Keresés

Részletes keresés

Darki Creative Commons License 1999.12.10 0 0 25
Azért jutalmazták ennyire, mert qrva jól dolgozott, azért "csak" annyi a veszteség, ha nem dolgozik ilyen jól, biztos sokkal nagyobb lenne a veszteség :o))
Előzmény: pancho (23)
korx Creative Commons License 1999.12.10 0 0 24
Darki: Értem amit mondasz, de
1. nem ismerjük a törvény teljes szövegét, hogy pontosan mire is vonatkozik, azonkivül csak tervezet, tehát még alakulhat.
2. konkrétan az HBO dekoder ügye rövidesen úgy is megoldodik, mint írtam, nekem már két éve nincs dekoderem, mert csillagpontos a hálozatom
3. nem ez lenne az egyetlen törvény amit nem lehet betartatni, van ilyen egypár
4. ennyire brutál 1984 szagú eljárásokban nem hiszek egy dekoder szintü dolog esetén, azért ennél jogállamibbak a feltételek

A 6 órával kapcsolatban: az, hogy valakit akit közelröl ismersz valahol megtámadtak, még nem jelentheted ki általános igazsággként, hogy 6 óra után mindnkinek, mindenhol félni kell.
Persze van rá esély, hogy megtámadnak, de ilyen felfogással autoba sem ülhetne az ember, mart annak az esénye, hogy balesetet szenved nagyságrendekkel nagyobb.
Ezzel nem azt mondom, hogy a közbiztonság megfelelö, de ez nem is igazán ide tartozik.

A honatyákkal kapcsolatban nagyon igazad van.

Mindezen nem is nagyon kéne golyózni, ugyanis az ember el tudja dönteni, hogy van-e 2 rugója HBO-ra(például) , vagy nincs, megéri-e neki vagy nem, és ha igen akkor kifizeti, ha nem akkor nem lemond az HBO-rol, vagyis törvénytöl függetlenül úgy jár el ahogy kell, akkor nem kell tartania semmiféle következménytöl.

Az HBO nem létszükséglet, hanem luxus, aki nem engedheti meg magának, fogadja el, hogy ez van.
Addig nyújtozkodj..., ugye...

Előzmény: Darki (22)
pancho Creative Commons License 1999.12.10 0 0 23
korx:

"...Takarodjanak azok is, meg a centerek is, az osszes multi és külföldi cég húzza innen a belét, vonjuk meg tőlük a jogokat.
Én mondjuk velük megyek..."

Nagyon fogjuk sajnálni.

Másrészt ugye te sem gondolod komolyan, hogy ha senki nem lopná a HBO-t, kábeltévét, nem potyázna a BKV-járatokon, akkor ezek olcsóbbak lennének? Annyi lenne, hogy nagyobb lét nyelnének le, de ugyanúgy sírnának minden év végén, hogy nem engedik nekik a kb. kétszeres inflációnyi áremelést. Arról persze nincs szó, hogy egy veszteséges cég - esetünkben a BKV - főnöke miért kap 5 millió forint jutalmat (érdekes, a járművezetők nem kaptak, biztos miattuk veszteséges a cég). Veszteséges cégeknél jobb helyeken inkább felelősségre vonják a főnököt, nem jutalmazzák.

