Keresés

Részletes keresés

nissan97 Creative Commons License 2025.02.01 0 0 18072

Jól tartóta magát a kaszások,én két hete talán néztem fót elleni mecsüket a végén nyert a fót a juhos extrájával, 43% tripla,dupla 69% azért elég erös volt ellenünk de lassan a csapat elfogy pontszerzés téren és csak három játékosunk dobálj jól talán trammel extra két mecsen 60 pont,páár márk,kis raul talán meg a pucz a többiek nem tudnak hozzá tenni annyit,nekem a markovic,mészáros,rosic ma gyengék voltak,puska,bogdánt,völgyi már megszoktúk sajnos hogy nem ponterösek

Kaposvári01 Creative Commons License 2025.02.01 0 0 18071

nissan97 Creative Commons License 2025.01.30 0 0 18070
Kaposvári01 Creative Commons License 2025.01.29 0 0 18069

Az első már pipa

Előzmény: nissan97 (18064)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2025.01.29 0 0 18068

kellett már nagyon, mert a nyakunkon voltak... lesz még deac-mafc, nem tudom, hogy melyik eredmény lenne nekünk jó... de szerintem a mafc nyer

Előzmény: nissan97 (18067)
nissan97 Creative Commons License 2025.01.28 0 1 18067

Deac u23 -fót 75-69 lett 

nissan97 Creative Commons License 2025.01.27 0 1 18066

Ivosev a tf-budapestben 11 pontal mutatkozott be hétvégén

N.21 Creative Commons License 2025.01.27 0 3 18065

A vereség benne volt előzetesen is, mert december közepe óta igen gyenge a formánk sajnos, mégha nyertünk is, sok ponttal, akkor sem jatszottunk jól. Nem tragédia a vereség, mert a papírforma alapján lehet nem is lesz nagyon több már nekünk az alapszakaszban. A mikéntje viszont igencsak fejbekólintó volt, teljesen vakra szétesett játék, 100 kapott pont, 30+ pontos difi a mérkőzésen, mintha mi játszottunk volna egy TF-el peldául vagy nem is tudom. 

nissan97 Creative Commons License 2025.01.26 0 2 18064

Kedden lesz egy deac u23-fót,vasárnap meg deac u23-mafc szerintem nekünk a deac u23 gyözelmei kedvezöbbek lennének

TYHilton Creative Commons License 2025.01.25 0 3 18063

Kurva szarok voltunk ma, szezon leggyengébb produkciója egy fontos meccsen.  Völgyit mindig kottázom, de ma rendben volt magához képest, többet állt a lábán mint amennyit fetrengett a pályán ez is ritka és 11 pattanót összekotort. 

Első félidőben nagyon sok támadó pattanót engedtünk,  a harmadik negyedben pedig teljesen vakon voltunk a pályán, semmire nem volt válaszunk, triplákat hajigáltuk nulla pontossággal. 

Keretben változás aligha lesz már, (honnan akasztanánk le ilyenkor magasembert, aki használható) ebből kell főzni. 

Nem egyszer írtam le ezen a fórumon,  hogy az alapszakasz elsőség nem lehet kérdés, a mait látva,  azért necces lesz ez még.

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2025.01.25 0 5 18062

Megmondtam előzetesen, hogy sajnos nem mi vagyunk az esélyesek, de azért nem gondoltam, hogy ekkora pofonba futunk bele.
Hiába írják sokan, hogy kell magas ember, de ma speciel nem csak emiatt kaptunk ki.
Egyszerűen szétesett a védekezésünk és sok támadólepattanót (18) engedtünk nekik.
Bírózni felesleges, tény, hogy nem nekünk fújtak, de nem miattuk kaptunk ki 22 ponttal.
Most biztos örül pár ellendrukker, de kívánom nekik, hogy ez legyen a legnagyobb örömük.

Valamit kell kezdeni a csapattal, mert több hiba már nem fér bele, és reménykedjünk, hogy a rájátszásban elkerüljük a MAFC-ot végül.

N.21 Creative Commons License 2025.01.25 0 3 18061

Lóránt szerintem tényleg azért tért vissza, amit mondott, hogy a gyerekei élőben lássák a pályán, hogy mekkora jatekos is (volt). Más motivációt elképzelni sem tudok nála már. És erre pont az ilyen rangadók a legjobb alkalmak, ahol tét is van, meg teltház is lesz várhatóan. Biztos vagyok benne, hogy odateszi magát és lehet meg is szór minket ma, de azért ne felejtsük el, hogy a (kihagyott) évek igencsak nyomot hagynak a teljesítményen, szerintem az sem veletlen, hogy amióta visszatért eddig csak egy meccsen játszott, legalabbis az MKOSZ adatok szerint. Fel tudjuk rá küldeni hentes munkára Benit, és Raul is tud segíteni Völgyinek a magas poszton. Antalics hianyzik a rotaciobol, de ő eddig a közép/kis csapatok ellen mutatott amugyis csak vmit.

