Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ezzel az erővel nyugodtan meg lehetne nyitni a következő topikot az olcsó amerikai, műanyag tusás lemezből készült CO2-es patronos és pumpás szerklik és javításuk címmel, ami arról szóla, hogyan lehet 12 pumpálás után egy konzervdobozt felborítani vele?
Eszem eláll hogy mennyire átment elitistába és sznobba ez az index-fórum.Nem csak ez!!!
Légy szíves, töröld a topikot. Felesleges, mert a légfegyveres topikokban minden ezzel kapcsolatos témát, "tuningot" meg lehet beszélni, emellett súlyosan degradáló a spanyol puskákat illetően amik nem olcsók-ha már egy melós egy havi minimálbérét elkérik a középkategóriás Gamo Hunterért-arról meg nem a spanyol gyártó tehet hogy Magyarországra csak a lehülyített verzióit engedik behozni, egyébként a gyári 305 m/sec torkolati sebesség sem utolsó, főleg nem az ötven évi Slaviás korszakhoz képest.
A kínaiakról: olcsónak olcsók, de némi abajgatás után megfelelnek a célnak, és használhatók.
Valamikor a '90-es évek elején hoztam Németországból egy Umarex 4.5mm-es, kínai gyártású csőletörős légpuskát. Erős volt, és viszonylag pontos. Sokat lőttem vele, de nem volt soha semmi baja. (Később lecseréltem egy FÉG LG527-re, ami azért komolyabb...) Szerintem egy jól belőtt kínai alkalmas arra, hogy megszerettesse valakivel (főleg gyerekekkel) a fegyvereket.
Ez is retek kínai, de vígan üzemel a 90-es évek óta. Az elsütőbillentyű és a dugattyú akasztórészének fényesre polírozása után, már némi "előhúzás" is érezhető. :-)
2009 óta meglepően jó-elfogadhetó lidereket gyártnak a csajnizok. vagy ott van a QB78 CO2 . Külön fan klubja van azUSA ban. Nekem is van egy atom pontos 25 méten, és visszarugásmentes. 28 ezeréert??? 1 év garival.
Nálunk a szomszéd gyerek vett hosszas vajudás után Lider tg 44 et.Slaviát akart de az "drága" volt neki.
Lényeg Kb másfél éve lövöldöz vele és semmi baja, illetve a buzi erős gyári rugót kicserélte szlavia rugóra. Meglepően pontos is , Hobby puskának kiváló.
n azt hittem fél év után kampec lesz neki. :-)
Kb kéthetente hozo neki a Coal white pelletet meg a Szlovák diabolót 200 db ost.
Nem mondhatnám hogy kiméli.
Ja beszarás de 12 huzag figyel a csőbe mint a "nagyok"nál.
érdeklődve várom a véleményeket, tapasztalatokat, annak ellenére,hogy a gyűjteményemben csak "német precíziós" légpuskák vannak FWB 600, FWB 300s, Diana 75, stb.. Szerintem jó a Topic! Hajrá!
Amikor a "tervező" sokáig nézegette a FWB 300S puskát! :-))) Legalább is külsőre majdnem az! Kivétel az ágyazat mellső része. Ott pont fordítva van kiképezve. Valahogy így:
Mert valami kinai az nem azt jelenti hogy használhatatlan!!!Ma már a kinaiak is csinálnak nagyon jól használható dolgokat!PL:A lider 44 tg vettem játszani a kert végébe és egy mezei 3-9x32-es távcső van rajt és érdekes módon 2 éve használom napi szinten és nem ment tönkre sem a távcső sem a puska!Nem álllitódott el!Mint ahogy egyesek azt jósoljgatták már korábban hogy 1 doboz lövedék után darabokra esik a lider!Meg hogy a távcsövet szétrázza!Nem azt mondom hogy nincs olyan amelyik felmondja a szolgálatot 1 hónap után,de azért van a kinai,török,stb közt is elfogadható és hosszú évekig működő tipus!Szóval a kinai cuccba is van megfelelő hobbi célra!De manapság a termékek 70%_a kinai!!!Ezt mindenki tudja!Csak ezek szerint te nem vagy eléggé tájékozódott!De ezt a topikot nem azért nyitottam hogy itt is menjen a fikázás és az ócsárolás meg a lenézés!Valakinek nincs pénze megvenni a komoly német fegyvereket és hobbi célra megfelel neki a kinai ,török,stb fegyver!
Ha nem akarunk tőle eltúlzott pontosságot és többgenerációs tartósságot, akkor jó hobbi fegyver lehet esetleg! Apropó tartósság. Nemrégiben volt a kezemben egy kínai fegyver. Amíg meg nem szabadítottam a rozsdától nem is tudtam. (Bár sejtés azért volt.) Modell 61 névre keresztelték, mint a vakerászás után kiderült. A cső patentül záródott és huzagolás nem csak mutatóban volt benne. Bár "Mörfi" szerint a kivétel erősíti a szabályt! :-)
nekem van egy Crosman 781 pumpás légpuskám ( is ). Jellemzője hogy csak 1 et kell pumpálni és 5 ös tárból lőhető a diboló. Meglepően erős 4J az 1 pumpához képest. ésrettentő pomtos 15 méterig.
Ez a topik azoknak jött létre,akiknek olcsó kinai,török,stb gyártmányú légfegyverei vannak és tanácsokat és javaslatokat szeretnének kapni ha problémájuk van a fegyverekkel kapcsolatban!