Előzmény: korx (15)
Darki Creative Commons License 1999.12.10 0 0 22
Korx: Bocs, ha csúsztatásnak tűnik, de én sajnos valóban így érzem.
Szerinted milyen más módszerekkel lehet felderíteni a svarc dekódereket? Vagy besúgással, vagy házkutatással. Ja, van mégegy: önkéntes bevallás alapján, de azt hiszem ebből nem lesz sok :-)) Mert ugye ahhoz, hogy a törvénynek érvényt szerezzenek, fel is kell deríteni a használókat. Jó, tudom, nem fognak mindenkinél kutatni, na de akkor hogyan állunk a "mindenkire egyformán vonatkozással"? Minden törvény annyit ér, amennyire be lehet tartatni, a betertását lehet ellenőrizni, és a be nem tartását szankcionálni. Ha már eleve olyan törvényt hoznak, amelyről tudják, hogy a betartása ellenőrizhetetlen, illetve csak a fenti módszerek valamelyikével ellenőrizhető, akkor annak mi értelme van? Csak annyi, hogy a HATALOMnak legyen egy jollyjoker a kezében, amit bármikor alkalmazhat, a polgár feje fölött meg lebeg a damoklészi kard, hogy fenyegetve érezhesse magát, és ne a valós gondokkal foglalkozzon. No játsszunk el egy kicsit a gondolattal: Feljelentem a szomszédomat (természetesen névvel és aláírva) hogy svarc dekódert használ (tudom, én adtam neki). Kimegy-e a rendőrség? Ha nem, minek a törvény. Ha igen, mit fog csinálni? Becsönget, és megkérdezi, hogy igaz-e a dolog. Itt megint két eset lehetséges:
a.) a pofa hátracsapja a fülét töredelmesen bevallja, hogy igaz, és a humánus bíróság tekintettel a feltáró jellegű vallomásra és a vádlott bűnbánatára, megelégszik szimpla egy évvel. (jó, lehet felfüggesztve)
b.) a pofa konokul tagad. Itt megint két eset van.
b1.) rendőr elnézést kér a zavarásért, és már az ajtóból elhúz a francba. (ekkor megint minek a törvény?)
b2.) bemegy-kutat-megtalálja. (a pofa notórius hazudozó, akadályozta a nyomozást, 2év. Elértem a célomat, férj sitten, én meg nyugodtan járhatok át vígasztalni szegény magára maradt asszonykát, mert ugye működik a tanuvédelem)

Persze lehet azt is mondani, hogy csak a visszaesők kapnak majd ennyit, dehát akkor meg az egész rendőrség a visszaesőket fogja hajkurászni??? Ha pedig se nem nyomoznak, se nem büntetnek, akkor meg megint minek az egész. Vagy az is lehet, hogy nem ezen szempontok alapján nyomoznak és szankcionálnak, akkor már értem...

A 6 órának annyi a valóságalapja, hogy a lányom barátját 2 héttel ezelőtt az Árpád-hídi buszvégállomásnál akkor verték össze, és vették el a kabátját. Természetesen senki nem segített neki, és a Teve utcai rendőrpalotában az üti azzal vigasztalta, hogy örüljön, hogy ennyivel megúszta, hiszen nem törött el semmije.

Ha a honatyák zöldségeket mondanak, akkor zöldségesnek menjenek, és ne képviselőnek. Az viszont igaz, hogy mi választottuk őket, talán a következő választásnál kicsit jobban oda kéne figyelni, hiszen valóban a sorsunk függ tőlük.

off
talán nyitani kéne egy olyan topicot is, hogy ki ismer magasan kvalifikált, tisztességes, őszinte, becsületes politikust? Akárhogy is erőlködöm, Széchenyin kívül hirtelen nem jut más az eszembe...

Előzmény: korx (21)
korx Creative Commons License 1999.12.09 0 0 21
Darki: Az aránytévesztéssel egyetértek, mint korábban írtam. Az ország állapotáról közölt riportodban is van igazság.
De szólásaid ettöl függetlenül nem mentesek a csúsztatásoktól.
pl.:
"HATALOM bármikor bárkihez mehet mindenféle indok nélkül házkutatni, és börtönbe csukhat bárkit, aki nem tetszik neki, feltéve, hogy az illető nem HBO előfizető"
vagy
"Ameddig este 6-kor már nem mehetek ki nyugodtan és biztonságban az utcára"

Azért itt még nem tartunk. Ezeknek a megjegyzések enyhénszólva kevés a valóságalapjuk, és hangulatkeltö jellegüek.

A honatyák pedig köztudottan igen nagy zöldségeket bírnak mondani, föleg a Parlament folyosóján.

