Keresés

Részletes keresés

kobbold Creative Commons License 2008.10.12 0 0 3
Annyit még érdemes tudni, hogy, bár a forgalmat elindították az érintett útszakaszon, a kivitelező még apróbb munkák miatt a helyszínen van. Gyors akció keretében viszonylag olcsón korrigálható a ballépés.
JimK1rk Creative Commons License 2008.10.12 0 0 2
Román vagy!
Előzmény: Tombolda (1)
Tombolda Creative Commons License 2008.10.12 0 0 1
1
kobbold Creative Commons License 2008.10.12 0 0 0
A csepeli Erdőalja utat, annak sérült állapota miatt felújították. A munkák során megszüntették az akadálymentes átkelés lehetőségét a Szent István út sarkán. Mint kiderült, az út fővárosi kezelésben van, így Csepel önkormányzata nem tehet semmit. A helyben dolgozók vezetője elmondta, a terven nem szerepel az alacsonyabb szegély megtartása, így neki ez az irányadó. A kirívó tervezői hanyagsággal több közelben lakó mozgássérült életét támadta be a vélhetően szakirányú végzettségű mérnök, és a terv jóváhagyója.
kobbold Creative Commons License 2008.10.12 0 0 topiknyitó
A csepeli Erdőalja utat, annak sérült állapota miatt felújították. A munkák során megszüntették az akadálymentes átkelés lehetőségét a Szent István út sarkán. Mint kiderült, az út fővárosi kezelésben van, így Csepel önkormányzata nem tehet semmit. A helyben dolgozók vezetője elmondta, a terven nem szerepel az alacsonyabb szegély megtartása, így ő neki ez az irányadó. A kirívó tervezői hanyagsággal több közelben lakó mozgássérült életét támadta be a vélhetően szakirányú végzettségű mérnök, és a terv jóváhagyója.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!