Keresés

Részletes keresés

repcsepista Creative Commons License 2023.05.12 -1 0 144

UFOzzuummm... miEeee... Csillagok - csillogok, szépen ragyogjatok, ne válasszunk magunknak, gyerekéinknek csillagot - decsillagokat, mint sok ragyogó csiillagok, de csillag ösvények? -vagy merre visz a végzet? -göröngyös uton, sötét az Ég?
4.: Kávézzuummm... hogy vagy? - a kérdés, azt magadnak (mag ad?) nak nak nak... azaz mi mi az, mi kopog? -ki az ki az ki kopog? Nézdcsak nézcsak apám, ott egy vándor? -kapud ajtód nyisd ki már, jaja ha Uncle Samu? Most George Washinton (az első Nép KÉPviseló házzal? -álma, ami ténleg a Világ összeskövők? Fita, most nem sokat traccsolok, hanem ITT ami történik, azt az... Találkozok a mi magyar ok, legközeleb hozzánk, ufo rajunkkal, na piti te is az vagy, mert gölümbü...Itt megint kell egy kis körités,villám körte, hogy nekem ez, sehogy, azaz most ha valaki ezt teremtette volna? Fita GOD, az a hangod, de te sem hallod? (én? -nem vagyok?) Na most, valami olyan mnden ami van, amit hologram, és üres is, meg sulytalan! Ezt most hogy van az a FÉNY, na maga a Kristály -ember, az az hogy van a KÉPe, és azt... csak akinek van az KÉPe, csak annak van! Ládd olyan vagy mint én, és megpróbáltam, ami most... Zitt megint egy gizs kitárő, ha most mi is vagyunk vagy 100? -Nincsak mikor legelőször haza mentem,és a virrasztóink ami vagy 100? -most mit csináljunk?-világosságot! Fitel mert ha most téged érdekel a sorsod, Óh mily sors ón mily...mely le- End? Sóval, most valaki a Napnak támadhatna? Az gondolni kell!!! De már nincs! -azaz most ha neked nincs, senkinek? Fita ne xexölj ne ölj gondolátban sem, de ha mégis, mert gülümBÜN a BÜN TETŐK Ő OK, AKI TEREMTETTEK TÉ GED, DEG, DEGESZ ESZED? DE EN GEM GÉM? -SGGECSKRÉM? Én-t nem tudnak, nem lehet, csak van! Én vagyok én vagyok én...
               5.: Ez mellé körités volt, hogy hogy ho ho hooo...Mindenért fizetni kell? Kinek kiknek Gik Gazok azOK? Fita, most amit mikor egy nagy cső fekete,és men le, és most van egy balra L szöge, és a szögnél ki akarták lukasztani, de nem hagytuk! Na mostmár többet tudunk,az a TEGELY BE? -AZ MINDEN AMI ITT GOD HANGOD? NEM HANEM UK MUK FUCK...Fita, ha vakjAIk vezetik a világtalan ok? Na az a hang, hogy most AI -alien lények, mi a lényeg,mert most A GOD DUK UK? Fita, bloondi, akiben van még szikra? -az az hogy USA FIRST, ami ládd a nyakába (AIpac) a gizs buzigáNUK? Fita, itt az hogy elpusztitlak, esetleg puszi, de most fida, most hogy bárátkozzuummm... na most az agymba, ugyanis a szava az csak gondol látok? Fita, ha te gondol látod, (gond öl?) a bajod okát, már meg elkaptad a tokát? -de az hogy te be fókuSzóltad, nem ölted,hanem a te FÉNYED MEG VÉD TÉGED , NA ENGEM IS HA VAN JÉZIM FÉNYEM MMM... Zna mikor másodszor találkozunk, akkor már nem itt?- hanem ott vagyaunk, hogy RÁNK TÁMADNAK A SÖTÉT ÜSZKÖK, és most ahol vagyunk, az abba a a aaa...amit legjobban a The Chronicles of Riddic cimü filmben, mert most vannak e VILÁG VAK VEZETŐIK, és most az KÉT RÉSZBÓL, KÉT MENNYEZET, és az most a fekete cső csővezetek! -portolok? --- Vég állomásuk, van olyan a fénybe? -VÉGE?
                6.: Prószálom deee... itt minden hang? - s zörej, ládd sock & al, ölt, és azzal mert félnünk kell, rögtön allattuk vagyunk, vagyunk? Na az egész hogy valakik, olyan tudomáNUK? -na ha KUN -NUK ék, a KINUK? -ami minden ami ki rezeg, vissza rezzeg a rezgés okozó kiinduló pontba? Zitt az hogy... először hogy ez nekem, sehogy, tehát én vagyok többet a vallagod szagolója és gondozója, gondod viselője, az Ő ŐK felruház meg taplál,ő rád ránk (te tudnál olyat kitalálni?-hogy te vagy minden ami van, termtője?-na az ők is, hogy tudják, hogy te azt nem nem soha meg nem tudhatnád?- gondot visel (na ha nem ke! -most mi lett??? -fita most gondol lát halál, vagy ha ha ha...)) Jna most az amit ábrám neked aDóm a földet, az undorral tölt meg engem,amit nem tudok ma se el folytani, de ez most, én mondom meg,hogy meddig meg merre, je hova visz a végzet? -nekem nincs, és én ezt gondolom!!! Zitt ami nekem is, hogy a HANGGAL AMI RÖGTÖN AZ GONDOLÁT AZ HANG, HAN GOD, ÉS AZZAL...NA MOST ITT ELŐBB A SZERETET ETET, AMI RÖGTÖN, MERT FÉNYED VAN!!! Naz, itt a kiNUK kin? _az KUN NUK? -ami most... Tróha most ha ezt ami most történik, ha jelentem az ORSZÁG HÁZBA, most...Fita, ha nem lenne ugy az Fényes Égi testvéreinkkel egy az egy kapcsolát, akkor te ezeket a sirásokat, te nem is tudnál róle, de semmi!!! Nincsak ha te azt gondolod, amit most meg kell halnod, az az ha te ezt gondolod, most élned és hallnod kell!!! Itt élned, és (oda vissza) hallnod kell!!! Na röviden, MI A FÉNYBEN LAKÓLUNK! TudNátó gondolni?...
              Innenn... ha nekünk van saját (MOM) álmunk, gondolát világunk, most hol kéne lenni, enni, amit a magyar?- földöng?- megterem, jaja az anyaföldünk, ami nekünk kell, meg müvelnünk? -müvelődünk? - föld müvess müvelés müvészet? -ész, eszünk?
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (143)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.11 -1 0 143

UFOzzuummm... miEeee... Csillagok - csillogok, szépen ragyogjatok, ne válasszunk magunknak, gyerekéinknek csillagot - decsillagokat, mint sok ragyogó csiillagok, de csillag ösvények? -vagy merre visz a végzet? -göröngyös uton, sötét az Ég?
                1.: 5/11. A KÉP? Ugyan édes, párnám csuccsa, mit álmodtál,az éjszaka? Eh szak szaka szaga szakma? Termő földek, de kik a gazDák, vagy a földek tulajdonosai? (Gaz dögök) Isten ki teremté, az eget a földet, szava mindenfele, támaszta életet! Zitt kimondottan, amiról szó lenne, hogy MINDENKINEK KELL, LEGYAN EGY ALMA? (saját szalma széna szára szara alma?) Na nekem az álmom, hogy saját földem, és saját zöldség gyümölcs kertem legyen, hellett? Olyan hogy te vagy? Te vagy a fing fin god, nincs, se sejtelmed nem lehet, az én gatyámba de ha lenne, látod a Királyod Urad és alkotód, mindenenetek tülle tüllük van, Uram és alkotóm, mindenem tülled van, dus kegyben része sül valóm, dus kegyedbe sül részesül valóm?- lehell betöltve 100! -998ba lenne jó? -kedven ott más, hol? -ismerős 100? Na most... kölönösen a jappánok, akiknek terület igéynük van, de kinek nem? Nincsak itt az hogy HIT SZEMÜK? Fita, az hogy álom? -sack & al? Na nekem, a rémálmom, ha megtudják az álmom, és van...ládd a lehell betültve, valakik a lopo tökükhöz nyulna... shirtelen törölnek, de mi az, mert ugynugy ugy két SzinüsKÖDtem volna? -smirna! -volna! -széditesz teszt, a kezde a bilikbe lóga, Logan ran, de az is mi?- találtuk ki, deee...
               2.: Most amit tegnapra,hogy a canadAI magyarsággom mall mell? - egy hold körüli ut, most mi nemhogy válasszunk magunnak egy 5 águ? - MOGÉN dávid -dAIda ládd vannak a vaksijAIk és akik még... láttam valamit, de mit? UFO-k? -made in Hu? Whooo... na azt ... most végleg a szemeim lehunyom becsukom,(Vgyuri?) mert egy látomás... na na neee... csill LÓGhat, (nem a bika hentes fel, lóg a töke 1000 fele...) jaja a 6 ágUK alatt ami 666...kétszar 6 = 12 +1/2, oszd meg őket és uralkodj a biológai kerteik felett, allatt? Gyümölcsök teremjetek jó gyümölcsöt, Dna most itt ki mi mi ki MOé, kinek adta a HAN DE HUN?-GOD A FÖLDED? -KI MI A DEDE, DEAD E? GOD KIFINGOTT S GIVERs OF DEAT? Na vegyük ugy hogy szorit a kapca, és egyre buzösebb büdösebb lett...ami fából vas karika, szép kisláNUK Erica Erica (észtér) mégis ki fordülne? -jaja bedülne, prósza? -nemet (nyemec) mond, az igen? -ne nem nyeee..bracka? KÉPek GÉpek AIpac pacal pörkölt ÁLOM MÁS? SÁMÁS RÁMÁS? SIRÁS RIWÁS FOGAI-K CSIKORGATÁS? Fita, kénytelek vagyok vissza...amit most az első pinaláttul fogva, hogy mi magyar RULL igazIbu buli buli bulah, Arany bulla de bili? -nem hanem Arany Warros szAranyos anyós? Fita, Pajtás, daloljunk sép magyarorszáról, mely a büsÉg kincsét ontja rád, rám is Ráma? Panon Ráma Panonia? Tiéd a gyár, tiéed a föld, kalásza virága neked terem, na battUKmeg, nincsak vannak a (Hadészek kigyó fészkek) fak, és gazok, miggigazok?
                3.: A felesÉgem, ládd azt amit egy rublika, amit most 1.: -velem ugyi könnyen meggy? Felmen a legény a fára, megyfa tetejére, lerázza a meggyet, gyere Rózám? -rózsám? -szedjed,. piros kötényedbe... Ami HEÉ? -fita, én nem tudok a MAGYAR OK VILÁGIT? Nincsak itt, hogy ha valaki betegsegg ...jaja én állandóan nyakamon érzem, seggem mily nehéz, na minden ami azzal törtnt termék, az szar!!!-na most te eltudod HINNI VÁGYOL? VÁGY ÖL? -OGY ÉN A SAROKBA A SZARUKBA A FÉRGÜK (fehrée tápláléKUK ládd a A NÉLKUL NINCS... MI? -juhus a KIRÁLY JÁJJJ...) VAGYOK VAGY OK? NA NEKIK AZ A CAJUH NUK? KAIUK? A FŐSIN TÉRUK TÉJE MAGADHOZ DRÁGA SION -KAJÁJUK, TE MIT ESZEL ETEL? SÁRT? Sóval, most itt AKIK LENT TARTA-RÁK TANUKÁK BENNÜNKET, BENT? Vissza, mert ha valakik, na éngem érdekel mint HANG? Fita, most a fiam, kilótték a SuperHiddrónikus fegyvereket, akkor milyen fegyvereik lehertnek? A HAN GOD!!! Nincsak véletLen hogy a magyarokat ugy büntetik,mnt senkit? Fiteljal, nemrég...David Dick, a háboruk a területek fel elosztása miatt van, na most...a legelső legnagyobb terelet igénylóa a jappán tyukok! -tuYTUK UK, ugganés csak MAGYAR RULL LEHET GONDOL KOD OL? -VAGY ... na már nem tudom ...esetleg du. -dudolunk, a harcunk de arcunk, pirul? -nana Pirka? Pa PUK irta? AI papa de popa?
                Innenn...csak ki gondolkod OL NI NI NI...NIMRÓD UTON TUN MAGYAR RULL? -NA HA TÉGED ABBULI (BILI) FÁBUL FARAGTAK?
100! -oááé...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (142)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.11 -1 0 142

UFOzzuummm... miEeee... fel zzz... le $$$... felesünk Tallpra magyar, vagy hasra csusz -mássz, fetrengjetek csak ne zzz...
                 4.: Kávézzuummm... hit? - szemünk? -látha azt? -mit -meat? -teljesen, azaz hő szem látó? -éjjelilátó szem? Most aki azt mondja hogy van halál? -az azok az ok, te tudod hogy van halál? -na ha igen, akkor te vagy a 0? -az ajtaja kapuja? Momnduk akik nem tudom, azok őszinték, mert az amit itt... GOD DUK UK OKOSOK? - tüzzel vassal bizzel bazzal gazzal belénk vernek, azok nem ide valósijak? Na most aki van élet? -ha van, csak örök élet van, az bizon abba van, s itt Swédenburgunk, minden ami van, van! -van? Megprószálom álom álMOM? Minden a GONDOL LÁT VILÁGOD hangod vagy od? -ki adta? Na szokták mondani, az élet olyan egyszerü mnit egy pofon, ha kinyitjuk a szemünket, akkor annál egyszerübb nagyszerübb van? Na most magamRÁ találtam, ami neked kell, azaz most az hogy... elragadlak magammal, mint a tüzes lovak a szekérrel? Tróha bemegyünk a fénybe, ami csak az van, és csak a fénnyel, és most vannak, akik le meg kihültek, és az lenne a HOT SZEME, ládd a hüllők, csak a mleged, hődet látják,.és szagolják, ami NÖ VÉN? -LÁDD VURÁGZIK, MAGZIK, MEG MOST KIHÜL? MEG VÉNHEDIK, MIUTÁN VEMHEDIK?
                 5.: Most ugy ahogy az éjjeli (bilibe lógott a a aaa...) megfigyelésem, hogy van a mi NAP KÖREINK, AMIT UGY IS HOGY MINDEN NAP? EGY NAP, azaz most ahogy bejövök, csak az 0 -aura, és ez az, amit a BbLia iratik is, egy fény-test? _na mostmár az, hogy akInk ébredeznek, már amit emlitettem derengünk? Na most egy gigantika napok tengengárok tengerében, annak is a közepin ázunk! Most amiket irtam, hogy a bal oldalon lent, van egy TÉGELY, AMI A KRISTÁLY? -TEMPLOMUK, és az egy gömb azaz mnt egy kristály tégely? -alaku! Onnan még ki lehet jönni, hogy az illető felébred, és itt...meg kell emlitenem, az összes irástudók farizeusok...fita most barátkoznék velük... az agyam lebénult... na nem bántok senkit, sőtt...szadiceusok s az összes Királyi popság szent nemzetek? -nem vagyok ellenetek, de azt hogy én hogy látok, ugy nem lát senki, ládd az asztalon az alma, és körbe álljuk, és én az almát látom... de nem azt meg ugy ahogy te, esetleg alma? -álma? (szék?) Zna mikor 1999 deci utolsó 3 1/héten, leirtam, hogy minden templom melett előtt vagy közelbe, magyarok gyülije bulija vagytok, vissza a tárul hazám, terülj asztalkánk, ami ugy ahogy mondom -mondod a hangom a hangod? -az van!
                  6.: Na most a vázlat lát csak! Fita, mikor gyalog az Napba mentem,meg most le a föld aláh, na MOM,az bennünk van, és ami itt kint vn, az nincs, azaz nincs bennünk, ami nem ott vagyunk, ahova ők akarnak klehuzni ( a budi láncot)oda... Szóval a tégely még a világba van,(de fida, elszigeltve a naptól néptől? - de most onnan... szintén, le le le...ez egy NÉGYSZÖGLETES olyan három (2 1/2) emeletes, de csak két emelete van, a harmadik az allatta az a fekete... az ami itt a Hádesz, de az ténleg... ládd Hádeszból még ki lehet jönni a napra fénye? -csak gondolnod kell!!! Most ez az...már sokzor, mint a filmbe The Chronicles of Riddic, hogy onnan, senki többet vissza nem jött, még Riddic sss... Ha igen,akkor az az...mint te meg én, a pokóLUK kapujAI se vehet erőt rajtunk! Fita, ugg irtóra kerültem hogy a BbLia szinkronizálása se? -de most ahogy vicca nézek, amit irtam eddig, azt meg lehet taláni az HIT? -fita azok kigyógyik a MOék? -Mok moka moka kAIn róka? Van olyan, ami akik ezt maGUKra érti, vagy érzi hogy a farka szőre, szaká
llat ég? Zitt nem hagyom ki, hoy tMünk, hogy egy nagy kerek is lehet, ami nincs kizárva, mert most a MI ÖRÖK EGY NAPUNK KÖZEPIN ÁZUNK, ÉS ÉLVEZZÜK A LÁTVÁNYT, NA MOST ITT MI MERT VAN NAPUNK, AZAZ MÁS KÉP, LENNE GONDOLÁNK? UFO-k? -made in Hu? Whooo... fff...mer forrooo...
                nInnen... na ki be ki blöki, azaz egy szempillantás, smost velem voltatok a mi Világunk közepin pin pont?
100! -oááá...
...https://www.kindness2.com/fibonacci---szaacutemok.html

Előzmény: repcsepista (141)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 141

UFOzzuummm... miEeee... fel zzz... le $$$... felesünk Tallpra magyar, vagy hasra csusz -mássz, fetrengjetek csak ne zzz...
                1.: 5/10. A KÉP? Minden ami zzz... zizeg az a fénnyel ugy, hogy megtudtam hogy van pénzem zzz... nadon nadot e$$tünk eszünk? -mit? -sárt? -jaja de ki ad nekük enni? -a pénz éheseink, akiket sose lehet...kielégiteni? Most elvárnám tőlletek, hogy velem lesztek, esztek? -ja Égi málna, mállik a szánkba? -mmm... MOM? Zitt az hogy vagyok, az az hogy én vagyok, és teljes egészsÉgben (seggük bank) Jézim mmm... fita mindenhez közvetlen, nem kell KÖZ (közte) VETITŐ, azaz az ő ők KÉPe pepe? -hason mászó kuszók hasonLÁT? -AtomásUK? Mérges kigyóógyik a MO? -hol a helletek? NA MOST... vannak a frigy ládások, az egy lent, most az ami először, hog lent a balsarokba egy tégely, ami most az egy OLYAN ELKÜLÖNIT MENJ MENNYÜK? -AMI EGY (PÉN$$$ E$$ $$$... csak az ÖVék, övön a lulik?) LÁDA, de az olyan, hogy onnan csak le zzz... le rezgés lehet, ami ha láttátok The Chronikles of Riddic filmet, akkor az a Helleria -Krematória és onnan csak le rezzegni lehet, ami azalatt egy fekete allahgut vala!!! Minden ami lehuz, le szopja az energiád ád? -na ugy áll rendelkezésünkre minden zzz... hogy azt azzal fel tudz rezzegni az Égbe, ládd ŐK akik kiválasztottak meg kiváltság ágUK? -az Egedbe há hája retty... rotty.. csak veled,azaz nélküled akik zzz...Fita itt vannak a magyar OK fa fak? -jaja de ok fa, arról a fakról fák? -na hogy lehet felisMerni hogy ho ho hooo...
                2.: Fita, gondolkoDom, de itt az csak a fénnyel és itt van,az hogy J? -zzz... vagy jó$$ UK muk fuk fak, ut (vesztóink ink vagy ik?)mutaTók,(mutánsaik) azaz ki teremtette adta a viláGOD, azaz a valaGOD ki pufoGÓD vagy ki gyártmanemüik, csattoghat ha ha 666... feneketek rapitya kloákkáJUK, juhuuu... JuhusUK a KirályUK? Te te te...nem tudz tudhacc haccaca haccaca jaccaca Dandy Borza malacca ccc... anyit se, mint a szopos ma foadzott ujjá szült, mallacUK rinya rinya mama koca malaccUK? Na az ami az a FRIGY LÁDA JUHUKK KOSOK? Zett most ugy, hogy az UFO -NK -BA BABA DE NEM BÁBUJUK? Fitelem, a szemem keresem? -most a Mi is ufo-k vagyunk! -zott zzz... torrr... azaz csak olyan, hogy ha nincs halál, akor mi van? ADÓ = HALÁL? -na ott ciffrázztam egy gicsit a rizzIgót? Fita, itt nekünk a leg fa szább... zitt most apuék, most erre az Ivre, maradj meg... fita, ami rögtön beléd üt, magyar ok nak nak nak...fita, az az hogy meg kell marad NŐtok? -fita,az hogy NŐ? -minő segg, bemenő dik ki be imenő? Zna ogy az ogy most...GONDOL LÁT SZÁRNYA SZÁRNYA SZARA A MADÁRNAK? Most egy olyan, ládd EGY TÉGLALAP ALLAH KU, ami az al világijak? -Amit Had esz? Az a GONDOL LÁT, AZAZ NEM GONDOLKOD HAT? HAT HAT 666... FENEKETEK PATTOGHAT DE HA CSAK HA HA HA... van mitől de kitől? Csak akiket ő ők a temetők szartak ki, férgeik, ami akik ezt el hiszik? -kuszik mászik s viszik Ylonád (anyád?) lobog a hajja hajja... az Égnek áll? - ha lenne? Koppaszi kákó jön a fa vágó?
                3.: Tróha ha a Lát ás áss vagy $$$... süsü bolondság és kész veszedelem, veszed elem, ellem? Fita mert az elemek is, élnek, és azokat se lehet... ne él? -azaz nincs éle? -nincs élet benne, (mndenem az Ürü uraknak A DOM???-szivemetis neki ADOM, baxxanak meg? -megáldaNAK) ami most az te te te... nagyobb vagyok vagy leszek, ha megeszlek, ládd Juhu$UK a KirályYUHHUS UK UT? Zitt ha valaki kik mi ki MOé te buta, bota BotanIca? - a kertbe mentek a tyukok, mind le ették a magot... Éliás Tobiás egy tál dödöle...ettél belőle? Mott azok, zitt a MAGYAR OK ÉDES ANYÁNK NYELVE? TEJE NYELED? VAGY FÉMAMA MOM MMM... Fita, most AHOL UGY VAGYUNK, HOGY NEM NEM MI VAGYUNK, VAGYUNK? -Na a Mi is ufo-k vagyunk! -itt igen sokzor hogy az hogy vagyunk! én ???... Amiról nagybaszó lenne, hogy ha van 0lyan hogy örök boldogság -örömök élet (lett?- vagy 0ne? -nincsak a porhüvelyünk 0) vég nélküli, hol van? Fita, ha ketten, azaz egyet értünk, az az hogy ki kell nyitni a szemünk, ami van a mü szem pilla, és most MINDEN SZEM 1- mint minta (JéziMarim mmm...) VAGY SZEMETEK? Na az amibe most bele csak a bele,de az sem a te beled? -jaja ki lettünk belezve, és most mégis bele $arUK $$$... nélkül, Dfita, most amibe vagyunk, azt estére de aki nem lép egyzerre, nincs málna, lépes méz, bokor? -csipke bögyü csiperke...
               Innenn... na ha nem lehet ki kel kell e? -pu?
     ...titok? -nizzitek itt elfogulatlan, van foga, mindenkinek meg kell látnia, mibe habarodott...korpa?
100! -oááá...
Wetiko vert igó?

