Keresés

Részletes keresés

bigacsiga2003 Creative Commons License 6 órája 0 0 30022

Ugyan, nem csak a proli lakossag nagyrészet talaljak telibe ismet, a falusi kocsmák világát, ahol a katodsugarcsoves tévén nezik az m1-t. 290 forintos kevert mellé, hanem a "nemvagyokfideszesdemindigoketszopom" Kevint, az alinteltlektual fidelitasos petesejtet, a klubhaz kopasz ezernickeneves parkolocedulas pinpongbajnokat. Mondjuk mindezt kurvara leszarnam, hogy ezek a percemberek mit irnak azert, hogy jusson kenyérre, de sajnos mar a kereszteny, jobboldali, tobbdiplomas anyam es apam, keresztszuleim is nyugdijas éveikre is ennek a kibaszott cigany felcsuti tolvajnak a buvkorebe estek, es nincs ennel szomorubb dolog a vilagon. 

Előzmény: Küzdeni mindig! (30021)
Küzdeni mindig! Creative Commons License 9 órája 0 1 30021

"A saját maguk által hozott törvények alapján meghozott, jogerős bírói ítéletet kifogásolják, azért, hogy ne mással foglalkozzunk, hanem legyen új ellenségkép: Soros és a migráns kevés volt, kell hozzá cigány, ügyvéd és börtönlakó is"

 

Rühellem Magyar Györgyöt, de megfogalmazta szó szerint, amit én is írni akartam. Kellett új ellenségkép, olyan, amire a magyar lakosság 90%-a borítékolhatóan rá fog harapni. Elképesztő érzékkel találják meg azokat a témákat, amire otthon az M1 Híradót nézve az egyszeri szavazó bőszen bólogat, hogy "bizony, a kurva anyjukat, már megint mennyire igaza van Viktornak!!!"

Előzmény: Dobcsány. (30020)
Dobcsány. Creative Commons License 10 órája 0 0 30020

Magyar Banánköztársaság az ország új államformája mától, ahol a független bíróság jogerős ítéletét egyszerű kormányhatározattal felül lehet írni.

kézcsók udo Creative Commons License 1 napja 0 0 30019
Tamas(Ottawa) Creative Commons License 1 napja 0 0 30017

"Az igazságtól teljesen függetlenek."

 

Hasonló problémákkal bírkózunk ideát is. Esetünkben is a bírósági függetlenségről van szó, csak egy picit más irányból megközelítve. Amennyire én ismerem az ügyeket, és nem vagyok jogi személy egyáltalán, sok hasonló szál futhatott a két döntésre jutott folyamatban (itt és otthon), ami gyakorlatilag ugyanúgy cserbenhagyta az igazságot.

 

Érdemes elolvasni az újságban megjelent eszmefuttatást, és egy arra érkezett hozzászólást. Nehéz, a mai alaposan szétcsúszott pólusú világban, a helyes egyensúlyt megtalálni. Nem irigylem a bírókat...

Előzmény: kézcsók udo (30016)
kézcsók udo Creative Commons License 1 napja 0 0 30016

Sőt, a magyar bíróságok annyira függetlenek, hogy Mórért egy ártatlant ítéltek életfogytiglanira. Az igazságtól teljesen függetlenek.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (30012)
kézcsók udo Creative Commons License 1 napja 0 0 30015

A magyar bíróságok függetlenek. Mindenki olyan ítéletet hoz, amilyet akar. Lásd: Marian Cozma, Szögi Lajos. Minden gyilkos éli azóta a világát boldogan, csak Cozma, meg Szögi Lajos nem.

 

A bíróságoknak az az alapvető bajuk, hogy a bírók korlátoltak.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (30012)
bigacsiga2003 Creative Commons License 1 napja 0 0 30014

egyebkent ja.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (30012)
kézcsók udo Creative Commons License 1 napja 0 0 30013

Ne hazudj! Az ítélet végrehajtható. Viktor csak annyit mondott, hogy igazságtalan. Az is.

Előzmény: bigacsiga2003 (30011)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 1 napja 0 0 30012

Ez a gyöngyöspatai ítélet csak kiváló kommunikációs ürügy lesz a bíróságok függetlenségének a további megnyírására. Semmi másról nem szól ez a történet.

Előzmény: bigacsiga2003 (30011)
bigacsiga2003 Creative Commons License 1 napja 0 0 30011

aha. gondoltam h van akinél siman oké, h egy miniszterelnok mondja meg h vegre lehessen e hajtani birosagi iteletet, vagy nem. biztos volt valamikor a tortenelem soran ilyen, kar h megint van. 