Előzmény: Darki (20)
Darki Creative Commons License 1999.12.09 0 0 20
Na szép kis vihart kavartam a topic nyitással, pedig nem érdekel sem a HBO, sem a kommandó, csak egyszerűen az aránytévesztés háborított fel, és az hogy a HATALOM bármikor bárkihez mehet mindenféle indok nélkül házkutatni, és börtönbe csukhat bárkit, aki nem tetszik neki, feltéve, hogy az illető nem HBO előfizető. Kicsit cinikusn hangzik? talán hülyén is? Meglehet, de nem én találtam ki, és nem is a szerencsétlen TV riporter. Az igen tisztelt jogalkotó honatya szájából hangzott el a Parlament folyosólyán a HBO-, a 3év-, és a dekóderhasználó is, tehát nem én fokozom a hisztériát. Más jogszabály előírja, hogy mindenki köteles védeni a tulajdonát, legalábbis ezért nem fizet a biztosító, ha a lakásbetörésnél csak egy zár van az ajtón. Nem lehetne ezt a HBO tudomására is hozni, szíveskedjék hatásosabb eszközökkel védeni az értékeit. Nem illene a tudomására hozni (ha még nem látná), hogy ez egy olyan ország, ahol mindent ellopnak ami nincs lebetonozva, gátlástalnul leütnek és kirabolnak, hogy a többiről ne is beszéljek. Én is maximálisan elítélem a lopást, egyetértek a szerzői jogok védelmével is, de elsősorban az erőszakos bűncselekmények irritálnak. Ameddig este 6-kor már nem mehetek ki nyugodtan és biztonságban az utcára, ameddig nem érzem magam biztonságban bárhol a saját hazámban - megyőződve arról, hogy a hatalom és az őt képviselő rendőrség mindent megtesz azért, hogy nyugodtan élhessek- addig ne fenyegessenek 3év börtönnel bárkit. Azzal meg pláne ne jöjjenek, hogy na jó jó nem fogjuk mi azt mindet kiszabni, majd meglátjuk, hogy kinek mennyit. Az ilyen pofára alkalmazható "gumitörvényekből" pedig végképp tele a hócipőm.
korx Creative Commons License 1999.12.09 0 0 19
Javits ki ha tévedek, de szerintem ezt a törvényt egyáltalán nem az HBO kezdeményezte. Mitöbb nem is igazán a kábeltévés dolgokról van benne szó, mivel -mint már írtam - a kábeltársaságok kötelezöen mindenhol csillagpontosra alakulnak. Nekem pl. már 2 éve nincs dekóderem, igy csalási lehetöségem sincs, akkor nézhetem, ha fizetek. Ezzel mindenki igy lesz 1-2 éven belül, tehát amit mondtál teljesül(t).

A hirekben ugye azt mondták, hogy ... törvénytervezet erre és erre ... PÉLDÁUL az illegális HBO dekoder .... (gyk.)
Na innentöl kezdve gyorsolvasó barátaink HBO KOMMANDÓT emlegetnek és fokozzák a hisztériát, holott lehet, hogy az HBO még most sem hallott a dologról, nem hogy köze lenne hozzá.

Szerintem ha az a szerencsétlen hirszerkesztö, nem probálta volna egy gyengén sikerült példával könnyen emészthetövé tenni az adott semmitmondó hirt nem lenne itt semmiféle topic.

Előzmény: Vajk (18)
Vajk Creative Commons License 1999.12.09 0 0 18
Ertem en.
Viszont ha nekem gondjaim vannak sajat cegem szervezettseget illetoen, nem iparkodom torvennyel (nem megoldani!!) szankcionalni.
Szolgaltat, ok. A spektrumon jo musorok vannak, ok. De a cegszervezesi hibait oldja meg maga, ne kerjen ehhez segitseget az eroszakszervezettol.
En sem kerek, ha nem mukodnek nalam rendesen a dolgok, nekiulok, kitalalok valamit.
Előzmény: korx (17)
korx Creative Commons License 1999.12.08 0 0 17
Vajk:
"Es aki fizetm az is tolvaj? Annak is ez jar?"
Nem mi csak szopunk esetleg, a többiek miatt.