Előzmény: repcsepista (140)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 140

UFOzzuummm... miEeee... GGG... Gondolkód ok? -vagyok? GondolkóDOM? -vagyok ami aki vagyok?
                4.: Kávézzuummm... az emlékezés? -és az emlék törlés -törÖlés? Na dögöltek, dögölők, tökölők vannak, de halál? Nincsak NEM emlékszek, na most apuék:-ne hibáztass ne ökölj ne bánts gondoláttal? se senkit, demost mi van, ládd a magyarok, emlékét... Mára hogy nagy nagy pénzügyi krizisek vannak, és ezt a Istenember egyenlő Istenembergyerekeknek csak ha van HAN GOD? GOD? -fita a magyarÉdesanyánk nyelve vezet, örök időkön át át át... ami nekem, hogy a Fénymamánk fénygyerkéi gyere kid, nem dik, csak, na na na... meg nem hazudik? Zna most, ez az, hogy miEeee... fita ha nem lehet okÖlnünk senkit, magunkat? Fita, hogy te tudsz gondolkodni, az lenne amit GOD DUK UK? Fita, Kit teremt magának, a boldogtalan, s mint védangyalának, bókol untalan... ismeritek a verset, és itt az is közbe közre köz kézre játszik, ládd én a falumba mndent könyvet (a könytárbank) kiolvastam, és nem... zitt, az van, hogy... deelőször, amit kerestem, az magam? Fita, minden a világosságot GOD? HANGOD VIDÁM... csak ugy is, hogy van ebból miEeee... kiut? Most azt hogy lenne? Most ollat, hogy ami történi velünk, ez a magyar csaláDom, és most...van egy olyan, hogy itt...
              5.: Fita, most ezt gondoltatni nem lehet, sőt, az is fen áll? -hogy ha nem hibáztatunk okÖlünk, nincsek mindig van egy köcsögük? -fingóstra ját a füst, és kell lenni áldozatuknak (GOD GONDOKODIK AZ ÁLDOTATUK LÁDD A ÉG ÉS FÖLD TERMTŐJE JUHUSUKÁKÁ LET, S AZÉRT KIRÁLY?) ládd most...Na emiltettem, hogy azok akik a PÉNZ URAK, azok vannak minden habiruzás cruzzás UK? -UK AZ ANGYAL URALOM, ami kezdődik az amit ők teremtettek téged, de engem? Nem mert én valóban, ÉGI UFÓ ÖSSZEKÖTŐS VAGYOK 100! Zna ne feledjem, de fennáll... ládd ha csak egy 0? -feket luk, ja ma nagy fekete gyorsan mint a villám GOMBÖT láttak...repül a nehéz kő? -feltehetó hogy az kristály szerkezetü azaz vasbetun (fita minden hanggal van létre látra hozva!!!) gömb, de az a feket, ami ma irok a liLiTt? -ugyani de hasonlót lát, csak most én nekem, lád ami ki be, ézt az hogy ha valaki csak olyan kiván alma, haragszon a töködre, mert nem futott a kukurIca tövemre? Ha fényember vagy, márpedik az hogy ember az az!!! Na meg örök élet párba, ha nem miEeee... Fita, ha fényed van, s de nem lehet gondolni se, akkor ha nemmered villogtatni, a szemed szikRÁját?- na fita? Itt azért töröltettek, és nemigem engednek be sehova, hogy rögtön lelövi a poént? Zitt most ...ládd tegnap est éjjel, a barátunk millió billió (milliárd) évekkel dobállódzik, de a tudósok is csak annyit tudnak nak nak nak...semmit!? -azaz zitt az hogy te magyar magyar ok vagy, srögtönte NAPOD VAN!!! fita, de van, és azért vagyok ha nem születtem...fita itt csak szüli sully van, mert szeresd a szpszédodat mint magad dagam?
                6.: Na az egyetlen megoldás lenni lenni enni, $ü$$ fel nap? Nadon fita, nem vagyok senki semmi ellensegge? -az is egy luk UK lenne, ha lenne? -de ennek, ami ládd ha egybe? De beszélt a bártunk, hogy SINgle, az valóvban mert minden (jeremi verem mi?- ás, siralmai?) ami van, az A HANG JA? De azzal jön létre minden, de ahoz kell legyen FÉNY AURÁJA? (na akik ezt tudjÁtok, csak azzal vagy bizzel bazzal gazzal) Nincsak a fény...itt vicca,mert csiklnadozer hogy PilátusUK, fita a Bblia meg minden olyan irásUK, ahol már van moduk DOM MODOSOK?- MOé bota te buta,most csak 10 parancsolat (LATORCÁK)lát? Olyan hogy hogy akárki a magyar -magyaroknak parancsolhatna, hatna? -nem!!! Vicca, tröha...na de megint, ha Pi lát? pi nát usuk? -kuss? -mi az igazság? -na a BbLia iratokban is VILÁGOSSÁG, CSAK KI KELL NYITNI A SZEMED, MEDESZ? NA AZ A FÉNYGÖMB SZIKRA VETI EMBER FIJA PUJA FIADZIK!!! Fita, ezekkel nem jöhettem ki, meg mág csak várjunk, Warjuk, várjuk az Urat folyon várjuk, nem tudjuk de NUK? -után, közbe, vagy előbb, a jó kisláNUKa luka pu? -az agáyukba, nincsa megjött a WOO LE GÉN NUK? -NA ANNAK MILYEN NAGY NUKIJA KIJA?- LEHET, LEHET? Na hogy nem lehet, esetleg ugy mégis,hogy akik nekem szoritnak,-FITA,ÉN NAGYON ROSSZUL VAGYOK, hogy ha akárkit akár hogy... el hallgattarnak mert meert AdamadA bátyám, pávát látván...
               6a a aaa... Milyen nagy őröltségnek látszott... fita, ha te csak gondolátban is meg tudz bántani akárkit, (na jobb ha megbántad és nem toszod meg?)akármibe kár okozon, te már nem vagy, ládd ha te egy juHUKK... kinzásában husa édesitése puhintása
coffolása lássa, abárdolása, ládd az álzdozati állatok fel abárdolása lássa, közbe csurog a nyálUK? Na ha ezt, a gyerekéInknek, (a mi KÉP másunk? -mászunk?) ez az egyetlen UT ÜDVÖZÖLÉS? ---mott itt az én vereimról, azaz vérben az élet de az erő is, erőtitka ErotIca? Zna még annyit, hogyha mi NEM okÖlhetünk -hibáztathatunk 666... a fenekünk pattoghat, am most igaz hogy vak vezeti a villágtalant, akik... Na itt vagyok izgalomba, alom bikukba buxa jöm már a bika fff... hogy csak ugy, hogy pont ellenkező, hogy neked-nektek?- mindenki mindenek előtt vagyok, az FÉNY JÉZIMMAL MMM... MALL? Na tegnap, hogy ho ho hooo...egyedül vagyok? -most ha nem lesz meg ez a fika testem...zitt megint, monduk mi van ha ez egy PRÓBA TESZT HELL? -HOGY HELL NEM VITÁS, HOL VAGY LEHELL? Na most, voltam (most rögtön ott vagyunk?) a HEDESZ HAD ÉSZ MINDED NEDVED, MINDENEM AZ ÜR URNAK ADÓM???- MEGESZ A MEGECEK? Fita az hogy szikra veti ember, ládd a gyerek tegnap, a kwantum meg nanó de popo? Nem lesz, meg volt a magyar -magyar ok, hanem van, és itt van az hogy szikra veti? Ne babra, mert szikra veti? Na a hádesz, most amiket leirtam, az olyan, hogy most...valamit mÉgis tudtunk TUN TUNNOLNI pinálni. Fita az irásokat nem lehet el tüntetni, főleg ami az Égre bolt? --- most apuék, ládd aki élen járók, azok irnak? -sirnak, adjanak adjanak, a szegén kolDUSnak?
              Innen ki kell tudnunk gondolni vagy gond öl?
..titok? -ne tudják meg a magyarok, hogy magyarok?
100! -öááá...

Előzmény: repcsepista (139)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.09 -1 0 139

UFOzzuummm... miEeee... GGG... Gondolkód ok? -vagyok? GondolkóDOM? -vagyok ami aki vagyok?
                 1.: 5/9. A KÉP? -apumék már figyelmeztettek, mert a pénz éhsÉg egy olyan LYUK UK, ami fekete de a fenekuk feneke fen megette feneketlenség ége? -pisz ok, szalmaláng -alma, mig van szalma? Amit mára, hogy az árak? -áruk, az egekbe hágnak, ami most amit tegnapr, hogy egyfekete 0 -ba, csak belépek vagy repülök? Fita, a triBulisok, hogy a reptura a triBullik előtt. vagy a közepin ázunk, vagy a tribulik (juhbilik kiborult az ég) után, jönnek-mennek értük az angyaLUK? Itt egy pinyalatra ne feledjuk, hogy ember, az azt jelenti szikra, ami nekem, a testem, az fényból van, napból, és golyókból, ami most nekem van egy napom, van több? -jaja de azok csillagok csillagok szépen zápon ragyoghattok... és a (JézimÉNünk) napom az atomom, TUD ATOM? Fita, vagy az anyagból indulatoszt? -piritott kenyerük AI pacaluk? -vagy a tenyerükbe, vagy itt a fasom, na azt (piszkafa) rágj666átok? Na most, főleg a ufooo... UFO_k? -made in Hu? Whooo... a szakmám, mam MOM? Fita, itt van a Lóg Ica, Hazám hazám, te mindenem, tudom hogy?- életem, neked kösznhetem, na most, aki eze nem érti látja? -az vagy szemét, van?-becsukta, vagy hagyta magát át verni, ládd KI$$EGGECIZIK?- izzik - na az is hogy GONDOL ÖL KÓDIK-KIDÓK ADÓK HALÁL, JAJA DIK EZ A SAMU (SAUL SÓL SZÓL BUUU... PÁLOTT A SZÁJA, AKI NEM ESZI A JUHUSUK HUKK KUKT KUKTA VAGY LERBE, NEM ISA A VÉRÉT, AZ ÁT KOZOTT, MAMMA MIA? -LEGYEN NE EGYEN?) BIKA? JÖN MÁR A BIKA FFF...
              2.: Na most, itt nincs, nem is lehet egy fel emelő(HA A FA FELLÁL ÉSZ MEG ÁLL?) fita a gizs V. --- most maga a GÉp, incsak mi az hogy számitó gép? - ha a tied-é. a te kon? (KANONIZÁLT) -az utánzat, ládd de. -szaladj a fin god? -a tied, na szagalod, sárszag, vagy du. -a fin god, után, utÓl is értem talán? Na V. -GÉorgia, hogy a kinaiak 30 % -át, ki fel emeljük, s kész a sütemén? Zitt én javasoltam IV. -GÉorgiának, hogy nincs pénzük, nem lehet velük semmit kezdeni, hogy addjatok nekik GYÁRAKAT,MEG ÁRUKAT MEG ÁRAKAT KIRAKAT, LÁDD ÓSZLAG -OK? Megtörtént, ami most mielőtt kiütött a TIFUSZ, ti fa szok?.-nem azok mi vagyunk, na kloákkátok tátoghat, kezdve juhturós puna Cszarban a ggatya vagy BBrita bundi bugyija? Na hogy a HUGY HÓLYAGUK olyat fog pukkani, mint sose napján vásárnap, jött meg a folyásom... egy két nap mulva, meg szólal a Corona (nemzzz... nemzetorr...)ViruzsUK? Közbe, hogy most... az ami az a 0 ami most itt a porhüvelyem hulla hulla hopp... Egy pinanyalatra látra ra ne feledjuk, ÉN MAGYAR NEMES $$? Fita, hallgattam a Danis Práger müsort, a RÁ dióba, és a behivó, van a 30% kiemelet pénz éhes, ha most 31? -vagy 29? -az már nem 30? Igen á á ááá...
                3.: Fita tegnap Drrr... gan?- nak nak nak... hogy a pénzed, a pénzetek el fogyhat 666... feneketek pattogha de hogy ha kaka protty... jaja de ha nincs kakának való? (mniden sárba vágva csak siva tagok sivalkodnak?) Zna most... zitt az hogy egy luk? GONDOL LATRUK, LÉTRA, VAGY GONDOL LÁT OD? dud a te odud? Nizzitek PÉN ZZZ... nélkül nem lehet, és nincs is... Zna itt a büdÖLet, bedültetek? Az ami az a láthatatlan FEKETE MI? MI LYUK CLUJJJ... UK? Naha most valaki NEM GONDOL GÖND ÖL? Zitt nem tudom, hogy azzal hogy halál? ITT SENKI SEMMI MI? -SZECSKA? -SÉMI? -SÉM SÉM SÉM...most a fiaim, itt senki NEM GONDOLKÓDIK? DIK? -KID? Egy általán, na amit apumék, fida, itt azok akik ÉN VAGYOK AZ A PÁ TOK, VOLT? -ANYA(G) TOK? Na fita, hogy mi bárkit hogy ... ha kény szaratnak, SZART SZA RUK? -KURR DURR... ADNAK?- ne egy UT?- hanem menj el vele? -a bokorba, csakj az aggancs? -ott maradt? Száljon szálljon, ANGYAL SZÁRNYOM, elragadva vigyen el, nem az örDögÜK?- Vigyen fel a Golgotára ára, hol meg váltott vérivel, na most itt amiból kiindilatoszkodunk, aza hogy ha bünöd öd? -vérpirós, fehér lett mint a hollooo...ho ho hooo... á meg á meg kiccsikó, had el hadd tegyem lábam kengyeledbe...ketten ülünk alóra, hárman meg a csikódra gyiááá... VOLT? -WATT A (TAMPONUK?) FAK?
               Innenn... na ki innen, de az be beee...de fényt bele, belibe?
     ...titok? -na az vonz engemet, és ha most... tudni akarom, nincs? -csak a lábad közzé nyomok?
100! -oááá...

Előzmény: repcsepista (138)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.09 -1 0 138

UFOzzuummm... miEeee... jobb lenne ha nem lenne? Lenni vagy nem, enni? -de egyetek fényt? -ingyen van, ládd a Nap az Égen? -a föld? Föl föl, ti rabjai a földnek, föl föl te éhes proli? -jön a troli?
                 4.: Kávézzuummm... ma szakmai kérdéeseket is fel teszünk, de ha vissza mentek, akkor most a lejtón felfele... nincsak az az ogy rögtön, itt az a gondolát irány NINCS, éa nem is lehet? Ez mikor mindenünket kirámoltak az ávok, (vok) ami én ugy 30 -32 éves koromig, aput hibáztattam, ami nincsak... Te eltudnád hinni, hogy van olyan,hogy te tret azt, mit? -nem beszélheted, és itt van minden balsorsnak az oka!!! -zitt ha nem nácizok is, engem mindig le humgariskáztak, meg reakciós na meg itt kint, nyilas focista de hogy anti szemét, esetleg ha Anti Krizantinnak lenne szeme helle $$$... Na fita, ami a tudat alatti vagy feletti tudát, azaz itt egy pinalatra, hogy valami olyan baj van, hogy itt az hogy a halál? -na az ha valaki... ládd engem, ez miatt, ezt apuék, akik apum meg apunkaja nagyapu, szemtőlszembe ismerik Jézust, és ezért kellett nekem, még itt... na most ez bizon kacskaringós, és ezeket, az örökönk örökké örökölnek (ne ezeket a sirásokat ásóval) szeretteimnek, ami ládd ha Jézus lett volna, na fiduzz és duzzogjatok jatata jatata... Egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom... Előbb most beszéltem a iföcsémmel, ami egyszer maga... na voltorovosi kivizsgáláson,és most legelőször, A TE FÉNYED MEGGYÓGITA TÉGED, és már a mára,álMOM közepin ázunk...
               5.: Zna hogy ufo a szakmám, az most megprószÁlom,mert tegnap hogy elragadlak bennetek a fényemberrel magammal,akiknek fénye van, az hogy van? Na most TUDOM MEG LÁTOM MAGAM? JAJA GONDOL OHM OHM O MAMA... Na most...onnan hogy jöttem ma reggel vissza, és most okvetlen át kell adnom, a fényem, de Jézim fényünk mmm... Vicca, itt csak ott is a fény honainkba HUN GOD? Fita a BbLiába is a HUN GOD AZ AZ ULTIMÁTUM FEGYVEREK DE CSAK VÉDELEMRA A TE FÉNYED MEGVÉD TÉGED, DE ENGEM? - HA NINCS FÉNYEM CHARLI HADA GANUK? NEKED VAN? FITA HAD ESZ AZ HAD ÉSZ? -HADÁSZ -HODÁSZ, VÉG TERMÉK RAKTÁROZÁS? JÓ GYÜMCSÖKET jaja ha meg csököltek? - TEREMTÉL? NA MEG LETTÉL MÉRVE, ÉS HIJJÁVAL TALÁLTATTÁL, MOST MI LE$$? Most arról, ami UFO-k? -made in Hu? -Whooo...szakmánba vágó? Na nem tudom hogy sikerál, amit először a gyere kid, gyerekéinknek, és ha nem lettel volna, ládd kell egy jó barát, na itt van Sleuth tesónk, itt van még? Hogy akiknek van fénye, azoknak van! Mott...fida mert itt van az izgalmam, mert az hogy apuék, ők szemtől szembe látták Jézusunk, fita nem a dzsu, meg most csak vasbeton dzsungeleik,na meg tiszta őrület és most lesz az AI iá iá iá izé ahol megáll,arany városUK SUppp ... csikre leves, vagy bika töte abárölve...
               6.: Itt megint, megint zsidózol, ami eszem ágába, hanem ők is az iratokra hivatkoznak én meg amit tudok,azt látok, te te te ...ti ti ti...tá tá dá? Na hogy szoritom össze... a izém? Szóval, most megint... én ide ki be járok, azaz az hogy szikra veti, az az hogy hogy BENNÜNKET A FÉNYÜNK ÉLTET, ÉL TETŐ? Fita rögtön a BÜN TETŐK? Zna most...megint kénytelen vagyok, hogy most itt minden a földöng belül van, és az az a zsák (Hus Juhus husIzsák te vagy benne) utcá lyuk LUKXUR UK? NA MIDNEN LUK MINT EGY NAGY LUK? Sóval leritam, hogy A FÖLD BOLSEÉJBEN,VAN KÉT NAGY ÓRIÁS ATOM GENERÁTOR UK, az most, ládd egybe van és számit minden, ami van? -ha ideigLennesen is? Na most mnt a bálnák BUUU... hangja, kivágott az Univerzekbe, és a golyóim szét fröccsentek, ami igen igen a HUNA ARRA ÁRA AGTELEK HUN VAN GOD,AZ AZ ABCULDA ULTIMAKA ÖNVÉDŐ FEGYVERED EDD RED? Fita ha vért itatnak veled, most az zzz... lett vér-szemed? Na most... a gabona körökbe lehet látni hogy kezdődik egy nagy gömbbel és most ogyhogy köröződik és végződik egy kis gömbe...na apuék,nem egészen,de most az a JÉZUS LÁTÓ TESTÜNK, AZ GÖMBÖKBŐL VAN! ... HA SZIKRAK IS, AZ EGÉSZ VILÁG MINDENSÉG BENNE VELE!
                6a a aaa...málna, Most azért figyelgetek, mert ténleg mi csináljuk legelől a legelőn magunkat, magam, de miért? Fita, ha te ezt fel tudod fogni, na meg Juhlika szoknya, akkor te már...szikra veti? Tegnap, meg mikor canadai magyarsággal, Hold körüli utat tettünk,azaz neked is van, fénygolyós tested, ami ha szikra veti rázz... Amit most meg tudtok érezni hogy hi hi hi... Én vagyok? -miért kinek minek, na az,már eleve örökbennünk van,van? De adó meg halál nélkül, igen igen boldogság lenne lenni, Égi szép haza...Nincsak itt a legkisebb nosztalgia, ne ezt levezetem, hogy miért lesznek öngyilkosak,csak az van,a AI pacaljaik? Na most... itt most ugy ahogy most történt, EGY FEKETE 0? -FITA A TESTÜNK, AMI EZ A FÖLD ALATTI ÁLLATI TESTÜNK A KAPU! Értem, vagy érteni akarom, és az az hogy ...fita hogy miért irok ilyen sokat? -ami most... azért jöttem, hogy most miden magyar tesvérem ott legyen egyen, mint Jézim és én! Nincsak ez osztán, ládd én nem gondolok semmire, csak hogy tudnunk vagy NUK,egymáshoz ugy?- Szólni? Helló bábi helló... Látod hogy a felesÉgem szerint, szerencsétlenebb... (ezért nem hogy pénzt...ássd el magad... na nem az?)jaja de mégis, na hogy vagy? -örök életpárom, féltáglám, s ahogy én szertlek, nem szeret ugy senki, de ez ténleg igy van,mert csak ÖRÖK FÉNY JÉZIM JÉZIMARIM CSALÁDUNK VAN, VAN! Fita, csak ennit tudtam, na most... fita mindenkinknek, meg kell ismernie a MAGYAR OK ISTENIT IGAZSÁG ÁT, ITT? Fita, már most elkezdtük a szakmánkat oááá... szakkörök?
               Innen... ki kell tudNUNK... melőtt NUK? -nincsak valóban, ládd a iföcsém, emlékszik hogy a mult héten kedden, mit vacsorázott, ami én nem! -te ti tá tá dá? -Na hogy ogy az álmod...fita nemtudod nem látni lá tok lát ok ...na addig?
100! ...oááá...

Előzmény: repcsepista (136)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.08 -1 0 136

UFOzzuummm... miEeee... jobb lenne ha nem lenne? Lenni vagy nem, enni? -de egyetek fényt? -ingyen van, ládd a Nap az Égen? -a föld? Föl föl, ti rabjai a földnek, föl föl te éhes proli? -jön a troli?
               1.: 5/8. A KÉP? -Teremtsünk embert? -a mi KÉPünkre? -hol s KÉP? Na rögtön az álmom közepin ázunk, hogy egy jó párszor, hogy az a testem, fénygömbökből van, és az van! Ez ugyis hogy a Napok -Csillagok körbe vesznek bennünket, ugy hogy most van a fizakaki porhüvely testem, estem pestem seggemre még jó, de pofára, ládd rögtön... Dfita, elmélkedi álmélkodni ébren álmodni lehet, de csak MOéknak és mo mo mo...kék az ég, MOriskáiknak? Fita itt midnen a KEZDETÜKTUL FOGVAM NEM VAN, NEM IGY VAGY UGY S HOGY VAN? SIVALKODNAK A SIVA TAGIJAK... ISTEN TAGADÓK DÖG ADÓK? Zit van valami olyan icckiri hogy a mom magyarok is vannak? Na itt is, ha názi (náci nácizik) vagy Nimródozik, töröltek, de ha Fercsi bátyámat(Drabikikánk) mondtam, azért is? NA MINDENEKHEZ A HOZZÁ ÁLLÁSOM SOM HOGY NEM LEHET ELLENSEGGEM,AMI MOST...fita, magyarok függetlenek akanunk NUK? -fita most az hogy függetlenül mindentől mindenkitől MI IS UFO-K VAGYUNK! -satalata látta... UFO-k? -mede in Hu? Who ho ho hooo...
               2.: Fita, hogy MOM FÉNY MAGYAR -MAGYAROK SZABADSÁG? ZITT MINDEN MAGYAR -MAGYAROK EMBEREK ÖRÖK EGYENEK AMIT MI? -FŐZTEK KI?- SÜTÖTTEK ÉS ÖRÖKKÉ ÖRVENDENEK EGYMÁSNAK, VAGY DÜJ BE, Á NYÉGYKÉZLÁB... apuék most figyelmeztettek, és mikor figyelmeztettek, az az hogy ezt a HANG NEMET, KÉPtelen érteni, de ha semmit, smemi szecska kubaccka? (na fita itt vannak a JUhdácok és JUHmördörörIzsákUK? - a zsákutcáikba?) Zfita, most végleg, tahát MOST EGY AZ EGYBEN ISMÉT LÁTHATÓ HALLHATÓ AL ALTATÓ KAPCSALÁTBAN VAGYUNK 100? 100 JUHOCSKA MIND EGYÜTT LEGEL,DE HOL A LEGELŐ ÉS LEGELSŐ = TULSÓ SZÓ, AMIT VISSZA VONTÁL, VONYITÖL, JÖN A FEKETE VONAT, FÜTYÜL A BAK???-TERHÁZUK? SÜVIT A SZÉL, JÖNNEK A SIVA TAGIJAK...Zfita, ami most is anyagilag pénzügyileg aki nem fexik sirkó lyuk UK, (JUHUS UK A KIRÁLYUK?) alatt, azt... nemcsak aki pslákol, hanem most a NAGY TÉRITÉSNEK a vége, (eleve végbele?) hogy nincs semmi, csak a kaka puk, qpu pi1 pu2 az a második halál, hogy olyan lehetősegge senkinek hogy volt? Mert a multad?- fiteljal az a tudatunk unk vagy KUN NUK UK? Ne félj tehát kisiny sereg? (fita agisz..ternap a barátunk, na god ok, van sok, de most a krispijáNUK, azok goda a dzsuk ok UK? -kérdelek, nam az??? -van ok nélkül ok)Kérdelek, kinek ártottam azzal hogy magyar RULL gondolkoDom és álmodozok Háry yányoskodok Hantáziálok? Na nekünk fény golyó testünk van,az az...hogy ÖRÖK MINDNEN ÖRÖK, AZ EGÉSZ VILÁG S MOST KELL LEGYAN SAJÁT VILLD, VILLA NEGR... BENNÜNK BENUK NUK UK KUN UK? BELÜNKBE VAN? BEL EART, BEL T (TIRAX) ENYÉSZET CSAK?
                3.: Na tegnapra, hogy ha te ezt csak tudod ol vas? -azaz az hogy minden vas össze olvbasztva, ládd most a TESTEM, az a felesÉgem, azaz ha nincs örök kiegyensullyi szüLei lejMÓ? AZ ÉN IGÁM IGÉM? Fita, olyan nincs hogy örök zagyva tó tók tok tek tökölünk, tok de toko? -Jna megjöttek a ORSZÁG OD VILÁG OD, ORSZÁG -VILÁG? HÓODITÓK? HOORR ORDTÓK HORORRR... LETT A HAZÁD? Tröha csak ÖRÖK EGY EGYBE MOM CSALÁD -CSALÁDÁK VANNAK, ÉS PUZDORRNYÁK OK? Na fitelem, mert csak ÖRÖK EGY FÉMYMAMATYÁNK A MOM A MI?-MENNYÜKBE DE NYÜG?- MI BENNE? Fiteljunk, mert te ezt, Fita, a apuék? -na most is együtt vagyunk, de most, mindenki, kivéve a kis felesÉgem, na meg a két fiunk, most már három, van egy kis kackiás unokánk, ők... fitaljal aki ezt tudod olvasni, AZ RÖGTÖN A FÉNYBE FÉNY ÜNK NYEK NYEK NYEK...FÉNYÉBE VÁGTA MAGÁT, és NINCS TÖBBET AZ, HOGY NINCS MIT ENNI? INNI INRI? Zez zaz hogy én azért is most is amit nem szabad, na mérsékKelten, mert amit itt BE VILLOGOK, az villám láss t-átok, na az csak... Fita,itt van Lilit Tta, ami monduk nekem két perc se, hogy az egész Index hu-t, át nézem, és azzal is, a békát védem? Na ami...csak EGY ÖRÖK PÁR PÁROK...most azt amit itt...de a fizikaki testükn abszolga rbbszolga korom feka fekete,mert nem tudunk rólla semmit, maga (MAG UK?) magunkról? -Dfita, csak egy ember pár, na most azt fénygömbök veszik körbe, és mi MOM? -mam mam fényünk fénye nyelve?- mmm...
               Innennn.. ki ki ki... menjbe a menyneünkbe beee... benne?
100! -oááá...
...titok? -NIN! -te nem tudhatod?

