Keresés

Részletes keresés

Boszorka Creative Commons License 2019.01.11 0 0 46951

Részemről semmit ami pulyka.

Tegnap viszont bölcsen 4 csirkecombot sütöttem, így ma is az lesz.

szkati Creative Commons License 2019.01.11 0 0 46950

Mi is imádjuk!

Előzmény: ketyo61 (46949)
ketyo61 Creative Commons License 2019.01.11 0 0 46949

Vegre kaptam pulykanyakat, ugyhogy holnap lesz egy nagy fazek leves belole. 

ZsuR Creative Commons License 2019.01.10 0 0 46948

Ezt szeretnem kiprobalni

...

Előzmény: ketyo61 (46945)
szkati Creative Commons License 2019.01.10 0 0 46947

Itt ne edd:))

Előzmény: Olgy1 (46946)
Olgy1 Creative Commons License 2019.01.10 0 0 46946

Hol ettétek a pacalt? Nagyon szeretem, de eddig nem sikerült olyan helyet találni, ahol jól készítik.

Előzmény: szkati (46926)
ketyo61 Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46945

Szoktam olyant is, de kek sajttal toltom meg, az jott be leginkabb. 

 

A cocotte-ra csupa csirkes recepteket talalok, kiprobalom az itt kaphato mini gyongytyukkal. 

Előzmény: nagypapi51 (46942)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46944

kösz :)

 

Előzmény: szkati (46943)
szkati Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46943

Nem szívesen adok neked igazat, de ez a pacal SzPéter szerint sem volt az igazi.

Előzmény: nagypapi51 (46942)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46942

...Holnap portobello gombas ravioli...

Szép nagy gombákat felszecskázol tölteléknek? :O

Én megfordítanám: elősütném a gombakalapokat, megtölteném Mac&cheese-zel és bedugnám a sütőbe, hozzá bármilyen zöldsaláta.

 

Holnap zöldségleves, túrógombóc tejfölkrémmel.

Pénteken melegszendvics, rumos tea,

szombaton csülkös bableves, pogácsa.

 

Előzmény: ketyo61 (46934)
Boszorka Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46941

Ma tonhalszószos tészta volt. Elmerészkedtem vásárolni. Itt a környéken még egy szem havat nem lapátolt el senki, még a saját garázskijáratunkban sem. De nem csúszott, óvatosan tipegtem. Van most néhány napra elegendő kaja, majd holnap ha felébredtem megihletődöm.

ketyo61 Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46940

:-)

Előzmény: Boarhunter (46935)
szkati Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46939

Milánói makarónit csinálok holnapra:))

Erzsi 1221 Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46938

Lehet, h egy és uaz. Nekem jobban ízlik a pék melletti:))

 

Előzmény: nagypapi51 (46925)
öreg_néne_b Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46937

Olyant is láttam már, hogy az orrot is levágták és külön árulták, aranyáron. ;)

Előzmény: nagypapi51 (46936)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46936

Általában fül nélküli fejet árulnak, még jó, hogy az orrot rajta hagyják.

 

Előzmény: Boarhunter (46933)
Boarhunter Creative Commons License 2019.01.09 0 0 46935

Honnan tudod hogy mennyi a heroin? ;-)

 

Megnéztem a "Jófogás"-on...

Előzmény: ketyo61 (46934)
ketyo61 Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46934

Honnan tudod hogy mennyi a heroin? ;-)

 

 

 

Sertesszuz van ma teriyaki izesitessel, melle rizs, csalamade. Holnap portobello gombas ravioli.

Előzmény: Boarhunter (46933)
Boarhunter Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46933

A köröm még hagyján. De nálunk elkövetik azt a csúfságot, hogy levágják szegény conik fülét, a megcsonkított fejet adják a szokásos pénzért a füleket meg heroin árban...

Előzmény: nagypapi51 (46928)
szkati Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46932

Igen. Én is látom minden nap, hogy mi lesz. Ezért mentünk ma a pacalért. Olyan, amilyen. Annyira nem lehet rossz.

Előzmény: nagypapi51 (46929)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46931

Végtére is, lehet tavasszal kocsonyát főzni, ha van elég hely a hűtőben.

 

Előzmény: öreg_néne_b (46930)
öreg_néne_b Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46930

Miért ilyen drága a köröm?

Mert kocsonyaszezon van. Mielőtt bejött a hideg, sokkal olcsóbb volt. Most tavaszig drága lesz, utána megint olcsó.

Előzmény: szkati (46926)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46929
Előzmény: nagypapi51 (46927)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46928

...Miért ilyen drága a köröm?...

pláne a műköröm :)

 

Előzmény: szkati (46926)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46927

A pejslire várok, Tibi bá' pacalját egyszer kóstoltam, akkor nem volt meggyőző.

- persze ez (is) csak egy menza :)

Előzmény: szkati (46926)
szkati Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46926

Ma a kedven pejslis helyünkön pacalt főztek, úgyhogy SzPéternek pacal, magamnak meg vettem valami tárkonyos sertést. A lényeg, hogy nem főzök. De azért ma csináltam egy kocsonyát, és SzPétert alig udom visszatartani, hogy neki ne essen. Miért ilyen drága a köröm?

Előzmény: nagypapi51 (46925)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46925

Sztem ugyanazt árulja mindkettő, de a déli oldaliban (a pék mellett) vettem.

Azért írtam, hogy egy cuccot árulnak, mert egyszer itt nem volt, és átküldtek a másikhoz, hogy nekik talán még van :)

Előzmény: Erzsi 1221 (46924)
Erzsi 1221 Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46924

Nagypapi. A Serföző v a másik hentes hurkáJa volt?

 

Előzmény: nagypapi51 (46923)
nagypapi51 Creative Commons License 2019.01.08 0 0 46923

Ma lassan sült hagymás-sörös disznókaraj, tarhonya, csemegeuborka.

 

szkati Creative Commons License 2019.01.07 0 0 46922

M a kinn  jártam a Metróban, ahol imádom a 2,25 kg-s brokkolit és ugyanazon kivitelű zöld hüvelyű babot. Úgyhogy holnapra rakott zöldbab.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!