Én is úgy tudom, hogy holnap még teljes kereskedési nap lesz mindenhol. Usa-ban a Dow, és az S&P is az 50 napos alá zárt (utoljára tavaly november elején zártak alatta).
Nem húztam át semmilyen vonalat. Nálam még él a hosszú emelkedő ék letörése (lila egyenes), illetve a rövid eső ék feltörése (kék egyenes). Ha kimennénk az 50 napos fölé (most 32.757), akkor új csúcs is benne van, vagy ha záróban elessük a 31.600-at, akkor gyorsuló esésre kalkulálok. A klasszikus esésnek 03.29-es lila emelkedő ék alsó visszatesztjénél kellett volna bekövetkeznie, de megvették a korábbi mélypontot. Jó, akkor long, de most meg lefordultunk az 50 naposról, ez így oldalazás 31.600 és 32.600 között. Bux napos nálam:
Kinek a pap, kinek a papné. A trendvonal két csúcsra emelgetése azt jelzi nem tört ki, miközben ezen már régen kitört, mert ezen régen több érintés van..
Ezért nem rakok kettőre, mindig emelve az aktuális tetőre.
De kinek ez, kinek az.. döntse el mki maga.
Mindegyikben fog viszont a természetes ideális korrekciós szint a 38.2es egyelőre, az közös.
"Kezdek kételkedni, hogy értek valamit a témához." Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy rossz szériája van/volt. Ilyenkor kicsit érdemes kívülről nézni a piacokat (okosok azt mondták/írták, hogy az is pozi, ha figyeled csak a piacot). Amúgy is nagyon sok a behalt ki, és letörés. Ha csak az itteni fórumot megnézve csupa tapasztalt tréder, és mégis sok a stoppolás, mert nagyon nem egyszerű most a piac.
Mészáros Lőrinc épp megvette a fél Balatont- SZALAI -KÖVETÉS2017.04.12. 15:00
Az egyik legnagyobb balatoni turisztikai cég, az egykor állami Balatontourist gazdát cserélt, immár a Mészáros Lőrinc Konzum Zrt.-je és magánszemélyként állandó jellegű üzlettársa és barátja, Jászai Gellért vették át a céget, derül ki a tőzsdei cég közleményéből.
Fotó: Földi Imre / MTI
Az előző tulajdonosok egy luxemburgi cég mögött rejtőztek, Jászai Gellért viszont már a kétezres években feltűnt a cégcsoport tulajdonosai közt egy időre. A mostani vételi árat nem közölték.
A legnagyobbat akkor most átvesszük
Mindenesetre óriási kempinges céget szereztek így Mészárosék, tavaly több mint 183 ezer vendéget fogadott a Balaton partján 106 hektárt birtokló Balatontourist. A cégnek főleg kempingjei vannak, pontosabban 5200 kempinghely, 500 bungaló és egyebek mellett 200 mobilház tulajdonosai part mellett, ők a legnagyobb tusiztikai cég a környéken.
egyébként: a füredi, a révfülöpi és pont a berényi.
Az óriási kempingállománnyal elég komolyan kiegészítik a durva hotelbizniszüket, amiben szintén nem régóta kezdtek felvásárolásokkal felépíteni. Jászai Gellértnek egyébként nem tetszik, hogy "politikai felhangok" kísérik az agresszív terjeszkedésüket Mészárossal, ő például "nem is foglalkozik azzal", hogy a rekordidő alatt milliárdossá lett gázszerelő Orbán bizalmasa is egyben.
Lentről dupla aljjal jön fel. Dupla alj 1-2pont. majd most az oldalazás 3as hullám után 4es konszolidáció szélesedő alakzatban, abcde kiszögeléssel.. A megaphonba belépés iránya erősíti az irányt tovább, azaz fel.
Meglátjuk.
Én pszchiésen le várom a piacot. Főleg nyugat miatt.