Nem azt mondtam, hogy a törvényhozás most nagyot alkotott, meg egyetértek a szankcionálással, mert pl. 3 év dekóderhasználatért irreális hülyeség.
Azért akadok ki, ha valaki büszke is arra, hogy átver egy magánszolgáltatót, ezzel végül saját magát és másokat szopat meg.
Tény, hogy az állam nem szuperál valami jól, tény, hogy a legnagyobb halak vidáman lubickolnak, míg a kicsik viszik el a balhét.
Viszont ebben az országban a legtöbb ember dolgokhoz való hozzáállásával is baj van, minden szinten.
pl. Mindenki elfogadja , és aki teheti müveli valamilyen fokon az adócsalást pl. mesterember olcsóbb számal nélkül stb... Ezzel kiszursz az állammal, és ez még talán jogos is, mert menjenek az annyukba ilyen adókulcsokkal ilyen fizetések, árak és visszaforgatás mellett.
Viszont az HBO magánszolgáltató áruknak negyede ÁFA, az államnak ennyi köze van hozzá, meg annyi, hogy belepofázik, hogy mit adjon, és lenyomták a szombati szexfilmeket. Innentől kezdve ha lop tőle valaki esetleg azt éri el, hogy a cégnek nem fogja megérni és mivel nem foganatosíthatja jogait elhúz mint a vadlibák.

Az a lényeg, hogy érdemes különbséget tenni a dolgok között. Hogy nem fizeted a kötelező TV előfizetést (arra is hogy bepánikolt mindenki), kit érdekel én sem tartom igazságosnak, és nem is kapsz érte semmit, de az HBO azért, ismerjük el, szolgáltat. Ha nem is a legfrissebbek a filmek, sokat ismétlik őket(ami nem is olyan rossz), minden hétre jut pár óra szórakozás megszakítás, reklámok nélkül, stáblistával a végén. Ez nekem megér havi +1750 forintot, és nem szeretném, ha lelépne innen.

Előzmény: Vajk (16)
Vajk Creative Commons License 1999.12.08 0 0 16

""Csodálkoztok, hogy szarabb a műsora mint máshol?
Tolvajoknak ez jár.""
Es aki fizetm az is tolvaj? Annak is ez jar?

Ahogy latom meg egy olyan szegmense ez a mindennapi kis ugyeskedo letnek, amelyet igyekeznek szankcionalni. Nem megfogni, vagy megszuntetni akarjak, hanem buntetni. Mint az Apeh rendorseggel, az Internet rendorseggel. Sok ertelmetlen atszervezes, de CSAk azert, hogy buntetni lehessen. Nem a megoldason gondolkoznak, a kiskapuk megszuntetesen, azt nem, mert akkor nekik is rossz lenne. "Aki nem tetszik nekunk, arra rakuldunk valakit." Egy nevtelen feljelentes, kijonnek hazhoz es ha aranyat nem talalnak szamla nelkul, es meg a konyvelesunk is megfelelo, sot meg masolt CD-je sincs es a gepen is jogtiszta szoftverek vannak, mit lehet tenni ezek utan? Akkor utolso lehetosegkent beneznek a TV moge.

En nem a lopast preferalom, henem a szankcionalast magat. Valoban le kell ultetni valakit ezert? Hogy nem kapja meg a 3 evet? De masfelet biztos, mert a birosagnak ki van adva a "kozeppontositas".
Miert nem teremtik meg a felteteleket, hogy ez ne forduljon elo? Ez semmi masra nem jo, csk gennyeskedesre.

Előzmény: korx (15)
korx Creative Commons License 1999.12.08 0 0 15
backspace, neeem ilyen emberekre van szükség, mint te...

