Keresés

Részletes keresés

mizchris Creative Commons License 2009.07.18 0 0 6980
Ó, szencséééééééges....... :DD
Én mondjuk most láttam egy Lost 5. évad hirdetést a reteken, és közben egyre hajtogattam: John Locke, marry me in another life :DDDDDD
Előzmény: Törölt nick (6979)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.18 0 0 6979
Rég volt már Josh, de most itt vannak az új Davidoff reklám forgatásáról a képek + a plakátok.

A blogomra tettem be, mert ott szép nagyok maradnak a képek, nehogy lemaradjunk a kisebb részletekről sem ;)

Josh és a tenger
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.17 0 0 6978
Vicctízperc.

http://modoros.blog.hu/2009/07/01/olvasoi_rovat_modorbloggerek_2

"Elvont vagyok, úgysem értesz meg-blog"
Rózsaszín virgoncságom fémízű sötét kalapáccsal veri szét a jeges üresség, mely lelkemet örökérvényű, halálos hálóval szövi be...

"Izzadtan próbálok jó fej lenni-blog"
Voltam partyzni, és akkor Nikike, meg Juci smároltak és akkor én is smároltam mindkettővel, és akkor a Zotya aszongya kiráá vagy geziii!

"Újságíró leszek, de a maníros felsőbbrendűségi komplexusom már megvan hozzá-blog"
Emiatt persze naturális kijelentenünk, hogy a kvázi legnagyobb ellenzéki párt ilyetén kijelentései erősen a kormánypárt írányelvei felé tendálnak, ami sz.v.sz. erkölcsileg nem vállalható programtervezet. Gratulálok, ez aztán a kampány, fiúk!

"Társadalmi nagyágyú vagyok-blog"
Találkoztam Sanyival, aztán Katika is befutott, és lementünk a pubba, ahol Zoli, Géza, Lajos, Évike, Zoárd, a Kovi, meg Anasztázia is jelen volt. Persze engem mindenki ismert.

"Meg-nem-értett költő vagyok-blog"
Halál... és sötét.
Múló pina szaga terjeng a fojtó dzsungelben,
ami a lelkem.

Átszakítja a válasz csendes leplét.

"Szerelmes vagyok, de akkora madár, hogy nem tudom hol kezdjek neki-blog"
Ma ott volt ő is. Láttam a másik asztalnál. Azt akartam mondani, "szia", de aztán mégis elővettem a telefonom, és tetriseztem. Ez biztos hatni fog.

"Specifikus, más számára érthetetlen dolgokat írok, ettől vagyok jó arc-blog
A Béla azt mondta, hogy a D4 jó lesz, de szerintem mégis a hatodik variánst kellene cirkumveniálni, hogy ne ütközzön a Z23-as terv hatodik pontjával. Remélem igazam, lesz.

"Féltékeny nő vagyok, és erről másnak is tudnia kell-blog"
Ma találtam egy esemest a telefonjában. "Hívj fel", és egy hetvenes szám. A volt nőjének is hetvenes a száma. Megölöm azt a kis kurvát.

"IRC-buzi vagyok, és büszke rá-blog"
Na jah, wazze. Naon LoLLer a szitu, Gabee és Niky16 privztek, /me meg not happy, & maj' /me slaps @Gabee around with a large trout. Csak nehogy kickbanneljenek. Nah, off.

"Bármilyen netes hülyeségre rábukok, mint gyöngytyúk a takonyra-blog"
Háttárpád bissztoss jó munkásember, ee nekem bódottá, me' Sándor vagyok, temeg Buzi-e Vagy?

"Filmkritikus vagyok, legalábbis igyekszem, hogy annak nézzenek-blog"
Nagy könnyelműség lenne azt mondani, hogy ez a film *jó*, hiszen az ImDB fórum is csak 6,43-ra taksálta, egyébbként is olyan a szerelmi vonal, mintha meghámozták volna az "Elfújta a szél" (Rendezői változat!) 65-83. perceinek intervallumába eső eseményeket. Tarantino persze...

"Teátrálisan szuicid csaj vagyok, de csak apuci villanyborotváját találtam a fürdőszobában-blog"
Már nem bírom tovább. Mi értelme? Miért létezem? Mindenki utál. Senkinek nem hiányzom. Majd meglátják, ha már késő lesz. Megyek, beveszek egy marék Polyvitaplexet, és ráiszom egy nagy adag Schlossgoldot.

"Nyúlom a Tóta W. stílusát, ettől laza leszek-blog"

Hát mit képzelsz, te seggszagú pocok? Attól hogy vasárnap reggelente öblös fingásokat eregetsz a nappaliban, médiasztár leszel? Schiller meg Goethe mehetnek libikókázni a könyvtár hátsó polcára? Geci.

"Szittya Turáni harcos vagyok, egyébként is vesszen Trianon-mentalitás-blog"
Néztem őket. Hús és színes tollboák. Árpád apánk térdre esne a látványtól, és égbe nyújtott kezekkel kiáltana, MIÉRT? Ez is a kampósorrú nagytőke, és a cionista összeesküves mellékterméke. Hozom is a bézbólt, és rendet teszek, Géza fejedelem nevében.

"Akkora blogger vagyok, hogy már csak egy mondatot böffentek oda, azt is zabálni fogják-blog"
Ma levágtam a lábkörmöm.