Előzmény: repcsepista (135)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.08 -1 0 135

UFOzzoommm... miEeee... Tisza partján madulafa (málnafa is) virágzik?
                 4.: Kávézzuummm... jelen pillanatban is, gondolom de ohm? -ahoz hogy most ott legyek, ahol voltam, ál-MOM-ba? -valami olyan sötét gomolyagok gomolyognak bennem? -NEM! - amin keresztül kell mennem, gondolom látom? -vagy látnom, de most ott vagyok, ami kétségtelen az EM LÉK -KÉM -mel mell? -amit ti is meg tudtok látni ha magyar ok vagytok, s egyáltalánk vagy tok, toko? Ő ők felruháznak és táplálnak, na itt van, hogy ahoz hogy legyél, egyél? Ugy ahogy én érzem látom, hogy ez miEeee... ebből ki kell tudnunk NUK? Zitt már a mára álmom közpin ázunk, mert itt mese nincs, a magyarok azt tudjuk, hogy NUK? KUN NUK, kuncoghatnak, de monduk, ki beszélhet, pénz beszél, kutya ugat? Na az hogy ez $o$e volt le$$... ennek a valami mi? -minek? Had ászok észek, hadiparosok, s Hádeszük szük? Kicsi nekem ez a ház, kirugom az ablakát meg oldalát?-örök rom, romba tökölők, MO mo mo mo... dögölők? Zitt Nirójuk? -nincsak leégeti rom -UK? Az hogy itt, kő kövön nem marad, s ha be engeditek őket, ami mik? Rom romba tökölők, Mo mora dögölők? -ami van LogIca? Tróha ... most tegnapra, az hogy falvak vak vak vak... kertes házak? Vissza Szuméria, ahol Unitos (univerz) kertek vannak, amit feltétlen ami fen marad, Paradicsom? -kertek? Óh természet, dicsó természet, na most tegnapra RÁ?
               5.: A kis falumba a kertek, akik azt kertelték, azok tudva vagy tudatlanul, még kapcsolátba vannak, az Éggel, s ha emékesztek, a Babylónyai tükrös Ég boltozat? Nosza, az ahol tegnap voltam, csak egy...hogy NINCSENNEK HÁZAK, ami mi a fények fénye gyerekék? -kid? -dik? Dik a MÓ? -gyikamó? Pár nappal ezelőtt, hogy mi csináljuk mindent,azaz mi teremtünk, és az egy olyan mint a SIN? -ÉS AZON EGY FEHÉR (VAGON VAGYON) KOCKA, és az rublikázza a GÉN -rácsozatod!? Zitt ha a Jézus látók? - na az Égienk, csak azoknak tudnak meg jelleni, akikbe még, nincsak MOM, bennem van, és azt akanák elvenni, vagy ha megvan az a KÉP? -ünk? Na az mi a FÉNYEK FÉNYE ÉS MÉG AZ SEM, HANEM ÉN JÉZIM ÉN? -VAGYOK,VAGYUNK? Fita, ezt meg kell tudnunk vagy NUK, na most ha ezekete feccegecized, most RÁTOK ÁTOK, ROBBANJUK AZ EGET, FÖLDED? Te gondolkozol, mert nekem senkivvel semmivel nincs bajom,mert következetes következetesÉggel gondolkoDom,van napom, és lenni (enni) jó? Feltétlen, HA MOST... az amit baszik incom? Nincsak itt ÉN örök egész egyén eyénisÉggel egyéni kezdemennyezés, ami amiképpen fent,a FÉNY HONAINKBA MOM, aképpen itt is, AMI MOST IGENIS, A KÖLTSÉG-VETÉSEK KEVESEBB 10%KA MINDEN KI KAKA? NA MOST ITT MAGYAR OK EGYENLŐSÉD -MAGYAROK OK TESTVÉRI KÖZÖSSÉG SZABADSÁG, ÉS ÉS FELTÉTLEN ÖRÖK MAGYAR EMBER -ISTEN SZABADSÁGA ÉHEN RUKUTYU MUTYU UK, MOTYO?
               6.. Itt... most MINDENKI MAGA MAGA CSINÁLJA MAGÁT, AZAZ HOGY TE MEG ÉN LEGYEK,EGYEK?-EGYEK? -NA A VILÁGMINDENSÉG = ÖRÖK EGY ÉS ÖRÖK EGYSÉG!!! Zitt a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy itt egy olyan ballansz van, ami én egyenesbe szeretnék lenni, az a fény -világa! Na fita, itt akik... ÁT VERTEK, mert mnden a HAN HUN GOD,VAGY HANGUK ... Ami olyan hogy KIRÁLY OK? AZ EGY...FARAGVÁNUK,SZOBRUK,AZAZ KÉP MÁSUK? Itt a Index hu fórumunk, rámolunk rummolunk, csak egy barátot keresek, na végül is, ombre brrr... hagyj fel adj fel minden reménnyel, s jelenkezik sLeuth tesónk, és dolgozik? -5000 ezer év távlatábull lehell betöltve,nameg később a Mi is ufok vagyunk! -hol a hellünk? Na nincs semmi baj vaj deee... Fita, ahol vagyunk az Hádesz azaz nincsak mi az ami nem a földük döng dög döngölva alatt vala?-nncsak ábrám,neked ADÓM a földet, tedd adósoddá (sodommá gomora mór no mor nyomora) ej de komelom az anósom, minden embert brrr... Fiteljunk juk juka tán,kik fizetnek adót s kiknek? Naccóval, most csak hanggal a hangoddal dal,gondoláttod -dal, Pajtás, daloljuk szép magyarországról MOM, mely a bősÉg (fénny ét) kincsét ontja, most az okádákok, vicsorognak mint nem nem soha...napján jött meg a folyásom...
              Innenn...ki kell tudnunk, vagy NUK, gondolni vagy gond öl?
100! -fita, most hogy az Éggel... Égieink ismét beszélnek? -hozzánk hozzÁtok?-a kör bezárult? - kéz a kézben lánc lánc lánc...látsz? -hallsz halsz?
... oááá...

Előzmény: repcsepista (134)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.07 -1 0 134

UFOzzoommm... miEeee... Tisza partján madulafa (málnafa is) virágzik?
                 1.: 5/7. A KÉP? - akik a SzüLeikkel testvéreikkel tudnának beszélni, ne beszéljen éljen? .-akik nem, mert nincs szüleik sully JUK juhukk vagy? .-csak az ki be szél, süvit? - szüLIT mit szülsz kis szücs? Zitt ami érdek ke$$, pén zzz... beszél? -kutya ugathat ha ha harap ha? -minek a kutya meg kutyabőr? -szalámi? Ha lennem kell, ennem kell? Enem,önöm, öhöm, anyám (a pu?) enyém, énem nélkül lennék? Nem kerestek éngemet met? -kötéllel, zászló allá, magam álltam én fel, maGam? Ki tudja azt, högy én vagyok, ha meg se Szóllal, mukkanhatok, na itt van, a kutya elásva? Nem keresett keres engem senki? -kötÉllel lell? -megvagyok kötözbe, be vagyok hálózva, s adjak hálát annak, ami aki behálóz? -halló fak fa szaló vagy vas a ló csócsája csicsája vagyok? Pókhálló van, már az ablakodon a szemed lenne? Zna itt van a szent BbLila adjátok a kezembe, hogy NEM BESZÉL HOZZÁNK TÖBBET, NE VÁLASSZUNK MAGUNKNAK? KIRÁLY? MAGUK? Tróhát a királyi papság szent nemzetss Uraink? -és testületeik, (nagy sggek és kis seggek sggesvárak, varjuk az Urat folton ((egyszer voót 1 tót, sggin egy nagy fót, fót hátán fót, na meg egyszer vót egy szakállat ember, leégett a szakálla elszaladt...???... jön vissza ha kinőtt a szakálla?)) varjuk) ülletek, ületek öleteik? Óh milyen drága kő, az ilyen szent ÁLDOZAT, mint Betlehemi (ábra ham ham hembergek ...fasIr fasirt) csillag ragyoghat, Óh mondstad e már Jes hus juhusom, Óh fej mely vértól áztatva, meg lett nyuzva, coffölve marcinga abárdölve meghalt kinok között? -lakj az én szivembe?
              2.: Kjérdelak ha hal halász hadász hadonász vagy hall halt vagy hallasz? -megtudná szólalná egyáltalán, mert ha igen, most picika kis ingó bingó tinkó porba fingó pu! -se, de anuse apuse? Na ezt ha te... magyar ok vagy? Fita ki tudná hellettem kinyitni a szemét, a szemét? Gondolkódom rázz kódok, vagyok? Zna közbe, hogy most... NEKED CSAK HINNED KELL, MIT? HOGY VAN ÉL ŐS DID? TE NEM VAGY,HANEM KRISPUHUSUK A KRÁLY LYUK, AZAZ TE CSAK A SEGGED LUKA, KLOÁKAJA KAJAFAK VAGY CSINGILINGI? -FITELEJAL MERT VAGY OK? KI MONDJA? AZ UR, AZ UR AD A TEREMTŐD, S MNDENEM AZ URNAK ADÓM, MNDEN AZ ÖVÉK, SZIVEMET IS...NEKI A DÓM? Dna most apuék, erősen csengetnek meg figyelmeztetnek, hogy ezért... Na az álmom, most az hogy ezt -ezeket ÉN gondolom, lom, nemzeti bom bom leszek láNUK itt a lukam puja, Uram? Mott hogy voltam a HADESZ -HÁDESZ AZAZ FITA, MERT HAD ÉSZEK, HEJ TENGERÉSEK NAGY MERÉSZEK, RÁ JUK GONDOLNI SE JÓ, AKKOR BAXNAK-BA SZAT?- A LEGJOBBAN, MIKOR SÜLYED A HAJÓ, HA JÓ? Na ha KRISPIHUSUK COFFOLVA ABÁRDÖLVE TE BENNE VAGY, KRUCZIFIXOLTVA -ÖLVE? Na na na...
                 3.: Na na na... zitt amcsiba először, na meg minden olyan mint ez esz? -jaja de mit? Ládd az éjjel MÁLNA FÁKAT? -hogy nincs olyan? -van amit EPERFA LOMBJA, Este van este, ki ki MOé? -nyugalomba, feketén bólongat az EPERFA lombja? Zugg az égi madár (na világit) neki men a falnak, nagyott koppan, osztán elhallgat? -értem? Na reggel óra 6, megszületetet a kis kóbi? Fita, most jujjj... ez megint zsidóziK? Fitaljal kon meg kóbi, na meg a góbi (szahHarra horrr...) sivatagiak? -garázs? Zna tegnapra hogy csak LOGAN RAN FILM, ha láttátok, ami most ami AI?
3.: Fiteljunk, ITT APUÉK, NA ŐK A MAGYAR OK (Isten vagy sTEINUK??) SZÜLEINK SULLY -INK? Most nagyon bele hadarok, mert monduk nekem, ládd a felesÉgem, ne beszél nekem, mert az elmulik, gyer te (paoLÓ) ló fejü, vagy máskor kutya fejü, ird le! Noa most az Égi összekötőink, ninsakk 100!? juhocska? Fita a magyarok kimondottan csak növény málna olvad a szánkba, mállik, na meg Málly nene, ingyom bingyom táliber, tutá liber málna... máliber az erdőbe...Na előbb, midnenek előtt van a GONDOL LÁD LÁT? -VAGY LÓTTEK, HARANGOZTAK BIMM BAMM BIMM...na az nem ők repcséznek, hanem neked van!!! GONDOL LOM? -na ha te ne, ki? -ki kelle pu? Fita, tróha, itt most én mióta most a ÉGI LÁTOGATÓM, VAHHON KI AZ? -NA Ő ŐK, CSAK AMI A FÉNYBE FÉNYEL, FÉNNYT NYEL, zitt ha most ... nizzitek a Mi is ufo-k vagyunk! -iratok siratok INRI, ha megrikat, kirakat? Most vagyunk az amit majd a HÁDESZ? ÉSZ ESZ? Na amiben örvendek,nektek,hogy ezen GONDOL LÁTOK, megjelnhettek a KÉP ER NŐ-DÖNG? ER EREDET TUD ATOM TUDATOM? Fita, most ténleg, ládd ha fásitunk, áss... na most valóban, ládd a füge fa most hoNŐsul sullynk? Na most ugyanaz mint a eperfa, málna fát honositottam volna... de azonnal... TE NEM VAGY! - na a fekete ufosok, azok most... ládd a tömjéNUK? -elkábut kaput, fakapu? Fita, a város ok, nincsak ma most, Logan ran filmbe vagyunk? -vagyunk? Vágyom egy NŐ? -jaja a szemÖLcse?
              Innen ki innen, nincsak a Napra? -süss vel Nap? pan panóniák?-oááá...
      ...titok? -az AI ajja ajajajajajjj ... fekete vonat, elvitted a páromat...fita az nem le$$, le$$ ami le$$ $$$...gig a $ion on on on...$$$...
100! -oééé...
... ez eleve az, nem iá iá ai lÁItod?-Todi?

Előzmény: repcsepista (133)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.07 -1 0 133

UFOzzuummm... miEeee... nem beszél hozzánk többet, vagy nem beszélhetnek? -Mi beszÉlünk, ti ti ti...te te te...tá tá dá? -frigy láda- ládd áldások? Féljetek, rettegjetek, mert eljött az itélet óRÁja? -hány óra? -éjfél óta áll az óra, megált?
                4.: Kávézzuummm... Éjfél óta áll az óra, és mnidenütt vannak bemoondások -szólalások, pl.-Sanyink: az idő áll, de elmulnak a renyhe népek? Zitt az első része mára álMOM, magyarországomba bomba bon bon n málna,mállik a szánkba,csurog a nyála... valék, azaz...itt az hogy idő? Ott is csodálkoztam, mert otthon vagyok, a kertünkbe -kertekbe, ami olyan, mint most mesebeli álom, vagy valóság? Fita, csak olyan, hogyha valakit érdekel, hogy most van MOM?-vagy ha van hol van, és most ott... otthon voltam, de a kertbe, ami olyan csoda zöld meg most olyan szinek, amit meg akarom állitani az időt, és nem egyedül voltam, hanem akik... Zitt álljunk meg, mert a falusiaink még kapcsolátban valának az Égienkkel, azaz akik a Örök fény honainkba valának, és itt van, sokszor leritem hogy a falusi bácsik -nénik,mikor mentem előttük, behivatak, és nagy barac szilva lekváros nagy kerek karé kenyeret adtak ... na most rá szeretnék mutatni, hogy azok a szinek, ami ugyan itt van, de most A MENNYEKBE ÉRZEM MAGAM, ez az is, mikor szeretetben vagyok, s a környezetem csoda valami fénnyel ragyog, amit itt...zerintem ezt nehéz leirni, és kit érdekel, hogy te jól érzed, nem a MOM-ba vagyok, nem Lomomba Szása kása? Fiteljunk, ahol MOM magyarországom szeret etet van, ott vagyok otthon!? -ha ketten is, már lehetsÉges?-málna?
               5:: Trohát a magyar falvakban, egészen addig... ládd én még...na most is, hozzám beszélnek az Égi Szüeink -testvéreink, ami a szeretetüket voszonozni kell, és annál sincs jobb!!! Amit itt érdemes tanulni, hogy mennyrei érzés -szeretetben lenni, és azt megtartani, és most jön a kanyargó go go go... Ezt kora gyerekKorom óta, hogy ha ez az érzés... most pl.-amit itt is irtam, nekem jön egy kocsi, s sitipiti a pitbe, ébredj fel, és most sorozatosan(figyeljétekmióta az uj vallás láss, fiteled azótavan hogy te nem beszlhetsz nem láthatsz,és ugganazok akik zakrojtye pofa, na ha van ellensegged,akkor csak vicsoroghatsz és nem féltek?) nem tudok semminek örülni (fita csak ennek, szép Enéknek, nektek, monduk ha tudnék szerezni nektek egykis örömöt, az bennem is hatávonyózódik MOM mmm... szép határa...kell egy ufo?) meg most ha az, akkor a környezetem azt veri vissza? Fita mer ez az, Ez is ÉN vagyok, de Ez mind én voltam? _Füst Milán könyvét vagy 10zer át olvastam, de az az a a aaa..fita azt keressük, lépten nyomon, és vannak akik A KÁBITÓ SZAROK SZURKUK VASBETÖN ASZFALATOS SZUKOS SZUTYKOS DZSUNGELEIK, NA ITT ITT VAN AZ AMI HADESZ HÁDESZ NA MEG A FENE FENEKE MOST TÉNLEG AZ?) KIS MEG NAGYSZAR RAKÁSUK? Nemtudom, hogy miért érdemes élni? -na azok a szép pillanatok, na most figyeljÉtek meg... hogy most valami olyan hogy magyarjó -mogyoró,(valami amerikai?) na rögtön pálca? -vagy bot...Fiteljatok A MENNYEK ORSZÁGAINK MOM mmm... BENNÜNK VAN, ÉS A SZEMÜNK ELŐTT, AZ AZ A JÉZIM FÉNYE KÉNE KÉNE? - se ki meri kinyitni, azaz Pietra, neked Adom a mennyország (Hádesz megesz) kulcsát, ami megint rötön... (nincsd nyid ki szemed, demesz?) egy nagy pöcza gödörbe zutty...
              6.: Most irány az arany városUK, és most fiteljal, a falu közössÉgek, még mindig voltak ÖRÖK FALUSI HÁZAS HAZÁS PÁROK,(még mindig élnek ha meg nem haltak?) amit sokzor leirtam, hogy apu, neked van feleséged,és az aki azt mondja, ha megkérded, miért akarasz férjhez menni, na azonnal még ki sem modtam, családot akarok, ne ezt mondta apum, és az!!! Sóval, most házak nincsennek, csak kertek, és most...az örök szerető párok, magyarok, és azok... hogy szegények lettek volna, nem mert mndent megadott nekik a a aaa... az Égieink? Na most, akik idegenek meg valla$$o$ ok, a azok Istentelenek azaz fita, I az antenna, tehát tudunk egy az egyben kapcsolátban lenni az Istenes Égi tesvéreinkkel, meg most apuék? Nizzitek ezt csak az ufo? -jelensÉgienkkel lehet meg magyar rázzni? Most végre zenete a béke, és ez nekem, ládd akik a HádeszUKba mennek, na meg ha meghaltak, na azok most a Hadeszük? (nincsak ju hukkt husod a szent eledel,power in teh blood? kanpor kám for kan torrr...)-Had el hadd? -eszünk?-esze elhagyta? Nona, az IDEGENEK ALIENEK (ezek ma is, ott vannak,és városaik?-warositás á$$ la$$... de alád vág előbb, itt a génem kéne?) ami fita, itt van valami olyan büz, ládd ha ezeket teremtették, akkor Adam, meg Ive? AI pac pac pacaluk? Fita, ha nem látnak, sőt vakok vezetik a világtalan ok?- na apuék csengőznek, mert semmi nem számit, hanem ami számit, jaja kattog a kapa a számba? -MI VAN A KÉTÉLÜ KARD? -mi mégis láncot hordunk, mellik nekezebb az arany vagy ólom nyaklánc de álMOM?
              Innenn... innen ki kell tudnunk, vagy NUK? -gondolni magunkat, azaz csak egyének egy én -nem?- én -nel lehet, azaz nekem, először lennem kell hogy legyek-ne legyek neketek, vagy nekik, gigazok? Ha jót gondolsz, jót cselekszel, akkor hogy tudsz nem lenni, de enni, sárt?
100! -101?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (132)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.06 -1 0 132

UFOzzuummm... miEeee... nem beszél hozzánk többet, vagy nem beszélhetnek? -Mi beszlünk, ti ti ti...te te te...tá tá dá? -frigy láda- ládd áldások? Fáljetek, rettegjetek, mert eljött az itélet óRÁja? -hány óra? -éjfél óta áll az óra, megált?
                1.: 5/6. A KÉP? -Isten? - ki teremté az eget a földet, SZAVA SZAVAK VAK VAK VAK... mindenütt ÜT ÜTÜ ÜTÜK? -minden felé? -(a kiválasztott népét? -azt BÜNTETi BÜN TETŐ TETÜIK, KIT SZERET, LÁDD A TE HUSOD KIVÁNTATOD?) -Támaszta életet!? Na most ha Isten félni kell, meg most beszélni kell? Na én rögtön, mikor a gyülekezetben...onnan hogy én is a sorban széken ültem, a második alkalalomkor, el aluditam, és megfricskázták a fülem, meg sugták, az ördög befogta a szemem? - ho ho hooo... hol van? Ime a kis feleségem, fita ez nemrég, egy pár éve, hogy ha bekapcsoltam a T.V. adón a vallá$$ lá$$? -adókat azaz minden csak beadás, de a derekuinkkal dülj be, na meg te güzizz szakadásig, épitsük a (na te atista vagy? -rémületem!!! - s teaszthiszed, hogy Istened a BbLilába akkor az te vagy, miko csak benend lehet lehet?-fita én ezeket akkor leirtam, és mndenki akik szintén ISTEN TÖKETÖKÉL LÉT LÁT, TERJESSZED ESZED???- EZEN SIRÁSOKAT CSAK UGY AHOGY VAN, HOGY VAN?-VAN, JA MOM BENNÜNK VAN! -VAN? -EGY CSNDES DICSÓ LECSÓS LÁCSÓ ORSZÁGUNK ÉGI SÉP NAPOD VAGY PAPOD?- HAZA...) feudalizmusUK, igazibu mi az? -das kapitál,mindenki a HANG ADÓKNAK??? - KAPITULÁL? HANGUK HAN GOD, GOD IS KING IS GOD? GOND OD ODU TOKOTOK? Van olyan amit nem kell, vagy nem lehet gondol no-tok? -Nőtok? Vágyom egy NŐ? Nősök vagy NŐ sok? Fiteljuk, megérkezik (Hadléám ugymond mennyir és Wallesi?-vala valaGOD? - tartomáNUK oda tartod?) hozzánk is az ÖRÖK NÁJSZ ÉJSZAKASZT, MEGHOZTÁK NEKÜNK A TAVASZT? Első nász éCCakások? -bagzás kásák vagytok? Zitt az van, hogy amivel itt is kezdtem ???... ez azért, mert ösztönösen,nehéz nektek az ösztön ellen rugdalkózol? Idesanyám, meghalok, én nen ilyen lovat (csikó) akartam, csak nem ufo?
            2.: Óh egy fényufó, mért ne lenne nekünk jó, szöszi hajadat fff...a szél, ki be szél? Olyan HEÉ hangulatom látom? -látom, de az hogy...most végre voltam ugy abba husIzsákok... na most ha akárhova menek, akkor a husIzsákuk, az engedlmes nagy kamasz, és bebujik a zsákba, most Ábra hamu? -nincsak a HAN GOD, DE HUN GOD IS? Fita ott nincs, nem lehet beszéd, mert ahoz fény energia egy atoma kéne csak? -egy =mind? -fita mind, az gondol ol? Zitt az hogy ez a HANGTALANSÁG? (ANGYAL LUK LEHETSZ? ÖRDÖGÖBBŐL ANGYAL, FE TÁMASI NAP NAPUK NUK, ÓH JÖJJ ELŐ?) -Ládd itt vannak az iraTok, ami most ha mindenkit el tudnak varázs lát ol? Na MOé bota te buta, debuta botosok, azaz az Isten bottal ver? Churchill haltkan, és nagy bottal járj? Fiteljuk meg a MINDEN HORRI KORRI HORNI URAINKAT, KIK TEREMTÉK AZ EGED A FÖLDED, SZAVUK MINDEN FELÉ, TÁMPASZTA BASTA ÉLETED? Már meghaltam, él bennem khisthusuk juh hukk? Nizzük, az iratokba, egyetek vegyétek fényem, ami hogy lehet lett juh husuk? -a KIRÁLY POPISÁG JUH HUKK UK? Zitt ISTEN? -ki teremté az eged a földed, de te te te...ti ti ti... tá tá dá? -dá dá dede? -de ade? -FITA, A FIAD,JOBBAN SZERETED? Fita, van Atya? -aki ezt nemtudja? IÁ IÁ IÁ... AI AI ALIEN?
                3.: HÁD ESZ? AZ IS A HADOBÁK HADOBÁJA BÁJA? MINDEN HUKK NUK PUUK? -AZ $$$$$$...BEATTLE, S TOKOTOKBA VAGY FENEKETEK NEM VICCKETEG? BIKÁZZ REPLIKÁZZ!!! Jaja viccket a tekem megvakarom, jaja de ahoz, engrdélyük ke? KI BE SZÉL SÉD? Ne feledjem, most MEG HALNI? -AZ AZ HOGY EGÁLTALÁN, TE CSAK AZT HALLHATOD, AMIT ŐK ADNAK ENNI? Fitelem, FÖL D? Zitt amit most ... hogy A NAPRA RÁ? NA ÉN A NAPRA AKARTAM KIJÖNNI, AMI MOST HA TE EL ÉL? EL ALÉL? -TUDOD KÉP? -PÉK? Pl.-ma megint, a halál tavakba sava savukba kéne kéne? -voltam, na most a hustestem? Vicca hogy végül a koromfekete gomolyagok megszüntek, csak most legalul marad egy olyan mitn egy TÉGELY, krsitály tégely, amit most...NA AZ AZ UT, AMIT GOLGOTA ÉS KERESZT UT? NEKED NEKTEK ÜDVŐT, CSAK AZ EREZ, FITELJAL MIÉRT MERT Ő ŐK A TEREMTÖKÖSÖK TUDNÁK? MI TADHATNUK? Fita, ott is, tehát az amit IRATOK?- TUKUK KUTUK? TUDTUK? TUDHATNUK? Na itt csak egy (egyéni ni ni ni...)kezdemennyező hogy mindenEM magam? Most az ami az üdövözÖL és és $$$... $$$... $$$... hogy sss... sielés te látod a lábad nyomát a homokba? - az irást?
Innenn...ki innen, gondol od? -a Napra RÁ?
...titok? -te te te... ti ti ti... oi oi oi... ennivalók vagytok tok tokó?
100! - oááá... teli s pohár hrrr... bili?