"Kicsit nagy az ollo a keresetek es az arak kozott"
Igen?
És vitatta ezt valaki?
Erre szokták mondani:
Nem tetszik a rendszer, csinálj forradalmat!
Azt már nem mi? Kielégít, és helyrebillenti a pénzügy helyzetedet, mitöbb, elégtétellel tölt el, hogy átb@szod az HBO-t és sporolsz 2 rugót, és még büszke is vagy rá. Szánalmas.
Te, a benzinnel mit csinálsz? Szőkíted az olajat?
Azt is kiszámoltad mennyinek kéne lennie?
Ha annyira tetszett a $4000:$23 miért jöttél haza? Fikázni?
Mindenesetre elgondolkodtam az összefüggéseken.
Az, hogy sok szemét van az országban, sokan nagyba lopnak, a vezetésről meg ne is beszéljünk, még mindíg nem kell, hogy életformává tegye egymás átkúrását.
Azért én látok fejlődést és haladást, de mindent nem lehet rögtön...

Figyelj még egy összefüggés: Miért drága viszonylag az HBO(amúgy nem is drága), mert többen lopják mint veszik és valamiből fenn is kell tartani.
Csodálkoztok, hogy szarabb a műsora mint máshol?
Tolvajoknak ez jár.
Majd, ha azt csinálja, mint a Multichoice és kivonul az országból, biztosan örülni fogtok.
Összefügést nem sokat találtam az holland paradicsom és francia gáz ügyben, de tudod mit?
Takarodjanak azok is, meg a centerek is, az osszes multi és külföldi cég húzza innen a belét, vonjuk meg tőlük a jogokat.
Én mondjuk velük megyek, de ti feszíthettek itt, mint légy a szarostalicskán és boldogok lehettek a nagy magyar pusztában, aztán ingyen nézhetitek tv helyett a délibábot.

Előzmény: backspace (12)
wired Creative Commons License 1999.12.08 0 0 13
hmmm, a ló másik oldala
"kicsit" pikírt
Előzmény: backspace (12)
backspace Creative Commons License 1999.12.08 0 0 12
szoval, hmm, igen, FIKA!

ha a kelet-nyugat masik oldalan elnek, havi $4000-bol nem fikaznek, ahogy nem is fikaztam, hanem payingeltem szepen havi 23 bucks-ot a havi korlatlan helyi telefonalasert, es 105 darab TV csatornaert, amiben nem epp muvesz csatornak voltak, de volt mit nezni (VH1, E!, discovery ch., history ch. fox, sci-fi ch. es meg sorolhatnam holnapig, persze a fele community meg shopping ch. volt). Ezt alapul veve 200-600 Ft kozott kellen lenni a telefonszamlam es kabeltv dijamnak egyutt. Na ha akkor nem fizetek az mar tenyleg! Lampavasra velem!
Nem akarok messze menni, mert az inkabb a Politika ala valo lenne, de csak gondolkozz el az osszefuggeseken, (szerzoi jogvedelem kinek a jogait vedi, bunozes felszamolasa stb).
Kicsit nagy az ollo a keresetek es az arak kozott, es en nem is csepeli ontomunkas vagyok 8 eve munkanelkul 7 gyerekkel rokkantositott asszonnyal.
Teny, meg kell vedeni a holland paradicsom termelok es a svajci csokoladegyarak, a nemet aramszolgaltatok es a francia gazszolgaltatok jogait.

ilyen emberekre van ma szukseg, meggyoztel!

no more fika es no more comment!

BS

Előzmény: korx (10)
wired Creative Commons License 1999.12.08 0 0 11
talált, süllyedt
Előzmény: korx (10)
korx Creative Commons License 1999.12.08 0 0 10
Nagyon jó kis ok fikázásra és acsarkodásra, mi?
Csak már megint a tényszerűség, és a gondolkodás hiányzik.