"Próbálok egyedi lenni, azáltal, hogy a dadaizmusnál is hülyébben írok-blog"
Lóóófasz
Lóóófasz
Lóóófasz
Lóóófasz
Lóóófasz
Lóóófasz
Lóóófasz
ahha, ahhaaaaaaa

"Túl sokat használom az ICQ-t, illetve az MSN-t-blog"

zuzu16 mondja :
jahh :D
zuzu16 mondja :
írok blogpostot :)
zuzu16 mondja :
Trendi :))
zuzu16 mondja :
meg minden :O

"Eredetinek gondolom, hogy tizenöt éves, kövérkés gótkislány létemre hatszázéves vámpírnak adom ki magam-blog"
Belenéztem a tükörbe, és halott fehér voltam...izé, nem látszottam. Aztán ittam vért, és eltorzult az arcom. Meg lettem átkozva, és ez trendi.

"Tourette-kórban szenvedek-blog"
Ne legyek kibaszottul ideges? Hát a jó édes hathengeres lapraszerelt kurva anyja faszát annak, aki szétbaszottul kibaszott a baszott baszásom baszásával, bazmeg."

"Tarisznyás Tankcsapdarajongó-blog"
Elhagyott, mint a kifutópályát a gép.
Úgyhogy lementem a Kiskancsóba, és addíg ittam, míg az asztalra nem aludtam, nyáladzva.
Rock and roll!

"Tökélyre képeztem magam valami távol-keleti baromságban, és most életmód-tippeket osztogatok-blog"
Természetesen a barackszín falak harmonizálnak a tegnap felhelyezett sárkányos szélcsengővel. Még egy pár kristály, egy csobogó, és máris pompás lesz a Chi-áramlás!

"Alacsony költségvetésű, technikailag analfabéta rapper/dj/gitáros..stb-blog"
A péntki partyn egy kazettás magnó, egy pendrive, és nagymutter bakeliteinek szkreccselésével kajak király partyt nyomtam. Voltak ilyen szettjeim, és az Alíz DJ számára tök jól rángattam a mami Mócár Mozsár Mo' Zaar-T lemezeit. Nikkynek kajakra bejött, bár ő bedobott egy ekit is.

"Túl sok NŐK LAPJÁt olvasok-blog"
Néztem a kicsi, maszatos pofiját. Mintha egy angyal tekintett volna vissza, barna, őzikeszemeiben a fiatalság kacagó életszeretete tündökölt.
Menned kell, mondtam, és akkor nyugodtam bele, hogy ez a világ rendje.

Marcikának tényleg pisilnie kellett.

"Már hatszor füveztem, ezért kódolt nyelvezeten közölnöm kell a világgal, micsoda egyéniség vagyok ettől-blog"
Küldtünk egy lájtost, de Totó behaluzott tőle, úgyhogy Májki csavart egy flesselős-lejövőst. Zsír szétcsúsztam tőle.

"A nyolcadik bé osztály durvább, mint a Dallas-blog"
Vivien azt mondja Vanessza háta mögött, hogy Márkónak kicsi, de nem is láthatta, mert akkor jött be az ofő. Krisztofer Szabrinával jár, de titokban Dzseniferre hajt, aki viszont Zsüliennel kavar. Zsanett meg egy ribanc.

"Ifjú menedzser vagyok-blog"
A HR részleg átfaxolta a weekly reportot, emiatt delay állt be a squash-match, és a business consultation meetingben. Ha ez kihatással lessz a Senior Staff training Brainstorming schedule-jára, akkor hozzávágom Claudiához a notebookom.
Viszont good news, hogy a mostani schedule mellett Novemberre meglesz az első infarktusom. Ez meg ugye jól néz ki a CV-mben, és lehet hogy raise is lesz.

"Szifonszemüveges rendszergazda vagyok, nagyon rámférne egy kiadós dugás-blog"
-=DoZeR!=- aszonta, hogy az új 6.23-as Debianban mountolható filetable allokációk lesznek, és a CS-szerver stabilabban fut, mint a 0.433-as verzión. A 'Jenna Jameson és Rocco' meg 80%-os letöltésen van.

"Tudtomon kívül egy életre vérgeci cseszegetés áldozatává teszem a pasimat, ha a haverjai megtalálják a naplómat a neten-blog"
Mucmuc megsimizte reggel a pocimat, és behozta a mamuszkám. Csinált fini-mini rántottát, és adott pici-puszikát, mielőtt elment a dolgozóba.
Óóófi Creative Commons License 2009.07.17 0 0 6977
LOL időm lenne, de témám nincs...és/vagy humorérzékem :DDD
Előzmény: mizchris (6976)
mizchris Creative Commons License 2009.07.17 0 0 6976
Igen, nekem is!!!! :) Valaki, akinek sok ideje van? :D
Előzmény: Óóófi (6975)
Óóófi Creative Commons License 2009.07.16 0 0 6975
Hiányoznak a jó kis képregények :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.27 0 0 6974
Mark Pellegrinóval kapcsolatos hír (és bizonyos szempontból spoiler is, bár nem tudom, mennyire, szóval hagyok szünetet):

S

P

O

I

L

E

R

?

Mark a jövő évadban visszatérő szereplő lesz a SupNatban, méghozzá nagyon: ő lesz Lucifer.