Előzmény: repcsepista (131)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.06 -1 0 131

UFOzzuummm... miEeee... MagyarOK ébresztó, tied a világ, vagy kiké, mi ki MOéké ke?-kéne?
                 4.: Kávézzuummm... most egyáltalán, nemtudném be villogni, s esetleg, foszlányok, de olyan gigantika Óriási valami, a magyarOk története, és történik nik? -niktó nyet á cucvuja? Itt csak az hogy Dáriusa kincse, és most jönne, hogy olyan valami pazar világ? -aminek a magja a magyarOK? Az hogy zoroasterizma, az az hogy mi a fénnyel, azaz most vissza tegnapra, hogy KELL EGY UFO? Na azok a Napok -Csillagok, és azok mint egy én -né? -ami most nekünk az Jézim én? Hogy hogy...ládd ha ez egy olyan, hogy valakik, de kik, maga az hogy 10 parancsolatUK, kész a sütemény, mert a FÉNYBE MENJ BE, és ezt addig, mig valakik nem kezdik pedzeni, addig Ő ŐK A GOD-DÖG UK DUG, MINDENKIT MEG DUG A DUGIBA DUGASZBA A SÖTÉTBE, DÖGÖL? (ÉRTED, DUGÁS NÉLKÜL LENNE DIGVÁNYUKNUK? Na most megint, olyan hogy halál? -az azonnal se tovább se előbb, az hal áll! -kérdezelk, a hal is állat? -ziGén vizi állat? Fita,mind a mai napig,az a magyar ok világa világ itt, világit? Na az hogy NAP TÜZ IMÁDÓK, az már valakik bele köptek e levesbe,ez az iratokbank, hogy a Dam, neked adóm a dómom?--- nincsak MOM az magyarországok -mennyországok, és most is, belül bennünk az van, Hazádnak rendületlenül... ne döljünk be semmi sémi igérCégeknek cégéreknek, hanem HIVE? -az bizon,meg vagyunk huzatva, amit ugy... Fita a magyarokat, olyan idegen alien ellensegges erők vesznek körbe körbe gyürüikbe, (BerlinnÉl áttörik ezredével a többzörös orosz gyürüt, am most is az van? -fita, minden olyan gondol lát, nem hogy gondolátban sem öl, akkor miért csak a HADIPAR ÉS ÖRÖK PER PAT WARR? -MOST AZONNAL, GONDOLÁTBAN SEM ÖL, NEM MEG NEKTE MONDVA!???) ládd a nagybátyám, na apu meg a nagybátyám együtt valának, de ha nem tudNUK, akkor a magyarok, mindent megtettek hogy ne mészároljanak le bennünket, mert az vala, mind a mai nyap?
               5.: Ma a c2c -on, a szinekkel...ami ez egy SZIN SIN SING SINK HÁZUK, NEM HANEM TEMPTLOMUK, OSZT LOPOK DÓM -UK, KIRÁLYI POPSÁG SZENY SZEMET NEMZET S ÉGNEK? Jaja figyeljuk, mert most mi lesz? Jaja meg CIRKUSZ KUSZI KUSSZ XUKU XUKUK, hozzá szoktok, nincsak már nem is hir többet, hogy a még pichányadák (1%set) fehér népek, hogy engedhetik meg ezt az emberek? Fita a 666... nem az övék, rögtön az egész föld kereksÉGGÉN, BASIK INKOM, azaz a közsögségleti ( a badgettoik 10%ka van kaka?) létfentartó szükségletek, INGYEN!!! -EZT MINDENÜTT, UGY HOGY AKIK MOST NEM? NA AZOK NEM MI VAGYUNK, GIGGAZOK? RÖGTÖN NÉP NAP ITÉLET, 100 DIORITA NAP LENCSE, EGYETEK? Zna fita, amit megint, ládd a Dr. Who filmsorazatokba, ezek TÉNLEG A VILÁGOD? Nincsak mikor a rohadt amit Atillánk, mi az a fekete hömpölygó korom füst gömölyögük, FITALJAL, az az, amit itt most...Tegnap itt, hogy mi egy bilógiai robot? -apuék becsengőztek, nem! Nincsak ez ténleg egy ölyan ültetvény, ládd biológia növény, fény nő, jaja a rivalda ölde fény? Lád a jó kislánuk -filukákák?- az ágyukba, a nem kivánatoszuk szukák az ágyuk allah? Nincsak örök adszi nesze, ládd az Ég és Föld? -teremtője is le fizette az árát, na most te eszel leszel hellettem? Most nem ...kapiska?
              6.: Na most, a magyarokon rokon népeken, az irániak azok,ezt hogy találkoztam az arab uralkodó osztály gyerekéivel, és ho ho hooo...akarják tudni, hogy hol vannak...ahhh... a magyarok? Na meg a mormomok Jószef eggenyes leszármazotjai, most tömegben jöttek a fiatalok, és gyer beszéljünk a GOD DUK UK? -MIDNENKIT MEG DUG, SŐT MINDEN LUKAT, HA NINCS LUKAD ADÓK FURNAK? RAJTA TOK? Fita, ez megint, nincs NÉP NAP NÉPEK PÉPEK KÉPEK? -PEKKEKBE (PEKINGI kacsa?) JAJA 100? Találkoztam keleti, ládd Libanon meg még Afriakikkal is, és mi ez a keresztények vagyunk?- de nem vagyunk kersztények,na ez az hogy mi is magyarok (gondolod?) vagyunk, nem izé izé zuzza mája, van mamája? -fita,ha apa nincs, mama? - vagy forditva, miEeee... Fita, az hogy most mi lesz? -mi van? -s ismét, előbb minden embernek minden ingyen, azaz Ó természet dicső természet, mely szem? Van a mag, és az megnes elektromos mag, az a NUKLEUS? JÉ ZZZ... US, MEGRÁZZ? -NA HA BENNED NINCS MAG, RÁZZHAT? MAGYAR RÁZZ? Na mott, nemcsak hogy azonnal BASZIK INCOM, hanem teljes, tejes szabad GONDOL LÁT ÉS SZÓL LA MI ZÁP CION, LÁTTATOD, nem tudsz mást adni, mert ha nincs szikrád fényed, akkor csak nyeli tudsz, és itt az az ember, itt a fa szom, nyeld el? -vagy pichám, tátog, és bizon tudna beszélni, de neked nagyon éles érdes a nyelved? Fita, szabad pár választás, és szabad csoportosulás szüli sullyk? Bár hogy lesz ugy lesz, ahogy esik ugy püffen...neked nem hogy nem kell tudni, hanem nem is akarod? Értitek, mert csak veled, van Isten? -akkor te te te...büszke kozák, buta MOé bota bárgyu buta... Isten ver bottal? -ogyha lábom megbotolna na na na...á fe! Tallpra magyar! -vagy fart...farta!
           100! -101?
      ...titok? -vakok vak ok vak vak vak...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (130)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.05 -1 0 130

UFOzzuummm... miEeee... MagyarOK ébresztó, tied a világ, vagy kiké, mi ki MOéké ke?-kéne?
               1.: 5/5. Sinkó de Majo? -Mayák? -is magyarok? -mindennap, ha minden nap? -ünnep Nap? Egézz éjjel, a zoroastyeristák azaz Nimród apu ivadékaik? Karácsonyi gurusunyis népek tengerében, nem éjben valék, amit meg prózálnék de szinte... őszinte, nem tudom hogy hogy s mit, de hogy miért, mert csak Nappal népek és éjjel Világod, orzág -világod hóditókbóditók, kik azok a nyomoritótok? Tótok? -tot oda vissza, sggin egy nagy fót? -vót, watt a fak? Na ezt is érintettük, azaz aki csak a halál (hall áll?) szele.benne? Hogy hogy kezdjem ami most ha az álmom, az egy az egben ál MOM? -fita ami vagy áll vagy ál? -hal ál, vagy hall áll? Zitt rögtön, van a judaizmusUK, ami akik a VILÁGOD...na csak hang adók vannak, és hangtalanok, hallod? Tróha, amiról szó lenne, nagyon egyszerü, mert valaki MEG VAKIT? KIT? Na most ténleg az mára álMOM közepin ázunk, azaz kimondottan van olyan, hogy MAGYAR OK (szeme vagy szemét?) VILÁGA? -és most ha nem van világ -od? -odu esetleg,de ha ha van hangod, csak aki enni ad?- azaz most te vagy az ennivaló lyuk? -a telyukod vagy csak a fin god vagy lehetsz, hecc ehetsz, azaz a fin god se, hanem ki az aki ki fingott? -a HANG BANK ADÓD? GOD DUK UK? - JUHDA JUHDÁSUK (CSÁRDÁSUK CSÜRHÉIK) JUH HUKK (KRUCZIFIXESEK) ELŐL...
               2.: Zitt vannak a NapNéoek gyerekéi, és azok...NimRód (Jézim -Jézink-JézimMárink) apunk, gyerekéi, és vannak a KID DIK ÉJEK? -AKIK A TEREMETETT (AI?) LÉNY IMÁDJAD ÓT, VILÁG TAN TALAN OK? ANGYALOK -ŐRDÖGÖK S DÉMOON UK? (SALLAH MONYI MONDEI RAGYOK A TÖKE TŐKE MINT BETLEHEMI HEM HAM HAM HAM...CSILLOG -RAGYOGHAT HAAA...666...) DIMENDÁK, sötét alakok? Zez az. amit tegnapra folyatása kása, hogy AZ ISTEN? -nadon fida, van a JÓ ISTEN, ÉS sTEINUK? -a jó Istenesek azok a NAPPALUKKAL -CSILLAGUKKAL AZONOSOK, TEHÁT ÖRÖK VAGYUNK, MAGYAR OK? Itt had szoritsam be,Fercsi bátyánk a NAGY FEHÉR (FÉNY) MAMA GYEREKÉI, AMIT KU HU MAGARIEZMA,ÉS pontosan az, amit ma a GRATE IZRALER UH JERUSA -RISSIA ÁILOM YYLL LOAN IMITÁLNA? Tegnap az uj király bevatása,hogy mig lesz JUDA FIRSTES ADDIG LESZ ANGOL UK VILÁG UK KIRÁLYSÁGUK GUKKK... MERT A KIRÁLYOK NEMZETI VALLÁSA GOD DUK MDNENKIT MEG DUG ELŐBB UTÓBB? -(ZITT ÁBRÁM, NEKED ADOM A FÜLDET? -GIG GAZOK GÁZ LEIGÁZ?) JUDAISTIKA? TEHÁT NEMCSAK ANGLIA (BRITISH) ORSZÁGOK HANEM AZ EÉGSZ FÖLD NEMZETEK VALLÁ$$A LÁ$$A? -/ming van adó, van adós, de Dózsa népe? TRÓHA, AZ EGÉSZ FÖLD LAKÓSA, JUDA FIRST VALLÁSA, EGY KALAP KORONÁJA ALMA LONDON PEPI FA FAKUK ALATT, EGY FA, amit most csak ha fel, az le és ténleg ...fita most hogy voltam a HADAK HADA HIDA HÁDESZUKBA? -na az olyan mint egy földalatti alagut aminek van egy FŐ UTA? -(UJ JEWRUSÁLOM ARANY VÁROSUK?) most abból alagutlabirintUSAk és Druszáik, lukak, meg lu kaka?
             3.: Olyan megárzzó vala, ami van az Ó -világok, meg az ami uj és ujabb, azok csak kis meg nagy lábujjak, ládd a FÉM SZOBOR,na a fej, az ha arany,az a ZOROASTERIZMUS (NAP VALLÁS ÉS HA TÜZ IMÁDAT? - DÁCOK DIKÉK DIKE) és most...fita mintha irán lenne, annak a világnak az emléke, ami mi az ami nem emlék szem? Na itt mig el nem feledem, ládd MINDEN OLYAN... hogy valamit keresnek a HORRR...DÁK DÁK? - de nem táláljuk sohol, az a Jézim szemünk, ami ha van is, itt vannak a VILÁG HÓDITÓK? -na azok, a szó szól szaros élrtermében, elvették a HUN HAN GOD, azzal a SZEMED -SZEMÜNK -MÜ? TE HA LÁT OL? OL = MINDENT - AZ EGÉSZ NAPOT (AMINEK MINEK?- A SZIKRA VETI BENNÜNK???) VAGY SEMMI? - AMI A NAPOT (pot) NAPOD, ami kell legyen és az a sajátod, senki nem (SZEMED KISZUROD?) sajátithatja ki? -a VILÁG OD? Na ugy Ddzsingiszkani, mint minden azok NAPOS ZOROASTEROS HÁTTÉR,FEN TEREK, FEL TÖRÖK, AZOK A MAG-MAG-Y ÁR NAP NÉPET, FITA MA IS AZOK VAGYON, TULRULL TURULL MADARAK, A KŐSZIRTEKEN FÉSZKET RAKNAK, VAGY AZ AGYUNKBA ÁGYUNKBA? Na NAPolyion (magyarok had lássuk a napotok?) ugy Jitlerék, hol vannak a magyarok amik ténleg TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, HADD EL HADD LÁSSUNK? Nincsak Jitler, nem rég, téged (siTiM piTiM?) kerestelek és de jó, a habos sütemén mogyoró magyarjó van az ő tetején mmm... málna? - Nekünk is van Anukánk + Apukám, Anukánk + Apukánk Óh be hó hó hó... á meg á meg kiscsikónk? -csida...
             100? - betelt a pohár?
     ...titok? -nincs? -vakok?
...oááá...
... ha mindenNap? -ünnepNap? a Nappal népekkel tüzön? -vizen át, azaz fégtelen kimerithetelen Energi van csak, szem, (Unkle Samu de bika bika meg csöke csöcse) szemetek?

Előzmény: repcsepista (129)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.05 -1 0 129

UFOzzuummm... miEeee... Hogy vagy -vagytok? -van tokó tok? Hogy van a minden vagy semmi?
                 4.: Kávézzuummm... és örökké örvendenek az örök fények fénye Nap s ten tan Szülink -sullynk, örök hü egész -egézseéges tökéletes gyere kéink? Jöjjetek mint én hozzám, én meg hozzátok Átok? Zna a lotyo lotty klottyó klotyogó kloákákákkk... ataista kommunizMUSUK? -na meg adjanak adjanak, a szégén koldusnak, DUS? Mindenem az urnak adóm a DÓM a Dam na meg oldalbordály Ma ma ma... miért vagyok dam? -mad? Hogy most nektek nem kell tudni semmit, az az ellen kéz? -iró kéz? Na most lesznek egyéni kezdemennyezők, de ha a tehetsége a kezdemennyezővel párosul (batik butika) akkor is tehetetlenül a keze le hulla? -nincs nein nyet, no no no... aki mellé állna? Fitalarm, csak ÖRÖK EGYÉNI KEZDEMENNYEZÉS KEZE felekezete MENNYEZŐK MOM? -VAN! Zna mi magyarok, előőrsek is meg felderitók vagyunk, ami most ládd ez egy előőrs, ami akik mi is ufo-k vagyunk, már nem emlékszem hogy hogy irták? Na azok is fény ufókák madarak, MA beszéltem a idöcsémmel,és felvette a telefont, és a madarak a fejünk felett szállnak, de nem engedjük hogy a fejünbe fészket rakjanak, na mi madarak (magyarok) madarak vagyunk, hol a fészek? Fita, apuéknak mindig igazuk van, és ládd...ne dobj rá követ? Fita, nállam az, ha az egy lukbul butjunk ki tesvéreimet nem tudom...na nevetett hogy a madark mi vagyunk, meg hogy...zitt most amir mára is... azt itt gondolni se lehet, lehet? Ez tegnapra, hogy én látni, nemhogy érteni, hanem akik azt leriták, mit láttak, mert ez az!!! -ÉLŐ... fita mert ez megint ÉL Ő?
               5.: Ha jól irom a nevét, Neil De Grass Tyson, 000... az örök köbökön, semmit de semmit nem tudunk... zitt olyan is fennáll, nem is fogunk? -tudni mi a fény? Tudom, most azt kellene, amit mára, de ahoz az, hogy most MI VAGYUNK MAGYAR OK NAP-OK -CSILAG-OK CSILLOG-OK (FÉNY UFO-k? -made in Hu? -Whohohohooo... ) Fita, itt amit tegjnap? -előtt, hogy a fekete ufo-k, vagy csak a földhöz, vagy az ANYA GUK HAN GOD? Fita, a fénnyel a fényben, rögtön minden megjelen, amit ÉN NEM?- ÉNEMMEL gondolok! Tróha.most ezt vagy azt? -nem lehet hinni, hanem NYISD KI SZEMED, ÉS LÁSS! LÁTOL? LÁT OL, AZ OL =MINDEN! (ÓL de Jászól, disznő ólUK nem a fényNŐ) Fita, akik a BbLila iratokat értelmezik, itt olyan nincs, mert azok ???... és itt van, figyeljétek, amit én be villgok, azt én látom, na most itt olyan gondol lát nincs, mert láttam? -te ha látol, most bizon meddig? Fita, itt most az édesidöcsmmel is, ugy hogy, én egyáltalán, nicsak HA ISTEN = SZERET, na magyar RULL az a tesvéred szeretet eteted e eh a fényeddel? Értem, mert itt vannak a apuék, hogy miért nem ugy beszélsz, élsz? Zitt rögtön, most JÖVÖK IDE AMI SZINTÉN, CSAK A FÉNY TESTVÉREIMHEZ, ami most, itt mese nincs, ma is figyeltem a robotuk? -ez egy biológia gyia gépük, KÉP? -na mellé vágtam, (fa? -de gyümÖLcsfa?Ö mert apuék, zitt kérdem magam, hogy lehetne ebbe jó, ha én ezt KÉPTELEN VAGYOK GONDOLNI, MERT TÖKÉLETE-SEDJETEK? (na azzal hogy sedlünk vedlünk, tökÉle -te sedünk?Fita a mi Atyánk tökéletes,és mi is azok vagyunk, ha villgohatnunk vagy NUK? KUNUK?
                6.: Itt adok egy olyat hogy pu? -apu, hogy a GONDOLÁT, ládd itt is mint fenn, fenszi sziszi? -sziszi hogy van az állat szemünk, meg most egy ember, na ha FÉNYBEN VAGYUNK, az ugy hogy ugy gondolkódunk? Fita, na a feleségem, nagyon jól érzi magát, mert miattam, irtó szarba voltam, hogy ha nem tudom, hogy jó jó jó... de ugy meg... hogy ha meghalt értünk vagy bármit tett, meg vagyunk baxva? Fita, csak ami ÖRÖK VAN ÖÖK ÉL ÉLES, ÉS AMI ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ EGES, TÖKÉLETES TUDJUK CSAK GONDOLNI, S EZT MOST...HA VALAKIK EZT NEM MERIK KIMONDANI, AZOK IS ZERINTEM A POKÓLUK, AZ A HÁDESZ, ÉS ITT RÖGTÖN AZ VAN, AZ AZ URALOM, UR HALOM HALLOM, és te... fita most nemcsak a be tüzés, hanem most ládd JN8:51!? -és azt nem lelhet hinni, hanem hall lám? -lám az látom? Ezeket már mind érintettük, és ez lenne ISMED MERD mered vered MEG MAGAD! -na itt nem hogy nem tudunk semmit, hanem agy hajgy fel minden reménnyel, azaz most a szegnek (segg) ki kellen látszani a zsákból? Na érdekes, mert monduk itt a BbLila meg keresztények vagyunk mind nyájUK? Itt a HABIRKÁKAT, VAN BUTÁBB MINT A KERGE MEGKERGÜLT BIRKA? JUHUKK... MINDEN AMI CSAK GONDOLÁT KEZET EMELMI EMBER TESTVÉREDRE TÁRSAD? NA MEG AKI KÁR KÁRT TESZ CSAK GONDOLÁTBAN,NA ITT VAN,HOGY EZT? MOST... irtam, hogy a teremtő kő? -az egy kristály przma, jaja olyan mint a a aaa...piramisuk tetetej kristály -gyémánt KUP? Na a kövek, megszóllalnak s fita, mikkor villogtam olyat, ami nincs benne az iratokba, de irat tari üngürüz? Ime "ÉN' mondom, a Csongorádi hungarian gulás leves, gulászta, hogy midnen benne van, a levesbe?-gulászta?
               Innennn... Leesett a pop az ágyról twist...
      ...titok? -ha van szemed, mereszd!
100! -vigyázz, jön a vonat...
... oááá...

