a zipben a civ 3 valamennyi verziójának van magyarítása... azt telepísd, amilyen verziójú a játékod... hanincs fenn patch akkor a civ 3 at, ha 1.29 akkor a 129fhu t... a másik fájl a kiegészítő magyarítása
Most kaptam egy Civilization III complete - t, nem sikerült magyarítanom azzal amit találtam. Gondolom a verziószám miatt mivel nekem 1.29 - es van. Ha valaki tudna segíteni hogy hol találok egy működő verziót, azt megköszönném !
Érdemes az elején a Nagykönyvtár világcsodára hajtani, mert ha TE építed meg, akkor a középkori fejlesztésekig, pontosan az oktatás kifejlesztéséig, minden tudományt "megkapsz" amit az ellenfeleid kifejlesztenek. Egy ütőképes hadsereg is jól jön, ami, akkor is hasznos,ha nem világuralomra törekszel, mert a gép "inteligens" és megtámadhat, ha "úgy látja, hogy"hadilábon állsz, amúgy mindenki maga dönti el, hogy milyen stílusban, milyen céllal játszik.
A magyarítások.hu-n találni lehet magyarítást, csak nem teljes, nincs befejezve, a diplomáciát, most magyarítom! érdemes telepíteni a 1.22-es patch-et, erre van a letőlthető magyarítás is, ha kész leszek ide felrakom a teljest magyar fordítást és magyaríást!
Annak idején mindig a római néppel játszottam, vagy a göröggel, mert kedvelem ezeket az ókori civilizációkat. Most meg amióta szerkeszthető a pálya a magyar nép a nyerő...
mindenki a Civ4 új kiegészítőjére van kattanva, mert kijavították a memória túlcsordulást... ezért én is letöröltem a civ3at majd legközelebb vagy multiban,most már van itthon netem...
Egy olyan probléma rajzolódik ki az alap civilizáció 3 játékból conquestsbe konvertált térképeknél, hogy egyes beállítások nem működnek, ez megkeseríti a térkép szerkesztést is, pl: nem mozgathatok a bányák és az ültetvények által termelt "kincsek(treasure)", {de a gyári kampányok közül a Felfedezések kora című játékban jól működik}, miért lehetséges ez? Van még más probléma is, pl: a japán népnek beállítottam egy Japán hadsereget, ugyan úgy állítottam be mint a "normál" hadsereget, és mit látok mikor kezdtek egy játékot, Japán az idők kezdetén építi a sereget, úgy mintha harcos vagy munkás volna. ...
Boszantó hibák, és nem vagyok benne biztos, hogy erre lesz javító patch! Mert már alig foglalkozik valaki a civilization III-al!!!
Az alapjátéknál, vagy a c3 conquests-nél van a probléma?
Én is találkoztam c3 alapjátéknál olyan hibával, hogy a 1.29-es patch után hibák voltak, ha jól emlékszem egyes egységek nevét nem találta a játék, pl: a leader (vezér)mappáját(de az is lehetséges, hogy a magyarításos verzió hibája ez)
Írd le pontosan a hibát, mit ír ki a gép, akor lehet, hogy többet tudunk segíteni...
néhány lehetőség:
-Magad is ki bírod javítani a hibát, met a civilizationIII/text könyvtárban egyik fájlban le vannak írva az egységhez rendelt dolgok. sajnos most nem jut eszembe a fájl neve...
-Vársz néhány napot, és megnézem nálam meg van e a kijavított változat, ha megtalálom az általad küldött email címre küldöm a javított változatot.
Ha c3 conquestsnél észlelhető, a pálya betőltésénél ez a hiba:
Elképzelhető, hogy a pályához tartozó dolgok okozhatnak hibát, pl: ha c3 conquests játékkal játszol a conquests mapában vannak komplet játékok, itt is lehet hiba, akkor az adott játékmód hibája. Ha az adott pályát kívánod betőlteni, akkor jelentkezik
hellosztok nem tudnátok nekem segiteni? hiába telepitem fel a legujabb kiegészitőt nem nyitja meg az uj páláykat a töltés 30%nál leáll és errort ir ki..:S
h ez mi miatt lehet? segitsetek kérlek mert nagyon érdekelne a kieg köszi előre is
A barárok között a Kárpát-medencei és a környékbeli törzsek lesznek benne, így a Duna-Tisza közén Kunok, vagy a Kárpát-medencétől keletre, a Kárpátokon túli területeken: Besenyő, szláv, tatár, stb. törzsek
Az Adriai tengerhez közel Illír törzsek táboroznak......
Az erőforrásokat, megpróbáltam úgy elhelyezni, a térképen, ahogy a valóságban is megtalálható az a nyersanyag, pl: urán és szén található a Mecsekben, vagy só Erdélyben, alumínium(bauxit) van a Bakonyban, bor van a Balatonfelvidéken és Tokajban.