hát ez mindent visz - Knézy, Eurosport, horvát-francua kézi, ahogy azt fejtegeti, hogy előny a franciáknak, hogy tapasztaltabb a csapatuk, mert a horvátoknál van egy csóka, aki csak 70szeres válogatott, de pl Dzomba 699szeres válogatott, míg a franciáknál szinte mindenki 300szoros válogatott - mindom, mi van??? ennyi válogatott meccs van sutyiba? aztán halkan javított, hogy ja, ez nem válogatottságok száma, hanem a lőtt gólokét
én úgy vagyok vele, hogy inkább Vitray-t hallgatom, mint harsány üresfejű fiatalokat! Vitray-nak már a hangja is elég lenne ahhoz, hogy több nézőt ültessen az MTV közvetítések elé, ő a nagy öreg ebben a szakmában, ő az akit nem lehetett volna kihagyni az MTV közvetítésből, már csak azért sem mert Vitray-t szeretik a emberek!
"Vitray viszont, aki a magyar televíziózás egyik legnagyobb alakja, nemcsak sportközvetítésben, de abban is, az Eurosporton igazolja az őt kihagyók döntésének helyességét."
na ne viccelj, Vitray-nak a kisujjában több információ, szakmai tudás van mint az MTV jelenlegi sportosztályán! -még most is!
Baló nem sport riporter, most sem kap ilyen feladatot. Ám ami a múltját illeti, a 72-es olimpiát egyedül vezényelte le itthonról, sokkal kezdetlegesebb technikai körülmények között, nagyon jól. Az, hogy most sokkal kisebb, konferáló szerepet tölt be, érdektelen. Vitray viszont, aki a magyar televíziózás egyik legnagyobb alakja, nemcsak sportközvetítésben, de abban is, az Eurosporton igazolja az őt kihagyók döntésének helyességét.
igen, semmi sportriporteri múltja nincs, ő egy külpolitikai szerkesztő, de egy politikai műsorban való jelenléte is már erősen retro hatású, ez meg végképp nem neki való, de ha már mindenképp "régiekkel" akar operálni az MTV akkor Vitray-t sokkal szívesebben láttam volna, de ő meg az RTL-en van, teljes káosz
...Baló Ecuadort is Közép-Amerikai országnak nevezte a megnyitón.
A mostani olimpiai közvetítés meg elég lehangoló, nem is a kinti közvetítések, hanem a körítés. Semmi olimpiai hangulata nincsen, kapcsolgatnak ide-oda azt jóvan. Lehetne legalább egy Budapesti stúdió, esetleg vendégek, például egy esti összefoglaló műsorban stb, mint mondjuk Sydney, Athén idején...bár lehet csak nekem hiányzik ez :)
nekem is Baló ugrik be, amikor a megnyitó közvetítésekor a hülye nézőknek magyarázta, hogy mi is az a élő közvetítés, mert ugye azok nem tudják felfogni! valahogy így: -élő közvetítést látnak.......szeretném hangsúlyozni, hogy ez élő kép...vagyis amit látnak az most történik, ezekben a percekben!
és még egy klasszikus, az általam nagyra becsült és szeretett Knézy Jenőtől
Mezeivel kapcsolatban, mivel épp Őt hallgatom, eszembe jutott valami; mikor a kerékpárt adta - Athénban-, egyszerűen azt, hogy Vinokourov nem bírta kimondani: egyszerűen csak Vinkurov volt ! Szóval ennyi !
Miért kell szerencsétlen magyar nézőknek egy ilyen kedvtelen, pesszimista, sporthoz nem értő embert néznie és hallgatnia? Persze mindenki hibázhat de látszik rajta, hofgy utálja ezt az egészet. Mielőtt továbbadja szót mindig ez az utolsó szava: tessék .
Szántó: És itt jön Új-Zéland. Baló: Ázsiai ország, nagyon távol-kelet. Szántó: Ausztáliától keletre, az Ausztrál kontinensen. Baló: Hát amennyiben feltételezzük, hogy Ausztrália egy kontinens.
nekem egyébként nagyon sokszor az volt az érzésem, hogy erőltetettek a poénok, pl. a tingli-tangli.
én inkább az igazi elszólásokat, a valódi bakikat kedvelem, azon tényleg lehet mulatni. de sokszor már szánalmas, hogy próbálkoznak a riporterek, hogy vicceset mondjanak, remélve, hogy egy-egy fórumon vagy cikkben olvashatják saját baromságaikat. ez talán nem kéne.
v. tamás a csitrizéssel sztem túl messzire ment, nemtom mit szólna, ha a kis csitrik közül vmelyik lazán megsuhintaná... ott hugyozná össze magát.