Előzmény: repcsepista (128)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.04 -1 0 128

UFOzzuummm... miEeee... Hogy vagy -vagytok? -van tokó tok? Hogy van a minden vagy semmi?
                1.: 5/4. A KÉP? -Miért? -ért? Hogyan van minden vagy semmi? Megprózálom, s előre, ahogy esik, ugy püffen? Én nemcsak hogy ufo-kal van kapcsolátom, hanem ÉN UFO VAGYOK!!!- zna egy gizs ? ÉS MI IS UFOK VAGYUNK! -UFO-k? -made in Hu? Whooo... azaz minden ami MAGYAR -MAGYAR -OK azok a magyar -mag -máglya -magunkbul, ami a követkrecs, MAGYAR RULL GONDOLKODOM DOM KODOM RÁZZKÓDOM MAGYAR VAGYOK, AKKOR IS HA NEM MAGYARNAK SZÜLETTEM? Sanyink? Na lőbb miindenek előtt van az "ÉN' -zitt rögtön Jézim és én? -fita egyszerre, minden egyszerre szere ha szert tettél vettél ettél mit? -mid van, és ami van örök van, azt kénytelen vagyok dede örömmel, ami boldogság vég nélküli, hogy ismerem Jézim mmm... Ők sose hagytak el meg magamra engem, és nem is tudnak!!! -ha magyar -magyarok vagy akkor mi sose hagyjuk- hagytuk, ládd mint tehén a lapcsánkáját? -tröha ilyen gondolátunk? -nincs! -ha ébren éber vagyunk, ufo-k? Na most, NINCS KEZDET CSAK ÉN VAGYOK ÉN VAGYÖK ÉN... TE TE TE... TI TI DÁ? -DÁCOK? Most mi KRISTÁLYOK ÉS AZOK FÉNYE VAGYOK!!! LÁTOD? Zitt msot vannak fényufók, azok a NAPOK CSILLAGOK FÉNYLENEK, MIG VAN TÉNLEG FEKETE NAPOSOK...itt rögtön, a fényufók fény aura, a fekete ufók fekete aura, de ugyanaz az FÉNY ANYAG SZELLEM ANYAG MINT A FÉNY, CSAK AZ AZOK? -FEKETE GYÉMANTOK (GYIK A MOéK KÓKA MÓKÁSOK???) ÉS FEKETE KÖVEK, SIROK SIRUK,AMI MOST A FÉNY AZ FEHÉR KÖVEK MEG FEHÉR MÁGNES VAS? .OLYAN MINT A VASKOCKÁK, ÉS HA VAN BENNE FÉNY MAGNES, (ÉLE?- LETT) AKKOR AZOK IS FEHÉREK!
               2.: Abcuzzullah ultimmUltikullah nincs hogy nemtudom, hanem csak most nem JÉZIM FÉNYÉBEN GONDOLKÓDOM, LÁDD KIK AKIK KÓDULÓK ÉS ORSZÁG -VILÁG HÓDITÓK? JEWISH JEWEL RICHEK CSEK? -KECS? Zitt bredobhatjuk NUK? -LENNI VAGY NEM LENNI ENNI VAGY NEM ENNI? -ENNYI? -ENVI ÉN KI? MI KI MO varázs bota tebuta debuta de deAta? Fita.kezdetben vala a HUN GOD? HUNOK AZOK HONOSOK, ÉS ÖRÖK ÉGI HONOS HÁZAS HAZÁS PÁROK, PÁRTOSOK, ÉS MOST ITT IS...PÁRT PÁRTUK KUOMÁNUK PÁR -RÁPOLNAK HÁZAK, LÁDD MINDENKINEK KELL LEGYEN AKI VAN,SAJÁT ÉGI HONOS ŐS HUN -MAGYAROK NAPJA (SZÜLI SULLY JAH?ÉS FÖLDJE, ÖRÖK SZERETŐ TESTVÉRE MERT AZ NÉLKÜL NINCS SEMMI??? Ezért a dumáért, a többszörös stahonovista idöcsém, nem beszél velem többet (a kuromáNUK mind, midnen vezetp az SteiNUK tul, ki csinálta a na puk NUK?) ma szülinapja van, megprószálom, mert aki nem szereti az édes, fiteljal a magyarok oááá... 100? -csilántcsaládáinkban, mi a fenne ette NŐfények vagyunk, na a fény az a magnesosság és elektromosság, ami most...Fita, a Mi is ufo-k, vagyunk! -na előbb ládd a UFO-KROLL COMOLYAN, nagy Betty, de monduk, ha valaki szeret vakölni .vakölni riwalda ölde akor most küssük fel a gatyát, Atyám a gatyám...
              3.: Ogy ószinte legyek, az u.n.-zente BbLila eszem azt a csepp kis szád, nélküled a menj de jó jó jojojooo... hova, ha nem hellben vagyunk, Lehell? -lehelljétek egymást hö hö hhh...nem Lehell, ki lehellt? -le hell, jaja lecsuszott a nylon bugyi meltartó hell mamabó MO? -na meg az MOra hegye JEL MAMBÓ ORGIÁIK, MEDDIG, OR VÉRZÉSIG? FITA MINDEN BENNETEK VAN, MINT KRATIBA A BORNYU -TOK, XEXXELJETEK XEXXELLETEK XEXXEKTESSÉK MEG NAGY NEVETEK bröhh bröhh... ha ha ha... NEM HANEM SIROK, KASZT?- RAJA MARADNADNAJA? EMLÉK KŐ666... NEKTEK MEG KELL MARAD NÓTOK INRI? Fita, itt egnapra ha te mersz kérdezni, rögtön KRUCZIFAKÖLNEK!!! -csall ládástól? -na kell a csilánt? Nizzitek, zitt én akarom tudni akarom tudni akarom TTT... ez az a gyerek, aki most földed dead érintett, és ez elő jött...ugy hogy nem tudom, de tudni akarom, ezt ugy hogy nem tudom magam?---de de dá, itt nekem NINCS HELYEM!? Fida csida, anum, én nem ilyen lovat akartam... de azt! -na meg 6 ökröt, szántani vetni, aratni kaszálni...Fita, az FÖLDES URAINK,(igyekszem szem eszem nem tulciffrázni, Ciffra PALota zÖldt a zablaka...) itt a GONDOL LÁTOL? GOND ÖL? ELÉG ANNYIT TUDNI EGY JOBBÁGY BÁRGYUUK KÖCSÖGÜKNEK HOGY KÉT PATÁLYÁT AKUTYA ANYJÁT NE DUGJA EGY SZAROS A TALLPA CSIZMA SZÁRBA? - HOL VAGYUNK, VAGYUNK? Fita, az száraz anyagod ANYA GOD? --jaja ládd az ÉdesAnyám az anyád Istenét, nyelvünket, ki akrnák tépni, nem hanem az emlék ÜNK? -KÜNK, fita nem érdekes, Körpatkómence benne...Benesék Ben horrr...
                Innenn... Leesett a pop az ágyról twist...
     ...titok? -fita, ha szemeinmket egy szeMÜNK? -a mi münk? -vagy 1se $$$... MUK? -se egy pu, 1 lehelet Lehell, kilehelt< hült, helle $$$...
100! -VIGYÁZZ! PIHENJ! SZÉDITESZT?- oááá...
... fita, a kis hugicám vagy nővérem, az egyik legjobb kutyató, de ki még, ládd akik ezeket a villámlások lássuk lássunk? -mi ufok vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Whooo... ha egy mind? -szá szá madárrr...

Előzmény: repcsepista (127)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.04 -1 0 127

UFOzzuummm... miEeee... HADÁSZOK VADÁSZOK HAD ESZ HAD ÉSZ HADIPAR PRRR... WARRR... tengerészek nagy merészek, rájuk GONDOLNI GÖND?- BEDÜTENEK?- ÖLNI? -sem jó, akkor baxnak a legjobban mikor süpped a hajó, de UFO o o ooo... Óh egy fényufó, mért ne lenne nekünk jó, pöszi -szöszi hajadat fujná a szél szellő ufo fff...
                 4.: Kávézzuummm... Amit eddig, Swédenburgunk elég jól össze tudta rakni álom látását, de amiről most lenne nagybaszó, hogy az hogy a Bblia iratokba, hogy a két latornak, hogy ma velem leszel, na csak egyiknek a Hádeszba? (fita,mi lett a másikkal?) Fita, itt akik ugy értelmezik a irásokat, az amit menNyük, az övék, az a Hádesz! Fita,ismét, mindenkinek magának kéne értelmezni nemcsak minden irást a falra?-hányás róka, anem akik a világosság gyermekéi, azok gondolkodnak -látnak, na most akik a sötétségg gyerekéik? Fita, bennem csak szeretet lakol, mert az ugy is, hogy a testünk itt kinba van, és nekem hogy lehetne a kinzóinktól meg a kinoktól meg szabadulnom, ami nem elég!? -sőttt...Óh fej mely vértól áztatva,meghalt kinok között,na most Atyám ha lehet,vedd el tőllem ezt a pohárt? -kigyóméreg kábiotószar? -nem érez semmit? Fita, zengjünk lelkesen (ce$$ meg az ere$ erő$$) közdjünk hevesen, velünk az Ur igéretével, azonnal hogy oda ne rohanjak? -Rohan, könyörtelen az idő,(áll?) vele századok ezredek, hervad a szép ifjuság erő, mi is eltününk nyomtalan? Apuék figyelmeztettek, szóval kimélem őket? -de komelom, a a aaa...na anyósomat szeretem, mert aposommal a mennyükbe vannak (fita aki a HédeszUKba, na annak lőttek, haramgoztak) leirtam, és azok szivárvány gömbök, ami..fita, az ember alakja teste, az egy ház, és csak örök egy házasok -hazások vannak! -Na ezt... én is ugy tudtam csak... fita, itt ezért rögtön megölnek, ha tudná ná neee...
               5.: Na most,ha itt vak vezeti a világtalant? - az az hogy itt mikor a pokóLUK? Fita maga az Ó (uj) testamentum? -az egy temető, és az a Hádeszba, hodász, takarmány begyütő, na csür? Fita, most azt hiszem 5/28ra, na ugy hogy a kinok elől, most itt hagyom a testem, ami most...ha ugy, hogy most ténleg, ládd ezek megelőzik egymást is a menNyükbe, ami pontosan az, ami itt a BÜN TETŐK? - NA MEG ÉLET ADÓK, ADÓM? A DÓM? Fita az én atyám házábank? -sok fekvő férőhell van, lyukok meg nagy... ládd itt a Kolluszeumok, (nincsak minden Riwalda) meg az óriás nagy meg kis temtlomuk, meg minden iitt a föld alatt van, és azok megegyeznek-felelnek annak a ÓRIÁS FÖLD ALATTI BARLANG LÁNG RENDSZEREKNEK, AMI AZ A MENNY, AMI MENNYBÓL AZ ANGYAL LEJÖTT HOZZÁTOK ÁTOK? Zitt sokzor leirtam, hogy 1999 december utolsó 3 1/2 hetibe haza? -mentem, Jna most fida, mert csak MAGNES TEREKBE lukak... am most leritam, mert ha meghalsz? -hallsz, ládd többet nem hall benünket és ne csinyáljunk 1 mnt a lunak király? -benne van a BbLia iratokban, lila akáécok és te ugy hogy te megelőzöd a másikat az uton?- az a potty... automAtomatikus (NUKI SOKK) az itt az aki potyáz? Na nem tudom részletezni, de elhagyni a testvéreidet nem lehet! -és most az, hogy a sép lánok (láNUK ládd betsepa vagy Észtér ládd A NAGY NUKI PUSOK?-sőttt...) az ágyba, a több az ágyUK alláh?
                6.: Na szombaton elmentem a gyülekezetbe, és a prfédikátor, ugyanaz, egész életemben, csak Ábrahám vette Yzsákot,(AI?) na itt ugy hangzik, ládd apuékra kellene hallgatnom, mert miért nem ugy beszélsz élsz , ládd most hogy 100? -hol ismerős 100? -a kedvem ott más, na a néne... most nem emlékszem, de egy olyan álmom, mint most 4/28 ra, hogy a szeretet, mindnent meg világit (Jézim fénye kéne kéne? -ládd van egy barátom, smost 100?) és rögtön a néne, itt nics álmodozás csak a BbLia alapon! Zitt most, a BbLiába van, hogy legyen mindenkinek a hite hitt e? -mama mia? -szerint, amit én ugy... Nem létezik, hogy én akárkit a polóluKukra, na ezt is láttam, és valóban, van a FŐ UT, DE KESKENY, ÉS ITT IS AZ A GOLGOTA ÉS KERESZT, NEKIK ÜDVÖT CSAK EREZ, JES JUHUSUMNAK SOKK ZSEBÉBEN, VÉGÜL CSAK EGY MNT A LUNAK, FEHÉR -FEKETE PIROS SÁRGA? GÓGYULOK MEG TELJESEN, VAN GÓGYI? Na fita, ez az lenne, hogy itt az amit most én meg mi? - mi ki MOék? Fitljál, előbb a régi azt a latina liturgia,amit ők, talán senki se értett, ma se, mert most nemrég a fiam, ezt érthetetlen hol egy ember... ládd russia nem fog... kapitulálni, mert itt most amit láttam, azaz mindenki a halála után? -nana Swédenbruggónk és Domrádi Gáborunk, hol a bor, fita világostság, és sötét gosztok? Hogy tudnám, hogy mindenki a kivánsága óhaja sóhaja vagy halovány dunsztja sejteleme $$$... ami ládd...ha még kérdés se *r0gt0n n;'zizik* azaz itt én végig jártam, a leghisresebb nagyságokat, és abczullu... te nem gondolkodhat hacc... meg neked nem kell tudni! -hinned kell? Fita ez most nagy dolog, mert itt... HÁD ESZ HAD ÉSZ? -ESZ NA MEG A FENE HOLLY GIHÁDUK UK? EGY TRON TROTT A TRÓNU TRONA ROTTY...Na most...fita,mert nagy ütük vannak, és ez azárt, mert még mindig MAGYAROK magyarok vannak? -jaja mi is ufo-k vagyunk, fita a Hádesz? -oda óda ne kerüljön senki, ez az én...kiván alma álMOM?
       ...titok? -nektek semmit nem kell tudnotok? -fita, ha ténleg teremtettek, akkor van eszetek, mit esztek? Én megeszem a sült hagyma bőven kacsmáj libmáj de ne degeneráj jájjj... mi lenne ha fán nőne lenne? Május fa?
100 -fita ha 1 mind? -oááá... minden egyből egybe... begyibe?- örök egybe? -szivi be? Fita nem tudom abba hagyni... Itt van szivem, neked adóm a dóm, Uram, ha övék minden ed edd egyem a szived, mit akarsz takarasz?- mi a kő, apu kasza kő? Az UR? -a szived veséd vizsgálja...mi van a popsiddal? Krati, kin a pricsi...

Előzmény: repcsepista (126)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.03 -1 0 126

UFOzzuummm... miEeee... HADÁSZOK VADÁSZOK HAD ESZ HAD ÉSZ HADIPAR PRRR... WARRR... tengerészek nagy merészek, rájuk GONDOLNI GÖND?- BEDÜTENEK?- ÖLNI? -sem jó, akkor baxnak a legjobban mikor süpped a hajó, de UFO o o ooo... Óh egy fényufó, mért ne lenne nekünk jó, pöszi -szöszi hajadat fujná a szél szellő ufo fff...
               1.: 4/3. A KÉP?-skérdelek is játszó szó? -pajtim a homokba, mi benne vagyunk (homok) a KÉP? -van, lehet olyan hogy mi KÉPünk? Fita a a aaa...Nap lemente? -le ment e eee...Fita az egész gurusunyi dolog, és ime...A NAP ISMÉT FEL KÉL? Fita, itt gyerekKorom? Na most is koromba valék, azaz nemcikrázom se cikrázik, a félelmem most is, hogy törÖlni fognak, a HAD ESZESEK? HAD ÁSZOK HOD ÁSZOK? Na tegnapra MÁJUS HAJNALA HA KITÁRUL? Mikor ha lenne egy barátom nekem is? -neked, na vicca...Zitt borzaDalom olyan siralmak mak mak mak...neki ne menjek a vakaKABBaknak rühell kéjpedofeka -kéjmazivista -mázli -kéjszadista kéj kani Bellák vannak, akik nemcsak halálra degeszre kinoznak, hanem ha meg tudnának NÁTOD NÁTJÁTOK A NÁTHÁSOK TAKNYOSOK STAKNYUK FRÖCSÖG, AZ A NÁT NÁ NÁ NÁTHA NÁTOD? NA VICCA,zitt én csak magyar ok (orba porba ingó bingó puzok, kis gyere kid? -dik kötekedik?) vagyok!!! -ha az vagyok, lehetek? NEM ÉS RÖGTÖN HA NEM AZ AZ HOGY TE NEM GONDOLÁZOL?ALLELUHA ALÁZOZ AZZ KI A LEG ALÁBB VALÓ? NICCS!!! ÉL BENNED KRISPI? NA AZ A SÜLT BORDA BORDÁD JUH HUSUK, A LERBE VAGY PESTBE? A csirkét megsütik, a csirkét megeszik, na és ki kik szarnak-szartak ki téged, meg engem,mert a TE HUSOD? HUS ODUD? KI ADTA, HA NEM Ő ŐK, A TEREMTŐD? -TÓTÖK VAGY NŐ TÖK, NŐTTöK TEREMJETEK JÓ GYÜMÖLCSÖKÖT BIKA CSÖK LU DÖRGŐ SZAMÁR PÜFÖLLŐ IÁ IÁ IÁ...BAXZÁTOKBUXXÁSOK AHOL MEGÁLL STBBB...TBCCC WC-SEK SEK SÉK... (VÉGCÉL 1BODEGA 1BUDI, MINT A LUNAK?) NEVÜK DICSÉRTESSÉK? NA ITT VAN AZ ÖRÖK KRAKSZAKA MEG HÁDESZ HAD ÁSZ HODÁSZ ESZESEK MEGECEK MESZESEK? KIVÜL CSICSÁS PICSÁS BELÜL KAKÁS?
              2.: Fita a legkisebb, tehát ha a halvány degellett bolha fingnyi sejtelem,amit JESHUSUK JUHUSUKKÁ VÁLT (MEG VÁLTOT ÁT NÁTOD?)AZ ÉG ÉS FÖLD TEREM-TŐJE, EGYETEK MEG DE ELŐBB OLYAN CIFFRA KINZÁS KANIZÁS, AMIRE A MENNY AI (GONDOL JÁTOK JÁNUK NÁTOK, MOST FEL TÁMBAXXASSÁK?) ATYJA IS, VÉGLEG ELÉLVEZETT KIPURCANT, GYALÁZATTOK GYLÁAZZATOK!- LÁDD ÉN ÉS AZ ATYÁM EGYEK?- VAGYUNK????????? Zitt bedobom, CSAK GONDOL LÁT FÉNY FÉNYE FÉNYT NYELŐ CSŐ UFO?- EMBER VAN!!! FITA ITT RAJTAM, MEG MOST A MAGYARJAINK KON? KUNUK NUKI SOK SOKK...nincs ember, de ez benne van a BbLila? -Lia LILIT? -nincsak csak egy lila pna EMBEREK EMBEREK... de szőre $$$... NÁTOD AZ A NÁT ÁTOK NÁTJÁTOK AZ ANYÁTOK IS VOLT EGY JÁNUK? LUKI PU NUKI PU TOK? JÁNUK ŐLNEK A TORONUKIBA ARANYÉR NA MEG VÁROS ÉS JÁNYOS JELENÉSEK? Vicca ATILLÁNK HO HO HOOO... MAGYAR VIRTYUIZIJÓ VAGY UZIJÓ BIZZIO BIGYÓ BIGYÓZ TOK LE BUGYI BE DÁCÓ NÁTOD? Mott hogy KEDVEM OTT MÁS, AHOL AZ ORRUNK FOG HAGYMÁS? SZAGOLITOK? Na az a fekete hompölygó gomolyok ok, bolyongok a város peremén, AZOK AZ ÖRÖK WARROSOK AKIKET AZ EMBER?- FIÁNAK LÁTNI KÉNE KÉNE? Zna azok nehogy a NAPON NIPON SZIFON? NÉP =PÉN? Fita, az hogy én, na meg apuék, a MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖS ÉG? Zitt tregnapra hogy MI LENNE, na nem tregnapra hane az előtt, tregnap előtt, HA NEM LENNE UFO? Nizzitek, most is kinba vagyok, mert ennek elment az esze? -eszelős?- reszel, tercel? -korántsem tudom ugy...hogy A MI ÁLMUNK VALÓSÁG ÉS NEM VALÓSÁGRA (SEGGETEKBE UBORKA, SEGGESVÁRLAK ARAD VILÁGOS CLUJ FJJJ...)VÁLIK.MEG VÁLT, AZ EL VÁLLÁS VALLÁS ADÓK, AMI KIMONDOTTAN HADI SAR SARC, NÁTOD? -NÁTJÁTOK ÁTOK?
             3.: Fita a BbLia vagy Lila a pna, szőre, na ha luk, baxhatjuk vagy NUK? EZEK, AZAZ HADESZEK? ŐK ESZNEK MEG TÉGED? -VAGY TE ESZED AMIT ŐK ADNAK ENNI? NUKI PUUK? A POPSITOKBA? Fita, amit tegnapra 100 juhocska végre mind együtt legel, azaz most történik az hogy előbb ÉBRACKA RACKA RICKA JUHOCSKA, na most de de de ... ÁT EL TUDNAK HITETNI (HIT?) VARÁZSÖLNI VARÁZS SZÓSZUKKAL GECI GECIJUK UK FA SZUKKAL? Nincsak itt midnen ORDITVA FORDITVA, TEHÁT HA AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE JUHUKK...MOST AZ ORDITVA FORDITVA, ÉS MIN MAGUNK? (nincsak ez hogy juhuk, mia magyar ok sőtt ufo-k, itt egy pufók?) FITA, APUÉK, MARADJ MEG, ÉS MOST MARADJUNK MEG EGYMÁSNAK? -AHA NEKÜNK? JOGUNK JOG GOYITA? -VAN HOZZÁ? NEM HANEM MI UFO-K VAGYUNK!- satatatata SateLITa? Tita? -veszed a laPUT? TTi? Zitt... apum, sárból sárvár, kutyából szalámi, kadar kolbászta? - sövény? -bulibula?-ja de bili, ezer éves juh HUKK a bilibe?- na mi van, még mindig 1 frtn a krumli lángol? Zitt most ha ezt valaki tudja enni, azaz ez igazibu ÉGI MÁLNA MÁLLIK A SZÁTOK NÁTOD? VAGY MMM... UFO-K?-made in Hu? Who o o ooo... Égi málna égi málna táplád bágyadt vágyad? -vágyom egy nő után...mi nő? -a adóság GOD? -Givers Of Deat, inka dinka a halál? Fita minden kinzóbinzó fegyvert, akik létre látra? NEM! -ha ők nem, mise? -az ember szól, szolgálatába azonnal is késő? -késó mostmár kis öreg? NEM!!! -nem nem SOSe...Juhlika, sose leszek a magáé?- de egy szomoru vasárnap vas ár? -jött meg a folyásom...
      ...titok? -most azonnal minden olyan ami fegyver ver, azonnal OYLAN GONDOL LÁT? -VAGY GOND ÖL? -ÖLT? -TÖKÖLT?
100 oááá...

Előzmény: repcsepista (125)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.03 -1 0 125

UFOzzuummm... miEeee... Mint sok sok... sokk ragyogó csillag MOM MOM MMM... mind ugy fénylünk, mint kristály tiszta szivünk? -egy szivünk- hiv hü szivünk szeret igazán, igazán? Május hajnala ha kitárul...
                 4.: Kávézzuummm... hogy ezek az iratok, ha megjelentek is, itt vannak a világosság -gyerekéink, és itt most... egy tucat olyan, hogy amiket ide be tudok villogni, ládd... A kis felesÉgemmel ugy 1970? Na ő az aki... az örök felesÉgem, ami most...Na a hozzánk legközelebb magyar -Égi (fiteljunk, valóság hogy olyan testünk van,ami a miénk ládd Jézim? testvéreink, a legközelebbi rajunk, piTiM, ird le, mert ez az agyunk? -apuék márbecsengettek, nincs kifogás de nyafogás? Szóval nincs mentség, pedig egy gicsit olyan, hogy itt elfeledünk mindent, mert ez egy... E világon, itt kénytelen vagyok, olyan fogalma álma... esetleg éhes disznó makkal álmodhat, de itt ténleg vak vezeti a világtalant, ugyanakkor a napnépek? Nincsak a mi ünnepeinket, ami MINDEN NAP?... nappal népemmel tüzön -vizen át, s most mára...Na eee... miEeee... világon s most ha magyarul beszÉlsz élsz? -jaja ha érted a szavak vak vak vakert? -kert? Most egy tucat olyan, ami hogy vala mi val ki ellen? Ezt megint, mert ha sarokba szoritnak, ládd még a patkány is védekezik? -vesztére? Fita, mikor volt az hogy egy csatát nem veszthettünk, és most...o o ohhh... Na itt bün és baj uralkodik, amit most ha TÉNLEG ŐKET VALAMIK -VALAKIK? -TEREMTETTÉK, HOGY LEHET NEKIK... BÜNÖZNI AZAZ CSAK BÜNNŐZNI? BÜN NŐ?
               5.: Naz a felsÉgem, ládd fele fele, 100 Frintnak 50 a fele, na meg monduk két fél tágla? -megtalálja a párját? Monduk, itt apu, aki azt mondja, de előtte, láttam a Kantin kapuba, és Őőőő... fita, most mi, ládd a ÉdesAnyánk is volt, vagy van? - na az a Szól szól lelek? -na fényMama? Nincsak ha mi azt, ami van, s mindenkinek kell egy alma, fa? -ne fa szi? -azaz fa szista? -az is jobb mnt 1 fa se? Madarat tolláról,fát gyümölcséről, göndört az orárról, na máris szarba... de az övéké, nem hanem atám a gatám a golgótán? -na most volt gatyájuk? Ba fiteljuk... hol a lukUK? Fiteljuk hogy akik igérgetnek, vagy hitegetnek, azok árny lények, és most az hogy az összes sugalat szellemi (spirit) iatok, mit sugalnak sugÖlnek? Nem ami a szádba kasszába, bemen, hanem ami kijön, amit apu, fsss be foss ki, de iigy is f$$ be, f$$ ki! -na azt Satan szara, na az az Szar tan? How to make money? -sár és gané dombok magaslanak? Most kia SiNUK... egg gicsit...sejpitek? Noz a felesÉgem, gyere te papoLÓfejü, néha kutya fejü, mert ő ha állat, akkor vizsla! Ime a hellzet, én 28 éves koromba, végleg, egy szivrohamba ténleg elhagytam ezt a a aaa...
               6.: Na meg a felesÉgem, ne nekünk, mert ez igy van nálla, amit kimondol, az elmulik, ird le! Fita, amit le be ufő -zokk? Kerülni akarnám, hogy ezek nincsennek benne a szent iratokba, ami benne van, csak olyan mint a csürő szürő csavar, szélcsavar, és itt vannak a magyarok, meg Bizánc? Szóval két napja, amit állanadóon a föld alatt egy zsákut, vagy csatornak, az amit a BbLia iratok Hádesz, és az egy veszdelmes barlangok? Fita, ezen iratok, most ogy ott lent bent voltam, hogy a gyerekéinknek, okvetlen ezeket, mimt a fényt, magunkba kell ömleszteni (fita a te fényed, vagy hited elhitted?) mert itt az a hiány cikk, cikis? És most itt aBbLia főhős a juhusUK a királyUK, a két latorral hogy te miért lógsz, mint a gyümölcs a fán, a másik, még mindig rajta van a bo$$düh, kangörcs, s aki ládd, hogy lehet az, hogy te NEM VAGY? Na ma velem leszel eszel? -a paradicsomba? -nem hanem a Hádesz esz? Zitt az, hogy monduk én meg akartam volna halni, mert zerintem rohadtabb nincs, mint előbb édes volt a keserü hugyuk, most meg végre... na izleled, azaz keserüh minden?- és most...Na fita, amit most leirtam, az az hogy... Na az alvilág az az ami a BbLia iratokba is Hádesz, megesz, de most vannak fekete naPUK? -NUKI PUK? -KUP UK? KAPUK, na az ami a Hádesz, annak itt vannak ami a pokól kapu sem vesznek rajtatok erőt,erő? - izom?
              6 hat a lom... Most hogy az Égi tesónk, hogy csak aki a fényben ben, csak az van, meg akiben a szikra még... nem veti? Ahoz kell egy... nincsak akiket Égi küldött, nem külde senki! -a kérdés, akiben Égi fény szikra vagyon, azt el lehet e venni? Fiteljuk csak, ha oda adod magad? -itt feltétlen az a ne xexölj gondolátban sem, ne most ne ölj? -gondolátban bank sem, ami amit most megfigyeltem, hogy az akik vagyunk, mi azzal a fényMAGUNKal, minha imitálnuk, de nincs az az érzés, ami itt olyan mnt mikor a szárás fssás rádjött, üriteni ke? Zna most...itt van a ész,.szőke -barna kislány hova mész, na itt van az hogy angyalok? Ezt meg kéne jobban látnunk, vagy NUK? Az alvilágok, azok hogy lennének volt Égiek? Fiteljal, Isten vagy Istenek vagy SteINUK UK vérallahfutásos a mennyekből, angyalok közzül? Na ha valakit nem érdkli a sorsa, Óh mily sors, óh mi sors leend? Amit most megigyeltem, hogy az hogy nem akarni tudni az örök Jézim Napfénye igazsáGOD, a tudatlanság is, vagy ha leveszem a szemem az Égról, ezt apum állandóan, süpped a hajó? -azaz ezt az egészet ők, itt monduk mott a bukott angyalok, akik xexxölnek, azaz ami xexölés xexxelletés, az ténleg hö hö höhhh... ö ö ö? - jön a vonat? -vég állomás, kiszálás! -elment, csak azok akinek van jegye,el lettek jegyeve, na meg a repülő, üres az álom, más?
...titok? 12 22 32... ki lett a hunyó?
...100 oááá...