Előzmény: Kevin (30010)
Kevin Creative Commons License 1 napja 0 0 30010

Mire költenék a gyöngyöspataji romák a pénzt:

https://youtu.be/uEGLJ-T-t5U

Előzmény: bigacsiga2003 (30006)
kézcsók udo Creative Commons License 1 napja 0 0 30009

Gyöngyöspata százmilliója
Sokan sokáig sokat hibáztak addig, amíg az elhíresült gyöngyöspatai ügy előállott. A helyi cigányság felelőssége nyilvánvaló a dologban, de nem csak az ő felelősségük, hogy idáig jutottunk. Egy viszont biztos: a százmilliós kártérítési ítélet tragikusan rossz, súlyosan megmérgezi a már javulni kezdő viszonyokat, és nagyon megnehezíti azoknak a dolgát, akik megpróbálják javítani a cigány/roma-magyar együttélést. Ez az ítélet kirívó példa arra, amikor a jog nem épít, hanem rombol, mert csak rossz válaszokra ad lehetőséget. Akik végigvitték ezt a pert és kivívták ezt az ítéletet, azoknak tudniuk kell, hogy szörnyű kárt okoztak, és sok embernek sokáig sok erőfeszítésébe kerül majd, hogy semlegesítsék ezt a kártételt.

kézcsók udo Creative Commons License 1 napja 0 0 30008

De fel lehet tenni azt is, hogy kapsz másfél-kétmilliót (ami manapság lóf@sz pénz), vagy megtanítunk írni olvasni, kapsz egy szakmát.

 

Itt lép be az, hogy a liberális olyan, mint a cigány, csak a készpénz számára az egyetlen érték. Elég komoly teher a magyar társadalomnak mindkettő. Megítélésük is azonos fokon áll.

Előzmény: kézcsók udo (30007)
kézcsók udo Creative Commons License 2 napja 0 0 30007

1. Nem a kormánynak kell fizetnie, hanem az önkormányzatnak.

2. Az ítélet végrehajtható, tessék álljanak bele a cigányok.

3. a kártérítésből kokain meg plazma TV lesz, három hónap alatt a seggére vernek, a tanuéásból meg profitálhatnak életük végéig.

4. Nekem se tetszik az ítélet, hiszen az állam szüntette meg a szegregációt, amikor az önkormányzati iskolát 2013-ban átvette.

5. Én is a szegregáció híve vagyok, sőt a gettósításnak is.

Előzmény: bigacsiga2003 (30006)
bigacsiga2003 Creative Commons License 2 napja 0 0 30006

Ti azt elkepzelhetonek tartjatok hogy egy jogeros bírósági iteletet ne teljesitsen a magyar kormány hanem inkabb alkudozzon utana?

 

Konkretan ugye arrol van szó, hogy nem akarnak karteritest fizetni a gypatai ciganyoknak azért mert a dagadt felcsuti tolvaj ciganynak ez nem tetszik. Szép kilatasok. 

kézcsók udo Creative Commons License 2 napja 0 0 30005

Azt mondta Q 6 ezer példányban fogy a Zöld és fehér. Hatezer embernek van 300 Ft.-ja havonta.A Baráti Körben évi 4 ezerért nincs négyszáz tag. És van átlagban 8-10 ezer ember, aki kijár, feltételezem itt erős átfedés van a 10 ezer, a 6 ezer és a négyszáz között. Nagyjából ennyi, aki pénzt ad arra, hogy valami kapcsolata legyen a klubbal.

 

Egyszer már besült ez a klubtagság, röpke egy év alatt, de most is elérhető a Baráti Körön keresztül. Nincs sorban állás.

 

A közpénz a sportban a köz szórakoztatása, nagy fokú érdeklődése miatt legitim.

 

Szokták mondani a belgát Újpesten. Ő a magánszektor, akinek bőven ad közpénzt, törvénymódosítást az állam. Aztán látjuk mi van ott, fogva tarja és nem ereszti az Újpestet.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (30003)
Dobcsány. Creative Commons License 3 napja 0 0 30004

Az én voltam

 

a női szakág vb 14. helyét dicsértem meg ilyeténképpen

 

 a kézi szövetség végre észhez tért és jöttment külföldi szövkapok helyett magyarok kezébe adta a szövkap posztot.