Polgárdyt limitalnunk kell, de szerintem csapatként többek és jobbak is vagyunk, ugy hogy fel a győzelemre, Hajrá, Kaposvár! 

Bruschi85 Creative Commons License 2025.01.24 0 0 18060

Lóránt Petivel ellentétben én nem fogok játszani szombaton.

Garai Péter:

A Kaposvár meglepetésre került a másodosztályba tavaly, nem őket vártuk a kiesőnek,....

A Kaposvár hosszú évek óta az egyik legeredményesebben dolgozó nevelőklub, amely rengeteg válogatott játékost adott és ad a mai napig is a magyar kosárlabdának.

...nagyszerű lehetőségeik vannak: gyönyörű létesítmények, tapasztalt, kiváló edzői stáb, okosan újjáépített, erős csapat, hangos és hűséges szurkolók, ráadásul maguk mellett érezhetik az egész várost is.

Remélem, a mérkőzés után az eredménytől függetlenül baráti hangulatban koccinthatunk Hendlein Rolival a világ legszebb városában, Budapesten.

Hendlein Roland:

Összességében elégedett vagyok azzal, ahogy idáig teljesítettünk, de még messze a szezon vége, amikor elérhetjük a célunkat: kiharcolhatjuk a feljutást.

Amikor teljes kerettel tudunk felállni, akkor egész más arcát mutatja a csapat, többen vagyunk, 40 percen keresztül nagyobb iramot tudunk diktálni támadásban és védekezésben is, nagyjából úgy játszunk, ahogy azt elterveztük. Megyünk tovább, szeretnénk az első helyen zárni az alapszakaszt.

Mindig nagyon szerettem a Gabányiban játszani, baráti viszonyban vagyok Garai Péterrel, úgy gondolom, hogy értékes szakmai munkát végez, akárcsak Lakits András vezetőedző.

Mészáros Ágoston érkezésével remélhetőleg stabilizálni tudtuk a fiatalposztot,

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (18056)
TYHilton Creative Commons License 2025.01.24 0 1 18059

Szokásos közhelyet puffogtatva a holnapi is csak egy meccs a sok közül, de azért mégis komoly tétje van.

Ha sikerülne simán nyerni, akkor egyértelműek az erőviszonyok és biztosak lehetünk abban, hogy jó az irány. Ha simán kikapunk úgy, hogy magasposzton esélyünk sem lesz, akkor viszont nagy gáz van, mert aligha leszünk ott erősebbek és még a Fótnak is van egy Juhosa.

Tényleg sok múlik azon, hogy milyen kerettel tudunk utazni, de Antalicson és Szőkén kívül talán nem lesz több hiányzónk. Hangulatra biztos nem lesz panasz, Bicskásokat ismerve félig megteremtik a hazai pályát, a többi a csapaton múlik majd.

nissan97 Creative Commons License 2025.01.24 0 0 18058
Bruschi85 Creative Commons License 2025.01.23 0 0 18057

Ronca heti M4 Kosármagazinban szerepelt, nem úgy tűnt és az edzés képeket látva, hogy szombaton Pesten fog debütálni B-ben.

Már szezon előtt is említette Báne, meg láttuk is, hogy nincs "klasszikus" 5-ös centerünk.

Amit viszont nem, hogy Völgyi mögött, Antalics Danit műteni kell, kiesett, Kis Raul és Beni pedig nem centerek, ahogy Ata sem,csak kényszermegoldások, mindhárom inkább stretch 4-es, hullámzó teljesítményekkel, sérülésekkel, betegséggel stb. szóval szerkezeti változtatás kell, vagy nekik kéne/(kell) előrelépni.

Remélhetőleg alacsony szerkezetben, Szőke Bí pótlását Ágoston megoldja, sikeresen debütál, mint Nyír1-en Geröly és a februári határidő végéig érkezik még magasember.

Fodor Mártonnal, a Honvéd szakmai vezetőjével beszélgettünk a szombati, Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub elleni rangadóról

A korábbi válogatott irányítót egyik csapat szurkolóinak sem kell bemutatni, hiszen 2013 és 2017 között Kaposváron játszott, 2017-től 2020-ig pedig klubunkat erősítette előbb játékosként, majd sportigazgatóként.