Előzmény: repcsepista (124)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.02 -1 0 124

UFOzzuummm... miEeee... Mint sok sok... sokk ragyogó csillag MOM MOM MMM... mind ugy fénylünk, mint kristály tiszta szivünk? -egy szivünk- hiv hü szivünk szeret igazán, igazán? Május hajnala ha kitárul...
                1.: 5/2. A KÉP? Épül FÉNY ORSZÁGUNK, ÖRÖK KÉSZ! ÉGI HONOM MOM! Fényes JézimMarim UTon járunk, Álljon Tallpra magyar ok, minden ember -fény -szikra benne izzik- testvérünk Május hajnala ha kitárul, az Égieink -testvéreink (Tulrull Turbéhulu Madaraink, na itt az egyik nem gyik? -UFO -k? -made in Hu? Who ho ho hooo...) FigyeLITek az álmaim következetesek, szövetkezzetek, mit termeltek, dinnye? -tök málna? -mállik a szánkba, ami minden ami szemnek szájnak ingere... gyeride? Tárulj hazám, na az éjjel... jaja terülj asztalkám kánk kánk kánk...Ami most is a számon van, Vagy meghalunk? -egy szálig (ez két ll? -de kétely métely?) na ennek ami eleve deglett lőttek? -na az RÁ _ÁRa éra? vagy ami MOM? -ÁLMOM -ÁLMUNK? Fita itt csak az állhat az ÁLL MOM, AZAZ ÖRÖK FÉNY MAMA MOM ORSZÁGUNK NÉLKÜL, ESETLEG A fa szuk? -xuxu xuxu lukUK... a sötétbe? Már mident ládd ITT ÉLŐBE TÖRTÉNNEK AZ ESE MEN AZ SE, SEHOL SEM MISE SEMMI SE DE NINCS MESE $$$... Fida, most nem ciffFinanC'zzoommm... de Magyar Álom Állam HAL ÁLLAM? VAN A HALNAK ÁLA, FA SZÁLLA na meg Tina, olyan borbély borotválja, kinek állán van a szája hal álla leesett? -na meg pop az ágyról zzimme zzuummm...vagy twsit és kiáltások oh oh hhh... kiadá lelkét?
             2.: Tróha a mi is vagyunk? -na ez az a a aaa..GONOL LÁTOD MAGAD,A NAP ODUD TÜKRÉBE, ami mára egyzerüen nekem is észbontó? -hol az ész, jaja hova mész, hol a mész vagy méz, van eszünk, mit eszünk? Zetor tott mindennél egyszerübb és olyan hogy titok nincs! -ha kinyitod a szemed, Május hajnala fényre beléd árad, az árad? MAG -Y ÁR? Legszebb hajnal, Óh Égi fény, tünj fel már az Ég övén, had lásson meg minden ember, Tünjetek fel már az Ég övén? Na ugy a 70 -s évek eleje, s itt is leritam, hogy nyemecből gyerekektől állandóan kaptam leveleleket,( a magyar élet közepin áztam) ami egyre jobban kevesebbet és végül is megszünt! Na most... ezt ugy vegyétek és egyétek ládd egyetek fényt...de hozzá kell tennem, ennem Énem Jézim??? Na én nemtudtam tudok ma sem hinni senkinek, és csak az álMOM (amit minden erőseit, ládd ha nem tudnak megülni, de el hitetni na az a végleged második halál?) vala, én abba az bennem, de az NEM OLYAN ANYAG, ami csak pénzük áltlal van s Óh milyen az ilyen yen milyen? - szent ÁLDOZAT mint Bethlehemi csillag?- hem, ham ham ham ..ragyoghat... na az disznó szalonna, husos ládd van York syre meg a Manga Lyzard? Tróha az álmomba, CSAK FÉNY VAN, ÉS CSAK AZ VAN, ÉS CSAK AZ VAN, ÉS INGYEN VAN!!! MINDEN? -MINDEN!!! Fita, csak ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES TUDOK LENNI, ÉS CSAK AZ AZZAL JÉZIM, JÉZIMMARIM SEGGIT? - neketek is!!! ÖRÖK NAP NAPOM-MAL VAN MINDENEM, AMI KEZDŐDIK MAGAM GONDOLOM LLÁTOM...Leritam hogy találkoztam (ÁLMOMBA?) Jézinkkel kell? Hogy egy NAGY ÓRIÁS NAPTÜKÖRBE, piTiM, kis turbákuló madaram, látod olyan VAGY?- mnt ÉN NEM, MI IS VAGYUNK? -sőtt fény madarak szá szá szá...szájjalj szóllaljál meg tubintos (tost?)virágom,.világom?
             3.: Akinek szivünk (szavunk?) van, ez a VALÓSÁG vagy LU FA SZUK? Fita az hogy LU BOSSOK? -azok angyalok! Nassóval, most ugyanaz, s most fita, mert nekünk megvan az ami a feleségemmel, most ő mondja meg, hogy hova megyünk, NA AZ AZ...LÁDD EGY OLYAN CADILLAK VAGY ROYS -ROYS -ami itt is ufó, és az a fekete... amit ma...na senkit sehogy nem akaROM megbántani, meg hozzá érni, esetelg a kis hugom (xoxo) TNt? Zan most, az jóval lassubb, ládd az az hogy men a juhász a szamáron, na most földig ér a lába, az az hogy itt vagyunk, tehát az az...hogy látjuk az angyaLUK UK gyalázatát, MIG HA VANNAK JÓ ANGYALOK, AZOK INKÁBB A ROBOTOK? (ládd a testünk de teszt, kié?- ki csinélta? ki?) Sóval, sehol az egész Juhturóspunát (nagy kloákká vonaglik) végig tapiztuk, ÉS EGY FÉNY JELENSÉG TÖBBET? Most ..fita irtózatos izgalmas nekem is? -mert vannak a fekete ufo-k, azok itt ahogy gyerekkoROMba (rom az romboló ölő,tökölő) CSAJKÁSOK ÉS CSAJKA, AZAZ CSAK KLOÁKKÁJUK UK, ládd a szeplőtlen makulátlan kifogástalan JUH HUS UK, A KIRÁLY LYUK UK? Fita, az a a aaa..WC -WÉG CÉL LUK, CSAJKA RENDSZEREK szer? -KáBitószerek látod? Rögtön, ténleg amira most men a játéKUK, a nagy orszok (inkább slávUK?) földjét ládd MOM? -azt nem lehet!!!--- sőttt... szét fricskázzák? Na most nagyon óvatosan suttyomba léptük át...fita az nem a FÖLD MEGKÖZELITŐLEG SE (SZIV VISZ SZIV VÁR VÁNYA ÖRVÉNYEK KRISTÁLY TISZTA TENGEREK) HANEM MOST MILLIÓ OLYAN MNT MIKOR TALÁLKOZTAM A MI ÉGI (FÉNYUFO) TESTVÉREINKKEL!!!- MOST EGYENKÉNT IS (MIILLIÓK AKIK MENNYEI BÉKÉRE VAGYNAK, VÁRNAK, NEM TÖBBET) EGYSZERRE VILLANÁS AMI SOSE VOLT LESSS...
        ...titok? -addig mig el hitethetnek, lehunod becsukod a szemeidet...HUN GOD?
100? -oááá...

Előzmény: repcsepista (123)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.02 -1 0 123

UFOzzuummm... miEeee... Az Éltetetők élnek, az halottak halnak?
                4.: Kávézzuummm... Éhen Május elseje, na miért csak Május 1? - a munka ünnepe? -népe, sehol, holott dolgozó népé a jövő? Borzalom duma, és itt van... HEÉ? -miután kipucoltak az avo mindent a házunk, fenéket, ma sincs senkinek, na most ha gondolát lenne? -nona, no no le tá? Olyan 2 éves körül valék, vagy 10 zer leritam, hogy nagy ponyvás teheratók sorba álltak, és mindent kipucoltak a zsidó házából, s apu, állunk a falnál, na hol volt anyum? -nem emlékszek rá, hogy ott volt? Na valószerü haza szalad, ami egy pár házzal a tuloldalon a paptóval szembe.Na nézek apura, ezek az álmod akarják, ki se mondta, azt nem! Vajon mi köze lehet, hogy azért is, ha minjárt az ingen, de gatya? -atám... Na meg hogy rohamos voltam... zerintem ma is vagyok, de van valami, az ugy nézne ki, hogy valamért, ide jöttem volna? -smirna! -volna! -széditesz? Itt va a HEÉ? -ez jobb lenne ha nem lenne! -most jobb lett volna ha nem születtem volna? -smirna! -volna? -szédült vagy? -széditesz? -megszédültél? Na fita, ezek a hangok is ott vannak! -ma is! Na most, itt akármit akartam volna, csak nekem ugy nézett ki, én olyan nagy állat leszek, mint senki, de csicska, kubaccka? Most is, nemtudom elképzleni,hogy tudtál... fita itt szeretni, az ha az állati ösztönöd, öd? -meg bazdüh -gangörcs, s most is, teljes egész, hogy a xex... a feleségem az olyan mint az evés meg szarás, erejd rázzd ki! Na most hogy hozzuk ahoz, hogy gyere kid, valami olyan árzés, ami zerintem, ezt a csak a magyarOK, fita itt az kimondottan zárt hazasság azaz MOM?
              5.: Whooo... ez nagy málna lenne, befér a szánkba? Fita ma is imádom ládd...a BbLiába is, Óh természet, na most ezt Sanyink látta meg először, vagy a napot? -a tenapod, lehet látni? Fita, most olyan jó érzés, mert az ÉGI LÁTOGATÓM, zitt emlékesztek, beszéltem neki a a aaa...na atom, az nem az anyag legkisebb még látható része, na azután, az egy X? -fita xoxo kis hugom, nem inkább yoyo? Zna itt van, vahon, ő lát az én szememmel? -modom olyan mint egygomba, ahhh...akkor neked is kell okvetlen, na most fitaljatok, én szeretlek benntek, és nekem is van napom, jó napot, ne vegyel le a vaskalapot? Na nem egészen, mert az a sejt, ládd a tyuktojás de strucc, na a liba tojások is jó nagyok, de a galambtojás a legfinonabb, az asszony az se hagyja, pedig olyan mint a wearwoff... ha nem ő öli meg? -na a nők azok furcsák? Fiteljatok, mert ahogy mondom, nagy csatapaték vannak, az ürbe Urba, jó nekünk? Fitaljunk, most ténleg, a felesÉgem nállad csikkenebb ... itt kapantyuk pac pac pac...nincsen? Fita, én ugy pucolnék csak attól, ha rá gondolk, ládd a barátom Miki, s ketten vannak a fia is Miki miki jól nézünk mi ki? Tőllem 10 évvel fiatalabb, lu fa, na csak egy foga van, most monduk nekem még csak három hiáényzik, most megint eltörtem az első két fogam, most kell egy hid, ami... hogy a fene, a rettegett félelmem, na most nagyon lent vagyok! (csak az ugy, elhagyott a fogam?)
              6.: Amit tegnapra ... fita itt jók vagyunk, mert nem a haj a fontos, na az is, én most hagymalé meg fokhagyma meg amit a yutubin irnak, most olyan...haja haja hajja... az égnek áll, legalább? Amiket betudtam villogni, na most a halál, az a pnalat azaz nyalattal kezdődne, ami most...nyugi meg itt keveredés van, és az amit a Jézus (juhusuk jes hus?) Na most...azért is, itt az van ami meglepő, hogy most magyar kid dik? -gyerekéink (kéjink?Ö azért is mi felülre kerekedek? Fita, itt az nem az, ládd én ténleg berepülő pilóta, katona pályára jelenkeztem, s kirugtak minden KGST oskullájukbu bu bu bbb... mert itt van a felé festék, vagy alánk vágtak? -volna... Itt mi nem ez, miEeee... Na kétseggtelen apuék, meg most az Égieink, mindig velünk vannak, csak most... fita, én ténleg ... ládd a husáru üzletekbe mészár székekbe, na meg a nagy áruházukba is, a hentesárunál elájulok? Na most, itt ami a fiaminál, egymást soha el nem hagyjuk, meg mindent együtt csinálunk, ami itt nincs... mese? Na az lenne az, hogy mi NEM EBULL A VILÁG? Fitaljal, itt csak KORLÁTOLTAK, MEG KORLÁTLANOK (állatuk JUHUS a KIRÉLY UK UT?- MÉSZÁR SZÉKEK VÁGÓ HIDAK DISZNÓ ÓLLUK mi ki a gazda?)vannak, és azt nekem -neked kell...csak mi a pna, látok, azaz most az, hogy ezen ugy, hogy most már vagyunk egy jó páran, akik pss...piszlákulunk, na AZ AMI LÁDD JÉZUS? -na azt a testet, azaz az már ha tökéletes BÜN TELEN? Fita nyitottam egy nyitány, Krisztus egyben az AntiKrisztus?
      ...titok? -ha a szemed, kinyitod? - ha van, rögtön behunyom lehunyom a szemeimet...
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (121)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.01 -1 0 121

UFOzzuummm... miEeee... Az Éltetetők élnek, az halottak halnak?
                 1.: 5/1. A KÉP? -minden ami van, csak az agyunkkal, ami egy számitógép -conputer, vagy az agyukkal -ágyukkal, jó angyalok az ágyba, a nem jól sikerültek az ágyuk alá? Szinte mindent érintettünk a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, ami minden számitógép -conputer program, és kik? mik? (AKIK A TERMTŐK, ÉS HA AZOKAT SENKI SOS -HA? -MEG NEM MEG LÁTHANÁ NANÁ CSAK ŐK ÉS AZ IS LÁDD ÁLOM ÁKOM BÁKOM, MAGÁT HAZA VAGY HA HUSA USA RUSSIA HUSA KIVÁNTOS, AZ ÁGYUKBA VÁGOM BÁGOM BANGGG...) a programozók? Zitt rögtön az mi magyar -ok ufo-k, UFO-k? -made in Hu? Who? -ki programoz engem, meg téged, ha mi csak magyar RULL gondolKODulunk, adjanak adjanak, a szegén koldusnak Mária seggit? -gondolkodunk? Minden ami NEM GONDOLKODÓ GÉpezetük, talán minden ami van, mi van? Ő ŐK a teremtökösök -csak nekik lehet, és tőké$ek $ek $ek $ek...kinek van a legnagyobb ülepe? -szenteltessék meg nagy neved? - jöjjön el már orszagod, ha kirlyságUK, hol az országod, Király! -te tetted ezt? Zitt vissza, hogy beufóztam a Király ház, na most miért hivjuk magyar ok, ország háznak? Mellesleg, ami van, az eleve 1 mint a lunak, virtuál állati valami, amit Elon Mask? - az az hogy a FEKETE (MAN IN BLACK UK?) BETÜZÉS PROGRAM, AZ A ALIEN IDEGEN PROGRAM, AZAZ VIRTUÁL ÁL ?REALITIK, ami vissza... ezt lehetet hallani, amit a magyarok a fejükbe vesznek, azt meg valósitják, ha most MI A GONDOLKOZZ ÁTOK? -DE MAGYAR OK VAGYUNK (UK?) RULL, TULRULL TURULL MADARAINKKAL UFO -k? -made in Hu? Who ho ho hooo...
                2.: Maga az álMOM? Fita ha MOM? -magyarországotok tokösös tökéletes tökélesen tokostul de toko? Emlitettem, hogy az hogy a mi ufo-nk? -oi oi sép, na valóban mi csináljuk mag -magunkat hogy mi gondolkodunk, magyar RULL, és mi mondjuk azt amit mi (látunk???) gondolunk ki, gondbolt ki a sejem inget elejit,vagy cliccet da ha zipzár? Nizzitek csak a kis hugom, xoxo (xexi?) TN?- már kigombolta gondolta? Mellesleg minden akinek magyar neve volt, ők? - át irták, ládd Arpád a pun-k, a pu! -nevét, az ezred fordulóig, nem mondhattad ki, tehét (jaja a teve hajCszarUK rukik?) minden ami magyar el nevezés? -az ma ál név, nin nikita niktó nye nine konyec? -nyemec? Zez most olyan, ládd ahova a magyarok bevonulnak? -(fény Napos lett mindenUK?) nem kellett meg erőszakulNUK, a nőiinket,(hiz csak örök hazás -házas párok örök párta pártosok pártába? -mindenkinek napja anja anja s UFO jah?) akik fita, ma is mdnen NŐ, ami nő, az magyar -OK? Örök NŐ? -vagy URUK ÁRUK? -RUKIIK, ÉLTESS... Fita, tanulmáNUKizzunk (DE TAN A NAPUNK TANA TANUK, VAGY NUK UK?) minden szent iratokat, Nés tegnap a c2c on, na most ugy állok midenhez, ami most megrázzó vala, hogy ha az Égim hangja, akkor most amira felhivta a figyelme-INK? -m, hogy CSAK AMI A FÉNYBEN VAN, AZ VAN!!! -VAN? -TE TE TE ... TI TI TI TÁ TÁ DÁ???
               3.: Zdana mott...van a fekete betük? -betüzések, ami most amit akarnék, hogy MINDEN AMI VAN BETÜK ÉS BETÜZÉSEK? INRI? -Zitt akik fekete betük baTUK UK bathat hat hat... fita, a halál halála hall álla, lesett, na meg a nylon bugyi meltartó? Amit, most akármit mondog, az az hogy az irás? -az az Égre van irva, azaz NEKÜNK TULRULL (nincsak ezek a FÉNY JÉZUSUNK (JUHUSUK HUKKT KUKT?) JÉZIM, GONDOLHATNÁK AHA NAK NAK NAK...TE NEMGONDOL HAT HAT HAT...SŐT, NEKTEK FENEKETEGG SE PATTOGHAT 666...) TURULL FÉNY HOZO HORDÓK ADÓK? - MADARAINK, UFO-k? -made inK Hu? -Who? ---itt a telefon fülke monduk akkor is, a lényeg, azaz TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN, had lásson meg minden nemzet, vagy csak U.K. -kék az ég? -nem feket FEGGETTE, azaz ami fekete is, figyeljunk, most rögtön azonnal az AGYUNKBA VAGY ÁGYUKBA VAGYUNK, VAGYUNK? -Fita az szerencsétlen áldozaTUK tyutyukUK, olyan gondol látta, na itt a Cion bölcsei jegyzókönyve, akárki irta, az tudta olvasni, a fekete...itt figyeljunk, TI TOK? -TOKÓ? NEM CSAK MOé bota te buta DEBUTA = GOD GIVERS OF DEAT, AMI AZ ROSSZABB A HALÁLNÁL, AMI AZONNAL MOST ÉN IS EL AKARNÁM HAGYNI A A A AAA...Nafita, HOGY a barátunk, azaz most LÁTOM AZ ÉGIM ÓRIÁSI IZZÓ NAPJÁT!!! Na itt az arany (városUK?) lenne a legközelebbi, ami akik fekete irásUK, azok az irásuk is... ládd ha valami megjelenhet a titkos iratTUK itt vagyTOK TIKOK tyutyuUK, (zsenge csirke hus?) de csak tyukszem edd? -fekete de feket satirozás, amit most ki verte a szemeteket, ha lenne? NA DEMONYI (SALLAH MONYA TOKE RAGYOGÁSA MONEY SIZZZ... TÉMA, A BETLEHEMI CSILLAGOD RAGYOKHAT 666...) MEGSZÁLLOTTAK? Na a tanácsa de kalács? -hogy semmilyen VÉRES VÉRONTÓ ÁLDOZÁSBAN NE VEGYÉL RÉSZT, UGANNÁGGOR JES HUS A JUHUSUK VÉRE, AZ EGYELTEN AMI MEGVÉD (NA DE MOS KI A SÁTÁN SZAR TANUK? -LEVÉD DÉVEL (DÉVÉD?) DEWOLL WOOL TÉGED? AZAZ CSAK SÁTÁNUK, CSAK ANNAK KELL A VÉRED, AMIBE AZ ÉLED LED? Fitaljal, itt van az BIZTOSITÁKÓD KODOK?-KÖLDÖG ZSINÓROD? -NEMROD? VAGY NIMRÓD? NI NI NI...
               Innenn... Leesett a pap az ágyról twist...
       ...titok? - te nem tudhatod, de ő ők...örök hők?
99... oááá...
... olyan fityfirityty fütyre lában sem lenditem, hogy aztbántsam? -aki nem bánt engem, amit akik törÖltetni akarnak, részemről én hogy téged soha...az én az részemről nagyon be be beee...nincsak ki mit lát, lát? -nem láttatni?- az lenne a BÜN TETÜK TETŐK? TÜTÜTTT...