Hát, azért ez azt hiszem, sokat elárul Jacob sorsáról is. Mondjuk, nem nagyon volt kétséges.
Előzmény: mizchris (6967)
mizchris Creative Commons License 2009.06.16 0 0 6973

Ó,köszi!!! Direkt úgy jöttem fel a netre, hogy az első dolog, amit megkeresek a fórumozás után a Matt Fox interjú, és tessék :D

a pali iszonyú vékony, és magas, a tévében legalább húsz kilóval vastagabbnak tűnik, így szemtől szemben egyáltalán nem olyan macsós, sőt.
Ó, thank God, tehát valóban gorgeous :))

Kiderült hogy tetszik neki Magyarország, mert arra a Wyoming állambeli farmra emlékezteti, ahol felnőtt.

Cowboy :)) El tudnám képzeli egy rodeón, az szentigaz.

Ha felkérnek egy film forgatására, és mondjuk októberben el akarok menni az apámmal két hétre a hegyekbe

Úristen, látszik rajta, hogy ilyen quality time father-son bonding típusú csávó, aki a suliban mindig büszkén ment el apukájával a father-son napokra. :)) Szeretem az ilyen fickókat, van egy elméletem, miszerint a férfiember akkor jó férj-alapanyag, ha tiszteli az apját és viszont, és eddig még mindig beigazolódott a környezetemben a dolog. Lásd az én férjem :)

Nehéz lehet amúgy hat évet úgy eltölteni valahol, hogy közben folyton a saját vadregényes tájad után vágyódsz, nem irigylem őket.

Ami a kérdés második felét illeti, egyáltalán nem tartok ettől, szerintem Hollywoodban pontosan tudják, mire vagyok képes, ezért kaphattam meg a rosszfiú szerepét a Vantage Point (Nyolc tanú) című filmben is.
Ezt nem kellett volna elolvasnom, most akartam megnézni a filmet :DDDD

Szereti William Hurt-öt. Imádom ezt a pasit, milyen jó ízlése van :))

Jó kis interjú ez, legalább tudom, mit szeretek ebben a pasiban, már annyira kezdtem berágni Jack-re, hogy szegény Matt is veszélybe került :))

Köszi, Aribeth, hogy betetted az interjút.

Előzmény: Törölt nick (6972)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.16 0 0 6972
Interjú Matt Foxszal:

Matthew Foxnak elege van a tévéből
Kerekasztal-interjú
2009.06.16. 12:00 - sixx

Ugye ismerik az olvasók azt a közhelyet, miszerint a tévében mindenki magasabbnak tűnik, mint a valóságban? Nos, Matthew Fox, a Lost című kiváló sorozat egyik főszereplőjét, az önfejű Jack Shephard dokit alakító színész esetében ez első látásra megdől: a pali iszonyú vékony, és magas, a tévében legalább húsz kilóval vastagabbnak tűnik, így szemtől szemben egyáltalán nem olyan macsós, sőt.

Az AXN jóvoltából Fox nálunk töltött két napot, melynek során részt vett egy koktélpartin, ahol nagyon jól érezte magát, majd adott egy sajtótájékoztatót, és leült beszélgeti a hazai média képviselőivel. Kiderült hogy tetszik neki Magyarország, mert arra a Wyoming állambeli farmra emlékezteti, ahol felnőtt. A Lost utolsó jelenetének titkát valóban ismeri, és ha még egy cigit elszívott volna velünk, ki is szedjük belőle. Kerekasztal-interjú.

Fog a Lost befejezése után még tévésorozatban szerepelni?

Kizárt dolog. Félreértés ne essék, nagyon hálás vagyok a Lostnak, kiváló karaktert, szerepet kaptam benne, amit nagyon szeretek játszani, de ez volt a második olyan tévés melóm, ami hat évadon át tartott, és úgy érzem, letettem már annyit az asztalra, hogy a saját sorsomat, időbeosztásomat én irányítsam, ne aszerint éljek, amit mások diktálnak. Ha felkérnek egy film forgatására, és mondjuk októberben el akarok menni az apámmal két hétre a hegyekbe, akkor megtehetem, hogy csak azzal a kikötéssel mondok igent, hogy elengednek. Ha tényleg én kellek nekik, akkor megoldják a dolgot - ez egy tévésorozat forgatása esetében elképzelhetetlen. Minden perc be van osztva augusztus 22-től április közepéig, akkor van szünet, ha erre engedélyt kapunk.

Mikor lesz a Lost utolsó forgatási napja?

Mivel az utolsó évadban 18 órányi anyagot veszünk fel, azaz a 16 részes szezon első és utolsó része is dupla, kétórás epizód lesz, kicsit később a szokásosnál, április közepe felé. Általában április első hetében már szabadok vagyunk.

A forgatás után Hawaii-n fog pihenni egy kicsit?

Frászt, 17 másodperccel az utolsó jelenetem után már a repülőn ülünk a családommal. Ezt nem azért mondom, mert bajom van Hawaii-val, vagy nem szeretnék ott dolgozni, de hat év elég volt belőle. Oregon államba költözünk, ott vettünk egy farmot, közel a szüleim birtokához. Azért is tetszik Magyarország, mert amikor a gép szállt le, láthattam, mennyi mező, szántóföld, legelő van vidéken, ami a gyerekkoromra emlékeztetett. Ráadásul egy élmény lesz ismét olyan helyen élni, ahol a négy évszak jól elkülöníthető egymástól.