Ha jól emlékszem azt mondták, hogy nem lenne helyes legalizálni az ilyenfajta gazdasági bűncselekményeket, (ebben azért van igazság, nem?), mert ha belegondoltok, ez lopás. Ha ez nem lopás, az sem lopás, hogy valaki rákapcsolódik a lépcsőházban a telefonvonaladra (velem megtörtént). Persze akkor mindenki nagyon ki lenne akadva, hogy "valami szemét lopja a vonalam", de ha ti egy cégtől lopjátok az adást az már ok?

Az nem kifogás, hogy szar a műsor, ha szar minek nézed, ha nem nézed, minek lopod?
Az sem kifogás, hogy nem tuti a védelme, egy öregasszony se tuti módon védi a táskáját az utcán, az emberek többsége mégsem rabolja ki őket.
Hogy drága?
Mihez képest, 2-3 mozijegy, azonkivül döntse el mindenki, hogy van-e kerete valamire vagy nincs, jobb érzésű embernek, ha nincs pénze valamire nem lop magának.
Az, hogy súlyosabb bűntettek is vannak, és gyenge a rendőrség, szintén nem legalizálja a kisebb súlyú kihágásokat.

Azon, hogy mi az alkalmas büntetése egy bizonyos dolognak azon lehet vitatkozni. Én a konkrét esetben pénzbüntetésnél tovább nem mennék. Hogy HBO lopásért akár 3 év is adható az bizonyára nem azt jelenti, hogy mindenki annyit is fog kapni, sőt nem hiszem, hogy valaki akár 1 percet is börtönben fog tölteni illegális tvnézésért. Az HBO lopást különben is, mint példát hozták fel.

A dolog amúgy magától megoldódik, mivel a kábelszolgáltatóknak kötelezó korszerűvé tenni hálózatukat, záros határidőn belül (csillagpont, kétirányú kapcsolat, stb... pl. A környéken már szétfúrták az összes házat. Minden ajtó előtt integet egy brutál kábelvég, függetlenül attól, hogy az adott lakó éppen kábel user-e, vagy nem, elő van kiészítve)

Persze vannak illegális AM-micro antennák is, stb...

Ettől függetlenül nem hinném, komolyan kellene aggodni holmi HBO kommando miatt

KeFe Creative Commons License 1999.12.08 0 0 9
Ki lehetett az a fasz aki ezt kitalalta?
Inkabb a kedves kabelszolgaltatokat kene kotelezni serenyen a csillagpontotos rendszer bevezetesere es akkor nem kene dekoder sem + a "kaloz" nezok sem okoznanak gondot.
backspace Creative Commons License 1999.12.08 0 0 8
BOCSESZ! elozo hozzaszolasom kapkodas es figyelmetlensegem kovetkezmenye, tehat figyelmen kivul hagyando.

BS

Előzmény: Vajk (6)
backspace Creative Commons License 1999.12.08 0 0 7
Marmint mire gondolsz?
1. raditechnika
2. kocsilopas-kimagyarazkodas
3. fustado

BS

Előzmény: Vajk (6)
Vajk Creative Commons License 1999.12.08 0 0 6
Ezt honna veszed,megtudhatnam? Ugyanis annyira hihetetlen, hogy ketkedve kell fogadnom...
Előzmény: Darki (-)
backspace Creative Commons License 1999.12.07 0 0 5
Persze a musor tragya, de sajna vannak megtragyabb adok. Ket rossz kozul pedig ...
Dekoder, hat mar ez a szo is nagyzolas, egyebkent nem edzsbio dekodert kell epiteni, hanem zavarszurot, ahogy azt a radiotechnika is lekozolte, kapcs.rajz, epites, stb.
Ja hogy attol en nezhetem az edzsbiot?
Ameddig ha a kocsimat ellopjak es az engedelynelkuli hasznalat vagy mi a fene, addig ne ugassanak. Aztan mikor jon a fustado? Tudtok valamit?

