Keresés

Részletes keresés

Bubbble Creative Commons License 2009.10.08 0 0 43
Szia!
Megvan még Neked a regény gépen? Bár látom már 5 éve beszélgettétek ezt :D én csak most találtam rá a topikra és érdekelne a könyv. Régebben megvolt nekem eredetiben, de valahogy elkallódott.. :S
Előzmény: concerto (31)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.11 0 0 40
Üdv!

Olvastam a könyvet, király volt.
Láttam az ősi filmet, keráj volt.
Láttam a folytatásait, gyökerek voltak.
Láttam az új verziót, és egy értékelhető jelenet azért volt benne:
Thade szétnyitja a gyér tag pofáját, belenéz, azt megkérdi "Van itt bent lélek?"
Ez a jelenet irtó klassz volt.
A többi feledhető...

concerto Creative Commons License 2004.02.08 0 0 39
Pontosan.:-)
Előzmény: -boneheaD- (38)
-boneheaD- Creative Commons License 2004.02.07 0 0 38
Készült 5 rész [az eredeti, Heston-féle változattal együtt], 1 remake [Tim Burton], és egy tv-sorozat. Meg talán rajzfilm. Sztem ennyi.
Előzmény: Tamburasmajor (37)
Tamburasmajor Creative Commons License 2004.02.06 0 0 37
Hali!
Úgy tudtam, hogy a Majmok bolygója két részes, a TV-ben pedig 4. rész is volt. Akkor hány részes végeredményképpen, tudja valaki?
-boneheaD- Creative Commons License 2004.02.05 0 0 36
Ha esetleg valakit érdekelne:

Planet of the Apes (35th Anniversary-Dts) (1968)

Nagyon jónak tűnik!

jack25 Creative Commons License 2004.01.23 0 0 35
Hello!
Szeretnem ha elkuldened nekem a majmok bolygolya rtf/filet a cimemre walker@enternet.hu -ra.
Előzmény: concerto (31)
-boneheaD- Creative Commons License 2004.01.23 0 0 34
Done.
Tényleg jó volt, nem bántam meg, h elolvastam. A csattanó is klassz, bár szvsz vhol sejthető, különösen, ha tudja az ember, h nem ugyanaz, mint a moziváltozatban. :)
Mindenesetre, jobban belegondolva, tényleg durva.
Előzmény: -boneheaD- (33)
-boneheaD- Creative Commons License 2004.01.20 0 0 33
Nos, kemény 250 pénzért magamhoz vettem a könyvet, mert itthon már nem találtam, nem tudni hova tűnt. Mindegy. Holnap, v holnapután elolvasom.
-boneheaD- Creative Commons License 2004.01.19 0 0 32
Hm, akkor lehet, h mégiscsak adok neki egy esélyt.

Imádom a csattanókat. :)

Előzmény: Tim the Enchanter (30)
concerto Creative Commons License 2004.01.19 0 0 31
Amayyudan,

melyik verzió kell? .rtf 134KB(zippelve) vagy e-book 162KB(ugyancsak tömörítve)? Az utóbbihoz kell külön szoftver, amivel olvasni tudod.

Előzmény: amayyudan (28)
Tim the Enchanter Creative Commons License 2004.01.19 0 0 30
Nagyon nem!

És a cselekmény is különbözik kissé: a főhős nem lövöldözik össze-vissza a végén, hanem megpróbálja érvekkel meggyőzni a majmokat.

Előzmény: -boneheaD- (29)
-boneheaD- Creative Commons License 2004.01.19 0 0 29
Ezek szerint nem ugyanaz a csattanó, mint a Heston-féle filmben?
Előzmény: Tim the Enchanter (27)
Tim the Enchanter Creative Commons License 2004.01.18 0 0 27
Pedig nagyon jó, szerintem még jobb mint a film.
A végén van egy akkora csavar, ami teljesen kiüti a felkészületlen olvasót.
Vedd rá magad, megéri.
Előzmény: -boneheaD- (26)
-boneheaD- Creative Commons License 2004.01.18 0 0 26
Köszi, de nem élek vele; már lett volna lehetőségem elolvasni, csak sose érdekelt annyira.
Előzmény: concerto (25)
concerto Creative Commons License 2004.01.18 0 0 25
Ha érdekel a regény, nekem meg van .rtf(Word), vagy e-book verzióban (magyarul).
Előzmény: -boneheaD- (23)
concerto Creative Commons License 2004.01.18 0 0 24
Az 5+1-es kiadást azért vettem meg, mert így elég jó áron hozzájuthattam az összes filmhez(kiváló minőségben) + 1 lemezen csak háttérinfo van(keletkezési körülmények, hogyan, miből, miért stb.). Gyerekkori emlékeim vezéreltek.:)
A Tim Burton-ös verziót nem láttam a moziban, és kiváncsi voltam rá, mi újat tud mutatni, ezért van meg.
Egyébként nem azt mondtam ,hogy totál szarok, csak van mit kritizálni rajtuk.
A regény amúgy csak részben egyezik a filmmel, és az eredeti Heston-os film nem is sci-finek készült.
Előzmény: -boneheaD- (23)
-boneheaD- Creative Commons License 2004.01.18 0 0 23
Most nem azért, de ha nem tetszett, miért van meg dvd-n? [a sorozat, meg a TB-féle borzalom is]

Itt egyébként totál nem arról van szó, h hány éves a film, ezeknél sokkkal régebbi alkotások is képesek arra, h ma is élvezhetőek legyenek.