Szokott más sorozatokat is nézni? Követi a trendeket?

Jó lenne, bár nagyon van rá időm. Amit legutóbb láttam, az a Drót című sorozat volt, nem tudom, ismerik errefelé?

Persze, kiváló sorozat.

Az biztos. Egy haverom hónapokon át nyüstölt azzal, hogy “ember, ezt meg kell nézned, ilyet még nem láttál”, de valahogy nem volt rá érkezésem. Nemrég elküldte nekem az egész sorozatot DVD-n, nekiültem, és nem tudtam felállni a tévé elől. Én még ilyet életemben nem láttam, komolyan mondom. Ilyen jól megírt, mély emberi drámával sem a tévében, sem a filmek világában nem mindennap találkozik az ember. Omar a legjobb tévés karakter, akit valaha láttam, a fickó megigézett. Michael Kenneth Williams alakítja, aki egy zseni.

Azt mondta, nem akar tévésorozatot forgatni. És ha David Simon, a Drót készítője kéri fel?

Hű, ezzel most megfogott. Jó kérdés, mert neki nagyon nehéz lenne nemet mondani. A Drót előtt írt egy könyvet is ugyanerről a témáról, azaz Baltimore mindennapjairól a drogosok és az őket üldöző rendőrök szemszögéből, az is eszméletlen jó lett (Homicide: A Year on the Killing Streets), a sorozaton is látszik, hogy alapos, átgondolt munka. Elgondolkodnék az ajánlaton, az biztos. A Drót nem network, hanem kábeles sorozat volt, így csak 13 rész készült belőle évadonként, ami jóval lazább, mint egy országos adóra készülő sorozat esetében. Igen, azt hiszem érdekelne a dolog.

Jack karakteréről mindenkinek az jut eszébe, hogy ő a tipikus hős. Nem fél, hogy beskatulyázzák, és Hollywood már csak ilyen szerepekre kéri fel?

Először is, szerintem Jack nem az a kimondott hőstípus, mármint a szó klasszikus értelmében semmiképpen nem az. Az elején ő volt az, aki összeszedte a népet, és vezette őket, ez igaz, de hálistennek az írókkal együtt úgy szétszedtük, hogy az valami hihetetlen. A pali a negyedik évadban ott áll egy hídon és megbocsátásért könyörög, mert éppen öngyilkos akar lenni, telenyomta magát alkohollal és drogokkal - ez lenne egy tipikus hős? Nemigen. Nagyon élveztem, hogy nem egy egysíkú karaktert kellett hoznom, aki mindig csak jó, és felnézünk rá, hanem megmutathattuk azt, ahogy a mélybe zuhan, ahogy a padlón van, és azt is, hogyan szedi össze magát. Ami a kérdés második felét illeti, egyáltalán nem tartok ettől, szerintem Hollywoodban pontosan tudják, mire vagyok képes, ezért kaphattam meg a rosszfiú szerepét a Vantage Point (Nyolc tanú) című filmben is.

Meg is lepődtem ezen, mert ugye a film elején minden a megszokott kerékvágásban halad, Matthew Fox a jófiú, és így tovább, aztán jött a csavar, és csak néztem.

Igaz? Imádtam azt a forgatást, nemcsak a történet és a karakter, hanem a színészek miatt is, akikkel együtt szerepelhettem. Forest Whitaker, Dennis Quaid, no meg William Hurt, akivel együtt dolgoznom életem élménye volt. Miatta lettem színész, egésze pontosan a Body Heat című filmje miatt, amit még fiatalkoromban láttam, és óriási hatást gyakorolt rám. Hurt egy legenda, de emellett a legkedvesebb, legintelligensebb ember, akit ismerek. Órákon át beszélgettünk a forgatási szünetekben.

William Hurt szerepel a Damages (A hatalom hálójában) című sorozat második évadában is. Azt is be kellene szereznie, megéri.

Tényleg? Nem is mondta, hogy sorozatot fog forgatni. Na, erre kíváncsi vagyok, egy ilyen kaliberű színész, mint Will, biztos sokat hozzátesz a történethez, mert bármilyen furcsa is, de ő még nem fásult bele Hollywoodba, pedig elég régen műveli már a szakmát. Sok kollégámat már csak a rutin viszi előre, míg ő minden szerepe iránt úgy lelkesedik, mint kezdő korában.

A Lost forgatásán kivel van igazán jóban? Vannak klikkek?

Öt éve vagyunk együtt, olyan ez, mint egy nagy, diszfunkcionális család, megvan benne minden klasszikus szerep. Van akivel jobban kijövök, akikkel már az első naptól kezdve ösztönösen közeledtünk egymáshoz, és van akivel nem, de ez így természetes. Sőt, olyan színésztársam is van, akivel az elején nem voltunk jóban, most meg a legjobb haverom, de ez azt hiszem természetes, a csoportdinamika itt is ugyanúgy releváns, mint bárhol másutt. De alapvetően családias a kapcsolat, és nemcsak a színészekkel, hanem a stábbal is. A legrosszabb az amikor valakit kiírnak a sorozatból, mert nem hittem volna, de a színészek ezt iszonyú rosszul fogadják és ez kihat mindenkire.

Mennyire szólhat bele a szerepébe?

