Logikusan az 1x00 részben több olyan jelent is van, ami a végleges 1x01-ből kimaradt, igy itt is az előbb említett módszerrel készült a hang: ahol a magyar hiányzott, ott angol van és kieg magyar felirat...
Nem, az összes rész dual audio-s, azaz magyar ÉS angol hang. :D
Ahol nem volt szink a magyar vetités hiányossága folytán (pl. lemaradt a következő rész ismertetője), vagy egy-két részből kimaradt egy-két mondat a magyarban, sajnos ilyen is volt, ott az angol hang van beszabva és mellékelve a kiegészítő magyar felirat...
Lehet későn írok már nemtom, de most vettem csak észre ezt a topicot. A kérdésem az lenne hogy megvan-e mgé az a harminc epizód? Ugyanis kellene, pontosabban csak a szinkronjai, mivel a dvdrip-ek már megvannak angolul és azok alá szeretném behegeszteni a magyar szinkronokat!
Invaders? Az elég félelmetes volt, mármint a témát és feldolgozást tekintve... 80-ban ment a királyi tévén (na ezt fölösleges volt külön kihangsúlyozni...)
Hát anno csak 18 rész ment le a 48-ból, de nem hinném, hogy akkoriban túl sok embernek lett volna videója... A filmmúzeumon igérték, hogy lesz, mikor átalakitották a műsorrendet, de azóta is csend van, az igéretekből csak az Orion-t vetitették... Mellesleg én még a The Invaders-t is szivesen venném a retro-k közül.. :O)
Hát a fene se tudja, hogy az osztozkodáskor mi hova került... Az rtlklubhoz, vagy a tv2höz...
Anno a Csillagkapu 1. szezonja az rtl-en ment, a 2. meg a tv2-n, majd a tv2 újra leadta, de már az elejétől (most is megy még), és gondolom cserébe más sorozatot adott át az rtlnek (asszem pl. a dawson-t láttam, hogy egyik héten még a Csillagkapu előtt ment, a másikon meg már a rtl adta valahonnantól...
Esetleg még talán abban reméynkedhetünk, hogy a V3 átveszi tőlük a jogokat és leadja, ha lement a TNG ismétlése...
Jah. Meg még az eredeti Star Trek-et is leadhatnák végre újra. Ezekkel a CGI-fullos gagyiságok, mint pl. az ST: Voyager és társai a nyomába sem érnek. Sőt, asszem az eredeti sorozat egyszerre indult anno 1966-ban az Időalagúttal. A tv3-on néztem még évekkel ezelőtt. Azóta netről meg másolva megvan egy jó pár rész, de az igazi az lenne, ha fel tudnám venni az összeset a tv3-as szinkronnal, mert az nagyon jó volt, sokkal jobb mint az Időalagút szinkronja. (Sörös Sándor - R. Kárpáti Péter - Balázsy Gyula) :-DD
Nem vagyok sértődős fajta és bántani sem igen szoktam senkit, minek is? :O)))
Amikor még nem volt túl nagy választék tv-adásból, akkor a német adókról (Sat1-en és tsain ment az UFO is meg a V is például anno valamikor régen).
Igaz németül szinte egy szót sem tudok, de a lényeget azért mindig kihámoztam belőle. :O))
Meg persze a netről is, mert ott minden megtalálható. :)
Nem kell lekurrogni, sajnos Mo.-n ez az egy Irwin Allen-sorozat, amit adtak. Jó lenne ha ezután elkezdenék a "Lost in Space"-t vagy a "Land of the Giants"-et, bár az alacsony nézettség miatt ezt kétlem. Az új változatot nem láttam, de a LIS-film után nem táplálok nagy reményeket iránta. Nem új változatot kell csinálni, gagyi CGI-effektekkel, hanem az eredetit nem kellett volna abbahagyni anno 1 szezon után...
Amúgy azért írtam, hogy felvettem a sorozatot, mert Pyrotax itt nyávog egy éve, hogy kinek van-e meg. :-D
Nem is tudtam, hogy ennyien szeretik ezt a sorozatot. Szerintem az egyik legjobb retro-sci-fi. Ha valakit érdekel, felvettem mind a 30 epizódot videó kazettára az M2-ről. Közepes minőség, ahol néhol gyenge a felvétel az sajna az adás hibája. Ha valakit érdekel, válaszoljon.
Gőzöm sincs, ezt talán csak Irwin Allen tudta volna megmondani. :O)
Tkp nem is kerültek vissza, ugyanis az utolsó helyszinről eltűntek és a következő képsorok azt mutatják, amint a központban az emberek a "nézőkét" (vagy mi a fene) figyelik, ott meg részletek peregnek az első részből, a Titanic-osból, aztán mikor beugranak a vizbe, ott megáll a kép és vége.
A jövő hét utáni vasárnap este (asszem) ismétlik az M2-n...
Azt el tudnád mondani, miért/hogy lett ez a befejezése a sztorinak? Anno csak az első két részt néztem meg, aztán gondoltam, ennyi elég is lesz, de a végére kíváncsi lennék.
Igaz, az m2-n még a nem ismételt részeket leadják (a 20.-tól).
A végén egy kis Irwin Allen-csavar. Nem kerültek vissza, nem is egy eddig nem bejárt helyre, hanem oda, ahol elkezdték: a Titanicra.
"A kör bezárult". :O))