A topik az amatőr és hobbi rádiózáshoz való készülékek és kellékek, pótalkatrészek csakis hobbi szintű, tehát nem kereskedelmi mennyiségű és jellegű adás-vételére szolgál. Célszerű a kínálati irányárat megjelölni és elérhetőséget feltüntetni, de utóbbinál mérlegelni a személyes adatok kiadását (például név, telefonszám, lakcím).
Az irányárra és alternatív beszerzési forrásra lehet megjegyzést tenni, de parttalan és főleg személyeskedő vita tiltás terhe mellett nem ajánlott. Az alkufolyamatot lehetőleg magánlevelezéssel célszerű lebonyolítani, szem előtt tartva a topik elsődleges célját: a cikkek (magáncélú) adásvételét illetve cseréjét.
Professzionális szinten is kereskedők tevékenysége addig mehet amíg nem haladja meg az egyéni szinten szokásosnak számító kereteket. Üzlet reklámozása sem megengedett, de merőben tájékoztatási célból meg lehet jelölni egy-egy beszerzési forrást, pl: "itt és itt kapható" az adott cikk. Aukciós és hirdetési portálok linkelése tilos.
A fentiek megszegői tiltást kaphatnak és a hirdetéseik visszamenőleg is törlésre kerülhetnek.
A problémák elkerülése végett:
Az árucikk paramétereit, állapotát, tartalmát magánlevelezésben ismételten pontosítsák a felek. A kifizetés célszerű ha átutalással történik, mert az később bizonyító erejű. Készpénzes üzlet esetén erősen javasolt egy adásvételi szerződés írása. Későbbi probléma esetén (hibás készülék, nem az van benne amit hirdetett, lopott, satöbbi) a hatósági feljelentés (rendőrség) illetve a polgári peres eljárás (bíróság) a lehetséges út. Ezt kérjük vegyétek figyelembe.
A Puskás börze utódjaként a továbbiakban a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban 1105 Budapest Szent László tér 7. szám alatt kerül megrendezésre.
Sziasztok! President Grant rádióhoz keresek utángyártott, esetleg hasonlóan jó állapotban lévő alkatrészeket!
Első sorban az egész front panel érdekelne, mert kopott a szöveg, illetve plexi sincs rajta, hibátlan VFO Knob is érdekelhet...
Plusz a mutatós műszer úgy tűnik szintén nem ad semmi életjelet, az is cserés, hideg fehér led kerülne mellé, kijelzőből kék vagy zöld amit venni szeretnék, illetve az összes kondenzátort szeretném kicseréltetni, így ha bárkinek bármi lenne elfekvőben, kérem jelezze! Reménykedek, hogy még jól használható rádió lesz belőle.
Hajdú-Bihar megye, de részemről posta is játszik
ikaroszhun@gmail.com e-mail címen keressetek, ott hamarabb észre veszem!
ugyancsak eladó egy Alinco DJ-M5 XEG kézi DMR/Analóg kétsávos rádió, karcmentes, újszerű állapotban az összes gyári tartozékkal, számlával, garancialevéllel. Tesztelgettem, de túl macerás nekem a DMR rendszer. Március 3.-án vásároltam a GPSCOM-nál, Z. Lacinál, egy év garancia van rá.
eladó egy Quansheng Uv-k6 rádió, karcmentes, újszerű állapotban az összes gyári tartozékkal, sok extrával. Tesztelgettem, de 10-12 óránál többet nem használtam, terveztem hogy majd beépítem, (beépíttetem) az RH vételre alkalmas panelt, de rájöttem sosem fogok ezzel foglalkozni... HI. Egzumer 0.22 firmware van rajta, azzal nagyon jól működik a rádió.
Az extrák, amiket adok hozzá:
- eredeti Nagoya utánzat antenna :)
- Baofeng kézibeszélő/hangszóró
- Baofeng programozókábel
- SI4732 csipes modding panel a kiterjesztett RH vételhez
A rádió teljesen hibátlan és kifogástalanul tudja, amit tudnia kell.
Öreg Samsung TV kell valakinek? (ingyen vihető) Kb. 40 éves, tökéletesen működik. Természetesen képcsöves, színes, közepes képernyő méret. Semmi jele fényerő csökkenésnek. Nagyon keveset volt bekapcsolva. Van hozzá dekóder. A Balatonon van, ha kell valakinek, hazahozom Pestre, ha nem, lomtalanítás lesz.
Eladó egy UNIDEN 2020 rh adó vevő.Csak az rh amatör sávokban müködik. Rig pix-be és google-ba mindent megtalálsz róla. Karc és füstmentes környezetből. Hibátlanul müködik. Fénképet tudok küldeni róla. Ára: 125000ft. Telefon: 06702059342