Igen jó viszonyban vagyok Damon Lindelof és Carlton Cuse készítőkkel, akik a sorozat írói, ötletgazdái és producerei is egyben, és akik nagyon szívesen veszik, ha a színész elmondja a véleményét a karakteréről, a forgatókönyvről. Ha akarnám, szerintem még jobban beleszólhatnék Jack történetébe, de eszem ágában sincs, mert kiváló forgatókönyveket kapunk hétről hétre. Komolyan, alig várom már, hogy a kezemben legyen a következő epizódé, mindig elolvasom az utolsó betűig, és nem csak a saját szerepem érdekel, hanem a többieké is, mert lenyűgöz a történet alakulása. Apróságokat persze változtatta már, mondjuk egy bizonyos szituációban szerintem Jack nem azt mondta volna, amit az írók kitaláltak, hanem valami mást - ez ilyesmit mindig szívesen fogadták.

Mi volt az első reakciója, amikor kiderült, hogy a Lost a hatodik évaddal búcsúzik?

Megkönnyebbült sóhaj. Komolyan. Nemcsak azért, amit már mondtam, azaz a megterhelő forgatási menetrend miatt, hanem a történet szempontjából is. Damon és Carlton a kezdet kezdetén tudta, mi lesz a sorozat befejezése, mi lesz az utolsó jelenetben, csak azt nem, hogyan jutnak el odáig. Ha az ABC azt szerette volna, hogy húzzák el 10 évadra, azzal megölték volna a sorozatot, mert már a második és a harmadik évadban is tapasztalhatták a nézők, hogy mennyire lelassult a tempó. A negyedik és ötödik évadban sokkal több választ kapunk, és szépen felépítjük a finálét, ami reményeim szerint sok mindenre választ ad, de nem mindenre. Azt semmiképpen nem szeretném, hogy ne maradjanak nyitott kérdések, ne késztessük arra a nézőket, hogy gondolkodjanak.

A sorozat rajongói folyamatosan találgatják, mi lesz a vége a Lostnak. Az a pletyka járja, hogy a színészek közül egyedül Ön tudja, hogyan ér véget a történet.

Ezt én is hallottam, de őszintén szólva, nem tudom megmondani, hogy Carlton és Damon kinek, mit mondott el. Az biztos, hogy, igen, tudom, mi lesz a sorozat záróképe. Egy nagyon felemelő, de egyben szomorú kép lesz, aminél tökéletesebben nem is lehetne befejezni, legalábbis szerintem. Ha akarják, el is mondhatom, de szerintem nem akarják tudni.

De, akarjuk. Elárulja?

Nem tehetem, csak hülyéskedtem. Tudom, hogy lesznek olyan rajongók, akik csalódottan veszik majd tudomásul, hogy "ez lett a vége?", de mindenkinek nem lehet a kedvére tenni. A Lost esetében azt figyeltem meg, hogy nagyon sokan elképzelnek maguknak egyfajta folytatást, hogy mi lesz a következő epizódban vagy évadban, és ha nem jön össze, akkor dühösek lesznek, és az írókat okolják, hogy nem úgy alakították a történetet, ahogy ők elképzelik. Ez nonszensz, ilyen a világon nincs. A befejezés nem olyan lesz, mint a Maffiózóké, tehát nem sokkolni akarunk, hanem lezárni a történetet. Higgyék el, így lesz teljes a Lost sztorija.

Milyen filmtervei vannak a Lost utáni időszakra?

Egyelőre egy Billy Smoke című képregényadaptáción dolgozunk, amiben én játszanám a címszerepet, egy bérgyilkost, aki a megváltást keresi és jó útra térne. Nagyon korai stádiumban van még a project, így lehet, hogy miközben ezen melózunk, kapok egy másik ajánlatot is, nem tudom még.

A szerep kiválasztásánál mennyire számít a rendező személye?

Számomra ez a legfontosabb. Van egy listám, amin azok a rendezők szerepelnek, akikkel szeretnék együtt dolgozni. Ha látok egy jó filmet, a készítője egyből felkerül rá, és figyelem, milyen tervei vannak a jövőben, miben vehetnék esetleg részt. Nagyon sok jó forgatókönyvet olvastam már, amit aztán a nem megfelelő rendező beleállított a földbe, így erre nagyon odafigyelek.

Szó lehet esetleg majd egy westernről is?

Mindenképpen. Addig nem hagyom abba a színészetet, míg nem forgatok egy westernt, erre mérget vehetnek. És nem feltétlenül a pozitív hőst játszanám benne, sőt. A sötét gazemberek valahogy most jobban érdekelnek.
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2009.05.27 0 0 6971
Igen, a terjedelemre ügyelni kell, néha velem is elszalad egy ló (de amikor akkora epizódok vannak, hogy minden másodperc színtiszta zsenialitás, ne istenítsem? :D), de ha az megvan, akkor hajrá! :)
Előzmény: mizchris (6970)
mizchris Creative Commons License 2009.05.27 0 0 6970
Köszesz, ez tényleg az én pályamunkám :)) Kár, hogy anno a DrWho nem jött össze, hosszasági gondok miatt...talán majd most. :)
Előzmény: Candy Perfume Girl (6969)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2009.05.26 0 0 6969
BUBU!!!!
Ez a felhívás Neked szól. ;)
http://hogyvolt.blog.hu/2009/05/26/szolgalati_kozlemeny_chuck_hogyvoltiro_kerestetik
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2009.05.25 0 0 6968
Igen, ezt pontosan így gondolom én is. Ezt azért mindennek ellenére a mai napig nagyra tartom a Lostban, abszolút következetesen végigviszik a nincs fekete és fehér, nincs jó és rossz tematikát.
Előzmény: Törölt nick (6963)
mizchris Creative Commons License 2009.05.23 0 0 6967

