Húha... nem fogunk szerintem odaérni. Befejez Benczúr, lepakol, taxi, odaér... lehet, hogy inkább lennénk kidobó zenekar a végén... Fontoljuk meg, ne ott idegeskedjünk... Üdv Fns/Nulladik Változat
2007. december 7-én a Kultiplex ad otthont egy igazi dark-wave-alterock estnek.
A Nulladik Változat a Holt Költők Társasága és az October zenekarok neve már nem ismeretlen a hazai underground életben. Mindhárom csapat zenéje hordoz egyedi stílusjegyeket, de nem vitatható egyiknél sem a 80-as évek dark-wave hatása. Így ezt a három zenekart egy éjszaka megnézni különleges élményt nyújt majd a stílus elkötelezetteinek. Akinek a zenei étvágyát még ez sem elégítené ki teljesen, hajnalig táncolhat a nyolcvanas-kilencvenes évek dark-gothic zenéire. 2007. december 07. 21 óra KULTIPLEX 1092 Budapest, Kinizsi u.28. INGYENES!
Ahogy én személy szerint számítottam rá, az első szett újabb, eddig inkább takarékon levő ötleteket csalogatott elő. más felállás, más hangszerelés. sztem ez egy idő után sokkal érdekesebé teszi az előadást.
(nem beszélve a keverőpultos DJ EKKhó áldásos tevékenykedéséről az uccsó darabokban:)
Sajnos elébb ott kelletett hagynom a helyet. ezért elnézést, részben sokat ittam(magamhoz képest), részben pediglen a másnapi 6 órás ébresztő gyakorolt rám némi pressziót. a hazamenés oltárán így a z előadás végét feláldoztam, de így is zsír votta buli.
Hali! Zéró visszajelzett, mégis 3 zenekart kér. 20 óra Fred, 21 óra HKT, 22 óra Nulladik-ha így jó, és 23.15-re abba kell hagyni... anyagi kondíció is mint a múltkor...
."2007. november 16-án a dark-alternatív körökben már jól ismert Holt Költők Társasága ad koncertet az ELTE-n belül működő Könyvtár Pinceklubban (Bp.,VIII.Múzeum krt.4.) Az 1998 óta létező zenekar mögött négy nagylemez, több klip, számos klub- és fesztiválkoncert van. Budapest szinte összes jelentős klubjában játszott már az együttes. Többek között olyan zenekarokkal mint a Nulladik Változat, Pál Utcai Fiúk... A csapat zenéjére kezdetben erősen hatottak a '80-as évek angolszász zenéi (The Cure, Joy Division, New Order). A hatás megmaradt, de az évek során egyre inkább sikerült rátalálni saját egyedi, jellegzetes hangjukra. Sok lebegős gitár, elszállós gitártémák, pontos, intenzív alapok, romantikus hangulat, egyszerű, de erős érzésektől áthatott szövegek. A koncert különlegessége, hogy az együttestől szokatlanul hosszú, két felvonásra tagolt előadást láthatnak-hallhatnak majd az érdeklődők. Több régen nem játszott dal is szerepel majd a repertoárban. Aki ebben az elsekélyesedett, hazai zenei világban felüdülést keres, annak mindenképpen ott a helye!"
Az a durva, hogy amikor mondtátok, hogy régi szám lesz, arra készültem, hogy azokat akkor nem fogom ismerni. De már olyan régi vagyok, hogy de... :o( :o)
Az hagyján, de szereztem nektek egy új rajongót :-) Barátném belelkesedett, ma már vittem is neki az új lemezt. Tetszett, hogy játszottatok régi számokat is - ezért bátorkodom megkérdezni, hogy a Mikor eljött az éjszaka címűt nem akarnátok bevenni a repertoárba? Lécciléccilécci.