Borsos vagy Pásztor lehet, a többi "szakértő" helyett egy random fórumozót vagy egy kedves nagyit is behívhatnának, annyi hozzáadott értékük lenne, mint nekik.
Senki. Mármint a szpíker mellett ne makogjon senki. Hogy a stúdióban kik vannak, az nem érdekel, soha nem nézem, ami a meccsek előtt, után, vagy szünetben van.
Mennyit pörögtök ezen, te jó ég. Benéztek valamit, ennyi.
Bár ez lenne a legnagyobb hiba a Sport TV-n, hogy valamit félreértenek.
Tóth Timi pl ha adásonként 2 értelmes gondolatot közöl, már sokat mondtam, és emellett tesz kb 10-szer, vagy 20-szor ennyi teljesen lényegtelen, semmitmondó, közhelyes megjegyzést.
Ez a probléma, hogy ő mint "szakértő" szerepel, de érdemit nem tesz hozzá, vagy csak minimálisan, nem pedig az, hogy egyszer elnézett valamit.
Emiatt jogos lenne a kritika, amúgy meg szidjuk inkább Peturt, ő tényleg irritáló. :-D
Ott Bartha volt a fö ludas, szerintem ö kezdte ezt az "azért sír, mert Gjekstad nem engedte vissza az utolsó támadásra" agymenést. De ugyanúgy hibázott a stúdióban a Maki Egér és a Borosos is.
Megsajnáltam én is..., hálisten, nem komoly. Remélem, hosszú, sérülésmentes pályafutása lesz még, a könnyeket meg tartogassa a legközelebbi Fradi vagy válogatott meccsre :)
Ezzel én is így vagyok. Lehet őt szeretni vagy nem szeretni, de az akaraterejét szerintem mindenki csodálja. Remélem ez a 10 műtét a civil életében, 10 vagy 20 év múlva nem üt majd vissza. Megrendítő volt ahogy a padon sírt a térde miatt, amiért annyit küzdött.
Azért szerintem épp Mork az, aki az üvegtérd tulajaként pontosan érzi azt, hogy történik-e vagy nem történik valami. Ráadásul az, hogy besétál az öltözőbe a két lábán, semmit sem jelent ennyi műtét után. Ha visszament volna a pályára, felugrik és lő egyet, majd gond nélkül talajra érkezik és visszasprintel védekezni... Na akkor lehet külső szemmel nyugodtnak lenni.
biztos lehetsz benne, hogy sérült az a térd és azért pityergett. A Bartha is (nem a dr., a colos), a Borsos is f.sz (Tóth Timi ugye objektív okokból nem lehet az), hogy nem vették észre, hogy ezen pillanat után már végig Sulland játszott a helyén, tehát nem az volt, hogy Butt-Head lecserélte Mørköt és nem küldte be az utolsó tamadáshoz.
Amit ez a csaj a Sport TV-ben nyafog a szegény Vipers miatt az számomra felháborító. Borsos kicsit próbálja helyretenni, szerintem az EHF máshogy döntött volna, ha norvégok nem vágnak bele ebbe a túrába. Az, hogy elszámolták magukat, egy másik dolog. Waade hiányát szerintem jobban megérzik, mint Lökéét.
Viszont a kapuscseréje bejött, amit őszintén szólva nem gondoltam volna.
A Rosztov borzalmas volt, fantasztikusan lassúnak tűntek, azt meg végképp nem értem, miért akarta érzésre ugyanazzal a négy lövővel végigjátszani a meccset.