Igen, én is azt remélem, hogy mindketten jó sokat fognak még szerepelni, és kiderül a végére, hogy vajon ők minek a két oldala, mert elég sok párhuzamos vagy épp ellentétes filozófiát vonultattak fel itt nekünk az alkotók. Meg hát amúgy is szívesen látnám őket újra. Titus-nak k..va jól áll a fekete ing, Marknak meg a fehér :DD Érdekel engem amúgy a mélyenszántó filozófia is, ami mögöttük van, de hazudnék, ha azt mondanám, nem a dögös outlook fogott meg először :)) Titus nagyon überbrutál volt a Life-ban, azzal a hihetetlen bajusszal az arcán, de aztán szerencsére levágatta. Mark meg akkora nyomorult disznót alakított a Dexter-ben, hogy több részen keresztül dörzsölgettem a kezem, hogy légyszi, Dexter, légyszi, vedd már elő a nagykést!!! :) Viszont jó arc mindkettö.

Meghívhatna vacsira és elmesélhetné, hol tanult meg szőni:)

Remélem, nem csak John Locke-ként látjuk újra, hanem ezzel a tuti kócos-borostás fejzettel is :)

Előzmény: Törölt nick (6966)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.23 0 0 6966
Nekem úgy tűnt, h valóban Jacob az, aki idehozza az embereket a Szigetre és régóta teszi ezt újra és újra, tehát ez a része valóban nem a szabad akaratukból történik, de Jacob azért teszi ezt, a Szigetet mintegy a saját kísérleteként használva, bebizonyítsa, h az ember nem annyira reménytelen, mint ahogy az sokan, köztük Ézsua is gondolja. Ad nekik egy helyet, ahol nem kötik őket a társadalmi elvárások, ahol nincs más dolguk, csak a legalapvetőbb dologokra koncentrálni, így a túlélésre, a szeretetre, a halálra, és így megadja nekik a lehetőséget, h a saját döntéseik révén másként végezzék, mint ahogy egyébként azt a külvilágban tennék. És azért, hogy egyszer úgy végződjön a történet, hogy abból az derüljön ki, h az emberiség érdemes arra, h életben maradjon.

Ézsua pedig nem ért ezzel egyet, szerinte a Sziget nem az embereké, és semmi keresni valójuk ott.

Persze, még nagyon keveset láttunk/hallottunk Jacobtól és Ézsuától, szóval még akármerre haladhat a történet.
Előzmény: mizchris (6965)
mizchris Creative Commons License 2009.05.22 0 0 6965

Míg Ézsua képviseli azt az álláspontot, h minden úgy történik, ahogyan történnie kell, és ah beleszakadsz, akkor sem fogod tudni megváltoztatni azt, amit a Sors előírt neked.

Akkor szerintem aligha kereste volna azt a bizonyos loophole-t, hogy kinyírhassa Jacob barátunkat. Jacob viszont úgy tűnik, maga vonzotta a mi lostie-jainkat a szigetre, nem tudom, hogy érintéssel vagy mivel, de ő hozta oda őket, tehát egyáltalán nem szabad akaratukból érkeztek. Vagy mondjuk a Black Rock esetében is, mikor Esau megkérdezi, hogy hogyan találták meg ezek a szigetet. Vajon hogyan? Hát Jacob segítségével. Legalábbis nekem ez jött le belőle idáig.

Előzmény: Törölt nick (6963)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.22 0 0 6964
BSG: szeretném azt mondani, h nem, de tartok tőle, h igen... :))) Még a TWOP-s recap elolvasására se vettem rá magam, pedig nagyon szeretem Jacob írásait, szóval azt hiszem szembe kell néznem azzal a ténnyel, h még nem dolgoztam fel ;)

Az igazság az, h a BSG-t nagyon nehéz lesz utolérnie bármelyik sorozatnak. Nem a finálé, meg a negyedik évad miatt (szvsz ezek nem volt annyira jók), hanem a Pegasus miatt, az Új Caprica történet miatt, az első rész miatt, és még sok más miatt. Ritka az, h érzed, h ezt a történetet nem azért mesélik el neked, mert ez a munkájuk és pénzt akarnak keresni vele, hanem azért mert el kell mondaniuk. A BSG az utóbbi kategória.
Előzmény: Törölt nick (6962)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.22 0 0 6963
Szvsz az egyetlen, amiben következetes volt a sorozat végig az az, h nincs olyan, h jó, vagy rossz, így Jacob és Ézsua esetében sem erről van szó, úgy gondolom. Úgy láttam (és persze ez még változhat), hogy Jacob az, aki szerint az embereknek van szabad akaratuk, és igenis tudnak változtatni a sorsukon, és azon, hogy a végső soron sikerül-e felülemelkedniük saját magukon, h lehetséges, h egyszer ne a kicsinyesség és önzőség legyenvége. Míg Ézsua képviseli azt az álláspontot, h minden úgy történik, ahogyan történnie kell, és ah beleszakadsz, akkor sem fogod tudni megváltoztatni azt, amit a Sors előírt neked.