bs

Darki Creative Commons License 1999.12.07 0 0 4
No, hát éppen ez az, gyenge a műsor, de ezzel egyenes arányban drága, és a védelem is gagyi. Mi van olyankor, ha otthon a saját lakásomban sk. 3 tekercsből, pár kondiból összelapátolok egy szűrőt, mert a szomszéd villanyborotvájától szikrázik a kép, akkor már kockáztatom is a 3 évet? Arról meg nem én tehetek, hogy más zavarjeleket is kiszűr :o)))) Engem ez az egész kísértetiesen emlékeztet az ötvenes évekre, amikor elég volt ráfogni valakire, hogy Szabadeurópát hallgat, már el is kefélték. Arra megy ki a játék, hogy bárki feketeseggűnek a lakásába be lehessen menni: Jóestétkívánok ugye svarc dekódert tetszik használni??? Neeem? Nembaj majd mi megtaláljuk... Más módon hogyan lehetne bizonyítani az egészet? MINDENKINEK BE LEHET DUGNI A ZABSZEMET A SEGGÉBE, HOGY JÓ LESZ, HA RENDESEN VISELKEDSZ, MERT BÁRMIKOR JÖHETÜNK DEKÓDERT KERESNI. No persze ez ellen is van biztos védelem, csak elő kell fizetni a HBO-ra. Ennyit csak megér a "biztonság".
Előzmény: jo_lenne_tudni (3)
jo_lenne_tudni Creative Commons License 1999.12.07 0 0 3
Meg regen kisuttoro koromban sokat gyartottam, de ennek mara mar vege. Unom a majkremet.... :-)

Masreszrol, ha ennyire egyszeruen egy sima lyukzaroval tokeletesen lehet nezni a musort, sot akar joban is, mert egyszer ramertunk woblerral, es jobb volt, akkor miert ne... csinaljanak jobb vedelmet. pl. csillagpont. Igen sokba kerul, de az is megoldas lenne, ha nem 1000-1500 huf lenne az elofizetes a tobbi kabeldijon felul. Orulhetnek, hogy valaki elofizet ra, hiszen sok minden mas elveszi az emberek idejet, sok uj tvcsatorna, olcsobb net is sokakat vonz stb.

Laci Creative Commons License 1999.12.07 0 0 2
:))))))))))))))))))))))))))

Ez a gond itt, hogy a mi adónkon megfizetett rendőrség is ott szeret dolgozni, ahonnan jön a pénz (mert az HBO nyílván tejel ezért).

Na nem mintha egy filmet is láttam volna HBO-n, csak úgy jött.

Papírtigris Creative Commons License 1999.12.07 0 0 1
Mi a túrónak kell nézni a gagyi HBO-t. Nem ér egy kalap szamócát sem. Én már azt is 10 évre büntetném, aki dekóderesen nézi.
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.07 0 0 0
HB0
Darki Creative Commons License 1999.12.07 0 0 topiknyitó
A Fiúk a Bohócstadionban most azt tárgyalják, hogy az illegális HBO dekóderek használóit 3 év, a készítőit pedig 5 év börtönbüntetéssel kínálják meg. Na brávó. Ha félholtra vernek az utcán és kirabolnak, a derék, becsületes rabló sem kap ennyit. No persze, azt is csak akkor, ha elkapják, de ennek kicsi az esélye. Mi lesz a helyzet a dekóderrel? Valamelyik jóakaród -természetesen névtelenül- befúj, és már visznek is, küldheti a család a kenyérbe'sült reszelőt. Nem értek hozzá, de rendőröknek nem a betörőket, rablókat, gengsztereket kellene üldöznie. Ja, tudom, arra nincs rendőr. Erre majd lesz. Az HBO KOMMANDÓ. És ha mindenkit elkapnak, lesz-e elég börtön, vagy majd építenek újakat, külön HBO-soknak. Nem lenne egyszerűbb és tisztességebb, ha az előfizetési díjat az átlagfizetéshez arányosítanák és akkor ki nem sz@rná le mondjuk havi 50 Ft esetén a svarc dekódereket???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!