Már csak az a kérdés, hogy a Polipot honann kezdik, mert ha nem az elejéről (azaz a legelső résztől), hanem csak onnan, ahonnan az rtl leadta, akkor nemigen érdekel... Tkp. csak az első kb. 2 szezon tetszett...
No...ha valakinek kimaradt volna valamelyik szám, akkor itt megrendelheti:
Klub Publisching Kft, 3828-247. Bár én most arra várok, hogy múltkor a Tescoban is láttam féláron már az első két részt. Nekem a 3. hiányzik a szériából.
1. Történelmi pillanat - Rizikófaktor - Hosszú búcsú
2. 18. oldal: Következő számunkból: It az ősz - vissza a jó filmekhez A legendás sorozat befelyződik! Minden lében 2 kanál, 7. rész Újabb fantasztikus gyűjtőjáték előfizetőknek.
(az idézet szó szerinti, a helyesirási - betűelhagyás -hibával együtt)
Most már csak az a kérdés, hogy vajon miért csak 7 részes lesz, és az eddig ki nem adott 6 részből vajon melyik három lesz még és melyiknek mondhatunk búcsút...
http://www.cultv.co.uk/persuaders.htm
3. Five miles to mindnight
13. The Morning After
19. A Home Of One's Own
20. That's Me Over There
21. Read And Destroy
24. The Man In The Middle
Mar regen jartam erre, bocs' hogy en sem reagaltam a valaszodra.
Az jutott eszembe, hogy tulajdonkeppen a regi szinkronos reszek hangja is eleg lenne, a kep nekem is megvan. A hang egy kabel es pl. a WavePad progi (nagyon jo, kicsi, freeware, letoltheto) segitsegevel rogzitheto mp3-ban. Jo minosegben (samlpe rate: 48000 Hz, bitrate: 192 Kbit/sec) egy resz hangja kb 50 MB. Ez meg kezelheto, felteheto CD-re. Osszehozhatnank valahogy.
www.jamesbond.uw.hu - Megkezdte működését az első magyar James Bond rajongói oldal. A kezdeményezés célja, hogy hazánkban is népszerűsítsük Őfelsége Titkosszolgálatának 007-es ügynökét, egyaránt bemutatva irodalmi és filmes megnyilvánulásait. Az oldal keretet szeretne biztosítani ahhoz, hogy a rajongók megosszák egymással filmes és egyéb tapasztalataikat. Bárki lehetőséget kaphat arra, hogy megírja egy alkotás tartalmát, érdekességeit, szubjektív benyomásait. A weboldal egy rajongói kezdeményezés, nonprofit vállalkozás. Szívesen együttműködnénk hazai vagy határon túli rajongói tömörülésekkel, klubokkal, akik számára közös találkozópont lehetne. Szeretnénk felrázni a 007-es közösséget… Felrázva, nem keverve!
F_v_h : Még június 12-én feltettél egy kérdést amit akkor nem vettem észre...
Most válaszolnék ha még aktuális: Sajnos én nem tudok divx-et csinálni, de ha estleg te tudsz, akkor szivesen a rendelkezésedre bocsátom azokat a kópiákat:-)
Nem értem mi a probléma. mit vártok egy RTL Klub gondozásában megjelentt kiadványtól. Egyébként a múlt havi "újságot" úgy vágtam ki a szemétbe, hogy bele se lapoztam, annyira ócska.
Csak egy pár észrevétel:
A DVD borítóján a két főszereplő képe felett felcserélve szerepelnek a nevek.
Mindhárom filmcímben helyesírási hiba van.
Hét millióért - helyesen: Hétmillióért. (tutetem11 már jól írta.)
A Napóleon arany - helyesen: A Napóleon-arany.
A halálig baby - helyesen: A halálig bébi. (A baby "magyarul" bébi :)
Ezekből kettőt én még sosem láttam, legalábbis az autóversenyesre nem emlékszem, a másik pedig egy "komenista" kémbrigádról szól, hát azt se nagyon vetítették nálunk a 70-es években ...