Mivel ezt a két eltérő nézőpontot a sorozat az elejétől fogva előszeretettel ütközteti, így nekem az a tippem, h Jacob és Ézsua párharca is erről szól. És így nem lehet feketén-fehéren kimondani azt, h kinek van igaza és kinek nem, mert az már az egyéntől függ, h melyik nézőpontot támogatja.
Előzmény: Candy Perfume Girl (6950)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.20 0 0 6962
*bólogat*
Kábé hasonló gondolatmenettel vezettem le magamban Sawyer idei viselkedését.

Rose és Bernard: én addig untam őket, amíg Rose egymaga sóhajtozott a tengerparton az ő Bernie-je után. De attól a perctől fogva, hogy Bernard előkerült, és az aggodalomtól kocsonyásan érdeklődött a felesége iránt, a rajongójuk lettem. Annyira aranyosak. Persze képzelem, hogy sokaknak túlságosan is idealizáltak. Valamint

Elolvastam a fináléról írt bejegyzésedet, és felfigyeltem a Sawyer-BSG párhuzamodra. Látom, kiütött a lezárás. :-)
Előzmény: Törölt nick (6954)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.20 0 0 6961
Lövésem sincs. :-) Bonest kellett volna odaküldeni, ő egyetlen csigolyából megállapítaná a nemüket, korukat, foglalkozásukat és kedvenc sportjukat. Plusz a halál pontos idejét.
Előzmény: Törölt nick (6960)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.20 0 0 6960
Nem tudom, erre már nem emlékszem, volt valami megerősítés az írók részéről? Mert h Jack ezt mondta, az nekem nem elég ;)
Előzmény: Törölt nick (6959)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.20 0 0 6959
Az egyikük nő. Asszem.
Sokáig tartotta magát a Rose és Bernard elmélet, de miután összefutottak velük 1977-ben, és tökéletes egészségi állapotnak örvendtek, kétlem, hogy ők lennének azok.
Előzmény: Törölt nick (6958)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.20 0 0 6958
Ja, még az jutott eszembe, hogy az első évad elején talált két csontvázról, "Ádámról " és "Éváról" a netes többség úgy gondolja, h Jack és Kate. Azt hiszem ez után az évad záró után a Jacob és Ézsua, vagy Ben és Widmore, esetleg Jack és James valószínűbb megoldások lesznek. Különösen ha a fekete és fehér követ is hozzávesszük.
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2009.05.20 0 0 6957
Igen, ők jól jártak (volna) a Szigettel, nem is véletlen, hogy J és J annyira ragaszkodott hozzá, hogy töröljék ki az egészet úgy, ahogy volt.
Előzmény: mizchris (6955)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.20 0 0 6956
Na, végre én is eljutottam addig, h elolvassam. Van amiben egyetértek, van amiben nem, de azt hiszem, ez nem meglepetés :)))

Amivel egyetértek: nekem is nagyon bejött az évad eleje, amikor ugrálgattak az idősíkok között, és így tudhattunk meg sok mindent a Szigetről. Szerettem volna, ha még tart egy darabig ez a történetszál, izgalmas volt, új, plusz Sawyer+Juliet+Locke+Miles+Charlotte+Daniel, hat olyan szereplő, akiket mindegyiket szeretek (nyilván hogy három/négy már meghalt azóta, persze hogy ...)

Ben fantasztikus volt ebben az évben, nem hiszem, h bármelyikünk is gondolta volna, amikor először láttuk a képernyőn, h ekkora utat teszünk meg majd vele. (Az írók se, tudom:) ) Többször volt, hogy sajnáltam, olyan is, hogy neki szurkoltam, csak hogy aztán a következő pillanatban újra utáljam ... de egy biztos: mindig érthető volt, h mit miért tesz. Az meg egyre egyértelműbb, h Locke-hoz hasonlóan ő is csak egy báb, aki nagyot szívott ezzel az egésszel.

Locke: hát igen, a kedvenc szereplőjét tényleg jobban ismeri az ember ;) Igen, Locke ott volt, követtem is a történetét, de nem ötlött fel bennem, h mennyire nem Locke-szerű, h meg akar valakit ölni. Nem mondom, h nem lepett meg, de sose volt százas a pasi, hát megkattant végleg, istenem :) De igazad van, az igazi John Locke mindenekelőtt igazságos ember volt, aki a légynek se tudott volna ártani. És igen, azon se gondolkodtam el, h tényleg úgy néz ki, h John Locke-nak nem volt igaza.

Amivel nem értek egyet: Rose-t és Bernardot az első pillanattól fogva ki nem állhatom. És ez az érzés évadról évadra csak erősödik :))))
Előzmény: mizchris (6947)
mizchris Creative Commons License 2009.05.20 0 0 6955

Szóval szerintem teljesen logikus fejleménye volt LaFleur az előző négy évadnak, mégha lehet h LaFleur nem is olyan izgalmas, mint Sawyer.