Előzmény: repcsepista (120)
repcsepista Creative Commons License 2023.05.01 -1 0 120

UFOzzuummm... miEeee... kinok kinja, ha fény -ufo nem lenne, mi lenne len len len...van lentebb? -lenne e e eee... a a aaa...
                4.: Kávézzuummm... Teljes HEÉ -élmény, ami ha lenne halál? Ami történik, hogy ez amiben vagyunk, vagyunk? Ma hallgattam a vallásos adókat, és absolut power in the blood? A sötét siron tul vagyon, a fényes Égi hon, hon? Mot két olyan, hogy nincs sir! -se sirás azaz sirat ással, az is egy foglalkozás, de hogy azokat,akikben szikra,azokat se meg törni, se betörni köcsögüknek, nem lehet! Aha valamiért mi magyarok itt vagyunk, de ez az...hogy ami mi magyar RULL gondolunk, vagy más gondol lát, mondjuk ugy, nekünk nincs, meg nem is lehet, lehet? Ez az egész a GONDOL LÁTÓK, és akik -amik lettek, mik? -ha lenne maguk, gondol látUK? - akkor ha az árnyékuk, az árnyék székük alatt, csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt!? Fita szaruk az szartan géné DOM-book,na apuék csengőznek, mert vagy fény -tan tanuk, vagy nuku fény NUK UK? Itt ami a valóság, hogy ha valakit valamiLYUK UK? Ezt most ugy, hogy ami itt a valóság, inden a FÖLD ALATTI ALLAH GUT UT UK? Sóval, most én, ebbe a föld alatti alagut, ami inkább most ládd egy nagy csatorna olyan mint egy óriás szenyviz csatorna, na annak a folyama, azaz a legbalabb kiiinduló pont, ANGLIA! Zitt mese nincs, az angolok az angyali magaslatok jáécobb létra magaslata! Most én, ahol ma a Körpatkómedencénk?- amiról most mesélek, az az a föld alatti UT? -ami Babylóniátul Londonig, amit ugyis hogy Loandontól BabyLoanig, egy teljesen olyan adós -kamat rendszer, ami teljesen GÉPIES, amit a BbLia iratok, midnen meg lett métejezve, ami most is itt NINCS EGY EMBER SZEM $$$... MESZ?
                5.: Amit leritam a Mi is ufo-k vagyunk! -ba baba azért jöttem ki mert beszéltem a MI ATYÁNKKAL és valamit tennem kell, mert ennek nincs semmi más értelme, mint a KINZÓIKON ÉS KINUK NUK PUK? Fita ez márra, hogy KINOK? KINUK NUK UK, ha az egyetlen kiut, ha mnt egy egy egy egyénenként is meg tudnak félemliteni vagy meg venni, azaz itt ha LENNE OLYAN ISTEN, AMI NINCS? De mikor végül is, ki kell menjek, ami most az amit a fejlódés utja, az a föld alatt, és mondhatni Babyloantul -Loandonig! Most onnan, egy ut ami ténleg fel fele, de minden az ALLAH GUT KUT UK? Fita, most ezt, ládd ami történik az egyénnel, az minden egyénnel! -és csak örök egyén van, az az egyéni kezdemennezés és $$$... Van az anyag, és annak is van elemi részecsakája, ami A HANG? -attól függ amitől lóg?-logica? Aki nem gondolkodik, az az anyag? Fita fény nélkül nincs anyag $$$... Na aki akik a hazért ért? -az szó Szól (Saul Sol? -Pál fordulát? ) Fita fehér ház, az a NAP HÁZA, és nap fénye nélkül? PÉN? Mott hogy az amit ásatnak velünk, azt ugy, hogy olyan treheket raknak ránk, na itt vannak a bukott angyal LUK?
                6.: Azok láthatalanok, és ha megjellenk, az a haláLUK kaszása bagzása lenne, ami minden ami xexxel xexcellett? -xexxel lett, az nincs,na mott, akiket megtudnak megdugnak xugerálni? -csak azokkal van csak az ember árjnyéka ami a bukott angyal LUK UK? Most az az ut, ládd Triesztbe, otthon voltam és mindent felismertem, ami most az ami MOST ONNAN... Tróha monduk az ami most lapos föld, az inkább ami van, mi egy nagy ZSÁK UT, fitelitek, az utnak vége, mi van a zsákba? Na most...csak az emberek, akiket nem tudtak A KINZÁSUKKAL megtörni, betörni, ami most azokat a kinokat KINUK UK? Na azok a fekete lukak, és akik... nincsak a KRUCZIFIX? Fita, kik mik azok, akik ezt bejáccák, és a gyengebbéink, bedobják a törölközőt? Naccóval, most haza mentem, ufo nélkül? (az a halál, ha nincs saját világod?) -azaz fényünk nélkül, sehol egy ember? Na volt hogy sár, amibe bele süppedtem (az öngyilkosság rohamaim) és most addig, mint a BUDA HEGY LÁBÁHOZ (RózsaDOM BOOK bokrosok) értem, és most...vannak magyar testvérek, ami van heaven, ami hajt engem? Nincsak ezen iratok, eddig nem kerülhettek volna közkézre, ami most a legnagyobb, biba, most halot, hallott vagyok, azaz a mi utunknak nincs vége, de akik minden kéz e irokéz ekézz, van aki többet meghal érted, érted?
Innenn... Leesett a pap az ágyról twist...
...titok? -a Nap alatt?
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (117)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.30 -1 0 119

UFOzzuummm... miEeee... kinok kinja, ha fény -ufo nem lenne, mi lenne len len len...van lentebb? -lenne e e eee... a a aaa...
                1.: 4/30. A KÉP? HEÉ? Olyan hogy halál, az magyar RULL szó szól értelEmber brrr... az illető aki nem hall, az végleg el tünik, a sötét medrekbe? Először hogy az Égim, hogy figyeljek a prédikáTorra, vagy előadóra, vagy a gyülekezet (church) vezetőra, pászTorra vagy akik osztják az ostyát a bárány husa, meg vére, Óh fej mely vértől áztatva, meghalt kinok (NUK NUKISUK) között, na most a KIN OK? KINUK (KINA CSAK?) NUKISOK? Az Égim, ami vagy csak ÉGI HON-UNK (HONUK?) VAN, vagy semmi!? Fita, a szeretet az fény, és csak a fény van szamara, ezt mikor az ürben van az Uj Jewrusálom, és beriadóztattam az Égieinket, és hol van? Ha nincs az örökfényben (Egünk) nincs! Na tegnap, mondom igazibul, találkoztam a mi ufóinkkal, és nevettek, nem is adtsk egy gondolátot se,és milyen lehet a gondolát világa annak, akinek NINCS UFO -jah, jah? (kapanyél kattog a foga) Itt az hogy am mi? -Na én örök egész egÉszseÉges (égek?-égetem magam) vagyok, akarok lenni, enni? -fényt? -minek -kinek? Itt az hogy arra hogy én azt ami a FEKETE UFO-KÁKKÁ KLOÁKKÁK NA MEG FA SZUHUK? Zitt kimondottan hogy Juhus a KING -GOD meghalt érted, (ÉRTEM IS? -ÉRTEM?) most én értem ne csináljon ne is GONDÖLJEN ugy, hogy értem (értem?) vagy helyettem bármit bárki meg csinálhat, mertr én ÖRÖK EGÉSZ, LÁDD AZ ÉGIM MMM...VAGYOK AZ ÖRÖKSZERETET MAGYAR OK TESTVÉREIM (FITA RÖGTÖN HA EZT TE TUDOD OLVASNI AKKOR TE EGY MAFGYAR GÉNÜ ÉNÜ VAGY, TÜZET KAPTÁL KAPTUNK, A SÖTÉT UFO BAZIK, KAPITULÁL?) KÖZÖSSÉGEM (SEGGEM?) ÉRE ÉRA (ÁRA?) ERE DETTY?- ÖRÖK ÖRÖM ERE MEG TERE FERE?
                2.: Na az ÉgIm, az ugy ahogy a Nap az égen, mindenre ami van, meg mindenkire aki ki? - mi ki MO? (fita, ami nem fény, az nincs!!! -azaz szikra veti ember csira bira brrr...) Na most, magamról -magunkról (fita szüleink link ink link lakatos, sullynk nélkül, most te aKármilyan nagy vagy, az EGY NAGY LU LUK LUKUK, LUDÖRGŐ? -HA NINCS FÉNY MAG SZEM JANKÓ) akik Mi is ufo-k vagyunk! U -fő, hogy U nyitva vagyunk az Égnek, meg a fénynek, ezt most, apuék nem ugy... na Jézim? -IGEN? -GÉN? -ÉN? NEM GENOMOTA NAGY SZÁLLÓ DE HELL SZOMBATHELL NAGY ÁLLOMÁS...? Sóval, most fizikakilag is kinba vagyok, és a kin ok KI NUK? Mott az hogy, főleg engem mindenütt hogy te názi, fasiszta, hungarista, nyilás láss... na az hogy antiszemita, az az hogy pogány zsidók, ami az...a lényeg, te nem beszélhetsz meg se mukkanj, ne lássunk, azt a büdös skita szittya anyád... Istenét? . na most a legtöbzör körömmel foggal tőrkésekkel psztolyokkal rám rohannak, na az hogy elkezdek curikkolni, mert ténleg nekem ugrálnak...miEeee...(még eddig, nem tudtak meg érinteni?-ellenben az rom romboó roncsoló erő erők, most a tudatlan gyerekéinkre stesvérkéinre ládd ösztöjnös félelem, bizon mi vagyunk, lent a legmélyebben s Ben hörrr...) Most amiket ládd ezt egy OLYAN FÖLD ALATTI ALAGUT, ami most fénytől le földÖlve ugy, hogy...mára egy föld alatti nagy folyó? Jövel az élet vizéhez, ami nincs, csak ha esik, beszivárog csepeg és csak sara? Tröha, milyen lent, azaz ha nincs Égieink, magyar ÉG ok? Fita, csak a magyarOknak van Ege!!! MOM??? Most ez ami az éjjel, hogy ha nincsennek magyarok, lesznek, ha esznek? -eszünk s mit, mit adnak a szánkba az izé izé sizé? -juhUKk kukt? -juhuuu...
              3.: Ez most ugyi is, hogy most ahonnak lentről, feljöttem (nem a felszinre a Napra) a NAGY FOLYÓBA, ahol ma is vagyunk, a kis családommal, és most...Fita, ezen siraTÓK, ez az hogy hallAtom a hanGom, és vagyok, azaz csak az Égi UFO -k (FÉNYÜNK ÜNK) csaláDomnak vagyok, mert magyar ok vagyok, na most más KÉP? -valóban nem vagyok, és nem tudnék... szó Szól? -nincsak mi beszél, ki beszél, FÉNY? - ufő -nk? -Nap Arcunk? Fita, mert ténleg ... EZT A GUNYUKAT leveteni, ami most apuék, ha azzal, azaz ahogy a MAGYAR OK SZERETNEK, NEM SZERET UGY SENKI?- azaz az hogy ezt...Vannak akikkel tudUNK beszélni ami fény nélkül, Jézim csaláDom -csalamádé pomádé ládánk nélkül, lennünk? -Jaja itt ISTEN NAP IS TEN TAN TANULUNK, MIT? LENNI VAGY NEM, AZAZ NAPFÉNY NÉLKÜL? Fitalom, most hogy visszajöttem a NAP FÉNYÉBE? Engedjtek meg hogy esetleg egy két málna mállna a szánkba TÖBBLET? Fita a BbLiai meg az összes amira szent, meg nem szent szeny iratok, pl. 40 éves kősza a sivatagokba, azt csak ha van szeme, Jézim szeme, ha nincs, szemetek? -szemetÖlnek? Fita, itt vedug ugg, hogy én képtelen vagyok HOGY VAGY ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZ-ÉGES (égek, nem az?) VAGYOK, vagy nem értem, és onna, mikor olyan 2- 3 éves valék, minden este apai nagymamám mmm...a BbLiából olvasott fel, amit ma is talán a legtöbbet ADÓ (HALÁL HÁLLAH ADÓK???) iratok gyüjetemennye lenne, csak ahoz FÉNY MAG MAG SZEM EMBER CSIRA GYER KID (DIK?) KÉNE KÉNE?
      ...titok? -vak vak vak... vakÖlnek öltek? -amit megölsz, a tied?
99... oááá...

Előzmény: Törölt nick (118)
Törölt nick Creative Commons License 2023.04.30 -1 0 118

Szal ma hajnalba sikerult a ghostos alom kb. 

De nemtom h foglaljam ossze... 

(ez mar elfogadhatatlan) 

Szuksegem van a reggeli gondolataimra kb. 

nagyon laggol most kb. es reszeg vagyok, illetve mindent elkovettem hogy leszigeteljem kb. 

Ghostos alom az olyan hogy

1. alvasparalizisbe tortenik, de tudsz mozogni es mindig sotet van, akkor is ha nem...

2. A szellemnek hatalmas ereje van mert kepes teged megtalalni kb. es az van amit o akar, pl. olelest nem szokta engedni kb. pedig az nekem nagyon fontos

3. mindig akkor jonn amikor mar nem akarod, nem szeretned es nem kivanod, ezert legy felkeszult

fogadd el egy pillanat alatt...

(noknek nagyon fontos tudniuk hogy a pasik akkor kivannak es akkor talalnak legvonzobbnak, amikor nem vagy hangulatban//

'|

\/

egy pillanat alatt rahangolodhatsz, es nem fox felni

Szoval nehezen aludtam es arra ebredtem hogy Valaki hatulrol letepert... aztan a szerszamat igazgatta rajtam, en meg az egeszet hagytam... ereztem hogy bennem van, lagyabb volt mint igaziba...

Segitettem neki hogy a mozdulataimmal, melyebbre hatoljon. a szerszama jo volt magamba erezni....

aztan meg akartam fordulni misszionariusba, es hagytam hogy ujra bedugja de ekkor mar at is tudtam olelni, igy egyesultunk:))))) Nagyon nagy termete volt, nem tudtam teljesen atolelni, bar asszem sikerult. ekkor a puncimhoz raktam a (tenyerem) es ekkor megszolalt a felesege, aki a szomszed agyon ult de o azonnal lerikoltotta griffmadar hangon (addig nem is vettem eszre) (tehat nem magyar, nem angol hanem vmi rejtett szellem, 

Amikor kinyitottam a szemem, vibralo arnyat (fekete) lattam csak de nagyot, sotet volt... (bar az alakjat a sotetben tokeletesen ki tudtam tapintani, es a ghostos alomba minden erzekeles kitunoen megvan**) 

picit szeretkeztunk igy (meg) aztan kiszakadtam belole mert oldalra fordultam es osztonosen fel akartam ebredni... Az egesz 5perc, volt egy hamis ebredesem + a szallo tok ures volt, elmentem a baratnom szobajaba, az ajto tarva nyitva, sehol senki, elvettem par cuccot majd koboroltam, bulit kerestem vmi folyoso vegen ill lepcsohazba (zoty) ekkor adtak kis fenyt hogy lassam mi van a kezembe, citromle tusfurdo... es ahogy kozelebb ertem a bulihoz, egyre hangosabban hallottam a zenet... ami elektronikus volt de ekkor felebredtem... ebredes utan egy eros fenyvillanast lattam magam mogott (feher kicsit voros, rozsda) , illetve egy kis vekony hold jelet egy negyzetbenn (jobb oldalrol) 

a szellem gondolatat is hallottam ekkor, olyasmi hogy nagyon szep vagyok es o nagyon boldog (egy mondatbann) 

ekkor visszaaludtam... 

A lenyeg hogy ezek a jelek a vegen nagy aldast jelentenek, ami kell a kovetkezokhoz... 

(foleg a feny mert az ritka, es a zene is fontos hogy meghalld mert az az ovek, ugy) 

*a ghostos alom vegen mindig van egy vilagos, egyertelmu, elvont szimbolum amit ok adnak, valtozatos de pl az a katodsugarcsoves szgep-ajandek is az volt pl. Kigy ha latsz egyatalan barmit is abban a vilagban, az is az o ajandekuk... 

fatboy slim right here, right now [video] 

Repcse te megbantottal, es mindenki szolt erte... 

A feljebbvalo prostitualtat sak prostitualt-nak szolithatod, (de) meg prostinak sem... 

A lenyeg hogy eltorted, a skarlatvoros gyongyomet (es mindent ami alatta volt) es tudod, hogy nemtok ujat csinalni... 

(tehat ez mar nem olyann) 

MAGIC THE GATHERING KALDHEIM MIX

Draga noi kovetom, Egyedul Nana elso resze, ve°d meg tole... 

a fiuket is tudom de hala repcsenek azt nem osztom meg... 

Igy jartatok... 

Amm rokonom megtiltotta h kepet possztoljak, Nem akarok hallgatni ra de igaza van (majd tan buliban) 

*a ghostos alomrol korabban irtam egy osszeofflalot, ha megtalalod akkor az igaz

Na ennyi, hello, HAI

Előzmény: repcsepista (117)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.30 -1 0 117

UFOzzuummm... miEeee... Ő ŐK teremtettek minket, nem a mi MAGUNK? - az ő-ők szavára savára 666... pattoghattok mint kecskeszar a deszkán, meg csuzda ha hudnak fssnak szarnak a darvak vak vak vak...
                 4.: Kávézzuummm... Körvasut hu hu hu... Széchenyi -ék, ládd tegnap a c2c -on, Whitley Streiberünk, a neveket...na én is csak a cselekedetek, és amit Jézimmel tettem?- teszek, az marad meg csak! -ha nem tosztam? -toszt? Zna itt minden aszfalt ég vasbeton dzsungeleik és mnden fekete romok okádákuk, s ez men... Tegnap este, nézem a nagy vallás adókat, és az Égim, felhivta a figyelmemet,és ismét olyan hogy nemcsak meg égtem,hanem fff... A fiam le van merülve,és mondom, nemsokára nem lesz kipufogó, hanem a fenekedbül kihuzol a drótkonektort,és bedugot az elektromos konektorba, és fel tölt! -na hallotta a feleségem is nagyon le állitottak, pedig az lesz? Vicca, hogy az Égieink, tökéletes teljes egész szeretetben vannak, és most...megint megégtem, te őket is szereted, ami 1 pinnalatra teljesen magamba zuhantam! -ez szószerint az vala! Ma a fiaim, meg a feleségem is megölné azokat, akiket nem szeretnek, ami ha vissza emlékeztek... a Mi is ufo-k vagyunk! -vagyonunkba, hogy én...itt olyan okból is, hogyha csak olyat gondolunk, hogy megbántunk bárkit, itt a zsidókat is bele értem, akkor én azt nem tudom gondolni, mert az hatványozva vissza jön ránk? (fiteljad főleg a zsidó vallásokat, mind az egy kalap sár allatt!!) -igy az hogy ládd... az Égim, hogy ho hooo...Fita, hogy én ugy utálok itt mindent, de mégis az hogy az ellensegged is szeretned kell, most az az hogy HA NEM TUDNAK NEKÜNK ÁRTANI, szóval mig ez e testünk lenne, addig mégis én most is utálok mndent! -mnden olyan rohasztó szaruk okádok, ami most mégis, ládd a felesÉgem nyaggatom,jó jó de magad szereted? Na itt a hung suly sulli szüleink?- nameg a fai...akkor nincs baj!
                5.: Na ha a fiaim, betudnám ugy hogy... de most apuék, veled vannak!!! Nincdsak ez nekünk Égi málna Égi málna mállik a szánkba, azaz eddig feltornácozni plafon, na igen igen nehéz, ládd itt van az, hogy GONDOL KOZZ? Kérdem, igaz az hogy minden, bennetek van örök egészbe, mert ti Istenek vagytok, és az csak örök egész egészséged lehet, ami most...Ismét hogy a bukott angyalok, azok vagy mint a The Plenet of Apes, vagy miért üldözik a terhes nőt, a kigyó alfarkjták? Vagy most amit mára, hogy MI CSINÁLJUK NEMCSAK A MI KÜLSŐNKET MEG JELENÉSÜKET, HANEM MINDENÜNKET! -KEDVE MAG MAGUNKKAL, S VANNA MAG MAGOSOK, ÉS MAGTALANOK! Nizzitek, minden a szemünk előtt van, de a szem ellenzők is? Zitt az hogy...akik szivük tiszta, azok Istent látják, na meg aki hallja a hangom, az nem lát halált sose? (rögtön az árazók és ártánok, el villanak? -vagy sose voltk,watt a fak) Na fita, ugyanaz a forrás, de most hogy lehet, hogy valakik mégis most te nem láthatsz semmit, vagy ládd mitn Géhus Krajzlert...na nem, bitófára szegeztetünk,.ládd én? -ők nemcsinátok semmit, egymásra verik a tüzet, te tetted ezt puChar? -cChar? Charma Jankók? Közbe a buga angyalok, fekete ufo-k?
                6.: Most a formák létre létra jáccob létra látra hozása, az a szó Saul =Szól Pál fordülők, pontosan az, hogy ha valaki mást mond??? Fita itt nemcsak a formákkal, hol a mák, van prücük, mert megint onnan meritek, merek, ahonnan te...ha mást mondol, az előbb gondol? -mondol gondol mondol oda vissza? Ha ez részemről fenn állna? -ami lehetetlen mert én nem ebbül a a aaa... Fita, itt az hogy bukott angyalok, azok...fita,itt a husban, erősen bebőg az állatok, ami lehet ldd juhukk? -most vannak anövényevő állatok, azok közt is kezes báráNUK? Fitaljal az hogy angyal ok, azok ládd ...itt a legközelebbi lábbeli, hogy a végén, ládd a STRIBULLIZÁCION NUKIZÁSUK UTÁN, csak ekevasat vasalnak, na most az lenne az ami angyalok? -jó angyalok, s ami döglesztő élertő kovászosuborka, a kertek közepin ázunk, hoy az ANGYAL LUK?-TUDNAK NEMCSAK BESZÉLNI NEKIK, HANE JÓ TANÁCSOT ADNI? Na most ezt figyelem, hogy hogy az angyalok tundak GONDOLKOZNI? Na itt van, hogy tutajon képest, Na az nagy árviz idején, csak Kárpáti Zoltánnak volt csónak, holott most is mindenkinek kéne lenni, vagy ne, halászni és halas tava vak vak vak... kacsa? -hala vad jó falat? Na maga az alak (forma) gyártás, lád ma gyar jaja UFO.k? -made in Hu?-Who? -most az ténleg az ami a magyar háza, ládd a csiga viszi a házát a hátán? Nincsak mi a kumcsi nagybátyámmal, halastó, és málna kertek,na meg lábas edény és villan a körte? Fita, mi magyarok, mi magunkat ami nem véletlen mag -mág-Y ár, na meg pna gyár? Fita, ez most ugy ahogy mondom, ránk nincs hatással a magtalanok, ha nekik az se kell? -mi ke, mi az apu kasza kő? -fita ezek kan meg árkan meg szuka angyal LUKok? -át látsz a lukon?
                Innennn... Leesett a pap az ágyról twist...
       ...titok? -ha vak vezeti a világtalan ok?
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (116)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.29 -1 0 116

UFOzzuummm... miEeee... Ő ŐK teremtettek minket, nem a mi MAGUNK? - az ő-ők szavára savára 666... pattoghattok mint kecskeszar a deszkán, meg csuzda ha hudnak fssnak szarnak a darvak vak vak vak...
                 1.: 4/29. A KÉP? -mindent mi csinálunk, magyar OK OKe, (okádékuk?) nem MOe cokereszt a MOkereszt, hej de komelom az anyósom, neki menek nem menek, a fekete szemeteknek.veszek nektek három deci kevertet? Még azt mondják hogy részeges vagyok...Kocsmárosnál ég a világ, sütik már a rántott békát, zzimmezzuummm... Nincsak hogy szurták ki az EGY SZEM MÜ? ÓRIÁS SZEMÉT? TI NEM VAGYTOK, HANEM ÉL BENNETEK A RUDI? -AZ Ő ÖL ÖLŐ ÖLT FA SZUHUK? Adjátok a szent BbLilát a kezembe, Dna most fita, mert mindent amit hallod hangom -hangod, rezzonálna benned -bennetek -beletek? -bel telek? Győrtelek, 7 órától nem gőztelek várni... Na itt... bennen van egy a BbLiláJUKba bab. hogy én Jésus azaz JuhusUK mondja, aki az eged egyed földet dead deat, GOD DUK UK, na most az nem DAVID DUK A KIRÁLYUK LUKA LYUKA PU, KI FINGOTT? -A TE FIN GOD? UGORJ? A YOWA ÁI NÉGY KÉZ LÁB, A TÖBBI HA$ON HA$ON BA$OM BA$$ON CSU$$Z MÁ$$Z KU$$Z KU$$ MÁ$$? KULCSZAR?- e$$ kula$$ok kulac$ok Judas CSOKO$$OK A DOM BOOKO$$OK OKO$$OK? Fita itt a szánka a beretva élen, na meg a bugyli bicsk magátul? -kinillik a zseBÜNKbe, MegBÜNhödte már e nép, a multat? -jövendőt? Tróha a szánka, az akit ők Jes hus UK, juhusUK a kiráLYUKUK coffolt abárdölt JuhusUK a KIRÁLYUK, AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, HUSUKKÁ FA SZUH HUKK... DE UGY EL VERVE MINT SE ELŐTT SE UTÁNNA, FITA, HA KÉPTELEN, NEM TUD MEGHALNI? HOGY ÖLTÉK MEG, ÉS HOGY HALT MEG? -hogy lett coffolt abárdÖlt JuhuSUK susuk? -vak JuHUKK... az övéké övön alluLi... nincsak eleve kiválasztott... szeplőtlen makaul, ma is? -az ő ők kiláJuhukk? -lukUK proccs...
                2.: Itt a kezdetöktől fogva, nem igy van? -van? Nincs mert amit hinni kelle, van a mese, ami hazugság, de van a fele se mese ami rosszabBasz (felboss hübéry rend?) a halálnál, na mindeni CSAK AZ LENNE A MEG VÁLTRS, de ha semmit de semmi szacsak csak kubaccka se tudhat hogy ő AZ Ő VILÁGA TEREMTŐJE, ládd az a JuhusUK, aki ... na apuék, közbe, TI IS ISTENEK? -az az hogy Isten= Mi Atyánk, ( MAMA A KÖZPONTUNKBA SZEMÜNK FÉNYE, DE MI IS MAMA MAMAM MMM...) VAGYTOK CSAK A TOK? Zett torr... picike kis gyerek vagyok, és monduk a Nap a nappal a Csillagok a csilagokkal, csodálatos, de az hogy itt midnent a fene feneketlen fenek keke kakaJUK eleve megesz, na meg a megeccek, hogy olyan, hogy az egész falu gyereke angol kóros skorbuta lett, na meg nincs mit enni? Fita ma ugganaz az állapotrohadt hellzetek, mert egyre (müszaruk RUKIK?) izetlenebb mnden és egy őrültebb vakitás á$$ vaKULÁ$$... Zna tegnap este, Tuckert kivágták mnt macskát szarni, talán az egyetlen, aki MIÉRT HABIRUZNI USA RISSIA SIA SIRHALMAK MAK MAK MAK... VAN ABLAK? -fita mosmár csattog, hogy antiszemita? -na akik ezt hangoztatják, azOK azok!!!.TE TUDOD MI A MAMA MAMA MMM...
                3.: Fita, itt pénz beszél, s a kutya... na most ...addig mng ÉGI TESTVÉRISÉG KÖZÖSSÉGEK oááá... Ha végre le tudNUK (GŐZNI A HÁBIRUZZÓK AZ EGEDBE HÁGNAK?) mosni a gyalázatot, amt ránk kentek a századok -ezredek ládd most 1023 éve annak, hogy a magyar a a aaa...fita emlékünket, az ÜNK AZ AZ HOGY MI ISTENEK VAGYUNK!!! Most mi magyarOk. ez az hogy apuék, MODOM MOMNDJÁK AZT MONDJÁK NYOMJÁK CSAK HOGY sitim pitim! -gondolkozz, amt mondok nektek is, de MAGYAR RULL!!! Fitra ez nállam, (nincsak itt ez ténleg nehezebb, mert örök életembe? -nem! -életünkbe???) na ezeket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! AMIRE ÉN GONDOLOK, HOGY VÉGRE EGYENESBE VAGYOK, fita, itt te nem tudz, kiegyenesedni sef séd?- mert azonnal... ládd GOLGOTA ÉS GEREZD NEKIK ... a kéjpedofeka, kéjmazovista, kéjszadista, kés Kaniballista, dögevők, dögölők, ami az hogy kéj? -fita, itt ami a GOD DUK UK OK? Fita azt BÜNTETI A BÜNTETŐK???- akit (amit ládd ha husod kivőánatos és tossz toszt?) szeretnek, ládd ha valaki a JuhusUK amit felsoroltam KÉJ LUKAT találják benne, na azok az AI pac pac pacaLUK asztala vissza? Ur asztala Uborka vacsora, csorog a nyála taknya? Na fita, mi MINDENT AZ OGY GÉN-ÉN, NA AZ EGY RÁCS,(fita ugy jegyeztem meg hogy egy olyan mint a vasut hu hu hu... és vasut hállózatok és vagonok?) ÉS MI CSINÁLJUK A MAG MAGUNKÉT!!! (szegén ... nem jön be a neve?) Na ne feledjem, most megint... a Fényes Égieink, mert a vallá$o$ sos S.O.S. - adókat nézem, és sss...
       ...titok? .az nekünk, kimered vagy kivered... a szemed edd... nyitni, egyél fényt!
99... Fitellah ellah a megszökött özvegy bak kecske, csak ha ketten, már itt van MOM?
... oááá...
...roppant érdeskés, bugyli bicska kinyilik a zseBÜNkbe, minha szinkronizáció cipó (vakarcs) de jó dejó... egyhang öszhang lenne, lenne?
... leirom a nevét, Whitley Strieber... aki ha van (MOM USA) magyarOk, ő az! -fita, mi csinálunk juk? -juh? - jó? - magunkat, a mi magunk? -vagy magUK? -ha magtalanOK? - fa szuhuk? -vidázz szurok?

