 0 0 498
Legtutibb a fekete latex ruha, nálam mindig működésbe hozza a dolgokat.
A plüss macim pedig mindig velem alszik. Nincsenek titkaim előtte.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!