 

 

 

Előzmény: Gyönyörű petesejt (30002)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 3 napja 0 0 30003

Ez is egy filozófia, hozzám közelebb áll a "Fradicsalád" szemlélet. Itt most nem arra gondolok, hogy megint a szurkolók állítsák össze a csapatot, hanem pl. a tagsági rendszerre, a kötődés megerősítésére. Közelebb kell hozni a klubot a szurkolókhoz.

Előzmény: kézcsók udo (30001)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 3 napja 0 0 30002

Valaki a múltkor elmagyarázta, hogy a TAO tönkretette a kézit. :-)))

kézcsók udo Creative Commons License 3 napja 0 0 30001

Beszéljük át:

 

A futball és a sport közérdeklődésre tart számot. Rengetegen járnak meccsekre, versenyekre, és jóval többen nézik TV_n. Elmondható, hogy a sport a tömegszórakozás legnagyobb eleme, társadalmi igényt elégit ki, egy-egy eseményt több százezren, millióan néznek Magyarországon.

 

Ha valamire ekkora közérdeklődés van, akkor miért ördögtől való, hogy közpénzt kapjon. Tudom, olyan híres filozófusok, mint Kuncze Gábor és Horn Gyula azt próbálta beleverni a fejekbe, hogy piaci alapon kell működni, de miért is kéne? Társadalmi igényt nem elégethet ki a piac, mert ott belép a társadalommal szemben a piac igénye a pénzbeli haszon után.

 

Semmi baj a sportba kerülő közpénzzel. Ahogy a magánlakás építésébe kerülő közpénzzel és a családokhoz adócsökkentés eredményeként érkező közpénzzel. A család belügye, hogy ezt a közpénzt mire fordítja, ahogy az építkezőjé is az, hogy mekkorát és milyet épít.

 

A színházaknak is belügye, hogy közpénzből milyen darabot adnak elő. nem szól bele senki.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (30000)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 3 napja 0 0 30000

Ez pontosan így van egészen addig, amíg nem közpénzből élsz.

Előzmény: kézcsók udo (29999)
kézcsók udo Creative Commons License 3 napja 0 0 29999

Ha sarkítani akarnám azon kívül, hogy hánykor kezdődik a meccs és mikor lehet jegyet venni rá, gyakorlatilag minden belügy.

Előzmény: Gyönyörű petesejt (29998)
Gyönyörű petesejt Creative Commons License 3 napja 0 0 29998

"A Ferencváros belügyei nem tartoznak a nyilvánosság elé"

 

Mit értünk belügy alatt?

Előzmény: kézcsók udo (29995)
kézcsók udo Creative Commons License 4 napja 0 0 29997

kézcsók udo Creative Commons License 5 napja 0 0 29996
kézcsók udo Creative Commons License 5 napja 0 0 29995

Az FTC ifjú- kommunista szurkolóinak ajánlom a mai Nemzeti Sport mellékletében Gschwindt Ernő országgyűlési képviselő, FTC. elnöke, az Ipar utca Likőrgyár elnök-vezérigazgatójának kijelentését, miszerint " A Ferencváros belügyei nem tartoznak a nyilvánosság elé"

 

Arra is felhívnám a figyelmet, hogy országgyűlési képviselőként elnök-vezérigazgatója volt egy gyárnak (talán még Viktor papája sem született meg ekkoriban és mégis...), politikus volt (szégyelld magad Kubatov, behoztad a politikát a Fradiba), aki már akkor azt válaszolta arra a kérdésre, üzlet-e, és milyen üzlet a profi futball: Meg vagyok róla győződve, hogy a legrosszabb üzlet üzletszerűen kezelni egy profi csapatot.

 

Úgyhogy kedves kis liberál-anarchista szurkolótársaink, tordaibencéink, jakabpétereink, dobrevkláráink, az ótvar dumát a Vasasban kéne nyomni a továbbiakban és a munkásmozgalomban.

kézcsók udo Creative Commons License 6 napja 0 0 29994
kézcsók udo Creative Commons License 2020.01.11 0 0 29993

Hollik: A Fidesz-KDNP egyetért Orbán Viktorral

 

Örülök neki, olyan nyugtalan voltam két napja, hogy mit szól a FIDESZ Viktor szellemi fölényéhez.

 

Az önkormányzati választás óta az a véleményem, hogy Viktor nem véletlen nem szállt be a kampányba, gondolta mutassátok meg mit tudtok nélkülem. Erre csütörtökön ö is elismerte, hogy nem kampányolt.

Gyönyörű petesejt Creative Commons License 2020.01.09 0 0 29992

Nem is ez az érdekes, hanem hogy kiket.

 

Előzmény: kézcsók udo (29989)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!