Előzmény: repcsepista (115)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.29 -1 0 115

UFOzzuummm... miEeee... baj van a hussal, a husunkkal vagy a husukkal? -hát még a husánggal banggg... Kié kiké (miké MOké) a föld banggg...
                4.: Kávézzuummm... ugy összesÉgében, az összes ide meg oda? -villogásaim, hogy én az örök életem -életünk, fényében fényével létezek csak, ami ha itt lenne olyan, most én lennék a Csongorádi gulyás leves? (jewish csirke vagy tyukleves, nátha ellen?) Ládd az ég és föld teremtője juhus a Királyuk lett? Na aki teremtette, van esze? -ész, eszel, akkor egyetek meg, de előtte coffolás és abárdolás, ami sose napján vasárnap, jött meg a folyásom... Itt minden fekete füst, üst (csjka benne a csajka?) üsd, és okádékuk! Na a nyers alma? -álmom, ami megint, a tegnapra folytatása, ami vissza... A testünk itt van, egy bilogóia köcsög azaz menük, ládd a rántott halat, vagy kirántott békacomb rabok f sza? -stbbb... s nem tud magáról se, sőtt ne tudja a te balkezed, mit csinyál a jobb, mit? -belenyulsz a zsebedbe, most az utolsóvasat, ládd a szegény nő, akinek két filérje volt, mert lukasztott? -pukkasztott, de itt van szivem, neked adom Uram, neked ki teremtéd? -fita,ki ad neked-nektek enni? Zna most, tröha iitt mnden el be van földelve, és most...Na ezek ténleg ami meg van irva, szóról szóra...amit előbb... Itt most ládd...akik hogy ezek, be akarják játszani az unalmast, azaz örökharag, meguntalak, te ti nem unjátok a banáNUKat?
                5.: Nincsak a felesÉgem, amit eddig, abba kellett volna be lüni, amit akarok villogni, de nem tudom, sőttt...Hogy hozNUK ide be, azt hogy nekünk, magyarOk csak örök életünk van, ha gondoljuk, ha nem gondolkódulunk??? Te mi ez, itt az izé -ficánkol...giliszta? -az annya... iskoláját...Na mott... ez az hogy most... ládd ez egy ujabb nagylábujujujjj... kezdet,és mondom, ez ami itt van minden ami létesitmenük? -ma men nem men a menük? -fita az hogy nő, na az a magUK, ami aziratokban, a kigyó magja meg az asszonyé? -és az asszony magja kigyó fejét tapossa, az mig az (asszony?) sarkát mardossa? Itt hol van az, hogy a bün zsoldja a halál? Azaz kinek fizettek adót, vagy kinek adták be a gyerekukát? Na fita, amit akarnék, ma emlitettem a családomnak, hogy mi lenne ha örök életünkben gondolkoznunk, azaz mellik nehezebb, ha gondolkoz gondol lát ok vagy nem? Ha elhisszük azt, hogy ha nem minden gondolátoddal, látod, sőtt az már az a csalás, amit halálos büntetnek a büntetük, meg minden erődból meg szived szakadásáig, az Urad szolgálod mindenek előtt? -akkor te létezel? Na most az... mára, lementem azon a luyokon, amit tegnap, az ugyanaz mint abba a fekete koromporgömbbe, ami ugyanaz mnt a Pokol (halál) bolygó közeLITI ezt a fÖlt gombot, és itt azok a teremtők!!! -akit soha senki se látta, nem is látja,hizz hogy ha te a teremtmenük menyük vagy? Zna itt ugy, hogy minden a föld alatt, és azaz hogy minden sár bevonat, és minden ugy, hogy ami fent kink van a föld alól, ládd a házak meg colloszális épitemennyik, ládd a Corona tróNUK az Uj Jewrusálom Arany városUK?
                6.: Na mott, tegnap a fenti olyan mint a garázs, hogy a föld az épület alatt, és most kinyitottuk azt a tetőt, ahol mi a magyartesőinkkal, ismét felvettük a tere fere? Na most...mi itt van valami...mert ezt most nemcsak a felesÉgem, ami ő most is a kezdemennyezőnk, hanem most a két fiam, most ezt...együtt csinálNUK? -ami eddig müködik, és itt ez most... na van lefele egy olyan, amit a Fekete napuk,bolgólyukon hogy négyszögletes...(frigy ládák?) pitek, ami magnes...olyan hogy az egy magnes ruduk? _fita, itt te meg én csak... ez a porhüvelyünk, minek?-hanem van szikrád vagy nincs? -ember? Zna most... mára lent voltam abba, amit a mélységek erői, és egy olyan, mint egy nagy subwoffer, dang dang dang...ez hasonklit az (atomtültetü) tengeralatt járók jelzéséhez, és most...Fita, rögtön ott voltam, ahol a dobogó kőnk? Most fida, mostoszt puszta a puszta, na csak a GONDOL LÁT VÁLÁGOK LÉTEZNEK, és most...Csak puszta a puszta vala, és csak EGY NAGY OLYAN AMIT OROSZLÁN de az az a DÖG, amit mndig, ládd egy kutya, na most az amiket...most nem nyomnak többet, az állatUK AZAZ kezdődik az oroszlán Babylónya s szárnya oroszlán -párduc médóperzsia na meg a kecske bak, Nagy Dándureszka és ROM romba tökölők, na most is az van, az egész...
                6a a aaa...málna a szánkba mállna, csak röviden... szóval, az hogy mostan puszta ám a puszta, fita mert ez a valóság... most még a Dr.Who filmben, hogy messze nagyon messze megtaláltam azokat, akik az én? -fajtáim, de mint halot,vagy techalot, de még voltunk? -nem hanem vagyunk, csak senki még a szemét se tudta lecsukni, és most...most nincs senki! -csak egy nagy... nizzitek mivel UK. -a a aaa...na minden rom romba rombolás meg tökölés, és most az a FENAVAD, na mikor a Filmekbe az UK-t, egy orditó oroszlánnal, na meg az juhda (juhhentesáruk mészár székek oltárUK olt árazás) is? Nona, elkezdtem keresni... van itt valaki, Pásztor keresi a juhát, átjár szava bércet pusztát,na irtó fényem van, és most teljesen át világitottam minden, ami most... itt volt egy gyerekkori barátom,aki Toldy Mikice Kininzsy Pál a Hunyadyak Báthoryak stbbb... azaz most a föld alól kiugrott (fita az orditó orszláNUK, ládd senki mert... a napra fel kigyünni?) és egy nagyott vágott a SZÖRNY OROSZLÁN?- FEJÉRA, AMI NEM CSAK MEGDÖLÖTT, HANEM DEMATARIZÁLLÓDOTT... NINCSAK HA CSAK KETTEN? Fita nem a nyüvek sokassága hanem hogy... EMLÉKEZZ!!! Boldog órák szép emékek képen,rózsafelhók...fenéket itt ugy csikoznak mint sss... Fita, esetleg közel vagyunk... ez az hogy meg kellene védeni a hazát? -fita, most esetleg egy perc se ami ládd... A BbLila jóslatoknak... be kell verni? GodUk GodögUK, azt bünteti kit szeret,na ráuntak a husra? -vagy elfajzottak? Nincsak az angyalok azok hybrideik, jaja ugy a arkan, min a szukák? Hogy értitek hogy jó angyal? Ha meghalok, nevetnek rám, a jó angyaLUK? -nincsak sintetüke -artifaka- robotIca Cziborguk... brrr...ember? -a tallpán?
     ...titok! -nincs hanem ha egy szemse nincsak ezt ott, ezt itt, ez ha csak ládd egy szem, fecske...ogy közel vagyunk az atomozásho ho ho hooo...csak ha egy ELSZÁNT KIS SZEMESNEK, SZEMESEKNEK ÁLL A FA FA FEL ÁLL? SZEMESÉKÉ A VILÁG?
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (114)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.28 -1 0 114

UFOzzuummm... miEeee... baj van a hussal, a husunkkal vagy a husukkal? -hát még a husánggal banggg... Kié kiké (miké MOké) a föld banggg...
                 1.: 4/28. A KÉP? Mi öröm? -mily öröm, de itt csak üröm? -lett az uj földöng? Ami van, az egy nagy... dang dang danga...az utolsó végső végszó Szól (Saul) orgiájuk... És örökké örvendenek az örök győztes?- győznek? - seregek? Királyi popság, szent nemzetségek? -Égek vagy égek? Kik mik a gyertya tartók? -pislákolsz? Ahoz hogy a kinzók kinozhassanak, élvezhessenek, kell (hus) kinzott? No pain, no gain? - gané? Hol a párduc vad oroszlán, végig üvölt a nagy pusztán, mikor a párducc a tigris az orszolán hiénák stbbb...tbbbccc... együtt legelnek a bárányokkal, ha gondolkodunk, $o$e napjjány va$ $Ár nap? -kié miké MOké? -a föld, na most megint a zsidók a mumusok, holott a szent iratokat akarnám ugy érrtelmezni máz? -hogy értheném? NEM! -hinni kell bennük NUK? -a teremtőkésekbe, azaz előbb, kié a föld? -a földes urainké, osztán a pártunké,kuromáNUKé? - és most...MOrickáké? -rizigó? Troha nem is magamért, (da akkor???) hanem a gyere kid? Jaja de ha te olyan nagy Ókos vagy, mi a megoldás? Na ha valaki nem gondol kodik, hánykódik,azaz itt minden eleve OKÁDD OK? DÁKÓ ROMA ROMBA TÖK TÖKÖLÉS ÉS MOR MORA DÖGÖLÉS, VÉRKELÉS A POPSIN KONÉK? KUN NUK UK SOKK...sokasodjatok, na ha minden sarkon egy egy egy...atomreaktor diszNŐ torrr...
                2.: Hej mostan puszta ám, a puszta, az kezdődik a Királyok kora, Rákócziék dicső kora, nem jön vissza többé soha? Na az oroszláNUK jelképe, juda?- firstesek? Fita mindenütt, ládd az oroszláNUK, ma is U.-K? -mindenek juka PUna Cszara!? Most a mára álmom közepin ázunk, s ez az összes nyavajgásom olyan folyatása kása,(apu kasza kő?) mint a vizfolyás vagy havi baj? Fita a kristály viz, meg a fény, na most hozzá lökik a szeny erszény lélek? Fitelunga bunga... ha ti?- elhallgattok, megszólalnak a (harangok) kövek, ami most... ládd én a bankokat, hogy kié a föld, ha nem a bünTető ban-károké, akkor kié? -azt bünteti kit szeret? Fita, olyan hogy magyarok országa, na nincs az emlékezetekbe se többet, emlékeztek, esetleg akik itt, olyan irmerős, és ha nem bánt senkit, had beszÉljen? -berzengjen? Zengjünk lelkesen? -ke$$ ke$$el kesely persely, a $eggibe te$szel $$$... toSzolnok Mira seggit? Na valószaru... Nincsak a BÜN -TETŐK zsoldja a halál? Nadon fida, vissza hogy apuék, itt kimondottan kezdődik a huszár nagyapámmal, hogy igen igen igen..van meg bocsátjthatalan BÜN NŐ ZŐK? AZ HOGY AKIKINEK MINEK, GIG MIG EZEK AZ OK GAZOK? BEDÜLNI!!! Most itt én nem hus főleg a husUK hasUK ba. baba azaz a kis kakis ma született bárányka beee...azért jöttem, hogy meee...megegyetek beee LÉPEK, a TSz- TYÉBE? Nincsak, itt ha most ... ládd Pitu bátám, rá lesztek kényszerülve, hogy magyar RULL, az itt történt, mert aki ELHITTE HOGY CSAK A HUS UK, VAGY, A HASUKBA SUPPP... jaja jewish ... fita az Iratok, rátok átok? -akik zsidók azok nem zsidók, ez az hogy akik jewishek? Drága KŐ az ilyan szent áldozat, mint Bethlemi hami csillagg ragyoghat,s Óh montstad e Juhusom, lakj az én szivembe, na az csak husUK fa szuk szuhuk által lehet?
               3.: Tróha ha mag magamra lelek, az az... hogy most magyar RULL gondolkoDOM? -kőDOM? Most hogy jöttem ide be, ami teljesen más az ami az ösztön állatUK riadalmai mai, s mik kik ezek, ami vegyük a mostani GÉP-ÉK MOék PAC PAC AI PAC RUHÁSOK RÜHE? Fiteljétek, na törölték, mikor blonndi fetreng az AI PAC PACRUHÁSOK ELŐTT? Na bloondi az létezik azon a szinten, hogy van benne még emberi szikra, és leirtam, hogy beszéltem vele, ami ő az angyalok (Alfak) fejedelme... de az a része, ládd MOM USA FIRST? Zitt az hogy MOM? AZ ELŐBB AZ ÖRÖK FÉNYEK FÉNYE...az az amit itt a KIRÁLY OK KIROJA? Fita, apuék, ami nélkülük lennünk? -de ők nélkülünk? -(fita itt ha mama luka csak? - egyzse, de férfiu filuk? -gondol od) MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Na itt van, én nemcsak kapcsolát az ÉgiEinkkel, hanem egy vagyok, aki siti piTiM. te tudz a legjobban hasalni? -mi kell a bélbe? -bélés ami bélás? -kell egy bélás láss? Fiteljal, ezek akik verik a tam tampont, a fiam, hogy egy lukat csinálnak a gyerekeken, amit egész itt léte be kell dugnia? Láttátok a DUN filmet? Nozz... most otthon... hon? -ha nincs az emlélkezetünkbe akkor hol van, van olyan? Na NEM a doboGo kó adja, a tam tam...ez egy olyan, hogy a legalsó C vagy GÉ, tang tang tang...Fita, az összes Vallagunk, vallaGUK, vége (aranyváros lekváros) várók utolsó banggg...BANK LYUK? KUJJJ... VILÁGOS, ARAD, SÉP VÁROS CLUJJJ...Fita, a fiaim, legyünk már tul rajta? Fita itt ez egy ALIEN AI PAC PAC PACALUK VAGY VAGY... ÁI! -KIVAGY?
      ...titok? -fita, a legbátrabbak is hanyat hasra... na meg ha lenne szeme -szemetek kiválya?
99... figyeljunk, az egy elveszettnek hitetett juhunkat (juHUKK?) is meg kell találjuhuNk, azaz ismét 100 juhocska kaka mind együtt legel, legelől a vezér kos? -bika?
... fita, tMünk, hogy van mindenütt a (ahol fény árnyéka is?) világmindenségben az ürben is ur? -azaz saját (magszemviláGOD) magnes (elektroNUK tron, klotyójuk) tere (negativ tér) van, midennek ami van? -mi van? -gondol lát lát-od? -mag-Y -ár? -gyár, UFO-k? -madi in Hu? -Who ho ho hooo... ufooo... fő?
... oááá...

Előzmény: repcsepista (113)
repcsepista Creative Commons License 2023.04.28 -1 0 113

UFOzzuummm... miEeee... AILeLuja (yowa) kik a SioNUKat, épitik mostan tani$$ $$$...
                4.: Kávézzuummm... mikor megyünk az Égbe, csak az ürbe? Elmegyünk mi Égi honunkba, nem leszünk itt fájdalomba, Látni fogjuk, kit szivünk imádott... kész? Nekünk nincs olyan hogy majd, az hinni kell, és azt ha csak a helle, a sziikra veti ember, most őrjöngeni kezd, Utálom ezt az egészet? Amit akarok, hogy ténleg itt az Égi málna, mállik a szánkba, ami amira én is kérlek bennetek, hogy aki gondolkodik, az az ő saját örök világában van, (fita, nem ez a duma kéne kéne?) és most nem ciffrázom, az amit ma ufo? Fita, mikor kijöttem, na apu szerezte utlevéllel, akkor most az emlékemet is elvesztem? (anum,vagy ember lesz belőled,vagy megdöglesz,apum, attól félek el veszel a magyarságuk szamara) Irtó szar, na nem feledek semmit, és most azért is a testvéreimet, mindet össze toborzom verbuválom, ami talán pőre gondolát lát? Sóval,amire kérlek bennetek, hogy ÖRÖK ÉLETÜNKBE VAGYUNK, HA VAGYUNK, na most ugy gondolozzunk -gondoskodunk, ami ha fitelitek, nekem először kell lennem, de most neked is neki nekik és én most azért is, ha minját a ingem, tudatni fogom magam, itt vagyok, meg csillogok, látjátok az ufo -nk, UFO? -made in Hu? Who hu hu huuu... Mindeni aki ami van, az a sját szeme -világában van, s itt van hogy te hogy látod? -a világot? Vibrál villog a Hun God? -hu hu huuu...
               5.: Most azok az iratok, ami hogy mi a földbe vagyunk, bele? -vetve, vagy BewerlyHills? Na az hogy... fita, ez kemény dió, s a legtöbb álmom, és ténleg csak körbe körbe görbe, mnt macska a forro kályhát? Ami érdek de ce$$... a Hegyi beszéd, és hogy aki beszél, az NEM ISMER HALÁLT? Na ha én értem, vagy te aKármit meg csinált, akkor te NEM VAGY!!! Akik mi magyarOk vagyunk, mi NEM ISMERÜNK HALÁLT!!! Most tudom hogy ez az...apuék állandóan te meg neked! Amiket be tudtam passzIrózni, az olyan, ládd ma is, hogy a testem, nem tud semmit, na meg mstmár... itt minden megrohad, és gané DOOM BOOK Ó MO kosok? Ami nállam, kivágta rögtön a biztositákot, hogy épitjuk a szocialista -kommunnizmost, és minek? Fita, lehet hogy elcsépelt amit most is próbálkozok, de nem ott vagyunk, ahol a testünk, hanem amit el KÉPzeltetnek velünk, azaz most kénytelen vagyok, mert reggel mégis, valami...s itt ogy mi is a földbe vagyunk, és valakik teremtmene -menüje, teremjetek jó gyümölcsöt? Fita, az az utódod az ütődött lenne, ha nem tudjuk őket, fel meg világositani tani tani tanta...s az Élet iskola? Itt olyan fog alma $$$... SOSE VOLT, WATT A FAK!
                6.: Mott amibe reggel bele? -kezdtem voln, ki kéna belezni? Tróha, az hogy ha te a legkisebb szikrád is szikráztatni akarod, most mi másak vagyunk, azaz mi ha nem is tudjuk, hogy mi nem ez? -ezek vagyunk, jaja de de lehetne csak egy szem pilla? NEM, mert jönnek a magyarok jönnek a magyar ok... a szivsebész bácsink, na most...itt a legnagyobb problémájuk máj, Aftung aftunk lugeneráj ne degeneráj... hogy (de Tuckert azért menesztették, mrt a magyarok barbárok?) minden eszközzel a magyarokat meg akkdályozni hogy észhez...Tróha olyan terheket raktak ránk, ami mellesleg már 1023 éve annak, magyarOk vannak, na vannak...ezt megint beszoritom tud atom, ha nem bánt senkit, had beszÉljen, és ez az, hogyha gondolátban is, akkor már nem vagyunk magyarOk!!! -balékuk, egyetek meg, na előbb duhbe!) Zez az, még nincs vége, hanem ki kell hogy nyiljon... a bugyli bicska a zseBÜNKbe? Most hogy levették a Mi is ufo-k vagyunk! -most ez az...ládd most ismét...fita amit te meg én álmodunk, csak az van!!! Sóval, hogy végleg törölni akanának bennünket, ahoz m is kellenünk, és most egy uj olyan...Na itt mindem ami a föld anyagából gyurma, az a GONDOL LÁT? NEM LÁT ÉS NINCS SOSE VOLT SOSE LESZ, JUHLIKA,SOSE LESZEK A MAGÁÉ!
                6a a aaa... olvad a málna mállik a szánkba, ami ugyzse tudom, hanem te is ha magyar RULL gondolkodol ol öl?- akor...na akik nem azok is örök...balekok? -ládd Denis Práger, jewis háztartásban nőttem fel, és ő mondja,a jewisoktól, minden mndenk csak balra bal -balabb lehet, lehet? Most nézzetek ugy le? -fita nem aki lenézi a másik ember társát, ládd itt is, hogy nem érnek annyit, hogy ki tegyem a szivemet, na neee...Szóval ami történt, az az ahogy rögtön---fida, ennek a TEREMTŐI azok az örök Ürük alja,és most ott vagyunk! Na minden itt sárral sár váruk rukuk gané dombjaik, de az az...hogy minden a föld alatt van! Na már ... itt csak az, hogy most én bedobtam egy olyan feket tárgyat, amire... fita,minden a föld alatt van, igen igen mnden, kezdve a testünk? -kell? Na a a aaa...ez az ami az utcák csartornák lejárója, egy nagy kerek... vas és ott a lejáról, igen ám, de itt... ládd azok a lejárólk, azok a magnes -földalatti amit ládd az ufok,csak neki mennek a hegynek és éltüntek,vagy a viz alláh? Most... ez az...hogy a magyarok a legalsó allahgut allatti allahgutakba... és most...az ami most, felvettük a mienkkel akik legközelebb vannak... a meg világosodáshoz, ami mikor gyalog felmentem a Napba, meg vissza, most a piramosok, foriditottak, és annak az a Cupja, na az egy kristály s innen a jewel richek? Fila, bácsi, maga régi módi,de hova valósi, pösti? -szögedi? Fita, nekünk nincs halál, és azt ugyanugy lehet gondolni mint nem? Mert nem akarok én mindenáron férhez menni, na olyan fogalom alom?
       ...titok? -jaja tok ok? -tokó?
99... oááá...

Előzmény: repcsepista (112)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!