Miki Bácsi!
Nagy nyilvánosság előtt leteszem az úttörő esküt, hogy tényleg így történt:
Szerződéses Kadét képzés ma, 47 fővel. A honvédség részéről akadálypálya, csapat feladatok, a cserkészek túlélés, és "bondage" technikákat oktattak. Mi lőelméleti oktatást, és lézer
fegyveres lövészetet tartottunk, valamint én személy szerint a 10 m-es lőtéren airsoft fegyverekkel próbáltam rávezetni a lányok/fiúk figyelmét a lövészet szeretetére.
A második sorozatban bejön hozzám egy enyhén borostás, szőke fiatalember a csapattal, normál tinédzser öltözékben. 3 fős mini etapokban oktatom őket a biztonságos, és helyes fegyverkezelés rejtelmeire
minden alkalommal, ahogyan az a szerződésben elő van írva.
Amikor rákerül a sor az airsoft pisztoly betöltésére, szembesülök azzal a ténnyel, hogy az összes műkörme más mintára van festve, és a strassz berakásokból is egy
komplett kollekció volt rá felépítve. A műkörmök hosszáról nem is beszélve. Csak a több évtizedes rutinom miatt siklottam át fapofával ezen a tényen. Aki ismer régről, tudja: a kézfogásom általában csontszáraz, forró, és nem döglött hal jellegű.
A lányok fegyver tartását mertem korrigálni, de az övét nem igazán. A cipőjére sem mertem ránézni, mert ha tűsarkúban lett volna, azt nem bírom ki fapofával...
A jövő hetet tervezem, majd kereslek...