A profik, akik ezt a topikot létrehozták (ismerem őket), kézből is készítenek (állvány nélkül) hibátlan gömbpanorámákat...
Az olcsóbb fej ugyanolyan jó lehet, mint a drága - láttam már saját készítésűt, jobbat is. Hiába a "milliós" fej, ha ilyeneket készítenek egyesek, mint pár hozzászólással lejjebb látható. Gondolom, ezek miatt nem is látogatják már a profik ezt a fórumot, ezért nem kapsz választ...
Most szeretném elkezdeni a gömpanorámakészítést, de egyből belefutottam egy problémába: Nodális pont. :) Ahogy körbe néztem elég drágák az olyan fejek ahol a nodális pont is beállítható. Érdemes megrendelni? Pontosan mit értessz az alatt ,hogy szabadon forog körbe?
Régebben igen. Olcsó, barátságos fejlesztővel (ingyen küldött hiányzó, US szabványú csavarokat), de nem túl egyszerű precízen használni, mert szabadon forog körbe.
Bocs', hogy ilyen durván fogalmaztam, de mikor megláttam honlapodon a legutolsó munkádat (http://zongorajavitas.hu/krpano/!vtour/teglaskerti/), a többszáz(!) kirívó illesztési hibával, kitört belőlem a "hatelemi"...
Tényleg borzasztó, amit művelsz! Háromnegyed éve nem voltál képes kijavítani a laboros panodat (széktámla)... Azóta még szarabb "művekkel" fárasztasz minket. hagyd már abba! Ez a műfaj nem megy neked!!!
Manfrotto 338 típusú szintező eladó teljesen új, kifogástalan állapotban. Terhelhetősége 15 kg, vagyis nagyméretű teleobjektíves panorámák precíz beállításához is jól használható. Doboza, papírjai is megvannak. Ára 19000,- Ft.
Létrehoztam egy facebook csoportot! Csatlakozzatok! Várom az érdekes és szép panorámafotókat, linkeket! Írjatok, töltsetek fel bátran mindent, ami a panorámafotózással kapcsolatos!
Létrehoztam egy facebook csoportot! Csatlakozzatok!Várom az érdekes és szép panorámafotókat, linkeket! Írjatok, töltsetek fel bátran mindent, ami a panorámafotózással kapcsolatos!