A regényt nem olvastam.

Előzmény: concerto (22)
concerto Creative Commons License 2004.01.18 0 0 22
Nekem meg van ez a DVD(5+1 lemez), valamint a Tim Burton-féle kétlemezes DVD is. Gyerekkoromban láttam először a filmeket, és akkor nagyon rajongtam értük. Mai felnőtt szemmel már kicsit máshogy értékelem őket, de azért nem szabad elfelejteni, hogy harmincéves filmekről van szó!:)
A regényt olvastad?
Előzmény: -boneheaD- (21)
-boneheaD- Creative Commons License 2004.01.18 0 0 21
Igen, azóta utánanéztem amazon.com-on, megjelent egy DVD, ami tartalmazza az 5 részt - szal hivatalosan tényleg kvintológia [?]. :)

Amúgy ja, az egész jelenségből a Heston-féle film ér valamit [sőt, az szvsz nagyon is jó], a többi teljesen felesleges volt. Bár, visszatérve az amazon-ra, ott ahogy néztem a vásárlói véleményeket, eléggé pozitívan nyilatkoztak...rejtély.

Előzmény: concerto (20)
concerto Creative Commons License 2004.01.18 0 0 20
Tudomásom szerint a Majmok Bolygója filmsor 5 filmből áll. A tv-ben (helytelenül) 6. résznek nevezett film a tv-sorozat indító része. Ha jól emlékszem 14 részt vetítettek, mielőtt le vették volna a képernyőről.
Egyébként a Charlton Heston-os első film volt szerintem igazán jó, és ahogy a folytatásoknál lenni szokott egyre pocsékabb lett.
A Tim Burton féle feldolgozásban nekem a maszkok tetszettek leginkább, maga a sztori és főleg Wahlberg Márk színészi alkotása elég gyatra.
Előzmény: -boneheaD- (13)
-boneheaD- Creative Commons License 2003.12.27 0 0 19
Az 5. részről egy sor [forrás: imdb]:
"The final chapter in the incredible Apes saga. The most suspenseful showdown ever filmed as two civilizations battle for the right to inherit what's left of the earth!"

:D

-boneheaD- Creative Commons License 2003.12.27 0 0 18
Nna, rettenet tré volt :], bár nálam kb az előzővel egy szinten mozog.
Egyébként számomra az egyetlen értékelhető dolog maga a történet volt: persze csak akkor, ha túl tudunk lépni azon, h az eredeti filmnek aztán tényleg nem volt szüksége folytatásokra. Szóval én annyit értékeltem benne, h legalább következetes volt, kikerülte az időutazásos sztorik buktatóit.

A film közben amúgy azon gondolkodtam, vajon mi motiválta a készítőket a forgatás során? :] A $? Nemtom, sztem nem lehetett túl kifizetődő...

-boneheaD- Creative Commons License 2003.12.27 0 0 17
Én lekéstem, csak most kapcsolódtam be. Azé' még várok, hajt a kíváncsiság :]
Előzmény: enf (16)
enf Creative Commons License 2003.12.27 0 0 16
A mai rész annyira alulmúlhatatlanul ócska hogy nem vagyok képes tovább nézni.
alric Creative Commons License 2003.12.27 0 0 15
Nem is jársz messze az igazságtól, ugyanis tévésorozat is készült, sőt rajzfilmsorozat is.
Előzmény: enf (14)
enf Creative Commons License 2003.12.26 0 0 14
Szép lassan kiderül hogy több részes mint a BK :)
Előzmény: -boneheaD- (13)
-boneheaD- Creative Commons License 2003.12.26 0 0 13
Csak azért hoznám fel a topicot, mert láttam a tv újságban, h van 6. rész is! Nem térek magamhoz, vazz! :]]
Előzmény: -boneheaD- (12)
-boneheaD- Creative Commons License 2003.12.21 0 0 12
Ja, elég durva. Mindenesetre röhej, de engem továbbra is vonz kicsit a dolog, szerintem ha nem felejtem el, megnézem jövő héten is, egyszerűen érdekel, mit hoznak ki belőle :]
Előzmény: enf (11)
enf Creative Commons License 2003.12.21 0 0 11
5. rész? azért ez nem semmi négyszer elvarrják a szálakat és megint folytatják...
Előzmény: -boneheaD- (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!