Hát, sajna nálam ez a helyzet, de mondjuk, még így is tízszer izgalmasabb, mint Jack :DD
Abban meg igazad van, hogy ha valaki egy karaktert jobban kedvel az többinél, jobban látja a fejlődésének az állomásait is, mert rá figyel. Részemről Sawyer mindig is egy üde színfolt lesz, de azért Locke-tudományból inkább vagyok felkészültebb :DD

Egyébként már a legelejétől kezdve azt gondoltam, hogy ha valakinek bejöhetne a sziget, úgy istenigazából, az Kate meg Sawyer, hiszen számukra a szigeten kívüli világ sosem lehet biztonságos vagy éppen nyugalmas, és itt megtalálhatják azt, amit olyan elszántan keresnek. Sawyer amúgy tipikusan az a karakter, akire azt mondanád, hogy a kócos küldő arany szívet takar :) ez mondjuk pl soha nem volt kétséges, egy pillanatra sem, ez Sawyer nagy előnye a többiekkel szemben, hogy a szíve diktál, míg Jack-et az a hatalmas nagy agya, amivel olyan sokat töpreng, az fogja egyszer elevenen felfalni. A süket neofatalista.

Előzmény: Törölt nick (6954)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.19 0 0 6954
Nem tudom, nekem, mint Sawyer-fannek nem volt meglepő a dolog és nem is bántam egyáltalán.

A 3. évad végén szerintem már látszott, h ebbe az irányba fog menni a karakter: miután megölte az Igazi Sawyert, nem volt a továbbiakban mihez ragaszkodni görcsösen és onnantól kezdve egyértelmű volt, h a szigetes társai lesznek azok, akikért kiáll mindenáron. Sawyer sohasem volt valaki, aki túl nagy önbecsüléssel rendelkezett volna, viszont nekem az is nyilvánvaló volt, h bár nagyon nehezen enged közel magához valakit, ha ez megtörténik, akkor viszont bármit megtenne azért az emberért. Nem tudom, nekem annyira érezhető volt, h ezek az idióták nagyon sokat jelentenek neki, és ha megkapja rá a lehetőséget, pontosabban, ha valakitől megkapja azt, ami egész életében hiányzott, a teljes elfogadást, akkor képes egy olyan életre, mint amit a Dharmaville-ben élt.

Igen, nekem az sem egy annyira légből kapott ötlet, h Sawyer mindig is erre a kispolgári idillre vágyott, mert szerintem valóban arra vágyott. Csak mindig úgy gondolta, h ő erre nem érdemes. És nem képes. Ő ezt nem kaphatja meg, mert rossz ember. De abban a pillanatban, hogy valaki úgy gondolja, hogy nem az, hogy vannak, akik megbíznak benne, akkor ez egyáltalán nem elképzelhetetlen. Nem tudom, nekem már nagyon régen, úgy a 2. évad környékén volt egy olyan gondolatom, h ha mindennek vége, akkor Sawyer teljesen jól el lenne egy amerikai vidéki kisvárosban (pl. Jericho ;), ahol valami boltot vezetne, ha kellene beszállna a helyi rend fenntartásába, és egyfolytában morogna, de közben a fél karját odaadná azért a közösségért. Hát, a Lost pontosan ezt csinálta meg, csak a Szigeten :)))

Szóval szerintem teljesen logikus fejleménye volt LaFleur az előző négy évadnak, mégha lehet h LaFleur nem is olyan izgalmas, mint Sawyer.

Valószínűleg nekem ezért nem volt egy pillanatra sem LaFake az egész történet, hiába lett volna a párhuzam az O6-tal. Valahogy teljesen más volt az egész kicsengése, és végül arra jutottam, h ez valószínűleg azért lehet, mert teljesen más előzmények után jutott el a két csoport abba a helyzetben, h végülis hazugságban kell élniük. Jackék szvsz azért voltak olyan nyomorultak, mert tudták, h ők valójában nem a Szigeten maradottakat védik, hanem csak saját érdekeik miatt hazudnak, míg a Szigetesek tudták, h ők mindent megtettek, h a többieknek jobb életük legyen, náluk nem volt bűntudat. Így náluk nem éreztem azt, h hazugság lenne az a három év, amit a dharmásokkal töltöttek.
Előzmény: mizchris (6947)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.19 0 0 6953
Köszi :)

OFF

Ez horror???? Majd ha Rafa egyszer elveszíti az RG-t két szett hátrányt ledolgozva, az ötödikben 9-7-re, na, az lesz a horror... ez csak egy apró kis kellemetlenség ;)

Pfff, úgy érzem, ezek a Rafa-fanek nagyon el vannak kényeztetve... :))))
Előzmény: Jedkelly (6944)
-g101- Creative Commons License 2009.05.19 0 0 6952
Érdekesség:
Amikor éjjel meglátogatta Ben Widmore-t a negyedik évadban, akkor közösen sikerült megállapítaniuk, hogy nem ölhetik meg egymást. Pont mint Jacob és haverja. Én már azon se lepődnék meg, ha belőlük lenne a két loophole guy... de ha mégsem, akkor is gondolom hasonló okok miatt nem ölheti meg egymást a két pár.
mizchris Creative Commons License 2009.05.19 0 0 6951
Igazad van. Revideálom a nézeteimet, mert valóban voltunk mi már becsapódva. :)) Már csak annyi biztos, hogy várom, nagyon várom, hogy Titus még többet szerepeljen :DD Jól áll neki a fekete. Bár az sem gond, ha ezentúl John Locke-ként masírozik fel-alá, mint Mózes (aláBen). :DD
Előzmény: Candy Perfume Girl (6950)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!