Sokszor hallhatunk ilyen kapcsolatokról, hogy "- se Veled, se Nélküled-". Talán tapasztalataink is vannak a témával kapcsolatban. Beszéljük ki ezt a faramuci, már-már idegtépő helyzetet :).
Igazából mérlegelni kell,hogy mennyi pozitivum,és mennyi negativum származik egy kapcsolatból,és ez alapján kell dönteni. Egyértelmű ha több a baj mint a jó élmény akkor bármennyire is rossz:VISZLÁT Inkább menjen külön az ember mithogy rámenjen más elmebajára
Én az emberemmel pont ilyen se veled, se nélküled szituban élünk. Ő a kocsmában vígasztalódik én szeretek egyedül lenni, így nem zavar, sőt egyre jobban élvezem mikor nincs itthon. Az iszákossága a konfliktus forrása már évek óta, de ebből nem tud kivetkőzni. Már minden trükköt kipróbáltam, csak azt értem el vele, hogy idegileg kikészültem. Most mrá eljutottam abba a fázisba, hogy ne érdekel mit csinál. Csak az a kérdés foglalkoztat, hová tartunk. Egyre többször érzem úgy, hogy nem is együtt csak egymás mellett élünk. De rendszerint túl szoktunk jutni ezeken a hullámvölgyeken, akkor minden szép és jó, eltart egy darabig, aztán kezdjük elölről..
Hú de régen írtam ide, és már ne is tudom hogy miért.:-)
Az biztos hogy nálam nincs csikicsuki. Mindig nagyon pontosan tudom hogy kit akarok vagy kit nem, illetve kit mennyire. Lehet hogy ez másoknak furcsa, és nem így működnek. Nekem meg az furcsa ha akarnak valakit és nem tesznek meg mindent, vagy ha nem akarják, de azért vergődnek valami homályos okból.
Ah! Hat igen, akkor az nem egy hazassagszagu dolog, tenyleg. Ott, meg nalam is inkabb az van, sok jo dolog van, de sok rossz is. Mikor egyutt. Mikor kulon az pedig nem jo.
Semmilyen?! Azt mondtam: 'szakitottak, osszejottek'. Az osszejottek szo az pozitiv, az mar valami. A semmilyen az olyan, mikor mar nem erdeklik egymast, akkor mar nincs 'se veled, se nelkuled', akkor mintha a masik nem is letezne. Amig 'se vele, se nelkuled' addig meg nagyon is a masik hatasa alatt allnak, addig meg van valami. Csak van mas valami is (valamik) amit nem tudnak se megoldani se elfogadni. Ha sikerul megoldani, akkor jon ujra a heppi. Hat nem?
Szerintem se feltétlen női dolog. Mindkét nem megítéli mi tetszik és mi nem a másikban, a viselkedésében. Aztén néha a pozitívumok és negatívumok közel egy súlyban jelentkeznek valamiért (akár mert idővel változik, vagy kezdjük megismerni az illetőt a rózsaszín felhős időszak után). Szerintem akkor jön el a topikcím szerinti állapot mikor a tetszik / nem tetszik dolgok egyensúlyközeli állapotba kerülnek, leginkább a negatív tartományba billenve. Aztán ez egy idő után végleg elmegy negatívba és agyő, vagy visszatornásszák a felek és heppi. Talán mi pasik hajlamosabbak vagyunk kevesebbet tökölni dolgokon, hamarabb döntünk aztán heppi vagy agyő, a topikcím állapot elhanyagolható ideig tart, míg a csajok mintha átlagban többet hezitálnának ilyenen, plusz tovább próbálnák a negatívba fordulót is visszabillenteni, környezetemben a csajok hajlamosabbak tartani a kapcsolatot, náluk jobban előjön. Nálam pont most billent a dolog a negatív irányba a hölgyeménynél egy hosszú hezitációs fázis után, a kivételt képviseltem most. Meg tudok egy cimboráról is, ők már évek óta csikicsukiznak egymással, nem is követjük már épp hol tartanak, reménytelen. Náluk ebből házasság lesz. : )