A kaposvári és a MAFC-os éveimre is szívesen gondolok vissza, mindkét csapat színeiben játszottam egy nagyon emlékezetes mérkőzést a másik ellen.

A KKK játékosaként 2015-ben végletekig kiélezett meccset játszottunk a Gabányiban, amelyen az én utolsó másodperces triplámmal nyertünk 79-78-ra a MAFC ellen.

Négy szép Kaposváron töltött év után 2018-ban már a MAFC színeiben, tehát ellenfélként tértem vissza.

Sajnos simán kikaptunk, de olyan fogadtatásban részesültem, amit soha nem felejtek el.

A mai napig tartom a kapcsolatot a két klub vezetőjével, Garai Petivel és Hendlein Rolival is baráti viszonyban vagyok, nekünk nem lesz meccsünk a héten, így nem is kérdés, hogy ott leszek a Gabányiban.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (18056)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2025.01.23 0 1 18056

ROLI!!!!

Kérlek, szedd össze magad, és állj be a csapatba!
Nagyon hiányzik plusz egy magasember a palánk alá, Völgyi Marci egyedül nem fogja bírni.
Segíts a visszajutásban, és légy aktív része a rotációnak.

Hajrá Kaposvár!

nissan97 Creative Commons License 2025.01.21 0 2 18055
Fakéz1 Creative Commons License 2025.01.20 0 0 18054

Még nincs meg a sorsolás Hepp kupába

Előzmény: nissan97 (18053)
nissan97 Creative Commons License 2025.01.20 0 1 18053

Körmend-deac, Falco-paks lesz a magyar kupába állitólag már sorsoltak a hepp kupába is de azt nem találom

N.21 Creative Commons License 2025.01.19 0 0 18052

Gondoltam, hogy így volt, ezért írtam, hogy már amennyire... :) 

Előzmény: Fakéz1 (18051)
Fakéz1 Creative Commons License 2025.01.19 0 0 18051

Nem pihentek ünnepek alatt. 2napot kaptak pihenni és edzések voltak. 

Előzmény: N.21 (18050)
N.21 Creative Commons License 2025.01.19 0 1 18050

Mondjuk dec. 22-tol is pihentek jan. 2-ig, már amennyire Dzunicsnal ez értelmezhető ilyenformán :) Folyamatosan ki van dőlve 2-3 játékosunk hetekre, és szinte mindegyik volt már érintett ebben, ez sem véletlen. Trammelen is talán látszik a téli légiós fásultság, remélhetőleg egy hónap múlva, február vége felé már kijön belőle. Az alapszakasz győzelem már csak egy-két meccsen múlik szerintem (Mafc i, Fót o, Deac o), azokat be kell húzni, aztán a rajatszasban szintet lépni és odabaszni, akkor nem lesz gond. :) 

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (18048)
N.21 Creative Commons License 2025.01.18 0 1 18049

Kupa 4-es döntősök:

Falco, Kmd, ASE, DEAC

Illetve a Hepp-kupa:

Tiszaujvaros, Nyír1, Fót és mi

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2025.01.17 0 1 18048

A MAFC ellenit nagyon kellene hozni. Szerencsére most tudnak pihenni egy kicsit a játékosok, mert csak 25.-én játszunk velük.
Biztos nem lesz olyan sima, mint a kupameccs.

nissan97 Creative Commons License 2025.01.17 0 3 18047

NYíregyháza- deac u 23      90:71

Kaposvári01 Creative Commons License 2025.01.16 0 0 18046
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2025.01.12 0 4 18045

4 alapemberünk hiányzott, és szerintem Luka sem volt még mindig 100%-os.
Az ilyen vereségek sajnos benne vannak. 
Teljes kerettel szerintem nincs sok esélye ellenünk egyik csapatnak sem.
A Nyíregyháza meg a kupában mutassa meg, hogy mekkora sztár. Ritka egy unszimpatikus csapat, szinte végig pofáztak mindenért, pedig a meccs 3/4 részében nekik kedveztek a bírók. 
Hajrá Kapos! 

TYHilton Creative Commons License 2025.01.12 0 1 18044

Innentől kezdve, hogy zsebben a második vereség, jó lesz mindenkinek összekapnia magát és kettőzött erővel nyomni, még mielőtt nagyon elkényelmesednénk. 

Fakéz1 Creative Commons License 2025.01.12 0 3 18043

Ide biztos ne hozzàk Polgárdyt. Normális csapatban nem él meg. Őnzöbb mint egy amerikai. Mafc se sokat ér vele, hiába dob 30pontokat mikor kapnak róla 50et.

Előzmény: N.21 (18036)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!