Keresés

Részletes keresés

aandrs Creative Commons License 2008.08.06 0 0 1
[linkn]www.index.hu
doktormacko Creative Commons License 2003.01.23 0 0 0
O hirem van. De sok sikert.
ringsarok Creative Commons License 2003.01.22 0 0 topiknyitó
Elindult az ország legújabb ökölvívással foglalkozó minisite-ja, a Szorito.Hu szórakoztató online bokszmagazin és információs adatbázis.

Az RTL Klub Online hagyományinak megfelelően ismét ringbe száll az Interneten a profi boksz magyarországi támogatójaként, s már a 2004-es olimpiára készülve felkarolja az amatőr ökölvívás sportágát is.
A profi és az amatőr érdekeltségű hírek mellett a Szorito.Hu-ban megtalálhatóak a következő időszak legnagyobb mérkőzéseinek beharangozói, érdekes, okfejtő írások, életutak, képgalériák, az ország összes ökölvívó klubjának címlistája, fórum, chat, hírlevél, link-, film- és könyvajánló. Az oldal kiemelt figyelmet szentel az Universum Box-Promotion professzionális ökölvívóinak bemutatására, ezen belül is Erdei Zsolt, a WBO félnehézsúlyú interkontinentális bajnokának életútjára és karrierjének nyomon kísérésére.
Az RTL Klub Online Hírek/Sport rovatában külön box-ban megtalálhatóak a Szorito.Hu legfrissebb hírei, információi, s a bokszportálon is olvashatóak az RTL Klub Online sporthírei, így erősítve a portfolió információ ellátottságát.
A bokszportálról közvetlen lehetőség nyílik a VBox játékba való belépésre, így a napi friss hírek elolvasása után a látogatóknak egyéb könnyed kikapcsolódást is nyújthat.
Az RTL Klub sportszerkesztősége és a Szorito.Hu szerkesztősége szoros kapcsolatából kifolyólag az ökölvívással kapcsolatos sportesemények mind televíziós, mind internetes támogatottságát elősegíti, s kiváló lehetőségeket nyújt a cross-média által adatott előnyök kihasználására.
Az RTL Klub Online nagy tapasztalatai és alapos piaci ismeretei, valamint a Szorito.Hu szerkesztőségének magas szintű szakmai tudása nyújt biztosítékot az új minisite sikerességére.

Az oldal elérhetőségei:
http://www.szorito.hu
http://www.rtlklub.hu/szorito
http://www.boxklub.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!